هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
در ۹ ماهه ۹۷، بدهیهای بانک گردشگری متعلق به برادر آقای جهانگیری و شرکاء، ۲۱۲ میلیارد تومان بیش از داراییهای این بانک شده است. یعنی اگر همین الان جلوی ادامه فعالیت اینک بانک گرفته شود باید علاوه بر کل داراییهایش(که مشخص نیست چقدر آن موهوم است)، ۲۱۲ میلیارد تومان دیگر برای بازپرداخت بدهیها تامین شود.
به گفته یکی از اعضای کمیسیون اصل ۹۰، تاسیس این بانک با تخلفات گستردهای همراه بوده و کمیسیون گزارشی در این باره آماده کرده است.
آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور چندی پیش ادغام بانکهای نیروهای مسلح را یک تصمیم انقلابی دانست. خوب است ایشان در یک تصمیم انقلابی، به فعالیت بانکهای خصوصی که منشاء اصلی بحران بانکی در کشور هستند، پایان دهند. از بانک گردشگری هم شروع کنند.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
🔹اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
🔹این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
🔹چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
🔹یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
-استراتژی پیشرفت سریع پارک
-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
-برنامه هستهای پارک
- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
🔹امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
🔹امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
@syjebraily
هدایت شده از همسرداری حرفهای
💠﷽💠
🔴 نقد #عصر_جدید
💠 #عصر_جدید، برنامه ایست که استعدادهای برتر رشتههای مختلف را کشف میکند و نمایش میدهد. اما بعد از دیدن چند برنامه، مخاطب، چه چیزهایی را به عنوان #استعداد خواهد شناخت؟ با نگاهی به برنامههای پخش شده، مواردی که بیشترین تکرار را داشتهاند میشماریم:
🔸تواناییهای #عجیب و غریب ذهنی (مثل محاسبات ریاضی، حافظه و...)
🔸تواناییهای خاص #جسمی و ورزشی (مثل حرکات رزمی، دوچرخه سواری و...)
🔸توانایی های خارقالعاده #خدادادی (مثل چسبیدن اشیاء به بدن)
🔸خوانندگی
🔸مجریگری
🔸بازیگری
🔸استندآپ کمدی
🔴 احتمالا چیز خیلی بیشتری نمیتوانید به این فهرست اضافه کنید. یک بار دیگر #فهرست را مرور کنید، به نظر شما کسی که طی دو سال گذشته مثلاً 10 #اختراع_علمی داشته است، صاحب استعداد نیست؟ یا کسی که توانسته با دست خالی 15 #شغل ایجاد کند، کارش کمتر از شکستن چوب با بدن است؟ توانایی #تدریس خوب به نحوی که دانش آموزان #شیفته درس و مدرسه شوند، چه نسبتی با استندآپ کمدی دارد؟
💠 میبینیم که عصر جدید به طور جدی #معنای کلمه «استعداد» را در یک مجرای مشخص قرار میدهد. بدیهی است که در برنامه، هرگز سایر انواع استعداد #نفی نمیشوند و چه بسا گاهی نیز مورد تأکید قرار میگیرند، اما در #رسانه چیزی که به آن پرداخته میشود، #مهم میشود و چیزی که به آن پرداخته نشود، از اهمیت میافتد.
💠 گویی عصر جدید، بیشتر به چیزی «استعداد» میگوید که برای #سیرک مناسب باشد! شاید این لفظ، #تند به نظر بیاید، اما احتمالا با مرور آنچه در برنامه میبینید و مقایسه آن با سیرکهایی که از تلویزیون دیدهاید، تصدیق خواهید کرد.
💠 اینجا خوب است برای مشخص شدن این مفهوم، یک #مقایسه دیگر را هم پیشنهاد دهم. به نظر شما تفاوت برنامه «عصر جدید» با «مسابقه محله» در چیست؟ #دکور فاخر؟ هزینه زیاد؟ مجریان و #داوران؟ آیا ذات این دو برنامه با هم تفاوتی دارد؟
💠 هر دو به نوعی «شیرین کاری»های مخاطبان را نمایش میدهند؛ حالا اگر یکیشان اسم «استعداد» بر این «شیرین کاریها» بگذارد، چیزی به #ارزشهایش اضافه نمی شود!
💠 مخاطبی که خوره عصر جدید باشد، حتماً یک #معیار ارزشدهی جدید در ذهنش (خودآگاه یا ناخودآگاه) شکل خواهد گرفت: و آن « #عجیب بودن ارزش است»
💠 شما تصور کنید که بلدید خیلی خوب و #عادی دوچرخه سواری کنید. حتما هر چهار ضربدر #قرمز شما با این استعداد شگرفتان روشن خواهد شد. کسانی #امتیاز میگیرند که بتوانند با دوچرخه پشتک بزنند. کار عادی اصلا #هنر نیست.
💠 ممکن است بگویید اساس برنامه بر نمایش کارهای #پیچیده و متفاوت است؛ و پاسخ بگیرید به همین دلیل، این برنامه «عادی بودن و #عالی بودن» را به تدریج از #ارزش میاندازد، و «عجیب بودن» را #معیار خوبی میکند.
💠 یکی از شرکت کنندگان مسابقه، با #حافظه عجیب خود اسم همه شهرهای هر استان را حفظ بود، عدد پی را تا دوهزار رقم #اعشار حفظ بود، جدول #مندلیف و چیزهای دیگری را هم از بر کرده بود. این مرد بزرگوار تلاش کرده بود چیزهایی حفظ کند که همه بگویند « #عجب چیزی حفظ کرده» ولو این که هزار و نهصد و هشتاد و پنجمین رقم عدد پی به درد هیچ درازگوشی نخورد، اما حفظش #خوب است، چون #عجیب است. اما حفظ #قرآن عجیب نیست، بنابراین اهمیتی هم به آن نداده است.
💠شما مخاطب گرامی هم نتیجه میگیرید که اگر #حافظه دارید با آن چیزی حفظ کنید که #تعجب بیافریند، اگر قدرت بدنی دارید، آن را در راهی خرج کنید که چشمهای دیگران را از #حدقه در بیاورد. استفاده از این استعدادها در راهی که #مفید است، مفید نیست!
🔴 با این حساب، چرا باید #موتورسوارانی را که در خیابان «تک چرخ» می زنند #سرزنش کنیم...
✍ علی اصغر جوشقاننژاد
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
parhang.ir.domains.blog.ir/post/381
✅ #مدیر کانال همسرداری حرفهای میافزاید:
🔴 البته اینبرنامه #مزایای خوبی هم دارد که علیالحساب یکی از ویژگیهای درخور توجه آن را ذکر میکنیم.
💠 بنظر میرسد این برنامه میتواند #باور غلطِ #بیگانه پرستی و #غرب پسندی مُفرط را در بین نسل جوان ما سرکوب کند. و ذهنیت غلطِ #بیعرضگی ایرانی را مخدوش کند و روحیه "ما میتوانیم" و اتّکاء به استعداد و نیروهای #درون کشور را در نسل جوان ما زنده کند. و البته باید نواقص و معایب جدی این برنامه را دید و #گوشزد کرد.
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ نسبت سید احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی
🔰 حمید رسایی: چهار روز پیش از درگذشت سید احمد خمینی (۲۱ اسفند) سخنان انتقادی تندی از او درباره اوضاع کشور در دولت هاشمی رفسنجانی در برخی از رسانه های آن ایام منتشر شد:
«الان داخل شانزدهمین سال از عمر انقلاب اسلامی هستیم و هنوز بعضی از مسئولین، حتی مسئولین نهادهایی که پس از انقلاب تاسیس شده اند، مشکلات مدیریتی و مسایل خود را به گردن رژیم گذشته می اندازند و ندانم کاری های خود را ناشی از مشکلات بجا مانده از رژیم طاغوت می دانند! ایضاً بعضیها همه نقاط ضعف و بیکفایتی خود را با هیاهو به گردن استکبار جهانی و آمریکا انداخته و از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند.
مشکلات و مسایل ما به کارشکنی آمریکا و ضدیت صهیونیستها برمیگردد شکی نیست، اما گسترش فساد اداری و رشوهخواری در ادارات و مؤسسات دولتی به خودمان برمیگردد. اتخاذ تصمیمات نابخردانه درباره ذخایر ارزی مملکت توسط خودمان بوده است.»
«آیا آمریکا به ما گفت که دور دنیا راه بیفتیم و از هر کشور و دولتی که سر راهمان بود چند صد میلیون و چندین میلیارد دلار وام بگیریم و مملکت را زیر بار استقراض خارجی ببریم؟ ... یک مدت ایام ماه عسل بود، آقایان از دردسر جنگ فراغت یافته و پولهای موجود را هزینه میکردند.
دوستان انقلاب و نظام مرتباً حرص میخوردند و مضرات دریافت وامهای سنگین خارجی را گوشزد میکردند، اما آقایان در مصاحبههای خود دریافت هرگونه وجهی را از کشورهای خارجی تکذیب کرده و با قاطعیت میگفتند: ما هیچگونه بدهی خارجی نداریم.
اما حالا اعلام میشود که صحبت از 35 تا 40 میلیارد دلار بدهی است و هر چند هفته یکبار اخبار مربوط به نحوه پرداخت بدهیها به آلمان، فرانسه، انگلیس، هلند، کره، ژاپن و بعضی ممالک دور و نزدیک در جراید چاپ میشود و یک نفر هم نیست که این روزنامهها را بردارد ببرد بگذارد جلوی برادر دکتر عادلی رئیس کل سابق بانک مرکزی و دکتر نوربخش وزیر سابق دارایی و از آقایان بپرسد که مگر شما نمیگفتید ما صَنّار به ممالک خارجی بدهکار نیستیم؟»
اما مهمترین بخش از سخنان حاج احمد خمینی به ماجرای افزایش یکباره قیمت دلار در آن زمان بازمی گردد که گفته بود:«بی سر و صدا 150 تومان به قیمت دلار اضافه کردند و کسی هم نفهمید. مگر رئیس کل بانک مرکزی قول نداده بود که قیمت دلار را در حدود 100 تومان ثابت نگه می دارد، پس چه شد؟ چرا همه مشکلات و نارسائیها را به گردن آمریکا و دیگران می اندازیم. آیا اختلاس از بیت المال نیز به آمریکا مربوط می شود؟»
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از وحید یامین پور
بهبهانه سیل اخیر در چند استان، سخنان ابلهانهای در فضای مجازی منتشر شده که برخی این رخدادهای تلخ را نتیجه شعار "مرگ بر آمریکا" دانسته اند!
🔻جز اولیاء الهی کسی نمی تواند ادعا کند دلیل فرازمینی یک بلا را میداند ولی می توان پرسید که از نظر قرآن آیا "مرگ" خواستن برای کسی جایز است؟ یا غلط است و مایهی نزول عذاب خواهد شد؟
🔸️خداوند خودش در قرآن بیش از ۲۰ بار منافقین و کافرین را لعن کرده و برای ظالمان شعار "مرگ" داده است.
از جمله آیات زیر:
۱.قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ (سوره بروج)
۲.قتل الخراصون (سوره الذاريات)
۳.فَقُتِلَ کَيْف قَدَّرَ(سوره مدثر)
۴.الذین كفروا فتعسا لهم(سوره محمد)
تعابیر "قُتل" و "تعسا لهم" در آیات فوق دقیقا به معنای "مرگ بر" استفاده شده. یعنی خداوند تندترین تعبیر را برای کفار و منافقین و مستکبرین بهکار برده.
اما مهمتر اینکه خداوند ترک کردن این خصلت، یعنی مقاومت در برابر مستکبرین و تمایل به آنها(بخوانید ترک کردن شعار مرگ بر آمریکا را) مایه نزول عذاب دانسته و نه برعکس.
مثلا در آیات ۱۱۲ و ۱۱۳ سوره هود آمده:
و لا ترکنوا الي الذين ظلموا فتمسكم النار
⛔بنا بر این آیات، حتی اگر سیل اخیر را نشانهی خشم الهی بدانیم، باید یکی از دلایل آنرا گزافه گوئیها از همین دست و تحقیر مقاومت مردم بدانیم و نه برعکس. که خداوند تقوای مردمان از جمله پایداری در برابر ظلم را علت ریزش رحمت دانسته نه نزول عذاب.
به هرحال بهتر است این سلبریتیهای زیادهگو بهجای ادعاهای گزاف غیر قابل اثبات اجازه دهند علل طبیعی و اشتباهات پیشین و راههای جبران آسیبها بررسی علمی شود.
#وحید_یامین_پور
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ پیش بینی سه سال قبل لاریجانی درباره خودش!
🔰 حمید رسایی: علی لاریجانی در آخرین گفتگوی رسانه ای اش به جای پاسخگویی در باره نقشی که در تحمیل برجام داشته است، یکبار دیگر پشت نام «کشور»، «نظام» و «رهبری» پنهان شد.
وی در این گفتگو می گوید: «ممكن است از نظر تاكتيكي برخي اشكالات نیز (در برجام) وجود داشته باشد؛ اين را هم نفي نميكنم، ولي در كل تصميم نظام درست بود؛ يعني در آن مقطع براي فضاي راحتتر اقتصادي و همچنين حل بعضي مشكلاتي كه در مسائل ديپلماتيك ايران ايجاد شده بود، ما درست عمل كرديم... درباره مسئله برجام، كليت كشور اين را با هر مكانيسمي كه بود، پذيرفت؛ پس ديگر بايد اختلاف را كنار بگذارند... بدانيد كه يك رهبري داهيانهاي در آن وجود دارد و رهبري واقعا وقوف دارند و فكرشده كار ميكنند و افرادي هم كه مشغول اين كارها هستند، دارند درست تدبير ميكنند.»
اولا تصمیم عالی ترین سطح نظام یعنی رهبر معظم انقلاب در خصوص مسیر بررسی و تصمیم گیری مراکز قانونی کشور در خصوص برجام، انتشار جزئیات مذاکرات (فکت شیت) و بررسی دقیق آن در مجلس بود که جناب روحانی و لاریجانی، هرگز به آن عمل نکردند.
نه تنها فکت شیت که حتی تا الان هم متن کامل برجام و ملحقات آن انتشار عمومی نیافته است. متن برجام بر خلاف نص صریح قانون اساسی هرگز در صحن علنی طرح نشد و حتی طرح برخی نمایندگان همسو با لاریجانی که مرتبط با برجام بود هم وقتی در صحن علنی مطرح شد، شخص لاریجانی بر خلاف آیین نامه داخلی مجلس، اجازه سخن گفتن به مخالفانش را نداد و در بیست دقیقه آن را تصویب کرد.
ثانیا علاوه بر این، آنچه اکنون به عنوان برجام در حال اجراست، مشروط نامه رهبر انقلاب و حتی مصوبه مجلس نیست بلکه اراده لاریجانی و روحانی است. آقایان در جلسات شورای عالی امنیت ملی و حتی در همان جلساتی که در حضور رهبر انقلاب تشکیل می شود، اعلام می کردند که «ما نمی توانیم» و چاره ای جز عبور از خطوط قرمز تعیین شده را نداریم.
سئوال این است که به نظر آقای لاریجانی، رهبر انقلاب با لشکر «ما نمی توانیم» چه میتواند بکند؟ علی (علیه السلام) با آن ابهت، در برابر چنین یارانی زمین گیر شد تا چه برسد به سیدعلی.
ثالثا چرا آقای لاریجانی که امروز باید پاسخگوی تصمیماتش باشد، پشت سر رهبری پنهان می شود. چرا روحانی و لاریجانی تلاش می کنند تا برجام را محصول تصمیمات رهبری معرفی کنند؟ البته این اولین بار نیست که لاریجانی چنین می کند. قبل از این نیز وقتی بعد از تصویب ۲۰ دقیقه ای طرح مرتبط با برجام در برابر سیل انتقادات قرار گرفت، در ادعایی عجیب گفت: «من در رسیدگی به پرونده هسته ای دخالتی ندارم. این پرونده، پرونده رهبر معظم انقلاب است.» (26 مهر ۹۴)
جالب اینجاست که همان ایام، وقتی منتقدان برجام با استناد به مکتوبات و سخنان صریح رهبر انقلاب، روحانی و لاریجانی را از تعجیل در تصویب این ننگنامه نهی می کردند، همین آقایان، منتقدان دلسوز را به پنهان شدن پشت رهبری متهم می کردند! تا جایی که لاریجانی در قم منتقدان برجام را با این چنین نواخت: «چرا خلاف واقع می گویید! اگر خودتان مشکل دارید، چرا پشت سر رهبری پنهان می شوید؟ رهبری صراحتا فرموده اند که حرف من در همه جا یکی است.» (12 تیر 94)
حالا کم کم مشخص شد که چه کسانی مشکل دارند و پشت سر رهبری پنهان شده اند و ناجوانمردانه به جای پذیرش مسئولیت اقدامات غلط خود، در حال فرار از این مسئولیت هستند؟!
سخنان سه سال قبل لاریجانی برای بار چندم در باره خودش مصداق پیدا کرد. در واقع لاریجانی سه سال قبل وضعیت امروزش را پیش بینی کرده بود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از وحید یامین پور
💮بر اثر بارشهای بهاری بخشهای بزرگی از سرزمین تشنهی ما دوباره سیراب شده، در تالاب جازموریان دوباره آب موج میزند و قلب تفتیده کرمانیها و #سیستان_و_بلوچستان را شاد کرده است، تالاب گاو خونی مس از ۱۵ سال احیا شده، بر وسعت #دریاچه_ارومیه ۴۰ درصد افزوده شده و بسیاری رودخانهها پس از سالها خشکی دوباره جان گرفتهاند.
والله انزل من السماء ماءا فاحیا به الارض بعد موتها
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از هابیلیان
🔺تصویری جالب از شهر نبطیه در جنوب لبنان.
🔹روحانی شیعه بر جنازه یکی از فوت شدگان اهل سنت نماز میت می خواند در حالی که عده ای از ساکنان اهل سنت منطقه و سه نفر از شیعیان به او اقتدا می کنند.
🔻شیخ عبدالحسین صادق نوه امام شهر نبطیه و روحانی و شاعر و نویسنده قدیمی است که او هم مثل پدربزرگش امامت شهر نبطیه را بر عهده دارد.
#وحدت
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
⭕️ خبری از سلبریتیها نیست!
🔹شش روز از زمانی که مردم استان گلستان درگیر سیل و طوفان شدهاند می گذرد و روز به روز بر عمق فاجعه افزوده میشود اما در این میان از سلبریتیهایی که در رویدادها و حوادث ریز و درشت حضور فعال دارند، خبری نیست!
🔹با وجود این همه خسارت و آسیبی که به مردم وارد شد، اما مردم این منطقه حضور و حمایت سلبریتی هایشان را احساس نکرد و از این بابت دلخورند.
🔹شاید این سیل زمان بدی را برای پذیرایی از گلستانی ها انتخاب کرده و یا شاید هم در سیل نمیتوان سلفی گرفت!
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
📸 طلبه ای نان به دست، در میانه سیل، قدم بر لبه دیوار میگذارد، به سوی سگ گرسنه ای که در محاصره سیل به پشت بامی پناه آورده است میرود تا به او نان دهد.
پ.ن: کافی بود این اتفاق در خارج کشور و یا توسط یک سلیبریتی انجام می شد بعد صدها بار بازنشر می شد!
#زیبا
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
استوری عجیب مرتضی پور علی گنجی 😐
ژاپن و آمریکا مرگ بر چی میگن که توی سیل و طوفان مردمشون میمیرن 😒
شما برو عشق و حال تعطیلاتتو بکن عمویی ، اونایی که مرگ بر آمریکا میگن الان دارن به مردم سیل زده کمک میکنن
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
اقتصاد دست کیه؟
دولت
بی عملی مقابل اختلاس و قاچاق کار کیه؟
برجام کار کی بود؟
دولت
بیکاری و تجرد و تورم و رکود؟
دولت
امنیت و اقتدارمون از کیه؟
سپاه
سازندگی،پیشرفت،موشک،منطقه؟
سپاه
کمک ب زلزله سیل؟
سپاه
بودجه دولت؟ ۹۴٪ کل بودجه
بودجه سپاه؟ ۳.۶٪ کل بودجه
-حالا مشکلات تقصیر کیه؟
+سپاه و رهبری!!😐
منطق این روزهای برخی از افراد فامیل توی مهمونی
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدای من! چه مصیبت و نکبتی است این پدیده سلبرتی بازی!
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
⭕️ تکاپوی عراقیها برای کمک به سیلزدگان ایران
🔸مردم عراق پس از حوادث ناگوار ناشی از وقوع سیل در ایران با دعوت رسمی مقاومت اسلامی نجباء، اقدام به جمعآوری کمکهای نقدی و غیر نقدی کردهاند.
🔸نجباء با برپایی کمپینی تحت عنوان "زير آتش بوديم و ما را ياری كرديد، حالا شما زير آب هستيد و نوبت ياری ما رسيده است"؛ دفاتر نمایندگی خود در استانهای بغداد، بصره، نجف، کربلا، دیوانیه، دیاله، بابل، میسان، مثنی، ذیقار و صلاح الدین را به عنوان مراکز دریافت مساعدات اعلام عمومی کرده است.
🔸در فراخوان این جنبش آمده است: از كم بودن مبلغ مساعده خجالت نكشيد، هر چند كم باشد. حتى هزار دينار يا يک وسيله كوچک يا پيام ياری هم قابل قبول است. اين فرصتى براى پاسخ دادن به نيكى ملت مسلمان ايران است.
✅ @Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
صهیونیستها هم به سرنوشت سیل دچار شدند و ۹ کشته دادند...
حالا از این سلبریتی های دوزاری بپرسی میگن که صهیونیستها در نماز جمعه شون شعار مرگ بر آمریکا دادند انرژی منفی برگشته بشون
@Habiliyan
هدایت شده از خیابان انقلاب
"ما و گریه های امیرکبیر"
رنج مردم در #سیل و گرانی را که میبینم; به یاد گریه های امیرکبیر برای آن کودکی می افتم که مبتلای آبله شد...
که پدرش به حرف امیر گوش نکرد و واکسیناسیون آبله را انجام نداد.
و حالا کودک آبله زده را گذاشته بود مقابل میرزا تقی خان و از او چاره میخواست!
کدام چاره جز گریه های صدر اعظم؟!
⬅️ بله! ما مردم به حرف آن دلسوزی که میگفت به جریانات غیر جهادی رأی ندهید, به مدیریت اشرافی رأی ندهید و حواستان باشد که که مدیران جدید ضعفهای قبلی ها را نداشته باشند, گوش نکردیم...
✅ و به کسانی رأی دادیم که نامشان از سالها قبل تا همین الآن با خوش نشینی, سفر خارجی و جزیره زیبای #کیش گره خورده است.
ما گوش نکردیم و به کسانی رأی دادیم که قوت لایموتشان نان نبود; شیشلیک بود.
و ما به کسانی رأی دادیم که اسلافشان برای سیل که هیچ! که بخاطر شایعه هم می گریختند و در کنار یک دریاچه تفریحی کمپ میزدند تا خطر رفع شود!
و حالا همین ما انتظار داریم که این آدمها وسط حادثه باشند, حین سیل سفر خارجی نروند, مثل #قالیباف کنار آتش چادر بزنند, مثل پروفسور دهمرده بپرند وسط سیلاب و مردم را نجات بدهند, مثل پرویز فتاح با ندارها بنشینند و نان قاتق بخورند و #گوشت 100 هزارتومانی ککشان را بگزد!
وَه که چه انتظار نامعقولی داریم...
ما به حرف #امیرکبیر گوش نکردیم!
📝gera...
➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 دم خروس یا قسم حضرت عباس؟
📝 #شاهین_سپهری
🔹آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در یک اقدام بی فایده و منقضی شده استاندار گلستان آقای مناف هاشمی را برکنار کردند و سرپرستی برای عمارت دارالحکومه ی گلستان گماردند.
فارغ از اینکه استاندار پیشین که بوده و چه کرده و مرخصی حق اش بوده و تا کجا مجاز به غیبت در حوادث مترقبه بوده؛ روی سخن من با معاون اول رئیس جمهور مان است.
🔸آقای جهانگیری در دولتی که رئیسش در کوران حوادث یا توچال است یا در جزایر خوش آب و هوا ، خرده ای به استاندار مفلوک گلستان نیست.
در دولتی که رئیس جمهورش کمترین دغدغه ای ندارد انتظار از نیروهای دست دومش مسخره ترین توقع ممکن است.
🔸اگر معدنی میریزد و قطاری از ریل خارج می شود و زمین لرزه ها می آید و سیل ها تلاطم میکنند و باز هم سلطان صاحبقران را کَک نمی گزد، این یعنی خیلی وقت است که آب از سر گذشته.
شما گفتید هیچ گونه قابل قبول نیست که مسئول در بحران بالاسر کار نباشد.
می شود بفرمایید در همه ی این بحران ها آقای رئیس کجا بوده اند؟
🔸وقتی معاون اول رئیس دولتی دم از مدیریت جهادی می زند اما رئیس آندولت لیبرال مآبانه و فرتوت و بی خیال مشغول هر امر غیر مهمی جز رفع بحران است آیا دم خروس را باید معیار گرفت یا قسم حضرت عباس؟
💢 مناف هاشمی امروز برکنار شد اما همه از چند روز پیش میدانستیم تنها قربانی مفقود شدهی سیل هم اوست.
تکلیف او با مردم مشخص است چون بود و نبودش در کشور فرقی نمی کند ، در همین سیل نیز چه باشد چه نباشد مردم و بسیج و سپاه و هلال احمر و... کار خود را می کنند؛ اما من کسی را سراغ دارم که حضورش اگرچه غالباً منفی ،متأسفانه دارای تأثیر است.اگر راست می گویید "غائب همیشگی" را عزل کنید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از هابیلیان
✅ ماجرای تکان دهنده دختر لاابالی ایرانی و لوکا، اشرافزاده ایتالیایی در رم
🔹یک شب یک دختر بی بند و بار #ایرانی که مقیم لندن بود به ایتالیا می رود ساعت یک نیمه شب در فرودگاه #لوکا را می بیند و از او نشانی یک مسافر خانه را می پرسد وقتی این اشراف زاده ایتالیایی #شیعه متوجه می شود او ایرانی است بخاطر ارادتی که به ایرانیها داشت وی را به قصر خود دعوت می کند و اتاق خود را در اختیار وی می گذارد دختر خود را برای همخوابگی با این ایتالیایی خوش تیپ و ثروتمند آماده می کند اما هرچی صبر می کند لوکا نزد او نمی آید بعد از چند ساعت دنبال لوکا می گردد. وقتی وارد اتاق لوکا می شود از تعجب خشک اش می زند!
لوکا درحال خواندن نماز صبح بود و تصویر امام خمینی روی دیوار اتاقش جلوه میکرد...
🔸لوکا از خانوادهای اشرافی و از دوستان شهید مهدی #ادواردو_آنیلی فرزند سوپر میلیاردر ایتالیایی و صاحب فیات و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. پدر وی مالک کارخانه بزرگ و قدیمی تولید مشروبات الکلی به نام مونتالچینو Montalcino میباشد. کارخانهای که اینک به دست برادرش جلاسیو Gelasio Gaetani D’Aragona Lovatelli به همراه مراکز پورنو اداره میشود.
🔹لوکا از زمان کودکی از دوستان ادواردو آنیلی بود.وی در سال ۱۹۸۸ به همراه ادواردو آنیلی به ایران آمد. یکی از دوستان ادواردو در جلسهای به مدت دو ساعت با لوکا در هتل آزادی صحبت میکند و این جلسه منجر به اسلام آوردن وی و پذیرش تشیع میشود...
👈شرح کامل در لینک زیر
rahyafteha.ir/18506
@rahyafte_com
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
امروز سالروز شهادت کنت لوکا گائتانی لاواتلی فرزندمالک کارخانههای شراب ایتالیا و دوست صمیمی شهید آنیلی بود که شیعه شد و مانند آنیلی بطرز مشکوک به قتل رسید
زندگی جز مبارزه برای عقیده نیست
@rahyafte_com
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
💦 لیست سیلهای اخیر در کشورهای پیشرفته
در هفته گذشته بارشهای شدید باران و سیل در نقاط مختلف کشور عزیزمان منجر به خرابی و غم و اندوه فراوان شده است. در بعضی مناطق میزان بارندگی در یک هفته گذشته بیش از کل بارندگی سال پیش بوده است! این میزان بارندگی شوخی نیست و طبیعتا خساراتی ایجاد خواهد کرد.
در این نوشته قصد دارم یک لیست کوتاه از سیلهای بزرگ سالهای اخیر در کشورهای پیشرفته را به اشتراک بگذارم تا خوانندگان عزیز تصور نکنند خسارت ایجاد شده در اثر سیل فقط مربوط به کشور ما است. متاسفانه بلاهای طبیعی در همه دنیا وجود دارد و حتی در کشورهای بسیار پیشرفته کشته و زخمی و مفقود و ... بر جای میگذارد. این شما و این هم لیست مذکور:
اسپانیا – پاییز 2018 – بیش از 10 نفر کشته – منبع: http://bit.ly/bazargan004
فرانسه – پاییز 2018 – حدودا 15 نفر کشته – منبع: http://bit.ly/bazargan003
ایتالیا – پاییز 2018 – حدودا 30 نفر کشته – منبع: http://bit.ly/bazargan002
ژاپن – تابستان 2018 – بیش از 200 نفر کشته – منبع: http://bit.ly/bazargan005
آمریکا و کشورهای اطراف (طوفان هاروی) – تابستان 2017 – بیش از 50 نفر کشته در آمریکا – منبع: http://bit.ly/bazargan008
آمریکا و کشورهای اطراف (طوفان ایرما) – تابستان 2017 – بیش از 50 نفر کشته در آمریکا – منبع: http://bit.ly/bazargan007
قصد بنده در این نوشتار مقایسه کردن میان شدت بلاهای طبیعی نیست. بلکه با توجه به آمار فوق، به نظر اینجانب بهتر است به خودمان بیاییم و به جای این همه نفرتپراکنی در فضای مجازی، برای عزیزانی که جان خود را از دست دادهاند دعا کنیم و به بازماندگان و کسانی که خسارت دیدهاند مخلصانه و متحدانه کمک کنیم.
متاسفانه به دلیل فضای مسموم در ایران، هر اتفاقی تبدیل میشود به یک بهانه برای حمله کردن به مسئولین و نادیده گرفتن زحمات آن دسته از عزیزانی که روز و شب انجام وظیفه میکنند. البته مثل همیشه در این میان کاستیها و خطاهایی رخ داده است، که امیدوارم بتوانیم با افراد گناهکار برخورد قاطع کرده، و از این حوادث تلخ درس بگیریم تا در آینده قوی تر و بهتر عمل کنیم.
دکتر علیرضا بازارگان
عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست
دانشکده فنی، دانشگاه تهران
@Habiliyan
هدایت شده از خیابان انقلاب
✅ دولت «هَجو و هُو»
📝 #پرویز_امینی
🔴 دولتهای پیش از دولت روحانی مورد نقد و اعتراض مخالفان بودند حتی اواخر دولت دوم خود مثل سالهای پس از ۸۱ دولت خاتمی و یا سالهای پس از ۹۰ دولت احمدینژاد، مورد نقد و اعتراض هواداران خود نیز بودهاند. اما پدیدهای که درباره دولت روحانی در حال شکلگیری و گسترش است، بسی فراتر از نقد و اعتراض هواداران و مخالفان است. دولت روحانی در حال «هجو و هو» شدن اجتماعی است.
🔴 دولت روحانی جوری در صحنه عمل ظاهر شده است که نوعی «برابری سیاسی» بین رئیسجمهور و مردم عادی ایجاد کرده است! همانطور که مردم عادی به دلیل فقدان جایگاه قانونی و عدم بهرهمندی از ابزارها و سازوکارهای اجرایی، نمیتوانند کاری برای حل مشکلات بکنند، دولت روحانی هم نشان داده علیرغم داشتن جایگاه و مسئولیت ارشد اجرایی کشور یا نمیخواهد یا نمیتواند مسائل جاری و اولیه کشور و مردم را رفع و رجوع کند و بنابراین بین او و شهروندان عادی برای حل مسائل، عملا فرقی وجود ندارد. بیعملی و بدعملی دولت در ماجرای سیل در استانهای شمالی نمونه تازه این مسئله است.
🔴 وقتی به مجموعه مسائل دولت روحانی از تغییر دلار از ۳۰۰۰ به ۱۳۰۰۰ هزار تومانی و از چندین برابر شدن قیمت خرید مسکن و اجازه و سر به فلک کشیدن قیمت خودرو تا پراید ۵۰ میلیونی و افزایش قیمت اجناس به شکل روزانه مانند گوشت صد و بیست و سی هزار تومانی و شکست سنگین برجام و بربادرفتن انگاره امید به اروپا نگاه میکنیم و اینک نیز به وضعیت امدادرسانی دولت روحانی خصوصا غیبت استاندار گلستان در این سیل بنیانافکن و خانمانبرانداز به دلیل مرخصی خارجی!، ناخودآگاه انسان را به یاد این شعر در تحلیل یکی از دورههای مهم تاریخی ایران میاندازد:
آن ز دانش تهی ، از غفلت پر
شاه سلطان حسین یَخشی(یاخچی) دور
این تحلیل شاعرانه معطوف به نحوه برخورد آخرین سلطان صفویه با مسائل و مشکلات آن زمان است که با بیان گزاره یخشی دور! (خیلی خوب!) به آنها رسیدگی میکرد و نهایتا این تدبیر منجر به سقوط یکی از قدرتمندترین دولتهای دوران ۵۰۰ ساله اخیر به دست ضعیفترین قدرت خارجی (محمود افغان) گردید که برای امروز ما قابل تأمل است!
🔴 اگر جمهوری اسلامی بتواند دو سال آینده و باقیمانده از دولت روحانی را تحمل کند، میتوان به ضریب اطمینان بالایی گفت که ج.ا.ا به یک وضعیت ضدضربه تبدیل شده است و دیگر بقای آن تضمینشده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔹 من منباب کمک به هموطنان عزیز و بنا به تجربه، حتیالمقدور هیچ پولی به حسابهای غیر رسمی واریز نمیکنم! پول ریختن به حسابهای پراکنده، ولو حساب فلان تشکل امین دانشجویی یا بهمان عنصر خوشنام، خود از جمله علل پراکندگی مدیریت است! گمانم باید به مراکزی همچون هلال احمر ولو در این دولت و یا سایر سازمانهای مسئول و موظف، بیشتر اعتماد کنیم! اینکه در ورای هر حادثهای، شاهد شکاف زننده و گسل زشت "مردم به تشکل ما یا فرد مدنظر ما بیشتر اعتماد کردند" باشیم، خودش یک بلای بزرگ است!
🔻 سلبریتیها جدای از آنکه چه سازی میزنند، اصلا و ابدا لیاقت بزرگی و ریشسفیدی در این قبیل قضایا را ندارند! این را خودشان مکرر نشان دادهاند! واقعا با وجود نهادی چون هلال احمر یا دیگر نهادهای دستاندرکار، من نوعی چرا باید کمک خود را از کانال سلبریتیها به دست مردم درگیر بلا برسانم؟! که غالبا هم نمیرسد یا دیر میرسد! مسئله این است؛ ما اساسا برای چه دولت به آن معنی که در فرهنگ سیاسی مشهور است، تشکیل میدهیم؟! که باز هم مثل ایام بینظم و نظام، مشکلاتمان را حل کنیم؟!
🔹 مردمی که هنوز هم امثال صادق زیباکلام و بلکه علی دایی را حتی به هلال احمر با وجود این همه جوان مخلص، متخصص، کارآزموده و بیادعا ترجیح میدهند، مصیبتزدهترین مردم تمام تاریخ و فیالواقع صاحب مستضعفترین افکار هستند!
🔻 برای آنکه رویکرد غیر سیاسی این متن، روشنتر شود، مثالی بزنم؛ فرضا بخواهم به سیلزدهها مبلغ ۲۰۰ هزار تومان کمک کنم! این پول را به حساب هلال احمر میریزم، ولو آنکه منتقد دولت فعلی باشم! جناب دگراندیش! جوانان بیادعای هلال احمر را به شومنها نفروش! بگذار کمکت، گرهگشا از مردم آسیبدیده باشد، نه باعث پز دلقکها!
🔹 آن سلبریتی که روز اول عید را در ویلایش در شمال بوده و حالا آمده گلستان تا عکسی به یادگار بیندازد و برود، نه تختی عصر، که مصداق لاشخور است! مواظب باشید به بهانهی یک عکس، کسی را بیخود بزرگ نکنید! بعضیها استادند که روی غم و رنج ملت، از خودشان سوپرمن بسازند! آنهم بیهیچ کار خاصی! این بدترین نوع پوپولیسم و تحمیق ملت است! برای عدهای، خوب شد این سیل آمد تا از عمق عشق مضاعف خود به دوربین، پردهبردارند! اینان نه فرزند رسانه، که بندهی عکس و عبد دیدهشدناند! سیاسیهایی که شعارشان دوری از سیاست است! سوپرپوپولیستهایی که از پوپولیسم متنفرند! مظاهر جدید نفاق! و راستش همهی حرفشان این است؛ "آهای پیرمرد مازنی! کاش شیروانی خانهات زودتر بریزد تا تبدیل شود به نردبان شوی مردمداری من"!
📝 #حسین_قدیانی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 همه عیب سیل گفتیم، هنرش همی بگوییم
📝 #محمد_فاضلی
✅ در این چند روز به مقولاتی پرداختیم نظیر خسارات سیل، نقد آمادگی کشور در برابر این رخداد طبیعی، اثر سیاستهای گذشته بر وقوع و کمبود در مقابل سیل و بسیاری مقولات دیگر که عمدتاً نگاهی انتقادی و منفی به سیل داشتند. حق داشتیم این کار را انجام دهیم و گزارشهای دقیق برای رفع این کاستیها مطالبه کنیم. این کار را ادامه خواهیم داد، اما زمان مناسبی است تا فواید سیل را هم مرور کنیم.
1⃣ سیل به انتشار وتوزیع مواد ارگانیک، و توزیع رسوبات در دشتهای سیلابی کمک میکند. رطوبت مناسب خاک که پس از سیلابها ایجاد میشود سبب تثبیت پوشش گیاهی و پیآمدهای ناشی از آن نظیر جلوگیری از توسعه بیابانها و پدیدههایی نظیر ریزگردها میشود.
2⃣ سیل سبب تقویت و تجدید حیات تالابها شده و به این ترتیب بر رخدادهای مهم حیات پرندگان آبی نظیر مهاجرت، تخمگذاری و زادآوری آنها مؤثر است. سیل سال 2016 در نیوساوت ولز استرالیا این پدیده را در مقیاس دهها هزار پرنده ایجاد کرد.
3⃣ مقیاس زمانی عاملی تعیینکننده برای ارزیابی اثرات سیل است. آنچه در کوتاهمدت برای برخی افراد و خانوادهها، خسارت فاجعهبار به حساب میآید، در درازمدت برای گیاهان و جانورانی که در مناطق سیلخیز زندگی میکنند و خود را با آن تطبیق دادهاند، تضمینکننده کارکرد درست و حیات زیستبوم زندگی آنهاست. آنها زندگی خود را با دورههای سیلاب تطبیق داده و تنظیم میکنند.
4⃣ تالابها و سایر پیکرههای آبی با سیل احیا میشوند و این بر کیفیت آبهای در دسترس انسانها و سایر موجودات، و حتی کیفیت هوا مؤثر است. سیل مواد مغذی بسیاری را وارد تالابها کرده و تغذیه ماهیان سایر زیستمندان تالابها را تسهیل میکند.
5⃣ سیل رسوبات بسیاری را در دشتهای سیلابی انباشته میکند و زمینهای کشاورزی با این رسوبات غنیتر میشوند. جمعیتهای انسانی در طول تاریخ در همین دشتهای سیلابی و آبرفتی نظیر نیل، رود زرد و سایر آبرفتها ساکن شدهاند. تخریب رژیم رودخانهها و ممانعت از سیل به معنای تخریب سطح باروری خاک در این گونه دشتهای سیلابی نیز هست.
6⃣ سیلابها باعث تغذیه آبهای زیرزمینی میشوند و از طریق تقویت پیکرههای آبی، علاوه بر فواید محیطزیستی این پیکرههای آبی، امکانات تفریحی و توریستی آنها را نیز تقویت میکنند. سیلابها زمینهای شور شده را میشویند و از میزان آلودگیهای ناشی از سموم و کودهای شیمیایی انباشته و متمرکزشده در اراضی میکاهند.
7⃣ سیل سبب تخریبهای اقتصادی در منطقه سیلزده میشود اما همزمان سبب تشدید فعالیتهای اقتصادی در خارج منطقه سیلزده و همچنین تشدید فعالیت اقتصادی برای بازسازی میشود. غنی ساختن اراضی کشاورزی و همچنین در دسترس قرار دادن آب بیشتر برای فعالیتهای صنعتی، توریستی و خدماتی، فواید اقتصادی فراوانی برای سیل ایجاد میکنند.
✅ ارزیابی واقعبینانه از سیل در چارچوب موازنه خسارات سیل، که خود به دو دسته پولی (تخریب زیرساختها، از دست رفتن مشاغل، ساعات از دسترفته کار و مزارع تخریبشده) و غیرپولی (نظیر از دست رفتن جان انسانها و رنج سیلزدگان) تقسیم میشوند؛ و منافع سیل به دست میآید. عنصر زمان بسیار تعیینکننده است. خسارات در کوتاهمدت وارد میشوند اما فواید عمدتاً در طول زمان و در چارچوب «خدمات اکوسیستمی» به دست میآیند.
✅ تحلیل ریسک در این میان نقش مهمی ایفا میکند. سیل آنگونه نیست که بهطور کامل قابل پیشگیری و مقابلهپذیر باشد. بنابراین همواره میزانی از خطر سیل وجود دارد و جوامع باید فواید اقتصادی و اجتماعی ناشی از قرار گرفتن در معرض سیل (نظیر سکونت در دشتهای حاصلخیز سیلابی و منافع ناشی از آن) را با خسارات دورهای ناشی از بروز سیل، متوازن سازند.
✅ جوامع باید به گونهای رفتار کنند که خسارات و بالاخص خسارات غیرپولی سیل را به حداقل برسانند. این همان عقلانیتی است که در پس سیل خفته است و باید آنرا در نظام حکمرانی محیطزیستی، اقتصادی و سیاسی جامعه جستوجو کرد. این عقلانیت، سیل را از رخداد طبیعی خطرناک، به رخدادی که میتوان با آن تطابق یافت و توأمان از فواید آن بهرهمند شد بدل میسازد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از بشری
♦️نشست آیندهپژوهی گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه مسائل #زنان با نگاهی به بیانیه #گام_دوم
قسمت پایانی
📍به عبارات امام رجوع کنید؛ از هر جایی که شروع شود، به این میرسیم که هدف قیام لله است. یعنی همه چیز را وحدت میدهد. وقتی درباره #زنان صحبت میکنند، اصلا مهم نیست که با پرستاران صحبت میکند، یا خانهداران صحبت میکنند، یا با مادران صحبت میکنند و...؛ یک وحدتی را بر زندگی #زنان و بر زندگی هر انسانی حاکم میبینند و همه این حیات را به سوی یک هدف میدانند. در این راستا، حال شرایطت چیست؟ مادر هستی یا مادر نیستی؟ ازدواج کردی یا نکردی؟؛ اینها مهم نیست. مهم این است که شما به سمت آن هدف میروی یا نمیروی. در هر شرایطی که هستی باید به آن هدف نزدیکتر شوی ولی گفتمانهای پس از انقلاب دقیقاً بازی کردن در میدانی است که از سوی ادبیات لیبرالی مطرح شده است؛ تمایز حوزه خصوصی و عمومی، تمایز میان خانه و جامعه؛ اینها دو واقعیت نیستند. این تفکر، اسلامی نیست. این یک نحوه نگاه کردن به واقعیت است و لیبرالی است. ولی نگاه الهی یک نگاه وحدتگراست و تا این اندازه این مرزها را جدا نمیکند.
یک ویژگی دیگر گفتمان امام و #گفتمان_انقلابی این بود که خداآیین بود؛ الهی بود؛ افقها و کلیشههای زنها را شکست. در مورد تمدن صحبتهای زیاد و متنوعی مطرح میشود. یکی از تاریخنگاران مطرح میکند که همیشه چالشهایی در جوامع وجود دارد. گاهی برهههایی پیش میآید که یک اقلیت خلاق این چالشها را جمع میکنند؛ اینجا یک تمدن خلق میشود. این تمدن هست تا مادامی که به این چالشها رسیدگی میشود. اگر این اقلیت خلاق دیگر به این چالشها رسیدگی نکنند، این چالش جذابیت خود را برای عموم مردم از دست خواهد داد، عمومی که به اینها اعتماد کرده بودند، دیگر سرهایشان را به اطراف میگرداندند و سایر نیروهای اجتماعی آنها را جذب میکنند. یا اقلیت خلاق ضعیف است که تمدن زوال پیدا میکند یا اینکه میخواهد تلاش بیشتری بکند و مجبور میشود به قوای قهری متمسک شود تا افراد را از راه نیروهای دیگر بیرون بکشد، در این صورت جنگ رخ میدهد. این توضیحات کاملا درست نیست اما هشدار خوبی است.
#گفتمان_انقلاب یک چالشی را برای #زن ایرانی حل کرد. قبل از انقلاب ما این موضوع را داشتیم که در خانه بمانم یا بیرون بروم و زن انقلابی بیرون نمیرفت چون معتقد بود که نمیشود دیندار بود و بیرون بود. انقلاب اسلامی یکی از کارهای مهمی که کرد این بود که این چالش را حل کرد. حالا ما باز با دست خودمان دوباره این چالش را ایجاد کنیم؟ مشکل بعدی ظاهرگرایی است. گفتمان امام خمینی باطنگرا بود و نگاهها را از این ظواهر و صورتهای سطحی به سمت افقهایی مانند شهادت کشید؛ اینکه #زنان ما افق مادر شهید داشته باشند، اینها در کدام ادبیات سطحی قابل تبیین است؟ ولی ما الان ظاهرگرا هستیم مثلا میگوییم هر زن باید 4 فرزند داشته باشد. این یعنی چه؟ شما باید اهداف و افقها را تعیین کنید و خود آن زن با شرایط خود تشخیص میدهد چه کار کند. ما ملاک نمیدهیم، باطنها را نمیدهیم، اصول را نمیدهیم و اعتماد نمیکنیم و شاید حق داریم اعتماد نکنیم؛ چون زنانمان را تربیت نکردیم تا عاقل و انتخابگر باشند.
روابط عمومي مرکز تحقيقات زن و خانواده
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از خیابان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به حساب سلبریتیها پول واریز نکنید. این خواهش و تقاضا نیست، هشداره!
سلبریتیها بدهکار بانکی بودن، پول کمک مردمی مستقیم رفته به حساب بانک!
@kh_enghelab
هدایت شده از هابیلیان
#مهم
📸 دعوت آیتالله #خویی (ره) از مردم ایران در فروردین ۵۸ برای رأی به #جمهوری_اسلامی ...
💯 بواسطهٔ این سند بسیار مهم و اسناد مهم دیگر، میتوان دانست که طی همهی این سالها چه جفایی در حقّ آیتالله خویی(ره) شده است که بهاشتباه ایشان را در تقابل با اندیشهٔ سیاسی جمهوری اسلامی معرفی کردهاند!...
@Habiliyan
هدایت شده از خیابان انقلاب
✅ از حق که نگذریم کمک سپاه به دولت آقای روحانی از هر دولتی بیشتر بود:
🔹از یک طرف برای #دولت_بدون_دستاورد وی پروژه هایی میسازد تا با شوق زدگی افتتاح کند و روزنامه ی دولتی هم با ذوق زدگی به عنوان #خبر_خوش منعکس کند.
🔹از طرف دیگر هر جایی بی کفایتیهای دولت زبانزد میشود جناب روحانی سریعا فلش فرافکنی را به سمت سپاه بچرخاند تا فشار را از دولت منحرف کند...
💢 با این حال به یقین خود جناب روحانی از هر کسی بهتر میداند و یادش میماند که اگر این پروژه های نیروهای نظامی هم نبود تنها دستاوردهای دولتِ #اصلاحطلبی_اعتدالی" او منحصر می شد به گِل گرفتن صنعت هسته ای، تورم تاریخی ، صفهای گوشت و پوشک و...
📝 علیرضا (یک شهروند)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229