👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#تهدیدکودک_تخریب_اعتمادبنفس
چرا تو همیشه دوم می شوی؟
نمره ۱۷ گرفتی؟
چرا نتوانستی ۲۰ بگیری؟ و...
کودک وقتی احساس تهدید کند؛ یعنی از آینده می ترسد و ترس بزرگ ترین مانع در راه شکوفایی استعداد و شخصیت اوست و او آسیب پذیر خواهد شد این که مرتب درصدد باشید فرزندتان را به جلو و به سوی اهداف خاص هل دهید تا به عقیده خودتان بهتر شود، کمکی به او نمی کند.
در مقابل، پیامی که به او می دهید این است که «تو به اندازه کافی خوب نیستی و ما تو را قبول نداریم.»
وقتی او فکر کند مورد پذیرش نیست، نمی تواند خودش را دوست داشته باشد و احساس کمبود می کند.
بدین ترتیب اعتماد به نفس او کاهش می یابد و حتی نمی تواند از استعدادها و امکاناتی که دارد، به اندازه کافی استفاده کند.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهارت حل مساله :
کودک باید حل مساله را یاد بگیرد تا در بزرگسالی در مواجهه با مشکلات; اولین راه حل را تنها راه حل موجود نداند و قادر به انتخاب بهترین و مؤثرترین ها باشد.
🆔 @sk60psychology
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#مشاوره
#تنبیه
#تربیت_فرزند
❓سئوال : 👇
سلام ، ممنون از کانال و پستهای مفیدتون.
گاهی در مسیر تربیت کودک واقعا ناگزیر از تنبیه فرزندانمون هستیم . لطفا در مورد راه های تنبیه کودکان راهنمایی بفرمایید. متشکرم 🌷
✅ پاسخ #مشاور #کودک و #خانواده سرکار خانم #فائزه_دشتی : 👇
سلام دوست عزیز . قبل از اینکه بخواهیم در مورد راههای تنبیه کودکان صحبت کنیم بهتر است به این نکته مهم اشاره کنم که هدف از تنبیه کودک چیست؟ والدین باید این سؤال را از خود بپرسند و به این فکر کنند که آیا اصلاح رفتار نادرست کودک هدف آنهاست یا تنبیه صرفا وسیلهای است که برای فرونشاندن خشم از آن استفاده میکنند.
گاهی ما کودک را به خاطر اینکه کار اشتباهی کرده تنبیه میکنیم به عنوان مثال دوستش را کتک زده، وسیلهای را شکسته و کارهایی مشابه آن. اما گاهی نه به خاطر کار بدی که انجام داده بلکه چون حرف ما را گوش نمیدهد، عصبانی میشویم و سر کودک داد میزنیم یا او را تنبیه میکنیم و بدیهی است که این کار درست نیست.
هدف از تنبیه باید آگاه کردن کودک از کار زشتی که انجام داده و اصلاح رفتار او باشد، نه چیز دیگری.
نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که آیا کودک ما درکی از تنبیه دارد؟ کودکان گاهی هیچ درکی از تنبیه ندارند و نمیدانند چرا والدین این رفتار را با آنها کردهاند. تنبیه زمانی میتواند به نتیجه مثبتی در تربیت کودک منجر شود که با روش درست اعمال شود چون در غیر این صورت میتواند باعث آسیب روانی در کودک باشد.
بنابراین در ابتدا باید از خود بپرسید که آیا شما حد و مرزها را برای کودک مشخص کردهاید و او میداند که چه کاری درست و انجام چه رفتاری اشتباه است؟
🔹حالا که به این پرسشها پاسخ دادیم، نیاز به چند روش درست تنبیهی برای اصلاح رفتار کودک داریم که در اینجا به 4 مورد از آنها اشاره میکنیم؛
🔺1. از کلام استفاده کنید. روبهروی کودک بنشینید و مستقیم در چشمهای او نگاه کنید. داد نزنید، بلکه با صدایی جدی و محکم به او بگویید کاری را که انجام داده است، دوست نداشتید. حتما به کار زشت کودک اشاره کنید نه اینکه خود او را مورد سرزنش و توهین قرار دهید.
🔺2. بسیار مهم است که در تنبیه کودکان به کودک ابراز علاقه هم بکنید تا کودک بداند این رفتارنادرست باعث نشده که محبت شما به او کم شود. به عنوان مثال با حالت جدی و ناراحت به کودک خود بگویید: «با اینکه خیلی دوستت دارم ولی این کارت رو دوست ندارم، تو خیلی بچه خوبی هستی ولی این کاری که کردی اصلا خوب نیست.» وقتی در حالت تنبیه این جملات را به کار میبریم به کودک میگوییم که ما مشکلی با او نداریم و همیشه در هر شرایطی دوستش داریم ولی به خاطر کار اشتباهش ناراحتیم و بهتر است کودک بداند به خاطر چه موضوعی تنیبه شده.
🔺3. سعی کنید اینقدر رابطه عاطفی عمیقی با کودک داشته باشید که لحن سرد و رسمی شما برای کودکتان از هر تنبیهی بدتر باشد. والدینی که با کودکانشان بسیار رابطه صمیمی دارند وقتی میخواهند کودک را متوجه رفتار اشتباهشان کنند لحن کلامشان را سرد و رسمی میکنند. مثلا اگر شما همیشه کودکتان را با عناوینی مثل پسرم، علی جان، علی آقا و... خطاب کنید وقتی خیلی رسمی میگویید علی، کودک متوجه میشود که مادر از دست او ناراحت است که از پیشوند یا پسوند استفاده نکرده.
🔺4. از سکوت تربیتی استفاده کنید. سکوت تربیتی باید متناسب سن کودک انتخاب شود و بیشتر از حد و زمان تحمل او نباشد. معمولا برای این کار یک جای مشخص را در نظر میگیرند که کودک را برای دقایقی در آنجا قرار میدهند و بعد از توضیح دلیل اینکه چرا آنجاست، او را مدت معینی در این مکان نگه میدارند. تعیین زمان را به ازای سن کودک در نظر میگیریم، یک کودک 4ساله 4دقیقه باید در محل مشخص شده بماند، مثلا روی صندلی بنشیند و اگر آن مکان را قبل از تمام شدن زمان در نظر گرفته شده ترک کرد، دوباره او را به سرجایش برگردانید. گاهی این عدد را با اضافه کردن عدد یک به سن کودک نیز میتوان انتخاب کرد. مثلا برای کودک 5ساله، 5+1 یعنی 6 دقیقه؛ ولی این زمان را بیشتر از این طولانی نکنید.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_روانشناسی
💑 انتخاب همسر و زندگی مشترک:
دیدگاه کلاسیک و دیدگاه رمانتیک...
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#مشاوره
#بارداری_پوچ
❓سئوال : 👇
با سلام و خسته نباشید. لطفا در مورد بارداری پوچ که امروزه خیلی شایع شده توضیح بدید . و اینکه اصلا چرا پوچ میشه و جنین تشکیل نمیشه ؟ و چطور تشخیص داده میشه ؟ اگر یکی چند بار بارداری پوچ داشته باید آزمایش و پیگیری خاصی انجام بده و اصلا راه درمانی داره و اینکه کلا علتش چیه ؟ برای مادر عوارض داره ؟ و نهایتا اینکه آماری از شیوع بارداری پوچ در ایران موجوده ؟
ببخشید اگر سئوالام زیاد شد . پیشاپیش از وقت گذاریتون برای مشاوره و پاسخگویی به سئوالاتم بینهایت ممنونم .🙏🙏
✅ پاسخ :👇
با سلام و تشکر از همراهی شما دوست عزیز , با توجه به اینکه چند سئوال مطرح کردید , تک به تک پاسخ داده میشه .
🔻👈چرا جنین تشکیل نمی شود؟
🔸برای تشکیل جنین باید مراحل تقسیم سلولی در زمان های خاصی انجام گیرد. دیده شده که ۷۲ ساعت بعد از باردار شدن سلول تخمک توسط اسپرم، یک مجموعه ۵۸ سلولی به دنبال تقسیمات متعددی که در همان سلول اولیه تخم ایجاد می شود، درست می شود که ۵۳ سلول آن برای تشکیلات جفت و ۵ سلول آن برای تولید بخش های مختلف یک جنین است.
🔸حال اگر اختلالاتی در تعداد یا شکل یا هر دو در کروموزوم های سلول های تشکیل دهنده ای که قرار است تبدیل به جنین شود، وجود داشته باشد، این سلول ها از مسیر طبیعی تقسیم سلولی دور خواهند شد. به اصطلاح به نوعی از بین می روند و نتیجه آن تشکیل قسمتی از تشکیلات بارداری است که در واقع به همان شکل ساک اولیه بارداری در سونوگرافی قابل مشاهده است، در حالی که اثری از جنین به دنبال تحلیل رفتن آن یا عدم تشکیل آن نخواهد بود.
🔻👈چه طور متوجه شویم که بارداری پوچ است؟
🔸معمولا سونوگرافی با تصویر یک ساک خالی که هیچ گونه علایمی از قطب جنینی یا کیسه زرده یا جنین را دربرندارد با توجه به سن بارداری مطرح کننده بارداری پوچ است. البته با یک سونوگرافی و عدم دانستن سن بارداری نمی توان به نتیجه ای قطعی رسید.
🔻👈خانمی که چند بار بارداری پوچ داشته چه آزمایشاتی باید انجام دهد؟ اصلا این مشکل، درمانی هم دارد؟
🔸معمولا درصورت تکرار مساله توصیه می شود بررسی های ژنتیک روی محصول بارداری تازه دفع شده انجام شود. بررسی ژنتیک والدین نیز قابل انجام است.
🔻👈چه عواملی سبب بروز چنین حالتی می شوند؟
🔸بیشترین عامل اختلالات سلول تخم همراه با ناهنجاری های کروموزومی است که در اثر بالا بودن سن مادر یا پدر می تواند به وجود بیاید.
🔻👈تکرار بارداری پوچ چه عوارضی می تواند برای خانم ها به وجود بیاورد؟
🔸از جمله نشانه های بارداری پوچ، خون ریزی و تهدید به سقط در سه ماهه نخست است و گاهی اوقات نیاز به کورتاژ دارد. به همین دلیل می تواند بالقوه خطرات کورتاژ و دستکاری های رحمی را دربرداشته باشد که معمولا در شرایط درست و صحیح به حداقل می رسد. گاهی نیز عوارضی دیررس به دنبال کورتاژ مثل کیست های رحمی و مشکلاتی در زمینه باروری به وجود می آید.
🔻👈بارداری پوچ در ایران چه قدر شیوع دارد؟
🔸آمار دقیقی در این رابطه در دست نیست ولی به طور کلی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد سقط های زودرس، با اختلالات کروموزومی محصول بارداری همراه است که حدود ۲۵ درصد این اشکالات کروموزومی ناشی از اشکالاتی است که در تقسیمات سلولی تخمک مادر دیده می شود و ۵ درصد مربوط به سلول های گرفته شده از پدر است. مواردی هم هست که در بارداری پوچ بررسی های کروموزومی هیچ گونه اختلالی در محصول دفع شده بارداری نشان نمی دهد.
🔸ناگفته نماند در بررسی محصول بارداری از نظر کروموزومی حتما باید بافت تازه باشد و در شرایطی خاص به آزمایشگاه ارسال شود. معمولا درمواردی که با سقط جنین مواجه ایم در صورتی که دفعه اول یا دوم باشد نیاز به بررسی نیست مگرآنکه سن مادر بالا باشد یا زوجین از خود حساسیت نشان دهند. در این زمان کافی است بررسی ها از نظر بعضی از عفونت ها، بیماری های غدد داخلی، دیابت، مشکلات هورمونی، مصرف برخی داروها و در مواردی شکل آناتومیک مورد ارزیابی قرار گیرد.
شاد و تندرست باشید 🌹🌹
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#قوانین_مؤثر
💞 یادتون باشه یه سری از ایده ها رو به صورت قانون تو زندگیتون در بیارید!
✅ مثلا به همسرتون بگید اگر با هم دچار مشکل شدیم و قهر کردیم اونی که پیشقدم میشه ، اون یکی باید براش یه کاری انجام بده و یا یه هدیه ای بخره!
🔹این چیزهای خیلی ساده و شیک باعث میشه روابطتون از حالت یکنواختی خارج بشه و با هم صمیمی تر بشید...
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
4_163475431767409444.mp3
15.89M
🎧 #صوت_آموزشی
💠 محبتها و دلربایی های فراموش شده در روابط همسران
🎤 #دکتر_حبشی
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊
🍯🚴🍖
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#عزت_نفس_کودک
💠 راه های نگهداشتن #عزت_نفس در #کودک:
۱- #شب هر کاری دارید کنار بگذارید و برایش قصه بگویید.
۲- #اشتباهاتش را به راحتی ببخشید.
۳- #خوبی هایش را بزرگ کنید.
۴- به #حرفایش خوب #گوش دهید.
۵- بی دلیل #بغلش کنید و او را #ببوسید.
۶- #مقایسه اش نکنید.
۷-" اگه نکنی وای بحالت" را نگویید.
۸- گاهی با او کارتونهایی که #دوست دارد ببینید.
۹- به او نگویید" تو دیگه بزرگ شدی #بچگی نکن"!
۱۰- اگر #اشتباه کردید راحت #عذر_خواهی کنید.
۱۱- با #فرزندتان #بازی کنید.
۱۲- در #سفر #تلفن کنید و به او بگویید #دلتان_تنگ_شده.
۱۳- القای بینش: میدانم از #عهده ی انجام آن بر میایی!
۱۴- #روابطتان را با #همسرتان ترمیم و تصحیح کنید.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🍖
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎⛹🍲💞🎊