27.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه میتوانیم آینده وضعیت آبو هوای زمین را عوض کنیم؟!
🎙 دیوید والاس ولز (David Wallace-Wells)
🔘قسمت ۱ از ۲
◾️دیوید والاس ولز، نویسنده میگوید، بحران آب و هوا بسیار گسترده و پیچیدهتر از آن است که با یک راه حل ساده حل شود. آنچه ما نیاز داریم تغییر در نحوه زندگی ما است. با او همراه باشید تا برخی از اقدامات مشخص را که ما میتوانیم برای ساختن جهانی قابل زندگی و مرفه در عصر گرم شدن کره زمین انجام دهیم، بیان کند
🎞 #برنامه_تد (TED)
⏰ آبان ۱۳۹۸ / September 2019
⚜️ @taammolat74
32.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه میتوانیم آینده وضعیت آبو هوای زمین را عوض کنیم؟!
🎙 دیوید والاس ولز (David Wallace-Wells)
🔘قسمت ۲ از ۲
◾️دیوید والاس ولز، نویسنده میگوید، بحران آب و هوا بسیار گسترده و پیچیدهتر از آن است که با یک راه حل ساده حل شود. آنچه ما نیاز داریم تغییر در نحوه زندگی ما است. با او همراه باشید تا برخی از اقدامات مشخص را که ما میتوانیم برای ساختن جهانی قابل زندگی و مرفه در عصر گرم شدن کره زمین انجام دهیم، بیان کند
🎞 #برنامه_تد (TED)
⏰ آبان ۱۳۹۸ / September 2019
⚜️ @taammolat74
26.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #رضوان_رمضان
🌷 مناجاتخوانی #حاج_محمود_کریمی
▶️ (عبد گنه کارت دلش بیقراره...)
🔸مراسم مناجات شب نهم ماه رمضان سال ١۳۹۷
🔹حرم مطهر امام رضا (عليهالسّلام)
⚜ @taammolat74
May 11
🔰 تابآوریِ جالبِ بعضی آدمها
✍️ محمود مقدسی
🔸این روزها، یکی از چیزهایی که مدام توجّهم را جلب میکند، مواجهه تابآورانه بعضی از آدمهاست که توانستهاند در دلِ این بحرانِ ناخوانده، خودشان را بازسازی کنند. به این معنا که توانستهاند واقعیت این رخداد را بپذیرند، دست از ناله کردن و سردرگمی بردارند، چشمانتظارِ بازگشتِ اوضاع به وضعیت طبیعی و برگشتن به فعالیتهای همیشگیشان نباشند و فضای عاطفی و حرفهایشان را در این موقعیت تازه، سر و سامان بدهند.
🔹تجربه این قبیل آدمها هیجانزدهام میکند و از خودم میپرسم چه تفاوتی بین آنها و بقیه ما هست که به جای فرسایش و تکرار و نگرانی، به هر میزان که شده از این تهدید، فرصتی بیرون میکشند؟ بعضی از آنها هم انگار تازه راهشان را پیدا کرده باشند، روزهای شکوفاتری را نسبت به قبل تجربه میکنند. این از همه عجیبتر است. گویی فشار و تنگنایی از این جنس لازم بوده تا کارِ تکراری پیشین را رها کنند و به ظرفیتِ پیشتر دیده نشده ای در درونشان بها بدهند.
🔸گاهی اوقات فکر میکنم مهمترین چیزی که پدر و مادر میتوانند به فرزندشان بدهند، همین توانِ تابآوری، بازآفرینی و خلاقیت است؛ اینکه در هر شرایطی بتواند احساساتش را به رسمیت بشناسد و فرصتی برای ساختن بیابد.
⚜️ @taammolat74
🔸آقایان مدیران صدا و سیما. شفافیت معجزه می کند!
✍️ میثم مهدیار
🔘 بخش ۱ از ۲
1️⃣ بعد از اتفاقات دی ماه 98 بود که برخی از بازیگران و مجریان و دست اندرکاران هنر و سینما و تلویزیون صریحا یا تلویحا اعلام کردند که ترجیح می دهند با نهادهای فرهنگی رسانه ای حاکمیتی همچون جشنواره فجر همکاری نکنند. این تحریم به صدا و سیما هم رسید و از #قلقلی تا محسن #تنابنده هم اعلام کردند از تلویزیون خداحافظی می کنند. برخی مثل رضا #رشیدپور هم اعلام کردند در شکاف «دوگانه مسئولان و مردم» طرف مردم هستند!
🔹این روزها هم صدا و سیما دوباره سیبل انتقادات شده اما این بار از جبهه حزب اللهیِ مقابل. آنها صراحتا « باج دادن مدیران صدا و سیما به سلبریتیها» را هدف گرفته و خواستار شفافیت قراردادها و دستمزدهای سلبریتی ها در تلویزیون شده اند.
🔹اما جالب اینکه مواجهه مدیران صدا و سیما با این دو جریان یکسان نبوده است. دو ماه بعد از ماجراهای دی ماه، تنابنده سریال پایتختش را که گوشه و کنایه های زیادی به نظام و سپاه زده بود را روی آنتن برد و رضا رشیدپور دوباره در ویژه برنامه نوروزی شبکه سه(اتفاق) ظاهر شد. برنامهای که این روزها دوباره نام آن به خاطر دست مزد بالای رضا رشیدپور بر سر زبان ها افتاده است.
🔹اما در مقابل برنامه رمضانیه شبانه #یامین_پور (از جریان منتقد) در شبکه افق لغو شد. قبلتر و به خاطر انتقادات یامین پور به استثنا شدن بسیاری از مدیران پیر و فرتوت صدا و سیما از قانون "منع به کارگیری بازنشستگان" حضورش صرفا به شبکه افق محدود شده بود و این بار حتی از اجرا در این شبکه نیز منع شد. این نشان می دهد گویا هزینه انتقاد از مدیریت صدا و سیما از هتک نظام هم بیشتر است!
2️⃣ صدا و سیما دچار یک دور باطل شده است: مدیران صدا و سیما تلاش می کنند تا با فروش آنتن به #اسپانسرها مشکلات بودجه ای خود را حل کنند؛ اسپانسرها برای سود بیشتر پدیده مجری-سلبریتی ها را باب کردند و دستمزدهای نجومی را رواج دادند. حالا، هم ذائقه مخاطب تغییر پیدا کرده و هم هزینه های تولید بسیار افزایش یافته و در واقع مدیران سازمان از چاله به چاه افتاده اند.
[ادامه دارد...] ⬇️
⚜️ @taammolat74
🔸آقایان مدیران صدا و سیما. شفافیت معجزه می کند!
✍️ میثم مهدیار
🔘 بخش ۲ از ۲
3️⃣ تقریبا هیچ کدام از رسانه های رسمی یا غیر رسمی اصولگرا از روزنامه ها تا سایت ها این موج مطالبه گری و شفافیت خواهی و انتقاد از مدیران صدا و سیما را پوشش نداده اند. همان رسانه هایی که دو هفته قبل به خاطر یک سکانس سریال پایتخت گریبان چاک می کردند و در جلسات و گفتگوهای خصوصی شان از بالا تا پایین سازمان را مورد حمله قرار می دهند حال در این منازعه بیرون گود نشسته اند. شاید دلیل عمده این کناره گیری را باید در «#رانت_آنتن» دانست. بسیاری از فعالان و مدیران رسانه ای اصولگرا اینک در صدا و سیما ( به عنوان تهیه کننده یا کارشناس یا سردبیر و...) «برنامه» دارند و می دانند حمایت علنی از انتقادات به مدیران صدا و سیما یعنی از دست دادن این فرصت!
4️⃣ اما دلسرد کننده تر از همه، یادداشت حمایتی ( یا حداقل می توانیم بگوییم توجیه گرایانه ) رئیس جوان و خوشفکر دانشگاه صدا و سیما از عملکرد آنتن فروشانه مدیران سازمان در مقابل انتقادات بود. لب کلام جناب #اسفندیاری این بود که چون بودجه کم است پس مجبوریم آنتن بفروشیم.
🔹این درحالیست که #دانشگاه_صدا_و_سیما قرار بوده عقل متصل سازمان صدا و سیما باشد و نقشی راهبردی برای سازمان بازی کند. بحران آنتن فروشی در سازمان نشان از آن دارد که این دانشگاه در تولید ایده هایی برای اقتصادِ سازمان موفق نبوده است یا اگر توفیقی داشته به علت ارگانیک نبودنش نتوانسته کمکی به حل بحران کند.
🔹مدیران صف معمولا فرصت کافی برای نگاه به گذشته، انباشت تجربیات و تامل در دستاوردها ندارند و گرفتار عملگرایی هستند. در صدا و سیما مساله پر کردن آنتن چنین معظلی را مضاعف می کند. حداقل انتظار از دانشگاه صدا و سیما این بوده و هست که اگر در خلق ایده های اقتصادی سالمتر برای سازمان ناتوانند حداقل تبعات آنتن فروشی را در کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیران بالادستی روشن تر کنند.
5️⃣صدا و سیمای ما حتما توفیقات بسیاری داشته است اما این تجربیات مثبت انباشت نشده وبه ارتقای کیفی برنامه های سازمان منجر نشده است. همین مساله بحران ساختاری صدا و سیما را عیانتر می کند. تجربه #ضرغامی، #سرافراز و حالا #علی_عسگری نشان می دهد که بحران های چندلایه صدا و سیما با رفتن و آمدن این و آن حل نمی شود بلکه ناظر به آن بحرانهای ساختاری،سازمان به تحولات ساختاری بنیادین محتاج است.
♦️#شفافیت قوانین و عرف های اداره سازمان، شفافیت در قراردادها و دست مزدها ، پاسخگویی به مردم و... از جمله عواملی است که می تواند ابعاد بحران مدیریتی در صدا و سیما را روشن تر و زمینه چنین تحولی را تمهید کند. ایکاش خود مدیران سازمان شعار آن کلیپی که بارها در شبکه های مختلف سیما پخش شده را جدی می گرفتند: «شفافیت معجزه می کند»؛ باور بفرمایید!
⚜️ @taammolat74
♨️زمان پایان کرونا در ایران و جهان پیشبینی شد
🔸محققان دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور(SUTD)در تحقیقی جدید با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات مربوط به پاندمی کووید۱۹ در سراسر جهان را تحلیل و زمان احتمالی پایان یافتن شیوع کووید ۱۹ در کشورهای مختلف جهان را پیش بینی کردهاند.
🔹طبق اطلاعات بروزرسانی شده در ۲۸ آوریل(۹ اردیبهشت) در این تحقیق، پیشبینی میشود تا ۱۷ می (۲۸ اردیبهشت) ۲۰۲۰ میلادی ۹۷ درصد شیوع کووید ۱۹ در ایران پایان یابد.
🔸همچنین تا حدود ۲۸ سپتامبر (۷ مهر) سال جاری میلادی شیوع این بیماری به طور ۱۰۰ درصد پایان مییابد.
📚جام جم
⚜️ @taammolat74
♨️ شماره دوم مجله #دیدهبان_اندیشه ما را در سایتهای ذیل میتوانید دانلود نمایید:
🔻سایت فکرت
🌐 http://fekrat.net/?p=642
🔻خبرگزاری مهر
🌐 mehrnews.com/xRMtk
⚠️ دوستان و مخاطبین عزیز، نقدها و ملاحظات خود را برای ما بفرستید، تا در نسخههای آینده آنها را اصلاح کنیم. همچنین نسبت به مطالبی که در این شماره از روشنفکران آمده، نقد یا تحلیلی دارید برای ما بفرستید تا با اسم خودتان در شمارههای آتی درج شود. 🌷
⚜️ @taammolat74
2.mp3
41.16M
🎼 #نجوای_عاشقانه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶🔶🔶
🦋فرازهایی از دعای "ابوحمزه ثمالی"
《إِلٰهِى لَاتُؤَدِّبْنِى بِعُقُوبَتِكَ ، وَلَا تَمْكُرْ بِى فِى حِيلَتِكَ ، مِنْ أَيْنَ لِىَ الْخَيْرُ يَا رَبِّ...》🌙
الهی العفو...✨
شب اول ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹
🔷🔷🔷
🎙 سیدرضا نریمانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⏳ نجوای عاشقانه و مناجات دلنشین هر شب جمعه در کانال تاملات
⚜️ @taammolat74
♨️ مهم ترین و پربازدیدترین عناوین مطالب کانال تاملات در #فروردین_99
🔘 بخش نخست
✍️ ما و نقش خدا در زندگی
✍️ سالی که بر ما گذشت / محمدرضا کائینی
✍️ کرونا تا آستانه سال جدید / عبدالله شهبازی
✍️ رسانهای که صاحب ندارد! / محمدصادق کوشکی
✍️ ما، کرونا و انسان شناسی فاجعه / دکتر احمد نادری
✍️ پایتخت باید مردمی بماند / عزیز نجف پور
✍️ جهش توليد / مجید شاکری
✍️ در فراگیری کرونا از چه بترسیم و از چه نترسیم؟ / دکتر هادی خانیکی
✍️ آیا دستگاه اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل از اجنه برای ماموریت های خود استفاده می کند؟
✍️ کرونا و تجلی عقلانیت جمهوری اسلامی / شهاب اسفندیاری
✍️ راههای تقویت بنیه و قوت انقلاب اسلامی در فضای مجازی / علیرضا آل داود
✍️ منشا ویروس کرونا چیست؟!
✍️به جای تبریک عید/ محمدمهدی اردبیلی
✍️ امکان تخیل امر جدید در جهان کوکو / کمیل سوهانی
✍️ پایتخت شش و مسئله ی چگونگی مواجهه ی منتقدانه با آن / محمد لیاقت
✍️ مهندسی افکار عمومی با چاشنی سرگرمی / علیرضا محمدلو
✍️ کرونا ویروس و خلاء مطالعات علوم انسانی اسلامی / علیرضا استادیان
✍️ روایت ابزورد علم جدید از نبرد انسان و کروناویروس / محمدعلی روزبهانی
📩 نظرات و پیشنهادات و مطالب خود را برای ما ارسال کنید.
🔶🔸 با کانال ما همراه باشید🔸🔶
⚜️ https://eitaa.com/joinchat/2648178709C2169abb994
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #رضوان_رمضان
🌷 #شهید_مطهری و ماه رمضان
🔸مطهری هنوز هم تک است؛ همچنان مثل قدیم چنین میاندیشم که استاد مطهری نه یک بلکه چندین سر و گردن از تمامی نویسندگان مسلمان ایران و جهان اسلام معاصر خود بالاتر است.
🔸آدمی فکور، معتدل، و جستجوگر. کسی که تلاش میکرد بفهمد، و این مهمترین خصلت او بود. او به مهمترین مسائل اجتماعی میاندیشید و جامعه را از طریق #تفکر دنبال میکرد و این تفکر را در هر جایی دنبالش میگشت.
✍ رسول جعفریان
⚜ @taammolat74