👨👩👧👦🍎♂🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#دعوت_به_همکاری_کودک
📚 به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن
⭕️ روش های غلط دعوت به همکاری کودک:
1⃣ اتهام زدن و سرزنش کردن:
🔻 دوباره که جای انگشتان کثیفت روی در است؟
🔻 آخه چرا این کارو میکنی؟...
🔻 باز چت شده؟
🔻 نمیتونی یه کار درست انجام بدی؟...
🔻 چند بار بهت بگم از دستگیره در استفاده کن؟
🔻 عیب تو اینه که حرف گوش نمیدی.
🔴 احساسی که کودک از اتهام زدن و سرزنش کردن پیدا میکند، عبارتست از :
🔻 « در خیلی مهمتر از منه»
🔻 «بهش دروغ میگم، میگم که کار من نیست»
🔻 «تو دلم بهش میخندم»
🔻 «از زیرش شانه خالی می کنم»
🔻 دلم میخواد تو دلم بهش فحش بدم»
🔻 «میگی که من گوش نمیدم؟ باشه گوش نمیدم.»
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎♂🍲💞🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_آموزشی
🍹 #اسموتی_توت_فرنگی
👩🍳 مواد لازم:
توت فرنگی: ۴۰۰ گرم
ماستِ شیرین: ۵ ق غ
عسل: ۶ ق غ
👩🍳 دستور تهیه :
برایِ درست کردن اسموتیِ رژیمی ابتدا توت فرنگی رو شسته و میتونید خرد کنید و برای چند ساعت توی فریزر میزاریم تا یخ ببنده بعد از داخل فریزر خارج کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه توی محیط آشپزخونه میزاریم تا یک مقداری از حالت انجماد خارج بشه. بعد توی مخلوط کن ریخته ماست و عسل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم برای ۵ دقیقه کاملا مخلوط بشه.
اگه دوست دارید میتونید اسموتی رو توی لیوان بریزید و با نِی میل کنید یا اینکه میتونید به مدت ۲ ساعت توی فریزر بزارید تا حالت بستنی پیدا کنه و میل کنید.
نوش جان 😋
💝 پیشکش نگاه مهربون شما #کدبانو ی با سلیقه
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
#نگاهی_گذرا_به_زندگی_بزرگان
#الیف_شافاک در استراسبورگ فرانسه از والدینی ترک به دنیا آمد و پس از جدایی آنها به همراه مادرش به ترکیه رفت.
او از دانشگاه فنی اورتا دو غوی آنکارا لیسانس روابط بینالملل و فوق لیسانس مطالعات زنان ودکتری علوم سیاسی گرفت،در هنگام تحصیل در دوره فوقلیسانس، اولین کتاب داستانش را در سال ۱۹۹۴ و در سال ۱۹۹۷ هم رمان دومش را منتشر کرد. پس از اتمام دوره دکترا به استانبول آمد و آینههای شهر را نوشت.
شافاک در سالهای ۲۰۰۴–۲۰۰۳ با درجهٔ استادیاری در دانشگاه میشیگان و بعد در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آریزونا مشغول به کار شد واز ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ نیز ستوننویس روزنامهٔ زمان شد.
آثار الیف شافاک:
او ۱۰ رمان به انگلیسی و ترکی و فرانسوی منتشر کردهاست که برخی از آنها هم به فارسی ترجمه شدهاست، از جمله: آینههای شهر و شپش پالاس با ترجمه تهمینه زاردشت، ملت عشق با ترجمه ارسلان فصیحی،شرافت با ترجمه شهناز ایلدرمی، رمان«مرید معمار» با ترجمه علی سلامی و رمانهای «مَحرم»«اسکندر»،«سه دخترحوا» «پنهان» و «شمسپاره» با ترجمه صابرحسینی و "برزخ" با ترجمه سحر جعفرى صرافى.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
نام کتاب : #ملت_عشق
نویسنده : #الیف_شافاک
مترجم : #ارسلان_فصیحی
این کتاب تاکنون با بیش از ۵۰۰ بار تجدید چاپ در ترکیه رکورد پرفروشترین کتاب تاریخ ترکیه را به دست آورده و ترجمه فارسی آن در مدتی کوتاه، با ۷۴ بار تجدید چاپ عنوان پرفروشترین کتابهای بازار ایران را کسب کرده است .
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
#معرفی_کتاب
#ملت_عشق، داستان دلدادگی و رهایی است. زندگی آرام و یكنواخت زنی در غرب كه دستخوش شوریدگی و در هم ریختگی اندیشههای عرفانی در شرق میشود. «اللا روبینشتاین» كه حالا در آستانه چهل سالگی است، سالهاست كه عادتها، نیازها و سلیقههایش تغییر نكرده و روزها برای او روی خط مستقیم پیش میروند، یكنواخت و منظم و عادی. به ویژه در بیست سال اخیر همه زندگیاش را جزء به جزء با توجه به زندگی زناشوییاش تنظیم كرده بودهاست. همه آرزوهایش، همه دوستان جدیدش، حتی كوچكترین تصمیمهایش هم به این وابسته بوده. یگانه قطب نمایی كه سمت و سوی زندگیاش را تعیین میكرده خانه و خانوادهاش بودهاست.
تمام زندگی این زن خلاصه شده در راحتی شوهر و بچههایش. درست به همین دلایل آشكار بود كه هیچ كس، حتی خودش هم نفهمید كه چطور شد بعد از بیست سال زندگی مشترك یك روز صبح خود را از «شر» این زندگی آزاد کرد و تك و تنها به سفری رفت كه پایانی نامعلوم داشت. دلیل این تصمیم چه بود، شاید «عشق» تنها دلیلی بود كه «اللا» را از زندگی كنونیاش جدا کرده و این تلاطم همچون تكه سنگی در بركه راكد زندگیاش میافتد و او را میلرزاند.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
4_5879458783935071518.mp3
17.33M
🎧📕 #کتاب_صوتی_ملت_عشق
نویسنده : #الیف_شافاک
مترجم : #ارسلان_فصیحی
خوانش : #پروین_محمدیان
📖 فایل اول/1
📚 #با_کتاب_از_زندگی_لذت_ببریم .
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#نقد_همسر
🔔📃 چگونه همسرم را نقد کنم که موجب آزارش نشود؟
✍️ بسیاری اوقات در زندگی زناشویی و حتی در رابطه با دیگران نقد هایی داریم که هنگام مطرح کردنشان با طرح مقابل، موجب دل آزردگی او می شویم. نکاتی هستند که رعایت کردنشان، آسیب نقد کردن را کاهش می دهد. اکنون به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
1️⃣ به دلیل این که به هنگام نقد کردن، عزت نفس فرد مورد نظر مورد مخاطره قرار می گیرد، افراد معمولا در برابر نقد مقاوم هستند و (به جز افرادی که عزت نفس بالایی دارند ...) بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از روش های جایگزین استفاده کنید. مثلا به جای این که همسرتان را به دلیل رعایت نکردن نظم انتقاد کنید، هنگامی که نظم را رعایت می کند خیلی او را تقدیر کرده و از او تعریف کنید. این کار به مرور زمان، باعث می شود عدم رعایت نظم او کم رنگ شده و رعایت کردن نظمش بیشتر شود.
2️⃣ قبل از نقد طرف مقابل، نیتتتان را با خودتان مرور کنید! آیا واقعا قصد کمک به او و اصلاحش را دارید یا صرفا می خواهید دلتان خنک شود یا او را ضایع کنید؟! با خودتان رو راست باشید. چون نیت شما در صحبتتان حتما اثر گذار خواهد بود.
3️⃣ قبل از نقد نقاط منفی او، حتما به نقاط مثبتش فکر کنید و آن ها را به زبان آورده و به خاطر آن نقاط مثبت، تقدیرش کنید (نقاط مثبتی که ذکر می کنید و تقدیرتان واقعی باشد، چاخان نباشد!)
4️⃣ مراقب باشید رفتارش را نقد کنید و نه شخصیتش را. مثلا نگویید "شلخته ای" بلکه رفتارش را مثلا این که هنگام خانه امدن لباس هایش را روی تخت می اندازد یا جوراب و کیفش را کنار اتاق می انداز نقد کنید.
5️⃣ حتی الامکان نقدتان را کوتاه و خلاصه و در حد ضرورت بگویید. یعنی نقدتان را شاخ و برگ های اضافی ندهید و آن را طولانی نکنید.
6️⃣ جملاتتان را با ضمیر "من" آغاز کنید و نه ضمیر "تو". مثلا به جای این که بگویید "تو به ظاهرت نمی رسی و به آراستگیت اهمیت نمی دهی." بگویید: " من دوست دارم بیشتر به خودت برسی."
7️⃣ رفتار منفی طرف مقابل را تعمیم افراطی ندهید. مثلا نگویید :"تو هیچ وقت حوصله ی حرف زدن نداری!" آیا واقعا هیچ زمانی نبوده که او با شما با حوصله حرف زده باشد؟
8️⃣ مبهم صحبت نکنید و حرفتان را واضح و حتی با مثال بیان کنید. مثلا نگویید :"من از رفتارایی که با من داری راضی نیستم .
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
چه هوایی
چه طلوعی
جانم
باید امروز حواسم باشد
که اگر قاصدکی را دیدم
آرزوهایم را
بدهم تا برساند به خدا
به خدایی که خودم میدانم
نه خدایی که برایم از خشم
نه خدایی که برایم از قهر
نه خدایی که برایم ز غضب ساخته اند
به خدایی که خودم میدانم
به خدایی که دلش پروانه است
و به مرغان مهاجر هر سال
راه را میگوید
و به باران گفته است
باغها تشنه شدند...
و حواسش حتی
به دل نازک شب بو هم هست
که مبادا که ترک بردارد
به خدایی که خودم میدانم
چه خدایی
جانم…
سلام🌷
روزتان پر از محبت🌞
آخر هفته خوشی کنار عزیزانتون داشته باشید .💕💕
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_آموزشی
🍥 تزیین حلوا ، بسیار زیبا و هنرمندانه 👌
💝 پیشکش نگاه مهربون شما #کدبانو ی با سلیقه
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
#مدالیته چیست؟
تصویر درونی از آنچه توسط حواس ۵ گانه دریافت شده را مدالیته گویند. این تصویر ذهنی علاوه بر تصاویر، صداها و هر آنچه توسط حواس ۵ گانه دریافت شده را شامل میشود. مثلا شما شاهد یک تصادف رانندگی هستید. جزییات زیادی در این حادثه وجود دارد که شما بعضی از آنها را مشاهده میکنید. اما آیا چند ساعت بعد تصویری که از آن تصادف در ذهن شما وجود دارد با آن چیزی که مشاهده کردهاید یکسان است؟ مسلما نه. احتمالا بعضی از بخشهای این تصویر برای شما پررنگ شده و در ذهن شما قابل توجهتر هستند. احتمالا بعضی از بخشها نیز حذف شدهاند.
آنچه در ذهن شما از تصادف باقی مانده قطعا با واقعیتی که اتفاق افتاده متفاوت است. مدالیته دقیقا همین تصویر ذهنی است که در درون شما از حادثه اصلی ایجاد شده. مدالیتهها به وسیله کانالهای ترجیحی ما ساخته میشوند. یعنی کانالهای دیداری، شنیداری و حسی
زیرا ما اطلاعات را از جهان هستی توسط کانالهای ترجیحی خود دریافت میکنیم. بنابراین مدالیته ها در ۳ دسته دیداری، شنیداری و حسی قابل دسته بندی هستند.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_روانشناسی
🎀 آیا مدالیته رفتاری همسر و یا فرزند خود را می شناسید ؟
🎤 دکتر #شهرام_اسلامی
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @Sk60psychology