روی سنگ قبر یک کشیش انگلیسی این متن نوشته شده
The following words are written on the tomb of an Anglican bishop in the crypts of Westminster Abbey:
"When I was young and free and my imagination had no limits, I dreamed of changing the world.
As I grew older and wiser, I discovered the world would not change, so I shortened my sights somewhat and decided to change only my country. But it, too, seemed immovable.
As I grew into my twilight years, in one last desperate attempt, I settled for changing only my family, those closest to me, but alas, they would have none of it.
And now, as I lie on my deathbed, I suddenly realize: If I had only changed myself first, then by example I would have changed my family.
From their inspiration and encouragement, I would then have been able to better my country, and who knows, I may have even changed the world."
From their inspiration and encouragement, I would then have been able to better my country and, who knows, I may have even changed the world.
چی نوشته بود؟😉😁
هدایت شده از احمدحسین شریفی
الشخصية العلمية و الأخلاقية العلامة مصباح اليزدي.mp3
8.99M
🎤 احمدحسین شریفی
🔴 موضوع سخنرانی: شخصیت علمی و اخلاقی علامه مصباح یزدی (سخنرانی به زبان عربی)
مکان: سوریه - دمشق - مجمع السیدة فاطمة الزهراء
تاریخ: ۶/ ۱۱/ ۱۴۰۰
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
✍ احمدحسین شریفی
یکی از «خوشیهای اصیل»، خوشیهای ناشی از «خوب کردن حال دیگران» است.
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴دشواری خردورزی و تفکر
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
علیرغم آنکه اغلب فیلسوفان بر ویژگی «عقلانیت» و «تفکر» به عنوان «فصل ممیز انسان» از سایر حیوانات تأکید کردهاند، اما حقیقت آن است که بسیاری از آدمیان هیچ بهرهای از عقلانیت و تفکر ندارند. آنان زندگی خود را بیشتر بر پایه «غرایز» و «امیال» و «احساسات» و «عواطف» سامان میدهند تا «عقل و فکر».
خردورزی و #تفکر از دشوارترین کارهاست. تصمیمگیری بر پایه تفکر، از یک سو وابسته به قدرت «مهار و کنترل غرایز» و از سوی دیگر نیازمند «آگاهی دقیق از جوانب کار» و از دیگر سو، نیازمند «مهارت به کارگیری» عقل و فکر در مسیر درست است. برخورداری از این «تواناییها» و «داناییها» و «مهارتها» نیازمند مجاهدتهای طولانیمدت است.
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
سازمان حج بهش گفته باید چند میلیون دیگه واریز کنید😁😉
اگر خواستی خبری خیلی زود درز پیدا کنه
آن را به دوستی بگو ولی قبلش حتما اصرار کن و قول بگیر که بین خودمان باشه و به کسی نگو
😂😁
چشمام ضعیف شده
برادرم منو دیده میگه داستان رنده باشید چیه؟ با تعجب گفتم چی؟
پیام های منو در گوشی اش نشان داده. من به جای زنده باشید چندین بار نوشتم رنده باشید😂😁
به هم زدن چارچوب ها
گاهی به هم زدن چارچوب ها و قرادادهای اعتباری عرفی و اجتماعی بدک هم نیست ها. ملاخصم الدین متر نداشت می خواست برای اتاقش پنجره ای سفارش بدهد. با دست اندازه گرفت. همان طور که می رفت افتاد در چاهی. طناب انداختند داد زدند که طناب را بگیر و بیا بالا الان خفه میشی. می گفت: نمی تونم. گفتند چرا؟
گفت: طناب را بگیرم چارچوب به هم میخوره!
آزمایش خون داشتم. دیروز با آزمایشگاه بزرگی تماس گرفتم گفتند از ساعت پنج و نیم صبح می توانید مراجعه کنید. صبح زود رفتم. هم هوا دلپذیر بود و خنک، هم جای پارک بود و هم زود نوبتم شد و از هدر رفتن وقتم جلوگیری شد. صبحانه را هم سر وقت خوردم😉
👌
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکجایی از شعر «علی ای همای رحمت» ناقص است!
@Farsna
«حرف مفت»
چرا در جلسات و مهمانیهای عمومی و خصوصی «حرف مفت» زیاد میزنیم؟
در دوران مدرن سخنگفتن علامت برتری است
نخست اینکه در تمدن مدرن سخنگفتن، علامت برتری است. یکی از ویژگیهای ماهوی فرهنگی مدرنیته این است که برای سخن ارزش قائل است، نه برای سکوت. بنابراین مدرنیته بیمعنایی (non sense) را رواج داده است، زیرا برای نفس سخنگفتن ارزش قائل است. در حالی سکوت یکی از ویژگیهای فرزانگان در دوران گذشته بود.
دموکراسی باعث رواج حرف مفت میشود
دومین عامل اجتماعی دموکراسی است. در دموکراسی از شهروندان خواسته میشود که در مسائل مختلف اظهارنظر کنند و این سبب رواج حرف مفتگویی میشود. البته دموکراسی به ضرورت عملی، چارهای جز رجوع به نظر همگان ندارد و به لحاظ حقوقی برای همه حق سخن قائل است، اما این بدان معنا نیست که افراد به لحاظ اخلاقی نیز میتوانند راجع به هر چیز حرف بزنند. در حالی که باید میان حقوق و اخلاق تمایز گذاشت.
فقدان حکمت «به من چه»
سومین عامل اجتماعی این است که در مدرنیته «حکمت به من چه» وجود ندارد. در مقام علم، جواب هر سوالی را دانستن به درد نمیخورد. «حکمت به من چه» فرزانگان باستان میگوید سوالاتی را باید پرسید که وضع انسان قبل از طرح آنها در ذهن با بعد از طرح آنها فرق کند.
در مدرنیته به نام کنجکاوی علمی هر پرسیدنی مستحسن شمرده میشود. هایدگر در «هستی و زمان» در این زمینه بهترین نکته را خاطرنشان میشود و میگوید: زمانی که کسی کنجکاوی بیارزش داشته باشد، مخاطب یاوهگویی بیارزش میکند و مخاطب و گوینده هر دو سرگشته میشوند. او میگفت باید اولین مرحله یعنی کنجکاوی بیجا را متوقف کرد و گرنه دو پدید بعدی یعنی یاوهگویی بیارزش و سرگشتگی نیز رخ میدهد. هیچ تحلیلگری به خوبی هایدگر این پدیده را تحلیل نکرده است.
سیطره کمیت بر کیفیت
چهارمین پدیده اجتماعی که سبب رواج یاوهگویی میشود، سیطره کمیت بر کیفیت در دوران ما است. در چنین روزگاری افراد به جای حرف درست (توجه به کیفیت)، زیاد حرف میزنند (توجه به کمیت) . قرآن میگوید: «لیبْلُوکُمْ أیُّکُمْ أحْسنُ عملًا» (سوره ملک، آیه ٢) یعنی خدا میآزماید که کدام کار بهتر میکنید، نه اینکه کدام یک کار بیشتری میکند یعنی نگفته است «ایکم اکثر عملا» یعنی قرآن برای کیفیت عمل ارزش قائل است نه کمیت آن.
تقدم آداب معاشرت بر اخلاق
پنجمین عامل اجتماعی رواج حرف مفت، تقدم اتیکت (آداب معاشرت) بر اتیکس (ethics، اخلاق) است. میان آداب معاشرت و اخلاق تمایز هست و هر دو ضرورت دارد. اما هنگام تعارض این دو باید اخلاق را بر آداب معاشرت ترجیح داد. متاسفانه امروز آداب معاشرت بر اخلاق تقدم یافته و به همین خاطر افراد برای رعایت ادب و احترام، به حرف مفت گوش میکنند.
✍️مصطفی ملکیان
right rite مناسک صحیح
تلفظ هر دو یکی است ولی معانی مختلف.
رایت اولی به معنی صحیح و درست و بجا و حق است
رایت دومی به معنی آداب و مناسک و تشریفات مذهبی است
برخی حروف در زبان انگلیسی مثل حروف والی است نوشته می شود ولی خوانده چی؟ ...آفرین.... نمی شود دوباره دقت کنید به حروف هر دو کلمه.
مرجع رسمی ارتباط مستمر با حرم مطهر امام رضا(ع) و آستان قدس رضوی
@aqr_ir
هدایت شده از زندگي آرام
معرفی کتاب
📕من مانده ام تنهای تنها
(مهارت رویارویی با غم غربت)
✍️نویسنده: م ح قدیری
مرکز مشاوره و روان درمانی مأوا
برشی از کتاب
هر انسانی ممکن است در موقعیتی از زندگی خود به اجبار یا اختیار، به ترک یار مونس و دیار مأنوسش نیازمند شود. این سفرها ممکن است به دلیل #تجاری، #امنیتی، #تحصیلی، #آموزشی، خدمت #سربازی، #ازدواج، #تبلیغ دین، #بازاریابی، #مأموریت، و...باشد. با جدایی از یار مونس و دیار مأنوس ما با رویدادهای مختلف تلخ و شیرین روبرو می شویم. یکی از رویدادهای تلخ که سلامت تن و روان مسافر غریب را تهدید می کند غم غربت یا #غربت_زدگی ( Homesickness ) است. این اختلال ما عایق ضخیمی برای شادکامی و رضایت از زندگی است و ما را از هدفی که براش سفر کرده ایم باز می دارد.
متأسفانه با این که غم غربت مشکلات فراوانی را به فرد، خانواده، اقتصاد، فرهنگ و علم تحمیل کرده است، ما، مراکز آموزشی، مسئولان صنایع و پادگان ها و دانشگاه ها برای سلامت افراد زیر مجموعه تدبیر پیشگیرانه و درمانگرانه ای نیندیشیده اند. این کتاب به آموزش مهارت های رویارویی با غم غربت می پردازد.
✅✅✅✅✅✅
درد دل یا دل درد نویسنده:
غم انگیزتر از غم غربت، غم نویسنده از شیوه نادرست توزیع و تبلیغ کتاب و گزینش طرح جلد نا مأنوس برای کتابش است.
گزینش طرح جلد بدون اولویت دادن به نظر و حق نویسنده مثل این است که پرستاری بدون توجه به زحمات و رنج های مادر، نام نوزاد را بعد از زایمان بگذارد😉🧐😭
روان شناسی و مهارتهای رفتاری در تبلیغ غیر مستقیم
نویسنده: م ح قدیری
نشر ذوی القدر ( و بوستان کتاب دفتر تبلیغات )
✍️
دانلود👇👇
https://eitaa.com/shokhi_talabegi/2691
✍️
tabligh.pdf
1.44M
روان شناسی و مهارتهای رفتاری در تبلیغ غیر مستقیم
نویسنده: م ح قدیری
نشر ذوی القدر ( و بوستان کتاب دفتر تبلیغات )
✍️