#در_انتظار_بعثتـــی_دیگـــر
❗️جهانِ گرفتار جاهلیت مدرن
❗️آثار جاهلیت مدرن بر گُرده ی جامعه⤵️
✍این نسخه در مقابل چیست؟ در مقابل جهالت بشر. این جهالت بشر، آن چیزی نیست که نقطهی مقابلش اختراعات و اکتشافات است؛ ⬅️#بلکه اگر بشر به دانشهای مختلفی دست پیدا کند، 👈اما روابط صحیح انسانی را نشناسد، دچار #جهالت است.
🔺اگر بشر به #اوج_علم هم برسد، اما از لحاظ حقوق و احکام، قائل به دو گونه انسان و دو طبقهی بشر باشد، 👈این بشر #جاهل است.
🔺اگر بشریت به پیشرفتهای مادّی هم برسد، اما بنای زندگی، بنای ظالمانهیی باشد؛ زورگویی بر زندگی مردم حاکم باشد؛ قدرتهای قوی، ضعفا را پایمال کنند؛ در دنیا نور معرفت و انسانیت نباشد؛ در دنیا فریب رایج باشد، باز هم همان👈 #جاهلیت است؛ اینهاست آن بلاهایی که بشر را دچار بدبختی و تیرهروزی میکند
❗️امیرالمومنین برای ملت هایی که اسیر گناه شدندراهکار میدهند⤵️
[ای مردم! دنيا آرزومندان و خواهان خود را فريب می دهد، برای👈# شيفتگان خود ارزشی قائل نيست، و آن کس را که بر دنيا پيروز شود مغلوب گرداند. به خدا سوگند! هرگز ملّتی از ناز و نعمت زندگی گرفته نشدند، مگر به #کيفر_گناهانی که انجام داده اند، زيرا خداوند بر بندگان خود ستم روا نمی دارد.
🔺اگر مردم به هنگام👈# نزول بلاها، و گرفته شدن👈# نعمت ها، با درستی نيّت در پيشگاه خدا زاری کنند، و با قلب های پر از محبّت از خداوند درخواست عفو نمايند، آنچه از دستشان رفته، باز خواهد گشت، و⬅️ هرگونه #فسادی اصلاح خواهد شد.
🔺من بر شما ترسناکم که در 👈#جهالت و غرور فرو رفته باشيد، چه اينکه در گذشته به سويی کشيده شديد که قابل ستايش نبود. امّا اگر در زندگانی خود #اصلاحاتی پديد آوريد، سعادتمند خواهيد شد.]
پ.ن: ما در عصری زندگی می کنیم که علیرغم اینکه بشر به سرعت پله های دانش را طی میکند، با همان سرعت از اخلاق و ارزشهای معنوی دور میشود این محصول همان جاهلیت مدرن است
❗️️اصلاحات چگونه انجام میشود؟
با خواندن نهج البلاغه،زیرا به فرموده رهبر معظم انقلاب:⤵️
امروز می شود از دیدگاه دقیق و نافذ امیرالمؤمنین علیه السلام به واقعیت های جهان و جامعه نگاه کرد و بسیاری از حقایق را دید و شناخت وعلاج دردها را پیدا کرد. همین است که به نظر ما، امروز بیش از همیشه به نهج البلاغه محتاج تریم».
📚بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ(۱۳۷٠/۱۱/۱۲)
📚نهج البلاغه،خطبه۱۷۸
#زمین_در_انتظار_بعثت_هاست
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚠ برگهای برنده اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ :
۱ _ فضای مجازی : تلگرام و اینستاگرام
۲ _ ظرفیت بزرگ سلبریتی ها
۳ _ شبکه های ماهواره ای خارج نشین فارسی
۴ _ ترور شخصیت کاندیدهای انقلابی و اصولگرا
۵ _ ایجاد ترس در دل مردم از آمدن نیروهای انقلابی
۶ _ پول پاشی گسترده و تبلیغات پر حجم .
۷ _ استفاده از شعارهای جذاب برای دهه هفتاد و هشتادی ها ، مثل آزادی .
۸ _ عوامفریبی و دادن آدرسهای غلط به مردم .
۹ _ شیرین کردن دهن مردم ، با پایین آوردن نرخ دلار در ماههای پایانی دولت روحانی و کاهش قیمت اجناس.
۱۰ - بکارگیری تاکتیک های عملیات روانی و بهره گیری از شگردهای غیر اخلاقی مثل: دروغ ، شایعه ، تهمت
و......
⛔ اصلاح طلبان را دست کم نگیرید . آنها بدنه اجتماعی گسترده و فعالی در قشر متوسط جامعه دارند. ⛔ گرفتن دولت از آنها کار سختی است. آنها در سال ۸۸ برای گرفتن دولت ، کشور را هشت ماه به آتش کشیدند. ⛔
روشنگری کنید.
ذهن مردم را آگاه کنید.
تا خرداد ۱۴۰۰ فرصت زیادی نیست.
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
هدایت شده از اندیشه ولایت
📌ایام فاطمیه، ایّام افشای خطّ محافظهکاری
🔸مدینه پر بود از حافظ قرآن و فقیه و خانواده شهید و محبین اهلبیت،
+ مملو بود از مُفتی و حاجی و
جلسات وعظ و اخلاق،
اتفاقا خوب میدانستند #حق با کدام طرف است؛
🔶اشکال کار اینجا بود که علی در شورای ائتلاف سقیفه "فاکتور مقبولیت" را کم داشت
و
اصرارش بر دفاع از #حقیقت را "تفرقهافکنی" نام نهادند
🔵فقط فاطمه(سلاماللهعلیها) میدانست که این "وحدت بر ناحق" عاقبتش " تفرقه" در جامعه اسلامی و ذبحکردن عدالت پیش پای منفعت است.
🔸محترمین و مقدسین و شیوخ و سرداران و سابقهداران میترسیدند که با دفاع از #اقلیت_حقمدار، وجاهت و احترام کاذبی که در جامعه دارند از بین برود
و این وجاهتطلبی خواص(ترس از دستدادن موقعیت اجتماعی و ترس از مورد سؤال قرارگرفتن در برابر جماعت بیتحلیل) حق را در اقلیت و مظلومیت تاریخی قرار داد
✅مدینه آخوند زیاد داشت، نواب صفوی کم داشت
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
🔹
⭕️نظام خانواده از منظر استاد مطهری (بخش اول)
🔶تفاوت نظام خانواده در اسلام با غرب در چیست؟ چرا نهضت فمینیسم غربی در جامعه اسلامی معنا پیدا نمیکند؟ چرا در اسلام مدیریت خانواده به مرد سپرده شده است؟ چرا با وجود نارضایتی اکثر بانوان از همسر دوم، اسلام تعدد زوجات را ممنوع نکرده است؟ این سوالات و شبیه به آن را میتوان در یادداشتی خواندنی با عنوان خانواده از منظر شهید استاد مطهری مطالعه کرد.
🔷به صورت کلی استاد مطهری در مقایسه میان دو طرز تفکر اسلامی و غربی در خصوص نظام خانواده معتقد است که در دیدگاه اسلام، قانون «محبت و عاطفه» در خانواده و بین زوجین حاکم است. لذا اساس و ماهیت زندگی خانوادگی از دیدگاه اسلام، شراکت و مالکیت نیست، بلکه وحدت است؛ وحدتی که با ازدواج دو موجود در شکل و وضع مختلف به صورت دو قطب مثبت و منفی یکدیگر را جذب میکنند.[۱]
🔷وی با بیان الگوی شخصیت بینظیر فاطمه(سلاماللهعلیها) در مقام یک همسر، #حقیقتازدواجازمنظراسلام را پیوند و پیمان دو روح میداند که باعث وحدت و یگانگی زن و مرد میشود و برای همیشه باقی میماند، در حالی که #خانوادهدرفرهنگغربی به اعتقاد استاد به منزله یک شرکت تلقی میشود که در آن زن و مرد با یکدیگر قرارداد میبندند و به تبع آن، این شراکت خانوادگی برای هریک از زن و مرد حقوق، تکالیف و مجازاتهایی به دنبال میآورد؛ به گونهای که صرفا قوانین و تکالیف حقوقی در نظام خانواده میان زن و مرد حکم فرمایی میکند و از این رو #نگاه_غرب به نظام خانواده کاملا #نگاهحقوقیومعاملهای است.[۲]
🔷استاد در توضیح چگونگی شکلگیری نهضت فمینیسم در نگاه صرفا حقوقی غرب به نظام خانواده، این نکته را متذکر میشود که در غرب، زن و مرد به مثابه دو همکار و بلکه دو رقیب در کنار هم قرار دارند و هر یک سعی میکند تا حق و سهم بیشتری در این شراکت و معامله بدست آورد. از این رو گروهی با این نوع نگاه به خانواده، بدنبال سهمخواهی بیشتر در قوانین خانواده و زن و مرد شدند و سرانجام به شکل گیری نهضت فمینیسم در جامعه غربی نیز دامن زد. از این رو نهضت فمینیسم در نوع نگاه صرفا حقوقی و معاملهای غرب به نظام خانواده معنا و بروز پیدا کرد؛ چرا که وقتی نگاه به خانواده، از جنس کاملا نگاه حقوقی و معاملهای باشد، بحث برابری حقوقی میان زن و مرد و سهم خواهی جنسیتی مطرح میشود.
🔷اما #دردیدگاهاسلامی، از آنجایی که زن و مرد برای زندگی خانوادگی آفریده شدند تا به فرمایش قرآن کریم، مایه آرامش[۳] و تکمیل کننده همدیگر باشند، دیگر بحث رقابت و سهمخواهی در نظام خانواده میان زن و مرد معنا و مفهومی پیدا نمیکند؛ زیرا زن و مرد، خودشان مورد نیاز همدیگر هستند و آنچه آن دو را پیوند میدهد، عاطفه و محبت است، نه صرفا قوانین خشک و بی روح![۴]
پی نوشتها
[۱] یادداشتها، مطهری، ج ۵، ص ۳۳ و ۳۴
[۲] همان، ص ۷۴
[۳] «و مِن آیاته أنْ خلق لکم مِن أنفسکم أزواجاً لتسکنوا إلیها؛ از نشانههای خدا این است که از جنس خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آنها آرامش بیابید.»[روم،۲۱]
[۴] یادداشتها، مطهری، ص ۹۶ و ۱۳۴
نویسنده: مصطفوی
منبع: وبسایت رهروان ولایت
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🏴 تاویل لیله در سوره قدر به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها🏴
محمّد بن قاسم مى گويد: امام صادق عليه السلام فرمود:
🏴 إنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ👈 أللَّيْلَةُ فاطِمَةُ، وَالْقَدْرُ أَللّهُ؛ فَمَنْ عَرَفَ فاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِها، فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ. وَ إِنَّما سُمِّيَتْ فاطِمَةَ، لِأَنَّ الْخَلقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِها.» « بحار الانوار، ج 43، ص 65، روايت 58.»
🏴 - تأويل ليله در إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ فاطمه است، و تأويل قَدْر، اللّه تبارك و تعالى است.
🏴 لذا هركس فاطمه را حقيقتاً شناخت، شب قدر را درك نموده است
🏴 و علّت نامگذارى فاطمه به اين نام، آن است كه تمام مخلوقات از معرفت و شناسايى او بازگرفته شده اند (او را آن گونه كه هست نمى توانند بشناسند).
📘 برگرفته از کتاب #جلوه_نور
@tabyinchannel
⚫️ #تکرار_فاطمیه؟!!!
🔹بعد رحلت رسول گرامی اسلام، ۴۰ شب فاطمه زهرا (س) به همراه امیر مومنان و حسنین، هر شب درب ۴۰ منزل انصار و مهاجرین رفتند و غدیر خم را یادآوری کردند اما پاسخی نشنیدند و حتی در را باز نکردند.
🔸تزویر و نفاق ابتدا کلام امام را بیاثر کرد، آنگاه اهانت کرد و جواب سلام امام را ندادند و فقط بر گریههای دختر پیامبر ناظر نبودند که او را از شهر بیرون کردند و حتی سایهبان بر سر دختر پیامبر خراب کردند، اما کسی دم بر نیاورد.
🔹از ۱۶۰۰ مهاجر و انصار ۴۰ یار هم به یاری امیرمومنان نیامدند.
🔸این بود که جرات کردند ۴۰ نفر بیغیرتترین اراذل و اوباش را برای آتش زدن درب خانه و هتک حرمت دخت نبی و بستن دست ولی فرستادند.
👈♦️۱۷۰ هزار نفر بیعت خود را با علی زمان تجدید کردند و از هتک حرمت کننده خانه ولایت شاکی شدند، #رسانههای_انقلابی حاضر نیستند صدای این بیعت را به گوش مردم برسانند.
♦️چون تزویر میداند اگر این صدا برسد، تزویر رسوا خواهد شد و مشخص خواهد شد واقعیت مردم ۹ دی و تشییع با شکوه حاج قاسم است، نه #سیاهی_لشکر #توئیتر و #تلگرام و #اینستاگرامی.
♦️ای کاش زودتر #مدعیان_ولایتمداری به خود آیند و در مقابل این هتک حرمتها خاموش نباشند، مبادا شریک غاصبان و هتاکان ولایت باشند...
♦️اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک
♦️ما فرزندان #مکتب_سلیمانی هستیم و خدا نکند اراذل و اوباش قصد خانه ولی را نمایند.
#شکایت_جمهور
#شکست_حصر_رسانه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💠 چرا علی علیهالسلام قیام نکرد
علی علیهالسلام بر سر دو راهی قرار داشت که پیمودن هر دو برایش سخت و دشوار بود:
۱. در برابر خلافت ابوبکر، انقلاب مسلحانه اعلان نماید؛
۲. خار در چشم و استخوان در گلو، صبر پیشه کند.
حاکمان آن زمانه کسانی نبودند که با کوچکترین مخالفت، از قدرت خویش دست کشند. دانستیم که ایشان به خلافت بسیار دلبسته بودند. این بدان معنا بود که به دفاع از قدرتِ تازۀ خویش میپرداختند.
در این حال، کاملاً معقول بود که سعدبنعباده از فرصت استفاده کند تا در راه هوسهای سیاسی خود، جنگی تازه به راه اندازد. میدانیم که وقتی از وی بیعت خواستند، حزب پیروز را تهدید به حرکت انقلابی نمود و گفت: «نه، به خدا سوگند! با شما بیعت نخواهم کرد تا همۀ تیرهایم را به سوی شما بیفکنم...»؛ اما به گمان قوی، او از پرداختن به این انقلاب هراس داشت و جرئت نمیکرد که نخستین کسی باشد که در برابر دستگاه حاکم شمشیر از نیام برکشد… پس اگر بانگی نیرومند را میشنید که آشکارا ندای انقلاب برمیآورد، این قابلیت را داشت که هیجان و حمیّتش برانگیخته شود و شورش را از سر گیرد.
افزونبراین، نباید امویان و تشکّل سیاسی آنها برای دستیابی به قدرت و مقام را فراموش کنیم. همچنین نباید از یاد ببریم که آنان در واپسین سالهای جاهلیت، در مکه دارای نفوذ بسیاری بودند…. پس امویان آمادۀ شورش و کودتا بودند و آنگاه که به علی علیهالسلام پیشنهاد کردند فرماندهی مخالفان را به عهده بگیرد، او آشکارا این را دریافت، اما میدانست امویان کسانی نیستند که بتوان به حمایتشان اعتماد نمود؛ بلکه تنها میخواهند از این راه به اهداف خویش دست یابند. پس درخواست آنها را نپذیرفت.
بدینسان، انقلاب علوی در آن زمان بهمعنای راه انداختن جنگی خونبار بود که نبردهای خونین پیاپی با اهدافی متفاوت را در پی داشت و زمینۀ اوضاعی را فراهم میآورد که ابتدا فتنهگران و سپس منافقان از آن سوءاستفاده میکردند.
بنابراین، شرایط آن بلای پیشآمده بهگونهای بود که به علی اجازه نمیداد به تنهایی در برابر قدرت حاکم ندای انقلاب برآورد؛ بلکه اگر او چنین میکرد، انقلابهای متعددی شکل میگرفت و جبهههای گوناگون با اهداف مختلف در برابر هم به نبرد برمیخاستند و بدینسان، کیان اسلامی در آن لحظۀ دشوار برچیده میشد.
📚 فدک در تاریخ، گزیدهای از ص١١١تا١١۴
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد