هدایت شده از روزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه تاریخی #آیتاللهالعظمیبهجت که همه انقلابیون باید مدنظر قرار دهند
🎞 نگذاریم [عدهای] از داخل خودمان در بیایند و علیه خودمان کارهایی بکنند!
#اختصاصی_روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔴 فلهذا [این کارها] کارهایی است که خودمان کردیم. #تدبیر نیست غیر از اینکه نکنیم، فی ما بعد نکنیم. بشناسیم! خودمان را بشناسیم، خودمان نگذاریم [عدهای] از داخله ما در بیایند و علیه ما کارهایی بکنند.
#جهاد_سیاسی
#مقابله_با_خط_سازش
#خطر_نفوذ
#کدخداپرستان
#برجامیان_عاشق_آمریکا
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست حجت الاسلام ذوالنور از مردم:
از نامزدهای انتخابات تعهد بگیرید که طرح استیضاح رئیس جمهور را در مجلس آینده امضا کنند.
#مجمع_حوزویان_رسانه_ای
@siyasat_nameh
هدایت شده از روزنه
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 #قالیباف در کلام مقام معظم رهبری
#یادداشت_انتخاباتی_روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
❄️تعریف ولی فقیه از خدمات و صفات برجسته افراد، گرچه سرمایه دو دنیاست اما اولا قاعده حکیمانه «ملاک قرار دادن حال فعلی افراد» را نفی نمی کند لذا احتمال تعالی یا تنزل بعدی همیشه باید در بوته امکان باقی بماند. ثانیاً به معنای تأیید تمام اقدامات و افکار نیست.
❄️چنانکه رأی دادن تکلیف مدارانه به یک فرد یا یک لیست، بر اساس سنجش اقتضائات سیاسی و منطبق بر #عقلانیت_سیاسی است و طبعاً معنایش توافق با همه افکار یا عملکردهای آنان نیست. در این منطق ناجیه، #بهترین_تصمیم_در_لحظه ملاک تشخیص #تکلیف_شرعی است.
❄️طبعا حمایت مقطعی از یک فرد یا لیست خاص، به معنای تأیید مطلق عملکرد قبلی و بعدی نبوده و نیست؛ چنانکه در مورد حکمرانان منصوب از جانب امیرالمؤمنین(ع) نیز چنین نبوده است؛ گاهی یک شخصیت عزیز و والامقام چون #کمیل و #محمدبن_ابی_بکر، در عرصه #سیاست_ورزی، از کارآیی و تدبیر لازم برخوردار نیستند و لذا چاره ای نیست جز برخورد صریح یا کنار نهادنشان!
❄️جریان انقلابی در عمل به وظیفه، #بن_بست ندارد، لذا بعد از تشخیص، باید از سر صدق و صلاح، سخن برآورد. چنانکه در مقابله با انحراف و ناراستی نیز #لکنت ندارد و خودی و غیرخودی نمی شناسد.
❄️با التفات به رویش نسل تازه نفس و خدوم و مخلص در عرصه سیاست ایران اسلامی، و با احترام به همه فرزندان عزیز ولایت در سایر لیست های انقلابی، در صورت عدم تحقق وحدت، رأی به لیست فعلی #شورای_ائتلاف معقول و منطبق بر مصالح عالیه نظام و انقلاب اسلامی به نظر می رسد. والعلم عندالله العظیم.
@rozaneebefarda
هدایت شده از سیاست نامه
نامزدهای انتخابات و هواداران هیجان زده این جملات را چند بار با صدای بلند بخوانند:
...شما که وکیل از جانب ملت هستید، و عصاره فضایل ملت هستید، باید در آنجا همان معنایی که مامور او شدید از طرف ملت، همان معانی باشد. ملت یک ملت اسلامی است و اسلام را میخواهد و احکام اسلام را میخواهد. شما وکیل نیستید که بروید آنجا بنشینید و حسابهایی که خودتان با هم دارید صاف کنید. اگر یک همچو کاری بشود، این انحراف است و غصب است آن محل برای شما. شما باید- ان شاء الله همین طور هم هست- شما باید در آنجا معلم اخلاق باشید از برای همه کشور؛ برای اینکه مطالب شما به همه کشور بسط پیدا میکند...
4 خرداد 1359
#انتخابات_مجلس_۹۸
#مجلس_شورای_اسلامی
#منشور_انتخابات
@siyasat_nameh
وحید جلیلی/فعال فرهنگی
📝 نه به "النصر باالرُّعب"
🔰 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها
🔻 اگر اصرار بر لیست وحدت؛ از باب دشواری انتخاب سی نفر از بین صدها نفر است چرا در شرایط متفاوت؛ فیالمثل در شهرهایی که فقط یک نماینده دارند هم باز همین شیوه تعقیب میشود؟
🔻 چهل و یک سال از انقلاب گذشته است و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔻 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع 211 حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در 22 حوزه دیگر برای انتخاب 2 نماینده.
🔻 معمول این است که در هر حوزهای بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد. آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔻 واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔻 مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔻 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔻 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔻 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔻 هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و ... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔻 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور.
🔻 فضای انتخابات باید فضای شوق باشد و نه رعب.
🔻 البته در هر دو حالت، مردم داوطلبانه و با تصمیم خودشان رای میدهند ولی بسته به اینکه مبنای این تصمیمسازی؛ تمهید رشد جامعه باشد یا تحکیم انحصار قبایل سیاسی؛ نتایج متفاوتی به دست خواهد آمد.
🔻 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی.
🔻 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سی نفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔻 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔻 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند!! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔻 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔻 این شیوهها شاید مناسب دموکراسی باشد ولی قطعا نسبتی با جمهوریت تراز اسلامی ندارد.
🔻 در جمهوریت دینی؛ انتخابات موضوعیت دارد و فقط پلی به پارلمان نیست.
🔻 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔻 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔻 در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت.
🔻 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔻 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور.
🆔 @jalili_vahid
پروفسور کرمی- کرونا در قم.ogg
1.42M
هدایت شده از محمد هادی سمتی
در شعبه ای که حضور داشتم،حضرت صاحب الزمان،ملت،هرکسی که دزد نباشد،احمدی نژاد و رییسی و شیخ دیابته هم رأی آوردند اما قابل تأمل ترین تعرفه ای که دیروز دیدم این بود:
به عشق رهبرم به هیچ کسی رأی نمی دهم!
@MHSemati
هدایت شده از روزنه
📷:تحلیل عوامل کاهش حضور مردم در انتخابات از نظر مرحوم #هاشمی_رفسنجانی
#تاریخ_تطبیقی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
حضور لیبرال ها در عرصه قدرت
تهاجم مطبوعات به نهادهای انقلابی و روحانیت
حضور عناصر چپ نما در عرصه رادیو تلویزیون
انتخاب بنی صدر و امیدوار شدن روشنفکرنماها
اما این خط قوس نزولی حضور مردم با انتخابات مجلس شورای اسلامی، تغییر کرد...
با تسخیر لانه جاسوسی و انقلاب فرهنگی مردم امیدوار شدند و دیدند دارد کارهایی صورت می گیرد...
(خطبه های جمعه، ج3، صص 282و283)
🔶حاشیه روزنه
تصور اینهمانی در وقایع سیاسی، قابل قبول نیست اما گاه با ردیابی علل و عوامل برخی پدیده های سیاسی، می توان به معلول مشترک در ادوار تاریخی دیگر پی برد.
از این گذشته، منطق تحلیل پدرخوانده خرده جریان اعتدال، برای پیروان چشم و گوش بسته این مکتب، قابل پذیرش تر است!
اکنون اگر بخواهیم با منطق مرحوم هاشمی تحلیل کنیم، حضور روحانی در جایگاه ریاست جمهوری و ناکارآمدی حداکثری حامیان او در مجلس (تا بدان جا که از آنان بعنوان عناصر مسلوب الاختیار و وکیل الدوله یاد می شد)، و #آمریکاگرایی_افراطی برخی مسئولین، از جمله علل و عوامل ایجاد قوس نزول حضور مردم در انتخابات است.
موضوعی که برای تبدیل به قوس سعود، حتما باید یک دوره انتخاب موفق و #مجلس_قوی_وکارآمد را تجربه کند.
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
#پیشنهاد_پویش_حوزوی
#روحانیت_در_کنار_مردم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
نظر به همگامی همیشگی مردم و روحانیون در ادوار مختلف تاریخی و در عرصه های سختی و خطر، اینبار نیز پیشنهاد می شود، طلاب و روحانیون مجاهد قم، به پا خیزند و همچون حوادث تلخ #سیل و #زلزله، اینبار در ماجرای #کرونا نیز به نقش آفرینی بپردازند.
حضور شما با هیئبت روحانی در #خط_مقدم، همواره موجب دلگرمی و همراهی مردم است.
متولیان امور بهداشتی هم حتما از ظرفیت و پایگاه اجتماعی طلاب در مقابله با این پدیده نامیمون استفاده خواهند کرد.
اعلان نظر همه مجموعه ها، مدارس، تشکل ها و شخصیت های حوزوی در پیوستن به این پویش سراسری، موجب دلگرمی مردم خواهد شد.
اکنون که #روحانی در کنار مردم قم نیست، روحانیت باید در کنار مردم باشد.
انشاءالله در این برهه هم در ادای تکلیف، پرچم دار و پیشگام باشیم؛ آنگونه که به روایت منشور روحانیت امام، پیشینیان و مجاهدان همیشه جاوید روحانیت، حماسه آفریده اند.
اخبار، دیدگاه ها و پیشنهادهای مرتبط را برای انعکاس در #روزنه ارسال بفرمائید.
@rozaneebefarda