🔰#سیرمطالعاتی
#کلام استاد
🔶 تفاوت شرايط امام حسن (ع) و امام حسين (ع)
1⃣ اولين تفاوت اين است كه امام حسن در مسند خلافت بود و معاويه هم به عنوان يك نفر طاغى و معترض در زمان اميرالمؤمنین قيام كرد ..كشته شدن امام حسن در اين وضع يعنى كشته شدن خليفه مسلمين و شكست مركز خلافت. مقاومت امام حسن تا سرحد كشته شدن نظير مقاومت عثمان بود در زمان خودش، نه نظير مقاومت امام حسين. امام حسين وضعش وضع يك معترض بود در مقابل حكومت موجود؛ اگر كشته مىشد كشته شدنش افتخارآميز بود ..
🔴 حتى امام حسين هم احتراز داشت كه كسى در جاى پيغمبر و در مسند خلافت پيغمبر كشته شود و خود امام حسين حاضر نيست در مكه كشته شود ... مىبینیم اميرالمؤمنین وقتى كه شورشيان در زمان عثمان شورش مىکنند فوق العاده كوشش دارد كه خواستههای آنها انجام شود، نه اينكه عثمان كشته شود ... خودش فرمود: من اينقدر از عثمان دفاع كردم كه مىترسم گنهكار باشم.
🔷 آيا طرفدار شخص عثمان بود؟ نه، مىگفت من مىترسم تو خليفه مقتول باشى. اين براى عالم اسلام ننگ است كه خليفه مسلمين را در مسند خلافت بكشند.
📚#سیری در سیره ائمه اطهار (ع)
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
🔰#سیرمطالعاتی
#کلاماستاد
🔶 تفاوت شرايط امام حسن (ع) و امام حسين (ع)
2⃣ اگر امام حسن مىجنگيد، يك جنگ چند سالهاى ميان دو گروه عظيم مسلمين شام و عراق رخ مىداد و چندين ده هزار نفر مردم از دو طرف تلف مىشدند بدون آنكه يك نتيجه نهايى در كار باشد. احتمال اينكه بر معاويه پيروز مىشدند - آنطور كه شرايط تاريخ نشان مىدهد- نبود و احتمال بيشتر اين است كه در نهايت شكست از آنِ امام حسن باشد. اين چه افتخارى بود براى امام حسن كه بيايد دو سه سال جنگى بكند كه در اين جنگ از دو طرف چندين ده هزار آدم كشته بشوند و نتيجه نهايىاش يا خستگى دو طرف باشد كه بروند سر جاى خودشان و يا مغلوبيت امام حسن و كشته شدنش در مسند خلافت؟
🔴 اما امام حسين يك جمعيتى دارد كه همه آن هفتاد و دو نفر است. تازه آنها را هم مرخص مىكند، مىگويد مىخواهيد برويد برويد، من خودم تنها هستم. آنها ايستادگى مىكنند تا كشته مى شوند، يك كشته شدن صد در صد افتخارآميز...
3⃣ در زمان امام حسین (ع)، حكومت ستمكار وقت بيعت مىخواست، امام جوابش فقط اين بود: نه، بيعت نمىكنم و نكرد. امام حسن (ع) چطور؟ آيا معاويه از امام حسن (ع) تقاضاى بيعت كرد؟ نه، بلکه جزء مواد صلح بود که بیعت نباشد.
دعوت مردم كوفه به عنوان يك شهر آماده با ارسال هجده هزار نامه براى امام حسين (ع) که اعلام آمادگى كامل مىكنند. اگر امام ترتيب اثر نمىداد، مسلّم در مقابل تاريخ محكوم بود؛ مىگفتند يك زمينه بسيار مساعدى را از دست داد و حال آنكه در كوفه زمان امام حسن اوضاع درست برعكس بود؛ يك كوفه خسته و ناراحت با هزار جور اختلاف عقیده. آنچنان بد بود که امام حسن وقتی به نماز میآمد زیر لباسهای خود زره میپوشید و خطر کشته شدن ایشان وجود داشت و یک دفعه در حال نماز به طرفش تیراندازی شد...
❗️پس بر امام حسين اتمام حجتى بود، در مورد امام حسن بر عكس، اتمام حجت بر خلاف بوده و مردم كوفه تقريباً عدم آمادگيشان را اعلام كرده بودند.
اگر از امام حسین تقاضاى بيعت هم نمى كردند و كوفه هم دعوت نمىكردند باز قيام مىنمود؛ اينكه معاويه از وقتی به خلافت رسیده در مدت بيست سال هرچه عمل كرده است بر خلاف اسلام است، جائر است، احكام اسلام را تغيير داده، خونهاى محترم را ريخته است، حالا هم پسر شرابخوار قمار باز سگباز خودش را به زور سر جاى خودش نشانده است. بر ما لازم است كه به اينها اعتراض كنيم.
🔷 ولى معاويه در زمان علی (ع) معترض بوده است كه من فقط مىخواهم خونخواهى عثمان را بكنم، و حال [در زمان امام حسن (ع)] مىگويد من حاضرم به كتاب خدا و سنت پيغمبر و سيره خلفاى راشدين صددرصد عمل كنم، بعد از من خلافت مال حسن بن على است و حتى بعد از او مال حسين بن على است فقط آنها كار را به من واگذار كنند، همين مقدار، ورقه سفيد امضا فرستاد؛ گفت هر شرطى كه حسن بن على مايل است، بنويسد من قبول مىكنم، من بيش از اين نمىخواهم كه من زمامدار باشم و الّا من به تمام مقررات اسلامى عمل مىكنم. (تا آن وقت هم كه هنوز صابون اينها به جامه مردم نخورده بود) من مجرى منويّات تو هستم.
✅ اگر امام حسن با اين شرايط تسليم امر نمىكرد، دو سه سال مىجنگيد، دهها هزار آدم كشته مىشدند، ويرانيها مىشد و عاقبت هم خود امام كشته مىشد و امروز تاريخ امام حسن را ملامت مىكرد.
بنابراين امام حسين يك منطق بسيار رسا و يك تيغ بُرنده داشت: «اگر كسى حكومت ستمگرى را ببيند كه چنين و چنان كرده است و سكوت كند، در نزد پروردگار گناهكار است».
اما براى امام حسن اين مسأله هنوز مطرح نيست. حداكثر اين مطرح است كه اگر اينها بيايند، چنين خواهند كرد. اينكه «اگر بیایند چنين مىكنند» غير از اين است كه يك كارى كردهاند و ما الآن در مقابل اينها سند و حجتى بالفعل داريم.
✅ اين است كه مىگويند صلح امام حسن زمينه را براى قيام امام حسين فراهم كرد.
📚 #سیری در سیره ائمه اطهار (ع)
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_استاد
✅ روح شکستناپذیر امام حسین (ع)
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
ZiyaratArbaein1399 (1).mp3
6.86M
🤲 قرائت #زیـارت_اربعـین
🎙 بانوای: حاج میثم مطیعی
👈 مشاهده متن زیارت :
Meysammotiee.ir/post/188
👈 گنجینه زیارت اربعین :
Meysammotiee.ir/media/437
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن👌
#جای_ما_خالی...
#اربعین
🎙 بانوای: حاج میثم مطیعی
🔸#تولید_و_تدوین:
تیم رسانهای کانال تبیین
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
به رهبری حسین.pdf
488.5K
#تبیین_حماسهی_اربعین در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی(حفظهالله)
۱. تاریخچه زیارت اربعین
۲. قیامهای بعد از اربعین
۳. اهمیت زیارت اربعین
۴. حماسه راهپیمایی اربعین
الف) اهمیت
ب) بازتاب رسانهای
ج) میزبانی مردم عراق
د) توصیهها
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
#جهاد_تبیین
🔰#رهبر_معظم_انقلاب(حفظهالله)در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی:
🔸 این ۴۰ روز عاشورا تا اربعین یکی از مقاطع مهم تاریخ اسلام است. اگر روز عاشورا اوج مجاهدت همراه با فداکاری بود، این چهل روز اوج مجاهدت همراه با تبیین و افشاگری و توضیح بود. این حرکت عظیم خاندان پیامبر بود که توانست حادثه کربلا را ماندگار کند. این تبیین مکمل آن فداکاری بود؛ شما دانشجویان عزیز هم به #مسئله_تبیین اهمیت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین شود و در ابهام نگهداشتن افکار مردم در قبال آن مسئله، گمراهکننده است. این #حرکت_تبیین، خنثی کننده آن است. هرکدام از شما به عنوان یک وظیفه مثل یک چراغ دور خود را روشن کنید.
(۵مهر١۴٠٠_اربعین حسینی)
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
#فرمان_جهاد_تبیین
🔸شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز به مسئلهی «#تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود.«#حرکت_تبیین» خنثیکنندهی توطئهی دشمن است.
🔸هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.
(اربعین حسینی) (١۴٠٠/٧/۵)
🆔@tabyien
https://eitaa.com/joinchat/2137587722C603b2cd0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همراهان عزیز؛ سلام 😊✋
صبح زیباتون بخیر ☕️🍃
صبح، بوی زندگی🌸
بوی دوست داشتن💕
بوی عشق ومهربانی💖
و بوی امید میدهد😇
الهـی💕
زندگیتون مثل صبح
پرازعطرخوش باشد💖
🤲#نشاط، #معنویت و #خوشدلی، همنشین لحظههاتان باد.😌
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دعوت_به_جبههی_جهاد_تبیین
🔰#امام_خامنهای(حفظهالله):
✅ #تبیین و روشنگری لازم است. وظیفه تبیین بر دوش همه است.تبیین را #اساس_کار بدانید. ذهنها را با عمقیابی، به اعماق حقایق و مسائل برسانید.(٩۵/٣/٣)
🔸 شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز به مسئلهی «#تبیین» اهمّیّت بدهید. هر کدام از شما به عنوان یک #وظیفه، مثل یک چراغی، #مثل_یک_نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.
(اربعین حسینی) (١۴٠٠/٧/۵)
#رسانهی_تبیین_باشیم. 🌹👇
🆔 eitaa.com/tabyien
🔰آیت الله حائری شیرازی(ره):
🔸#آقای_حسنزاده شخصیت کمی نیست. آدم فوق العاده ای است. در #ریاضیات، #نجوم، #هیئت، #پزشکی، #عرفان، #فلسفه، #فقه و #اصول و کل اینها، جامعیت فوق العادهای دارد.
🔸اگر میخواهید یک کسی را ببینید که ذلت باطنه اش بر عزت ظاهرش غالب شده است، به آقای حسن زاده نگاه کنید. خیلی آزاد است، خیلی آزاد است. انسان وقتی زلال میشود، اینجوری است. ببینید، ذکر مؤمن (#آیة_الله_حسنزاده_آملی)، جلسۀ ما را نورانی میکند. این همان «انفسکم فی النفوس» است [که در زیارت جامعه آمده]؛ مجلس میشود مجلس اهل بیت (ع).
🆔 eitaa.com/tabyien
#تبیین_تربیت_فرزند
🔰آیت الله حائری شیرازی(ره)
#شرط_اول؛ بدست آوردن دل همسر
🔸پدر چه کند که مربی خوبی برای فرزند خود باشد؟ شرط اول این است که #دل_همسرش را بدست بیاورد. این سنگ اول تربیت اولاد است.
هر کس توانست همسر خودش را قانع کند به اینکه #خدمتگزار اوست، به او #عشق میورزد و برای سعادت او آرزوی توفیق دارد؛ آن وقت است که میتواند #نقشۀ_تربیتی فرزندان خودش را ترسیم کند.
هر جا پدری در تربیت موفق نشد، مشکل در #عدم_همکاری_مادر بود!
🆔 eitaa.com/tabyien