eitaa logo
گروه آموزشی-پژوهشی سپیدار
541 دنبال‌کننده
154 عکس
11 ویدیو
0 فایل
ارتباط با کارشناس @SepidaarAdmin
مشاهده در ایتا
دانلود
📗سناریوپردازی آینده‌های تبلیغ دین در ایران ✏️ مؤلف: احمد کوهی 📝 تدوین: پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام 📚 ناشر: انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام 📔 تعداد صفحات: 576 🔹این پژوهش،‌ پس از مرور کلان‌روندهای جهانی، پیامدهای روندهای آینده دینداری و روندهای آینده ارتباطات و رسانه‌ها، با روش تحلیل روند، عوامل کلیدی مؤثر بر آینده تبلیغ دین را بررسی کرده است. 🔸بر اساس این مطالعه، تبلیغ دین در آینده کارِ دشوارتری خواهد شد؛ چرا که نقش عموم مردم در آن بیشتر می‌شود و سازمان‌ها و نهادهای دولتی با چالشِ نقش مواجه خواهند شد. 🔹نویسنده در اثر خود تلاش می‌کند به وصف و تحلیل آینده‌های پیش‌روی تبلیغ دین ایران در دهه آینده و در ادامه توسعه و پردازش سناریوهای آینده تبلیغ دین در ایران و پیشنهاد راهبردهای اختصاصی و پابرجا برای سناریوها بپردازد. ⬅️ کتاب «سناریوپردازی آینده‌های تبلیغ دین در ایران» در پنج فصل کلیات تحقیق، مرور ادبیات و پیشینه تحقیق، روش تحقیق، تجزیه و تحلیل داده‌ها و نتیجه‌گیری و پیشنهادها تدوین شده است و مطالعه آن به مبلغان علوم دینی و علاقه‌مندان این عرصه توصیه می‌شود. 📚 تهیه اثر از فروشگاه اینترنتی پژوهشکده: http://pbshop.ir 🆔 ble.ir/rboresearch 🆔 eitaa.com/rboresearch 🆔 t.me/rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2- "شرح شغل" منتور ایده آل خود را بنویسید. "با دانستن اهداف خود و آن چه برای دستیابی به آنها نیاز دارید، به این فکر کنید که چگونه یک منتور می تواند به شما کمک کند. " ✔️لازم است مشخصات منتوری که با همراهی او می توانید از بزرگترین فرصت‌های تان استفاده کرده یا چالش‌های تان را دنبال کنید، تعیین نمایید. در این مرحله متوجه باشید شاید به کسی نیاز دارید که بتواند به شما کمک کند تا یک پروژه را به انجام برسانید. یا آشنا شدن با فردی فعال در سطح مشخصی از یک صنعت خاص بتواند برای تان مفید باشد، یا مثلاً کسی را نیاز دارید که شما را برای انجام یک مذاکره سخت راهنمایی کند. ✔️در شرح شغل خود، مطمئن شوید که «چرا»ها را نیز درج کرده باشید – درست مانند شرکت‌ها که می‌خواهند کارکنانِ بالقوه، درکی از هدف اصلی شرکت داشته باشند، توضیح دهید که چرا جریان منتورینگ به شما در دستیابی به چیزی بزرگ‌تر کمک خواهد کرد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌐 ثبت‌نام خواهران طلبه در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد 🔹خواهران طلبه سراسر کشور می‌توانند در آزمون مقطع دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت نمایند. 🔹خواهران طلبه‌ای که دارای کد طلبگی از جامعه الزهراء(س) و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران می‌باشند می‌توانند در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه تحصیل دهند. ✍️ جهت ثبت‌نام در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد و اطلاعات بیشتر به سایت ثبت‌نام مراجعه نمایید. 👇👇 https://azmoon.urd.ac.ir/ 📲09907661051 📲09120787781 ⏰ آزمون مقطع دکتری ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ و آزمون مقطع کارشناسی ارشد ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ در قم و مشهد برگزار خواهد شد. 📣لطفا اطلاع رسانی فرمایید. ✔️با ما همراه باشید. 👇👇 @adyanuni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام سوم "انواع مختلفی از سوالات پژوهشی وجود دارد که می توانید قبل از شروع تحقیق خود از آنها استفاده کنید. نوع سوالی که انتخاب می کنید به عوامل مختلفی از جمله موضوع تحقیق، نوع مطالعه ای که انجام می دهید و منابع در دسترس شما بستگی دارد." 👈🏼سوالات علمی-پژوهشی را می‌توان بر اساس هدف، رویکرد و روش پژوهش به انواع مختلفی تقسیم کرد. برخی از متداول‌ترین انواع سوالات علمی-پژوهشی عبارتند از: برخی از متداول ترین انواع سوالات پژوهشی: 🌱سوالات اکتشافی: این سوالات برای کاوش در یک موضوع و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه" یا "چگونه" شروع می شوند. 🌱سوالات توصیفی: این سوالات برای توصیف یک پدیده یا گروه خاصی از مردم طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه کسی" یا "چه چیزی" شروع می شوند. 🌱سوالات توضیحی: این سوالات برای توضیح چرایی وقوع یک پدیده طراحی شده اند. آنها اغلب پیچیده تر از سوالات اکتشافی یا توصیفی هستند و ممکن است نیاز به جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های بیشتری داشته باشند. 🌱سوالات پیش بینی کننده: این سوالات برای پیش بینی وقوع چیزی در آینده طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس روندها یا الگوهای مشاهده شده در داده های گذشته هستند. 🌱سوالات تجویزی: این سوالات برای یافتن بهترین راه حل برای یک مشکل طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس تحقیقات قبلی و قضاوت متخصصان در این زمینه هستند. 📲آدرس کانال های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"مشاوره گرفتن چقدر در زندگی شما اهمیت دارد؟" -آیا تا به حال از یک مشاور، برای تصمیم گیری در زمینه های مختلف کمک گرفته‌اید؟ مثلاً هنگام انتخاب رشته یا شغل، تشکیل خانواده و ....... -مشورت کردن و پرسیدن نظر افراد متخصص در هنگام تصمیم گیری چه نقشی در زندگی انسان دارد؟ -به نظر شما، آیا باید درباره‌ی تمام انتخاب های زندگی مشورت کرد؟ 🧐خیلی از افراد، مشاوره گرفتن را کاری بیهوده و هدر دادن وقت می دانند. بسیاری هم، حتی برای کوچک ترین مسائل زندگی خود مشورت می کنند. 🧐برخی برای مشورت درمورد هر موضوعی، نزد مشاور متخصص و باتجربه در همان زمینه می روند. بعضی هم، با یک نفر درباره همه تصمیمات خود در زندگی مشورت می کنند. 📌مشاوره گرفتن چه فوایدی دارد؟ ✔️همان طور که از خود کلمه «مشورت» قابل فهم است، مشاوره گرفتن از دیگران ما را از افکار و تجربه‌های آنها بهره مند می کند و به ما در داشتن انتخابی بهتر کمک می کند. ✔️آیا استفاده از تجربه های افراد می توانیم از رفتن به راه‌های اشتباهی که دیگران تجربه کرده اند، جلوگیری کنیم، احتمال خطا را کاهش دهیم و از پشیمانی‌های بعد از انتخاب‌مان، پیشگیری کنیم. ✔️اگر افرادی که با آنها مشورت می کنیم، قبل از ما راه درست رسیدن به چیزی (که هدف ما نیز هست) را رفته باشند، می‌توانیم با اعتماد بیشتری همان راه را انتخاب کنیم و این گونه در مصرف زمان و انرژی و حتی در برخی مواقع هزینه مالی صرفه جویی کنیم. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا