@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 84}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 6}
{ایزد مهر فرشتهٔ حجرالاسود 2}
ادامه...👇
{ ...خداوند عزّ و جلّ او را به سخن در آورد و به او گفت : ای آدم ! آیا مرا می شناسی?
گفت: نه.
گفت : آری، شیطن بر تو چیره گشت و یاد خدا را از یاد تو برد.
سپس به همان صورتی که در بهشت باآدم بود برگشت و به او گفت : 👈عهد و میثاق کجاست ?
آدم به طرف او برجست، میثاق را به یاد آورد، گریه نمود، برای او خضوع کرد و او را بوسید و اقرار به عهد و میثاق کرد و آن را تجدید نمود. آن گاه خداوند (ع) آن را به گوهر و مرواریدی سفید و صاف و روشنی بخش برگردانید.
و آدم به خاطر بزرگ داشت و شکوه و عظمتش آن را روی دوش خود حمل می کرد و هرگاه خسته می شد جبرئیل آن را بر می داشت تا این که آن را به مکّه آورد و پیوسته به آن انس می گرفت و شب و روز اقرار را برای او تازه می کرد.
هنگامی که خداوند عزّ و جلّ کعبه را ساخت حجر را در همان مکان گذارد، زیرا خداوند تبارک و تعالی در همان مکان از فرزندان آدم پیمان گرفته بود و در همان مکان میثاق را بر دهان آن فرشته نهاده بود. به همین جهت در آن رکن گذارده شد. آدم را از مکان کعبه به کوه صفا و حوّا را به کوه مروه فاصله داد و حجرالاسود را در آن رکن گذارد.
هنگامی که آدم از صفا نگاه کرد و حجر را دید که در رکن نهاده شده، اللّه اکبر و لااله الّا اللّه گفت و خدا را به بزرگی یاد کرد. به همین سبب سنّت بر این جاری شد که به هنگام آغاز سعی تکبیر بگویند و روی خود را از طرف صفا به رکنی که حجرالاسود در آن نهاده شده متوجّه سازند، زیرا خداوند #میثاق و عهد را به او سپرد و به دیگر #فرشتگان نسپرد. زیرا هنگامی که خداوند عزّ و جلّ برای ربوبیت خود، نبوّت حضرت محمد(ص) و وصایت و جانشینی حضرت علیّ پیمان گرفت، فرشتگان سخت به هراس افتادند و ارکان وجودشان لرزید.
پس 👈نخستین موجودی که در این باره به اقرار بشتافت همان فرشته حجرالاسود بود، و در میان فرشتگان کسی نبود که از او بیشتر محمّد و آل محمّد (ص) را 👈دوست بدارد و به همین سبب خداوند عزّو جلّ آن را برگزید و #میثاق را بر دهان او نهاد و در روز قیامت در حالتی می آید که 👈زبانی گویا و چشمی بینا دارد، و دربارهٔ کسی که در آن مکان با او دیدار کرده و میثاق را محفوظ داشته است شهادت می دهد. }
نکته1: در حدیث آمده که جبرئیل (ع) در صورت پرنده می آید و با قائم آل محمد(ص) بیعت می کند. در نظر داشته باشید که پرنده صفت عطارد دارد و پیشتر در دروس مسبحات گفته شد که جبرائیل صفت عطارد دارد. همچنین در نظر داشته باشید که در آیین مهری، کلاغ به عنوان پیک ایزد مهر می باشد. و کلاغ هم صفت عطارد دارد.
نکته 2: در نظر داشته باشید در حدیث آمده که حجرالاسود از بهشت آسمانی فرود آمده و فرشته است.
اما آیا باید پرسید آیا خود سنگ فرشته است ?! یا اینکه فرشته حجرالاسود موکل بر این سنگ است ?!
اگر به اسطورهٔ زایش میترا که مهرشناسان از روی تصاویر مهرکده ها آن را تحلیل نموده اند. رجوع نماییم. می توانیم بین اسطوره و حدیث اینگونه جمع نماییم که سنگ آسمانی حجرالاسود بخشی از سنگ آسمانی و بهشتی است که ایزد مهر از وی متولّد شده است. و این سنگ خود مهر است.
نکته 3: ملاحظه نمودید که در حدیث آمده بود که حضرت آدم صفی اللّه برای فرشته حجرالاسود خضوع نمود که این نشان از جایگاه رفیع ایزد مهر می باشد.
نکته 4: در قیامت فرشته حجرالاسود حجّت بالغهٔ خداوند بر پیمان شکنان است. و در روایات زرتشیت نیز ایزد مهر چنین نقشی را بر عهده دارند.
نکته 5: در حدیث فرشتهٔ حجرالاسود زبانی گویا و دو چشم بینا در صورت دارد. به کردهٔ 21 از مهر یشت کتاب اوستا توجه فرمایید : 👇
{ 81: مهر را می ستاییم، (کسی) که دارای دشت های پهن است، (کسی) که از کلام راستین آگاه است، 👈زبان آوری که دارای هزار گوش است... کسی که از رشن منزل دریافت نمود، به کسی که ایزد رشن برای مصاحبت طولانی منزل برگزار کرد.
82: کسی که اهورمزدا به او هزار چُستی(چالاکی) ارزانی داشت، 👈ده هزار چشم برای نگرستین بخشید و از قوّت این چشم ها و این چُستی هاست که او کسی را که پیمان خویش نپاید و عهد بشکند نگران است و از قوّت این چشم ها و این چستی هاست که مهر فریفته نشدنی است، آن کسی که ده هزار دیده بان دارد، آن توانای از همه چیز آگاه فریفته نشدنی. برای فروغ و فرّش }
ایزد مهر در اوستا نیز با صفت زبان آور و با ده هزار چشم توصیف شده است .
نکته6: در نظر داشته باشید که اگر فرشتهٔ حجرالاسود ایزد مهر و سنگ حجرالاسود، سنگ تولّد میترا باشد. حضرت امیرالمومنین علی (ع) در خانه کعبه که در آن سنگ تولد ایزد مهر بکار رفته بود. با شکافته شدن دیوار متولد شد. و این خود شباهت دیگر حضرت امیر به ایزد مهر است که (میترا) از شیعیان حضرتش نیز می باشد.
@soltannasir
🌞
تصویر سنگ آسمانی (بهشتی) حجرالاسود در خانه کعبه که مسلمانان از طریق این سنگ با خداوند ، تجدید عهد می نمایند . در حدیث آمده این سنگ سفید بوده و بدلیل گناه بندگان به مرور تیره شده است.
@soltannasir
@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 85}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 7}
پس از ذکر روایت فرشتهٔ حجرالاسود و تشابه وی با ایزد مهر ، اکنون به تشابه مراحل سلوکی اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری می پردازیم .
پیش از شروع نشان دادن این شباهت ها باید به چند نکته اشاره نمایم : 👇
نکته 1: در این دروس منازل فقر خاکسار بررسی می شود. که عدد آن دقیقاً هفت است و شباهت بسیاری به منازل سلوک مهری دارد. همانگونه که گفته شد اهل فتوت سند میان بستن خود را از چهار طریق به شاه فتیان حضرت امام علی بن ابی طالب (ع) می رسانند. اما بر خلاف اهل فتوت خاکساران تنها یک سند برای خرقه و میان بستن خویش دارند که به سلمان فارسی می رسد . فتوت دارای آداب بسیار مشابهی با فقر خاکسار است. می توان فتوت را طریق عام و خاکسار را طریق خاص در این نوع ازسلوک مغانه دانست. فقیر تا آنجا که کتب چاپی ای که در باب آداب فتوت و رساله های فتوت نامه را بررسی نموده ام. منازل سلوکی هفت گانه به مانند خاکساران را مشاهده ننموده ام. امّا با توجه به شباهت بسیار زیاد آداب هر دو گروه می توان در این باره به دو نظر متفاوت رسید.
اول اینکه بگوییم که اهل فتوت هم منازل هفت گانه سلوکی داشته اند. منتهی بدلیل تأکید زیاد بر پنهان نمودن اسرار، این منازل را در کتب عام خویش نیاورده اند. و بنابراین به دست ما نرسیده است.
دوم اینکه بگوییم اهل فتوت منازل هفت گانه سلوکی به مانند خاکساران نداشته اند و طریق سلوکشان عام بوده است.
نکته 2 : اینکه چرا فتوت و خاکسار را به طور خاص بررسی می نماییم و سایر سلاسل فقری را خیر ! علتش این است که این دو رشته کاملاً آدابی مشابه مغان مهری ایرانی دارند. هر چند در بعضی شاخه های تصوف در ام السلاسل معروفیه نیز آدابی بعضاً مشابه وجود دارد. امّا این آداب در این دو رشته فقری بسیار شبیه تر است. و شما خواننده گرامی پس از مطالعه دروس به این مسئله اذعان خواهید نمود.
نکته 3: شاید سوال پیش بیاید که هدف از این بررسی چیست ?
در درس قبلی نشان داده شد که ایزد میترا با فرشته حجرالاسود پیوند دارد.(در دروس آینده این پیوندها بیشتر نشان داده خواهد شد.) تا پاسخی باشد برای آن دسته از به اصطلاح اساتید دشمن شناسی که در کتب و کلیپ های خویش این ایزد بزرگ و فرشته الهی را شیطانی می دانند. اساتیدی که نه درک درستی از عرفان و نحله های گوناگون آن دارند و نه نجوم و اسطوره را درست درک نموده اند. و اساساً این آقایان با بینش محدود خویش تنجیم را باطل می دانند. همچنین این آقایان بدون تخصص لازم در وادی علوم غریبه و خفیه چه در حیطهٔ علمی و چه عملی آن شروع به دادن اطلاعات درست و نادرست در سخنرانی ها و یا آثار خویش می نمایند. که آدمی وقتی نظراتشان را می خواند و می بیند نمی داند بخندد یا بگرید.
اینان با چنین نظراتی باعث شده اند که دشمنان، ما شیعیان را مسخره نمایند.
همین چند وقت پیش یکی از همین دشمنان که با نحله های ماسونی در ارتباط است. در صحبت های خویش با یکی از ادمین های ما، شروع به مسخره کردن نمود که علم همه شما دشمن شناسان در حیطه ماوراء مثل فلان سخنران معروف حیطه دشمن شناسی است. اساساً فقیر سلطان نصیر را باز نموده ام . تا در همهٔ زمینه ها جهان بینی شما را تغییر دهم. که این تغییر همین الان هم تا حدودی در محیط مجاز قابل مشاهده است. و به آن دسته از دشمنان نیز نشان داده شود. که جهان اسلام و تشیع را با سخنرانی های عده ای در حیطه ماوراء قضاوت ننمایند. و فکر نکنند که هیچ کسی نمی داند شما آقایان در کشور چه غلطی می نمایید.
شاید عده ای بگویند که این مسئله را که ایزد مهر همان فرشته حجرالاسود است. را می توان قبول نمود.
امّا این دلیل نمی شود که آیین مهری، آیینی شیطانی نباشد ! زیرا مهر پرستان به خیال خود ایزد مهر را می پرستیدند و یا با وی ارتباط داشتند. ولی آنان به واقع شیطان پرست بوده اند. و این آیین ، آیینی شیطانی بوده است.
برای اینکه به چنین شبهاتی پاسخ داده شود. ناچاریم پیوند فتوت و خاکساریه را با آیین مهری بگوییم. تا آنگاه شما را به محضر قرآن ببریم . و تک تک آیات قرآن را در باب نشانه های مهری بررسی نماییم.
تا شما خواننده گرامی خود قضاوت نمایید. در قرآن مجید و عزیز، آیین مهری (حداقل بخش مثبت و الهی آن) مُهر تأیید خورده است.
وگرنه فقیر تصمیم داشتم که فتوت و خاکسار را در دروس مربوط به تصوف و عرفان در سال 98 بررسی نمایم.
امّا توهین هایی که به ایزد مهر در این چند وقت اخیر شده است. و فقیر در بعضی کلیپ ها و کتب مشاهده نموده ام. باعث شد تا تصمیم بگیرم دروس را به این سمت و سو ببرم.
الحمدللّه وارثین اسرار سلمانی که در بحر عین میم سین غرق شده اند. هنوز زنده هستند و از این ایزد آریایی که نخستین شیعه امام علی (ع) در میان فرشتگان بوده است دفاع خواهند نمود.
ادامه ...👇
@soltannasir
🌞〽️
@soltannasir
{ پیوند اسطوره با دین 86}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 8}
ادامه...👇
پس از بررسی شباهت های اهل فتوت و خاکسار و نشان دادن نشانه های تأیید آیین مهری و ایزد مهر در قرآن مجید و عزیز به بررسی ریشه های فراماسونری و شوالیه های معبد در آیین میتراییسم رومی خواهیم پرداخت. آری فراماسونری بیش از آنکه ریشه در تعلیمات مصری و غیره داشته باشد ریشه در آیین منحرف شده میترائیسم رومی دارد. و این مسئله قابل اثبات است. تنها کافی است به نام شوالیه های معبد توجه نمایید. شوالیه گری یعنی مکتب جوانمردی و فتی گری !
بنابراین ملاحظه خواهید نمود که ایزد مهر یا فرشته حجرالاسود، ایزدی الهی و مثبت است و اصل آیین مهری نیز مثبت بوده است. اما این آیین به مرور با انحرافات در غرب تبدیل به غول و بی شاخ و دمی به نام فراماسونری جهانی شده است. (نحله هایی از آیین مهری در ایران نیز دچار انحرافات بوده اند)
بنابراین کم کم لازم است خوانندگان از تفاسیر سطحی نسبت به شناخت دشمن خلاص شوند !😊 با ما در این مجموعه دروس همراه باشید.
اما حال به بررسی شباهت های سلوک در آیین مهری با اهل فتوت و خاکسار می پردازیم. نخستین مرحله سلوک در آیین مهری مرحله کلاغ می باشد.
«شرایط تشرف در آیین مهر »
{ تشرف به سلک و آیین مهری شرایطی ویژه داشته و هر کس قادر به ورود در سلک متدینان نبوده است. این شرایط عبارتند از : 👇
1: شخص به سن بلوغ رسیده باشد.
2: در آزمون جرأت و شجاعت و توانایی، پیروز از میدان بدر آید.
3: اسرار جمع را نباید نزد ناآشنایان مخصوصاً زنان فاش نماید.
سویداس در لغت نامهٔ خود زیر واژهٔ میترا می نویسد : « هیچ کس نمی تواند بر اسرار دین مهر آگاهی یابد مگر اینکه یک رشته امتحان بگذراند و ورع و تقوای خود را بنمایاند و از بوتهٔ آزمایش سربلند بیرون آید. »
4: ایمان راسخ به خداوند، چه در هنگام زندگی و چه پس از مرگ در جهان باقی.
5: انجام غسل
6: پس از پذیرش در میان مهریان، او برای گذراندن امتحان باید مستقل زندگی کند.
7: خال کوبی کردن دست و پیشانی تا هویتش معلوم باشد. } (کتاب این آتش نهفته صفحهٔ 174)
نکته 1: به آداب ذکر شده، بیعت کردن با پیرمغان و عهد نمودن با وی را نیز باید اضافه نمود.
«منزل اول سلوک مهری کلاغ»
{ مقام کلاغ، اولین مرحلهٔ سلوک بود. کلاغ پیام رسان میترا به شمار می رفت و امروز نیز در میان مردم ایران به پیام رسانی و خوش خبری معروف است. در اسطورهٔ قربانی گاو نیز کلاغ نقش مژده دهنده و پیام رسان دارد و اوست که پیام پروردگار را به میترا می رساند.
خدای حامی او عطارد و عنصر مربوط به او هوا است . به همین علت متشرفان به درجهٔ کلاغ، ناچار از به جای آوردن مناسک تشرف متعلق به این عنصر هم بودند. نام یونانی این مراسم «کرونیا» یا «کروسینا ساکرا» است. پس از به جای آوردن این مناسک، سالک، ملقب به کلاغ مقدس می شد. نمادهای همراه کلاغ، عصای مرکوری و جام است. تازه وارد به هنگام اجرای وظایف مربوط به منصب خود، نقاب کلاغ به صورت می زد. } (کتاب این آتش نهفته صفحه 165)
{ رازورزان نخستین مقان نقاب کلاغ داشتند و خدمتکار میز بودند. ...یک مسیحی گزارش می دهد که راز ورز کلاغ «همچون کلاغ بال می زند و صدایش را تقلید می کند».
مقام «کلاغ» تحت حمایت عطارد است. بسیاری از تصویرهای به نمایش گذاشته شده ی عطارد در مهرکده ها هم زمان با مقام اول نیز ارتباط دارند. نشانه های عطارد چنین اند: کلاغ، چوبدستی قدرت، قوچ و لاک پشت و به بیانی دیگر سازی که از لاک پشت ساخته شده است. از این میان چوبدستی قدرت، قوچ و لاک پشت و به بیانی دیگر سازی که از لاک پشت ساخته شده است.
از این میان چوبدستی قدرت نیازی به توضیح ندارد. قوچ به احتمال در ارتباط با قربانی قرار دارد که در زیر به آن خواهیم پرداخت و کلاغ به عنوان پرنده ، نشانگر هوا است. } (کتاب میترا آیین و تاریخ صفحات 102 و 103)
نکته 1: در آیین میترائیسم رومی در هر منزل از منازل سلوکی از نقاب استفاده میشده است. و نکتهٔ جالب ماجرا این است که در فراماسونری و ایلومیناتی نیز ما نقاب زدن را به هنگام مراسم های آیینی می بینیم.
نکته 2: در خاکسار رسم نقاب زدن وجود ندارد. در میان فتیان نیز چون از منازل سلوکیشان بیخبریم نمی توان نظر قطعی داد . هر چند که علی الظاهر نقاب زدن در آداب فتیان وجود نداشته است.
نکته 3: نقاب زدن علی الظاهر جزء آداب میترائیسم باستانی در ایران نیز بوده است. در غار کلماکره در شهرستان پلدختر لرستان ماسک هایی یافت شده است. که بعید نیست مربوط به مراسم ها و مناسک مهریان ایرانی بوده باشد.
نکته 4: کلاغ به عنوان پیک ایزد مهر ، یکی از صور فلکی آسمان شب می باشد .
ادامه دارد..
@soltannasir
🌞〽️
قسمت هایی از فیلم eyes wide shut
تام کروز برای ورود به مراسم ایلومیناتی ها نقاب بر چهره می زند.
رسم نقاب زدن جزئی از رسومات میترائیسم رومی بوده است .
@soltannasir
☝️غار افسانه ای کلماکره در شهرستان پلدختر استان لرستان . یکی از بزرگترین گنجینه های کشف شده در جهان
خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستندی دربارهٔ غار کلماکره شهرستان پلدختر لرستان -قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستندی دربارهٔ غار کلماکره شهرستان پلدختر لرستان -قسمت دوم
@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 87}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 9}
ادامه...👇
نکته 5: صورت فلکی کلاغ همراه با مار آبی و جام در کنار یکدیگر در بین صورت فلکی اسد و سنبله قرار دارند. که داستان آن را از کتاب اساطیر یونانی و صور فلکی صفحه 81 و 82 برایتان نقل می نمایم : 👇
{صورت فلکی کلاغ_مار آبی_جام
این سه نقش آسمانی به فصل بهار و به ویژه ماه اردیبهشت تعلق دارند.
صورت فلکی هیدرا به مار پیچ و خمی شباهت دارد. در اسطوره های یونانی آپولون، ایزد خورشید، یک روز که با ارابهٔ چهار اسبی خود از میان آسمان ها عبور می کرد ناگهان تشنه شد و خدمتکار خود کلاغ را فرستاد تا جام او را پر از آب کند. کلاغ از سوی ایزد جوان، آپولون، روانهٔ مأموریتی شد تا جامی از آب برای او بیاورد. اما او در این سفر مرتکب اهمال و سستی شد و نسبت به مأموریتش کوتاهی کرد و برای توجیه این قصور، درون جام، ماری برای آپولون آورد.
کلاغ سپید زیبا از ابتدا قصد کوتاهی نداشت، اما او در نزدیکی چشمه، درخت انجیری دید و به قصد استراحت در سایه برگ هایش روی آن نشست، در آن زمان میوه های درخت هنوز نرسیده بودند. به همین علت کلاغ تصمیم گرفت تا زمانی که میوه ها برسند منتظر بماند!!!
در بازگشت، کلاغ دچار عذاب وجدان شد به همین خاطر یک مار آبی را به وسیله ناخن هایش گرفت تا ادعا کند که این حیوان خزنده به او حمله کرده و مانع انجام مسئولیتش شده است. بنابراین او مار را مسئول تاخیرش معرفی کرد. اما آپولون همه چیز را می دانست و برای تنبیه او، رنگ سپید_نقره ای او را مشکی و صدای زیبایش را گوشخراش کرد. سپس هر سه را به آسمان در میان ستاره ها فرستاد. هر سه این صورت های فلکی در سمت جنوب آسمان، در نزدیکی صورت های فلکی اسد و سنبله قرار گرفته اند.
بنابر اسطوره ای دیگر، آپولون کلاغ سپید_نقره ای بسیار زیبایش را فرستاد تا پنهانی مراقب معشوقه او، کورونیس، باشد؛ اما پرنده به مسئولیتش بی اعتنا بود و کورونیس بی وفا...
آپولون بسیار خشمگین شد و کلاغ را به پرنده ای سیاه با صدایی دلخراش تبدیل کرد. اما در اسطوره مشخص نشده است که آپولون با معشوقه اش بعد از آن چگونه رفتار کرد. ... }
نکته 1 از 5: عزیزان همانگونه که ملاحظه می نمایید در پله اول منزل سلوکی در آیین میترائیسم رومی کلاغ و جام همراه با عصای مرکوری وجود دارد. که تا حدی شبیه صورت فلکی کلاغ و جام و مارآبی است .
همچنین دقت نمایید که آیین میترائیسم رومی ترکیبی از آیین مهری ایرانی با آیین های پاگانی اروپایی می باشد.
نکته 6: گفته شد که کلاغ پیک خورشید است و صفت عطارد دارد. در کتاب سرالمستتر صفحات 207 و 208 در باره تفأل(فال نیک زدن) وتطیر (شگون) به آواز کلاغ آمده :👇
{ اهل هند از قدیم به آواز کلاغ شگون گیرند و تجربه رسانیده اند اگر در اوّل پاس روز کلاغ رو به مشرق آواز کند دلیل بر آنست که نفعی به بیننده رسد و حاجتش روا گردد.
و اگر رو به مشرق و جنوب آواز کند خبر خوشی به بیننده رسد_ و اگر به جنوب آواز کند نفع یابد_ و اگر رو به میان جنوب و مغرب آواز کند با زنی ملاقات افتد. و اگر رو به مغرب بود باران نازل شود_ و اگر رو به میان مغرب و شمال باشد خبر خوشی شنود_ و اگر رو به شمال بود حاجتی را که در دل داشته روا گردد. و اگر رو به میان مشرق و شمال بود مهمّی که در پیش باشد به نتیجه مطلوبه رسد.
و اگر در پاس دوّم رو به مشرق آواز کند با قوم وخویشی صحبت افتد یا مهمانی می رسد . و اگر رو به مشرق و جنوب باشد زنی یابد و اگر رو بجنوب بود نفعی رسد و اگر رو به جنوب و مغرب باشد طعام لذیذ و خوشگواری میخورد و اگر رو به مغرب بود و شنونده عزم جنگ با کسی و قومی داشته باشد ظفر یابد و اگر رو به میان مغرب و شمال باشد از مخدوم و رئیس خود خبر بدی می شنود و اگر رو به شمال بود باران ببارد و اگر رو به میان مشرق و شمال بود به جايی آتش افتد حریقی ایجاد گردد.
و اگر از بالای سر آواز کند مهمان رسد. و اگر در پاس سوّم رو به مشرق آواز کند دزدی به خانه شنونده آید و یا از سارق خبری می شنود و اگر رو به کسی بود با کسی جنگ و گفتگو افتد و اگر رو به جنوب بود زخم و کوفتی عارض گردد.
و اگر رو به مشرق بود دشمنی از جایی آید . و اگر رو به مغرب بود مهمانی رسد و اگر رو به پایین بود دوستی آید و اگر رو به شمال بود با استاد ملاقات افتاد و اگر رو به نیرت (میان جنوب و مغرب) بود بد باشد و اگر از بالای سر باشد شخص متهم گردد.
در پاس چهارم رو به مشرق باشد زنی خوب نصیبش گردد و اگر به صورت شخص باشد دوستی خبر خوش شنود رو به جنوب باشد مرض جسمی یابد رو به مغرب باشد زن حامله دختر زاید رو به پایین با کسی جنگ افتد یا کسی از راه دور میرسد رو به شمال بود آن شب و آن روز به گرسنگی گذرد و رو به انسان باشد خبر خوشی میرسد بالای سر باشد شادمان گردد. }
ادامه دارد...
@soltannasir
🌞
عزیزان اخیراً عده ای از دانشمندان جوان اهل مراغه به سرپرستی دکتر یوسف بیگ باباپور، و با کوشش جناب دکتر منصور پور موذن و حسین شادمان اقدام به چاپ دوره میراث نجومی ایران و اسلام نموده اند. که تاکنون 25 جلد از این دوره چاپ شده است. با قیمت استثنایی 500000 تومان که در این زمانه ای که کتاب کالای لوکس ( به دلیل گرانی) محسوب می شود . این قیمت واقعاً مناسب است . و کتاب های این دوره به شکل تکی نیز به فروش می رسد .
فقیر به هنگام شنیدن این خبر ذوق زده شدم . و وظیفه خویش دانستم که از این کار ارزشمند حمایت نمایم.
به علاقه مندان به نجوم اسلامی توصیه می نمایم که با تهیه نمودن این دوره از آن حمایت نمایند .
می دانم که علاقه مندان به علم هیئت و نجوم و تنجیم و علوم غریبه و ماوراء و حتی طرفداران نظریه زمین تخت در کانال حضور دارند .
مطمئناً این دوره برای این عزیزان مفید خواهد بود.
برای تهیه اثر می توانید به آیدی زیر پیام دهید: 👇👇👇👇👇👇👇👇
@malmir63
@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 88}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 10}
ادامه..👇
اما حال به سراغ قرآن مجید و عزیز می رویم. در قرآن حکیم در آیه 31 سورهٔ مبارک مائده به کلاغ در داستان قابیل و هابیل اشاره شده است :👇
وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ﴿۲۷﴾لَئِنْ بَسَطْتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي مَا أَنَا بِبَاسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لِأَقْتُلَكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ ﴿۲۸﴾إِنِّي أُرِيدُ أَنْ تَبُوءَ بِإِثْمِي وَإِثْمِكَ فَتَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ النَّارِ وَذَلِكَ جَزَاءُ الظَّالِمِينَ ﴿۲۹﴾فَطَوَّعَتْ لَهُ نَفْسُهُ قَتْلَ أَخِيهِ فَقَتَلَهُ فَأَصْبَحَ مِنَ الْخَاسِرِينَ ﴿۳۰﴾👈فَبَعَثَ اللَّهُ 👈غُرَابًا يَبْحَثُ فِي الْأَرْضِ لِيُرِيَهُ كَيْفَ يُوَارِي سَوْءَةَ أَخِيهِ قَالَ يَا وَيْلَتَا أَعَجَزْتُ أَنْ أَكُونَ مِثْلَ هَذَا الْغُرَابِ فَأُوَارِيَ سَوْءَةَ أَخِي فَأَصْبَحَ مِنَ النَّادِمِينَ ﴿۳۱﴾=داستان دو پسر آدم را به درستى بر ايشان بخوان هنگامى كه [هر يك از آن دو] قربانيى پيش داشتند پس از يكى از آن دو پذيرفته شد و از ديگرى پذيرفته نشد [قابيل] گفت حتما تو را خواهم كشت [هابيل] گفت خدا فقط از تقواپيشگان مى پذيرد (۲۷)اگر دست خود را به سوى من دراز كنى تا مرا بكشى من دستم را به سوى تو دراز نمى كنم تا تو را بكشم چرا كه من از خداوند پروردگار جهانيان مى ترسم (۲۸)من مى خواهم تو با گناه من و گناه خودت [به سوى خدا] بازگردى و در نتيجه از اهل آتش باشى و اين است سزاى ستمگران (۲۹)پس نفس [اماره]اش او را به قتل برادرش ترغيب كرد و وى را كشت و از زيانكاران شد (۳۰)پس خدا زاغى را برانگيخت كه زمين را مى كاويد تا به او نشان دهد چگونه جسد برادرش را پنهان كند [قابيل] گفت واى بر من آيا عاجزم كه مثل اين زاغ باشم تا جسد برادرم را پنهان كنم پس از [زمره] پشيمانان گرديد (۳۱) }
نکته1 : عزیزان دقت نمایید در آیه 31 سوره مبارکه مائده ، برای غراب (کلاغ) از فعل بعث استفاده می نماید « فَبَعَثَ اللَّهُ غُرَابًا..» که بعث در لغت به معنای برانگیختن و در اصطلاح فرستادن کسی برای امری می باشد. چنانچه در آیه 103 سورهٔ مبارکهٔ اعراف خداوند از فعل بعثنا برای فرستادن موسی (ع) به سوی فرعون استفاده نموده است :👈«ثُمَّ بَعَثْنَا مِنْ بَعْدِهِمْ مُوسَى بِآيَاتِنَا إِلَى فِرْعَوْنَ وَمَلَئِهِ فَظَلَمُوا بِهَا فَانْظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ ﴿۱۰۳﴾= آنگاه بعد از آنان موسى را با آيات خود به سوى فرعون و سران قومش فرستاديم ولى آنها به آن [آيات] كفر ورزيدند پس ببين فرجام مفسدان چگونه بود (۱۰۳)»
پس نتیجه می گیریم فرستادن کلاغ به سوی فرزند آدم (ع) قابیل ، برای یاد دادن کندن زمین و دفن نمودن برادر ، کار خداوند بوده و کلاغ چه دانسته و چه ندانسته فرستادهٔ خداوند بوده است.
عزیزان به یاد بیاورید که کلاغ صفت عطارد دارد و پیک ایزد مهر، که ایزد عهد و پیمان است. که در دروس اشاره نمودیم همان فرشته حجرالاسود در احادیث اسلامی است.
نکته 2: در تفسیر روایی البرهان در حدیث شماره 3094 /6) به نقل از کتاب علل الشرایع شیخ صدوق آمده است : 👇
{ حضرت علی بن موسی الرضا (ع) ، به نقل از پدران بزرگوارش (ع) ، حدیث نمود که امام حسین(ع) فرمود: حضرت علی بن ابی طالب (ع) در مسجد کوفه نشسته بود که مردی از اهالی شام برخاست و عرض کرد : ای امیرالمومنین ! می خواهم از چند چیز سوال و پرسش کنم ?
حضرت فرمود : سؤال کن ولی قصدت از سؤال کردن، فهمیدن باشد، نه ( آزمایش و) رسوا کردن طرف مقابل و به مشقّت انداختن او باشد.
تمام مردم و حاضران چشم دوختند تا ببینند که او چه چیز سؤال می کند _ حدیث ادامه یافت تا جایی که _ آن مرد سؤال کرد : آدم (ع) چند سال عمر کرد ?
فرمود : نهصد و سی سال
.....
سپس مردی دیگر برخاست و عرض کرد : ای امیرالمومنین! خبر دهید مرا از روز چهارشنبه و این که چرا فال بد می زنیم و چرا این روز سخت و سنگینی بوده و بفرمایید که این روز کدام چهارشنبه می باشد ?
فرمود: 👈 آخرین چهارشنبه در هر ماهی است که محاق می باشد_ یعنی قمر در شب ناپدید است_، در روز چهارشنبه قابیل برادرش هابیل را کشت . }
نکته1 از 2: کشته شدن هابیل توسط قابیل در روز چهارشنبه رخ داده است . و پس از گذشت چندین ساعت که قابیل سرگردان بوده که با جسد برادرش چه کند ! حق تبارک تعالی کلاغی را بر می انگیزاند که دفن نمودن برادر را به قابیل بیاموزد.
در نظر داشته باشید که چهارشنبه روز عطارد است و کلاغ نیز پیک ایزد مهر است و صفت عطارد دارد.
ادامه دارد...
@soltannasir
🌞
@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 89}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 11}
ادامه...👇
همانگونه که ملاحظه نمودید در سورهٔ مبارکه مائده، به کلاغ اشاره شده است. و کلاغ پیک ایزد مهر بود و با عطارد ارتباط دارد. و ایزد مهر، یا فرشتهٔ حجرالاسود، ایزد عهد و پیمان است. و بر اساس احادیث اسلامی نخستین شیعهٔ امیرالمومنین (ع) در صف فرشتگان بوده است.
حال نگاهی به مضمون سورهٔ مبارکهٔ مائده و آیات آن می نماییم. تا ببینیم که آیا نشانه های ایزد مهر در این سوره وجود دارد ?
آیا نشانه های مرحلهٔ اول سلوک مهری یعنی مقام کلاغ در این سوره وجود دارد ? آیا نشانه های کوکب عطارد در این سوره وجود دارد ?
علامه طباطبایی در تفسیر گرانسنگ المیزان در بیان آیات سورهٔ #مائده می فرماید : 👇
{ اگر در آیات این سوره، آیات اول و آخر و وسطش دقت کنیم و در مواعظ و داستانهائی که این سوره متضمن آنها است تدبّر کنیم، خواهیم دریافت که غرض جامع از این سوره دعوت به 👈وفای به عهدها، و 👈پایداری در پیمانها، و تهدید و تحذیر شدید از شکستن آن و بی اعتنائی نکردن به امر آن است و اینکه عادت خدای تعالی به رحمت و آسان کردن تکلیف بندگان و تخفیف دادن به کسی که تقوا پیشه کند و ایمان آورد و باز از خدا بترسد و احسان کند جاری شده، و نیز بر این معنا جاری شده که نسبت به کسی که پیمان با امام خویش را بشکند، و گردن کشی و تجاوز آغاز نموده از بند عهد و پیمان در آید، و طاعت امام را ترک گوید، و حدود و میثاقهائی که در دین گرفته شده بشکند، سخت گیری کند.
و به همین جهت است که می بینی بسیاری از احکام حدود و قصاص، و داستان مائده زمان عیسی (ع) ، که از خدا خواست مائده ای از آسمان برای او و یارانش بیاید، و داستان دو پسر آدم (ع) ، و اشاره به بسیاری از ظلمهای بنی اسرائیل و 👈پیمان شکنی های آنان در این سوره آمده است، و در آیاتی بر مردم منّت می گذارد که 👈دینشان را کامل و نعمتشان را تمام کرد، و طیّبات را برایشان حلال، و خباثت را برایشان حرام کرد، و احکام و دستوراتی برایشان تشریع کرد که مایه طهارت آنان است، و در عین حال عسر و حرجی هم نمی آورد.
مناسب با زمان نزول این سوره نیز تذکر این مطالب بوده، برای اینکه اهل حدیث و تاریخ اتفاق دارند بر اینکه سورهٔ مائده آخرین سوره از سوره های مفصل قرآن است، که در اوخر ایّام حیات رسول خدا (ص) بر آن جناب نازل شده، در روایات شیعه و سنّی هم آمده، که در مائده ناسخ هست ولی منسوخ نیست، چون بعد از مائده چیزی نازل نشد تا آن را نسخ کند، و مناسب با این وضع همین بود که در این سوره با 👈حفظ پیمانهائی که خدای تعالی از بندگانش گرفته، و خویشتن داری در حفظ آنها سفارش کند. } (ترجمه تفسیر المیزان جلد 5 صفحات 256 و 257)
نکته 1: عزیزان همانگونه که ملاحظه می نمایید مضمون سورهٔ مبارکه مائده وفای به عهد و پیمان هاست که مهم ترین این عهدها، عهد ولایت امیرالمومنین علی (ع) می باشد. و ایزد مهر یا فرشتهٔ حجرالاسود، ایزد موکل بر عهد و پیمان هاست. و اولین فرشته ای که به ولایت امیرالمومنین (ع) ایمان آورد.
نکتهٔ بسیار مهم 2 : دقت نمایید در سوره ای از قرآن مجید و عزیز به نام کلاغ اشاره شده که نامش مائده می باشد. که علت این نام گذاری وجود داستان نزول مائده(سفره) آسمانی برای عیسی بن مریم (ع) و حواریون وی است.
به آیات 112 سورهٔ مبارکه مائده توجه نمایید :👇
{ إِذْ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ يَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ هَلْ يَسْتَطِيعُ رَبُّكَ أَنْ يُنَزِّلَ عَلَيْنَا مَائِدَةً مِنَ السَّمَاءِ قَالَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ﴿۱۱۲}=و [ياد كن] هنگامى را كه حواريون گفتند اى عيسى پسر مريم آيا پروردگارت مى تواند از آسمان خوانى براى ما فرود آورد [عيسى] گفت اگر ايمان داريد از خدا پروا داريد (۱۱۲) }
اما ماجرا زمانی جالب تر می شود که به یاد بیاوریم که در منزل اول سلوکی آیین مهری یعنی منزل کلاغ، کلاغ خدمتکار میز غذا است.
در کتاب میترا آیین و تاریخ آمده : 👇
{ رازورزان نخستین مقام نقاب کلاغ داشتند و خدمتکار میز بودند.1
ادامه در پانویس 👇
1: فرفریوس «کلاغ» را «خدمتکار» می نامد . تندیس آسیب دیده، مرد برهنه ای را نشان می دهد که ظرف شرابی در دست دارد. سر و یک پای آن شکسته است. به احتمال، تصویر، تشرف به مقام کلاغ را نشان می دهد. }
و جالب است بدانیم که ....
ادامه ...👇
@soltannasir
🌞
@soltannasir
{پیوند اسطوره با دین 90}
{شباهت های اهل فتوت و خاکسار با آیین مهری 12}
ادامه...👇
و جالب است بدانیم که مائده در لغت عرب علاوه بر سفره ، به معنی 👈میز غذا خوری هم می باشد.
برای اینکه دریابیم که مائدهٔ آسمانی که بر عیسی بن مریم (ع) و حواریون نازل شده، سفره بوده و یا میز ?! به ادامه آیات سورهٔ مبارکه مائده نگاه می نماییم: 👇
{قَالُوا نُرِيدُ أَنْ نَأْكُلَ مِنْهَا وَتَطْمَئِنَّ قُلُوبُنَا وَنَعْلَمَ أَنْ قَدْ صَدَقْتَنَا وَنَكُونَ عَلَيْهَا مِنَ الشَّاهِدِينَ ﴿۱۱۳﴾قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ اللَّهُمَّ رَبَّنَا أَنْزِلْ عَلَيْنَا مَائِدَةً مِنَ السَّمَاءِ تَكُونُ لَنَا عِيدًا لِأَوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآيَةً مِنْكَ وَارْزُقْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّازِقِينَ ﴿۱۱۴﴾قَالَ اللَّهُ إِنِّي مُنَزِّلُهَا عَلَيْكُمْ فَمَنْ يَكْفُرْ بَعْدُ مِنْكُمْ فَإِنِّي أُعَذِّبُهُ عَذَابًا لَا أُعَذِّبُهُ أَحَدًا مِنَ الْعَالَمِينَ ﴿۱۱۵﴾=گفتند مى خواهيم از آن بخوريم و دلهاى ما آرامش يابد و بدانيم كه به ما راست گفته اى و بر آن از گواهان باشيم (۱۱۳)عيسى پسر مريم گفت بار الها پروردگارا از آسمان خوانى بر ما فرو فرست تا عيدى براى اول و آخر ما باشد و نشانه اى از جانب تو و ما را روزى ده كه تو بهترين روزى دهندگانى (۱۱۴)خدا فرمود من آن را بر شما فرو خواهم فرستاد و[لى] هر كس از شما پس از آن انكار ورزد وى را [چنان] عذابى كنم كه هيچ يك از جهانيان را [آن چنان] عذاب نكرده باشم (۱۱۵) }
دقت در آیات بالا نشان می دهد که مائدهٔ آسمانی علی الظاهر باید سفره بوده باشد نه میز !
اما این تمام ماجرا نیست !
علامه طباطبایی در تفسیر گرانسنگ المیزان در باب این آیات می آورد : 👇
{ این آیات، داستان نزول مائده را بر مسیح و یارانش یادآوری می کند، گر چه تصریح ندارد به اینکه چنین مائده ای نازل شده، لیکن از اینکه آیه آخری مشتمل است بر وعده قطعی و بدون قید به اینکه نازل خواهد کرد، و از اینکه خدای متعال همانطوری که خودش خود راوصف کرده، تخلف در وعده نمی کند، استفاده می شود که چنین مائده ای نازل کرده است، و اینکه بعضی گفته اند: حواریین بعد از اینکه آن تهدید شدید را از خداوند نسبت به کسی که بعد از این معجزه کفر بورزد شنیدند حرف خود را از عیسی (ع) پس گرفتند، گفتاری است که از قرآن و احادیث دلیل قابل اعتمادی بر آن یافت نمی شود، این سخن از عده ای از مفسرین از آن جمله مجاهد و حسن نقل شده است و دلیلی بر گفتار خود نیاورده اند، و اگر هم کسی بگوید گفتار مجاهد و حسن خود به منزله روایت است و روایت موقوفه خواهد بود، علاوه بر اینکه معارضند با روایات دیگری که دلالت بر نزول مائده دارند، بر فرض اینکه اگر گفتار اینان به منزله روایت هم باشد تازه خبر واحدی بیش نیست ، و در جای خود مسلّم است که خبر واحد در غیر احکام حجت نیست.
پس به گفته اینان نمی توان استناد جست به اینکه چنین مائده ای نازل نشده، و چه بسا استدلال شود بر نازل نشدن مائده به اینکه اگر چنین بود نصارا خبردار می شدند و در کتبشان اثری از آن دیده می شد، چون داعی آنها بر حفظ شعائر و مقدسات دینیشان زیاد بوده، کما اینکه عشای ربّانی را به سیره مستمره دست به دست گردانیده و تاکنون حفظ کرده اند و از داستان مائده در کلمات خود آنها و نه در کتابهای مقدسشان اثری دیده نمی شود. این استدلال نیز صحیح نیست، برای اینکه اگر کسی خبرهٔ در تاریخ و مطلع از مسأله شیوع نصرانیت و ظهور انجیل ها باشد، به امثال این حرفها اعتنایی نمی کند. زیرا نه کتابهای مقدس نصارا به طور تواتر به زمان مسیح (ع) مستند می شود و نه این نصرانیت فعلی به زمان آن جناب متصل می گردد، بلی البته این هست که در بعضی از انجیل ها این معنا دیده می شود که مسیح (علیه السّلام) شاگردان خود و جماعتی از مردم را به نان و ماهی مختصری بطور اعجاز اطعام کرده، لیکن این حکایت با داستانی که قرآن راجع به مائده دارد در هیچیک از خصوصیات تطبیق نمی شود، در انجیل یوحنّا، اصحاح ششم داستان نان و ماهی را چنین نقل می کند : 👇
1_بعد از آن مسیح گذشت به پل دریای جلیل ( و آن دریای طبریه است) 2_ جمع کثیری هم به دنبالش رفتند، چون معجزاتی را که در خصوص بیماران انجام می داد از او دیده بودند 3_ مسیح بر فراز کوهی صعود نمود و با شاگردانش در آنجا نشست 4_ و این داستان در ایامی بود که عید فصح یهود (روزی که یهود از مصر بیرون شدند) نزدیک بود 5_ مسیح چشم انداخت و دید که جمع کثیری به سویش می آیند، رو به فیلبس کرد و گفت : از کجا نانی تهیه کنیم که این جمعیت بخورند? 6_ این را برای این گفت فیلبس را بیازماید، برای اینکه مسیح می دانست که وی تصمیم چه عملی را گرفته 7_ فیلبس پاسخش داد با دویست دینار هم نمی توان این جمعیت را نان داد ولو اینکه سیر هم نشوند و هر کدام جز مختصری نخورند }
ادامه ...👇
@soltannasir
🌞