هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
امام خمینی ره و نظریه الاسلام هو الحکومه.mp3
31.67M
🎧 آیتالله میرباقری | «امام خمینی(ره) و نظریه الاسلام هو الحکومة»
⏰ زمان ارائه: شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۳،
همایش ملی «تحول حوزه علمیه بر مبنای مکتب امام خمینی (ره)»
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
49.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۳/۱۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
✍️🏼 به جز عده ای معدود، تاکنون هیچ کدام از نامزدهای انتخاباتِ ریاست جمهوری، اساسا در سطح و ترازِ ریاست جمهوریِ انقلاب اسلامی ایران نبودند.
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
✍️🏼 اندیشه های اقتصادی #دیوید_ریکاردو از چهره های شاخصِ "مکتب کلاسیک" تا ساعاتی دیگر در کانال بارگذاری خواهد شد.
تأمُّلاتِ نظری
💠 امام به ما آموخت که انتظار در #مبارزه است.
و این جمله ی #امام رو هم با دقت مطالعه بفرمایید و البته توأمِ با تعمُّق
✍️🏼 دیدگاه های اقتصادیِ نامزدهای جریانِ #اصلاحات در انتخاباتِ پیش رو مشخص است. [پیاده سازیِ رویکردهای اقتصادیِ نظام سرمایه داری و نئولیبرالیسم] لکن توجه و حساسیتِ معتقدانِ به انقلاب اسلامی باید بر روی #برنامه_های_اقتصادی نامزدهای جریان انقلاب [با شدت و ضعفی که در انقلابی بودن شان وجود دارد] باشد. #دلار_زدایی از اقتصاد ایران باید در برنامه ها باشد، در غیر اینصورت؛ فضای اقتصادی کشور همان خواهد بود که اکنون هست.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
37.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا آقای خامنهای با سیاست های «تعدیل اقتصادی» هاشمی رفسنجانی موافق بود؟
در گفتگو با یاسر جبرائیلی
📺 youtu.be/Ztu5dMWK9VM
✍️🏼 اگر دیدید نامزد های انتخابات، بجای ارائه ی برنامه ی دقیق و مبسوط، صرفا از تصاویر شهدا خاصتا شهید سلیمانی در تبلیغات استفاده می کنند، بدانید این اشخاص اگر در منصب ریاست جمهوری هم قرار بگیرند، اساسا کاری از پیش نخواهند برد؛ چون فاقدِ برنامه و صلاحیت هستند.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
💠 آیت الله العظمی بهجت -رحمه الله- :
"به تجربه برای من ثابت شده است که اگر کوتاهی در مسائل عبادی [مستحبات] حاصل نشود، درسی که نیاز به یک ساعت مطالعه دارد در ده دقیقه انجام میشود."
کتاب حضرت حجت (عج)؛ ص ۷۴
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀داستان غمبار دلار در اقتصاد ایران
🔹هم اکنون ۴ نرخ دلار داریم:
1⃣ دلار ۲۸۵۰۰ تومانی عمدتا ناشی از صادرات نفت توسط دولت (حدود ۲۵٪)
2⃣ دلار ۴۲۰۰۰ تومانی عمدتا از پتروشیمی ها و فولادی ها (حدود۵۰٪)
3⃣ دلار ۵۶۰۰۰ تومانی اشخاص ۵٪زیر قیمت دلار آزاد عمدتا از صادرکنندگان غیرنفتی(حدود۲۵٪)
4⃣ دلار آزاد ۵۹۰۰۰ تومانی عرضه قاچاق (تخمین ۳۵میلیارد دلار)
🔻سیاستگذاران ارزی در حال حذف تدریجی دلار ۲۸۵۰۰ تومانی تخصیصی به کالاهای اساسی و مواد اولیه و تامین واردات آن در نرخ ۴۲۰۰۰ تومانی میباشند، این اقدام را با حذف ارز شکر و... شروع کردند و ادامه دارد.
🔹اگر برنامه بعدی حذف ارز نیمایی ۴۲۰۰۰ تومانی و نزدیک کردن آن به نرخ دلار اشخاص حدود ۵۶۰۰۰ تومانی باشد، نرخ دلار روندی صعودی خواهد داشت.
🔹با این دو اقدام نرخ دلار آزاد حدود ۶۰۰۰۰ تومانی هم شروع به افزایش میکند و به تبع نرخ دلار اشخاص هم که ۵درصد زیر نرخ ارز آزاد است بالا میرود
🔻با افزایش قیمت دلار، قیمت اقلام وارداتی(عمدتا نهادههای تولید) بالا میرود و قیمت نهادههای و محصولات پالایشی، پتروشیمی و فولادی هم که باید به قیمت فوب خلیج فارس و ...به تولیدکنندگان داخلی فروخته شود، افزایش مییابد و محصولات داخلی هم گران میشود.
🔹و اینگونه تورمی مزمن به اقتصاد ایران تحمیل میشود و سفره مردم مرتب کوچک و کوچکتر میشود.
🔻 در واقع این چهار نرخ دلار همانند #پاندولی عمل میکنند که وقتی اولی را می خواهی با یک ضربه به دومی برسانی، این گوی بقیه گویها را هم به جلو می راند و این داستانی است که مرتب در قیمتهای بالاتر تکرار میشود.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
تأمُّلاتِ نظری
فهرستِ اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده به وزارت کشور ارسال شد...
مسعود پزشکیان (اصلاح طلب)
محمد باقر قالیباف (اصول گرا)
سعید جلیلی (اصول گرا)
علی رضا زاکانی (اصول گرا)
امیر حسین قاضی زاده هاشمی (اصول گرا)
مصطفی پور محمدی (اصول گرا)
با این چینش بعیده کسی پوششی باشه و به نفع دیگری بکشه کنار، اما بازم باید ببینیم روز آخر چی پیش میاد.
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 نقدی بر طرح وان دکتر جلیلی
🔻 طرح وان که جزئیاتش در یادداشت زیر در پایگاه اطلاعرسانی دکتر #جلیلی آمده
B2n.ir/x30874
مبتنی بر مفهوم نادرست #یارانه_پنهان_انرژی است، طرحی که اجرای مشابه آن در قالب #هدفمندی_یارانه_ها از دهه ۹۰ باعث #دلاری_شدن هزینه تولید ملی، تقویت #ذینفعان_افزایش_قیمت_دلار، #حذف_رانت_تولید_به_بهانه_عدالت، و #وابستگی_بودجه_هدفمندی_به_قیمت_دلار شده است.
🌀 اگر این #ایده_خطرناک بخواهد مبنای عمل دولت احتمالی دکتر جلیلی باشد، امیدی به بهبود سفره معیشت مردم نیست.
#جلیلی
#طرح_وان
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
✅️ #مکتبِ_کلاسیک؛ اندیشه های اقتصادیِ #دیوید_ریکاردو
🔸️ دیوید ریکارد (۱۷۷۲- ۱۸۲۳) اقتصاددان انگلیسی و از چهره های برجسته ی مکتب کلاسیک است. او در طراحیِ نظریه ی #ارزش_کار، #آزادی_تجارت و #مزیت_نسبی نقشِ پیشتازی داشته است. همچنین ریکاردو پس از تورگو، از اولین اقتصاددانانی است که #قانون_بازده_نزولی را مطرح ساخته است. مضافا بر این، ریکاردو؛ چگونگیِ تقسیمِ منافعِ کل اقتصاد بینِ #اجاره، #دستمزد و #سود را بیان کرده است و در عینِ حال، ارزش را به طورِ مطلق به #کار مرتبط می دانست.
🔸️ #رانت_ریکاردویی و رانتِ عام؛ نظریه ی توزیعِ ریکاردو سه عنصرِ "رانت، دستمزد و سود" را در بر داشت. ریکاردو رانت را به زمین مرتبط می دانست و آن را به اینصورت بیان می کرد که؛ به علت افزایش جمعیت و استفاده ی زیاد از زمین، مقدار زمین های حاصلخیز رو به کاهش می روند و استفاده از زمین های درجه ی دوم آغاز می شود. با توجه به هزینه ی نسبیِ بیشترِ استفاده از زمین های درجه ی دوم، آن دسته از مردم که دارای زمینِ نوع اول (حاصلخیز) هستند، نوعی مازادِ درآمد خواهند داشت که ریکاردو آن را #رانت نامید. ریکاردو و سائر کلاسیک ها به دلیلِ توجه خاص به ارزشِ کار، رانت را از نظر اخلاقی مثبت نمی دانستند. زیرا رانت، پیوندِ معنی داری با کار نداشت.
🔸️ #دستمزد و #سود؛ در نظریه ریکاردو علاوه بر رانت، دستمزد و سود نیز نقش دارند. دستمزد از نظر ریکاردو، به سطحِ حداقل معیشت (به تعبیر عامیانه بخور و نمیر)، بستگی خواهد داشت، که با توجه به عادات و آداب و رسومِ افراد تعیین می گردید. از اینرو وقتی استانداردِ زندگی بالا می رفت، میزان حداقل دستمزد نیز افزایش پیدا می کرد. ضمنا #قیمت از نظر ریکاردو، معلولِ حرکتِ #عرضه و #تقاضا نبوده، بلکه محصولِ #هزینه_تولید است. در دیدگاه وی، آنچه از محصول و درآمد - پس از کسرِ دستمزد و اجاره- به صاحب سرمایه پرداخت می شد، سود نام داشت.
🔸️ جالبِ توجه است که؛ #سطح_سودِ همه ی صنایع در نظر ریکاردو به سمتِ میزانی یکسان میل می نمود. چون با توجه به فرض های الگوی ریکاردو، اگر یک صنعت از سودِ نسبیِ بیشتری برخوردار باشد، بنگاه ها از دیگر جاها به آن صنعت روی آورده، سود های یاد شده را جذب می کنند. و اگر برعکس؛ سودآوریِ یک صنعت به طور نسبی کمتر باشد، بنگاه ها از آن خارج شده تا سطحِ سود برای بنگاه های باقی مانده بالا رود. ( توجه شود: هر صنعت در بر دارنده ی تعدادی بنگاه است) به عقیده ی ریکاردو اگر دستمزدِ نیروی کار بالا رود، متوسط سودِ بنگاه کاهش می یابد. این نظریه گرایش به کاهشِ سود از نظرِ ریکاردو بعدها توسطِ #مارکس به عنوانِ دلیلِ دیگرِ سقوطِ سرمایه داری مطرح شد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
🔰 در لینکِ ذیل، راهکارِ ۶ بندی برای حل مسئله ی #ارز، توسطِ دکتر #حسین_صمصامی رئیس دانشکده ی اقتصادِ شهید بهشتی و متخصص در مسئله ی ارز بیان شده است. حتما توصیه اکید دارم مطالعه بفرمایید.👇
https://www.google.com/amp/s/www.tasnimnews.com/fa/news/1403/02/02/3071614/%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2587%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B1-6-%25D8%25A8%25D9%2586%25D8%25AF%25DB%258C-%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-%25D8%25AD%25D9%2584-%25D9%2585%25D8%25B3%25D8%25A6%25D9%2584%25D9%2587-%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25B2-%25DA%25AF%25D9%2581%25D8%25AA%25DA%25AF%25D9%2588-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25D8%25AD%25D8%25B3%25DB%258C%25D9%2586-%25D8%25B5%25D9%2585%25D8%25B5%25D8%25A7%25D9%2585%25DB%258C/amp
🔸️ تاکنون بنده ندیدم هیچ کدام از نامزدها پیرامونِ این مسئله ی مهم؛ یعنی #ارز صحبتی جدی و فنی داشته باشند. در بررسیِ برنامه های نامزدها، خاصتا در مباحثِ اقتصادی، حساس و جدی باشیم و از روی هیجان و احساسات کنش گری نکنیم. نامزدها بایستی با ارائه ی برنامه ای دقیق و منسجم و علمی، #مشکلات_اقتصادی را مرتفع کنند، نه با شعارهای انتخاباتی.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️🏼 وقتی به جهت گیریِ کلی دکتر مسعود پزشکیان نگاه می کنم (فارق از جنبه های مثبت و منفیِ شخصیت ایشان)؛ دقیقا و عینا دولتِ سومِ دکتر روحانی جلوی چشمم ظاهر می شود. دوستان! پزشکیان؛ ادامه ی دولت روحانی است؛ شک نکنید.
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
🔰 در فصل پنجم، که مربوط به اندیشه و عقائدِ #کلاسیک_ها می باشد، ۶ یادداشت خواهیم داشت؛ که هر یادداشت اختصاص به بیانِ اجمالیِ عقائدِ اقتصادیِ یکی از متفکران برجسته ی #مکتب_کلاسیک دارد.
1️⃣ یادداشتِ اول: #آدام_اسمیت
2️⃣ یادداشتِ دوم: #جرمی_بنتام
3️⃣ یادداشتِ سوم: #دیوید_ریکاردو
4️⃣ یادداشتِ چهارم: #توماس_رابرت_مالتوس
5️⃣ یادداشت پنجم: از #تورنز تا #گوسن
6️⃣ یادداشتِ ششم: #جان_استوارت_میل
هدایت شده از وحید یامین پور
1_8008480490.docx
49.9K
آقای دکتر علی اصغر مصلح در کتاب «پرسش از حقیقت انسان» که مطالعه تطبیقی در آراء ابن عربی و هایدگر است. به عنوان پایان نامه دکترای خود نکات دقیقی را در رابطه با نگاه هایدگر به انسان و یا به تعبیری به دازاین دارند. استاد اصغر طاهرزاده نکاتی از آن کتاب را گزینش کردهاند.
🔵 #کتاب پرسش از حقیقت انسان ↙️
B2n.ir/m09613
https://eitaa.com/matalebevijeh