هدایت شده از اذکار مأثوره
🟢ذکری برای درک امام زمان عجلاللهتعالیفرجه
🔵مَنْ قَالَ بَعْدَ صَلَاةِ الْفَجْرِ وَ بَعْدَ صَلَاةِ الظُّهْرِ- اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ لَمْ يَمُتْ حَتَّى يُدْرِكَ الْقَائِم
🕰هر كس بعد از نماز صبح و بعد از نماز ظهر بگويد:
🎙اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم،
⚪️ نمي ميرد تا اين كه به ديدار امام زمان نايل آيد.
🖋روایت بدون ذکر سند از وجود مقدس امام صادق علیهالسلام نقل شده است، به این خاطر رجاءا(به قصد رسیدن به ثواب الهی) خوانده شوده شود.
📖پینوشت:
1️⃣ طوسى، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، مؤسسة فقه الشيعة، بيروت، چ اول، 1411 ق؛ ج1 ؛ ص368.
2️⃣ مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحار الأنوار ،التراث العربي - بيروت، چ دوم، 1403 ق ؛ ج83 ؛ ص77.
#تعقیبات_نماز
#اذکار_مأثور
#آثار_دنیایی
#نماز_صبح
#نمازظهر
#مهدویت
#صلوات
#جمعه
#دعا
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اللهم انا نشکو الیک ...
🔹مجلسی اول رحمه الله:
... احكام الهى بگونهای متغير شده است كه بغير از شمشير حضرت صاحب الامر صلوات الله عليه اصلاحِ اين فساد نمىتواند كرد، و هر چند سعى در اصلاح كنند عين فساد مى شود، چون نشو و نماى عالميان بر باطل شده است و به اين عادت شده، و هر خوبى در نظر ايشان بد شده است و هر بدى خوب شده است. حق سبحانه و تعالى ظهور آن حضرت را نزديك گرداند و اگر مرگ دست داده باشد بفضل خود زنده گرداند كه همگى به اين سعادت فايز گردیم. بجاه محمد و عترته الطاهرين.
📚 لوامع صاحبقرانى، ج ۵، ص ۴۹۵
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
📌 جمعه
☀️ ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ هجری شمسی
🌙 ۱۲ شوال ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 11 آوریل 2025 میلادی
📎 #تقویم
🗓۱۲ شوال (۱۰۳۱.ق)، سالروز وفات شیخ بهایی رضواناللهعلیه
💢یکی از عالمانی که متصوفه بخصوص فرقه صوفیه ذهبیه، او را به خود منتسب می کنند شیخ بهایی است.
👌🏻ایشان در داستانی طنزگونه به نام گربه وموش بعضی از عقاید متصوفه را به نقد کشیده است.
⬅️یکی از این مسائل، شطحیات صوفیانه است. ایشان در این باره می نویسد:
⏪گربه گفت: اى موش! ديگر از صفات ايشان و كشف و كراماتشان چيزى يافته اى باز بيان كن.
◀️موش گفت: بلى! چرا كه از بزرگان ايشان در بغداد از كثرت سلوكى كه داشته اند مرتبه ى ايشان در عالم تقرب و وصال بجائى رسيد كه ما فى جبتى سوى الله را گفته اند.
⏪گربه گفت: ديگر بيان فرما!
◀️موش گفت: از بسيارى رنج و تعب و كثرت رياضت و عبادت، گفت: سبحانى ما اعظم شأنى، و اين منزلت را نيافت جز بصرف عبادت و ايشان از اين قبيل كلمات بسيار گفته اند.
⏪گربه گفت: اى موش! خوب كردى كه مرا آگاه ساختى از مرتبه ى ايشان، پس سهل چيزى مانده كه رتبهى ايشان را بفرعون برسانى زيرا ايشان هم دعوى خدائى كرده اند.
◀️موش گفت: اى شهريار! شما ايشان را از فرعون كمتر مي شماريد؟! فرعون دعوى خدائى كرد، ايشان نيز كردند، چرا شما بكند چيزها نميرسد؟! مگر ايشان از فرعون كمتر بودند؟ ايشان گفتند ما اعظم شأنى و ليس فى جببتى سوى الله و انا الحق و امثال اينها، اما فرعون يك مرتبه گفت: أليس لى ملك مصر و مرتبهى ديگر گفت: انا ربكم الا على، و لكن مشايخ كبار صوفيه از آن روز كه واصل شدند تا روز وفات می گفتند: سبحانى ما اعظم شأنى، بنا بر اين رتبه و منزلت مشايخ از فرعون بيشتر است»[1]
👌🏻شیخ بهایی، بزرگان شطح گوی صوفیه همچون بایزید و حلاج را با ادعای ربوبیت فرعون مقایسه کرده است و آنها را بدتر از فرعون می داند؛ چون فرعون اگر یک بار این ادعا را کرده است، اهل شطح دائماً این ادعای خود را تکرار می کنند.
پینوشت:
[1].شيخ بهائى،محمد بن حسين،كليات اشعار و آثار فارسى شيخ بهائى،ص 163،محمودى، تهران، 135 ش.
🔶برای تحقیق بیشتر ، مقاله «دیدگاه عالمان دینی در مورد شطحیات متصوفه» را مطالعه بفرمایید.
#آداب_رسوم_صوفیه
#شطحیات
#علما_تصوف
#شیخ_بهائی
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
#داستان_موش_و_گربه
#شیخ_بهائی
📚معرفی اجمالی:
✍️"پند اهل دانش و هوش به زبان گربه و موش" مشهور به "داستان موش و گربه" کتاب یا رساله ایست مشتمل بر مناظره نمادین و سمبولیک میان گربه و موش.
🐭موش متصوف و گربه متشرع است. موش در چنگال گربه گرفتار میشود و برای رهایی خود میکوشد اما گربه پرحرف و پرچانه است و آماده برای مباحثات طولانی.
در جریان داستان گربه و موش روبروی هم قرار میگیرند و پس از مناظرات بسیار گربه موش را که دائم در پی راه فراری است، به چنگ میآورد و میخورد.
✅مولف در این اثر سعی داشته است تا به زبان طنز و کنایه از ریاکاران و ظاهرسازان و از آن گروه صوفیانی که به سخن حافظ خرقهشان مستوجب آتش است، انتقاد کند.
♨️در دورهای که شیخ زندگی می کرد،بازار تصوف بسیار گرم بود و حاکمان صفوی نیز خود را صوفی و درویش می پنداشتند.در چنین هنگامه ای که فرصت طلبان ریاکار بهترین میدان را برای جلوه فروشی مییافتند شیخ بهائی با تالیف این کتاب به مبارزه با صوفیان پرداخت.
🌟مصطفی رحماندوست قصه هایی از این کتاب را برای نوجوانان بازنویسی کرده است که برای این گروه سنی نیز پیشنهاد می شود.
#کتاب #داستان #فارسی #قرن_۱۰
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
#روزشمار_غدیر
🌺 ۶۴ روز تا غدیر
💫 حضرت رسول اکرم به مولا امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمود:
کسی که مؤمن به خدا و رسولش باشد دوستدار تو است و کسی که منافق و دورو باشد دشمن تو است.
📚تاریخ دمشق، ج ۲، ص ۶۹۵
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
🛑کاشانهٔ غالیان🛑
#عوامفریبان_غالی
#غالیان_عوام
#غلو_عامیانه
🔹 یکی از دغدغه ها و دردهای دیرین دیدبانان دوراندیش دین چگونگی مقابله با غلول غالیان بوده و هست.
🔸در روزگار ما نیز روحانی نمایان شیاد و شرور و شبه مداحان شارلاتان ، با شمشیر زبان شبیخون به اساس شریعت زده و به اسم تعظیم شعائر شأن و شوکت و شکوه این مراسم را شکسته و تیشه به ریشهٔ شعائر شیعه می زنند.
🔹تاجران عوامفریب جهت جلب مشتریان و مخاطبان و نیز رضایت بانیان و متصدیان غالیکده ها از هیچ کوشش شیطانی دریغ ندارند.
🔸سوگمندانه برخی از محافل در اختیار غالیان نوباوه ، نو نصیریه های نابکار ،نو شیخیه ها و ناصافان نوصوفی می باشد.
🔹 غم و غصهٔ خود با که بگوییم که جاهلی جسور و غالی از بانیان کاشانهٔ غالیان در کاشان( شهر ولایت و فقاهت ) ، درس امام شناسی می دهد‼️ و حتی علما را تخطئه می کند‼️ و آنگاه خزعبلات و یاوه گویی ها و چرند و پرند های او توسط حاضران پر احساس تأیید می شود‼️‼️
🔸 مجمعی واقعا جنت الحسین ( علیه السلام ) است و جایگاه جوانان جویای جاری قرآن و عترت است که معرفت محور باشد ، نه جمعخانه ای که به دروغ نام آن را جنت الحسین ( سلام الله علیه ) یا حسینیه نهند.
🔹کریما ! تو را به خاندان مکرم نبوی سوگند ، شعائر پر از شعور شیعه را، از شر عوام فریبان و خودشیفتگان خاطی ، خودمحوران غالی ، خود پسندان خودسر و کذابان خیره سر نجات کرامت بفرما. و توفیق توبهٔ نصوح را به همهٔ ما عنایت کن.
روضه خوان زادهٔ ناقابل
محمد عندلیب همدانی
شب بیست و نهم رمضان الکریم ۱۴۴۶