گفتوگوی «فرهیختگان» با #شریف_لک_زایی درباره #تفسیر_قرآن امام موسیصدر (بخش دوم)
قرآنپژوهیِ اصلاح اجتماعی
بحث تمدن برای صدر بهصورت امر بسیار جدی مطرح بوده است. در این نگاه اگر نیازها و ضرورتهای اولیه انسان پاسخ داده شود، جامعه به سمت خلق و هستیبخشی یک تمدن پیش خواهد رفت.
عباس بنشاسته، خبرنگار گروه اندیشه: در قسمت نخست از گفتوگوی «فرهیختگان» با شریف لکزایی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی درباره تفسیر قرآن امام موسیصدر، طرح ایشان در پژوهشهای قرآنی را مورد بررسی قرار دادیم. اکنون و در این بخش به نوع تفسیر ایشان و آیاتی که برای تفسیر انتخاب کرده تاکید داشتیم.
باید گفت درمورد تفسیر قرآن تا الان دو کتاب مستقل تفسیری از امام موسیصدر چاپ شده است؛ یکی با عنوان «برای زندگی» و یکی نیز با نام «حدیث سحرگاهان». کتاب «برای زندگی» مجموعه تفسیر سورههای کوچک قرآن است که امام موسیصدر آن را در جمع اعضای جنبش امل ایراد کرده و حدیث سحرگاهان نیز مطالبی بوده که ایشان در سحرهای ماه مبارک در رادیو لبنان بیان کردهاند.
شریف لکزایی در سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان شرحی بر دو کتاب «برای زندگی» و «حدیث سحرگاهان» #امام_موسی_صدر داده است که فایلهای صوتی و مباحث مطرحشده توسط ایشان موجود است. در این مجال تلاش کردیم با پرسشهایی جدید، قرآن پژوهشی امامصدر را مورد بازخوانی قرار دهیم که بخش دوم این گفتوگو را در ادامه میخوانید.
قرآنپژوهیِ اصلاح اجتماعی | فرهیختگان آنلاین
https://farhikhtegandaily.com/news/71393/%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%90-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C/
⬅️گفتوگوی «فرهیختگان» با شریف لکزایی درباره تفسیر قرآن امام موسیصدر(بخش دوم)
📒در قسمت نخست از گفتوگوی «فرهیختگان» با شریف لکزایی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی درباره تفسیر قرآن امام موسیصدر، طرح ایشان در پژوهشهای قرآنی را مورد بررسی قرار دادیم. اکنون و در این بخش به نوع تفسیر ایشان و آیاتی که برای تفسیر انتخاب کرده تاکید داشتیم.
💠باید گفت درمورد تفسیر قرآن تا الان دو کتاب مستقل تفسیری از امام موسیصدر چاپ شده است؛ یکی با عنوان «برای زندگی» و یکی نیز با نام «حدیث سحرگاهان». کتاب «برای زندگی» مجموعه تفسیر سورههای کوچک قرآن است که امام موسیصدر آن را در جمع اعضای جنبش امل ایراد کرده و حدیث سحرگاهان نیز مطالبی بوده که ایشان در سحرهای ماه مبارک در رادیو لبنان بیان کردهاند.
شریف لکزایی در سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان شرحی بر دو کتاب «برای زندگی» و «حدیث سحرگاهان» امام موسیصدر داده است که فایلهای صوتی و مباحث مطرحشده توسط ایشان موجود است. در این مجال تلاش کردیم با پرسشهایی جدید، قرآن پژوهشی امامصدر را مورد بازخوانی قرار دهیم که بخش دوم این گفتوگو را در ادامه میخوانید.
📒جزئیات در سایت ایسکا
🌐http://dte.bz/tj2Rh
با توفیق الهی سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم با رویکرد راهبردی در 248 جلسه تا به حال انجام شده است که برای دستیابی آسان تر به فایل های صوتی فهرست آن به صورت هشتگ تقدیم مخاطبان عزیز و گرامی کانال می شود.
#سوره_حمد ( 1 جلسه)
#سوره_بقره ( 48 جلسه)
#سوره_آل_عمران ( 27 جلسه)
#سوره_نساء ( 30 جلسه)
#سوره_مائده ( 21 جلسه)
#سوره_انعام ( 23 جلسه)
#سوره_اعراف ( 26 جلسه)
#سوره_انفال ( 10 جلسه)
#سوره_توبه ( 21 جلسه)
#سوره_یونس (14 جلسه)
#سوره_هود ( 17 جلسه)
#سوره_یوسف ( 13 جلسه)
🌐https://eitaa.com/nlakzaee/4406
بازگشت به قرآن در گفتوگو با #شریف_لک_زایی :
مهجوریتزدایی از قرآن باید از متن جامعه و نهادهای غیر رسمی خلق شود
اندیشمندی مانند سید موسی صدر بر این نظر است که خود قرآن واجد فلسفهای خاص است با عنوان فلسفه اسلام است که میتواند تولید و مورد بهره برداری قرار گیرد اگرچه تا کنون هم تولید نشده است.
خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا): جهان مدرن و تکنولوژیک منشا تغییرات عمدهای در زیست بشر بوده و بسیاری از جنبههای معرفتی و هستیشناسی او را دستخوش دگرگونی و پرسشهای اساسی کرده است. در این میان دین یکی از مهمترین و پر چالشترین نهادهایی است که همواره مورد این پرسشگری قرار گرفته است. قرآن کریم کتاب آسمانی آخرین دین الهی و تنها معجزه پیامبر اکرم است و هر گونه مواجهه انسان مسلمان با تغییرات تاریخی و اجتماعی نیازمند رجوع به این کتاب آسمانی است. همین ضرورت و اهمیت است که بحث بازگشت به قرآن را مهم و نیازمند تامل میکند. در ادامه گفتوگوهای پیشین ایبنا با محوریت این موضوع، با شریف لکزایی پژوهشگر و دانشیار فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به گفتوگو نشستهایم.
مهجوریتزدایی از قرآن باید از متن جامعه و نهادهای غیر رسمی خلق شود | ایبنا
https://www.ibna.ir/fa/longint/320810/%D9%85%D9%87%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%84%D9%82-%D8%B4%D9%88%D8%AF
CamScanner ۰۵-۰۹-۲۰۲۲ ۰۰.۴۳.pdf
2.05M
یادداشت #شریف_لک_زایی
دولت آسمانی امام موسی صدر؛
در برابر فرقه گرایی و سکولاریسم
فصلنامه علوم انسانی اسلامی صدرا، سال دهم، شماره 39، زمستان 1400
#دولت
#دولت_آسمانی
#امام_موسی_صدر
هدایت شده از نجف لک زایی
با توفیق الهی سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم با رویکرد راهبردی در 254 جلسه تا به حال انجام شده است که برای دستیابی آسان تر به فایل های صوتی فهرست آن به صورت هشتگ تقدیم مخاطبان عزیز و گرامی کانال می شود.
#سوره_حمد ( 1 جلسه)
#سوره_بقره ( 48 جلسه)
#سوره_آل_عمران ( 27 جلسه)
#سوره_نساء ( 30 جلسه)
#سوره_مائده ( 21 جلسه)
#سوره_انعام ( 23 جلسه)
#سوره_اعراف ( 26 جلسه)
#سوره_انفال ( 10 جلسه)
#سوره_توبه ( 21 جلسه)
#سوره_یونس (14 جلسه)
#سوره_هود ( 17 جلسه)
#سوره_یوسف ( 13 جلسه)
#سوره_رعد (6 جلسه)
🌐https://eitaa.com/nlakzaee/4406
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سری مستند #صدای_ملت
بررسی ژورنالیسم اندیشه از دوران مشروطه تا آینده انقلاب اسلامی
✅ شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۲۲ از شبکه چهار سیما
✅ تکرار برنامه: ۰۲:۰۰ ، ۰۷:۰۰ ، ۱۵:۰۰
✅ اینستاگرام: seday_mellat
📒📒شما هم دعوتید به بازدید از غرفه اداره نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️ در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🕌 مصلی تهران،شبستان اصلی- راهروی 10- غرفه 1 ( روبه روی محراب)
📆 ۲۱ لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
🌐https://eitaa.com/isca24/11446
هم اندیشی و گفت و گو با نخبگان
#فلسفه_سیاسی_صدرالمتالهین
با حضور #شریف_لک_زایی
نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
جمعه،، سی اردیبهشت1401
غرفه #کانون_اندیشه_جوان
ساعت۱۲، پخش از صفحه اینستاگرام کانون اندیشه جوان
@canoon_org
CamScanner ۰۵-۲۲-۲۰۲۲ ۰۱.۲۹.pdf
2.13M
معرفی کتاب
فصلنامه علوم انسانی اسلامی صدرا در آخرین شماره خود که۳۹ باشد و در زمستان ۱۴٠٠ چاپ و منتشر شده است به معرفی کتاب
#حکمت_سیاسی_متعالیه به قلم #شریف_لک_زایی پرداخته است. این کتاب برای نخستین بار در زمستان ۱۳۹۹ توسط نشر #پژوهشگاه_علوم_و_فرهنگ_اسلامی چاپ و منتشر شده است.
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📒در گفتگو با عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی عنوان شد؛ صدرالمتالهین، شریعت را روح سیاست میداند
⬅️شریف لکزایی گفت: از نگاه ملاصدرا، صلح باید در درون خود انسان اتفاق بیفتد، یعنی انسان بتواند بین ادراکات عقلی و باورهای قلبی خود صلح برقرار کند.
🔷اول خرداد در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز بزرگداشت ملاصدرا؛ صدرالمتالهین شیرازی نامگذاری شده است. صدرالمتالهین شیرازی از برجستهترین فلاسفه اسلامی (در عصر صفوی) و صاحب مکتب فلسفی خاصی به نام حکمت متعالیه است. ابداع چشمگیر وی در فلسفه، اثبات حرکت در جواهر اشیا بود.
✅به همین مناسبت با شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به گفتوگو نشستیم تا در خلال بررسی اندیشه سیاسی این فیلسوف بزرگ به این پرسش، پاسخ بدهیم که نسبت اندیشه سیاسی ملاصدرا با اقتضائات دنیای مدرن چیست. آنچه در ادامه میخوانید حاصل این گفتگو است:
📒مشاهده متن کامل در سایت ایسکا
🌐http://dte.bz/smDfs
با توفیق الهی سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم با رویکرد راهبردی در 267 جلسه تا به حال انجام شده است که برای دستیابی آسان تر به فایل های صوتی فهرست آن به صورت هشتگ تقدیم مخاطبان عزیز و گرامی کانال می شود.
#سوره_حمد ( 1 جلسه)
#سوره_بقره ( 48 جلسه)
#سوره_آل_عمران ( 27 جلسه)
#سوره_نساء ( 30 جلسه)
#سوره_مائده ( 21 جلسه)
#سوره_انعام ( 23 جلسه)
#سوره_اعراف ( 26 جلسه)
#سوره_انفال ( 10 جلسه)
#سوره_توبه ( 21 جلسه)
#سوره_یونس (14 جلسه)
#سوره_هود ( 17 جلسه)
#سوره_یوسف ( 13 جلسه)
#سوره_رعد (6 جلسه)
#سوره_ابراهیم ( 7 جلسه)
#سوره_حجر (6 جلسه)
🌐https://eitaa.com/isca_seda/4348
✅شریف لکزایی در گفتوگو با ایکنا: عدالت در اندیشه حکمرانی امام(ره) معیاری برای سنجش میزان اسلامیت نظام است
📒عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه اندیشه حکمرانی و گفتمان اسلامی و مردمی امام(ره) بر پایه عدالت استقرار یافته است، گفت: شاید بتوان گفت از نگاه امام(ره) وجه اسلامیت نظام جمهوری اسلامی افزون بر رأی اکثریت و مشارکت آنان در عرصههای مختلف، براساس عدالت جلوهگر میشود و معیاری برای محک زدن اسلامیت نظام است تا ببینیم اسلامیت چه وضعیتی دارد.
📒به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی،در این راستا ایکنا در گفتوگو با شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به بررسی سیر تحول اندیشه حکمرانی امام(ره)، مؤلفههای اصلی گفتمان حکمرانی ایشان و بهترین روش فهم اندیشه سیاسی امام(ره) پرداخته که متن آن به شرح ذیل است:
💠چزئیات خبر از سایت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مطالعه کنید.
🌐http://dte.bz/ebPDn
⬅️گفتگو با شریف لک زایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
🔷امام خمینی ملیت را در حرکت و حضور مردم تعریف میکرد
📒آنچه که انقلاب اسلامی را از سایر انقلابهای معاصر جهان متفاوت و متمایز میکند؛ گفتمان ارائه شده در دل انقلاب اسلامی است که از سوی بنیانگذار آن مطرح شد. ارزشها، آرمانها، اهداف و شعارهای انقلاب اسلامی از مبانی و گفتمان متفاوتی وام گرفته شدند که تا پیش از امام خمینی، تقریبا از سوی کسی مطرح نشده بودند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی،در سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در گفتگویی با شریف لکزایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به سراغ واکاوی گفتمان ارائه شده از سوی امام خمینی رفتهایم. متن زیر مشروح این گفتگو است.
📒مشاهده متن کامل مصاحبه در سایت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🌐http://dte.bz/uXma2
◾️ پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پی درگذشت دکتر حاج غلامرضا عراقی
◾️به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مناسبت رحلت دکتر غلامرضا عراقی پیام تسلیتی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم صادر شد .
📝 متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با تاسف و تألم فراوان خبر رحلت دوست فاضل و ارجمندم، دکتر غلامرضا عراقی را دریافت کردم. استادی مومن و محققی مخلص و متواضع که با برخورداری از فضائل حوزوی و دانشگاهی در خدمت اسلام و انقلاب اسلامی و جامعهی علمی کشور بود و کارنامهای درخشان و پرافتخار از خود برجای گذاشت.
تقارن معنادار ارتحال ایشان در بامداد سیزدهم خرداد، که یادآور فقدان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام پانزدهم خرداد است، آیینهی تمامنمای فعالیتهای علمی آن عزیز سفرکرده است. دکتر عراقی عمر خود را صرف تدریس اندیشهی سیاسی اسلام، اندیشهی سیاسی امام خمینی و دیگر معارف انقلاب اسلامی نمود و از این رهگذر همواره بر پای پیمانی ایستاد که با شهدا و امام شهدا بسته بود. دغدغهی همیشگی ایشان، صدور انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای کشور عزیزمان بود که امروزه ثمره آن را در آثار پژوهشی ارزشمند ایشان شاهد هستیم. به راستی که میتوان ایشان را از مصادیق این آیه ی شریفه ۲۳ سورهی مبارکه احزاب دانست که مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا.
باقیات الصالحات اصلی دکتر عراقی، علاوه بر این فعالیتهای پژوهشی ارزشمند، تربیت دانشجویان فراوانی است که از کلاسهای درس آن استاد وارسته در طول سالیان متمادی بهرهمند شدند و امروز میتوانند این راه پربهجت را ادامه دهند.
لقاء ایشان به آستان رفیع و ملکوتی حضرت حق را به خانوادهی گرامی و وابستگان محترم آن فقید سعید تسلیت و تعزیت عرض میکنم. علما و فضلای حوزههای علمیه و اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان مازندران، علیالخصوص گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و مجموعهی انجمن مطالعات سیاسی حوزهی علمیه قم، بهویژه همکاران پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و دانشگاه باقرالعلوم، دانشمند فرزانهای را از دست دادند که غم این حادثه سالها از خاطرشان نخواهد رفت. خدای متعال روح بلند ایشان را غریق رحمت واسعهی خود کرده و اجری جزیل و صبری جمیل به اعضای خانوادهی محترم عراقی و همهی داغداران ایشان عنایت فرماید. آنچه از دست ما برمیآید، نثار صلوات و خیرات است و تمنای میهمانی بر سر سفرهی خاندان عصمت و طهارت، خاصه خوان کرم اباعبداللهالحسین علیهالسلام و شهدای کربلا.
نجف لک زایی
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
و معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐https://eitaa.com/isca24/11504
با توفیق الهی سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم با رویکرد راهبردی در 281 جلسه تا به حال انجام شده است که برای دستیابی آسان تر به فایل های صوتی فهرست آن به صورت هشتگ تقدیم مخاطبان عزیز و گرامی کانال می شود.
#سوره_حمد ( 1 جلسه)
#سوره_بقره ( 48 جلسه)
#سوره_آل_عمران ( 27 جلسه)
#سوره_نساء ( 30 جلسه)
#سوره_مائده ( 21 جلسه)
#سوره_انعام ( 23 جلسه)
#سوره_اعراف ( 26 جلسه)
#سوره_انفال ( 10 جلسه)
#سوره_توبه ( 21 جلسه)
#سوره_یونس (14 جلسه)
#سوره_هود ( 17 جلسه)
#سوره_یوسف ( 13 جلسه)
#سوره_رعد (6 جلسه)
#سوره_ابراهیم ( 7 جلسه)
#سوره_حجر (6 جلسه)
#سوره_نحل ( 14 جلسه)
🌐https://eitaa.com/nlakzaee/4406
سلام علیکم با توجه به استقبال کاربران و فرهیختگان از برنامه در محضر قران کریم استاد نجف لک زایی، لینک برنامه به صورت جزء به جزء قران نیز آماده شده است که برای دسترسی بهتر به فایل های صوتی در اختیار علافه مندان قرار می گیرد.
#جزء_اول از جلسه 1 تا 21
#جزء_دوم از جلسه 22 تا 41
#جزء_سوم از جلسه 42 تا 61
#جزء_چهارم از جلسه 62 تا 81
#جزء_پنجم از جلسه 82 تا 101
#جزء_ششم از جلسه 102 تا 122
#جزء_هفتم از جلسه 123 تا 141
#جزء_هشتم از جلسه 142 تا 161
#جزء_نهم از جلسه 162 تا 181
#جزء_دهم از جلسه 182 تا 200
#جزء_یازدهم از جلسه 201 تا 222
#جزء_دوازدهم از جلسه 222 تا 241
#جزء_سیزدهم از جلسه 242 تا 261
#جزء_چهاردهم از جلسه 262 تا 281
🌐https://t.me/iscaseda/3550
سلسله نشست های علمی ( صد و چهل و ششمین نشست)
📒حکمرانی در قرآن از منظر امام موسی صدر
👤ارائه دهنده: جناب آقای دکتر شریف لک زایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️دبیر علمی : جناب آقای دکتر سید سجاد آل غفور
📅زمان: شنبه 21 خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۵ الی ۱۵
💠لینک ورود به جلسه
🌐 dte.bz/hokmconf
📒مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آئین نکوداشت علمی دکتر مسعود پورفرد
🔖 (دانشیار گروه سیاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
🔰 گروه سیاست پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه با همکاری مراکز علمی و تحقیقاتی کشور برگزار میکند:
📚 به پاس سه دهه مجاهدت علمی در عرصه #اندیشه_سیاسی اسلام
🎙 با سخنرانی:
#علی_اکبر_رشاد
#نجف_لک_زایی
#سیدسجاد_ایزدهی
#محسن_مهاجرنیا
#علی_شیرخانی
⏰ شنبه ۲۱ خردادماه، ساعت ۱۴
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
⬅️ بیشتر بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/n-pourfard
#استوری_موشن
#نکوداشت_علمی
🆔 @iictchannel
حکمرانی در قرآن جلسه 146.mp3
35.78M
#حکمرانی_در_قرآن
#شریف_لک_زایی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
#نظام_سیاسی_ودولت
#امام_موسی_صدر
سلسله نشست های علمی ( صد و چهل و ششمین نشست)
📒حکمرانی در قرآن از منظر امام موسی صدر
👤ارائه دهنده: جناب آقای دکتر شریف لک زایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐 http://dte.bz/isca_hokmrani146
⬅️دبیر علمی : جناب آقای دکتر سید سجاد آل غفور
📅زمان: شنبه 21 خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۵ الی ۱۵
📒مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
🌐https://eitaa.com/isca_seda/4447
نهضت متعالیه.pdf
2.6M
پرونده نهضت متعالیه (مناسبات حکمت متعالیه و انقلاب اسلامی) در نشریه معارف اسلامی
با یادداشتی از:
#شریف_لک_زایی
خرداد و تیر 1401، شماره 117
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📒اولین پیش اجلاسیه گروه تخصصی اعتدال مدنی
👤ارائه دهنده:دکتر مرتضی یوسفی راد
📒دبیر علمی:حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا یزادانی مقدم
⬅️ناظر جلسه:دکتر محسن موسی وند
⏰زمان: پنجشنبه 26/03/1401 ساعت:10 الی 13
🔷مکان:قم،پردیسان،انتهای بلوار دانشگاه،پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی،تالار شهید سلیمانی
⬅️لینک ورود به جلسه:
🌐 Dte.bz/danaee