هدایت شده از KHAMENEI.IR
📺 سخنرانی مهم رهبر انقلاب، یکشنبه ساعت ۱۸
🔻 در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام، رهبر انقلاب اسلامی در یک سخنرانی تلویزیونی با مردم سخنان مهمی ایراد خواهند کرد.
🔺این سخنرانی ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکههای سیما و سایت و حسابهای Khamenei.ir در شبکه های اجتماعی پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
فلسطین در این روز ها تحولات جدیدی را پشت سر می گذارد از تعیین مهلت برای ختم غائله اقصی تا دمینوی انفجارات در سرزمین های اشغالی و موشک باران صهیونیست ها و شکست گنبد آهنین و بالاخره جنایات غاصبان فلسطین در غزه.
سکوت سران کشور های اسلامی و علمای آنها خیانت به اسلام و قبله اول مسلمین است.
تصویر:در تخریب شده توسط صهیونیست ها در مسجد الاقصی
#القدس_أقرب
@talabe_rahi
در حالی که صدایی از قم و تهران و مشهد جهت حمایت از #فلسطین شنیده نشده دانشجویان اهوازی دست به کار شدند
@talabe_rahi
طبق اعلام خبرگزاری ها شهرهای اللد ، بئر السبع ، عکا ، قلنسوه در سرزمین های اشغالی اوضاع نابسامانی دارند و شاهد اعتراضات فلسطینیان است. بعضی از شهرها از کنترل پلیس صهیونیست ها خارج شده
#نابودی_اسرائیل_نزدیک_است
@talabe_rahi
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
💠 سوال: وظیفه #روحانیون و #خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅ جواب: همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد #اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در #انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
#احکام_انتخابات #وظیفه_خواص_در_انتخابات
🆔 @leader_ahkam
🔴 توصیه منتشر نشده از رهبرانقلاب درباره دوری از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی
🔹يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً. پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔹نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔹طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.و اهل جدل هم نباش.
🔹«ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست.
@talabe_rahi
طلبه راهی
سلسله مباحث گفتمانی و چالش های ایران در انتخابات سال ۱۴۰۰ درکانال طلبه راهی @talabe_rahi
ششمین مطلب گفتمانی #انتخابات_۱۴۰۰
👇👇👇
#اقتصاد_کشاورزی
#اقتصاد_مقاومتی
یکی از بخش هایی که می تواند منشاء تحول در اقتصاد کشور شود، بخش کشاورزی است. با پویایی و حرکت بخش کشاورزی زمینه اشتغال فراهم و صادرات و ارزآوری برای کشور تقویت می شود و از همه مهمتر چالش و بیماری اصلی کشور که تک محصولی و نفتی بودن آن است درمان خواهد شد.
برای تحول در بخش کشاورزی علاوه بر حذف دلال ها و کنترل واردات محصولاتی که در داخل کشور تولید می شوند چهار راهکار عمده وجود دارد.
اول تمرکز بر خودکفایی در محصولات استراتژیک است . گندم و برنج که منابع غذایی اصلی مردم هستند در این میان از اهمیت ویژه ای بر خوردار هستند.
دوم تولید و گسترش حمایت از نهاده های دامی و کشاورزی مثل جو و ذرت در بخش غذای طیور و دام و سم ها و دارو ها و کود ها در بخش های مختلف
سوم حمایت ویژه از محصولاتی که به خاطر شرایط اقلیمی و آب هوایی ایران یکی از برترین تولید کنندگان آن است مثل خرما ، پسته ، زرشک ، زعفران و ... در این بخش به خصوص باید به بسته بندی صادرات و بازارهای جهانی و دیپلماسی اقتصادی توجه ویژه شود.
چهارم تقویت فراوری و صنایع غذایی جهت حمایت از باغداران و کشاورزان هر ساله با رسیدن فصل برداشت به علت وفور یک محصول خاص بازار اشباع می شود و کشاورز یا باغدار متضرر می شود اما با تقویت کارخانجات صنایع غذایی تبدیل محصولات به مربا و کمپوت و میوه خشک و پودر میله و رب و ... می توان زمینه سود آوری برای کشاورزان و کارخانجات صنایع غذایی به خصوص در بخش صادرات فراهم کرد.
نامزدهای ریاست جمهوری باید به این نکته توجه داشته باشند که مشکلات کشور راه حل دارد و شعار تنها کافی نیست و مردم فهیم ایران برنامه های نامزدهای مختلف بررسی خواهند کرد.
#جلیلی
#رییسی
#زاکانی
@talabe_rahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
We stand up to the end
@samae_ir
@talabe_rahi
مستند اول آقای همتی که قرار بود هم اکنون از شبکه یک پخش بشود به علت عدم توانایی ستاد همتی در تولید آن در زمان مقرر، پخش نشد.
@talabe_rahi
آقا روح الله فقیه و فیلسوف و عارفی بود که می توانست در حوزه علیمه بنشیند، کرسی درسش را به رخ بکشد و حلقه شاگردانش را به سیر و سلوک الی الله دعوت کند و سلسله ای عرفانی یا مکتبی علمی را به نام خود در یادها ثبت کند.
اما آن زمانی که کشور مسلمان ایران با ظلم خاندان بی ریشه پهلوی مواجه شد و دین و ناموس مردم مورد اهانت قرار گرفت سر در لاک خود نبرد و علم و عمل را با هم درآمیخت و دست به مبارزه با طاغوت زد و با محوریت توحید و معارف اسلامی مبارزات را ادامه داد تا نظام شاهنشاهی ساقط شد و نظام جمهوری اسلامی متکی بر رأی مردم را ایجاد کرد.
امام خمینی مبارزه را در سه حوزه پیش برد؛ اوّل قیام در مقابل نظام شاهنشاهی و طاغوت پهلوی، دوّم مبارزه با استکبار جهانی به خصوص آمریکا و اسرائیل که نماد آن روز جهانی قدس است و سوم روشنگری برای نابودی اشرافیت و کاخ نشینی و غربزدگی.
خطری که امروز جامعه ایران را تهدید می کند دور شدن از آرمان های امام است. برخی به نام امام و حتی نسبتی که با امام دارند سعی دارند که تک تک دستورات و مبانی امام را زیر سوال ببرند. ساده زیستی را فقر فروشی می نامند و ذلت در برابر دشمنان را تعامل با دنیا و غربزدگی را آشنایی با زبان دنیا .
می خواهند از جمهوری اسلامی و امام فقط یک نام بماند و از اسلام نماز و روزه ای و خودشان به دزدی و چپاول حق مردم ضعیف مشغول شوند.
اما مردم مسلمان ایران فریب این دنیا پرستان را نخواهند خورد و راه امام و شاگردان مکتب امام را ادامه خواهند داد. امام و حاج قاسم ها و همت ها و باکری ها و مطهری ها و بهشتی ها یادشان و نامشان و راهشان در دل مردم زنده است
@talabe_rahi
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 ظلم بزرگ به حوزه و روحانیت
📝 بیاعتبار جلوهدادن تحصیلات حوزوی توسط یکی از نامزدها
✳️ بخش نخست
🖋 علی مهدوی
🔸 در مناظرات امروز دو بیتقوایی و ظلم آشکار توسط یکی از نامزدها اتفاق افتاد.
به آقای رییسی نسبت داده شد که تحصیلات آکادمیک وی فقط شش کلاس ابتدایی بوده است و آقای رییسی صرفا تحصیلات حوزوی دارد.
1⃣ ظلم اول دروغی است که درباره آقای رییسی گفته شد در حالی که وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، مدرک دکتری دانشگاهی نیز دارد.
این افترا با انتشار گسترده سوابق تحصیلی آقای رییسی در رسانهها و فضای مجازی رسوا و عیان شد.
2⃣ اما ظلم دیگری که به حال خود باقی ماند و از کنارش عبور شد؛ ظلم به حوزه و روحانیت است.
❓یعنی اگر آقای رییسی مدرک تحصیلات دانشگاهی نداشت، لیاقت و صلاحیت نشستن بر مسند حکمرانی جمهوری اسلامی را نداشت؟!!
🔻 این برداشت و تلقی، حاصل چندین دهه تلاش گفتمانی سکولارهای روشنفکرنما است. افرادی که سواد و علمیت روحانیت را در بیان احکام طهارات و نجاسات و نهایت، پیشنمازی و اقامهی نماز میت نشان دادند و روحانیت را فاقد صلاحیت ورود به عرصههای سیاستی و حاکمیتی معرفی کردند.
✅ اما امام امت، بنیانگذاری جمهوری اسلامی، مهر باطلی بر این انگاره پوچ زد و نشان داد بالاترین عرصه مدیریتی و حاکمیتی در اختیار علمای متقی باید قرار بگیرد که سر سفره فقه آل محمد نشستهاند؛ نه افرادی که صرفا جیرهخوار علوم الحادی وارداتی و ترجمهشده غربی هستند.
📌 ادامه دارد...
#علوم_حوزوی
#اصالت_علوم_حوزوی
@Manahejj
#مزارشریف افغانستان در آستان سقوط
طالبان در حال حمله به استان های شیعه نشین است و مقاومت مردمی افغانستان با امکانات محدود در حال دفاع از نوامیس مسلمانان.
چند سوال در ذهنم بی جواب مانده
اول دولت افغانستان چه غلطی می کند؟
دوم دولت ما چه می کند؟
سوم مذاکرات چندی پیش با طالبان برای چه بود چه نتیجه ای داشت؟
چهارم صدا و سیما باز هم گویا خواب است می خواهد پیش از سقوط کامل افغانستان زبان نگشاید و ماجرای سوریه را تکرار کند.
@talabe_rahi
🔴 اعتراف تاریخی ظریف: با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در "سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی پس از برجام" از خود رنجاندیم!
وزیر امور خارجه در نامهای به رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
در آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه به مجلس با عنوان "وآخر دعوانا" نوشت:
🔸اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی رهایمان نمیکردند.
🔸و اگر به عوض مناقشه و مجادله بر سر اینکه برجام پیروزی قطعی بود و یا شکست کامل که حتماً هیچ یک نبود، همگی کوشیده بودیم بیشترین منفعت را از برجام ببریم، چه بسا شرایط به گونهای دیگر رقم خورده بود.
✅ این جملات بالا را باید در تاریخ ثبت کرد دولتی که ادعای بلد بودن زبان دنیا را داشت و در برابر گفتمان مقاومت و اقتدار به وزیر مرعوبش لقب سردار دیپلماسی داده بود حالا با دست خالی و خزانه خالی و یک دنیا حسرت و برجام نافرجام و مذاکراتی بی نتیجه تا چند روز دیگر دولت را تحویل خواهد داد و این اعترافات نشان دهنده درست بودن حرف دلسوزان و منتقدانی بود که مشفقانه و مودبانه نقد کردند و دولت مردان غربزده بی ادبانه و گستاخانه پاسخ دادند
@talabe_rahi
هدایت شده از حوزه انقلابی
20Howzeh Engelabi1400.04.21.pdf
2.81M
ایران قوی و جنگهای هیبریدی
ماهنامه حوزه انقلابی شماره 20 تیر۱۴۰۰
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات شنیدنی مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی درباره جایگاه و قدر شب و روز عرفه
@talabe_rahi
طلبه راهی
آمار عجیب و خطرناک سقطجنین در کشور «محمدپور» پزشک عمومی: 🔹روزی بیش از ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم.
روز گذشته ۵ مرداد به طور اتفاقی برنامه #فقه_پویا رادیو معارف را دنبال کردم .درباره مسائل فقهی و حقوقی #سقط_جنین مطالب خوب و مفید و متقنی بیان شد.
برنامه فقه پویا یکی بهترین برنامه های رادیویی است که شنیده ام، از جهت پرداختن به موضوعات به روز و جدید که نیاز جامعه هستند و دعوت از فقها و متخصصین حوزه ای که موضوع مورد بحث برنامه است.
این برنامه معمولا بعد از اخبار ساعت دو ظهر پخش می شود.
@talabe_rahi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000506_41603_1281k.mp3
7.2M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در آخرین دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم. ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
💻 @Khamenei_ir
حس و حال معنوی یا #تجربه_دینی
هر کدام از ما در لحظات و آناتی از زندگی حسی معنوی را درک کرده ایم که با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. این حس معنوی ممکن است در یک سفر زیارتی در حرم ائمه معصومین یا امام زادگان بزرگوار باشد یا در مجلس روضه در ایام محرم و یا مراسمات مذهبی در شب قدر و ...
گاهی هم ممکن است چند رکعت نماز در یک مسجد انسان را سرشار از حس نشاط و انرژی معنوی بکند.
ماه رمضان و محرم بیشترین زمانی است که ما این حس و حال را درک می کنیم حتی آمار هم نشان می دهد تخلفات و دزدی ها و شرارت ها در این ماه ها کمتر است.
خاطره ای شنیدم که فرمانده ناجا این آمار را در یکی از کشور های خارجی بیان می کند و رییس پلیس آنجا می گوید:"در این دو ماه چه می کنید؟ خوب توی ده ماه دیگر هم همان کار ها را انجام دهید."
سوال اینجاست که حس و حال معنوی آیا درنگی است برای تخلیه آلام روزمره و اندکی کسب آرامش و مثل مخدر و آرامش بخش است؟ یا این حس و حال باید سر منشائی باشد برای تحول و تغییر و دگرگونی و تلاش برای تقرب به خدا در روزها و مراحل بعدی در زندگی؟
نگاه سکولاریستی و حداقلی که به دنبال #حال_خوب است به هر قیمتی از این حس و حال معنوی جهت تخلیه و کاستن از بار عذاب وجدان و پرداختن دوباره به زندگی مادی و احیانا کم فروشی ها و خیانت ها و شرارت هاست که زر ورقی از جنس دنیای مدرن امروزی گرفته و مردم است. خیریه ها در کشور های غربی و سفیران صلح هالیوودی دقیقا همین کارکرد را دارند.
اما حرکت امام حسین یک حرکت تخدیری و انفعالی نبود بلکه یک حرک اصلاحی و پرتکاپو برای ایجاد تحول در جامعه از جنس #امر_بمعروف و #نهی_از_منکر بود تا جامعه را به سمت اجرای احکام الهی و دوری از معصیت سوق دهد .حکومت الهی را به جای حاکمیت شیطان و طاغوت گسترش دهد.
مجلس روضه و هیئت هم باید محلی باشد برای ترویج #تفکر_دینی و پیاده سازی #احکام_الهی در جامعه به همین دلیل از گذشته منبر رکن اساسی مجالس روضه بوده است.
@talabe_rahi
حکومت علوی اصلاح گری حسینی
جریان عظیم انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی دودمان جبت و طاغوت زمان را برچید و نظام اسلامی را حاکم کرد اما سال هاست در مرحله دولت اسلامی متوقف مانده ایم و گرفتار مشکلات ریز و درشتی هستیم که گاهی شکل بحران هم به خودشان گرفته اند بارزترین آنها مشکلات اقتصادی چند سال اخیر و ناامیدی فزاینده مردم است تا جایی که چالش #جمهوریت در آستانه انتخابات دل و فکر اندیشمندان و تحلیلگران را به تکاپو انداخت.
برای اینکه بتوانیم از این مرحله هم با موفقیت عبور کنیم باید دولت از حیث نظر و عمل به معنی واقعی اسلامی شود. بعد نظری وظیفه حوزه و دانشگاه است که حقا و انصافا دین خود را به اسلام نپرداخته اند و در نظریه پردازی و استخراج مدل های بومی-اسلامی برای اداره جامعه کم گذاشته اند در عمل هم که شاهد نواقص بسیاری هستیم.
دولت اسلامی باید رنگ و بوی حکومت علوی را داشته باشد.سه عنصر اصلی حکومت علوی عبارتند از
۱- توجه به رای مردم و جمهوریت نظام
۲-انتخاب مدیران شایسته
۳- عدالت و تامین نیاز های اولیه همچون مسکن و تغذیه و سلامت و آموزش و ازدواج و ...
رکن دیگر که برای اسلامی کردن دولت لازم است اصلاح اشتباهات و زدودن خطاها از سیستم حکمرانی است.
نیم قرن بعد از وفات پیامبر وقتی انحراف و فساد به حدی رسید که اسلام در خطر نابودی قرار گرفته بود و دین رسول الله را با سبک زندگی اموی جایگزین کرده بودند . امام حسین با همه دارایی خود قیام کرد و به جنگ این فکر فاسد رفت و اسلام را احیا کرد.
امروز هم شاهد این هستیم که تفکرات دنیایی و سبک زندگی سکولار و مدل های اقتصادی لیبرال سعی می کنند دین را در کل دنیا منزوی و نابود کنند.
بخش عظیمی از نظام بانکداری و اقتصادی ما التقاطی و برگرفته از الگوهای فاسد غربی است و برخی مدیران و دولتمردان تفکرات سکولار و ضد دینی دارند. حتی جدایی دین از سیاست و اقتصاد و علم و زندگی را در حوزه های علمیه هم ترویج می کنند. اختلاف طبقاتی در درآمد و سطح زندگی و آموزش و ... به وضع نگران کننده ای رسیده است و جامعه نیاز به تغییر و تحول دارد.
هر کدام از ما وظیفه داریم تا همچون سیدالشهدا دست به اصلاح بزنیم و در زندگی شخصی سبک زندگی دینی را عملی کنیم و در حوزه اجتماعی بنابر جایگاهی که داریم در حوزه نظر و عمل تفکر دینی و اسلامی را گسترش بدهیم.
#اصلاح_گری حسینی یا امر به معروف و نهی از منکر نسبت به مسئولین که مطالبه گری و #عدالت_خواهی از مصادیق آن هستند در کنار حکومت علوی رمز تشکیل و بقای دولت اسلامی و رسیدن به جامعه اسلامی است
#حکومت_دینی
#فقه_الحکومة
#الفقه_الحكومي
#تمدن_اسلامی
@talabe_rahi