⬅️دانستنی ها
👈انسان دارای دندانهای مناسب گیاهخواری و گوشت خواری است.
رژیم گیاهخواری محض در طب اسلامی، مضر و مردود است.
❌خوردن آب ناشتا و نصف شب معده شما را ضعیف میکند.
🔹در صورت تشنگی در این ساعات، آب عسل رقیق همراه با اندکی گلاب از قبل آماده نمایید و بنوشید.
👈حمام رفتن در عادت ماهیانه و سردی خوردن، عامل درد در ماه های بعد است.
👈راه لاغر شدن ترک نهار است.خوردن صبحانه و شام را ترک نکنید.
👈سلامت و تندرستی نوزادان خود را از چهار ماهگی با حجامت عام در جای مطمئن با رعایت آدابش بیمه کنید.
👈زخم بستر و زخمهای دیابتی را با زالو انداختن اطراف زخم و رساندن دفع آنها به روزانه دوبار درمان کنید.
👈زخمهای عمیق را با ترکیب روغن زیتون و عسل درمان کنید.
👈سکنجبین را مادر داروها می نامند و بیش از ۲ هزار نوع سکنجبین داریم.
👈تشنج و صرع، اغلب از بلغم و سودا همزمان در سر است.
🔻درمان تب ناشی از دندان در آوردن اطفال:
🔹چوب شیرین خیسانده دست اطفال دهید به لثه بکشند.
👈بابونه، بادرنجبویه، گریپ فروت، چای سبز
با داروهای شیمیایی تداخل دارند و باید اقلا سه ساعت بینشان فاصله افتد.
👈تقویت عمومی بدن با خوردن گوشت پرندگانی که می پرند مثل بلدرچین
👈درمان فشار: رفع یبوست و درمان تنبلی روده خوردن چای ترش
👈یکی از بهترین رطوبت افزاها برای درمان خشکی پوست، ۱۴بادام پوست کنده+ یک لیوان آب سرد+ ۱ قاشق غذاخوری عسل در مخلوط کن روزانه شربت نموده و میل ڪنید.
👈ادرار زیاد گاهی از بلغم زیاد بدن است.
👈ریزش ابرو و مژه از سردی است.
👈درمان زخم روده و شقاق، اطریفل مقل ازرق
👈اغلب ورم ها، نشانه سردی زیاد بدن است .
👈آیا میدانید در طب سنتی یبوست، به دفع کمتر از دوبار نرم و راحت روزانه از روده اطلاق میگردد! و مادر همه بیماری ها عنوان میشود!
⬅️منبع:طــــــــــب معجـــــزه گراسلامـــــی
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
👈درمان یبوست
🔹دلایل زیادی برای ایجاد یبوست وجود دارد. یبوست میتواند از خشکی یا از بلغم و ... باشد. برای درمان یبوست راههای بیشماری در طب سنتی وجود دارد که بسته به شرایط بیمار استفاده میگردد. یبوست از نگاه طب سنتی یعنی اگر کسی روزی یکبار اجابت مزاج نکند یبوست دارد.
👈روش درمان
💠نسخه های استاد خیراندیش به شرح زیر است:
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔷الف) انجیر شبی ۷ عدد داخل یک لیوان آب یا گلاب خیس داده میل شود.
📣توجه:
🔻اگر بیمار خشکی هم داشته باشد بسته به میزان خشکی به ترکیب بالا از ۳ تا ۷ عدد آلو اضافه می شود. اگر شدت خشکی زیاد باشد از انجیرها کم می کنیم.
...
🔷ب) اگر یبوست خیلی شدید باشد علاوه بر رعایت مورد بالا از ترکیب (۵ واحد روغن بادام شیرین + ۲ واحد عسل) روزی ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید. (صبح ناشتا و عصرها)
🔷ج) از نسخه زیر نیز به تنهایی میتوانید برای درمان یبوست استفاده کنید: شبی یک لیوان گلاب را با یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ داخل ظرفی ریخته ۱۵ دقیقه ملایم بجوشانید پس از ولرم شدن با کمی عسل میل کنید.
توجه:
🔸اگر شدت یبوست زیاد باشد میتوان از هر سه نسخه استفاده نمود. ضمنا طول درمان بسته به شدت یبوست از ۴۰ تا ۱۲۰ روز طول می کشد.
توجه:
دمکرده گل سرخ (محمدی) روزی یک لیوان هم به عنوان یک داروی ملین میتوان استفاده کرد.
⬅️منبع:طب الرضا
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
🟢عواملی که منجر به رطوبتی تر شدن مزاج می شوند🟢
🔅 بی تحرکی زیاد و عدم ورزش به دلیل عدم تحلیل رفتن رطوبات زائد بدن
🔅 عوامل رطوبت بخش بالفعل مثل توقف طولانی در محل های مرطوب (حمام، استخر و …)
🔅 عوامل رطوبت بخش بالقوه مثل مصرف داخلی یا خارجی (موضعی) لبنیات، ترشیی و سرکه، روغن بنفشه
🔅 پر خوری به دلیل عدم تکافوی حرارت معده برای هضم غذا و لذا شکل گیری رطوبات واخلاط تر زائد
🔅 کاهش دفعیات طبیعی بدن مثل ادرار، مدفوع، عرق،عادت ماهانه و … به دلیل تجمع رطوبت های زائد در بدن
🔅 استعداد مزاجی به این معنا که افراد چاق رطوبتی، بیشتر مستعد تجمع رطوبت در بدن هستند
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
🟢خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین ششم: سرکه – بخش اول)🟢
🔺سرکه، بهترین و فاضل ترین ترشی ها است. سرکه از انواع شیرینی ها یا میوه های شیرین همچون انگور (مویز)، سیب، خرما، عسل، شیره نیشکر، شیره انگور و ... به دست می آید. سرکه دارای دو جوهر (پایه) مختلف یکی گرم (به دلیل ماده اولیه شیرینی که از آن تهیه شده است) و یکی سرد است و به همین دلیل، هم تیز و هم ترش است که هر دو لطیف هستند؛ البته سردی آن غالب است.
🔺سرکه، بسیار نفوذ کننده و خشک کننده است، لذا برای نفوذ به بافت ها و نیز رفع ورم ها، آماس ها و ترشحات، به صورت موضعی، کاربرد فراوان دارد. دهانشویه، مزمزه کردن و غرغره کردن با آن، مخصوصا اگر همراه با کمی نمک یا شبت باشد، باعث استحکام دندان ها و لثه ها شده و نیز منجر به رفع ترشحات و لایه های سفت شده چسبیده به حلق و لوزه ها یا دفع توده های سفید رنگ بدبو موجود در حفرات لوزه ها می شود.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🟢خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین ششم: سرکه – بخش دوم)🟢
🔺بخور دادن سر و صورت با بخارات سرکه (در دمای اتاق یا کمی حرارت دادن سرکه)، باعث رقیق شدن ترشحات و باز شدن انسدادهای تشکیل شده در مجاری بینی، گوش (استاش: مجرایی که بین حلق و گوش میانی کشیده شده است) و سینوس ها شده؛ لذا منجر به پیشگیری و درمان انواعی از گوش درد، کم شنوایی، کیپی گوش و بینی، سینوزیت و اختلالات بویایی می گردد.
🔺استفاده موضعی از آن، کمک به رفع سردرد های ناشی از گرمی می کند مخصوصا اگر همراه با روغن گل باشد. سرکه مانع ریختن مواد زائد و بیماری زا به اعضای داخلی و مهم بدن (کبد، قلب، ریه، معده) می شود. سرکه، تیزی و شدت گرمی صفرا و داغی خون و بدن را مخصوصا در فصول گرم، از بین برده و همچنین باعث نرم و رقیق کردن ترشحات بلغمی سفت شده در بدن و مجاری می گردد.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🟢خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین ششم: سرکه – بخش سوم)🟢
🔺در افراد گرم مزاج، کودکان بی اشتها با حرارت بالا، و نیز گرمازده ها، باعث باز شدن اشتها شده و به هضم غذاهای سنگین (گوشتی، چرب) نیز کمک شایانی می نماید. نوشیدن سرکه گرم شده، ضررهای داروهای سمی مخصوصا داروهای مخدر مثل تریاک (افیون) و شوکران را دفع می نماید لذا کمک به ترک اعتیاد می کند.
🔺سرکه به دلیل نفوذ زیادی که دارد، به راحتی در اعضایی مثل اعصاب مرکزی و ریه نفوذ کرده لذا مصرف بی رویه آن مخصوصا توسط افراد با مزاج سرد و یا مبتلا به مشکلات مغزی (افسردگی ها، اختلال حافظه)، عصبی (اختلال حس ها، فلج ها) و ریوی (آسم، سرفه مزمن)؛ می تواند عارضه بدهد. همچنین اگر زیاده روی شود، می تواند منجر به ضعف بینایی، ضعف و نحیف شدن بدن، اختلال در نعوظ، کاهش مایعات جنسی شود. مصلح سرکه، شربت شکر یا عسل و در کل چیزهای شیرین یا چرب می باشد.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🟢روغن بنفشه (قسمت اول)🟢
🔸روغن بنفشه طبع سرد و تری دارد. این روغن خواص آرامبخش و تسکیندهنده دارد که به داشتن خوابی آرام و باکیفیت در شب کمک میکند. روغن بنفشه از بهترین روغنهای موجود در طب سنتی است كه خواص بنفشه را دارد و ماندگاری آن طولانی است.
🔸چون طبع آن خنك است خوابآور میباشد. بنابراین برای افرادی كه به دلیل حرارت مزاج یا حرارت فصل و اقلیم دچار خشكی نسبی مغز و كمخوابی و بیخوابی میشوند، روغن بنفشه بسیار مفید است.
🔸یك ساعت مانده به زمان خواب یك قطره روغن بنفشه در هر سوراخ بینی چكانده و ملایم ماساژ داده كه از طریق مخاط جذب میشود و اثراتش به مغز میرسد. همچنین میتوان روی پیشانی، شقیقهها، پشت گوشها یا روی گونهها ماساژ داد.
🔸چکاندن روغن بنفشه در بینی آرامش بخش و خواب آور است. باعث كاهش بیش فعالی، القای خواب خوب ، كاهش اضطراب و بی قراری می شود و به رفع عدم تمركز ناشی از حرارت و خشكی کمک میکند.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🟢چرا معده باید دارای حرارت باشد؟🟢
🔸وقتی غذا مصرف می کنیم غذا را می جوییم و سپس غذا وارد معده می شود تقریباً اولین مرحله هضم در معده صورت می گیرد. البته ما می دانیم بخشی از شکسته شدن مواد غذایی در بزاق و دهان صورت می-گیرد و اهمیت جویدن نیز در اصول طب مطرح است.
🔸اما هضم اول به اعتقاد حکما در معده صورت می گیرد. معده مانند یک دیگ غذا است که مواد خام غذایی داخلش ریخته شده است و حال نیاز به حرارت و زمان دارد تا این غذا به یک مرحله از پختگی برسد. و بعد از معده وارد روده ها و سپس وارد کبد می شود و هضم دوم در کبد صورت می گیرد.
🔸در بدن انسان اطراف معده اعضایی واقع شده اند از جمله، کبد در بالا و راست، طحال در سمت چپ و عضلات شکمی و عضلات کناری ستون فقرات که دور معده را پوشانده و احاطه کرده اند. این ها، اعضای پر خون بدن ما هستند و مزاجشان گرم وتر است...
🔸به نظر می رسد این اعضای گرم به معده کمک می کنند تا حرارت کافی را برای هضم غذا داشته باشد. البته معده می تواند دچار سوء مزاج گرم و خشک نیز بشود. اما به طور کلی مستعد سوء مزاج سرد و یا تر است، خصوصاً با وجود آداب زندگی و غذایی که امروزه بین افراد رایج است.
توصیه های پزشکی در مورد تغذیه بیماران #فشار خونی:
۱-حجم بيشتري از ميوهها، سبزيها و صيفيها را که سرشار از منيزيم و پتاسيم هستند و براي سلامتتان بسيار مفيدند، در برنامه غذايي بگنجانيد.
براي اين کار ميتوانيد در تمام وعدهها، ميانوعدهها و مهمانيها ميوه و سبزيها را مصرف كنيد.
۲-از افزودن نمک به غذا يا ميوه پرهيز کنيد.
۳-خيار را با ميوههاي ترش و شيريني مانند کيوي يا پرتقال بخوريد تا به مصرف نمک نياز پيدا نکنيد.
۴-دور مصرف آجيلهاي شور را خط بکشيد.
۵-در صورت امکان، براي حفظ سطح پتاسيم خون، روزي يک موز کوچک بخوريد.
۶-مصرف لبنيات کمچرب و دوغ کمنمک را فراموش نکنيد.
۷-غلات کامل و سبوسدار مصرف کنيد.
۸-به جاي غذاهاي حاوي گوشت قرمز، غذاهاي دريايي يا با گوشت سفيد بخوريد.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
۹-روغنهاي سالمتري مانند زيتون و کانولا را در رژيم غذاييتان بگنجانيد.
۱۰-تا جايي که ميتوانيد غذاهاي چرب و سرخکردني نخوريد.
⭕ عوامل خرابی دندان :
♦️کسانی که بخار معده دارند دندان های خرابتری دارند و یکی از نشانه های بخار معده این است که معمولا دندان هاشون زرد است (بخار معده به دندان میزند )
♦️کمبود کلسیم
♦️استفاده از خمیر دندان
♦️خوراکی های مضر مثل نوشابه، شیرینی، پفک و....
♦️مسواک زدن در دستشویی چون بخارات دستشویی به مسواک میچسبد و عامل بیماریهای گوناگون از جمله خرابی دندان میشود
♦️سیگار کشیدن و مشروبات الکلی
♦️مصرف خوراکی سرد با چیزی داغ همزمان یا پشت سر هم
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
رفع #اسهال با #خرما
اگر افراد #هسته_خرما را آسیاب کرده و بر حسب وزن و سن از نصف قاشق چای خوری تا یک قاشق مرباخوری استفاده کنند برای رفع اسهال و بند آوردن شکم اثر قوی دارد.
@drkhodadadii
🔴کم شدن حس بویایی
♻️ این عارضه ممکن است در اثر پیدا شدن عیبی در مغز یا بسته شدن راه بینی در جایی که محل اعصاب بویایی است وجود پیدا کند. ممکن است استخوان اسفنجی بینی معیوب باشد. اگر مجاری گرفته باشد بیمار تو دماغی سخن میگوید. این نوع گرفتگی به علت غلبه نوعی خلط است که از علامات ویژه آن شناخته میشود .
🔷️اگر کم شدن حس بویایی به علت غلبه بلغم و سردی مغز باشد برای درمان می توان از، بخور گیاهانی مثل پونه و نعنا و بابونه و اکالیپتوس و استعمال انفیه(عطسه آورها مثل گرد سیاهدانه) و چکاندن دو الی سه قطره از روغن های گرمی مثل سیاهدانه یا بنفشه با پایه ی روغن کنجد یا روغن بادام شیرین در بینی و استنشاق آب ونمک رقیق و بوییدن مداوم عطرهای گرم مثل عطر نرگس که نفوذ قوی داردو اسانس نعنا و دود اسفند،سود برد .
🔷️ برای درمان این بیماری باید رطوبات زائد جمع شده در سر از طریق آبریزش بینی دفع شود.
🔷️ مصرف داروهای چرک خشک کن و ضد آبریزش و ضد حساسیت که از آبریزش بینی جلوگیری میکنند باعث تجمع رطوبات زائد در سینوس ها میشوند. تجمع این رطوبات سبب بروز نزله میشود.نزله از جمله بیماریهایی است که در طب سنتی آن را اُم الامراض یعنی مادر همه بیماری ها معرفی می کنند.
♻️️ رعایت پرهیزات سردی مخصوصاً در شبانگاه و مصرف خوراک گرم و آهسته غذا خوردن و نگه داشتن یک قاشق عسل در دهان صبح ناشتا و شب قبل خواب و مصرف نمک قبل و بعد از غذا از اصول درمان بیماری های با طبع سرد است.
#علم_العلاج
#حفظ_الصحه
#بویایی
#کرونا
#ماسک
#درمان_اصولی
#بلغم
#نزله
عضویت درکانال👇
📡 @WWW_irismed_ir
📚📚📚منظور از پای بیقرار یا پای ناآرام چیست؟
سندرم پای بی قرار یا (RLS (Restless legs syndrome یک اختلال عصبی و احساس ناخوشایند در پاهاست که در عصر یا شب هنگام و در زمان نشستن طولانی مدت و بدون تحرک و در هنگام درازکشیدن بیشتر اتفاق می افتد:
این احساس ناخوشایند معمولاً در نرمه ساق پا اتفاق میافتد اما میتواند در هر جای دیگری از پاها از مچ گرفته تا ران احساس گردد؛
عموماً در بین خانمها نسبت به آقایان شابعتر است.
در هر سنی ممکن است بروز کند، ولی معمولاً با افزایش سن، احتمال ابتلا به آن افزایش مییابد.
این سندرم نوعی اختلال خواب نیز به حساب میآید چرا که مبتلایان در بهخوابرفتن و داشتن استراحت کافی در شب با مشکل مواجهاند.
همچنین جزء اختلالات حرکتی نیز طبقهبندی میشود زیرا تکان دادن و حرکت معمولاً درد و ناراحتی را برطرف میکند.
در موارد شدید RLS، علائم آن بیش از دو بار در هفته رخ میدهد و منجر به وقفههای شدید خواب و اختلال در عملکرد روزانه میشود.
در طب ایرانی (کتاب اکسیر اعظم) این بیماری تحت عنوان «ضعف رجل و بطوء مشی» آمده است.
نشانگان و علائم سندرم پاهای بیقرار
این اختلال عموماً با احساس یکی یا چند مورد از علائم زیر در پاها همراه است:
احساس خارش یا کشیدگی
احساس درد و داشتن نبض در پاها
سوزش
گزگز و مور مور شدن
احساس کاذب حرکت مایع در ساق پاها
احساس کاذب حرکت مورچه و حشرات در ساق پاها
پرش غیرارادی پاها بلافاصله پس از بخواب رفتن یا در طی خواب
و بیمار برای کاهش این احساسات ناخوشایند، ناچار است پای خود را تکان دهد یا بکشد.
چرا دچار سندرم پای بیقرار میشویم؟
از منظر طب نوین
از منظر طب نوین، علت بیقراری پاها در بسیاری از موارد ناشناخته است. با این وجود، عوامل زیر میتوانند در بروز یا تشدید علائم این سندرم موثر باشند:
زمینه ارثی و ژنتیکی (به ویژه در مبتلایان زیر ۴۰ سال)
کمبود مینرالها و برخی ویتامینها از جمله: ویتامین B6، منیزیم، کلسیم
کم خونی و کمبود آهن
بیماریهای عصبی (افسردگی، استرس و فشار روانی و …)
ابتلا به بیماریهای مزمن مانند پارکینسون، اماس، بیماری کلیوی؛ بیماری دیابت و نوروپاتی محیطی
فشار خون بالا
چاقی و اضافه وزن
محرومیت یا اختلال در خواب
مصرف الکل، نیکوتین (سیگار، قلیان و انواع دخانیات)
مصرف زیاد ترکیبات کافئین دار
واریس و نارسایی مزمن وریدی
تغییرات هورمونی در دوران بارداری
مصرف برخی داروها از جمله داروهای ضدانعقادی، داروهای ضدویروسی، برخی از داروهای ضدافسردگی، ضد تهوع، داروهای سرماخوردگی و آلرژی که شامل آنتیهیستامینهای آرامبخش هستند.
از منظر طب سنتی
این بیماری میتواند در اثر موارد زیر رخ دهد:
۱) تجمع بلغم لزج یا جصی
لذا باید از مصرف بلغمزاها و اموری که باعث تجمع اخلاط میشود مانند خوابیدن بلافاصله پس از مصرف غذا، نوشیدن آب بین غذا و سریع غذا خوردن که باعث ضعف کبد، کلیه و نزول اخلاط میشوند، خودداری کرد.
۲) غلیظ شدن سودا
ممکن است از تکاثف یا غلیظ شدن سودا هم باشد؛ در این نوع از سندرم پای بیقرار، اوضاع بیمار با خوردن آب یخ، عدس، گوجهفرنگی، سسها و فستفودها و نیز ترشیجات بدتر خواهد شد.
۳) ریزش ماده یا نزلهای با جنس سودای محترقه یا مره محترقه
پدیده پای بیقرار میتواند در اثر ریزش ماده یا نزلهای با جنس سودای محترقه یا مره محترقه نیز ایجاد شود چون سودا پاییننشین است لذا میل به رسوب و ته نشین شدن در بدن کرده و اندامهای تحتانی را درگیر میکند.
سودای محترقه نیز میتواند باعث تولید ریاح غلیظه، سخت تحلیل شود و در موضع باعث درد یا بیقراری شود.
۴) غلبه ریاح در اندامها
گاهی ممکن است سندرم پای بیقرار ناشی از غلبه ریاح در اندامها باشد؛ در چنین حالتی اگر قوای نفسانی و غریزی و حیوانی ضعیف باشند، مقدمه سندرم پای بیقرار فراهم میشود؛
این نوع از پای بیقرار با ماساژ و دلک تخفیف پیدا میکند؛ باید توجه داشت که ماساژ در این مورد خاص درمانکننده نیست بلکه تخفیفدهنده است؛
پیشنهادهایی برای بهبود و درمان سندرم پای بیقرار
۱) جستجوی علت
در وهله اول باید علت اصلی را پیدا کرد، رفع این علل یا کنترل این بیماریها به کاهش شدت علائم سندرم پای بیقرار یا حتی درمان آن منجر میشود.
به عنوان مثال، با توجه به علت زمینه، بهبود خواب، رفع کم خونی، کنترل قند خون، ترک الکل و سیگار یا درمان واریس و …. ممکن است علائم این بیماری را تسکین دهد.
۲) تدابیر کمکی در صورت نداشتن علت خاص
در موارد بدون علت یا با علت ناشناخته یا موارد وراثتی چند گام ساده به کم شدن شدت علائم کمک میکند که در ادامه به آنها میپردازیم.
روزانه ورزش کنید!
ورزش مناسب و متعادل (نه کم و نه زیاد)، حتی درجا زدن ساده در منزل (کمک به توزیع مناسب خون در بدن و کاهش علائم)
مغز خود را ورزش دهید!
نشستن طولانی مدت و بدون تحرک علا
ئم سندرم را بدتر می کند، پس وقتی که نشسته اید و تلویزیون تماشا میکنید و یا در یک مطب شلوغ نشستهاید. کارهایی که حواس شما را پرت میکنند، می توانند گاهی اوقات علائم سندرم را کمتر کنند. لذا جدول حل کنید، موسیقی ملایم گوش دهید، کتاب بخوانید و …
پاها را ماساژ دهید!
ماساژ دادن پا از ساق به پایین با (روغن بابونه یا مخلوط روغن سیاهدانه، روغن بابونه و روغن قسط) یا بدون روغن
ماساژ پا در آب گرم و قرار دادن پا در لگن آب گرم، شبی به مدت ۲۰ دقیقه
قرار دادن پاها در ظرفی حاوی (آب گرم، ۴ ق.غ بابونه و ۴ ق.غ بومادران) شبی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
استفاده از کیسهی آب گرم قبل از خواب میتواند کمک کند.
قبل از خواب پاهای خود را ورزش دهید!
برای کشش ساق پا، پای چپ خود را کشیده و عقب ببرید و پای راست خود را از زانو کمی خم کرده و جلو بیاورید.
می توانید دستان خود روی ران پای راست خود و یا دیوار قرار دهید.
این حرکت را برای پای دیگر خود تکرار کنید.
به طور عمیق نفس بکشید!
استرس و فشار روحی و جسمی، علائم سندرم را بدتر میکند. لذا :
با انجام چندبار تنفس آرام و عمیق طبی (۵ شماره دم، ۵ شماره حبس نفس و ۵ شماره بازدم)، گرفتگی عضلات خود را برطرف کنید.
همچنین میتوانید قبل از خواب، به یک موسیقی آرام گوش دهید یا کتاب بخوانید.
برنامه خواب مرتب داشته باشید!
علاوه بر آشنایی با نحوه ماساژ در پاهایبی قرار، داشتن برنامه خواب مرتب هم به بیماران توصیه میشود.
خوابیدن و بیدار شدن سر یک ساعت مشخص در هر روز می تواند وضعیت خوابیدن را بهتر کند.
از مواد یا غذاهایی که باعث ایجاد یا تشدید مشکل میشوند، اجتناب کنید!
مواد کافئین دار نخورید: مصرف قهوه، چای، کاکائو و نوشابه سیاه به علت داشتن کافئین باعث میشود کمی احساس انرژی و شادابی کنید، ولی علائم سندرم پای بیقرار را بدتر میکنند.
الکل ننوشید: مصرف الکل باعث بروز علائم سندرم پای بیقرار میشود.
سیگار و قلیان نکشید: نیکوتین موجود در سیگار هم علائم سندرم را بدتر میکند، لذا از مصرف سیگار، قلیان و هر نوع محصول دخانی دیگر خودداری کنید.
مصرف سردیجات و سودازاها را محدود و در شب قطع کنید: مانند گوشت گوساله، ماهی، دوغ، ماست، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، عدس، ،ترشی ،سرکه،آبلیمو و…
طب سوزنی برای سندرم پای بیقرار
در کنار تدابیر بالا و درمانهای دارویی تجویز شده از سوی پزشک، یکی از درمانهای موثر و مکمل در سندروم پای بی قرار طب سوزنی است.
نکات پایانی
اگر از داروهای زیر استفاده میکنید و مبتلا به سندرم پای بیقرار هستید به پزشک معالج خود، نام تمام داروها و مکملهای مصرفی خود را بگویید تا در صورت لزوم یک داروی دیگر برای شما تجویز کند یا دوز مصرف آن را تغییر دهد که علائم سندرم پای بیقرار را ایجاد نکند.
برخی از داروها می توانند علائم RLS را ایجاد یا بدتر کنند. مثالها شامل:
آنتیهیستامینهای قدیمی مانند دیفنهیدرامین (Benadryl)
داروهای ضد تهوع مانند متوکلوپرامید (Reglan) یا پروکلرپرازین (Compro)
داروهای ضد روانپریشی مانند هالوپریدول (Haldol) یا اولانزاپین (Zyprexa)
لیتیوم (Lithobid)
مهارکنندههای انتخابی جذب مجدد سروتونین (SSRI) مانند فلوکستین (Prozac)، سرترالین (Zoloft) یا اسکیتالوپرام (Lexapro)
داروهای ضد افسردگی سهحلقهای مانند آمیتریپتیلین (Elavil) یا آموکساپین (Asendin)
ترامادول (Ultram)
لووتیروکسین (Levoxyl)
برخی بانوان باردار به علت تغییرات هورمونی ایجاد شده ممکن است به طور موقت و به ویژه در سه ماه آخر بارداری، علائم و سندرم پاهای بیقرار را تجربه کنند که یکماه بعد زایمان برطرف میشود.
منبع:
تیم محتوایی طبایع
با سپاس از دکتر الهام پارسا
و با سپاس از پیج ترنجبین دارو (زیر نظر دکتر علیرضا یارقلی)
https://tabaye.ir/restless-legs-syndrome/
🔺🔺🔺🔴 کرم های خوراکی در منوی رستوران های اروپا در آینده ای نه چندان دور
♻️ اتحادیه اروپا خوردن کرم های خوراکی را، که لارو نوعی سوسک هستند، بی خطر اعلام کرده است!! به گفته آن ها، لاروها منبع خوبی از پروتئین، چربی های سالم و فیبر هستند و می توان از آنها در نان ها و شیرینی ها، و به عنوان جایگزینی برای گوشت در بعضی خوراکی ها مثل ساسچ استفاده کرد!
پ.ن: سال ها قبل در فیلم هایشان ایرانی ها و ملت های خاورمیانه را با این دروغ که سوسک می خورند، مسخره می کردند و عقب افتاده می خواندند!! چطور بعضی ها همچنان اصرار دارند از این افراد پیروی کنند؟!
#مجمع_جهانی_اقتصاد
#اتحادیه_اروپا
#کرم_خوراکی
#غرب
#مرجع_طب
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
درمورد اثربخشی #مریم_گلی بر بیماری #دیابت ، توافق گستردهای وجود دارد. این گیاه عصارهها و مواد شیمیایی خاصی دارد که اثر داروهایی را تقلید میکنند که بهطور معمول برای کنترل دیابت تجویز میشوند. بهنظر میرسد، مریم گلی آزادسازی گلوکز ذخیرهشده در کبد را منظم و از نوسانات شدید #قند_خون جلوگیری میکند. بههمیندلیل به جلوگیری از بروز دیابت نوع ۲ کمک میکند یا دستکم، اگر فرد قبلا دچار این بیماری شده باشد، آن را کنترل میکند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
درمان تنبلی تخمدان با طب سنتی
✍ استفاده از سویق عدس مفید است و تقویت میکند.
و نیز سویق گندم و …. که طرز تهیه اش به این صورت است.
✍ طرز تهیه سویق: آرد گندم ، سبوس گندم ، آرد جو ، سبوس جو ،همه غیر از سبوس جو، ( جداگانه ) اول آسیاب میشوند، بعد تفت داده میشوند سبوس جو بر عکس اول تفت داده میشودبعد آسیاب میشه.
🌿 @TebbolAeme 🌿
معجزه آویشن و نمک طبیعی
🔸یک واحد آویشن و یک سوم واحد نمک دریا را مخلوط کنید.
🔹روزی یک قاشق چایخوری ۱_۲ هفته و روزی یک مرتبه میل کنید و یا برای جلوگیری از گرفتگی عروق قبل از هر غذا کمی از این ترکیب را بچشید.
🔸امام صادق (ع):
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند آب را در بدن به جریان می اندازند، بادها را از قلب خارج می کنند ، بوی دهان را خوش می کنند ، بلغم را می سوزانند، به آلت سفتی می بخشند ، به معده نرمی می بخشند ، انسداد را باز می کنند
🌿 @TebbolAeme 🌿
🍊 آب #بهار_نارنج باعث بسته شدن منافذ #پوست میگردد و #بخور بهار نارنج، پوست چهره را باز میکند.
🍊 همچنین برای رفع سرگیجه و بهبود #سرماخوردگی ، بوییدن بهارنارنج و دم کرده آن برای رفع #سکسکه به کار میرود.
🍊 استفاده زیاد از #عصاره بهار نارنج سبب بالا رفتن فشار خون و افزایش ضربان #قلب میشود و افراد دچار بیماری قلبی باید از استفاده بیش از حد آن پرهیز کنند.
🍊 همچنین بهار نارنج در دوران #بارداری و شیردهی بایستی با احتیاط مصرف شود. زیاده روی در خوردن عرق بهار نارنج و زیاد بوئیدن بهار نارنج سبب بیخوابی میشود، از این خاصیت میتوان در مواقع نیاز به نخوابیدن استفاده کرد.
🌿 @TebbolAeme 🌿
#زنجبیل تازه یکی از بهترین تقویت کنندههای دستگاه گوارش است. به کسانی که از مشکلات مزمن گوارشی و #سوءهاضمه رنج میبرند، توصیه میشود روزانه یک برش کوچک زنجبیل تازه به همراه چند عدد #عناب را به صورت دم کرده میل کنند.
#شیرین_بیان ، #رازیانه ، #مرزه ، #آویشن ، #گشنیز ، #بادرنجبویه نیز از دیگر گیاهان موثر در درمان سوء هاضمه هستند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
صبحانه مناسب برای مبتلایان به افسردگی
🔹افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذاهایی را مصرف کنند که دارای طبع گرم و تر هستند و خون خوب و صالحی را در بدن میسازند.
🔹برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور, شیر تازه با شکر, سمنو, تخممرغ عسلی با نعنا یا دارچین, زرده تخممرغ با روغن بادام شیرین و شکر, کلهپاچه با جو, فرنی, شیربرنج, حریره مغز گندم و شکر و روغن بادام بسیار مفید است.
🌿 @TebbolAeme 🌿
مصرف مداوم سالاد کاهو به همراه گوجه و خیار برای #لاغر شدن موجب افزایش رطوبت بدن میشود که ازدیاد رطوبت بدن خود زمینهساز بروز #کبد_چرب , مشکلات رحمی, چربی خون و عوارض روحی است.
🌿 @TebbolAeme 🌿
✅تخمه کدو به دلیل دارا بودن زینک (روی) به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می کند.
روی، همچنین باعث می شود از سرماخوردگی، آنفلوانزا، و دیگر مشکلات عفونی دور باشید.
🌿 @TebbolAeme 🌿
یک گیاه مناسب برای سرکوب گرسنگی, نعنا است.
وقتی #نعنا را بعد از وعده غذایی مصرف می کنید طعم تازگی که در دهانتان می پیچد را می خواهید همچنان باقی بماند و تمایلی ندارید با خوردن غذایی دیگر این طعم از بین برود.
چای نعنا هم برای این هدف مؤثر است و به کاهش #وزن کمک میکند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
95 درصد خیار را آب تشکیل داده است به همین دلیل خنککننده خوبی برای پوست است و میتواند سموم را از روی پوست دفع کند. خیار، حاوی ویتامین B۶ است و میوهای آرامبخش و ضداسترس محسوب میشود
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔹شنگ
در طب سنتی ایران از #شنگ بهعنوان بند آورنده خونریزی و بهبود دهنده #زخم در خونریزیهای بینی، گوش، شش، گلو، روده، #معده و پوست استفاده شده است و در مناطق مختلف نیز بهصورت خوراکی و دارویی کاربرد دارد، از جمله در ناحیه شرفالدین واقع در شرق آذربایجان، این گیاه به عنوان یک داروی #اشتهاآور شناخته شده است.
همچنین شنگ دارای #طبع سرد است. سرشار از ویتامینهای A, C، فیبر، #کلسیم و سایر املاح معدنی است.
🌿 @TebbolAeme 🌿