✳ هر اندازه به حسين(ع) نزديك شويم از حيلههای معاويهای مدرن آزاد میشويم
🔻 غرب، #رضاخان را بر سر كار آورد و او همان كاری را كرد كه #معاويه انجام داد. اوّلين كار رضاخان تعطيل كردن جلسات عزاداری #اباعبدالله(ع) است. غرب میداند كه اين جلسات يك عشق و حضوری دربردارد كه اين عشق و حضور، #پوچی غرب را میشناسد و در نتيجه به آن فرهنگ دل نمیبندد.
غرب در #حكمت_حسينی خوار میشود و اين است كه هر اندازه به #حسين(ع) نزديك شويم از حيلههای معاويهای مدرن آزاد میشويم، حال چه فلان روزنامهی تازه از راه رسيده امروز در تهران تبليغ #غربگرايی بكند، و چه رضاخان در ايران و چه معاويه در شام، در حقيقت همه در يك جبهه هستند. و همه میخواهند ما را از #عهد_محمدی (ص) و عالَم دينی خارج كنند و به سرگشتگی و بیعالَمی خودشان گرفتار سازند.
اگر امروز كار ما نيز به پوچی كامل، در جهانی كه همه چيز به پوچی رسيده، نرسيده است، مديون حسين(ع) و منبر و وعظ و حكمت حسينی هستيم و اينها راز ماندگاری ما و راز نابودی يزيد است.
📚 #کربلا_مبارزه_با_پوچیها
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️آسیب ها و پیامدهای منفی شبکه های ماهواره ای (بخش دوم)
🔶 #ماهواره همواره یکی از #مخربترینواثرگذارترین #ابزارهایمدرندشمن برای گسترش #سلطه_فرهنگی خود بوده و درحقیقت منشاء بسیاری از بی بند و باری ها، بد حجابی ها، مزاحمت ها و لجام گسیختگی های اجتماعی است.
💠آسیب شناسی استفاده از ماهواره
1⃣بحران در خانواده ایرانی
🔷 #خانواده به عنوان امن ترین حریم حیات انسانی، [با ورود این ابزار مخرب] کارکرد خود را از دست داده و دیوارهای این حریم به روی همه باز شده است. عصری که به نام عصر ارتباطات نام گرفت، تأثیر خود را بر این چهار دیواری گذاشت و آن را از اختیاری بودن محض بیرون آورد.
🔷امواج رادیو و تلویزیون و این اواخر، ماهواره و تلویزیون کابلی و اینترنت و... به خانه های خانواده های گرم و صمیمی سرازیر شد، و آنها را با انواع مختلف سلیقه ها، فرهنگ ها و هنجارها در قالب برنامه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آشنا کرد.
🔷خانواده جدید چنان ابعادی یافته که هرگز در تاریخ سابقه نداشته است. اعضای خانواده عادت کردند که با تاریکی هوا در خانه جمع شوند و به تماشای برنامه های تلویزیون بپردازند. این روند نیز روز به روز به سمت فردی شدن سوق پیدا کرده است، بطوری که افراد خانواده با کامپیوتر و اینترنت و روزنامه و... به صورت فردی، سرخود را گرم می کنند.
🔷خانواده با وجود داشتن ویژگی های مختص خود که برای سلامت جســم و روح انسان ها در تمامی جوامع مفید بوده است، در معرض تهدیدهای بسیاری است. تجربه نشان داده است که تمدن هایی که به خانواده اهمیت نداده اند و بحران ایجاد شده در خانواده ها را به جامعه منتقل کرده اند، دچار بحران تمدنی شده اند.
تنظیم و گردآوری: سرتیپ۲ پاسدار اماناللهی فرماندهانتظامیاستان چهارمحالوبختیاری
منبع: وبسایت خبرگزاری شبستان
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#امتیازات_امت_آخرالزمان
#مردمان_عصر_غیبت، #امتیاز_ویژه ای بر مردم عصر رسول اکرم (ص)و ائمه معصومین (ع) دارند مخصوصا کسانی که فاصله زمانی زیادی با عصر معصومین دارند.
چراکه اینان برای به دست آوردن حجت و برهان برای ایمان و عقیده به خداوند و شریعت حقه الهی، رنج و زحمت بیشتری را باید متحمل شوند.
و گاهی برای رسیدن به پاسخ یک سوال اعتقادی و یا حکم شرعیشان ، نیازمند جستجو و کنکاش بیشتری هستند. علاوه بر این آن چه که در اختیار آن هاست متونی است که از لابلای حوادث تاریخ به دستشان رسیده است.
و همان برایشان موجب دلگرمی و هدایت می شود. رسول اکرم (ص) به
🌹حضرت علی (علیه السّلام) فرموده اند:
#بزرگترین_مردمان در ایمان و یقین، کسانی هستند که در روزگاران آینده زندگی می کنند، پیامبرشان را ندیده اند، امام آن ها در غیبت است و فقط به سبب خواندن خطی روی کاغذ ( خواندن قرآن کریم و احادیث معصومین علیه السّلام) ایمان می آورند. (بحار الانوار، ج۵۲، ص۱۲۵)✨
همچنین به نقل از آن حضرت آمده است که (به اصحاب) فرمودند:
🌴بعد از شما قومی خواهد آمد که پاداش هر یک از آن ها برابر پاداش پنجاه نفر از شماست.
✨ گفتند: یا رسول الله! مگر نه این است که ما در حضور شما در جنگ بدر و احد و حنین شرکت جستیم و قرآن در میان ما نازل شد؟
حضرت فرمودند: اگر آنچه بر آن ها روی خواهد داد، بر شما روی می داد، شما نمی توانستید چون آن ها صبر و شکیبایی را پیشه خود سازید.
📚منتخب الاثر، ص۵۱۵
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
1⃣ #امامعلی(ع) در یک روایت به برخی #فتنههای آخرالزمانی و راهکارهای عبور بخش عمدهای از خطبههای #نهجالبلاغه که در آنها اشاره به امام زمان(عج) دارد، مربوط به علائم و نشانههای آخرالزمان است. از جمله حضرت در خطبه 187 می فرمایند:
* هان ای مردم در آینده پشت کردن روزگار خوش و قطع شدن پیوندها و روی کار آمدن خردسالان را انتظار کشید؛ أَلَا بِأَبِی وَ أُمِّی هُمْ مِنْ عِدَّةٍ أَسْمَاؤُهُمْ فِی السَّمَاءِ مَعْرُوفَة
* این روزگاری است که ضربات #شمشیر بر مؤمن آسانتر از یافتن مال #حلال است؛ ذَاکَ حَیْثُ تَکُونُ ضَرْبَةُ السَّیْفِ عَلَى الْمُؤْمِنِ أَهْوَنَ مِنَ الدِّرْهَمِ مِنْ حِلِّه
*روزگاری که #پاداش گیرنده از دهنده بیشتر است و آن روزگاری که بی نوشیدن #شراب مست میشوید؛ ذَاکَ حَیْثُ یَکُونُ الْمُعْطَى أَعْظَمَ أَجْراً مِنَ الْمُعْطِی؛ ذَاکَ حَیْثُ تَسْکَرُونَ مِنْ غَیْرِ شَرَاب
* با فراوانی نعمتها بدون اجبار #سوگند میخورید و نه از روی ناچاری دروغ میگویید؛ بَلْ مِنَ النِّعْمَةِ وَ النَّعِیمِ وَ تَحْلِفُونَ مِنْ غَیْرِ اضْطِرَارٍ وَ تَکْذِبُونَ مِنْ غَیْرِ إِحْرَاج
* آن روزگاری است که بلاها شما را میگزد چونان گزیدن و زخم کردن دوش شتران از پالان! ذَاکَ إِذَا عَضَّکُمُ الْبَلَاءُ کَمَا یَعَضُّ الْقَتَبُ غَارِبَ الْبَعِیر
آه! آن رنج و اندوه چقدر طولانی و #امید گشایش چقدر دور است! مَا أَطْوَلَ هَذَا الْعَنَاءَ وَ أَبْعَدَ هَذَا الرَّجَاء
اى مردم، مهار این #شتران فتنه را که پشت آنها حمل کننده و زر و بال است از دست بیندازید، و از گرداگرد امام خود پراکنده نشوید که عاقبت خود را #سرزنش خواهید کرد، و بىباکانه در آتش فتنهاى که پیشاپیش آن قرار گرفتهاید نروید، از راه آن به یک سو شوید، و جاده را براى آن باز بگذارید، که به جان خودم قسم مؤمن در شعله #آتش آن فتنه هلاک مىشود، و غیر مسلمان سالم مىماند!
أَیُّهَا النَّاسُ أَلْقُوا هَذِهِ الْأَزِمَّةَ الَّتِی تَحْمِلُ ظُهُورُهَا الْأَثْقَالَ مِنْ أَیْدِیکُمْ وَ لَا تَصَدَّعُوا عَلَى سُلْطَانِکُمْ فَتَذُمُّوا غِبَّ فِعَالِکُمْ وَ لَا تَقْتَحِمُوا مَا اسْتَقْبَلْتُمْ مِنْ فَوْرِ نَارِ الْفِتْنَةِ وَ أَمِیطُوا عَنْ سَنَنِهَا وَ خَلُّوا قَصْدَ السَّبِیلِ لَهَا فَقَدْ لَعَمْرِی یَهْلِکُ فِی لَهَبِهَا الْمُؤْمِنُ وَ یَسْلَمُ فِیهَا غَیْرُ الْمُسْلِم
مثل من در میان شما مثل #چراغ فروزان در تاریکى است، تا آن که در آن تاریکى در آید از آن چراغ روشنى جوید. #اى مردم سخنم را بشنوید و حفظ کنید، و گوش دلتان را آماده کنید تا بفهمید؛ إِنَّمَا مَثَلِی بَیْنَکُمْ کَمَثَلِ السِّرَاجِ فِی الظُّلْمَةِ یَسْتَضِیءُ بِهِ مَنْ وَلَجَهَا فَاسْمَعُوا أَیُّهَا النَّاسُ وَ عُوا وَ أَحْضِرُوا آذَانَ قُلُوبِکُمْ تَفْهَمُوا.
#امیرالمؤمنین(ع) در انتهای سخنان خویش تقوا و عدم دوری از امام عصر و اتصال به منبع نورانی اهلبیت وحی(ع) را راهکار عبور از فتنههای سخت معرفی فرمودند.
⛔️ لطفا توجه کنید👇
با بررسی فضای مجازی و ولنگاری موجود در آن و لزوم آموزش دانشآموزان کشور در این بستر بدلیل اپیدمی کرونا، نگرانیهای زیادی برای خانوادههای جامعه مسلمان ایران ایجاد شده است.
ولنگاری فضای مجازی عامل به خطر افتادن امنیت ملی و فرهنگی جامعه شده است.
ولنگاری فرهنگی در جامعه که متاثر از ولنگاری در فضای مجازی است بیشتر متاثر از عدم سیاستگذاریهای کلان از سوی مدیران فضای مجازی است؛ چه کسی باید مسئولیت ولنگاری فضای مجازی که بر روابط درون خانواده سایه افکنده است بپذیرد؟
تجربه ماههای اخیر، تاثیر ولنگاری فضای مجازی را بر قتلهای ناموسی به اثبات رسانده است.
خانواده زیرساخت اصلی جامعه است و درصورتیکه دچار آسیب گردد بر تمام روابط اجتماعی تاثیر خواهد داشت.
از قوه قضائیه خواهشمندیم عاملان ولنگاری فاجعه بار فضای مجازی کشور را محاکمه نماید.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
🔸
⭕️راههای مقابله با سختیهای زندگی (بخش دوم و پایانی)
🔶مدتی بود خیلی دلم گرفته بود و پشت سر هم می نالیدم!... بعد چند تا سؤال در ذهنم رسوخ کرد که با پیگیری به جوابهایشان رسیدم و آرام شدم! شاید شما هم همین دردهای مرا داشتید؛ چرا گاهی با روی دادن یک واقعه تلخ و ناخوشایند ممکن است به ناشکری بیفتیم؟
🔷ثالثاً: بسیاری از بلاها و مصیبت هایی كه بر سرمان میآید، #نتیجهاعمالخودمان است و باید شاكر خدای متعال باشیم كه حتی بسیاری از بلاهای خود ساخته ما را، از ما دور كرده است. «فساد، در خشكى و دریا به خاطر كارهایى كه مردم انجام داده اند آشكار شده است. خدا مىخواهد نتیجه بعضى از اعمالشان را به آنان بچشاند، شاید (به سوى حق) بازگردند.»
🔷رابعاً: بسیاری از اموری كه برایمان ناپسند شده، در واقع خیر ماست و به دلیل جهل و نادانی، قادر به تشخیص مصلحت خویش نیستیم و #گاهیاوقاتمصلحتهایخویش را ناپسند میشماریم: «چه بسا چیزى را خوش نداشته باشید، حال آن كه خیرِ شما در آن است و یا چیزى را دوست داشته باشید، حال آنكه شرِّ شما در آن است. و خدا مى داند، و شما نمى دانید.»
🔷خامساً: مكروهات دنیا، #محكیبرایادعایایمان است، تا فرق بین مؤمن حقیقی و مدعی سست عنصر روشن شود: «قطعاً همه شما را با چیزى از ترس، گرسنگى، و كاهش در مال ها و جان ها و میوه ها، آزمایش مى كنیم و بشارت ده به استقامت كنندگان.» «آیا مردم گمان كردند همین كه بگویند: «ایمان آوردیم»، به حال خود رها مىشوند و آزمایش نخواهند شد؟»
💠به طور كلى بلاء و مصیبت و مشکلات به سه بخش تقسیم مىشود: ۱) بلا و مصیبت به هدف آزمایش و امتحان. ۲) بلاها و مصیبت هایى كه به عنوان كفاره گناه مؤمن، موجب ریزش گناهان اوست. ۳) بلاها و مصیبت هایى كه براى ترفیع درجه و ارتقاء كمالات انسانى است، مانند بلاها و مصیبت هایى كه به انبیاء و اولیاء عظیم الشأن وارد مىشد.
💠امام على(ع) مى فرمایند: «ان البلاء للظالم ادب و للمومن امتحان و للانبیاء درجه؛ بلا براى ستمگر تأدیب است و براى مؤمن امتحان و براى پیامبر، مقام و درجه است». بهترین کار در مواقع مشکلات در کنار موارد بالا، #استغفارکردنجهتآمرزشگناهان است. #بلاها_و_دشوارىها، فلسفههاى متعددى دارند. حداقل آن در مورد بندگان صالح خدا امور زیر است: ۱) وسیله اى براى آمرزش گناه، ۲) زمینه تقرب بیشتر و اعتلاى رتبه، ۳) وسیله اى براى تربیت و استكمال نفس.
منبع: وبسایت پژوهه
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد