🌹یک خانم زیبا از دید آقایان
خانمیه که آروم باشه و زندگی را با اضطرابهای بیهوده پراز غم و اندوه نکنه و بتونه احساساتش رو مدیریت کنه
وهمیشه اسیر احساسات وهیجانات منفی نباشه!
🆔 @sk60psychology
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#مشاوره
#بارداری
❓سئوال : 👇
سلام
درسته میگن زن حامله کم حافظه میشه؟
✅ پاسـخ :👇
سلام به شما دوست عزیز
کاهش حافظه در زنان در سه ماهه آخر #بارداری دیده شده ، ولی بلافاصله بعد از زایمان رفع میشه .
پس جای نگرانی نیست...
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
5_6231262875160150051.m4a
5.33M
🎧 #صوت_روانشناسی
⚛ باطعنه و کنایه و ایرادگیری همسرم چگونه برخورد کنم؟!!!
🎤 دکتر #محسن_محمدی_نیا
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#یبوست_در_ماه_رمضان
🔴 به دلیل کاهش تحرک در ماه رمضان، کاهش مصرف مایعات و فیبرها، احتمال ابتلا به یبوست بالاست.
🍉🌽 برای پیشگیری از این معضل مصرف میوه و سبزیجات و مایعات را در وعده سحر و افطار بیشتر کنید .
🚶🚶♀پیاده روی بعد از افطار و قبل از سحر نیز مفید است.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#نقاشی
بخش ناخودآگاه روان انسان ، می تواند در نقاشی نمود داشته باشد .
کودکانی که نقاشی می کنند ، خوشحال تر هستند .
به راحتی هیجان های مثبت و منفی شان مثل ترس ، اضطراب ، خشم ، شادی را در نقاشی تخلیه می کنند .
نقاشی های آموزشی و کلیشه ای ، نه تنها تاثیر مثبتی در این راستا ندارند ، بلکه عامل اضطرابی جدیدی برای کودک تلقی می شوند .
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#شروع_دوباره
♦️از نو شروع کنید.
🍃در اوایل آشنایی که زوجها تازه به هم رسیده اند همه چیز تازه و هيجان انگیز است و هر یک از آنان کاستی های طرف مقابل را نادیده میگیرد، اما پس از مدتی عيب جويی و غر زدن آغاز میشود و عبارت:
🔰 "عزیزم چقدر خوشگل شدی"
جای خود را به
❌ "این لباس چیه پوشیدی ؟"
یا
❌ "این چه سر و وضعيه برای خودت درست کردی"
میدهد ...
🍃اگر اين عبارتها به گوش شما آشناست. و رابطه اتان دچار چنين وضعيتی شده است، باید هر دوی شما دست به دست هم دهید و چارهای برای آن بیاندیشید...
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
4_6048740234097591415.mp3
7.01M
🎼 #موسیقی_شب
وقتی بهت فکر میکنم
حس میکنم عطر تورو میگیرم
حتی من ازتصورِ
اینکه به من فکر میکنی میمیرم
🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#تهدیدکودک_تخریب_اعتمادبنفس
چرا تو همیشه دوم می شوی؟
نمره ۱۷ گرفتی؟
چرا نتوانستی ۲۰ بگیری؟ و...
کودک وقتی احساس تهدید کند؛ یعنی از آینده می ترسد و ترس بزرگ ترین مانع در راه شکوفایی استعداد و شخصیت اوست و او آسیب پذیر خواهد شد این که مرتب درصدد باشید فرزندتان را به جلو و به سوی اهداف خاص هل دهید تا به عقیده خودتان بهتر شود، کمکی به او نمی کند.
در مقابل، پیامی که به او می دهید این است که «تو به اندازه کافی خوب نیستی و ما تو را قبول نداریم.»
وقتی او فکر کند مورد پذیرش نیست، نمی تواند خودش را دوست داشته باشد و احساس کمبود می کند.
بدین ترتیب اعتماد به نفس او کاهش می یابد و حتی نمی تواند از استعدادها و امکاناتی که دارد، به اندازه کافی استفاده کند.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهارت حل مساله :
کودک باید حل مساله را یاد بگیرد تا در بزرگسالی در مواجهه با مشکلات; اولین راه حل را تنها راه حل موجود نداند و قادر به انتخاب بهترین و مؤثرترین ها باشد.
🆔 @sk60psychology
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#مشاوره
#تنبیه
#تربیت_فرزند
❓سئوال : 👇
سلام ، ممنون از کانال و پستهای مفیدتون.
گاهی در مسیر تربیت کودک واقعا ناگزیر از تنبیه فرزندانمون هستیم . لطفا در مورد راه های تنبیه کودکان راهنمایی بفرمایید. متشکرم 🌷
✅ پاسخ #مشاور #کودک و #خانواده سرکار خانم #فائزه_دشتی : 👇
سلام دوست عزیز . قبل از اینکه بخواهیم در مورد راههای تنبیه کودکان صحبت کنیم بهتر است به این نکته مهم اشاره کنم که هدف از تنبیه کودک چیست؟ والدین باید این سؤال را از خود بپرسند و به این فکر کنند که آیا اصلاح رفتار نادرست کودک هدف آنهاست یا تنبیه صرفا وسیلهای است که برای فرونشاندن خشم از آن استفاده میکنند.
گاهی ما کودک را به خاطر اینکه کار اشتباهی کرده تنبیه میکنیم به عنوان مثال دوستش را کتک زده، وسیلهای را شکسته و کارهایی مشابه آن. اما گاهی نه به خاطر کار بدی که انجام داده بلکه چون حرف ما را گوش نمیدهد، عصبانی میشویم و سر کودک داد میزنیم یا او را تنبیه میکنیم و بدیهی است که این کار درست نیست.
هدف از تنبیه باید آگاه کردن کودک از کار زشتی که انجام داده و اصلاح رفتار او باشد، نه چیز دیگری.
نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که آیا کودک ما درکی از تنبیه دارد؟ کودکان گاهی هیچ درکی از تنبیه ندارند و نمیدانند چرا والدین این رفتار را با آنها کردهاند. تنبیه زمانی میتواند به نتیجه مثبتی در تربیت کودک منجر شود که با روش درست اعمال شود چون در غیر این صورت میتواند باعث آسیب روانی در کودک باشد.
بنابراین در ابتدا باید از خود بپرسید که آیا شما حد و مرزها را برای کودک مشخص کردهاید و او میداند که چه کاری درست و انجام چه رفتاری اشتباه است؟
🔹حالا که به این پرسشها پاسخ دادیم، نیاز به چند روش درست تنبیهی برای اصلاح رفتار کودک داریم که در اینجا به 4 مورد از آنها اشاره میکنیم؛
🔺1. از کلام استفاده کنید. روبهروی کودک بنشینید و مستقیم در چشمهای او نگاه کنید. داد نزنید، بلکه با صدایی جدی و محکم به او بگویید کاری را که انجام داده است، دوست نداشتید. حتما به کار زشت کودک اشاره کنید نه اینکه خود او را مورد سرزنش و توهین قرار دهید.
🔺2. بسیار مهم است که در تنبیه کودکان به کودک ابراز علاقه هم بکنید تا کودک بداند این رفتارنادرست باعث نشده که محبت شما به او کم شود. به عنوان مثال با حالت جدی و ناراحت به کودک خود بگویید: «با اینکه خیلی دوستت دارم ولی این کارت رو دوست ندارم، تو خیلی بچه خوبی هستی ولی این کاری که کردی اصلا خوب نیست.» وقتی در حالت تنبیه این جملات را به کار میبریم به کودک میگوییم که ما مشکلی با او نداریم و همیشه در هر شرایطی دوستش داریم ولی به خاطر کار اشتباهش ناراحتیم و بهتر است کودک بداند به خاطر چه موضوعی تنیبه شده.
🔺3. سعی کنید اینقدر رابطه عاطفی عمیقی با کودک داشته باشید که لحن سرد و رسمی شما برای کودکتان از هر تنبیهی بدتر باشد. والدینی که با کودکانشان بسیار رابطه صمیمی دارند وقتی میخواهند کودک را متوجه رفتار اشتباهشان کنند لحن کلامشان را سرد و رسمی میکنند. مثلا اگر شما همیشه کودکتان را با عناوینی مثل پسرم، علی جان، علی آقا و... خطاب کنید وقتی خیلی رسمی میگویید علی، کودک متوجه میشود که مادر از دست او ناراحت است که از پیشوند یا پسوند استفاده نکرده.
🔺4. از سکوت تربیتی استفاده کنید. سکوت تربیتی باید متناسب سن کودک انتخاب شود و بیشتر از حد و زمان تحمل او نباشد. معمولا برای این کار یک جای مشخص را در نظر میگیرند که کودک را برای دقایقی در آنجا قرار میدهند و بعد از توضیح دلیل اینکه چرا آنجاست، او را مدت معینی در این مکان نگه میدارند. تعیین زمان را به ازای سن کودک در نظر میگیریم، یک کودک 4ساله 4دقیقه باید در محل مشخص شده بماند، مثلا روی صندلی بنشیند و اگر آن مکان را قبل از تمام شدن زمان در نظر گرفته شده ترک کرد، دوباره او را به سرجایش برگردانید. گاهی این عدد را با اضافه کردن عدد یک به سن کودک نیز میتوان انتخاب کرد. مثلا برای کودک 5ساله، 5+1 یعنی 6 دقیقه؛ ولی این زمان را بیشتر از این طولانی نکنید.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊