بسم الله الرحمن الرحیم
بنده به عنوان مدیریت طرح سراسری تبیین منظومه فکری رهبری، در بخش عملیاتی طرح، در کنار اجرای دقیق و منظم سیر مطالعاتی(توسط نمایندگان محترم) بعد از مطالبه ی جدی مقام معظم رهبری مبنی بر کمک رسانی سریع و صحیح به زلزله زدگان و مشورت با هیات اندیشه ورز، تصمیم به همراهی و کمک رسانی به مردم زلزله زده ی سرپل ذهاب را گرفتیم.
در این مدت هزینه های واریزی، جهت کمک به مردم، به حساب آقای بلوچی واریز شده و می شود.
ما یحتاج ضروری، که به جهت کمک به مردم زلزله زده خریداری میشود همه، همراه با فاکتور و صورت حساب است که در کانال، اطلاع رسانی می شود.
هر کالایی که به عزیزی اهداء میشود، رسید و قبضی توسط دوستان ما دریافت می شود.
هم اکنون (ماه رمضان) جمعی از برادران و خواهران وابسته به طرح، مشغول کمک رسانی و اجرای برنامه های فرهنگی و ورزشی (برای سنین مختلف) در منطقه سر پل ذهاب هستند.
منطقه سرپل ذهاب به جهت مذهبی و قومیتی بسیار شرایط حساس و ویژه ای دارد که باید بسیار با احتیاط و هشیارانه عمل کرد و الا آسیب، بیشتر از منفعت خواهد بود.
امیدوارم بتوانیم در مسیر اهداف انبیاء علیهم السلام که یکی از مهم ترینِ آنها، فقر زدایی و رفع اختلاف طبقاتی بوده، گام برداریم.
اسماعیل فخریان
سرپل ذهاب
۹۷/۳/۸
#زینب امام خود را تنها نگذاشت...
#انسان_۲۵۰_ساله
قبل از حرکت به #کربلا، بزرگانی مثل این عباس و ابن جعفر و چهره های نامدار صدر #اسلام، که ادعای فقاهت و شهامت و ریاست و آقازادگی و امثال اینها را داشتند، گیج شدند و نفهمیدند چه کار باید بکنند. ولی زینب کبری گیج نشد و فهمید که باید این راه را برود و #امام خود را تنها نگذارد و رفت.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۹۰
#جلسه_هجدهم
#زینب_کبری
@t_manzome_f_r
📗بریدهای از جلسۀ دوازدهم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
توحید و نفی طبقات اجتماعی
پس خالق و معبود و مدبر امور همگان خداست. اين مسئلۀ خيلى مهمى است که اگر چنانچه خالق و معبود يكى شد، ناگزير انسانها در يك طبقه و يك ترازند. همه از اصل و ريشۀ مادىِ واحدى آفريده شدند. روى اين كلمۀ مادى دقت داريم، تكيۀ مخصوص داريم؛ از جنبۀ مادى، از جنبۀ ساختمان بدنى، همۀ انسانها از يك اصل و يك ريشه آفريده شدهاند. هيچكس در آفرينش از مزيتى كه منشأ برخورداريهاى حقوقى باشد، بهرهمند نيست.
اين را هم دقت كنيد؛ نهاينكه از مزيتى برخوردار نيست؛ چرا، ممكن است انسانهايى بر اثر شرايطى، يك استعداد خاصى پيدا كنند؛ خب، يك مزيتى شد. يك نفر ممكن است از لحاظ شرایط خِلقتى جورى بهوجود آمده باشد كه نابغه باشد. ممكن است كسى از پدر و مادرى توليد شده كه بااستعداد است. يكى کماستعدادتر است، يكى نيرومندتر است، يكى ضعيفتر و لاغرتر است، يكى زيباتر است، يكى زشتتر است، پس اين اختلافات هست، اما اين اختلافات منشأ اختلاف حقوقى نيست. چنين نيست كه آنكسىكه از قواىِ جسمىِ بيشترى برخوردار است، از حقوق اجتماعىِ بيشترى برخوردار باشد، ابداً! چنين نيست آنكه در يك خانۀ اشرافى و متنفّذى به دنيا آمده، از امكانات بيشترى برخوردار باشد. هرگز! اسلام اگر مدرسه باز مىكند، براى همۀ بچهها باز مىكند؛ اگر تعليم و تربيت مىدهد، براى همۀ بچهها مىدهد؛ اگر به انسانها امكان كسب و كار و تلاش و سعى در زندگى مىدهد، به همه مىدهد؛ كار اگر مىدهد، به همه مىدهد.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_دوازدهم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
📗بریدهای از جلسۀ سیزدهم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
تأثیرات روانی توحید
انسان موحد از جملۀ تأثیراتی که روح او از ناحیه و قِبَلِ توحید میبرد، یکی این است؛ دارای وسعت افق دید میشود. موحد از تنگنظریها، از کوتهبینیها، از نزدیکبینیها آسوده و راحت است. آدم موحد نمیگوید من در این میدان شکست خوردم یا جبهۀ ما دراینزمینه عقب نشست و کار به زیان ما تمام شد. او اینقدر نزدیکبین نیست. او میداند که فکر توحیدی به درازای عمرِ بشر دارای قلمرو است، عمرِ بشریت؛ با مقیاس عمرِ بشریت، ده سال و بیست سال و پنجاه سال و صد سال، یکلحظه و یکدقیقه بیش نیست. به بیان دیگر و از دیدگاه دیگر، آدم موحد افق دیدش در مسائل مادی و نیازهای پست و حقیر خلاصه نمیشود، متوقف نمیگردد. آدم موحد درمقابل خود وقتی نگاه میکند، در کنار نیازهای مادی، دهها نیاز، صدها نیاز از عظیمترین و عزیزترین نیازهای انسان را میبیند. تمام ذهنش و فکرش و حواسش، منحصر و متوقف نیست در نیازهای پست و حقیر و کوچک، آنگونه که انسانهای در باطن مادی، اگرچه در ظاهر الهی، در ظاهر معنوی، خودشان را در آن محبوس و زندانی کردهاند. آدم موحد وقتیکه نگاه میکند، آینده را درمقابل خود بینهایت وسیع میبیند. همانطوریکه در یکی از روزهای گذشته عرض کردم، موحد برای دنیا آخری قائل نیست. برای خاطر اینکه آخر دنیا را متصل به آخرت میبیند. آخرت را با دنیا سر و تهِ یک طومار میداند. مرگ را دیوار زندگی نمیداند، پایان این راه فرض نمیکند، بلکه دریچهای و مَمَرّی و معبری میداند، بهسوی دنیایی وسیعتر. اینها خواص توحید است.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_سیزدهم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
آن دستگاهی (در دوران خلافت مروانی و سفیانی و عباسی) که میخواست انسانها را عاقل، متعبّد، مؤمن، آزاد، دور از آلایشها، خاضعِ عندالله و متکبر در مقابل متکبران تربیت کند و بسازد به دستگاهی تبدیل شد که انسانها را با تدابیر گوناگون، اهل دنیا و هوی و شهوات و تملق و دوری از معنویات و انسانهای بیشخصیت و فاسق و فاسدی میساخت و رشد میداد.
@t_manzome_f_r