هدایت شده از اعراف
هر کس برای خودش حجت دارد که به فلان آدم نامزد، رای بدهد بحثی نیست.
ولی این چنین تبلیغات جز عوام فریبی و بیاحترامی به شعور مردم، چیز دیگری را بیان نمیکند.
حاج قاسم عزیز، با همهی سیاستمداران به تناسب مسئولیتش نشست و برخاست داشته و در تعامل بود. این تعامل لزوما به معنای تایید همهی افعال و مبانی فکری اونها نیست.
ضمن اینکه ملاک حال فعلی افراد است...
@araf11
🔺نیروی انقلاب اسلامی در قامت ریاست جمهور
یادداشتی در توضیح "چرا جلیلی بهترین گزینه برای پیشرفت جمهوری اسلامیست؟"
لینک یادداشت:
https://eitaa.com/srdrgm/1109
@srdrgm
سَرْدَرْگُمْ|سیدمحسن حسینی
🔺نیروی انقلاب اسلامی در قامت ریاست جمهور یادداشتی در توضیح "چرا جلیلی بهترین گزینه برای پیشرفت جمهور
🔺نیروی انقلاب اسلامی در قامت ریاست جمهور
🖋سیدمحسن حسینی
انقلاب اسلامی با اتکا به قدرت مردم در زمانی به پیروزی رسید، که جهان و حکومتها ذیل بلوک شرق و غرب تعریف میشدند. این دو بلوک با وجود اختلافهای ظاهری و روبناییشان، ماهیتی یکسان داشتند.
شعار نه شرقی و نه غربی، فقط نفی کمونیسم و لیبرالیسم نیست؛ بلکه نفی مادیباوری است؛ نفی تمدنهای ماتریالیستی است که ایسمهای دیگر همه به آن سجده میکنند.
در چنین جهانی، انقلاب اسلامی حرفش «خدا و مردم» بود و برنامهی دیگری برای زندگی بشری تعریف کرده بود و در واقع انقلاب اسلامی، در این جهان حرفی جدید و نو بود.
هر طرحی برای تحقق آرمانها و اهدافش، سوای دیگر مؤلفهها، نیاز دارد که از همهی ابعاد، خوب فهمیده و تبدیل به عقیده و باور شود.
ما برای پیشبرد انقلاب اسلامی و دستیابی به اهداف و آرمانهای آن، نیاز به مسئولینی داریم که آن راه را فهمیده و به تمام ارزشهای آن باور قلبی و عملی داشته باشند.
رئیس جمهورِ «آگاه و معتقد به مبانی انقلاب» که رهبر انقلاب در ۱۴ خرداد فرمودند، اهمیت و ارزشش اینجا مشخص میشود.
سیاستورزی و کنشگری سیاسی نخبگان، باید بر پایه و برگرفته از یک مبنا و مکتب راسخ و راقی باشد. عرصهی سیاست، نه محل جولان حرفهای «همهشان با هماند» راننده تاکسیهاست و نه جایی برای اظهارنظرهای زرد ژورنالیستیست. نخبگان ما باید از اینگونه اظهارنظرهای ناسنجیده و سطحی دور شوند و عمیقتر در مبانی انقلاب تأمل کنند.
چرا جلیلی؟ ما سالها پس از رجایی و خامنهای، طعم داشتن رئیس جمهوری را چشیدیم که "مظهر شعارهای انقلاب" بود و از بد روزگار در حادثهای تلخ او را از دست دادیم. ما نمیخواهیم مسیری که رئیسی عزیز آغاز کرد پایان یابد و یا با حضور افرادی که در تراز فکری و عملی او نیستند و به اندازهی او فهمی عمیق از انقلاب اسلامی و مردم ندارند اکتفا کنیم؛ به معنای دیگر، نباید به پیشرفتهای حداقلی بسنده کنیم.
ما رئیس جمهوری میخواهیم که انقلاب اسلامی بفهمد؛ «جنگ ما جنگ توحید و کفر است» بفهمد؛ «جنگ ما بر سر لاالهالاالله است» بفهمد؛ جبههبندی مستکبرین و مستضعفین را بفهمد.
گام دوم انقلاب یعنی همین؛ یعنی انتخاب یک گزینهی حداکثری برای برداشت گامهای بعدی؛ یعنی شتاب گرفتن در پیشرفت.
انقلاب اسلامی، انسان انقلاب اسلامی میخواهد.
@srdrgm
هدایت شده از علی جعفری
انتصاب معاون اجرایی رئیس جمهور شهید به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی #سعید_جلیلی از چند جهت قابل توجه است.
این انتخاب نشان داد نه تنها در دولت جلیلی از مدیران کارآمد دولت سیزدهم استفاده خواهد شد، بلکه نزدیکترین چهره ها و معتمدان رئیس جمهور فقید، از نزدیکان و موثران دولت جلیلی نیز خواهند بود.
حضور یک مدیر کارآمد و اجرایی در راس ستاد انتخاباتی #جلیلی خط بطلانی است، بر تمام برچسبهای ناروایی که تا کنون به ایشان زده شده است. مثل اینکه میگفتند او اهل تعامل نیست، حلقهی اطرافیانش بسته و محدودند و اینکه صرفا با کارشناسان و افراد حوزه های نظری کار میکند و چهرههای اجرایی اطراف جلیلی حضور ندارند.
و در نهایت اینکه درب ستادهای سعید جلیلی به روی تمامی دلسوزان جبهه انقلاب باز است و حضور نزدیکترین افراد به شهید رئیسی در ستاد انتخاباتی سعید جلیلی یعنی این هوشمندی وجود دارد که تردید جبهه انقلاب در این بزنگاه حساس، پاشنه آشیل امتداد خدمت #شهید_جمهور خواهد بود.
@alijafari_57✅️
قال رسولالله(ص):
العِلمُ إمامُ العَمَلِ و العَمَلُ تابِعُهُ
دانش پیشوای عمل و عمل پیرو آن است.
(امالی طوسی)
@srdrgm
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور بعدی حتی یک روز فرصت تردید و تاخیر ندارد
🔸از همان فردای انتخابات با تصمیمات نقطه زن کار را شروع میکنیم
🔸بیش از 140 بار به نقاط مختلف کشور سفر کردم و از نزدیک و در دل میدان با مشکلات اقشار و اصناف مختلف آشنا شدم
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
برخی تصور و تصویری که از رییسجمهور دارند، تصویری است که باید برای #معاون_اول داشته باشند!
بخش بزرگی از بار اجرایی در دولت بر دوش معاون اول و وزراست است. رئیسجمهور باید اجرا را بفهمد و نگاه راهبردی و عمیق به مسئلهها داشته باشد، نقشه راه را ترسیم کند، اما لزوماً مجری نیست!
وقتی صحبت از قوه مجریه و دستگاه اجرایی کشور میکنیم، از یک بدنه به هم پیوسته صحبت میکنیم که رییسجمهور در بالاترین نقطه باید دارای یک فهم عمیق از #مبانی_انقلاب، یک فهم راهبردی از چشمانداز و آینده کشور و توان بالا برای به حرکت در آوردن بدنه دولت داشته باشد.
دولت مغز، قلب و دست و پا نیاز دارد. مهم است فهم کنیم هر کس در چه نقشی قرار دارد ...
✍ حمیدکثیری
سیاستودیانت|حجتالاسلامابوطالبی
@aboutalebi57
به فعالیت و دوندگی و مجاهدتی از جنس ۸۴ نیاز داریم.
آن زمانی که مستضعفین پای کار انقلاب خمینی، در کف خیابان سینه به سینه احمدینژاد را تبلیغ کردند.
حرف ناب انقلاب را گفتند. از مردم گفتند و عدالت و رفع تبعیض. در حمایت از پابرهنهها گفتند و ایستادن مقابل ویژهخواران.
از محرومیتزدایی گفتند و پایان اشرافیگری.
که آن شعارهای اصیل به دل پیرزنی افتاد و طلاهایش را فروخت و خرج گفتمان انقلاب کرد.
وجدان و فطرت مردم ما زنده و بیدار است عزیزان. خدمتگزار را میشناسند. صداقت و خلوص را میفهمند. هرگاه کسی را پای کار نظام و مردم دیدهاند، پای کارش بودهاند.
این را مکررا اثبات کردهاند. آخرینش تشییع شهید خدمت بود.
ما میتوانیم حماسه رقم بزنیم. میشود هم مشارکت را بالا برد هم اصلح را از صندوق رای بیرون کشید.
نباید حداقلی فکر کنیم. پا روی پا بیاندازیم و دعا کنیم ای کاش وحدت کنند و رأی سبد فلانی ریخته شود در سبد رأی فلانی و سرمست باشیم که الحمدلله باز گزینهی جبهه انقلاب پیروز شد و مردم، به سازشگران نهی محکمی گفتند!
هنر آن است که قهرکنندهها با صندوق را به میدان بیاوری و رأیشان را با گفتوگو به صندوق خود بیاندازی.
وگرنه ما همیشه با وحدت در مشارکت زیر ۵۰ درصد پیروز صندوقایم.
ما چندینبار تجربهی مشارکت بالا و انتخاب اصلح را داشته ایم. چندینبار این کار را کردهایم. باز هم میتوانیم.
@srdrgm
حمایت قاطع آیتالله اراکی از دکتر جلیلی
«ضمن احترام به همهی نامزدهای مورد تأیید شورای نگهبان، از نظر ما دکتر سعید جلیلی اصلح است و این اصلحیت در ایشان متعین است.»
@srdrgm
حمایت آقازادهی مرحوم علامه مصباح و همهی نمایندههای مجلس قم از دکتر جلیلی
@srdrgm
فرض بفرمایید کاندیداهای جبههی انقلاب در جواب سوالات تخصصی فرهنگی، سیاسی و حتی اقتصادی، جملاتی از نهجالبلاغه و آیات قرآن میخواندند و «مقام معظم رهبری» از دهانشان نمیافتاد؛ رسانهها و کارشناسان اصلاحاتی چه مواجههای داشتند؟!
شرق و اعتماد و هممیهن و ترولهای مجازیشان، شرف و حیثیت برای آنها نمیگذاشتند.
عباس عبدی از ابتذال انتخابات سخن میگفت و صدرا محقق از سخافت امر سیاسی.
ای بابا=))
@srdrgm
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
آقای قالیباف در میزگرد اقتصادی از مشاوری همراه خود استفاده کرد که معترف است دیدگاههای اصلی رهبری در اقتصاد مثل ممنوعیت بنگاهداری بانکها و دانشبنیانی اقتصاد اشتباه است و ایشان نباید از تولیدملی مثل لوازم خانگی حمایت نمایند و انتهای مسیر شعار سال یعنی مردمیسازی اقتصاد، پاکستان است!
یعنی ایشان مستقیما فردی را کنار خود نشاندند که فعالانه با مواضع اقتصادی مقام معظم رهبری مخالف است و مسیر ایشان را اشتباه میداند!!
هرچند از گذشته با دیدگاههای اقتصادی نسبتا ناکارآمد آقای قالیباف آشنا هستیم اما این تصریح امشب و استفاده از طیف فکری خاصی از کارشناسان اقتصادی و مواضعی که امشب مطرح شد، تا حد زیادی تکلیف را در حوزه اقتصاد نسبت به ایشان روشن کرد و حجت را به اتمام رساند.
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا میرود دیوار کج
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
در میزگرد اقتصادی امشبِ قالیباف، دونفر به عنوان کارشناس و مشاور اقتصادی همراهیاش میکردند.
یکیشان مجید شاکری، صاحب توییتها و دیدگاههای بالاییست.
بار دیگر لزوم اندیشه برای رئیس جمهور اثبات شد.
@srdrgm
هدایت شده از بر پا
محترمانه با قالیباف
🔺پیش از این هم بارها کنشهای آقای قالیباف را نقد کرده ام، سال ۸۴ وقتی سعی کرد خودش نباشد، سال ۸۸ وقتی در فتنه آنطور که انتظار میرفت ظاهر نشد، سال ۹۶ وقتی روش عدالتخواهی غلط و پر اشکال را در نقد جریان روحانی انتخاب کرد، سال ۱۴۰۱ وقتی در کوران اغتشاشات به خطا رویکرد انفعالی اتخاذ کرد و مساله حکمرانی نوین را مطرح کرد و بعد هم دیگر از آن سخنی نگفت. مساله حکمرانی مجازی هم که قصه دردآوری است که بگذاریم و بگذریم، اینها نشان میدهد آقای قالیباف کم خطا نیست. اگر بحث از کارنامه ایشان است، بالاخره این ها هم هست، خطاهای جدی هم هست. من البته حقیقتا قد و قواره ایشان را بلند تر از خیلی ها میدانم. از موفقیت ایشان در انتخابات خوشحال خواهم شد همانطور که از موفقیت جلیلی هم خوشحال میشوم و البته طبیعتا انتخاب خودم را هم دارم. اما
🔺در گفتگوی تلویزیونی ایشان در صدا و سیما با کارشناسان اقتصادی، نکات حساس و خطرناکی دیدم که موظفم تذکر دهم:
❗️اولا نقدهای ایشان به سبک کار دولتی که برای این مردم نماد خدمت است، با ادبیات تند آنهم وقتی که کسی از مردان دولت هم نیست جلوی آن را بگیرد، خطا است. من البته متوجهم هم آقای جلیلی و هم آقای قالیباف در بسیاری امور سبک دولت قبل را تغییر میدهند، در همان زمان دولت قبل هم نقدهای جدی اطرافیان دو طرف و خود ایشان به دولت رییسی و سیاستهایش داشتند و این قابل کتمان نیست. کافی است نزدیکان هر دو طرف و مواضعشان را بررسی کنید. اما نکته این است که بیان بیمهابای نقد سیاستهای دولت قبل، نابود کردن مهمترین سرمایه امروز کشور است، به شدت خطرناک است. این خطا را تکرار نکنید که ناشکری است و آثار فوق العاده منفی دارد. حتما اگر این نکته را جدی بگیرید، نقدتان شکل دیگری پیدا میکند.
❗️ثانیا سخنان شما درباره نامزدهای بی تجربه و ناپخته ، نیش و کنایه به آقای جلیلی و دیگران تلقی میشد، شاید بگویید من چنین منظوری نداشتم ولی صحنه حساستر از این حرفها است. بله آقای جلیلی هم در بیان دیگری با کنایه پیمانکار بودن دولت را نقد کرد، حتما ایشان هم مرادش کنایه به آقای قالیباف نبوده، اما کلا شرایط به گونه ای نیست که تاب تخریب و تکه انداختن به یکدیگر ولو از سر بی توجهی را داشته باشد، این نکته اصلاح نشود، با وجود هوادارانی که خیلی هایشان عادت کرده اند به سفید و سیاه دیدن امور، کشور در نهایت ضرر میکند. اگر مشاورینی هستند که چنین توصیه هایی میکنند، پیشنهاد میکنم اخلاق آقای رئیسی را در صحنه انتخابات پر رنگ کنید و یک مدد اساسی و تاریخی به ایران بدهید، بگذارید خون سیدالشهدای خدمت جریان پیدا کند و بساط بی اخلاقی زشت رخنه کرده در انقلابیون را جمع کند، و البته جلوی ضربه خوردن جبهه انقلاب هم گرفته شود، رای را با زدن یکدیگر جمع نکنید و نکنیم، دلها دست خدا است.
🔺آقای قالیباف عزیز مرد عمل مخلصانه و صادقانه است، همانطور که جلیلی عزیز نیز همینگونه است و هر دو بزرگوار سرمایه کشورند، امیدوارم که با رفتار خود کل جبهه انقلاب را ارتقا دهند. چه رای بیاورند چه رای نیاورند.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیر پیش و بلا دور یا اباعبدالله...
@srdrgm
میزگرد اقتصادی جلیلی عالی بود.
اشرافش به مسائل و مشکلات اقتصادی(ارزش پول ملی، صادرات و واردات، ارزآوری و...) و طرح و برنامههای کلی و جزئی مبتنی بر مشارکت مردم بینظیر بود.
همچنین آنجا که گفت برخی از برنامهها نتیجهی بلندمدت دارند، نشان از دید راهبردی و عدم رؤیافروشی او داشت.
در دولت او اقدام برای تحول و تغییرات بنیادین را شاهد هستیم؛ حتی اگر نتیجهاش سالها بعد مشخص شود.
@srdrgm
هدایت شده از اعراف
اخیرا تصویری از ستاد زنان پزشکیان منتشر شده است که در آن تعدادی از زنان و دختران مکشفه حضور دارند!
سوال من این است که اگر بیحجابی در دولت پزشکیان، رسمیت پیدا کند، چگونه میتوان شاهد رشد هویت انسانی جامعه بود؟!
بیشک زن در نگاه اصلاحات غربی، ابزار سرمایه است. وسیلهی رسیدن به قدرت و دستمایهای برای ترویج شوکتی پوشالین است.
بیشک کار تبلیغی طلبهها و هزینهی فرهنگی انقلاب، در دولت غربگراها آن هم بعد از درس نگرفتن از افساد دولت ۱۱ و۱۲ شدیدتر و سخت تر خواهد بود.
دولت پزشکیان میتواند ناامنی داخلی را رقم بزند که قبل از آن بیسابقه بوده.
این یعنی نفوذ خط اسرائیل در ایران، آن هم زمانی که جبههی مقاومت از ایران فرمان میبرد و اسراییل را به ته خط رسانده است...
انتخابات ۱۴۰۳ میتواند با هوشیار کردن دیگران به سرانجام مطلوبی برسد و میتواند با دست روی دست گذاشتن، کشور را به سمت فتنههای ماهانه و سالانه جهت دهی کند.
#انتخابات
#شهید_جمهور
@araf11