📚 ﷽ 📚
🔸نه تنها باید در هر کاری با وضو وارد شد، بلکه بهتر است در هر کاری با وضوی خودش وارد شد. وضو نوری است که بر اساسِ آنچه در نیّت دارید در همان وجه و زاویه تنظیم و مطابقِ آن میشود. مثلاً برای غذاخوردن وضو میگیرد و نیّت میکند که با این وضو برود و غذا بخورَد، و یا اگر به رختخواب میرود وضو میگیرد و ارتعاشِ وجودیِ خود را به امدادِ نورِ این وضو تنظیم میکند و به رختخواب میرود.
🔸ممکن است فردی دائمالوضو باشد ـ خوب است که در تمامِ زمان، فرد تا حدّ امکان با وضو باشد ـ و باز برای امورِ مهمّه ـ مثلاً برای مطالعه یا تفکّر ـ ابتدا وضو را در همان وجه تجدید و تمدید کند؛ این عمل نه تنها وجهِ نورِ مبارکِ این وضو را در امرِ موردِ نظر تنظیم میکند، بلکه وضویی را که بهدلیلِ اشتغال به امورِ دیگر ممکن است کمرنگ شده باشد، با وضوی جدید مدد میکند.
🔸اِلّا اینکه وضو وضوی اولیاء باشد که از وضویی تا وضوی دیگر، وضوی ایشان مثلِ ما مبتلا و مشغول به امورِ دنیا نبوده و جایی نمالیده باشد. (یک ولیّ الهی نه تنها مقامِ وضو را دارد، بلکه جایگاه و مقامی دارد که وضو از محضرِ ایشان کسبِ نور میکند).
🔸در انجامِ نمازها و اذکار هم از انجامِ وضو ـ یا غسل ـ تا شروعِ عمل، فاصله نباشد و مستقیم از وضو واردِ در ذکر و نماز بشود.
@sulookmanavi
🌷با سلام و احترام
♦فایل pdf جلدهای ۱ تا ۲۱ مجموعه کتابهای "سلوکمعنوی ـ حیاتعارفانه" آمادهٔ ارائه میباشد.
🔸دوستانی که مایل به تهیّه فایلِهای pdf یادشده هستند، به بنده اعلام نمایند.
♦واریزِ مبلغ و مقدارِ آن، اختیاری است. (شماره کارتِ 6221061234736520 بانک پارسیان؛ به نام: عباسعلی جعفری فوتمی).
🎈ولادتِ مبارکِ حضرتِ زینبِ کبری سلاماللهعلیها به محضرِ باهرالنّورِ حضرتِ ولیّعصر ارواحنافداه و یکایکِ شیعیان و محبّینِ آلالله تبریک و تهنیت باد.
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🔹فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ (بقره، ۱۸۶). خدا فرموده است: هر کسی من را خواند، من نزدیک هستم و جوابِ او را میدهم.
🔹میدانید معنیِ اصلیِ آیه چیست؟ یعنی هر موجودی با هر اسمی که خدا را خواند، فوراً خدا با همان اسمِ خود نزدِ او حاضر است. مثلاً دانه، خالق را میخواهد و خالق او را جواب میدهد؛ آن نطفه خالق و مصوّر را میخواهد، جوابِ او را میدهد. محال است جواب ندهد.
🔹شما وقتی که به نامحرم نگاه میکنید، به ظاهر گناه میکنید ـ این ظاهرِ قضیّه است ـ امّا در باطنِ امر، خودِ شما خدا را با کدام اسمِ او خواندید؟ با اسمِ "یا قهّار!". خودِ او گفته است: قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ؛ یعنی "قهّار" بلافاصله به سراغِ شما آمد، منتها الآن پشتِ پرده است.
🔹چه بدانید چه ندانید هر معصیتی که میکنید، تیشه به ریشهٔ خود میزنید، والسّلام! خدا را خواستید و او هم جواب داده است. خدا اینطور نیست که مخالفتی در برابر او باشد و به اصطلاح آن مخالفت سر جای خود باقی بمانَد. مواجه با وصفِ مخالفت شد، او با اسمِ قهّار به میدان میآید و این است که مسئلهٔ سَخَط و غضب و آتش متولّد میشود. (رمزها است در این. سِرّها است. از خدا بخواهید که بفهمید).
🔹لحظه به لحظه با اسماءِ خدا مواجه هستید. گناهکار در حالِ گناه با اسمِ خاصّی از اسماءِ خدا مواجه است؛ خدا را با یک اسمِ او میخوانَد، خدا هم با آن اسم با او مواجه میشود و با آن اسم جوابِ او را میدهد.
🖌حکیم و عالِمِ فرزانه، صاحبِ انفاسِ قُدسی، حضرتِ #آیتالله_محمد_شجاعی (رضواناللّهتعالیعلیه)
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🔹در اشیاء و املاک، برکت و نکبت است؛ هم استعلام و استخاره اینرا معلوم میکند، هم با نشانهها و شواهد میشود پی به این مسئله برد.
🔹استعلام و استخاره بهشرطی جوابِ تو را میدهد که براتِ اینکه کمکی از غیب به تو بشود را داشته باشی. این یک نکتهٔ خیلی مهم است. تو که عمرت در غفلت و عصیان به خالق گذشته، حالا بیاید برایت معلوم کند که فلان مال بدبختت میکند، و کمکت کند؟ آیا لایقِ این کمک از جانبِ خدا هستی؟
خلاصه، تا رابطهات را با خدا درست نکردهای، استخاره و استعلام به کارَت نمیآید. اگر تو در سنّتِ مکرِ خدا باشی، یکی از راههای اِعمالِ مکر بر تو همین استخاره و استعلام است؛ مگر اینکه خودت را بشکنی و توبه کنی و با عجز درِ خانه خدا بروی که: خدایا من خیلی غلطها کردم و لایقِ هدایت و نصرت نیستم امّا تو بیا بزرگی کن و رحمی به من بنما و در اینجا که گیر کردهام و حیرانم و جز تو پناهی ندارم، کمکم کن.
🔹امّا نشانهها و شواهد:
کسی ماشینی خرید. چند روز بعد ماشین را دزدیدند، کلانتری چند روز بعد ماشین را پیدا کرد. چند روز بعدش سندِ ماشین گم شد. چند روز بعد پیدا شد. باز، چند روز بعد یک تصادفِ کوچک رخ داد. چند روز بعد گیربکسِ ماشین شروع کرد به صدا دادن. چند روز بعد ماشین روشن نشد. باز درستش کردند. چند روز بعد طرف با ماشین یک رفتگر را زیر گرفت و رفت زندان ... خُب، معلوم است که باید از دستش خلاص شد!
🔹بعضی اشیاء بلاست و گاهی نجات از دستِ این اشیاء هم سخت است؛ مثلِ کفشهای میرزا نوروز که هرچه میکرد از دستِ این کفشهای کهنه خلاص شود، نمیشد.
شهودات به وضوح نشان میدهد که چه خبر است، چنین اموالِ قبضی را باید سریع رها کرد و فروخت یا وقفِ کارِ خیر کرد و اطعام کرد در آن. (نکته اینکه خیلی از این موارد وقتی فروخته میشود، مشکلشان برطرف میشود).
از کش آمدنِ معامله و دائم مشکلی سرِ راه سبز شدن هم میشود فهمید که این معامله به صلاحِ آدم نیست؛ ولی متٲسّفانه ما اصرار میکنیم و چوبش را هم میخوریم.
🔹دریافتنِ شهود و فهمیدنِ معنای آن خیلی به آدم کمک میکند. چطوری شهودات را بفهمیم؟
وقتی سرِ سفره غذا نشستهاید غذای خاصی را بدن نمیطلبد، همین یک شهودِ ساده است؛ وقتی رعایت کنی و نخوری، شهوداتِ دیگر هم میآید؛ امّا وقتی به این شهودِ ساده گوش نمیدهی، شهوداتِ دیگر هم قطع میشود.
گاهی شهودات در خواب است، و گاهی در دهنِ کسی میاندازند و ندانسته از دهانِ کسی خارج میشود امّا برای توست.
@sulookmanavi