فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی از بیاد ماندنیترین مجلس شعر و روضهای که تا کنون رفتهام؛
روضهای که حاج محمود کریمی به شعر برای حضرت زهرا خود سروده بود و آن را خواند.
📎به شرح حال بپیوندید.
🔰 وقتی نگاه دینی و ادبیات مقابله با استکبار و شیطان بزرگ را به نگاه چپی و ادبیات مبارزه با امپریالیست تبدیل کنی، نتیجه این میشود که دشمنی جریان مقاومت با جریان سرمایهداری صهیونیستی پشت صحنه آمریکا و دیگر مراکز قدرت جهانی را متوجه نشوی و:
🔺"کمک به سوریه برای دفاع از مردم مسلمان و مستضعف این منطقه و در جهت خنثی سازی طرح سلطه صهیونیستی و آمریکایی و تقویت جبهه مقاومت" را اتحاد با سکولارها ببینیم.
🔺"مبادلات اقتصادی و استفاده از ظرفیت چین و رقابت او با آمریکا و اروپا در صحنههای مقابله با فشارهای سیاسی و اقتصادی آمریکا و اروپا" را اتحاد با چین کمونیست ببینیم.
🔺"به بازی گرفتن روسیه در صحنه مقابله با آمریکا و کمک به جبهه مقاومت و نیز استفاده از ظرفیتهای فرهنگی روسیه برای تبلیغ تشیع و فعالیت اقتصادی" را اتحاد با روسیه پوتین ببینیم.
🔺"حضور در آمریکای جنوبی و باز کردن جبهههای جدیدی در مقابله با سلطه آمریکا و نیز فعالیتهای کلان اقتصادی برای کشور و حمایت از مستضعفین فکری، علمی و اقتصادی آنجا" را اتحاد با ونزوئلای سوسیالیست ببینیم.
🔺"حمایت از برادران مسلمان فلسطین برای دفاع از حقوق خود و مبارزه با سلطه صهیونیسم" را اتحاد با حماس سنی ببینیم.
🔺و در آخر پیشنهاد کنار گذاشتن نگاه دینی حتی در ساختارهای داخلی و اتحاد با سکولارها، ظالمان و ... داخل کشور بر همین مبنا را بدهیم!
📎به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
🔰 وقتی نگاه دینی و ادبیات مقابله با استکبار و شیطان بزرگ را به نگاه چپی و ادبیات مبارزه با امپریالیس
نظر یکی از مخاطبان👇
البته عدو عدوک صدیقک هم در این همکاریها بیتاثیر نبوده
و این یک گزاره کاملا دینی است.
هدایت شده از بر پا
عدالتخواهی غیر ممیز
⚡️محسن مهدیان رد صلاحیت شد. با عنوان عدم التزام به نظام. برای او شاید هر بد و بیراهی به اندازه این نسبت، تلخ و گزنده نبود. عدم التزام به نظام در مدرسه خمینی کبیر یعنی عدم التزام به ساختار ولایت الهی. نظام همان دارایی که به قول سردار شهید قدس« در همین دهه نود یعنی امروز جان پاک هزاران رزمنده هم اگر برایش فدا شود جا دارد». عدم التزام به نظامی که تجلی عدالت است و برپا کننده عدل. شاید برای محسن مهدیان اتهام دزدی و اختلاس و سوء استفاده و هزار عمل زشت دیگر به اندازه اتهام عدم التزام به نظام دردآور نبود.
⚡️دلم برایش سوخت. اما بیشتر نگران بودم و هستم که نکند بخشی از بچه های حزب اللهی توی پازل روحانی بیفتند که ظاهرا بنا دارد با مسخره کردن ساز وکار انتخابات در کشور ، مردم را از رای دادن منصرف کند. رفتاری که بهتر است مثل همیشه پای جهل و نادانی اش بنویسیم و الا مثل همیشه باید نتایج خیلی بدی بگیریم.
⚡️اما کمی که گذشت متوجه شدم چه اتفاق جالبی افتاده. محسن مهدیان که مدت زیادی جزو جوانانی بود که در تلاش بود تا جریان غیرممیز عدالتخواه را به دوران بلوغ نزدیک کند، حالا با اتفاقاتی که برایش افتاد و سبک رفتارش داشت کل هیکل عدالتخواهی ناقص الخلقه را به چالش میکشید.
⚡️مهدی نصیری نوشت حالا مجبور میشوی به جای تحلیلهای عرفانی آسمانی به عقلانیت زمینی روی آوری. اما محسن مهدیان محکم به دفاع از شورای نگهبان و قداست آن پرداخت. صدرالساداتی نوشت اینها نوبت به خودشان برسد توهین به نهادها هم میکنند اما محسن مهدیان حتی جایی که شائبه بی احترامی به شورای نگهبان از حرفهایش وجود داشت معذرت خواهی کرد. کار به جایی رسید که نوشتند او دارد ظلم پذیری را ترویج میکند. جالب بود رفتار او بیش از آنکه تضعیف کننده شورای نگهبان و نظام باشد داشت عملا یاد میداد که مقابل خطاهای نظام چه باید کرد و بین خطاها و قداست نظام چطور باید جمع کرد و این به بلوغ غیرممیزها سرعت میداد. این بخش از ماجرا برای من خیلی جذاب بود.
⚡️کمترین فایده این قصه این بود که بعد از این وقتی محسن مهدیان از نظام دفاع میکند دیگر نمیتوانند به او تهمت بزنند که پشتت گرم است. این یعنی او دارایی مهمی به دست آورده که میتواند عقلانیت زمینی نصیری و عدالتخواهی ناپخته منفی باف مکتوبات و صدرالساداتی و بهار و دیگران را به نقد بکشد و به بلوغ شایسته اش نزدیک کند.
@ali_mahdiyan
شرح حال
عدالتخواهی غیر ممیز ⚡️محسن مهدیان رد صلاحیت شد. با عنوان عدم التزام به نظام. برای او شاید هر بد و
آقای حجتالاسلام و المسلمین علی مهدیان، از طلاب فاضل و بسیار انقلابی و برادر محسن مهدیان هستند،
ما در حوزه معصومیه با ایشان بخشهایی از لمعه را خواندیم.
دوره ما اولین دوره تدریس لمعه ایشان بود اما کم کم به یکی از اساتید خوب وجا افتاده معصومیه تبدیل شدند که درسهای دیگری هم تدریس میکردند.
جدا از مباحث درسی بنده و بسیاری دیگر از طلبههای معصومیه مستقیما تحت تربیت مباحث معرفتی ایشان که در قالبهای کلاس درس و ... ارائه میشد بودیم و همچنان هم از مباحث ایشان استفاده میکنم و ایشان را از بهترین اساتید دوره طلبگی خود میدانم.
ایشان و جمع دیگری از دوستانشان مؤسس خانه طلاب جوان بودند و نشریه خط و عهد و آثار دیگری را در حوزه منتشر میکنند.
کتاب طرح کلی را اولین بار وقتی تازه چاپ شده بود، دفتر عهد در مدرسه به ما معرفی کرد و بسیاری از طلاب معصومیه آن را دقیق خواندیم و حتی مباحثه کردیم.
طلاب زیادی در اردوهای جهادی مجموعه آنها با بحثهای اخلاقی و تربیت نفس و خدمت به محرومین عملا آشنا میشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش کامل بیبیسی از طرح پیشنهادی ترامپ موسوم به معامله قرن...
محدود شدن فتح طرفدار مذاکره و اعمال فشار بیشتر بر او؛
کم شدن محدودیتهای حماس طرفدار مقاومت و بیشتر شدن اراضی او؛
پیشکشی به حماس مقاوم مقابل دشمنان، برای ساکت نگه داشتنش و ذبح فتح اهل تساهل و تسامح مقابل دشمنان.
📎به شرح حال بپیوندید.
✍️علیالتحقیق پیروزیم!...
🔰 گاهی اولیاء خدا با قاطعیت مطالبی را میگویند که برای دیگران چندان واضح نیست و انسان متحیر میشود که منشاء این قاطعیت چیست؟ این اطمینان قلبی برای تبشیر مؤمنان از کجاست؟ شاید خیلی هم مهم نباشد که طریق هدایت اولیاء الله چگونه است مهم این است که آنکس که مؤمن باشد خدا قلب او را هدایت خواهد کرد.
«وَ مَنْ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَهُ (۱۱ التغابن)»
🔰حجتالاسلام فلسفی در کتاب خاطرات خود نقل میکنند:
وقتی مرحوم مطهری [از پاریس] برگشت به دیدن ایشان رفتم؛ دیدم آقای مطهری میگوید: «آقا من مبهوت هستم» گفتم: «چرا؟» گفت: «تصمیمی که امام گرفته، با این همه نظامیهای تا دندان مسلح، با آن همه حمایتهای آمریکا، انگلستان و فرانسه، نتیجه چه خواهد شد؟ آیا واقعا این تصمیم برای ما موفقیت پیش میآورد؟»
ایشان میگفت: «به امام گفتم: آقا خطر خیلی مهم است، خودتان را چطور میبینید؟ امام در جواب فرمود: علیالتحقیق پیروزیم!»
شهید مطهری میگفت: «یک روحانی غیر از یک کاسب است که این حرف را بزند. دیدم از یک طرف امام خمینی است، عظمت دارد و من نمیتوانم از ایشان بپرسم چرا پیروزیم؟ ولی پرسیدم: آیا به محضر امام عصر شرفیاب شدید و او این خبر را داده است؟ امام نفی و اثبات نکرد و فقط گفت: «قطعا پیروزیم.» گفتم: الهامی به شما شده است؟ گفت: «قطعا پیروزیم.» از هر دری که من وارد شدم؛ ایشان نگفت که واقعیت چیست؟ ولی همچنان با قاطعیت میگفت: «پیروزیم و اعتنا به این همه تانک و توپ و نظامی و غیره نکنید، علی التحقیق پیروزی با ماست.»
شهید مطهری با حال بهت این سخنان را به من گفت و خود متحیر بود. میگفت: «من نفهمیدم امام از چه منشأ و منبعی به این حقیقت رسیده است.»
..................
📝مبنع: خاطرات و مبارزات حجتالاسلام فلسفی، ص: ۴۳۱.
................
📝مطالب مرتبط:👇
🌐پیشگوییهای رهبری...
📎به شرح حال بپیوندید.
🌀 توضیحات آیتالله شب زنده دار از روند بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس.
بخش_نخست
پروندههای کثیر، وقت محدود
🔹 مساله انتخابات، مشکلات فراوانی دارد. یکی از مشکلات مهمش این است که قانون انتخابات، قانون پر مشکلی است. انشاءالله مجلس آتی بتواند با قوانین بهتری که وضع میکند این مشکلات را کمتر کند. عده فراوانی از سراسر کشور ثبت نام کردند؛ در یک مدت محدود همه اینها باید بررسی شود. در این 14 روز اعضای محترمی که آنجا بودند حقیقتا شبانه روز نداشتند. همین دیروز جناب کدخدایی شنیدم گفتند 45 دقیقه من توانستم بخوابم.
🔹 این پرونده های کثیر (برخی پرونده ها خیلی قطور است؛ برخی چند جلد است) و افراد مختلف، به ملاحظه و بررسی احتیاج دارد. اینها وقت فراوانی میخواهد. بنظرم روند انتخابات حداقل باید #شش_ماه باشد که به مرور بتوان اینها را بررسی کرد. خیلی از این عدم احرازها در اثر این است که احتیاج به یک منابعی دارد در یک مدت اندک -ولو خیلی زحمت کشیده شده است- گاهی مواردی که شبهه ناک است باز اگر وقت بود تک تک افرادی را که شبهه ای درباره آنها هست را فراخوان میکردیم و میآمدند توضیح میدادند شاید نتیجه فرق میکرد؛ اما فرصت چنین اموری نیست. البته آقایانی که الان نماینده مجلس هستند را تک تک خواستند و با آنها صحبت کردیم و مطالبشان را گفتند و با ایشان مصاحبه شد. حتی برخی از ایشان را نه یک بار بلکه چند بار [خواستیم]. اما آحاد کسانی که ثبت نام کردند و آمدند چنین فرصتی نبود.
تفسیر عدم احراز
🔹 بنابراین اگر عزیزی #عدم_احراز خورده است هم خودش باید بداند هم مردم بدانند -اینکه برخی ناراحتند که آبروی ما میرود- نه این «آبرو رفتن» نیست؛ معنایش عدم شناخت [شورای نگهبان] است. یک دُرّی گاهی هست که ما نشناخته ایم. یک بزرگواری است که گاهی ما نشناخته ایم. معنای عدم احراز این نیست که آن فرد واقعا صلاحیت ندارد؛ حتی این فرد شاید از آنهایی که شناختهایم بالاتر باشد. معنای اینکه کسی قبول نشده است این نیست که حتما صلاحیت ندارد شاید صلاحیت داشته و شرایط بگونهای بوده که ما نتوانستهایم احراز کنیم. وظیفه ما احراز است.
شرایط حداقلی، مشکل قانون انتخابات
🔹 البته این شرایطی که برای داوطلبها گذاشته شده است واقعا شرایط اندکی است. خدمت رهبری دام ظله هم عرض کردم ایشان هم تصدیق فرمودند که این مقدار شرایطی که گذاشته شده است که التزام به اسلام را قبول داشته باشد و التزام عملی داشته باشد، فوق لیسانس هم داشته باشد تابعیت ایران هم داشته باشد! آیا این برای [نمایندگی] مجلس کفایت میکند؟ بینش سیاسی نمیخواهد؟ اطلاع از امور نمیخواهد؟! اینها شرط نشده است ما هم عدهای که تایید کردیم را یقین داشتیم به درد مجلس نمیخورند؛ اما چارهای نیست. وقتی قانون گفته است این مقدار؛ تخطی از قانون که نمیتوانیم بکنیم. حقیقتا شرایط، شرایطی کافی نیست؛ کسی که میخواهد به مجلس برود اطلاعات وسیعی باید داشته باشد؛ شناخت درستی از امور مختلف داشته باشد.
......
منبع: کانال مناهج.
@manahejj
📌 ادامه در پست بعد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🌀 توضیحات آیتالله شب زنده دار از روند بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس
بخش_دوم
بدفهمی بند اول ماده ۲۸ قانون انتخابات
🔹 مساله دیگری که هم شما عزیزان هم افراد مختلف باید اطلاع داشته باشند: این [مشکل] هم از بد تنظیم شدن این بند قانونی است. در ماده 28 قانون انتخابات مجلس بند اول [آمده است]: اعتقاد و التزام عملی به اسلام.
برای برخی افراد، بیّنه قائم شده یا شواهدی بوده است که التزام به اسلام ندارند؛ مثلا یک خانمی است بی حجاب است. [در توضیح رد صلاحیتش] نوشته شده شما رد شدید به دلیل بند 1 ماده 28. اینها [در اعتراض] نوشتند: «ما مسلمان هستیم؛ شیعه هستیم؛ اشهد ان لا اله الا الله؛ چه حرفی به ما میزنید». مقصود که قسمت اولش (اعتقاد به اسلام) این نیست؛ البته آنهایی که [دلیل رد صلاحیتها را] مینویسند با دقت بهتری باید بنویسند و بنویسند بخش دوم از بند اول ماده 28؛ یعنی [فقدان] التزام عملی. حالا من با بعضی از این افراد خودم تماس میگرفتم و توضیح میدادم که نمیخواهیم بگوییم شما مسلمان نیستید؛ یعنی مشکلاتی که دارید بی حجاب هستید خلاف شرع است یا فلان کار را کردید که در پرونده شما هست این خلاف شرع بوده است. نه اینکه دین ندارید و مسلمان نیستید و اعتقاد به ائمه ندارید. یک مورد هم برنخوردم کافری آمده باشد ثبت نام کرده باشد. سایر ادیان پذیرفته شده هم قانون خودشان را دارند. در مورد احدی هم قضاوت نمیکنیم؛ دادگاه باید قضاوت کند. چون آیین دادرسی است و اینجا فقط شرایط بررسی میشود.
شورای نگهبان، نگاه جناحی ندارد
🔹 مطلب دیگری هم که شما بدانید: بیننا و بین الله اصلا و ابدا گروهها، جناحهای مختلف در نظر ما نبوده است. اینکه این از جناح راست است؛ چپ است؛ اصولگراست یا اصلاحطلب، اینها اصلا دخالتی نداشته است؛ واقعا شرایط، مد نظر ما بوده است. التزام عملی به اسلام بوده است؛ ابراز وفاداری به قانون اساسی بوده است. ابراز وفاداری به ولایت فقیه بوده است. اینها قانون است و ما باید #احراز کنیم که افراد این شرایط را دارند. از هر گروهی که میخواهند باشند. چیزهایی که بعضا در رسانهها گفته میشود یا افراد میگویند خلاف است. مسائلی که متاسفانه برخی در مجلس بودند [گفتند] با پول میشود رای درست کرد؛ 4 میلیارد و 2 میلیارد!! اینها تهمتهایی است که زده میشود.
📅 ۱۳ بهمن ۱۳۹۸
بیانات ابتدای درس خارج فقه
........
منبع: کانال مناهج.
@manahejj
✍️بایست مردم بفهمند...
🔰 در زمان بنیصدر خیلی از نیروهای انقلابی از خیانتهای مکرر بنیصدر خسته شده بودند و گله میکردند که چرا حضرت امام(ره) اختیارات گسترده به او میدهند تا جایی که حتی فرماندهی کل قوا را نیز در آن شرایط بحرانی به او داده بودند. اختیاراتی که هزینههای بسیار زیادی بر مردم و کشور داشت و نیروهای زیادی به واسطه کارهای او به شهادت رسیدند و سرمایههای بسیاری تلف شد.
🔰مرحوم "آیتالله سید محمد مهدی دستغیب" برادر کوچکتر شهید دستغیب نقل میکنند:
👈بنیصدر طغیان کرده بود و سر و صدا هم بلند کرده بود که به داد برسید. در آن هنگام آقای خلخالی در مجلس بود که فریاد زد: آقای دستغیب! آقای صدوقی! آٍقای مدنی! آقای اشرفی! آقای طاهری و... به فریاد برسید. لذا مجلسی از آقایان در حضور امام تشکیل شد. بنده هم همراه اخوی رفتم. همه صحبت کردند و از امام خواستند که بنیصدر را رد کند. امام فرمود: زود است، عجله نکنید، بگذارید رسوا شود، مردم بفهمند، آن وقت بیرون کردنش آسان است و قصه هم همینطور شد و طولی نکشید که بنیصدر رسوا شد و مردم فهمیدند که راهش غلط است و معزولش کردند. [۱]
🔰"ولیّ خدا" قدرت را برای مردم میخواهد، برخلاف طاغوت که مردم را برای قدرت میخواهد، "ولیّ خدا" با مردم همراه میشود و به آنها ولو هزینه دهند اما فرصت رشد میدهد تا مردم با عقل خود و آزادی خودشان، قیام به قسط کنند و همراهی با "ولیّ خدا" را انتخاب کنند،
فلذا همراهی با "ولیّ خدا" نیز نیازمند صبر و استقامت و البته همیشه با عزت و سربلندی است،
🔰 اما طاغوت بر مردم مسلط میشود[۲] و آزادی و فرصت تعقل مردم را از آنها میگیرد، طاغوت مردم را کوچک میخواهد، مردمی که سر در آخور شکم و شهوت داشته باشند، فلذا همراهی با طاغوت اگرچه معمولا راحت اما همیشه با کوچکی و حقارت است.[۳]
📌 اگر بنا بود با پنهان کاری و سیاسی بازی مردم را کنترل نمود تا بر آنها حکومت کرد، اهل بیت(علیهم السلام) بسیار کَیِستر از آن بودند که در بازی قدرت جا بمانند و منتظر بمانند تا بیش از هزار و اندی سال این همه خسارت بر مردم وارد شود.
........................
📝ارجاعات:👇
[۱] منبع خاطره: حمید سفیدگر شهانقی و محمد چغایی اراکی، زندگی و مبارزات آيتالله شیهد سیدعبدالحسین دستغیب به روایت اسناد و خاطرات، تهران مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۹۲ش، ص: ۱۰۲.
[۲] در این عصر که عصر استعمار فرانو است، طاغوت با قدرت نرم و ابزار رسانه و شبکههای مختلف خبری و سرگرم کردن مردم به اشکال مختلف اعم از سکس، سینما، ورزش حرفهای و... مردم را به بند خود در آورده است، برخلاف عصرهای گذشته که با شکلهای کودتا و با استفاده از قدرت سخت بر مردم حکومت میکرد.
[۳] ممکن است برخی بگویند: پس اگر چنین است چرا جمهوری اسلامی برای انتخابات، شورای نگهبان گذاشته است و فرصت خطا کردن مطلق را به مردم نمیدهد؟
باید گفت "ولیّ خدا" اگرچه مردم را به زور به سمت سعادت نمیبرد اما جلو فضایی که بخواهد مردم را به زور به سمت شقاوت ببرد نیز میایستد، پس تلاش میکند فضای آزمون و تجربه مردم را به نحوی پیش ببرد که مردم کمترین هزینه ممکن در مسیر رشدشان را متحمل شوند و سعی میکند از شمار گزینههای هزینه ساز برای مردم بکاهد اما نه تا جایی که رشد آزادانه و انتخاب و اختیار مردم بیمعنا شود.
پیشنهاد میکنم حال با این تصویر عملکرد رهبری در برجام و... را نیز محک بزنید.
.......
📎به شرح حال بپیوندید.
یکی از گزینههای اصلیام برای رأی دادن، این برادر عزیز است. کثر الله امثاله ان شاء الله.
با او در سال ۸۶ در فعالیتهای عدالتخواهی در دانشگاه شیراز آشنا شدم، از دوستان بسیار مطلع و خوش تحلیل و مؤمن جمع دوستان عدالتخواه بود. مدتی بعد در زمان حضور حسین قاسمی در فرمانداری شیراز به فعالیتهای عدالتخواهانه در قالب سازمانی و دفاع از حقوق مردم میپرداخت و بعدا نیز چندباری که او را دیدم تحصیلاتش را در رشته حقوق ادامه میداد و دبیر تشکل عدالتخواه در تهران بود، بعد از فارغ التحصیلی هم از نیروهای اصلی مجموعه «سعید جلیلی» با عنوان حیات طیبه بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سکانسی از فیلم سینمایی W2008 به کارگردانی الیور استون؛
.....
⁉️گفت: آخوندها چهکار به آمریکا و انگلیس دارند؟ گفتم: اشتباه گرفتهای،بگو: آنها با آخوندها چهکار دارند؟
🔹وقتی در قرارداد "تنباکو" و "رویترز" خواستند ایران را مثل هند مستعمره خود کنند، آخوندهایی به اسم "میرزای شیرازی" و "ملاعلی کنی" مقابل آنها ایستادند.
🔺اما بیکار ننشستند و برای استعمار ایران و تضعیف روحانیت، نفوذیهای خود را به اسم مشروطه به کار گرفتند ولی باز یک آخوند به اسم "شیخ فضلالله نوری" نگذاشت اهدافشان به سرانجام برسد.
🔺اما بیکار ننشستند و برای استعمار ایران و تضعیف روحانیت تلاش کردن قرارداد ۱۹۱۹م را با رشوه به احمدشاه و وثوقالدوله به ایران تحمیل کنند و در کودتای ۱۲۹۹ش رضاشاه را به قدرت رسانند، اما باز یک آخوند به اسم "مدرس" مقابل آنها ایستاد و اجازه نداد هرکاری میخواهد بکند.
🔹وقتی میخواستند نفت ایران را برای سالها مجانا ببرند، یک آخوند به اسم "کاشانی" بود که مقابل آنها ایستاد.
🔺اما بیکار ننشستند و برای استعمار ایران و تضعیف قدرت روحانیت کودتای ۲۸ مرداد را انجام دادند و صدر و ذیل مملکت را در مشت خود گرفتند.
اما اینبار هم باز یک آخوند به اسم "سیدروحالله خمینی" مقابل آنها ایستاد و آنها را از این کشور بیرون کرد.
📌اما بازهم بیکار ننشستند و با نفوذ و تحریم و... هرچه تلاش کردند تا ایران یعنی مرکز قلب استراتژیک جهان را دوباره در اختیار بگیرند، باز یک آخوند به اسم "سیدعلی خامنهای" مقابل آنها ایستاده است.
📎به شرح حال بپیوندید.
✍️خاطرات انتخاباتی با دوستان پایداری!...
🔰 سال ۹۰ و انتخابات مجلس در پیش بود؛
رهبری در ۱۹ دی گفته بودند:
👈«انتخابات باید سالم باشد، رقابتی باشد. رقابت غیر از خصومت است، رقابت غیر از تهمتزنىِ متقابل است؛ اینها را باید همه مواظب باشیم. رقابت این نیست که کسی اثبات خود را متوقف بر نفی دیگری بداند.»
🔰 برداشت ما از این بیان حضرت آقا این بود که در معرفی کاندیدها بایست سعی کرد ایجابی و اثباتی حرف زد و نه اینکه به نقد دیگر اشخاص پرداخت، هرکس بیاید خود را معرفی کند و اگر بنا است نقدی کند به صورت کلی تفکرات را نقد کند و نه اشخاص را؛
🔰گردهمایی مسئولان جبهه پایداری کل کشور در مجموعه "یاوران مهدی" جمکران بود و بنده هم با اینکه مسئولیتی نداشتم به دعوت برخی دوستان به آنجا رفتم، آیتالله مصباح (حفظهالله) صحبت میکردند و میگفتند:
👈«وقتی ما میدانیم فلان نماینده فاسد است یا انحراف فکری دارد و... نمیتوانیم ساکت باشیم و باید مردم را آگاه کنیم.(نقل به مضمون)»
ضمن صحبتهای ایشان به برخی دوستان خود گفتم اینکه نشد! این خلاف توصیه چند روز گذشته رهبری است!
🔰 سال ۹۲ و انتخابات ریاست جمهوری در پیش بود. نیروهای انقلابی که در انتخابات مجلس پیروز شده بودند این دور هم مثل همین حالا خود را برنده انتخابات میدانستند؛
🔰 دوستان خیلی انقلابی بنده در مدرسه معصومیه(س) که عمدتا از دانشآموختگان طرح ولایت دانشجویی بدست شاگردان آیتالله مصباح و عضو بسیج معصومیه هم بودند، به شدت از نظرات جبهه پایداری تأثیر میگرفتند اما بنده با اینکه هم دانشآموخته طرح ولایت بودم و هم بسیجی و هم از مریدان آیتالله مصباح، با دوستان خیلی انقلابی خود در معصومیه اختلاف نظر داشتم.
🔰 آیتالله مصباح (حفظهالله) گفته بودند زیر آسمان و زمین بهتر از آ لنکرانی وزیر بهداشت دولت احمدی نژاد را نمیشناسند و جبهه پایداری هم حامی و دعوت کننده از ایشان برای حضور در صحنه انتخابات بود.
🔰 بنده و جمعی از دوستان که همشهری دکتر لنکرانی هم بودیم، ایشان را کاندید اصلح نمیدانستیم و مُصِر بودیم که "سعید جلیلی" کاندید أصلح است و در همین راستا هم کمپین دعوت از او راه انداخته بودیم.
🔰 وقتی برای جلیلی و دعوت از او کار میکردیم یکی از دوستان طرفدار جبهه پایداری که لابد خود را نماد انقلاب و اسلام ناب میدانست، به بنده گفت: شما مأمور دشمن هستید برای ایجاد افتراق در جبهه حق!
یکی از اشکالات دوستان این بود که چرا سعید جلیلی وقتی قم آمده است، خدمت آیتالله مصباح نرفته است، برخلاف آ دکتر لنکرانی!
🔰 تبلیغ برای معرفی سعید جلیلی که آن روز چندان شناخته شده هم نبود، سخت بود، مجبور بودم جزوههایی از سعید جلیلی تهیه کنم و در مدرسه بفروشم، مسئول سیاسی بسیج میگفت: شماها خیلی زرنگید هم کاندیدتان را معرفی میکنید هم پول درمیاورید! یکی دیگر از مسئولان بسیج میگفت: بابا میگن سعید جلیلی حتی عرضه نداشته است بسیج امام صادق(ع) را بچرخاند الکی از او حمایت نکنید.
به آنها میگفتم من که میدانم آخرش شما هم مجبور میشوید بیایید از جلیلی حمایت کنید، به شما پیشنهاد میدهم لااقل او را تخریب نکنید!
🔰 اما واقعا این حرفهای سطح پایین ریشه در مسئولان اصلی ج پایداری نداشت، دعوای اصلی هدایتگران ج پایداری که اکثر آنها اهل تقوا بودند به یک پرسش بازمیگشت که آیا ما حجت داریم از حمایت أصلح دست بکشیم و از صالح حمایت کنیم؟! ولو أصلح در نظر مردم مقبولیت نداشته باشد!
سؤال اصلی آنها این بود که تکلیف ما نسبت به حصول نتیجه چیست؟
📌اما پاسخ این سؤال را هم ۵ ماه پیش از آن رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان (۶ مرداد) توضیح داده بودند: (در پست بعد)
📎به شرح حال بپیوندید.
✍️رابطه تکلیف مداری و دنبال نتیجه بودن...
🔰 اینکه «آیا ما نسبت به حصول نتیجه نیز وظیفه داریم یا خیر؟ نسبت تکلیف ما به حصول نتیجه چیست؟» پرسش یکی از دانشجویان از رهبری در دیدار رمضانی (۶ مرداد ۹۲) بود.
این سؤال در آستانه انتخابات مجلس برای فعالان فرهنگی جدی شده بود و رهبری هم توضیحات خوبی در این زمینه دادند و راه را روشن کردند:
👈«رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟
امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟
چطور میشود چنین چیزی را گفت؟
امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟
حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند.
مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه.
البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده.
اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود.
در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.
بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.»
⁉️ حال باید از خود بپرسیم که حمایت از أصلح هدف ما است، یا به قدرت رساندن صالحترین فرد ممکن!
📎به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
✍️رابطه تکلیف مداری و دنبال نتیجه بودن... 🔰 اینکه «آیا ما نسبت به حصول نتیجه نیز وظیفه داریم یا خیر
✅نظر یکی از دوستان:
لطفا درباره پست اخیر کانال مطلب واضح تری بفرستید. همون پرسش که وظیفه ما تکلیف گرایی است یا وظیفه مون اینه که صالح ترین فرد ممکن را وارد مجلس کنیم؟
خود بنده و برخی دوستان مذهبی در این چالش قرار گرفتیم و نتیجتا موجب تعارضات و دلخوری هایی شده.
✅پاسخ بنده:
سلام اخوی
ما مأمور به تکلیف هستیم و نه نتیجه
و این به معنی این است که ما اگر هم به نتیجه نرسیدیم ضرر نکردهایم غایت ما انجام تکلیف بوده است و نتیجه با خداست.
اما بحث اینجاست که تکلیف ما ناظر به نتیجه مشخص میشود و ما تکلیف داریم به بهترین شکل ممکن برای حصول نتیجه اقدام کنیم، حالا اگر کار کردیم و به نتیجه نرسیدیم غصه نداریم چون به آنچه باید عمل کردهایم.
در این موضوع مشخص انتخابات هم تکلیف ما حمایت از أصلح نیست بلکه به قدرت رساندن بهترین کسی که امکان بالفعل به قدرت رسیدن دارد است.
مثلا فلان گزینه اگرچه فیالواقع اصلح است ولی امکان رأی آوردن ندارد چون مقبولیت ندارد ولی فلان گزینه صالح است و فیالواقع نسبت به أصلح پایینتر است اما اگر او را کمک کنیم احتمال به قدرت رسیدن دارد اینجا تکلیف ما حمایت از اوست.
البته در گام اول نبایست این حرف را زد و باید تلاش کرد که همان أصلح به قدرت برسد ولی وقتی در زمان مناسب به این جمع بندی رسیدیم که با اینکه ما به او کمک کردهایم باز شرایط به قدرت رسیدنش فراهم نشده است، حالا باید به نحوی عمل کرد که از غایت اصلی که به قدرت رساندن صالحترین فرد ممکن است باز نمانیم.
شرح حال
✍️خاطرات انتخاباتی با دوستان پایداری!... 🔰 سال ۹۰ و انتخابات مجلس در پیش بود؛ رهبری در ۱۹ دی گفته ب
✅ نظر یکی از دوستان:👇
چند تا مطلب؛
یک اینکه برداشت شما از بیانات رهبری درست نبوده چون اگر یک بار دیگه به ادامه بیانات رهبری (که ذکر نکردید) توجه کنید متوجه میشید که بیانات رهبری با صحبت آقای مصباح در مورد رقابت انتخابی هیچ منافاتی نداره، چراکه اولا حضرت آقا تهمت زنی و خصومت و صرف نفی مقابل برای اثبات خود رو نفی کرده اند ثانیا این توصیه ها رو به کسانی می کنند که وارد انتخابات میشوند(کاندیدها)، اما در مورد این صحبت نمیکنند که وظیفه خواص و نخبگان جامعه در انتخابات چیه؟! آیا وظیفه خواص جامعه نیست که معیارهای ولی رو بگیرند و تطبیق بدند و به مردم هم معرفی کنند؟! نباید نماینده فاسد و منحرف رو معرفی کرد!؟!
دوم هم اینکه صحبت های رهبری در مورد توجه به نتیجه هیچ منافاتی با حمایت از اصلح ندارد!
سوم هم یه سوال:
فرق اصلح با صالحترین فرد ممکن چیه؟؟😁
✅ پاسخ بنده:👇
ادامه بیانات آقا که ذکر نکردم چی بود؟
رقابت انتخاباتی که ذکر کردم، تهمت زنی و خصومت و نفی مقابل برای اثبات خود رو هم که گفتم!
همونطور که نوشتهام هم جلسه جبهه پایداری قبل از انتخابات مجلس بود یعنی یک کار سیاسی تشکیلاتی برای انتخابات نمایندگان یک حزب نه جلسه خواص و برای کار گفتمانی!
دقیقا هم بحث در قسمت نفی دیگران است که مسلم است در فضای غیر رقابت انتخابات سلب هم لازم است اما با توجه به برداشت ما در فضای انتخابات رهبری ادبیات ایجابی را پیشنهاد میدهند و میگویند برای اینکه خصومت پیش نیاید نفی را به اشخاص نزنید بلکه به اندیشه بزنید.
خواص جامعه در فضای عادی بایست در تطبیق هم به مردم کمک کنند اما در فضای انتخابات حضرت آقا گفتند در رقابتها نفی دیگران را کنار بگذارید.
(البته بنده معتقدم در فضای غیر انتخابات هم غالبا باید نفی را به اندیشهها و افعال زد و نه اشخاص چرا که موجب بوحود آمدن حب و بغضها و پوشیده شدن حق و افتراق جامعه میشود.)
صحبتهای رهبری در مورد نتیجه هم وقتی شما بدانی «اصلح از نظر شما» مقبولیت لازم برای رسیدن به قدرت را ندارد و شما تلاش لازم برای مطرح کردنش را هم کردهای ولی به نتیجه نرسیدهای اگر بر سر حمایت از همان اصلح بمانی و سبد رأیت را به صالح مقبول ندهی منافات دارد،
چون هدف حمایت از اصلح نیست بلکه به قدرت رسیدن صالحترین فرد ممکن است.
فرق صالحترین فرد ممکن با اصلح هم فکر کنم واضح باشد و آن هم در مقبولیت خارجی است.
البته نفی نمیکنم که ما بایست برای به قدرت رسیدن أصلح تمام تلاشمان را بکنیم اما وقتی بعد از تلاش نتوانستیم، چون فرد اصلح در اینجا مثل امام معصوم نیست که موضوعیت هم داشته باشد، بایست در زمان مناسب سبد رأیمان را به صالح مقبول بدهیم چرا که در غیر این صورت بایست تن به حاکمیت فاسد یا غیر صالح هم بدهیم.
شرح حال
✍️خاطرات انتخاباتی با دوستان پایداری!... 🔰 سال ۹۰ و انتخابات مجلس در پیش بود؛ رهبری در ۱۹ دی گفته ب
بیانات آیتالله مصباح(زید عزه) در باب وحدت در دیدار اخیرشان با آیتالله میرباقری(زید عزه) هم جالب توجه است:👇
آیت الله مصباح یزدی در دیدار حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری با طرح این سوال که «با عبارات قرآن کریم و روایات اهل بیت (صلوات الله علیهم اجمعین) در توصیه به وحدت و جلوگیری از تفرقه چه باید کرد؟»، فرمودند: اگر فقط وحدت با آن کسانی است که صد در صد خالص هستند، خیلی خیلی کم پیدا میشود و همیشه اینگونه بوده است.
پس با چه کسی وحدت و همدلی داشته باشیم؟ اگر نخواهیم وحدت داشته باشیم مبتلا به نهی این آیه شریفه میشویم که فرمود: «وَ لَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ تَفَرَّقُوا ...» (آل عمران/۱۰۵)
تجربه ما بعد از یک عمر طولانی آن است که آدمی باید یک چهارچوبی را برای معاشرت با دیگران معین کرده و خطوط قرمزی را مشخص کند تا از مرزها تجاوز نکند، اما در درون این محدوده باید انعطاف داشت و راهی جز این نیست. اگر نخواهیم آزاد آزاد معاشرت کنیم و از آن طرف به انزوا کشیده نشویم راهی جز این نیست.
انسان که باید در حوزهای، با افرادی خاص و در چهارچوبی خاص معاشرت کند، در یک فضا و محیط دیگری باید در یک چهارچوب وسیعتری معاشرت کند. این بستگی به تشخیص انسان دارد که مخاطبش در چه چهارچوب و موضوعی قرار می گیرد و چگونه باید با او برخورد کرد.
اما این بخش تئوری مسئله است، اما برای اجرای آن و تشخیص درست نوع رفتارها راهی بهتر از توسل نیست. ما ندیدهایم هیچ عامل دیگری به این اندازه اثر کند. برای اجرای صحیح چهارچوبهای معاشرتی باید خدمت حضرت معصومه (س) گدایی کرد.
حجت الاسلام میرباقری هم در این دیدار در خصوص انتخابات پیش روی مجلس پرسید: «مخالفین دارند به یک لیست واحد میرسند و سرانشان با هم نشستهاند، اما این طرف بر عکس، سه چهار لیست مختلف دارد. در چنین شرایطی چه کار باید کرد؟»
آیت الله مصباح یزدی نیز در پاسخ فرمودند: بنده به افراد دیگر نیز گفتهام، اگر کسی مشورت کرده است که برود، گفتهام بروید و حرف بزنید، اما سعی کنید حرف حق بزنید و برای خدا حرف بزنید.
دنبال این نباشید که برنده شوید و سهم بیشتری ببرید. این راهی است که شیاطین پیش پای همه میگذارند و ما هم در این دام میافتیم. اگر میخواهید خدا کمکتان کنید ببینید واقعا حق چیست و قصدتان نیز برای خدای متعال خالص باشد.
بنشینید با هم حرف بزنید. ما که علم غیب نداریم، ممکن است طرف مقابل حرف حسابی داشته باشد، اما در تصمیمگیری مواظب باشید، فقط دنبال این نباشید که چه کنیم سهم خودمان را ببریم.
به دوستان که صحبت کردند گفتم اگر دیدید رقیبتان برای این پست اصلح است، حتی اگر با ما هیچ ارتباط و همکاریای ندارد، اعلام کنید که من به آن رقیب رای میدهم.
منبع:
http://www.jebhepaydari.ir/main/index.php?Page=definition&UID=1840530
🔻 حضرت آیت الله مصباح یزدی در دیدار با اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی:
🔹گاهی در حالی که نظر خودت را درست میدانی اما نمیتوانی طرف مقابل را قانع کنی. اینچنین مواردی کم نیست. اینجا میگویند تو کار خودت را بکن او هم کار خودش را میکند.
🔸 یعنی اگر لیست پیشنهادی ما را قبول نکردند و ما هم قانع نشدیم، میگوییم شما لیست خودت را بده ما هم لیست خودمان را میدهیم.
🔹 این مرحله آخر و آخرین راه است. هم #عقل میگوید و هم #دین میگوید. اول بناداریم با هم بنیشینیم و بفهمیم و مصلحت را پیدا کنیم و توافق کنیم، اما اگر نتوانستیم مصلحت را به صورت مشترک پیدا کنیم، خب هر کس راه خودش را که #حجت برای آن دارد میرود و دشمنی هم نداریم.
۹۸/۱۱/۱۰
متن کامل بیانات👇
http://www.jebhepaydari.ir/main/index.php?Page=definition&UID=1840590
✍️راز مسامحه شاه در آخرین روزهای حکومتش...
🔰 وقتی حوادث انقلاب را بررسی میکردم این سؤال برایم مطرح بود که شاه که تجربه کشتار گسترده ۱۵ خرداد ۴۲ و ۱۷ شهریور ۵۷ در میدان ژاله را در کارنامه سیاه خود داشت چرا قبل از رفتن از ایران دست به جنایتهای بزرگتر و کشتارهای بیشتر نزد، دوستی میگفت شاه نمیخواست به قیمت کشتار مردم بر آنها حکومت کند.
🔰این سوال در ذهنم باقی بود تا وقتی که کتاب خاطرات ویلیام سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران را مطالعه میکردم به پاسخ این سوالم رسیدم. او در این رابطه مینویسد:
👈«شاه غالبا به این موضوع اشاره میکرد که راهحل نظامی و سرکوب مخالفان را بررسی کرده ولی آن را به مصلحت تشخیص نداده است. او میگفت قدرت سرکوبی مخالفان را با قوه قهریه دارد و میتواند تا پایان دوره سلطنت خود با اعمال قدرت حکومت کند ولی در نخستین اشارهی غیر مستقیم به بیماری خود افزود که در نظر دارد به زودی مقام سلطنت را به پسرش تفویض کند و اگر خود او در صحنه نباشد پسرش نخواهد توانست با قوه قهریه به حکومت ادامه دهد. به همین دلیل بر لزوم استقرار یک سیستم دموکراتیک قبل از کنارهگیری خود از سلطنت تأکید میکرد و این موضوع بارها در دیدارهای مختلف با ما تکرار کرد و همیشه به همان نتیجه رسید.»
.....................
📝 منبع: سولیوان، ویلیام، مأموریت در ایران (خاطرات آخرین سفیر آمریکا در ایران)، مترجم: ابراهیم مشفقی فر، چاپ اول، تهران، انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تابستان 1393، ص: ۱۸۲.
📎به شرح حال بپیوندید.
✍️مروری بر اعتماد به آمریکا در دولت موقت...
🔰 با رویکار آمدن دولت موقت، بازرگان مشتاقانه دل به همکاری با آمریکاییها بسته بود و این امر بر آمریکاییها نیز پوشیده نبود، به طوری که کاردار سفارت آمریکا نیز در یکی از یاداشتهای خود در این رابطه مینویسد:
👈« مناسبات حسنه با ایالات متحده از اعتقادات شخصی نخست وزیر است، هنگامی که دادن پست وزارت خارجه به یزدی مورد بحث بود، نخست وزیر از یزدی دربارهی این نکته پرسیده بود تا اینکه اطمینان حاصل کرد که یزدی از مناسبات دوستانه با آمریکا پشتیبانی میکند.» [۱]
🔰 اشتیاق دولت موقت برای ارتباطگیری آمریکاییها و اعتماد به آنها مورد انتقاد جدی حضرت امام(ره) بود، به طوری که ایشان بعدها در (۳۰ بهمن ۶۶) در نامهای به وزیر کشور پیرامون ارزیابی عملکرد نهضت آزادی مینویسند:
👈 « پرونده اين نهضت و همين طور عملكرد آن در دولتِ موقتِ اولِ انقلاب شهادت مىدهد كه نهضت به اصطلاح آزادى طرفدار جدى وابستگى كشور ايران به امريكا است، و در اين باره از هيچ كوششى فروگذار نكرده است؛ و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است كه شايد آمريكاى جهانخوار را، كه هر چه بدبختى ملت مظلوم ايران و ساير ملتهاى تحت سلطه او دارند از ستمكارى اوست، بهتر از شوروى ملحد مىدانند و اين از اشتباهات آنها است.» [۲]
🔰 بازرگان حتی پس از استعفا از نخست وزیری در اعتراض به اشغال سفارت آمریکا نیز بر این نکته تأکید داشت که: « ما روابط دوستانهای با آمریکا داشتهایم و باید آن را حفظ کنیم.» [۳]
📌اما با انتشار اسناد لانه جاسوسی رفته رفته از تلاشهای مختلف آمریکا از کودتا علیه انقلاب گرفته تا وارد کردن جاسوس در خود دولت موقت و تلاش برای زمین زدن انقلاب، در همان زمان "ارتباط صمیمانه دولت موقت با آمریکاییها"، پرده برداشته شد.
........................
منابع:
[۱] اسناد لانه جاسوسی، شماره ۱۸، ص: ۲۹.
[۲] صحيفه امام؛ ج ۲۰؛ ص: ۴۸۱.
[۳] مواضع نهضت آزادی در برابر انقلاب اسلامی، ج ۱، تهران، نهضت زنان مسلمان، تهران، ۱۳۶۲ش، ص: ۲۴.
📎به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
🔰سکانسی از فیلم سینمایی W2008 به کارگردانی الیور استون؛ ..... ⁉️گفت: آخوندها چهکار به آمریکا و انگل
با عرض پوزش از خوانندگان محترم؛
در توضیح ذیل این فایل اشتباهی از نظر تاریخی رخ داده بود.
به همین خاطر متن را مجدا بازنویسی و اصلاح کردم.
🔰اگر ما رأی نیاوریم انتخابات باطل وخراب است...
📝 در انتخابات مجلس ۷۶ علی محمد بشارتی وزیر کشور هاشمی بود. از ماجراهای جالب این انتخابات اعتراض فائزه هاشمی و عبدالله نوری به تقلب در انتخابات است.
🔹علی محمد بشارتی نقل میکند:
🔸انتخابات دور پنجم مجلس را انجام دادیم و آقای ناطق نوری و خانم فائزه هاشمی در دور اول رأی آوردند و عبدالله نوری به دور دوم افتاد.
🔸آقای نوری به آقای هاشمی گفته بود: «رأی مرا خراب کردند.» آقای هاشمی از من پرسید: « قضیه چیست؟» پاسخ دادم: «یک چیزی بگویم که خود آقای عبدالله نوری هم نمیداند. طبق قانون اگر دو نفر تشابه اسم داشتند، آنهایی که همراه با اسم کوچک نوشته شدهاند که هیچ، اما اگر بدون اسم کوچک نوشته شده باشند، بر اساس میزان آراء تقسیم میشوند و مثلا میشود دو سوم ناطق و یک سوم عبدالله نوری. ما ۵۱۱ رأی داشتیم که فقط نوشته بودند: "نوری" و طرفه این که وقتی از آقای ناطق نوری پرسیدیم: شما را بیشتر به چه نامی میشناسند؟ ایشان گفت: «به ناطق»، ۵۱۱ رأی را دادیم به آقای عبدالله نوری!»
آقای هاشمی گفت: «عجب! پس چرا این را به عبدالله نوری نگفتید؟» گفتم: «مگر ما داریم برای ایشان یا هرکس دیگری کار میکنیم؟ ما داریم برای خدا کار میکنیم و خود خدا هم تشخیص میدهد.»
🔸اما حادثهای که پیش آمد. آقای هاشمی به من زنگ زد و گفت: «فائزه از شما گلایه دارد.» گفتم: «چرا؟» گفت: «میگوید من در تهران نماینده اول بودم، بشارتی مرا کرده است نماینده دوم.» گفتم: «بیخود میگوید.» گفت: «جوابش را چه بدهم؟» گفتم: «ما سه بسته خبری داریم، هشت صبح، دو بعد از ظهر و نه شب. ما بعد از هشت صبح، دیگر بسته خبری نداریم و هرچه آراء از سراسر تهران به ستاد میرسد، جمع میکنیم. ممکن است تا ساعت یازده که ۲۵ صندوق را باز کردهاند، خانم فائزه جلو بوده است ما باید منتظر بمانیم بقیه آراء هم بیایند و جمع ببندیم و بعد اعلام کنیم.» گفت: «این جوری است؟» گفتم: «بله» گفت: «پس شما چیزی به او نگویید، خودم میگویم.»
....................................
📌منبع:
مصاحبه مجله رمز عبور با علی محمد بشارتی، سال اول، ش ۳، خرداد و تیر ۱۳۹۳، ص: ۱۱۲.
🔺به شرح حال بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخی هر وقت انتخابات به نفعشان باشد، پیشرفتهترین دموکراسی و صحیح و متقن است و هرگاه احساس کنند به نفعشان تمام نمیشود، خراب وانتصابات است.
اینها دیکتاتورهایی هستند که میگویند مردم فقط حق دارند ما را بخواهند و به ما رأی دهند.
🔺به شرح حال بپیوندید.
🔰نظارت:
🔹یا استطلاعی است یعنی نهاد ناظر فقط اطلاع میدهد و بر اساس نظارت خود اعمال نظری نمیکند که هیچ جای دنیا چنین نظارتی نیست چون نظارت بدون اعمال نظر معنا ندارد؛
🔹یا استصوابی یعنی همراه با اعمال نظر که مرسوم همه جا است.
پس مشکل دولت با اصل نوع نظارت استصوابی نیست بلکه یا با نهاد ناظر(شورای نگهبان) یا با قواعد نظارت(احراز وفاداری به اسلام، قانون اساسی و ولایت فقیه) یا با هردو است.
نمونه مطلوب دولت چیزی شبیه نظارت موجود در انتخابات شورای شهر است که توسط خود دولت نظارت آن صورت میگیرد و نتیجه آن را هم که الحمدلله دیدهایم و عزیزان که به شورای نگهبان این همه اشکال میکنند خروجی طرح مطلوبشان در شوراهای شهر، داد خودشان را هم درآورده!