فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس ترکیه زنان #سوری را در صف دریافت کمک های غذایی در ریحانلی ترکیه مسخره می کند.
و می گوید: دستت را تکان بده! چرا چهره خود را پنهان می کنید؟
خب وقتی جامعه را از ایستادن و مقاومت کردن ناامید میکنید، وقتی شبانه روز حرف از تسلیم و تبدیل شدن به یک دولت نرمال میزنید بعدا باید پاسخ این صحنه ها را بدهید. در تاریخ معاصر ایران در حد فاصل جنگ جهانی اول و دوم در همین تهران همین صحنه ها توسط نظامیان انگلیسی و سربازان هندی در قحطی بزرگ بوجود آمد. فکر نکنید که تاریخ شما فقط کوروش و نادرشاه داشته است، خیر شکست های بزرگ، تحقیر ملی و اسارت هم کم نداشته ایم. به مغولها باختیم. به روس های تزاری باختیم. به عثمانی چندین نوبت باختیم. از انگلیس شکست خوردیم. اشغال شدیم. خاک جدا شد. زنان و کودکان تحقیر شدند. هم در قاجار هم در پهلوی با وجود اعلام بی طرفی کشور اشغال و تاراج شد.
گذشته فانتزی و تخیلی که در ذهن ایرانیان ساخته اند از این جنایت ها بسیار دارد.
#علیرضا_زادبر
@tahlilrahbordi
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رهبر معظم انقلاب:
☘ نطقهای میان دستورِ پر شورِ همراه با اعتراض و عصبانیت نشانه انقلابی بودن نیست..
@tahlilrahbordi
✴️تایم آو اسرائیل :اسرائیل برای اولین بار دقیقا جنگ را باخت
=====
چهارده دلیل نویسنده که اسرائیل در جنگ شکست خورده است :
1⃣افکار جهانی علیه اسرائیل برگشت .
2⃣آنها صدها زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد را آزاد میکنند
3⃣ حماس با وجود کشته شدن برخی رهبرانش ، بسرعت افراد دیگری جایگزین آنها کرد .
4⃣برطبق گزارش ها حماس کاملا تجدید سازمان کرده و ۱۲هزار سرباز در اختیار دارد .
5⃣حماس با غرور مدعی است که حالا اسرائیل ضعیف تر از قبل است .
6⃣اسرائیل نتوانست گروگان ها را آزاد کند و برای آنها تاوان واقعی پرداخت کرد
7⃣برای بازسازی غزه مبالغ فراوانی به غزه سرریز خواهد شد و خیلی از آن به کیسه حماس می رود .
8⃣حماس همچنان غزه را در کنترل خواهد داشت و نهاد سازمان ملل برای کمک یه پناهندگان فلسطینی در آنجا باقی خواهد ماند .
9⃣این جنگ شکافی عمیق بین اسرائیل و ایالات متحده ایجاد کرد .
۹-حماس در مرحله اول مذاکرات حاضر بود فقط ۳ گروگان آزاد کند . حالا فقط ۴گروگان اضافه کرده و حال آنکه اسرائیل تعداد زیادی فلسطینی آزاد می کند و در آخرین مرحله هم ۳۳ گروگان نزد حماس باقی می ماند که چه بسا مرده شده باشند
۱۰- اسرائیل در هدف اولیه اش در جنگ که نابودی حماس بود ناکام ماند .
۱۱- مرتکب جنایت جنگی و در برابر ارتکاب این جنایت جنگی مسئولیت یافته است.
۱۲- اقتصاد اسرائیل ۲۰ درصد کوچکتر شد .
۱۳- در حالی که اسرائیل در حال گرفتن امان از حماس است حوثی ها و دیگر شاخه های محور مقاومت به رهبری ایران پابرجاست
۱۴-حالا کشتن متوقف شده و اسرائیل بزودی عقب نشینی از غزه را شروع خواهد کرد.
@tahlilrahbordi
✴️به مناسبت سالگرد یک بدعهدی
🔸تجربه برجام
🔰یک عدّهای ادّعای فهم سیاسی هم میکنند لکن تحلیلهایشان در بعضی از روزنامهها یا در بعضی از بخشهای فضای مجازی واقعاً انسان را متأسّف میکند. باید مشکلتان را با آمریکا حل کنید؛ این را صریح مینویسند! صریح مینویسند باید مشکلتان را با آمریکا حل کنید. یا میگویند باید صدای ملّت را بشنوید. من این دو تعبیر را دیدهام در نوشتهها: با آمریکا مشکلتان را حل کنید، صدای ملّت را بشنوید. خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم؛ سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّهی بیانیّهی الجزایر، سر قضیّهی آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نمایندهی مجلس بودم ــ البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم ــ همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطهی الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند ــ البتّه مصوّبهی مجلس بود، کار غیر قانونیای نبود ــ قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشدهی ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید ــ حالا جرئت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل ــ به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند. ( حکیم انقلاب ۱۴۰۱/۹/۵)
@tahlilrahbordi
.
هر کس هنوز شکست اسرائیل را باور نکرده، بخواند
🔹یوآف شترین، تحلیلگر صهیونیست: آتشبس، یکی دیگر از سیاستهای شکست خورده نتانیاهو است؛ به دلیل سیاستهای این مردک داریم سنگینترین تاوان تاریخ یهودیت را پرداخت میکنیم.
🔻منوشه امیر مدیر رادیو اسرائیل: هیچیک از اهدافی که نتانیاهو در جنگ به دنبال آن بود، محقق نشده و این، یک پیروزی برای حماس و شکستی بزرگ برای اسرائیل است.
🔹نیر کیپنیس، وبسایت عبری واللا: کابوس شکست اسرائیل برای سالها در ذهن همه اسرائیلیها باقی خواهد ماند. ما در نتیجه سالها نفهمی سیاسی و شکست نظامی شرم آور و وحشتناک، شکست خوردیم.
🔻روزنامه تایمز اسرائیل: اسرائیل برای اولین بار [چهارمین بار] در جنگ شکست خورد. چهارده دلیل : افکار عمومی جهان علیه اسرائیل برگشت/ صدها زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد میشوند/ حماس با وجود کشته شدن برخی رهبرانش، بسرعت افراد دیگری را جایگزین کرد/ حماس کاملا تجدید سازمان کرده و ۱۲هزار نیروی رزمی در اختیار دارد/ حماس با غرور می گوید اسرائیل ضعیف تر از قبل است/ اسرائیل نتوانست گروگان ها را آزاد کند و تاوان واقعی را پرداخت/ حماس همچنان غزه را در کنترل خواهد داشت/...
🔹روزنامه هاآرتص: عملیات نظامی در غزه، و تخریب خانهها و کشتار غیرنظامیان، به جای دستیابی به پیروزی، به شکست ما انجامید.
🔻"زوی حزکیلی" روزنامهنگار صهیونیست: نتوانستیم حماس را نابود کنیم. وقتی ویدیوهای مبارزان مسلح آنها را میبینم که در میان مردم شاد قدم میزنند و ما عصبانی هستیم، متوجه میشوم که در طول یک سال و پنج ماه، هیچ کاری نکردهایم... فقط خانهها را ویران کردهایم و فرزندانمان را از دست دادهایم.
🔹ژنرال گیورا آیلند در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: حماس به پیروزی رسید و اسرائیل شکست فجیعی خورد. جنگ غزه، یک شکست بزرگ است، زیرا به اهداف خود نرسید.
🔻دیوید هرست سردبیر میدل ایست آی: این بزرگترین شکست در یک تهاجم زمینی برای اسرائیل است، تلآویو چارهای جز پذیرش این توافق تلخ را نداشت و این آتش بس، سرآغازی بر کابوسهای اسرائیل است.
🔹ژنرال گادی شمنی، عضو جنبش "فرماندهان حامی امنیت اسرائیل" : نتایج جنگ غزه، قدرت حماس را افزایش داده و فشار بیشتری را بر ما تحمیل میکند، زیرا پیامدهای آن بر شرایط کرانه باختری جدی است. در سطوح استراتژیک و سیاسی ارتش، تصویری تیره و تار مشاهده میشود. دولت، شکست خورده ظاهر شده، زیرا فاقد برنامه راهبردی روشن در مورد اهداف جنگ و ابزارهای دستیابی به آن است. بهای جنگ ۱۵ ماهه را، نظامیان اسرائیلی در جنگ فرسایشی نامیدانه پرداختند و این نه تنها نتیجه شکست نظامی، بلکه نتیجه شکست رهبری است.
🔻یوسی یهوشوا، تحلیلگر نظامی «یدیعوت آحارانوت» در حالی که در استودیوی شبکه عبری i24 فریاد می زد: اسرائیل شکست خورد؛ ارتش بزرگ ما با تمام امکانات، نتوانست پس از ۱۵ ماه بر حماس پیروز شود! سخت در اشتباه است، هر کس که فکر کند ترامپ میتواند معجزه کند. او هم نمی تواند، چون حماس همان غزه، و غزه همان حماس است؛ مردم با آنها هستند و این کار را سخت میکند.
🔹نوعم امیر، خبرنگار صهیونیست: چطور ممکن است بعد از یک سال و چند ماه جنگ، هنوز خودروهای نظامی حماس در نوار غزه حضور دارند؟! این واقعا شکست اسرائیل است.
🔻رادیو ارتش اسرائیل: بلافاصله پس از آتشبس، نیروهای حماس با سربندهای سبز و پلیس غزه با لباس فرم در خیابانها حاضر شدند. حماس در طول جنگ حتی یک لحظه هم کنترل غزه را از دست نداد و این نشان میدهد هیچ جایگزینی برای آنها در این باریکه وجود ندارد.
🔹 روزنامه معاریو: پس از ۱۵ ماه، برای همه روشن شد که جنگ غزه، یک رسوایی راهبردی بدون دستاورد است. حماس همچنان کنترل دارد، موشک شلیک میکند و ما را دچار فرسایش کردهاست.
🔻خبرنگار عبری کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل: چه کسی باور میکرد که یک سال و نیم پس از حمله هفت اکتبر، در برابر عامل آن تعظیم کرده و همه چیز را تسلیم او کنیم.
🔹آریل اوسران، تحلیگر امنیتی: اسرائیل به توافق آتشبس نیاز داشت، زیرا بازگرداندن اسرا از غزه از طریق عملیات نظامی با وجود تلفات سربازان، موفقیت آمیز نبود. انزوای بینالمللی را هم نباید نادیده گرفت.
🔻شبکه ۱۲ به نقل از وزیر خارجه اسرائیل: ماههاست که نتوانستیم حتی یک اسیر را زنده برگردانیم، بنابراین مسئولیت ما به عنوان دولت سنگین است. با وجود وارد کردن ضربههای قوی به حماس، ما به اهداف جنگ دست نیافتیم.
🔹جان مرشایمر نظریه پرداز آمریکایی: روشن است که اسرائیل با این توافق شکست خورد و حماس، همچنان سرزنده است.
💢روزنامه کیهان/ محمد ایمانی
@tahlilrahbordi
#مهم
✅ یکی از سوالات رایج این است که اگر دشمن بعد از ۴۲ روز و آزادی اسرایش، دست به حمله مجدد زد چه؟
🔻 در این خصوص چند نکته برجسته است:
۱. نقش ضامنین توافق علیالخصوص آمریکا بسیار مهم است؛ فراموش نکنیم که نتانیاهو طرح اردیبهشت بایدن را با فشار تیم ترامپ و تهدید ویتکاف پذیرفت. اگر معامله جدیدی صورت نگیرد، بعید است ترامپ به این راحتی به نتانیاهو اجازه شعلهورسازی جدید درگیری را بدهد. اما طبعاً با آمریکا طرفیم که هیچ حسابی روی آن نمیتوان کرد.
۲. اکثر ضربات وارده به ارتش رژیم، توسط تیپ شمال قسام صورت گرفت که بیشترین فشار را نیز متحمل شد. اما قسام زیر سنگینترین حجم آتش جهان، دائم خود را بازسازی کرد. به نظر نمیرسد نیرویی که در ۴۷۰ روز زیر آن نوع آتشباری، چندین بار توان خود را بازیابی کرده در حداقل ۴۲ و حداکثر ۱۲۶ روزِ بدون آتش بیکار بماند! از همین رو احتمال ضربه دشمن به شبکه پشتیبانی فلسطین نیز محتمل است و باید مراقب بود.
۳. مطابق ارزیابیهای اطلاعاتی و نه تحلیلی، نیروی مقاومت غزه توانایی اجرای طوفانالاقصی ۲ را دارد. در صورت برآورد بازاجرای تجاوز دشمن به غزه، اهرمهای وعده صادق ۳ از هوا و طوفانالاقصی ۲ در زمین که توان هوایی و زمینی رژیم را قیچی خواهد کرد، روی میز خواهد بود.
۴. البته یکسری موارد جزئی دیگر مانند فشار افکار عمومی جهانی، باقی ماندن اسرای مرد و اجساد در دست حماس(که قرار است در مرحله دوم آزاد شوند) و متعاقب آن فشارهای داخلی در رژیم هر یک موانعی البته نه چندان جدی هستند.
@Muhallel
@tahlilrahbordi
Sedaye enghelab dr.sar.mp3
4.82M
📢 #صدای_انقلاب۱۶۱۷
💠پنجره
💠آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠 موضوع: سیاست خارجی ترامپ نسبت به ایران
💠دکتر رضا صارمی، کارشناس مسائل سیاسی
🎙کارشناس: دکتر رضا صارمی
@tahlilrahbordi
هدایت شده از امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
🔰مصاحبه ظریف؛
آنچه بود و آنچه روایت شد!
🔹تا امروز درباره مصاحبه دکتر ظریف با فرید زکریا تحلیلها و ارزیابیهای گوناگونی صورت گرفته است. اما به نظر میآید بسیاری از منتقدان مصاحبه، متن کامل مصاحبه را دنبال نکرده باشند و صرفا گزیدههایی از مصاحبه را مبنای قضاوت خود قرار دادهاند؛ اما کسانی که کل مصاحبه را دیدهاند ارزیابی آنان یقینا متفاوت است؛ بر این اساس چند نکته بیان میشود و داوری و قضاوت منصفانه را به مخاطبان وامیگذارم؛
۱)در بخش مربوط به جبهه مقاومت مصاحبه که فرید زکریا تلاش میکرد، نشان دهد که جمهوری اسلامی ایران در موقعیت ضعيف قرار گرفته است، دکتر ظریف نه تنها بر خلاف منافع ملی صحبت نکرد، بلکه بسیار قوی و در چارچوب سیاستهای نظام نیز بحث کرد.
۲)در بخش مربوط به موضوع هستهای و سیاست ایران هراسی و اسلام هراسی غرب، آقای ظریف مستند و مستدل و کاملا در چارچوب اظهارنظر کرد.
۳)آقای ظریف فرآیند خلف وعده آمریکا و نقض عهد آنان در موضوع برجام را به درستی و در چارچوب روایت رسمی کشور بیان کرد. او مثلا گفت بر اساس اقدامات غیرقانونی آمریکا درباره خروج از توافق هستهای، نقطه گریز هستهای در ایران از یکسال به چند روز رسیده است.
۴)درباره این موضوع که جمهوری اسلامی ایران در منطقه گروه نیابتی ندارد، استدلالی ارائه کرد که برای همگان نیز کمک کننده است. او گفت گروههای مقاومت پیش از انقلاب اسلامی نیز با اسرائیل در حال نبرد بودهاند. ظریف گفت چون گروههای مقاومت مبارزه میکنند، در نتیجه حمایت ما از آنان تولید شده است. او گفت حمایت، مبارزه را تولید نمیکند. بلکه مبارزه سبب حمایت شده است. علت مبارزه نیز اشغالگری، تجاوز و نقض حقوق بشر توسط صهیونیستها است.
۵)درباره اینکه اسرائیل رژیمی نسلکش، اشغالگر و آپارتاید و ناقض حقوق بشر است، چندین بار با صراحت در مصاحبه آن را مورد تأکید قرار داد.
۶) آقای ظریف درباره حل مسئله فلسطین، تقریبا نظر رسمی نظام مبنی بر تشکیل یک دولت فلسطینی و حق تعیین سرنوشت فلسطينيان را بیان کرد. او گفت کلید حل مسئله فلسطین در اسرائیل است و این رژیم باید دست از خودکامگی بردارد تا قضیه حل شود. ظریف گفت ما به حمایت از فلسطین ادامه خواهیم داد.
۷)درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، فرید زکریا مدعی شد من سال گذشته به عربستان سفر کردم. زنان سعودی گفتند که حقوق ما در عربستان بیشتر از زنان در ایران است. اما پاسخ های ظریف:
_در کابینه دولت چهاردهم چهار زن حاضر هستند.
_اگر به خیابانهای تهران بیایید برخی خانمها موهای خود را نپوشانده اند، این خلاف قانون است، اما دولت تصمیم گرفته، که زنان را تحت فشار قرار ندهد.
_اقلیتهای قومی در بخشهای مختلف کشور منصوب شدهاند.
۸)مجری پرسید برخی تندروها شما را دوست ندارند و میخواهند با شما برخورد کنند آیا موفق خواهند شد؟ آنان مدیریت خیلی بخشهای کشور را در دست دارند. اما پاسخهای ظریف؛
_ اگر آنها اینقدر که شما میگویید همه چیز را مدیریت میکنند، به من اجازه حضور در اجلاس داووس داده نمیشد.
_ این نشان میدهد ایران یک جامعه تک صدایی نیست. ما صداها و دیدگاههای مختلفی داریم. در برخی انتخابات ها آنها برنده هستند و ما بازنده و گاهی اوقات نیز ما برنده میشویم و آنها بازنده.
_انتخابات اخیر در ایران کاملا رقابتی و سخت بود. اگر رقیب پزشکیان انتخاب میشد، شرایط تفاوت پیدا میکرد. اگر جلیلی رئیس جمهور بود، ممکن بود یک جنگ در منطقه داشته باشید. بنابراین در ایران تکثر دیدگاهها وجود دارد. من به دیدگاههای مختلف احترام میگذارم.
_من اصلا نمیخواهم کسانی که علیه من حرف میزنند، دولت آنان را ساکت کند. زیرا اگر ما منتقدین را خاموش کنیم، روزی آنان نیز با ما همین رفتار را خواهند داشت.
_منتقدین میگویند انتصاب من غیرقانونی است. اما تفسیر ما متفاوت است. قرار است دادگاه درباره انتصاب من تصمیم بگیرد. اگر دادگاه بگوید که باید بروم، خب میروم. این پايان دنیا نخواهد بود. دوباره تدریس را شروع میکنم.
🔹حالا با یک نگاه منصفانه و بیطرفانه این مصاحبه را ارزیابی کنید. آیا بین آنچه در مصاحبه رد و بدل شده با واکنشهای بیرونی منتقدان تناسب وجود دارد؟ آیا نقدها در این زمینه بر مدار انصاف و عدالت بیان شده است؟ آیا اگر اندکی سواد رسانه و قوه تشخیص منافع ملی در کار بود نباید بخشهای مثبت و مؤثر مواضع دکتر ظریف ضریب میخورد و بازتاب پیدا میکرد؟ اما متأسفانه قضاوتها در جامعه بر مبنای تعصبات و هیجانات صورت میگیرد. این یک خطای بزرگ اخلاقی و سیاسی است و باید بشدت از آن اجتناب کرد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی:
📍حتی ترامپ هم میداند جنگ با ایران سرنوشت و پایان خوبی ندارد/هم پیمانان ایران به دلیل رخدادهای سوریه اندکی پسرفت کردهاند اما این مشکل چندان بزرگی نیست/گمان نمیکنم اسرائیل آسیب چندانی به پدافند ایران زده باشد/اگر فکر میکنید میتوانید در مقابل ایران هر کاری میخواهید انجام دهید، اشتباه میکنید، ایرانیان برگههایی برای رو کردن دارند که نباید آنها را دست کم گرفت...
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
🔰مصاحبه ظریف؛ آنچه بود و آنچه روایت شد! 🔹تا امروز درباره مصاحبه دکتر ظریف با فرید زکریا تحلیلها
🔹 عزیز بهانه است؛ عقلانیت را نشانه گرفته اند
🔹 در روزهای اخیر از سوی برخی دوستان دغدغه مند و برخی کانال های خاص، نقدهایی به یادداشت مصاحبه ظریف، آنچه بود و آنچه روایت شد دکتر عزیز غضنفری نوشته شد که به نظر می رسد برای نقد منصفانه و انقلابی باید چند نکته را مد نظر داشت:
🔹 اولاً نقطه نگاه انقلابی و علمی دکتر غضنفری را از هزاران مطلب تولیدی ایشان در قالب کتاب، مقاله علمی پژوهشی ، یادداشت های مجازی و رسانه ای و ... دید که همیشه منصفانه و دقیق به تحولات پرداخته اند.
🔹 بیایید حساب انقلابیون دغدغه مند را از کانال های خاص جدا کنیم، انقلابیون دغدغه مند را به توییتر ایشان ارجاع میدهم که چقدر دقیق از سیمین بهبهانی یاد کردند و به ظریف طعنه انداختند که ما رخت چرک هایمان را در حیاط همسایه نمی شوییم.
🔹به نظرم دعوای اصلی با کانال های مجازی ای است که عنکبوت وار به هم چسبیده و در حال تخلیه عقلانیت در جریان انقلابی هستند. این کانال ها هیچ وقت دمیدن عقلانیت و انصاف را در جریان انقلابی بر نمیتابند؛ همه چیز را صفر و صدی می بینند. همان هایی که روزی رییسی ، روزی سلیمانی و امروز هم خادم دیگری را نشانه گرفته اند.
🔹امروز وظیفه اصلی ماست که نگذاریم این شبکه های عنکبوتی، جایگزین غضنفری هایی شوند که می خواهند انصاف و عقلانیت را به جریان انقلابی بدمند. مطمئن باشید عزیز بهانه است؛ اینها عقلانیت را نشانه گرفته اند.
🆔 @tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
🔹 عزیز بهانه است؛ عقلانیت را نشانه گرفته اند 🔹 در روزهای اخیر از سوی برخی دوستان دغدغه مند و برخی ک
زمانی سیمین دانشور را برای شرکت در مراسم «شب شعر گوته»به سفارت یکی از دول غربی در تهران دعوت کردند؛پرسیده بود که جز شعر قراره چه بگویید؟گفته بودند قرار است از سیاست سانسور در ایران هم انتقاد کنیم.سیمین گفته بود«ممنون؛ما رختچرکهایمان را در حیاط همسایه نمیشوییم!»
#ظریف
#داووس
🆔 @tahlilrahbordi