هدایت شده از سپاه ایران
🔷حمله سایبری سنگین به صدها شرکت آمریکایی
🔸رویترز: دیشب هکرها با نفود به یک نرمافزار به ۲۰۰ شرکت آمریکایی حمله کرده و اطلاعات مشتریان و دادههای شرکتها را به سرقت بردند.
🔸شرکت امنیت سایبری هانتترس حمله را به گردن روسها انداخته و اعلام کرده این یک حمله سنگین به زنجیره تأمین کالا در آمریکاست
🇮🇷کانال سپاه ایران🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/3440967682C45eab9919a
#سپاه_پاسدار_انقلاب_است
هدایت شده از پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»
به بهانه هفته حقوق بشر آمریکایی:
💢حقوق بشر آمریکایی بزرگترین پارادوکس رفتاری/بازخوانی ماجرای شلیک آمریکا به هواپیمای ایرانی در خلیج فارس.
🔰دولت آمریکا در عین ادعای حمایت از حقوق بشر با اتخاذ رویکردی ابزاری، بزرگترین پارادوکس رفتاری را به نمایش گذاشته و به نقض مکرر آن در سطح داخلی و بین المللی میپردازد. مبرهن است که آمریکا حقوق بشر را به عنوان دستاویز و ابزاری برای نیل به اهداف استکباری خود به کار گرفته تا از این طریق بر سرنوشت ملتها سلطه یافته و انواع فشارها را بر مخالفین و یا رقبای خود تحمیل کند.
💠مشروح خبر 👇
http://shiraze.ir/fa/news/148191
__
💠 به ما بپیوندید👇🏻
تلگرام:
🆔 t.me/shiraze_ir
گروه واتس آپ:
🆔 https://chat.whatsapp.com/E12jpLojkHM0mj4dgnS4dz
ایتا:
https://eitaa.com/shiraze_ir
هدایت شده از صفیر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفتر مرکزی بنیاد بیل و ملیندا گیتس لندن
مردم شعار می دهند "بیل گیتس را دستگیر کنید"
🔹 افزایش تعداد فوتیها بعد از تزریق واکسن در انگلستان، مردم را نسبت به واکسنهای بنیاد بیل گیتس بدبینتر کرده!
🔹 با وجود آنكه نيمى از جمعيت انگليس واكسن كرونا دريافت كرده اند، آمار بسترى شدن بر اثر ابتلا به اين بيمارى در روزهاى اخير افزايشى ناگهانى داشته است؛ حتى بيش از ابتداى همه گيرى كوويد ١٩
کانال صفیر انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/2721710156Cfd76efc022
@safirenghelab
کانال تحلیلی صفیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
@safir_61
هدایت شده از صفیر
پیام استفاده از واکسن ایرانی‼️
✍ احمد بنافی
🔵 رهبر معظم انقلاب صبح دیروز جمعه دُز اول واکسن تمام ایرانی «کوو ایران برکت» را دریافت کرده و تاکید کردند باید این افتخار ملی تولید واکسن ایرانی را پاس بداریم. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ علیرغم این که رهبر انقلاب میتوانست برابر جدول مربوط به اولویتهای تزریق واکسن کرونا، واکسن خارجی را دریافت کند، اما استفاده از واکسن تولید داخلی کوو ایران برکت را ترجیح دادند، تا دستیابی به این توانمندی ملی و مهم را به عنوان پیام قدرت در سطح بینالمللی ارسال نمایند با این نگاه که ایران از جمله کشورهای پیشرو در حوزه علمی و تکنولوژیک در دنیا قلمداد میشود. به عبارتی این اقدام رهبر معظم انقلاب، آشکارا پیام قدرت از حیث علمی، فناوری و جهش در این حوزه را با قرار گرفتن ایران در لبههای تولید علم و تکنولوژی به سطح بینالمللی منتقل نمودند؛ کاری که آقای پوتین در اقدامی مشابه در خصوص واکسن اسپوتنیک انجام داد.
2⃣ در سطح داخلی ایجاد اعتماد و خودباوری ملی پیام اصلی این اقدام به افکار عمومی بود. در واقع رهبر معظم انقلاب اهتمام و اعتماد نسبت به دستاوردهای ملی را یادآور گردید و مردم را ترغیب و تشویق به توجه به این امر مهم برای فرهنگسازی ملی نمود. در حقیقت رهبر فرزانه انقلاب باور به ما میتوانیم را از طریق دستاورد دانشمندان ایرانی در جهت فائق آمدن بر یک ابر چالش بیولوژیک را که کشورهای توسعه یافته در مقابله با آن عاجز ماندهاند را برای مردم به نمایش در آوردند.
3⃣همچنین این اقدام در کنار اعتمادسازی از توان و ظرفیتهای داخلی برای مردم، خنثیساز سناریو دشمن برای بیاعتباری دستاوردهای داخلی و تشکیک در توانمندیهای دانشمندان ایران نیز تعریف میشود.
4⃣نکته مهم دیگری که در این اقدام نهفته میباشد، این است که، رهبر معظم انقلاب راه علاج چالشهای کشور را صرفاً تکیه بر تفکر، اندیشه، توان و ظرفیتهای بینظیر داخلی میدانند. ایشان اهمیت و اهتمام به این مهم در سطح نخبگانی را برای تصمیمسازی و توجه یافتن آن نزد افکار عمومی برای مطالبهگری را حلال بسیاری از چالشهای کنونی میدانند.
🔚در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، قدرت جایگاه ویژهای دارد. البته قدرت با قرائت ممدوح و پسندیده آن که آمیخته با اخلاق و انصاف میباشد، تبدیل به گفتمان ایشان شده است. معظم له برای قدرت جامعیت قائل است و اعتقاد دارد باید در همه حوزهها و سطوح قدرتمند گردیم. امروز تولید واکسن کرونا از طریق مسیرهای مختلف و صنعتی کردن آن ترجمان عملی ایران قوی است. قوی شدن ایران، با تکیه بر توانمندیهای داخلی تنها نسخه و راهبرد جمهوری اسلامی برای عبور از سختیها و رسیدن به جایگاه ممتاز و عزتمندی در نظام بینالمللی است. این جان پیام معظم له در این اقدام بود.
@safir_61
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
🔴درخواست چین از کانادا برای جبران تبعیض علیه بومیان
🚫 سخنگوی وزارت خارجه چین از اوتاوا خواست با بازبینی در رویکرد حقوق بشری خود، به اصلاح ریشه ای برخوردهای نابرابر با بومیان کانادا و جبران ظلم های صورت گرفته علیه آنان بپردازد.
💢بنابر گزارش شینهوا، «وانگ ون بین» روز شنبه با اشاره به کشف بقایای 182 جسد دفن شده در محل پیشین یک مدرسه شبانه روزی بومیان در جنوب استان بریتیش کلمبیای کانادا گفت: این سومین بار از ماه مه تا کنون است که خبر کشف قبر یا بقایای جسد در محل مدرسه شبانه روزی پیشین بومیان کانادا منتشر می شود.
🔶️وی این اخبار را بسیار تکان دهنده و دلخراش خواند و گفت: کانادا بر ظلم خود علیه بومیان سرپوش گذاشته و نمیخواهد مسوولیت آن را بر عهده بگیرد اما در سوی دیگر، انگشت انتقاد را به سوی دیگران میگیرد.
🔷️وانگ از کانادا خواست با بازبینی در رویکرد حقوق بشری خود و رسیدگی به موارد آزار و ظلم علیه بومیان، برخورد نابرابر با آنها را به طور ریشه ای اصلاح کند.
💠مقامات منطقه کووسس (Cowessess) کانادا روز پنجشنبه اعلام کردند که نزدیک به 751 گور بی نام و نشان دیگر در محل مدرسه مسکونی "ماریوال" (Marieval) در استان ساسکاچوان کشف کرده اند.
⭕این در حالی است که تنها چند هفته از خبر کشف 215 گور بی نام و نشان در یک مدرسه سابق شبانه روزی در استان بریتیش کلمبیا می گذرد.
🛑سیستم مدارس شبانه روزی که بین سالهای 1831 و 1996 فعالیت می کرد، حدود 150 هزار کودک بومی را از خانواده های خود جدا و به مدارس مسکونی مسیحی عمدتا کاتولیک آورد. این مدارس از سوی دولت فدرال اداره می شدند.
🔴گزارش یک کمیسیون فدرال نشان می دهد که سیستم این مدارس شبانه روزی نسل کشی فرهنگی را برای مردم بومی کانادا وضع کرده بود.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از مصباح دوستان
🔻 کسی که خدا دارد، نباید احساس ضعف کند// خدای دفاع مقدس، خدای اقتصاد هم هست
🔅علامه #مصباح:
🔹با داشتن خدا، نباید احساس ضعف کرد.
🔸 داستانهای قرآن برای عبرت و بیان سنتهای الهی است؛ باید باور داشته باشیم خدای جبهه، خدای بازار و اقتصاد هم هست و همان کسی که مؤمنان با دست خالی را در برابر دنیا، پیروز کرد، امروز هم میتواند، اقتصاد را کمک کند، به شرطی که ما همان رزمندههای جبهه باشیم و احکام الهی را رعایت کنیم.
🔹 همانگونه که زمانی هیچ کس باور نمی کرد که بتوانیم در صنعت و تکنولوژی پیشرفت کنیم و اتفاقا با دلایل و محاسبات علمی نیز آن را اثبات میکردند، اما وقتی بچههای انقلابی و مؤمن بر خدا توکل کردند، در زمینه غنی سازی به نقطه ای رسیدند که دنیا را متعجب کرد.
#مذاکره
#توکل
#خداباوری
@mesbahedustan
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
✅ نسخه جدید اندروید مدرسه فقاهت+دانلود رایگان
🌸 نسخه اندروید مدرسه فقاهت، به منظور تسهیل دسترسی طلاب محترم به دروس مدرسه فقاهت طراحی شده است.
🌸 با دریافت و راهاندازی این نرمافزار، علاقمندان میتوانند با ورود به بخش «مسجد اعظم قم» یا «سایر حوزهها» و انتخاب تالار مورد نظر، درس استاد را به صورت زنده گوش کنند و همچنین امکان پرسش از استاد وجود دارد.
◀️ براي دانلود و مطالعه امکانات جدید این نرم افزار بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 eshia.ir/Product/live/android
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
eshia_fa_990928 (1).apk
7.06M
📢 دانلود رایگان نسخه جدید اندروید مدرسه فقاهت
هدایت شده از مدرسه فقاهت
📲پخش زنده مدرسه فقاهت – اندروید
✅ با این نرمافزار، علاقمندان میتوانند با ورود به بخش «مسجد اعظم قم» ، «سایر حوزهها» یا «سطوح عالی» ؛ مدرَس مورد نظر را انتخاب و درس را به صورت زنده گوش کنند.
امکان پرسش از استاد نیز وجود دارد.
🌐لینک ثبت نام:
👉 eShia.ir/Register
🌐لینک دانلود نرمافزار:
👉 eShia.ir/Download
🌐لینک راهنمای نرمافزار:
👉 eShia.ir/Product/live/Android
🌐زمان پخش زنده درسها:
👉 eShia.ir/feqh/Timing
🌐درسها بر روی کانالهای زیر ( ایتا) بارگذاری میشود.
👉 @FeqahatSchool
👉 @FeqahatSchool_Sath3
👉 @FeqahatSchool_Ar
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
📲 آرشیو مدرسه فقاهت – اندروید
✅ با دریافت و راهاندازی این نرمافزار، علاقمندان میتوانند با انتخاب درس، استاد و سال مورد نظر، فهرست صوتها و متنهای مربوطه را دریافت کرده و با لمس بر روی هریک، فایل آن را در تلفن همراه خود ذخیره و در زمان دلخواه (بدون نیاز به اینترنت) از آن استفاده کنند.
🌐لینک دریافت نرمافزار:
eShia.ir/Download
🌐لینک راهنمای نرمافزار:
eShia.ir/Product/Archive/Android
🌐درسها بر روی کانالهای زیر (ایتا) بارگذاری میشود.
@FeqahatSchool
@FeqahatSchool_Sath3
@FeqahatSchool_Ar
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠دانشنامه موضوعی ویکی فقه💠
🔸 #اعتقادی 🔸 #قرآنی
🔸 #حدیثی 🔸 #فرق_و_ادیان
🔸 #اخلاقی 🔸 #تاریخی
🔸 #فقهی 🔸 #اصول_فقه
🔸 #فلسفی 🔸 #منطقی
🔸 #حقوقی 🔸 #سیاسی
🔸 #تربیتی 🔸 #اقتصادی
🔸 #ادبی 🔸 #روانشناسی
🔸 #جغرافیا 🔸 #اجتماعی
🔸 #اعلامشناسی 🔸 #کتابشناسی
💥برای مشاهده موضوعات، روی عناوین کلیک کنید.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
📌 ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
♨️ مقدمیت فلسفه برای فهم اوج معارف دین
🔰استاد شهید مطهری
🔰🔰🔰🔰🔰
🔸چيزي که براي يک نفر محقّق عارف به مسائل توحيد بسيار بسيار اعجاب آور است، منطق مخصوصي است که قرآن کريم و پس از آن، روايات مأثوره از رسول اکرم (ص) و علي (ع) و ساير ائمّه اطهار در مسائل توحيد پيش گرفتهاند.
🔸اين منطق اصلًا و ابداً با منطق آن عصر و زمان تطبيق نميکند، بلکه با منطق قرنها بعد که کلام رونق گرفت و منطق و فلسفه رايج شد نيز تطبيق نميکند؛ بسي بالاتر و والاتر از آنهاست. اين خود ميرساند که قرآن کريم از منبع و منشأ ديگري سرچشمه گرفته و آن کس که قرآن بر زبان مقدّس او جاري شده است، حقايق توحيدي را با ديده ديگري ميديده و مشاهده ميکرده است، و هم ميرساند که اهل بيت پيغمبر (صلوات اللّه و سلامه عليه و عليهم) آشناييشان با منطق قرآن و علوم قرآن با ديگران متفاوت بوده است. در جاهايي که ديگران به اقتضاي علوّ مطلب از سطح عادي افکار بشري دچار سرگيجه بودهاند، آن بزرگواران حقايق را با روشن بيني خاصّي بيان کردهاند.
🔸جاي تعجّب نيست اگر ديده ميشود حتّي متکلّمين شيعه قادر نبودهاند اين مسائل را درست هضم کنند که انحرافي براي آنها دست ندهد. هنگامي که انسان به کلمات بزرگاني مانند شيخ مفيد و سيد مرتضي و علّامه حلّي و مجلسي و امثال اينها برخورد ميکند و بيانات آنان را در اين زمينهها در کتب کلامي يا در شرح احاديث ميبيند، متوجّه ميشود که اين شخصيتهاي بزرگ از قرار گرفتن تحت تأثير بيانات معتزله و اشاعره مصون نماندهاند؛ طرز تفکرشان نزديک به طرز تفکر معتزله يا اشاعره بوده است و ناچار بودهاند تا حدّ زيادي آيات و اخبار را در اين گونه مسائل تأويل و توجيه کنند. بديهي است اين نقصي براي آن بزرگان محسوب نميشود. هر کس ديگر هم که در شرايط آنها ميبود نميتوانست از آنچه آنها مصون نماندهاند مصون بماند.
🔸در همه شرق و غرب عالم، اين منطق منحصر است به قرآن کريم و فرزندان و پروردگان اين کتاب مقدّس، يعني اولياي دين. ديگران تدريجا و قدم به قدم در اثر آشنايي اصولي با اين گونه مسائل و تعمّق و تفکر زياد توأم با توسّل به قرآن مجيد و کلمات رسول اکرم (ص) و ائمّه دين مخصوصاً علي (عليه السّلام) به اين حريم راه يافتهاند.
📌استاد شهید در کتاب عدل الهی میفرمایند که وقتی که حکمت الهی را نزد امام خمینی خوانده اند به اصالت و عمق معارف دین پی برده اند:
✅تازه با حکمت الهي اسلامي آشنا شده بودم و آن را نزد استادي- که برخلاف اکثريت قريب به اتفاق مدّعيان و مدرّسان اين رشته صرفاً داراي يک سلسله محفوظات نبود، بلکه الهيات اسلامي را واقعا چشيده و عميقترين انديشههاي آن را دريافته بود و با شيرينترين بيان آنها را بازگو ميکرد- ميآموختم. ... در آن روزها يک طرح اساسي در فکرم ريخته شده بود که زمينه حلّ مشکلاتم در يک جهانبيني گسترده بود؛ در اثر درک اين مطلب و يک سلسله مطالب ديگر از اين قبيل، به اصالت معارف اسلامي اعتقاد پيدا کرده بودم، معارف توحيدي قرآن و نهج البلاغه و پارهاي از احاديث و ادعيه پيغمبر اکرم و اهل بيت اطهار را در يک اوج عالي احساس ميکردم.
#اندیشه_مطهر #معارف #فلسفه
@almorsalaat
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠حدیث مسند💠
🔸 حدیث در تقسیمبندی کلی به اعتبار سند آن یا مسند است و یا مرسل
🔹 برای حدیث مسند تعریفهای متفاوتی در کلمات علمای حدیث دیده شده که بعض آنها عبارتند از:
1️⃣ حدیثی است که اسناد آن تا پیامبر (ص) متصل باشد.
2️⃣ حدیثی است که از پیامبر (ص) وارد شده باشد اعم از این که سند آن متصل یا منقطع باشد.
3️⃣ حدیثی است که سلسله سند آن در تمام طبقات تا به معصوم یا صحابی، مذکور و متصل باشد.
4️⃣ حدیثی است که مرفوع صحابی و دارای سندی ظاهراً متصل باشد.
🔸 برخی گفتهاند: از شرایط مسند آن است که در اسناد آن عباراتی مانند «اخبرت عن فلان» «حدثت عن فلان» «بلغنی عن فلان» «اظنه مرفوعاً او رفعه فلان» نباشد.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/حدیث_مسند
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #حدیثی #حدیث_مسند
#سند_روایت #مسند #مرسل
#حدیث #اسناد #پیامبر_اکرم
#طبقات_روایت #معصوم #صحابی
•┈┈••✾•🍂🌹🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠اصالت وجود💠
🔸 مراد از اصالت وجود، این است که موجود بالذات و منشا آثار در خارج، وجود اشیاء است نه ماهیت آنها.
🔹 توضیح این که ما از هر امر واقعیت دار، دو تصویر و دو مفهوم داریم: مفهوم هستی (وجود) و مفهوم چیستی (ماهیت)؛ و از بین دو مفهوم، مفهوم وجود جنبۀ عینی و خارجی دارد و مفهوم ماهیت ساختۀ ذهن ما و جنبۀ اعتباری دارد.
🔸 به عبارت دیگر از بین دو مفهوم وجود و ماهیت، تنها مفهوم وجود، مصداق و ما بازاء خارجی دارد اما مفهوم ماهیت از حد و حدود وجود انتزاع میشود.
🔹 اصالت، معنای دیگری نیز در بحث اصطلاحات فلسفی جدید دارد که آن معنی در اینجا مقصود نیست. و آن عبارت از تقدم و اصل بودن در مقابل نتیجه بودن و فرع بودن است مثلا گفته میشود آیا اصالت با ماده است یا روح؟
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/اصالت_وجود
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #فلسفی #اصالت_وجود
#موجود_بالذات #وجود #ماهیت
#امر_واقعیتدار #هستی #چیستی
#اعتباری #مفهوم_وجود
#اصالت #ماده #روح
•┈┈••✾•🍂🌹🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠حسن و قبح اخلاقی💠
🔸 وقتی حسن و قبح را در آیینه انظار و اندیشههای مختلف به تماشا مینشینیم، این معانی را برای آن مییابیم:
👈 کمال و نقص:
حسن و قبح به این معنی، هم وصف انسان است؛ همانند علم و جهل و شجاعت و ترس؛ و هم وصف صفات فعل انسان؛ مانند حسن دانش آموختن.
👈 سازگاری و ناسازگاری با هدف:
گاهی از سازگاری و ناسازگاری هدف با عنوان مصلحت و مفسده یاد میشود. این معنی وصف افعال و صفات قرار میگیرد، اگر حسن و قبح را به این معنی بدانیم، این پرسش پدید میآید که سنجش سازگاری و ناسازگای با هدف و غرض چه کسی صورت میگیرد؛ هدف فاعل یا نوع انسانها؟
🔹 علامه طباطبایی در جلد دوم اصول فلسفه، مقاله اعتباریات، و جلد پنجم المیزان، درباره حسن و قبح، دو تعریف یاد کرده است. وی حسن و قبح را در محسوسات به معنای زیبایی و سازگاری با نیروی ادراک حسی و یا زشتی و ناسازگاری با آن تفسیر میکند.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/حسن_و_قبح_اخلاقی
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #اخلاقی
#حسن_و_قبح_اخلاقی
#کمال #نقص #علم
#جهل #شجاعت #ترس
#صفات #فعل_انسان
#سازگاری #هدف #زیبایی
#مصلحت #مفسده
•┈┈••✾•🍂🌹🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠هستیشناسی عرفانی ابنعربی💠
🔸مبحث هستیشناسی و خداشناسی عرفانی ابن عربی را میتوان یکی از مهمترین دستآوردهای پژوهشهای نظری - عقلی و کشفی - شهودی وی به شمار آورد که دامنه تأثیر آن در دورانهای پس از وی بسیار گسترده شده است، بدانسان که همه اندیشمندان فلسفی - عرفانی دورانهای بعدی کم و بیش و به گونهای از سرچشمه اندیشههای وی در این زمینه نوشیدهاند.
🔹 ابن عربی مبحث هستیشناسی خود را از این موضوع آغاز میکند که هستی و نیستی (وجود و عدم) دو امر زائد بر «موجود و معدوم» نیستند، بلکه خودِ «موجود و معدوم» اند، اما و همچنین میپندارد که «هستی و نیستی» دو صفت راجع به «موجود و معدوم» اند و آن دو را مانند خانهای میپندارد که موجود و معدوم داخل آن میشوند.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/هستیشناسی_عرفانی_ابنعربی
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #فلسفی
#هستیشناسی #خداشناسی
#عرفان #ابنعربی #نظری
#عقلی #کشفی #شهودی
#فلسفی #عرفانی #وجود_و_عدم
#هستی_و_نیستی #موجود_و_معدوم
•┈┈••✾•🍂🌸🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
#آشنایی_با_ویژگیهای_کتابخانه_مدرسه_فقاهت
👈 فعالیتهای جدید کتابخانه
🔰 #جستجو در یک #گروه
🍃برای جستجو در یک گروه مشخص از کتاب ها، می توان با کلیک روی عنوان مورد نظر (مانند کتاب های فقهی) و ورود به صفحه مربوطه، نتایج جستجو را فقط در همان گروه مشاهده کرد.🍃
🔰 #جستجو در مجموعه #تألیفات
🍃برای جستجو در آثار و تألیفات یک نویسنده، می توان با کلیک روی نام نویسنده به صفحه حاوی اسامی کتب نویسنده مزبور وارد شد و با درج کلمات مورد نظر در نوار جستجو، نتایج را در میان تألیفات وی مشاهده کرد.🍃
🔰 #جستجو از طریق #کلیدهای_میانبر
🍃با توجه به فراوانی جستجو در گروه های قرآنی، لغت و رجال، کلیدهای میان بر در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب پس از انتخاب متن می توان با فشردن کلیدهای «alt+q» نتایج جستجو در گروه قرآنی، با فشردن کلیدهای «alt+l» نتایج جستجو در گروه لغة و با فشردن کلیدهای «alt+r» نتایج جستجو را در گروه رجال مشاهده کرد.🍃
♨️ #کتابخانه_مدرسه_فقاهت کتابخانهای #رایگان برای مستند کردن مقالهها است.
🌐 www.eShia.ir
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠اظهار دوستی💠
🔸انسان به گونهای آفریده شده است که مجبور است در جمع زندگی کند. زیرا او نیازهای بسیاری دارد. نیازهای جسمانی، نیازهای شناختی، نیازهای عاطفی، نیازهای اجتماعی از مهمترین نیازها میباشند که تنها در زندگی جمعی و داشتن تعامل و روابط اجتماعی میسر است. بنابراین، یکی از ضروریات زندگی داشتن روابط دوستانه و صمیمانه است.
🔹 در اسلام روابط انسانها اعم از رابطه دوستی یا فامیلی باید بر اصول روابط ایمانی باشد. زیرا در روابط ایمانی ضمن اینکه روابط انسانی رعایت میگردد، تعامل انسانی بر اساس آموزههای دینی شکل میگیرد و خوشبختی هر دو جهان را به دنبال دارد.
🔸آنچه که در این میان مهم است آشکار کردن محبت و علاقه به دیگران است.
🔹 در روایت است که مردی از مسجد گذر کرد در حالیکه امام باقر و امام صادق علیهما السلام نیز در مسجد نشسته بودند. یکی از اصحاب امام باقر علیه السلام گفت: به خدا قسم من این شخص را دوست میدارم. امام فرمود: پس به او خبر بده. چرا که این خبردادن، هم مودّت و دوستی را پایدارتر میکند و هم در ایجاد الفت، خوب است. [بحار الانوار، محمد باقر مجلسی، ج۷۱، ص۱۸۱.]
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/اظهار_دوستی
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #اخلاقی #اظهار_دوستی
#محبت #نیازهای_جسمانی #ایجاد_الفت
#نیازهای_شناختی #نیازهای_عاطفی
#نیازهای_اجتماعی #روابط_دوستانه
#روابط_ایمانی #آموزههای_دینی
#خوشبختی #علاقه_به_دیگران
•┈┈••✾•🍂🌸🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠نفسالامر💠
🔸تفکیک ذهن از عین و اندیشه از واقعیت، هنگامی برای انسان مطرح میشود که وی در مییابد که برخی اندیشهها کاذب و برخی صادقند و تشخیص این مطلب، کار چندان دشوار و سختی نیست.
🔹لیکن موضوع مهمتر این است که معیار و ملاک حقیقت و خطا یا صدق و کذب چیست.
🔸مفهوم نفسالامر، چنانکه بزرگان حکمت گفتهاند، به معنای «خود شیء» است. کلمه «نفس» در این عنوان، به معنای «ذات» و واژه «امر» در آن به معنای «شی ء» است؛ چنانکه در شرح تجرید آمده است:
«والمراد بنفس الامر ما یفهم من قولنا هذا الامر کذا فی نفسه او لیس کذاای فی حد ذاته بالنظر الیه، مع قطع النظر عن ادراک المدرِک و اخبار المخبِر، علی ان المراد بالامر، الشان و الشی ء و بالنفس، الذات.»
🔹حکیم ملاهادی سبزواری، درباره همین موضوع، سروده است: بحدّ ذات الشی ء نفس الامر حُدَّ و عالم الامر و ذا عقل یعدّ.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/نفسالامر
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #فلسفی #نفسالامر
#ذهن #واقعیت #حقیقت
#کذب #حکمت #نفس
#ذات #امر #شیء
#ملاهادی_سبزواری #عقل
•┈┈••✾•🍂🌸🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠ادبیات تطبیقی💠
🔸ادبیات تطبیقی را اینگونه تعریف کردهاند که پژوهش در موارد تلاقی ادبیات در زبانهای مختلف و یافتن پیوندهای پیچیده و متعدد ادب در گذشته و حال. این پیوند گاه در حوزه واژهها و موضوعات است و زمانی در تصاویر و قالبهای مختلف و گاه در حوزه احساسات و عواطفی که از ادیبی به ادیب دیگر میرسد و او را متاثر میسازد.
🔹در ادب تطبیقی آنچه مورد نظر محقق است نفس اثر ادبی نیست بلکه تحقیق در چگونگی تجلی و انعکاسی است که اثر ادبی قومی در ادب قوم دیگر پیدا میکند. به این معنا که نویسنده و شاعر قومی، چطور با مضامین و آثار قوم دیگر روبهرو شده و آن آثار را چگونه و به چه نحوی تلقی کرده است.
🔸اصطلاح ادبیات تطبیقی را نخستین بار «ویلمن» نقاد فرانسوی و استاد دانشگاه سوربن به کار برد، سپس «سنت بو» منتقد دیگر فرانسوی آن را ترویج کرد.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/ادبیات_تطبیقی
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #ادبی #ادبیات_تطبیقی
#تلاقی_ادبیات #زبان #احساسات
#ادیب #تجلی #اثر_ادبی
#قوم #ویلمن #سنتبو
•┈┈••✾•🍂🌸🍂•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
1608570492128.pdf
17.85M
✅ #صعود_چهل_ساله
💠 همزمان با نزدیک شدن به دهه فجر، فایل pdf کتاب #صعود_چهل_ساله تقدیم تان میشود.
🔰 این کتاب که ما حصل ۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی و بررسی ۱۹ هزار #آمار_بینالمللی است، دستاورد های جمهوری اسلامی #ایران را در دوران #چهل_سالگی_انقلاب بیان میکند و الحمد لله مورد تحسین و عنایت بسیاری از بزرگان واقع شده است.
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
📌 کانال ویکی فقه👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠تفکر انتقادی💠
🔹برای پرورش شهروند دینی و اخلاقی در جامعه اسلامی، توجه به پرورش تفکر انتقادی به منزله یکی از اهداف مهم تعلیم و تربیت، باید مورد توجه نظام آموزشی قرار گیرد.
🔸در تعریف تفکر انتقادی، «انیس» به نقل از سیف بیان میکند: «تفکر مستدل و تیزبینانه درباره اینکه چه چیزی را باور کنیم و چه اعمالی را انجام دهیم.»
🔹در جایی دیگر «وولفولک» اشاره میکند که تفکر انتقادی «ارزیابی تصمیمات از راه وارسی منطقی و منظم مسائل، شواهد، و راه حلهاست.»
🔸بنابراین اگر تعلیم و تربیت در معنای عام و تربیت دینی در معنای خاص را در نظام آموزش متوسطه بررسی کنیم، به روشنی مشخص میشود که تعلیم و تربیت دینی دانشآموزان، چه در مقاطع پایین و چه در مقاطع بالاتر به ویژه در مقطع آموزش متوسطه، در توجه به پرورش تفکر انتقادی دانشآموزان، غفلت کرده است.
🔹غفلت از این امر مهم، منجر به این شده است که دانشآموزان به طور ثابت و غیر منعطف و گاه متعصبانه و جزمینگر، به پدیدهها و امور و به آموزههای دینی نگاه کنند که این امر در واقع با اصل آزادی و اختیار که خداوند در قرآن به طور صریح به آن اشاره کرده است، منافات دارد.
◀️ براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
🌐 wikifeqh.ir/تربیت_دینی_مدارس
📌 کلمات کلیدی:
#اصطلاحات #تربیتی #تفکر_انتقادی #پرورش #دین #اخلاق #جامعه_اسلامی #نظام_آموزشی #دانشآموزان #آموزههای_دینی #نیازهای_درونی #آزادی #اختیار
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
📌 ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
🆔 @wikifeqh