ارتش رژین درغزه ،هرروز تلفات و جراحات میدهد _روزگذشته ارتش رژیم صهیونیستی اسرائیل با دادن ۳کشته و تعدادی مجروح در بیت حانون غزه ،نشان داده که هنوز نتوانسته در غزه مسلط شود _مجاهدین قسام درمیان خرابه های غزه ،ازرژیم اسرائیل تلفات گرفته و آنها را دریک شرایط بحران روحی و روانی قرار داده اند و این از نتایج اشغالگریست .
◀️شاید بتوانند چند صباحی غزه را اشغال کنند اما مقاومت مردمی به آنها اجازه اشغال درازمدت را نخواهد داد.
@tshlilrahbordi
💥انصارالله نباید از معادله زیرساخت دربرابر زیرساخت کوتاه بیاید
♻️رسانه های اسرائیلی از هدف قرار دادن فرودگاه صنعا، نیروگاه برق صنعا و تاسیسات بندر الحدیده گزارش میدهند
تا به اکنون از 7 حمله به صنعا و 3 حمله به بندر الحدیده گزارش میشود.
🔻دیشب نتانياهو در هنگام روشن کردن اولین شمع جشن حنوکا گفت《حوثیها نیز آنچه را که حماس، حزبالله، رژیم اسد و دیگران آموختهاند یاد خواهند گرفت》
پیشتر نیز کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود 《همان کاری را که با غزه، لبنان و تهران کردیم با صنعا و حدیده انجام خواهیم داد!》
🔻قبل از چنین تهدیدی، رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه دولت روباه پیر انگلیس نیز برخی زیرساختهای یمن مانند نیروگاه برق حزیز و بندر حدیده را مورد حمله قرار دادند که در جریان آن چند نفر نیز به شهادت رسیدند. که در حمله متقابل پهپادی انصارالله به ناوهای آمریکایی یک هواپیمای اف۱۸ ارتش تروریستی آمریکا نیز سقوط کرد....
🔻وضعیت کنونی میان انصارالله و رژیم صهیونیستی تا حدودی مشابه تنشها میان حزب الله و رژیم موقت پیش از شهادت فؤاد شکر است. سید مقاومت حسن نصرالله در مراسم شهادت ایشان فرمود حزبالله تمایل به جنگ ندارد و صرفا برای حمایت از غزه اقدام میکند.
🔻پس از شهادت فؤاد شکر و در پاسخ به آن حزب صرفا به هدف قرار دادن پایگاه جاسوسی گلیلوت اکتفا کرد در حالی که رژیم جعلی منتظر پاسخ قدرتمندتری بود. چرا که پیشتر حزب الله 《معادله تلآویو در مقابل بیروت》 را مطرح و معتبر کرده بود.
پاسخ نسبتا ضعیف حزبالله نتانیاهو و آمریکا را به این محاسبه رساند که حزبالله بخاطر مشکلات داخلی لبنان توان وارد شدن به جنگ همه جانبه ندارد و شد آنچه نباید میشد... انفجار پیجرها و بعد شهادت سید حسن نصرالله...
🔻دو روز قبل تایمز إسرائيل فاش کرد《بین رئیس موساد و نتانیاهو درباره نحوه برخورد با ایران اختلاف است. دیوید باردیا رئیس موساد خواستار تمرکز مستقیم بر ایران است ولی نتانیاهو و وزیر جنگش بر حمله به حوثیهای یمن برای شکست کامل حوثیها تاکید دارند.》
🔻به هر حال اکنون پس از سوریه، انصارالله بطور مستقیم یا غیر مستقیم هدف بعدی رژیم موقت برای تضعیف است. اگر انصارالله در پاسخ به حمله به زیرساختهایش سیگنال ضعف بدهد رژیم موقت به سمت حذف رهبرانش بمانند حزبالله خواهد رفت چیزی که رژیم جعلی در آن استاد است.
معادله زیرساخت در مقابل زیرساخت و حذف رهبران در مقابل رهبران میتواند برای انصارالله بازدارندگی ایجاد نماید. /پایگاه تحلیلی غرب آسیا
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
گرای اشتباه ندهید...
یکی از معاونین دولت اسبق، در مصاحبه ای برای توسعه ایران و رهایی از تحریم ها نسخه پیچیده و بیان نموده: " ما باید بفهمیم که راهی جز مذاکره وجود ندارد".
نسخه مذاکره در پاسخ به مسئله تحریم در همه دولت ها به فراخور شرایط و اقتضائات موجود در دستور کار بوده و اساسا نظام جمهوری اسلامی لحظه ای برای رفع تحریم از طریق گفتگوی های دو و چندجانبه در شرایط برابر، در هیچ دورهای درنگ نکرده است و چه بسا در دورهای حتی با وجود عبور از خطوط قرمزش، با دولت وقت بیشترین همراهی گردید تا مسئله تحریم حل شود. اتفاقا همین فرد مصاحبه کننده که در دلسوزی وی برای کشور تردیدی نداریم، هشت سال معاون اول دولتی بوده که بیشترین مذاکره را با تحریم کنندگان داشته، اما نتیجه آن از زبان یکی از اعضای کابینه همین دولت، چیزی جز تقریبا هیچ نبوده است.
بنابراین اصل مذاکره محل مناقشه نیست. اما از طرفی اینکه تنها راهحل را مذاکره بدانیم محل اشکال است. همین نگرش که "راهی جز مذاکره" برای حل مسئله تحریم نداریم، یک دوره هشت ساله ساخت درونی اقتصاد ایران را با چالش مواجه ساخت؛ چرا که ماحصل چنین تفکری، انفعال و فراموشی ظرفیت های کشور است.
البته ما تردیدی نداریم که مسئله ی مهم اقتصاد ایران تحریم است؛ اما موضوع مهمتر چگونگی پاسخ به این مسئله می باشد. نیاز به یادآوری نیست که تجربه برجام و مذاکره در گذشته به ما نشان داده، مادامی که امریکا تحریم را اثرگذار می داند آن را با مذاکره بر نمیدارد و اگر هم تحریمی را تعلیق کند، مانع از انتفاع ایران خواهد شد.
از این منظر مذاکرات گذشته برای ما یک درس می باشد که تلاش برای کم اثر کردن تحریم باید در اولویت باشد. در واقع راه برداشتن تحریم، کم اثر یا بی اثر کردن تحریم است نه تمرکز بر مذاکرهی صرف. تحریم وقتی بیاثر شد، تازه امکان مذاکره و برداشتن آن فراهم میشود. در واقع موضوع مهم اولویت بندی راه حل ها می باشد.
نکته مهمتر اینکه عامل اساسی در بیاثر یا کم اثرکردن تحریم، رشد تولید از طریق درونگرایی و برون نگری اقتصادی است. یعنی ابتدا باید ظرفیت های داخلی را از حیث ساختار و منابع، فعال و بهینه سازی نمود. این نسخه همان است که دولت سیزدهم در پیش گرفت. یعنی تمرکز بر ظرفیت های کشور به عنوان اولویت اول و پیگیری همزمان برای رفع تحریم ها. ماحصل چنین رویکردی همان شد که در انتهای دولت سیزدهم اکثر قریب به اتفاق شاخص های اقتصادی بهبود یافتند (اتفاقا بخشی از منابع بلوکه شده کشور نیز رفع انسداد شد). آن هم در شرایطی که به گفته همین معاون اول محترم در اولین جلسه ایشان با شهید رئیسی، "منابع کشور ته کشیده" بود.
در نهایت همه باید مواظب باشیم تا گرای اشتباه ندهیم. تجربه گذشته را مدنظر قرار دهیم و بدانیم که راه حل اولویت دار اقتصاد ایران؛ رشد تولید از طریق حداکثر نمودن بهینه سازی، صرفه جویی و بهرهوری از عوامل تولیدِ ( زمین، سرمایه، نیروی کار) است.
@tahlileghtesadi
📊 ۹ دی؛ الگوی پیروزی ملت در نبرد نرم: از خنثیسازی فتنه تا تثبیت اقتدار ملی
حماسه ۹ دی را باید از منظر تحلیل راهبردی، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست. این رویداد مهم که با حضور میلیونی مردم شکل گرفت، نشان داد چگونه یک ملت میتواند با بصیرت و اتحاد، پیچیدهترین توطئههای دشمن را خنثی کند.
🔍 چرا ۹ دی مهم است؟
۱. شکست راهبرد فشار داخلی: دشمن با سرمایهگذاری هنگفت، تلاش کرد از اختلافات داخلی برای ضربه زدن به نظام استفاده کند. اما حضور مردم در ۹ دی، این نقشه را نقش بر آب کرد.
۲. اثبات کارآمدی رهبری: این حماسه نشان داد وقتی رهبری نظام با درایت عمل میکند و مردم با بصیرت به میدان میآیند، هیچ توطئهای نمیتواند موفق شود.
📈 دستاوردهای اصلی:
• تقویت اعتماد بین مردم و نظام
• افزایش انسجام ملی
• ارتقای جایگاه ایران در منطقه
• ناامیدی دشمنان از فشار داخلی
⚡️ درسهای راهبردی برای آینده:
۱. قدرت واقعی در دستان مردم است
۲. بصیرت سیاسی، کلید پیروزی است
۳. وحدت ملی، بزرگترین سرمایه کشور است
۴. حضور بهموقع مردم، تعیینکننده است
🎯 نتیجه عملی:
۹ دی ثابت کرد ملت ایران میتواند با تکیه بر ارزشهای انقلابی و هوشیاری سیاسی، هر تهدیدی را به فرصت تبدیل کند. این تجربه موفق، الگویی برای مقابله با چالشهای آینده است.
این حماسه به جهانیان نشان داد که نظام جمهوری اسلامی با پشتوانه مردمی خود، همچنان مقتدر و پابرجاست و هیچ قدرتی نمیتواند این اتحاد راهبردی را خدشهدار کند.
✍ سعید_سپاهی
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
♨️کاهش نرخ تتر از ۸۱۵۰۰ تا محدوده ۷۷۰۰۰ تومان.
امیدواریم کندل سبز آخر در نمودار پایین صرفا یک پولبک کوتاه باشد و مجددا به سمت پایین برگشت داشته باشد. به هر حال محدوده فعلی فوق العاده مهم و حساس است.
📈اگر نمودار تتر بتواند دو کندل روزانهی امروز و فردا را روی همین عدد یا پایینتر ببندد، آنگاه می توان به محدوده ای که جناب همتی ( ۷۳هزار تومان) گرا دادند، امیدوار شد.
@tahlileghtesadi
هدایت شده از فروشگاه فرهنگی مذهبی مِهرنور
مرکز تولید و پخش محصولات فرهنگی و مذهبی
پذیرش سفارش عمده از ادارات،سازمان ها
تهیه و ارسال انواع کتب درسی «حوزوی و دانشگاهی،رمان ،مذهبی» 09179701851 شهر مقدس قم
جهت سفارش @hosaunmosavi66
https://eitaa.com/khazra3131366
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا راهی جز مذاکره نداریم؟
آیا نمیتوان بدون رفع تحریم ، مشکلات کشور را حل کرد؟
@tahlilrahbordi
♦️درسهای لیبی ۲۰۱۱ برای امروز سوریه
📝 چتمهاوس
◾️تیم ایستون
🔹دامنه چالشهایی که سوریه اکنون با آن مواجه است، به مراتب بیشتر از مسائلی است که لیبی در سال ۲۰۱۱ با آن روبهرو بود. در زمان مرگ معمر قذافی، رهبر سابق لیبی، بیشتر زیرساختهای این کشور بدون آسیب باقیمانده بود. شورشیان لیبیایی حتی قبل از سقوط قذافی، نفت صادر میکردند. در مقابل، پیروزی انقلاب سوریه بیش از یک دهه بهطول انجامید، و کشور شاهد جنگ داخلی، مرگ صدها هزار انسان، پناهندگی میلیونها نفر و ویرانی زیرساختها بود. شکاف و چنددستگی در سوریه به شدت عمیقتر از لیبی است. زیرساختهای نفتی سوریه عمدتاً در مناطق تحت اختیار کردها قرار دارد، در حالی که این کشور به جز نفت، هیچ منبع ملی دیگری برای صادرات ندارد؛ وضعیتی که برعکس آن در لیبی وجود داشت.
💢چشمانداز امنیتی متزلزل
🔸 دولت انتقالی سوریه اکنون با چالش انحلال مجموعهای از گروههای مسلح مختلف، از کردها تا نیروهای ارتش آزاد وابسته به ترکیه، روبهرو است. در لیبی تلاشها برای قرار دادن گروههای مسلح تحت نظر وزارت دفاع ناموفق بوده است. آنچه در لیبی اتفاق افتاد برعکس بود؛ یعنی به جای این که گروههای مسلح تحت کنترل نهادهای دولتی قرار داشته باشند، بر آنها نفوذ و تسلط پیدا کردند. به این ترتیب، رقبای سیاسی تلاش کردند تا با ارائه منابع و ایجاد اتحادهای غیررسمی، گروههای مسلح را به سمت خود جذب کنند. هرچند رئیس دولت انتقالی سوریه وعده داده است که گروههای مسلح را تحت نظارت دولت ادغام کند، اما تجربه لیبی نشان میدهد که چنین اقدامی بسیار چالشبرانگیز و مستعد بروز درگیریهای بیشتر خواهد بود.
💢مداخلات خارجی
🔸 دولت انتقالی سوریه با چالشهای ناشی از مداخلات خارجی نیز مواجه است. در لیبی، بازیگران خارجی از طریق شراکت با طرفهای داخلی توانستند قوانین سازمان ملل برای برگزاری انتخابات را نادیده بگیرند و این امر منجر به شکلگیری کانونهای قدرت رقیب شد. درس مهمی که میتوان از لیبی آموخت این است که بدون اجماع میان بازیگران خارجی، توافقهای شکننده بین گروههای مختلف سوری بیاثر شده و حکومت را تضعیف خواهد کرد.
💢ارتباط سیاست و امنیت
🔸 آخرین درس از وضعیت لیبی پیامدهای قطع ارتباط میان رهبری سیاسی و گروههای مسلح است. رهبری سیاسی پسا ۲۰۱۱ در لیبی، با جناحهای مختلف مسلح که قذافی را سرنگون کردند و یا در دوره پسا قذافی شکل گرفتند، ارتباط نداشت و این موضوع باعث شد که این گروهها بر عرصه سیاسی تسلط یابند. در سالهای اخیر، خلیفه حفتر در لیبی به صورت مستقیم بر نهادهای دولتی مناطق تحت کنترل خود تسلط پیدا کرده و فرماندهان در دیگر نقاط کشور نیز به تدریج به سمت اعمال قدرت مستقیم پیش رفتهاند. «ائتلاف ملی سوریه» بهعنوان یک جنبش سیاسی فراگیر، برای مخالفت با بشار اسد در طول جنگ داخلی تشکیل شد؛ اما مدتهاست که از گروههای مسلح فاصله گرفته و رئیس دولت انتقالی نیز تحت فرمان آن عمل نمیکند. باید دید آیا یک رهبری سیاسی مدنی میتواند دوباره کنترل امور را به دست گیرد یا خیر.
💢 نتیجهگیری
✅ سوریه ۲۰۲۴ و لیبی ۲۰۱۱ با چالشهای مشترکی روبرو هستند، اما سوریه از چنددستگی عمیقتر، مداخلات خارجی بیشتر، دولت و زیرساختهای ورشکستهتر و بیارتباطی بیشتری میان گروههای مسلح و سیاست رنج میبرد. به طور کلی، سوریه چالشهای بزرگتری نسبت به لیبی دارد تا بتواند به کشوری با ثبات و دموکراتیک تبدیل شود و باید دید آیا رهبران سوری میتوانند بر این چالشهای فائق آیند یا خیر./ اندیشکده تهران
@tahlilrahbordi
🔺منطق قدرت مدرن!
به زبان خیلی ساده میتوان گفت که منطق سیاست بینالملل منطق قدرت، زور و استبداد است و منطق اخلاق و دموکراسی نیست. کشور و بازیگری میتواند صاحب حضور و نفوذی پایدار در خارج از مرزهای خود شود که زبان این منطق را بداند.
در واقع منطق قدرت در دنیای مدرن سه ستون بنیادین دارد: نظامی، اقتصاد و رسانه
همین منطق روابط بینالملل را به شکلی - چه مستقیم چه غیرمستقیم - تابع طرفی یا طرفهایی میکند که ابزارهای لازم و کافی قدرت مدرن در دو سطح سخت و نرم را دارند.
مؤلفههای دیگری هم چون وسعت و موقعیت سرزمینی وجود دارند، اما سه تای پیشگفته به ویژه نظامی و اقتصادی اساسی هستند که وجود هر دو همزمان قدرت و نفوذی قابل توجه در سپهر منطقه و بینالملل میآفریند.
برخورداری از سه قدرت نظامی، اقتصادی و رسانهای میشود آمریکا که با کاربست هژمونی برآمده از هر سه توانسته است نظام بینالملل را تک قطبی کند. جدا از آن هم توان و پتانسیل لازم برای هزینه کردن برای متحدانش را هم دارد. نمونه آن اوکراین است که اگر تامین مالی و نظامی آمریکا و اروپا نبود، هم اقتصادش فرو میپاشید و هم کییف مدتها قبل سقوط کرده بود. اسرائیل هم مدام از چنین حمایتی گسترده مالی و نظامی برخوردار است.
قدرت نظامی بدون پشتوانهٔ قدرت اقتصادی میشود شوروی دیروز و روسیه امروز که فاقد قدرت کافی برای حفظ متحدانش است و قادر نیست که با ابزاری مشابه «حمله اقتصادی» طرف غربی را دفع کند.
قدرت اقتصادی و رسانه بدون قدرت نظامیِ قابل توجه هم میشود عربستان و قطر و امارات که نفوذ نرم قابل توجهی در کانونهای قدرت جهان و در سطح گستردهای در دو جهان عرب و اسلام پیدا کردهاند.
اما مصر که قدرت نظامیاش فراتر از این کشورهاست، به علت اقتصاد ضعیف و بیمارش نه تنها چنین نفوذی ندارد، بلکه خود تحت نفوذ است و برای رتق و فتق امورش به کمکهای عربستان و امارات نیاز دارد.
امروز پرستیژ و منزلت منطقهای و جهانی کشورها غالبا تابعی از ثروت و اقتصاد بینالمللی آنهاست. به حال و وضع کنونی کشورها نگاه میشود نه گذشته باستانی و درخشان آنها. این تاریخ تنها در صورتی "فضیلت" شمرده میشود که واقعیت امروزی هم آیینه آن باشد.
همچنین در دنیای امروز به طول عمر کشورها هم نگاه نمیکنند؛ بلکه به جیب آنها، تولید ناخالص داخلی (GDP) و سرانه درآمدشان نگاه میشود. اعتبار گذرنامهها امروز بیشتر از نسیه تاریخ، باستان و تمدن قابل نقد است. مصر با آن گذشته و عظمت باستانی نمود عینی این واقعیت است. ناگفته هم نماند که اقتصاد پیشرفته بدون پشتوانه قدرت نظامی قابل قبولی نیز به ویژه در خاورمیانه به تنهایی تامین کننده امنیت نیست. / صابر_گل_عنبری
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
♨️کانال های تلگرامی و احیای حکمرانی ریال
✴️در هفته گذشته ریاست محترم بانک مرکزی، به نقش کانال های تلگرامی در بازار ارز اشاره داشتند و بیان نمودند"که کانال های تلگرامی به بازار ما علامت می دهند و صرافی ها حتی در ساعاتی که معامله ای آغاز نشده ، از روی آن نرخ دلار را تعیین می نمایند".
🔸کانالها تلگرامی نرخ ارز محصول تضعیف حاکمیت ریال در مقابل دلار می باشند. در واقع این کانالها زمانی گسترش یافتند که ناموس اقتصادی کشور یعنی ریال در قالب سازوکاری نادرست به خارج از کشور گره خورد. در دوره ای که قرار شد کشور با سیاست های کلی اصل ۴۴، از دولتی بودن به خصوصی بودن حرکت کند، در پایین دست، قوانینی حکم فرما گردید که به مرور، شاهرگ حیاتی کشور را به خارج گره زد. این موضوع چنان اهمیت داشت که در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ مستقیما مورد خطاب و عطاب رهبری حکیم قرار گرفت. در آن جلسه ایشان فرمودند: «این باید مشخّص بشود؛ یعنی فلان شرکت بزرگ، که متعلّق به دولت هم هست، موادّ اوّلیّهاش هم داخلی است که قیمت محصول خودش را با دلار تلگرامی، [یعنی] همین قیمتهای جعلی دلار که از طرف دشمن هدایت میشود، تطبیق میکند؛ چرا؟ چرا شما به دلار حاکمیّت میدهید؟ چرا برای ریال رقیب را تقویت میکنید؟ یکی از وظایف عمده ما این است که ما رقیب ریال را در داخل تقویت نکنیم...".
🔰این توصیه های حکیمانه یک مسیر کلی را پیش روی دولتها قرار می دهد. و آن این است که:
1⃣ اولا یکبار دیگر باید سازوکار قیمتگذاری مواد اولیه را مورد تحلیل و تجزیه قرار داد. چه اینکه بسیاری از کارشناسان اقتصادی نسبت به این سازوکار نقدهای جدی دارند.
2⃣ثانیا هر کانونی در اقتصاد که موجب تضعیف ریال شود باید ریشه کن گردد. نقطه ثقل این کانون، فعالیت های نامولد است؛ از طلا و رمزارز گرفته تا هر کالاهی واسطه ای و سرمایه ای که محلی برای فعالیت نامولد باشد. باید اقتدار دولت در همه بازارها، از جمله بازار طلا، احیا شود، نه اینکه دولت بعد از وضع یک قانون درست و اصولی، از خواسته به حق خود عقب نشینی کند.دیدیم که آمریکایی ها در دوره ای برای اینکه دلار را تقویت کنند، طلا را که رقیب دلار در کشورشان بود، در کشورشان جمع کردند برای اینکه طلا در دست مردم نباشد. همین اکنون نیز قوانین رمزارزها را به گونه ای مدیریت می کنند که باعث تضعیف دلار نگردد.
✅بنابراین احیای حکمرانی ریالی دولت از مسیر بازنگری یا بازاندیشی در برخی سازوکارهای قیمت گذاری گذشته، تشدید قوانین کنترل و نظارت بر بازارهای نامولد، اشرافیت کامل بر جریان ارز و کاهش سهم دلار در تجارت خارجی ( پیمان های پولی دوجانبه) عبور می نماید.
@tahlileghtesadi
📝ژئوپولتیک جهان و اسلام نوشت:
دولت افراطی آلمان و فرانسه یک بار دیگرثابت کردند که درکنارتروریست های چند ملیتی قرار دارند.
◀️سیاست برلین و پاریس ثابت کرده که این افراطیون آلمانی که درزیر سایه عناوین پوپولیستی چون صلح سبزـمحیط زیست سالم -و حقوق بشر خودرا پنهان کرده بودند حالا کمی چهره پنهان و روتوش کرده خودرا آشکار کرده و با حضور در دمشق و ملاقات با الجولانی و دست دادن با این جنایتکار بین المللی ،بازهم چهره دوگانه آلمان و محافل غربی را به وضوح آشکار کردند دیدار امروز بربوک و بارو نشانه ای آشکار از پادویی این دو کشور برای امریکایی ها درصحنه های بین المللی است آنها زمانی دست به این سفر زدند که قبل ازآنها یک هیات امریکایی به دمشق سفر کرده و شروع به عادی سازی روابط کرده است.
◀️جالب است امریکا و اروپا که در عراق و سوریه داعیه مبارزه با داعش را داشتند حالا با رهبر داعشی های جناح سوریه ملاقات کرده و با او خوش و بش می کنند .
اروپایی قبل از اینکه حق پذیر باشند تروریست پذیرند رفتار این دو کشور اروپایی ثابت می کند که آنان یک دهه قبل هم با تروریست های چندملیتی در ارتباط بوده و آنها را حمایت و تجهیز میکردند ،چون امکان ندارد که آنان بدون داشتن شناخت و مراوده ازسوی سازمان های اطلاعاتی کشورهای متبوع خود به این راحتی با تروریست ها ارتباط برقرار کنند حتما سیستم های امنیتی آنها این اطمینان خاطر را به آنان داده اند که این دو وزیرخارجه وارد دمشق شده و با سرکرده تروریست های چندملیتی دیدار کرده اند.
@tahlilrahbordi