eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.3هزار دنبال‌کننده
714 عکس
374 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🎥 توصیف جالب عکاس انگلیسی درباره اربعین، پس از تصویربرداری از حرم امام حسین(ع) در این ایام ⭕️ طوری نشه که حسرت نوجوان دختر و پسر ما بشه فلان بازیگر و خواننده کُره ای یا خارجی و خود خارجی ها در پی گمشده حقیقی خود در راه اربعین باشند .👌 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
باید از بن دندان باور کرد که پیروزی و موفقیت رئیس‌جمهور منتخب در ادارۀ کشور، پیروزی همۀ ماست. رهبر انقلاب اسلامی: توصیه موکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است. موفقیت رئیس‌جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است. همه کمک کنند که رئیس‌جمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیس‌جمهور موفق بشود این موفقیت همۀ ماست. اگر او در ادارۀ کشور، در پیشبرد اقتصادی کشور، در مسائل بین‌المللی و فرهنگی کشور، موفقیت کسب کند، همۀ ما موفقیت کسب کردیم. پیروزی او، پیروزی همۀ ماست. این را باید از بن دندان باور کرد. ۱۴۰۳/۴/۳۱ .
. جنگ نرم و حمله به سبک زندگی، ایرانی اسلامی ( تمدن ایرانی ، اسلامی) بلوغ زودرس فرزندان ، از دستاوردهای جنگ نرم دشمن است که در آن ابتدا ذهن و فکر کودک و نوجوان را به انواع شهوت ها ، موسیقی ها و لذتها مشغول می شود و در پایان ، ناامیدی و پوچی از زندگی را بدنبال خواهد داشت . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. تغییر سبک زندگی دینی به سبک زندگی غربی بیداری های شبانه و مشغول بودن اعضای خانواده به تماشای تلویزیون ، موبایل ، ریزه خواری های افراط گونه ، استعمال سیگار ، قلیان و قهوه ، استماع انواع موسیقی ، خوابیدن تا نزدیکی های ظهر ... همه این موارد می تواند سبک زندگی دینی ما را تغییر داده و به سبک زندگی غربی تبدیل کند ، سبک زندگی غربی یعنی 👇 راحت طلبی تنبلی اهمال کاری تنوع طلبی تجمل گرایی چشم بهم چشمی خیانت طلاق عاطفی و قانونی و در نهایت ناامیدی و پوچ‌گرایی در زندگی را بدنبال خواهد داشت . پس تنها راه نجات این است که سبک زندگی دینی در خانواده و جامعه تقویت شود . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی در دیدار شهادت آقای اسماعيل هنیه: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون ملت عزیز ایران! 🔸رهبر شجاع و مجاهد برجسته‌ی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه امروز به لقاء‌الله پیوست و جبهۀ عظیم مقاومت عزادار شد. «رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانۀ ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینۀ مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت». 🔹شهید هنیه سال‌ها جان گرامی‌اش را در میدان مبارزه‌ای شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادۀ شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. «او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثۀ تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفۀ خود می‌دانیم». 🔸اینجانب به امت اسلامی، به جبهۀ مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می‌کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم. سید علی خامنه‌ای ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. کودک سالاری امروز ، سلب آرامش و آسایش فردا برای خانواده ها را بدنبال دارد. سبک زندگی طوری شده که دو نفر که پدر و مادر هستند برای یک یا دو نفر که فرزند هستند ، شبانه روز دارند وقت میزارن ، آنها همه امکانات را در اختیار فرزندان خود قرار میدن ، آخر الامر ما می بینیم این فرزندان ، شخصیت توقع طلب ، وابسته ، کودک صفت بار می آیند ، و این شیوه چیزی نیست جز نتیجه سبک زندگی جدید که والدین فکر می کنند با فراهم کردن امکانات می توانند زندگی فرزندان را تامین کنن و آنها را به آرامش و سعادت واقعی رساند، این در حالی است که فرزندان برای رشد فردی(توسعه فردی) اجتماعی ،اعتقادی و ... نیازمند به بینش و بصیرت صحیح هستند و این موضوع اگه در تربیت نادیده گرفته شود یکی از بزرگترین و مهمترین اصل در تربیت نادیده شده است . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کودکان به ملکوت نزدیکترند 😘 والدین ، مربیان ، معلمان لطف کنید اگر خطایی از کودک دیدید با او گفتمان کنید و علت خطا را از او جویا شوید ، شاید میزان درک او از اون کار بیشتر از این نبوده . 🤔 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت اول) برای انتخاب همسر لازم است، دختر و پسر به این نکات دقت کنند. نکته اول : بهتره آغاز آشنایی دختر و پسر عاقلانه باشه ، و تدوامش عاشقانه.نه اینکه اول عاشقانه بعد عاقلانه باشه نکته دوم: برای انتخاب همسر، چهارگروه نظر می دهند. گروه اول: خود دختر و پسر گروه دوم : خانواده های دختر و پسر گروه سوم : همسایگان و آشنایان محلِ زندگی دختر و پسر گروه چهارم : مشاور گروه اول: در اینجا شناختی که دختر و پسر از همدیگر پیدا مي کنند ، شناخت به برخی از رفتارهای یکدیگر است، این شناخت یک شناختِ عمیق نیست، غالباً شناخت ظاهری و سطحی است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. او می آید او خواهد آمد او ظهور کرده ، ما در غفلت و غیبت کبری هستیم. اربعین ، حماسه حسینی است برای رسید به حماسه مهدوی 🌘🌗🌔🌖🌕 .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت دوم) 🔷 گروه دوم : خانواده ها هستند، در این نوع شناخت، خانواده ها یک شناختِ اجمالی از هم پیدا می کنند، مواردی مثل سِن، شغل، مسکن، عدم اعتیاد بررسی می شود، که این شناخت نیز یک شناخت اجمالی است. گروه سوم : گروهی هستند که برای تحقیق به مکان زندگی دختر و پسر می روند ، این افراد اطلاعات از همسایه و آشنایان می گیرند ،🌱 اطلاعاتی مثل این موارد که ما تا حالا از اینها بدی دیدیم یا ندیدم، اینها از نظر ما خوب هستند یا بد هستند، دراین نوع شناخت ما خواهیم به این نتیجه برسیم که خانواده های این دختر و پسر، در این محله به خوبی مشهور هستند یا نه ممکنه اطلاعاتی که برخی از همسایگان به ما می دهند مغرضانه باشه‌. اطلاعات و شناختی که این سه گروه به ماه می دهند، اطلاعاتِ ناقصی هستند که پازل شناختِ دختر و پسر را کامل نمی کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت سوم) گروه چهارم : مشاور است ، این گروه شناختِ شخصیت را بصورت کاربردی و تخصصی بررسی می کنند، گروه چهارم اگردر مسیر صحیح و کاربردی مدیریت شود ، پازلِ شناخت تقریبا تکمیل می شود ، دختر و پسر با یک شناخت نسبی معقول و با یک اعتماد به نفس بیشتری ، زیریک سقف قرارمی گیرند. با توجه به نکاتی که گفته شد، دختر و پسری که برای ازدواج اقدام می کنند، لازم است در موارد زیر یک تفاهم نسبی با یکدیگر داشته باشند، این موارد : ۱_اعتقادات ۲_سلیقه ها ۳_سِن ۴_تحصیلات ۵_تیپ و ظاهر ۶_خانواده ها ۷_فرزند ۸_اقتصاد ۹_ شغل ۱۰_ مکان زندگی ۱۱_تیپ های شخصیتی ۱۲_ مِزاج ۱۳_ فرهنگ و آداب و رسوم ۱۴_ هیجانات ۱۵_خُلق (میزان انرژی روانی) ۱۶_دورنگرا و برونگرا بودن لازم است هر کدامیک از این موارد به صورت کاربری و تخصصی و از طریق مشاوره بین دختر و پسر بررسی می شود. 🎯 منتطر دوره مهارت‌های قبل از ازدواج در همین کانال باشید . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ▪️ ویدیوی بسیار ارزشمند از آقای کریستوفر که کتابی در مورد حضرت زینب سلام الله علیها تالیف کرده اند، پیشنهاد می شود به هیچ وجه این ویدیو رو از دست ندهید .
ذهن ( ذهن پاک) با خود ( مدیریت افکار ) ما هر جایی که هستیم هر جایی که می خواهیم برویم هر وقت می خواهیم بخوابیم هر وقت می خواهیم غذا بخوریم هر وقت که می خواهیم مطالعه کنیم هر وقت می خواهیم به آینه نگاه کنیم هر وقت می خواهیم مهمانی برویم هر وقت می خواهیم حرف بزنیم یک قدرتی هست که یا ما را به انجام آن کار تشویق می کند یا ما را نسبت به انجام ندادن آن کار تنبل یا تحقیر می کند ، آن قدرت افکار ما هستند ، افکار ما از یک طرف می توانند به منزله یِ قاصدک های دانایی و امید‌ برای ما باشند ، از طرف دیگر می توانند به منزله یِ موریانه هایی باشند که هر لحظه چارچوب روح و جسم ما را می خورند و بعد از مدتی ما را از لحاظ روحی و جسمی از پا می اندازند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ . فضای مجازی و خطر تبدیل شدن فرزندان به یک رُبات انسانی 😶 که از اجتماع ، خانواده فاصله گرفته و خالی از احساس، گرمی و عاطفه هستند .🥶 خانواده ها دقت کنند ، کودک و نوجوان خود را با موبایل، لب تاب، فضای مجازی رها نکنند ، زیرا آنها بعد از چند سال به این فضا اعتیاد پیدا می کنند ، بدنبال آن ، آنها با اجتماع و محیط پیرامون خود بسختی برخورد میکنند ، آنها حتی به سختی با اعضای خانواده ارتباط برقرار می کنند ، این افراد ممکنه به جایی برسند که مسائل و مشکلات پیرامون خود را نتوانند بخوبی درک کنند ، احساس همدلی و همدردی با خانواده و فامیل ندارند و یجورهایی بی تفاوت عمل می کنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .