سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
#خاطرات_رهبر_انقلاب #قسمت_پنجاه_و_دو ✨ معنای نوروز نوروز، یعنی روز نو! در روایـات ما - بخصوص همان
#خاطرات_رهبر_انقلاب
#قسمت_پنجاه_و_سه
✨ وزیري که بـا موتور گازی به نمـاز جمعه میرفت...
به کشوري رفته بودم که رئیس جمهور آن تشـریفاتی و نخستوزیرش همه کاره - یعنی رئیس دولت و کشور- بود. از لحاظ تشـریفاتی، رئیسجمهور در مراسم اسـتقبال ما شـرکت کرده بود، بعـد هم چنـد دقیقهای با ما بود و سـپس رفت و دیگر نیامـد و مـا بـا نخستوزیر آن کشور، مشـغول صـحبت و مبـادلهي نظر و مـذاکره و قرارداد شـدیم. رئیسجمهور، اتفاقاً کشـیش بود. در آن چند لحظهای که با او بودم، از او پرسـیدم که شـما چون کشیش هستید، آیا کلیسا هم میروید و در حال ریاست جمهوري، مراسم مذهبی را انجام میدهید؟ گفت: نه، من اصلاً وقت نمیکنم به کلیسا بروم! هفتهای مثلاً یک بار و یا گاهی چنـد هفته یکبار -حالا یادم نیست، او زمان دوري را معین کرد - به کلیسا میروم! بعـد صـحبت شد، گفت: من ورزش هم میکنم و فوتبالیسـتم( تیم فوتبال داشت).
گفتم: شما فرصت میکنید؟ گفت: بله، من هر روز فوتبال بازي میکنم! یعنی با آن که کشیش بود، اما وقتِ کلیسا رفتن نمیکرد؛ ولی هر روز ورزش میکرد! رئیسجمهوري که در مملکت کـارهای نیست، میتواند
ساعتها وقت خودش را براي فوتبال بازي کردن و شـرکت در بالماسـکه و شرکت در ماهیگیري پاي فلان رودخانه صرف کند. این، مظهر مردمی بودن نیست. مظهر مردمی بودن مـا این است که امروز مردم بین خودشـان و مسئولان کشور، فاصـلهي حقیقی احساس
نمیکننـد. این، نعمت بزرگی است. امروز اگر هر یـک از آحاد این مردم، با رئیسجمهور این کشور ملاقاتی داشـته باشـد، احساس نمیکنـد که با او فرق دارد. آن حالت اشـرافیگري و اوج کاذب طبقاتی که شایـد بتوانم بگویم در همهي حکومتها - تا آن جا که ما میدانیم- وجود دارد، در جمهورياسـلامی نیست. وزرا، جزو همین مردم معمولیِ کوچه و بازارند. آنها از یک خانوادهي اشـرافی جدا نشدهاند به مسـند وزارت بیایند. به خاطر مسئولیت و تخصص و آگاهیای، آنها را از داخل دانشگاه، یا از فلان شغل آوردهاند و در رأس وزارت گذاشـتهاند.
وقتی هم که از کار منفصل میشوند، باز سـراغ همان شغل قبلیشان میروند. یک وقت چندي پیش- دو سـال قبـل از این- یکی از وزراي زمـان مـا، از وزارت کنار رفت. همان هفتهي بعـدش، عیالش را روي موتور گازي نشانـد و با خودش به نمـاز جمعه آورد! یعنی شأن اجتماعی او، این است که حتی یک پیکان نـدارد که زنش را در آن بنشانـد و به نماز جمعه بیاورد.
این، چیز خیلی مهمی است.
🔺 سخنرانی در دیدار با ائمهي جمعهي سراسر کشور
۱۳۶۹/۳/۷
#خاطرات
#سید_علی_خامنهای
#حضرت_ماه
@syed213
4_5924626919172604442.mp3
5.42M
🔴مصاحبه با همسر #شهید_مصطفی_صدرزاده
✨ شهدا مثل ما زندگی میکردن
گناه داشتن، اشتباه داشتن، معصوم که نبودن
اینکه چطوری به اینجارسیدن مهمه...
@syed214
#حدیث_روز
💕 رسول خدا صلی الله علیه
و علی آله 💕
✨ ذكر «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّه ِ الْعَلىِّ الْعَظيم» را بسيار بگوييد:
🌷زيرا كه آن، دارايى بهشت است
🌷و هر كس آن را بسيار بگويد خداوند به او مى نگرد
🌷و هر كس خدا به او بنگرد به خير دنيا و آخرت دست يافته است
.
📚 بحارالأنوار، ج ۳۸، ص ۱۶۱، ح ۸۳.
@syed213
سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
#خاطرات_رهبر_انقلاب #قسمت_پنجاه_و_سه ✨ وزیري که بـا موتور گازی به نمـاز جمعه میرفت... به کشوري
#خاطرات_رهبر_انقلاب
#قسمت_پنجاه_و_چهار
✨ جلسهی مخفیانهی منزل شهید باهنر
اول از شهید باهنر شروع کنم که خاطرات من با او دیرینتر و بیشتر است. همانطور که گفتم من در سال ۱۳۳۶ با مرحوم باهنر آشنا شدم و این آشنایی بعد از گذشت مدتی در سال ۳۸ ظاهراً یا ۳۹ به یک رفاقت نزدیک تبدیل شد و در جریان مبارزات هم که وارد شدیم ایشان یک عنصر فعال بود و در سالهای ۴۴ به بعد ما ارتباطمان ارتباط به صورت یک پیوند کاری و مبارزاتی درآمد. در سال ۱۳۴۴ یا ۴۵ در تهران چندین جلسه به طور مخفیانه تشکیل میشد که نظم این جلسات و ادارهی کلی آنها به عهدهی شهید باهنر بود. این جلسات تشکیل میشد از یک عده عناصر انقلابی و مبارز، عمدتاً از بازاریهای بسیار مومن و چند نفری هم دانشجو و شاید هم یکی، دو نفر اداری که اینها- یکی، دو نفر هم شاید بیشتر- دو، سه نفر اداری ولیکن بیشتر کسبه بودند؛ از بازماندگان مؤتلفه بودند- سازمان مؤتلفه اسلامی - اینها جلسات مخفی تشکیل میدادند و مرحوم باهنر مسئول هماهنگی این جلسات و تعیین سخنرانها و مدرسینی برای این جلسات بود.
یکی، دو تا از این جلسات را خودش تدریس میکرد، یکی، دو تایش را من تدریس میکردم- که ایشان به من محول کرده بود- بعضیاش را هم بعضی از برادران دیگرمان مثل آقای هاشمی رفسنجانی و بعضی دیگر اداره میکردند و تدریس میکردند. این کار مشترک ما بود که آن جا شروع شد و همینطور کار مشترک ما ادامه پیدا کرد تا سالهای ۴۸، ۴۹ که گفتم آن مسألهی جهانبینی پیش آمد و از آنجا ارتباط ما نزدیکتر و ارتباطات کاریمان بسیار بیشتر شد. خاطرات زیادی من در این دوران از شهید باهنر دارم که یکی از این خاطرات، خاطرات زندان سال ۱۳۴۲ ایشان است، که آن سال من هم زندان بودم در قزل قلعه و بلافاصله بعد از من یا اندکی با دوران زندانی من مشترک دوران زندانی ایشان بود، مدتی زندان بودند، آزاد شدند و باز بعد از چند سال مجدداً ایشان زندان افتادند. یادم است در سال ۱۳۴۴ من از مشهد آمده بودم تهران، پروندهای در مشهد داشتم که من را تعقیب میکردند، به خاطر آن مجبور بودم برنگردم مشهد و تهران بمانم. در همین حینی که تهران آزادانه میگشتم و فکر میکردم که مسألهی برای من اینجا وجود ندارد، بوسیلهی آقای هاشمی رفسنجانی اطلاع پیدا کردم که به مناسبت پروندهی دیگری در او من و آقای هاشمی و نُه نفر دیگر از برادرانمان از روحانیون قم تحت تعقیب هستیم. یک روز عصری- این خاطره را فراموش نمیکنم...
ادامه دارد...
#خاطرات
#سید_علی_خامنهای
#حضرت_ماه
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
✅ «ترامپ» و «اوباما» در رصد اطلاعاتی و تیررس «مقاومت عراق»
گردان های کتائب حزب الله عراق با انتشار یک فیلم اعلام کردند در زمان شعرهای مخفیانه اوباما و ترامپ به خاک عراق تیم های حفاظت و شخص رئیس جمهور آمریکا در تیرس کامل رزمندگان مقاومت عراقی قرار داشتند
تمام تحرکات و حرکات اوباما و ترامپ از لحظه ورود و خروج به عراق کامل رصد شده است
@syed213
🔴 چند نکته درباره انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان
برخی از مخاطبین عزیز راجع انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان دچار سوالات و ابهاماتی شده اند که پاسخ به آنان ضروری است:
1⃣ در شورای نگهبان شش عضو فقیه و شش عضو حقوقدان حضور دارند که از بین شش عضو فعلی، آیات عظام احمد جنتی، مهدی شبزندهدار جهرمی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمد یزدی، سید محمود هاشمی شاهرودی محمد مؤمن، آیت الله هاشمی شاهرودی در 3 دی امسال دار فانی را وداع گفته و آیت الله مؤمن نیز در بیماری و کما به سر می برد. عملاً در ماه های اخیر فقط 4 عضو فعال داشته که باتوجه به وضعیت خطیر کشور و نظام قانون گذاری کشور و همچنین مسئله مهم انتخابات مجلس پیش رو، نمی توان بیش از این کار شورا را مختل نگهداشت.
2⃣ عضویت یکی از روسای قوه قضا در شورای نگهبان خلاف قانون نبوده و نیست. لذا شبهه ای در این زمینه وجود ندارد.
3⃣ آیت الله صادق لاریجانی از سال 83 تا 88 پیش از ریاست بر قوه قضا، عضو فقیه شورای نگهبان بوده و تجاربی در این زمینه دارد. چه بهتر از اینکه عضویت در شورای نگهبان، باتوجه به سابقه در این زمینه باشد.
4⃣ ریاست لاریجانی بر دستگاه قضا بعد از دو دوره 5 ساله بزودی تمام می شود و فرد جدیدی جایگزین می شود. شاید رهبر انقلاب با توجه به اشراف بر مسائل و شناخت نسبت به اشخاص، برای ریاست دستگاه قضا از کسانی همچون آیت الله مدرسی یا آیت الله رئیسی یا حتی مجتهدین گمنام و جوان تری استفاده نمایند. به هر شکل استفاده از تجارب آیت الله لاریجانی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص با توجه به اتمام دوره وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا و باتوجه به سوابق ایشان، اقدامی عقلانی و بجاست.
5⃣ حضور در مجمع تشخیص نیز خطیرتر است با توجه به اینکه شخصیتی مقبول تر و جامع تر در اعضای مجمع به جز آیت الله جنتی دیده نمی شود که از عهده ایشان نیز خارج است. شخصیتی مجتهد یا مکلا که در دستگاه قانون گذاری یا قضا یا مجریه بوده باشد و نسبت به بقیه مقبول تر و مورد پذیرش باشد وجود ندارد. آیا غیر از آیت الله لاریجانی فرد دیگری از روحانیون یا غیرروحانیون دارای تجارب بالا و همچنین مورد پذیرش اعضا باشد وجود دارد؟ چاره کار چیست؟
6⃣ پیش از این در مطلبی نسبت به وضعیت دستگاه قضا و دلایل نارضایتی از دستگاه قضا عرض کرده ایم که مشکلات و دردهای دستگاه قضا صرفاً به رئیس دستگاه بر نمی گردد بلکه مجموعه عوامل و مسائلی در این زمینه مطرح است همچون ساختار قوه، اصل کار قضاوت، کمبود قاضی، کمبود زندان، طولانی بودن اطاله دادرسی، ضعف قوانین، کمبود شدید بودجه و غیره.
🔹هرچند در زمان آقای لاریجانی اقدامات ویژه و اساسی نیز انجام شده است، من جمله: برخورد با دانه درشت های فساد اقتصادی در سطح وزیر، معاون اول رئیس جمهور، فرزندان فاسد هاشمی به عنوان شخصیتی با نفوذ، برخورد با عوامل فتنه 88 و عاملان براندازی نظام، کشف و برخورد با اختلاس 3 هزار میلیاردی امیرخسرو مه آفرید در دولت قبل، رانت 18 هزار میلیاردی در دولت فعلی، تشکیل پرونده برای برادر رئیس جمهور فعلی و برادر معاون اول رئیس جمهور، برخورد با سلاطین و عوامل بی ثباتی بازار ارز، سکه و غیره. البته که انتقاداتی نیز مطرح است و گاه متوجه شخص اول دستگاه نیز می شود.
7⃣ انتصاب یک شخص برای یک جایگاه به معنای تأیید صددرصد وی و عملکرد وی نیست. چنانچه مرحوم هاشمی رفسنجانی سالها با توجه به زاویه با رهبری و نظام و حمایت از فتنه 88 و فساد فرزندان و اطرافیان، باز به علت مصلحت، انسجام و امنیت کشور در جایگاه ریاست مجمع تشخیص حضور داشته است و یا حضور سایر افراد با وجود به تفکرات و مواضع کاملاً مخالف با رهبری و نظام.
ادامه👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔴 درباره انتصاب آیت الله لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت شورای نگهبان
ادامه از بالا👆🏻👆🏻👆🏻
🔹پس انتصاب آقای لاریجانی به مجمع تشخیص به معنای تأیید صددرصد وی نیست. هرچند عملکرد و مواضع نسبتاً قابل قبول تری نسبت به سایر شخصیت ها در حمایت از نظام و رهبری و علیه استکبار و فتنه گران و مفسدان داشته است و البته منتقدین آیت الله می توانند در چارچوب قانون و ادب و اخلاق، انتقادات کند و تند خود را مطرح نمایند و این فضای نقد و انتقاد از برکات انقلاب است.
8⃣ شاید برخی از مؤمنین با توجه به عملکرد برادران لاریجانی و برخی از وابستگان آنان، دلگیر بوده و خاصه نسبت به عملکرد علی لاریجانی در جایگاه مجلس شورا شدیداً ناراحت و نگران اند؛ اولاً باید بدانیم که نباید عملکرد علی لاریجانی و یا سایر اعضای خانواده را به پای آیت الله لاریجانی حساب کنیم؛ آیت الله در موارد متعددی نشان داده با برادر خود در مجلس اختلافات عمیق و جدی داشته است. در برخورد با مفاسد دولتی، در حمایت یا عدم حمایت از روحانی، در برخورد با فتنه گران و مسائل متعددی آیت الله نشان داده با علی لاریجانی اختلافات جدی دارد و چنانچه ما مردم و نیروهای انقلابی این اختلافات را نبینیم حتماً بی انصافی کرده ایم. ثانیاً آیت الله لاریجانی نسبت به سایر مسئولین عملکرد بهتری داشته و ثالثاً ولایتمداری و اطاعت از رهبری برای همچنین موقعیت هایی است وگرنه در سایر مواقع که اقدام و عملکرد ولی جامعه مورد علاقه ما باشد ولایتمداری خیلی مطرح نیست. اصل ولایتمداری و اعتماد به امام جامعه در همچنین شرایطی وارد است که شما از یک شخصیت رضایت کامل ندارید و از طرفی به عملکرد وی نیز اشراف کامل نداشته اید اما به رهبری و تصمیمات رهبری با توجه به اشراف ویژه ایشان بر کشور و دستگاه ها و شناخت ایشان از شخصیت ها، اعتماد کرده و می پذیرید.
9⃣ عضویت دو برادر از یک خانواده بعنوان رؤسای قوای کشور شاید در وهله اول قابل هضم نباشد اما باید بدانیم که انتخاب یا عدم انتخاب افراد برای جایگاهها نباید تابع این شرط باشد که از یک خانواده باید چند نفر باشند یا چند نفر نباشند! انتخاب بر مبنای شایستهسالاری اصل است. هرچند انتخاب #علی_لاریجانی به ریاست مجلس تصمیم مردم و نمایندگان مردم است نه تصمیم رهبری یا تصمیم نظام. نمایندگان ملت در چند دوره اخیر ارادت ویژه ای به ایشان نشان داده اند!! کاش ما مردم در انتخاب خودمان دقت کنیم و افرادی را انتخاب کنیم که تحت تأثیر لابی های علی لاریجانی و همفکران وی قرار نگیریم.
🔟 برای تمدن سازی دو عنصر ویژه نیاز داریم: تولید فکر و تربیت نیرو. جریان انقلاب در حوزه و دانشگاه، باید بداند بیش از هر چیز دیگری به کادرسازی و تربیت نیرو در همه سطوح و در همه رشته ها و عرصه ها نیاز دارد. از عرصه فقه حکومتی گرفته تا فقه قضا و حقوق و اقتصاد و سیاست و فرهنگ و هنر و ورزش. امروز انقلاب در همه عرصه ها نیاز به جریان انقلابی دارد؛ در حوزه اقتصاد، مدیریت، هیئت علمی دانشگاه، معلم، قاضی، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ارتشی، سپاهی، بانکی و غیره. اگر دلسوز این نظام و آینده آن هستیم در خصوص تولید فکر و تربیت نیرو موظفیم.
ان شاءالله آینده ازآن حزب اللهی هاست.
@syed213
4_5927095026424218206.mp3
7.25M
🔴مصاحبه با همسر #شهید_صطفی_صدرزاده
✅ ماجرای سخنرانی زینبگونه همسر شهید در مراسم خاکسپاری
✨ آیا مگر ما از حضرت زینب بالاتریم...
@syed213
🌷| برای کارهای #فرهنگی از جان و دل مایه میگذاشت
از #خواب و #خوراکش می زد تا بتواند #بهترینفعالیت را داشته باشد
#ماهرمضان تا ساعت 12 شب در مسجد میماند و #کارهایفرهنگی میکرد
#کلاس_قرآن، سفره #افطار، #حلقهصالحین و برنامه های #مذهبی و ....
برای هر کدام از جان و دل مایه میگذاشت...
#شهیدمصطفیصدرزاده
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به #تو از دور سلام...
به #حسینابنعلی از طرف وصلهی ناجور #سلام...
#السلامعلیکیااباعبدالله
#شب_زیارتی_ارباب
🎙 #سیدرضانریمانی
@syed213