خط مقدم هستیم.mp3
5.52M
🎙 بشنوید ...
✅ روحیه جهادی
❕ما احساس نمیکنیم در حال جنگ و مبارزه هستیم.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔸
🔳در ترویج معارف اهل بیت سهیم باشید.
کانال استاد عباسی ولدی.👇
🆔 @mabaniroshd
چند نکته دربارهی پیام آقای جعفریان
1) دغدغهی آقای مصباح، فقط شریعتی و سروش نبود، این نوعی گزارش ناقص از دغدغههای آقای مصباحاست؛دغدغهی آقای مصباح؛ «شریعتی»، «سروش»، «خاتمی» و «دولت روحانی»، و از سوی دیگر، «کمونیستها» و «سکولارها» بود؛ دغدغهی آقای مصباح، مبارزه با نمودهای نفیدین؛ چه در قابل «تحریف»، چه «انحراف»، چه «انکار» و چه «نفاق و التقاط» بود؛ کتابهای ایشان موجود است میتوانید ببینید.
2) دغدغهی ایشان نسبت به اینافراد و مکاتب هم یکی نبود؛ روزی آقای مصباح را بین راه دیدم خدمت ایشان عرض کردم؛ شما آقای سروش را همانند آقای شریعتی میدانید؟ ایشان گفتند: هرگز این دو را یکی نمیدانم!؛ آقای شریعتی انسان دینداری بود که برداشتهای غلطی از دین داشت اما آقای سروش، برخی از بنیادهای دین را انکار کرده!
برای آقای مصباح، دغدغهی شریعتی، «تحریفِ دین»، دغدغهی سروش «انکار دین»، دغدغهی خاتمی «بهحاشیهبردن دین» و دغدغهی دولت روحانی «تمسخر دین» بود.
3) عیب آقای مصباح آن بود که بزرگان قوم را با شمشیرِ رسایش میزد از اینرو برخی از دشمنیهای با ایشان، از قبیل احقاد بدری و خیبریاند.
4) عنوان فیلسوف برای آقای مصباح افتخار نبود و لذا با مکتب تفکیک و مخالفان فلسفه، درگیری نداشت زیرا اگرچه نظرات آنها را قبول نداشت اما چون سخن آنها را «نفیدین» نمیدانست، فعالیت آنها نیز برای او دغدغه نبود؛ آقای مصباح همچنانکه شعار «جانها فدای دین» سر میداد، خودش، عمر و اعتبارش را فدای دین میکرد و لاغیر.
خدا به همهی ما صداقت، اخلاص و خدمتگزاری به دین، عنایت کند.
https://eitaa.com/farbeh
شرح حال
چند نکته دربارهی پیام آقای جعفریان 1) دغدغهی آقای مصباح، فقط شریعتی و سروش نبود، این نوعی گزارش
این یاداشت مربوط به حجتالاسلام و المسلمین احمد فربهی که لینک کانالشان زیر پست قرار گرفته است میباشد.
ایشان زمانی استاد ما در فقه در مدرسه معصومیه بودند.
البته شهرت اصلی ایشان در فلسفه و منطق است اما در فقه هم قوی بودند.
👇
@farbehi
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تبلیغات سال ۹۲ دولت روحانی.
آیا این مردم در ایجاد این شرایط مقصرند؟!
این مردم مگر چه خواستند؟ خواستند هم چرخ اقتصاد بچرخد هم سانتریفیوژها، اینکه بد نبود.
گفتند: میخواهیم طرحی نو دراندازیم تدبیری کنیم و بامذاکره دعوا را کنار بگذاریم، مگر صلح بد است؟!
مگر حل کردن مشکلات با مذاکره، عوض جنگ بد است؟!
مگر جلوه رحمانی و عطوفت خود را نشان دادن بد است؟ مگر چهره انسانی انقلاب را عرضه کردن بد است؟!
⁉️اما مگر قرار بود کسان دیگر چهره غیرانسانی از انقلاب را عرضه کنند؟! اینکه با تمام مردم دنیا ارتباط اقتصادی فرهنگی داشته باشیم، نه فقط دنبال ارتباط با چند کشور محدود اروپایی و آمریکای متکبر و خائن! جلوه غیر انسانی بود؟!
در مقابل زورگوییها تن به ذلت و حقارت ندهیم مخالف جلوه رحمت! و رحمت مساوی پذیرش انواع حقارتها بود؟!
⁉️از میان کشورهایی که از موضع ضعف وارد مذاکره با آمریکا و متحدانش شدند، کدام نمونه موفق را سراغ داشتند که به نتیجه کنونیشان نرسیده باشد؟! راه بارها طی شده را دوباره بر این ملت تحمیل کردند، ندیدند مذاکرات آمریکا و شوروی؟ آمریکا با سوریه؟ آمریکا با لیبی؟ آمریکا و مبارزان افغان با کره شمالی و... را؟
چطور سالیان دراز بدعهدی و زورگوییهای مکرر آمریکا و متحدان اتوکشیده اروپایی را در مذاکرات انتقادی دولت هاشمی و مذاکرات هستهای دولت خاتمی فراموش کردند؟
⁉️کدام اقتصاد عوض تلاش و فعال کردن ظرفیتهای خود، با مذاکرات پویا شد؟!
📌این مردم باز هم فریب خواهند خورد با وعدههای خوب و توخالی اگر تجربه نکنند و فراموش کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این موشنگرافی مربوط به
total fertility rate
یعنی نرخ باروری در مقیاس کل کشورهای دنیا از ۱۹۰۰م (۱۲۷۸ش) تا ۲۰۱۶م (۱۳۹۵ش) را نمایش میدهد.
🔻همانطور که مشاهده میکنید در این موشن حجم جمعیت هر کشور با دایرهای متناسب با آن مشخص شده است و عمدتا کشورهای کوچک دارای نرخ رشد بیشتری هستند و حتی برخی در این سالها نیز همچنان دارای نرخ متوسط بالاتر از ۵ باقی ماندهاند.
🔻از بازه تقریبی ۱۹۸۶م برابر با ۱۳۶۴ش، به یکباره چراغ زاد ولد در دنیا کمسو میشود و نرخ باروری تقریبا در تمام دنیا به شکل هماهنگی به یکباره پایین میآید.
🔻ایران نیز که در آن سالها درگیر جنگ است با کمی تأخیر از کل دنیا، بلافاصله بعد از پایان جنگ در ۱۹۹۰م (۱۳۶۸ش) با سرعت خارقالعادهای خود را به قافله جهانی میرساند.
🔻نکته قابل توجه اینکه آمریکا و کشورهای بزرگ اروپایی از نیم قرن پیش از این قضیه، تقریبا از ۱۹۳۶م نرخ باروری در آنها به عدد تقریی ۲.۵ میرسد اما دیگر کشورها نزدیک به نیم قرن زمانمیبرد تا نرخ رشد جمعیت آنها کنترل شود.
🔻حال این سوال مطرح میشود که چطور میشود که بعد از آمریکا و کشورهای بزرگ اروپایی در یک بازه بسیار کوتاه با یک نظم مشخص این نرخ در تمام کشورهای دنیا کاهش مییابد؟
میدانیم هیچ نظمی اتفاقی نیست، این موشن گویای یک طرح جهانی برای کنترل جمعیت در دنیا است.
🔻سوال بعد اینکه چه کسانی و با چه ابزاری توان اجرای چنین طرح گستردهای در دنیا را داشتهاند و چرا؟! اگر مساله کمبود منابع غذایی و... است که خود کشورها به این نتیجه رسیدهاند، چرا در کشورهای کوچک این رنج همچنان بالا است؟
@sharh_hal
🔻این تصویر مربوط به متوسط نرخ باروری در کشورهای مختلف دنیا در سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۸ش) است کشورهای با طیف رنگی سبز متوسط رشد آنها بین ۱.۹ تا ۲.۵ است و کشورهای با طیف آبی زیر این مقدار است.
🔻همانطور که در تصویر مشهود است:
🔸اکثر کشورهای پرجمعیت دنیا نرخ رشد آنها کنترل شده است.
🔹هرچه فرهنگ غربی بر زندگی مردمان کشورها بیشتر حاکم شده است این نرخ بیشتر کاهش یافته است.
🔸عامل اصلی کاهش باروری اقتصاد نیست بلکه فرهنگ است، فرهنگی که نتیجه آن فرزندکمتر داشتن است، اگر مشکل اصلی اقتصاد بود، چرا کشورهای با اقتصاد قوی عمدتا ولو با وجود مشوقهایی که در این سالها گذاشتهاند بازهم دارای نرخ زادولد پایینی هستند؟! و برعکس خیلی از کشورهای با اقتصاد ضعیف نرخ باروری بالایی دارند!
🔻منشاء این فرهنگ، این سبک زندگی و بیمیلی به فرزنددار شدن چیست؟ این فرهنگ چه چیزهایی با خود دارد؟ تضعیف خانواده، سبک و جنس غذا، سیستم پزشکی و دارو و... هر کدام یکی از دستهای این اختاپوس فرهنگ غربی چنبره زده بر انسانها هستند.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
🔻برخی برای تبلیغ فرزندآوری نمونههایی را تبلیغ میکنند که چند همسر و یا مثلا عددهای دو رقمی از تعداد فرزندان در آن وجود دارد.
اما ظاهرا ترویج چنین الگوهایی در شرایط کنونی خود موجب دافعه نیز شود.
🔻فرهنگ ما یک فرهنگ عاقلانه است، اینکه هرکس با چند فرزند میتواند یک زندگی معقولانه را داشته باشد مختلف است اما یک قواعد کلی مشخص است و آن اینکه قرار نیست ما بخش عمده زندگی را مشغول زاد و ولد و تربیت فرزند باشیم به گونهای که زمان کمک به تربیت نوهها هم همچنان فرزندآوری ادامه یابد و فرصت توجه به فرزندان چندان مهیا نشود.
و یا از طرفی با ترس از وعده فقر شیطان «الشَّيْطَانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ» و یا با تنبلی و خودخواهی به یک یا دو فرزند خود را محدود کنیم و خود و فرزندانمان را در آینده تنها بگذاریم!
هیچ کدام از اینها معقولانه نیست.
🔻فرهنگ ما تمایزهایی اساسی با فرهنگ غربی دارد که نتیجه آن نرخ باروری بالاتر از نرخ کنونی خواهد بود؟
🔸 در فرهنگ دینی ما خانواده یک رکن اساسی اجتماع است و ارتباطات خانوادگی بسیار مستحکم است.
🔹پدر بزرگ و مادربزرگها در خانواده حضور فعال دارند.
🔸اعتماد به خدا در روزی وجود دارد. «وَلِلَّهِ خَزَآئِنُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَفْقَهُونَ»
🔹سبک غذا و ...
📌اگر میخواهیم باروری را افزایش دهیم سبک زندگی عاقلانه خود را تبلیغ و تبیین کنیم.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹این کلیپ را به طعنه هواپیمای اوکراینی منتشر میکنند.
🔻اما کمی فکر کنیم
آمریکاییها بیگانه بودند، آمده بودند اینجا و به اسم دفاع از خودشان هواپیما را زدند، بعد هم به طرف مدال شجاعت دادن!
اما ما در کشور خودمان بودیم جایی نرفته بودیم، برای دفاع از مردم خودمان به اشتباه هواپیما را زدیم، به کسی هم مدال ندادیم، بارها هم عذرخواهی کردیم.
🔻مثل اینکه بابایی بچهاش داره میره سمتش برای اینکه بچهاش سر نخوره میاد بگیردش دستش میخوره تو چشم بچه.
یا یکی به زور بیاد داخل خانه شما، بچه داره میره طرفش برای اینکه خودش آسیب نبینه دست بکنه تو چشم بچه! بعد هم قه قه بخنده و به خودش آفرین بگه!
فرق نمیکنه؟!
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
✍️جلو حضرت زهرا روسفید باشم...
✅ بعد از فتنه ۸۸ بود که وحید جلیلی صحبتی کرد و گفت: خواهش میکنم برای خدا کار بیهوده کنید!
طعنه میزد به بچههای حزبالهی که همه دست روی دست هم گذاشته بودند و فقط نگاه میکردند، همه میخواستند کارهای بزرگ بکنند و کارهای کوچکی که فراوان دم دستشان بود را فراموش کرده بودند، عملا هم هیچ کاری خاصی انجام نمیشد.
گاهی کارهای کوچک نزد خدا از هزاران کار بزرگ ارزشش بیشتر است چون در کارهای کوچک راحت میشود اخلاص را رعایت کرد چون تکبر و نخوت در آنها نیست.
✅ خانم مریضیه حدیدچی(دباغ) در خاطرات خود از جنگ ماجرایی از یک کار ساده یک پیرزن نقل میکند که ای کاش ما هم میتوانستیم کارهایی از این دست و با اخلاص و بدون عجب تکبر پیدا کنیم و ساکت و آرام آن را انجام دهیم:
👈 روزی مشغول سرکشی پایگاهها بودم. در ادامۀ سرکشی، به پایگاهی واقع در خیابان شهید عراقی رسیدم که از زیر زمین آن، آب گرمی رد می شد و خواهران از آن آب برای شست و شوی پتوهای جبهه استفاده میکردند. در آنجا پیرزنی هفتاد ساله را مشاهده کردم که دستش را به طنابی گرفته بود و پتوها را لگد میکرد تا شسته شوند. وقتی جلوتر رفتم متوجه شدم که پیرزن، نابیناست و برای اینکه زمین نخورد، دستش را به طناب گرفته است. وقتی از پیرزن علت حضورش را در آنجا با توجه به اینکه شهر زیر بمباران هوایی دشمن قرار داشت، پرسیدم، گفت: من برای جنگ کار دیگری از دستم بر نمیآید. نه پول دارم که کمک کنم و نه بچهای که به جبهه بفرستم و نه شوهر دارم که به جبهه برود و من به واسطۀ فرستادن آنها فردای قیامت در مقابل حضرت زهرا (س) روسفید باشم. به این خاطر از خواهران بسیج خواهش کردم که هفتهای سه روز، مرا اینجا بیاورند تا پتوهایی را که لکههای خون آن را شستهاند و فقط میخواهند آبکش کنند، به من بدهند تا آنها را طاهر کنم. فقط دلم میخواهد که در همین حال بمیرم تا فردای قیامت در برابر حضرت زهرا (س) روسفید باشم که از حسین زمان (منظورش حضرت امام بود) در حد خودم دفاع کردهام.
📝تلخیص خاطره از: شفیعی، عالیه، پرواز با نور(دو روایت از زندگی خانم مرضیه حدیدچی«دباغ»)، چ دوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۸۶ش، ص: ۸۰.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره مرحوم دکتر زارعی
💉 واکسنهای فرانسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات بسیار مهمی که برای اولین بار نشر یافته است.
این مصاحبه مربوط به ۱۴ سال قبل است.
هدایت شده از جهاد امیدبخشی
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨ناوبندر مکران اولین و بزرگترین ناوبندر خاورمیانه با فرمان سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دریا انداخته شد.
🔸ناوبندر مکران نخستین و بزرگترین ناوبندر غرب آسیا با فرمان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دریا انداخته شد.
🔹 این ناوبندر، نخستین بندر متحرک ساخته شده به دست متخصصان نیروی دریایی ارتش است.
🔹 ایران دومین کشور در جهان است که این قابلیت را دارد .
#اقتدار_نظامی
🌿
@jehadeomid