اقتصاد دانش بنیان؛ مفهوم، الزامات، شاخصها و راهکارها.pdf
2.16M
'اقتصاد دانش بنیان؛ مفهوم، الزامات، شاخصها و راهکارها'
اتاق بازرگانی ایران
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
⚠️نوشین هاشمی و پروژه نفوذ کارآفرینی در ایران
⛔️در آوریل سال 1394 (2014) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند.
‼️در همان سال، دانشگاه برکلی تحت برنامه ای به نام Berkeley Program on Entrepreneurship and Development in the Middle East (برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه)، کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند؛ رویدادی با شرکت مدیران شرکتهای بزرگ آیتی ایرانی و دره سیلیکون.
👈🏻در اين کنفرانس تعدادی از کارآفرينان و مديران شرکتهاي ايراني، استادان دانشگاههاي استنفورد، واشنگتن، برکلي، اوريما و شريف طي سخنراني يا حضور در پنلهاي مختلف، صنعت آيتي در ايران و آمريکا را مورد تحليل قرار داده اند.
❌نکته ای که در مورد برنامه دانشگاه برکلی وجود دارد، این است که گروه ای به نام MENA که مخفف Middle East and North Africa (منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا)، در دانشگاه برکلی تشکیل می شود که با استفاده از دانش پژوهان دانشگاه کالیفرنیا برکلی، به مدیران و سازمان های منطقه MENA مشاوره هایی در مورد افزایش بهره وری و اثر بخشی کسب و کارها و موسسات غیرانتفاعی و استارت آپ های می دهد تا به ادعای خودشان از چالشهای استراتژیک، عملیاتی، مالی، فرهنگی، بوروکراتیک و مقرراتی همپوشانی و متمایز، عبور کنند. مدیر موسس این گروه در دانشگاه برکلی، شخصی به نام داریوش زاهدی هست.
👈🏻دومین کنفرانس ibridge در تاریخ 14 تا 16 خرداد 94(2015) در برلین آلمان برگزار شد که حامی اصلی آن نیز دانشگاه برکلی بوده است. در این کنفرانس، دکتر علی نقی مشایخی استاد رشته مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف که از سخنرانان روز دوم بود، طی سخنانی زیر عنوان «اکوسیستم اقتصاد ایران: نقشآفرینان و عرصههای مختلف» در یک نمایش «پاورپوینت» به چالشها و جهتهای این اکوسیستم پرداخت. ردّپای ایشان در پروژه بچه های شیکاگو مشهود هست.
⛔️اما اتفاقی که می افتد این است که روزنامه کیهان در طی دو گزارش در تاریخ 6 مهر و 25 آبان 94 به عنوان های « شکار نخبگان پشت پرده استارتآپ ها» و «استارت آپ آمریکایی ورود پنهان به عرصه اقتصاد»، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا که قرار بود در اواخر سال 94 که اوایل سال 2016 بوده است، برگزار شود، تشکیل نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه، به آن اشاره شده است. البته در آذر 95 این کنفرانس در بارسلونا اسپانیا برگزار شد.
👈🏻دبیرخانه جشنواره پُل در ایران، انجمن بین المللی مدیران ایرانی می باشد؛ سازمانی غیرانتفاعی که در سال 1384 در کانادا با هدف ایجاد شبکه ای از مدیران و محققان حوزه مدیریت واقتصاد با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای توسعه آموزش مدیریت در ایران تاسیس شده است.
⚠️نکته قابل توجه این است که نوشین هاشمی همانطوری که در linkdin خودش قرار داده است، جزو هیئت مشورتی برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه و در سال 2013 مبلغ قابل توجهی از طرف بنیاد HAND که جزو موسسین آن می باشد، به این برنامه کمک کرده است.
⛔️پروژه نفوذ در ایران، از شبکه های مختلفی تشکیل شده است که یکی از افراد مهم آن، نوشین هاشمی می باشد.
✅مستندات را در کانال جبهه (@jebhetse) مشاهده کنید.
#نوشین_هاشمی
#بنیاد_HAND
@jebhetse
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴 مشکل زمین برای ساخت مسکن حل شود تا همه بندگان محروم از این موهبت الهی، استفاده کنند
👌امام خمینی(ره) :
این از حداقل حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد. مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند. همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامی است که برای این مسأله مهم چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند ....با صرفه جوئی و دقت کامل خانه های ارزان قیمتی بسازند و در اختیار محرومان قرار بدهند و در این طرح به هیچ وجه پولی در برابر خرید زمین پرداخت نشود.
۱۳۵۸/۰۱/۲۰
#احیاء_موات
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از عبدالمجید وافی
https://www.aparat.com/v/9Cin3
مستند علم و اسلام
برنامه ای پر از نکات قابل تحقیق و بررسی است و خیلی از مطالبی که حاج اقا در درس می فرمودند را اشاره دارد. خیلی جالب و مفید است
هدایت شده از سعید
سلامٌ علیکم
ظاهراً این دو پیوند هم مربوط به دو قسمت دیگر از این مستند باشند(احتمالاً سه قسمتی است):
امپراطوری منطق:
https://www.aparat.com/v/k1WNG/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%B9%D9%84%D9%85_%D9%88_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85_%D8%8C_%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82
قدرت تردید:
https://www.aparat.com/v/CV3Xx/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%B9%D9%84%D9%85_%D9%88_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85_%D8%8C_%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%AA%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AF
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ ارزی برای به بردگی کشیدن انسانها، جایگزین پول کاغذی میشود!
♨️ارزی که در حساب شما خواهد بود؛ اما همیشه اجازه استفاده از آن را نخواهید داشت!
🔻ارز دیجیتال بانک مرکزی با قابلیت برنامه ریزی،
ارزی که معنای پول را در جهت برده کردن مردم تغییر خواهد داد.
#نظم_نوین_جهانی
@Afsaran_ir
هدایت شده از درسوارههایتعاون
مرکز نوآوری و توسعه تعاون ایران برگزار میکند:
🔹دومین جلسۀ درسوارههای تعاون🔹
♦️نقش تعاون در خودکفایی محصولات راهبردی کشاورزی♦️
✅ حجت الاسلام دکتر سیدعلی حسینی
مدیر اندیشکده دین، کشاورزی و محیطزیست دانشگاه امامصادق علیهالسلام
🗓 دوشنبه ٢٣ خرداد ۰۱
⏰ ساعت ۱۰:٣۰ تا ۱٢:٣۰
لینک جلسه:
https://meet.google.com/fpn-cecn-fqm
🆔 https://eitaa.com/darsvaretaavon
هدی رستمی یک دختر ایرانی است که در سوئد نوجوانی و جوانی اش را گذرانده و با اینکه مادری با حجاب و احتمالا متدین دارد، اما به هیچ وجه خود اهل پوشش نیست، بلکه کاملا اهل برهنگی درپوشش است. لذا به دوستانی مثل آقای مهدیان توصیه می کنم، از آنجایی که به زودی مجبور خواهید شد جلوی کارهای او بایستید، لطفا دفاع الکی هم از ایشون نکنید. فکر هم نمی کنم که خودش و دوستانش از دفاع ما مذهبی ها و حزب اللهی ها خوشحال شود.
گاهی اوقات لازم نیست در یک منازعه دخالت کنیم. این منازعه، به اندازه کافی برای ما سود داشت، اما دخالت ما میزان سود آن برای خود ما را هم کاهش می دهد.
در ضمن تا جایی که من می دانم دچار نوعی افسردگی نیز هست و بهتر است که مراقب باشیم که دور بعد بیماری اش بخاطر رفتارهای پر نوسان ما نباشد.
لطفا یکی این نکته را به علی آقای مهدیان برساند. اگر هم متوجه نشدند، بفرمایید یک تماس با بنده بگیریند تا متوجه شون کنم.
@social_theory
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فرق اقتصاد اسلامی، سرمایهداری و سوسیالیسم چیست؟
سرمایهداری قرار است منافع سرمایهداران را تامین کند، لذا همان سرمایهداران، آن را به وجود می آوردند
سوسیالیسمِ دولتی، قرار است منافع دولت را تامین کند، لذا دولت، آن را به وجود می آورد
اما اقتصاد اسلامی را باید #مردم بوجود بیاورند
اقتصاد اسلامی تجلی جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد است. جمهوری اسلامی به تعبیر امام یعنی #امامت_امت. یعنی مردم همه کارهاند. یعنی مردم هم باید مالک باشند، هم نفع ببرند، هم ناظر باشند، هم مجری باشند هم ...
و به نظر حقیر باید تولید دانش در راستای تامین منافع مردم هم، مردمی باشد.
دانشی که توسط دانشگاههای دولتی یا دانشگاههای وابسته به بخش خصوصی تولید میشود هیچ هدفی به جز تامین منافع صاحبان و مالکان خودشان را ندارد.
وقتی بانک خصوصی دانشگاه میزند طبیعی است که نشست برگزار کند و بگوید خلق پول بانکهای خصوصی باعث تورم نیست!!!
ساختارتولید دانش توسط مردم به گونهایست که خروجی آن به نفع عموم مردم خواهد بود و این حالت نزدیکترین وضعیت به #عدالت است
البته دولت اسلامی باید شرایط را برای استفاده عموم مردم از دانش فراهم کند و با عدم وضع تبعیض در مساله آموزش گام اول درجلوگیری از ایجاد شکاف طبقاتی را بردارد.
نگوئیم اقتصاد اسلامی برای ما چه کرده است! ما برای اقتصاد اسلامی چه کرده ایم؟
💠 @h_abasifar
هدایت شده از شعر و کودکی
#شعر_و_کودکی
من کلک مغازه دارا رو فهمیده م
اون چیزایی رو که جنسش بده ارزون می دن
اون چیزایی رو که جنسش خوبه گرون می دن
پسر/ شش ساله
@sherokoodaki
هدایت شده از حکمرانی فرهنگی
- ناشناس.mp3
5.57M
🎙صوت نشست :
جایگاه پرورش استعدادهای فرهنگی هنری در مسیر تمدن سازی
👤حجت الاسلام حسین مهدیزاده
🌱مدیر میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی قم
#عصر_جدید | #عصرجدید | #صدا_و_سیما
🔅حکمرانی فرهنگی🔅
🆔@cultural_governance
🔴 حدود ۱۲ برابر نیاز کشور منبع آب داریم!
درویش، فعال محیط زیست:
عمده بارندگی سال آبی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ تمام شده و تنها ممکن است چند بارندگی سیلابی، آنهم بهصورت استثنایی اتفاق بیفتد.
عربستان کل آب قابلاستحصالش در سال، یکمیلیارد مترمکعب است، این درحالی است که ما صدمیلیارد مترمکعب آب قابلاستحصال داریم.
عربستان ۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد و فقط برای تامین آب شرب مردمش به سه میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد و این یعنی ۳۰۰ درصد آب قابلاستحصالش، اما نیاز مردم ما تنها هشت تا ۸.۵ درصد آب قابلاستحصالمان است. بهعبارتی ما با کمبود خرد مدیریتی در این سرزمین روبهرو هستیم.