هدایت شده از الهادی
31.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥 موضوع: آداب زیارت اربعین
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۹ دقیقه
🔺 @nasery_ir
اعتراضات در عراق از کجا آب میخورد و چه شبکههایی آتشبیار شدهاند؟
🔹از روز سهشنبه(نهم مهر ماه) تظاهراتی در شهرهای جنوبی عراق و همچنین در بغداد برگزار شد.
🔹از آغاز این تظاهرات که گفته میشود در اعتراض به نبود اشتغال و مشکلات اقتصادی صورت گرفته است، برخی از شبکههای خبری ضد دولت عراق و مخالف محور مقاومت مانند «العربیه» سعودی و «بی.بی.سی» و «سی.ان.ان» عربی بشدت در حال متشنج نشان دادن وضعیت در این شهرها هستند.
🔹بی بی سی عربی با اشاره به برقراری ممنوعیت آمد و شد در بغداد، مدعی شد که پلیس در بغداد، برای متفرق کردن تظاهراتکنندگان، از گازهای اشکآور و گلوله استفاده کرده است. این شبکه به نقل از یکی از معترضان ادعا کرد که «خواستار تغییر هستیم... میخواهیم کل دولت سرنگون شود».
🔹همسو با بی.بی.سی، شبکه سعودی العربیه گزارش داد در جریان اعتراضات اخیر در جنوب عراق، ۱۱ نفر از جمله یک پلیس کشته شدند.سی ان ان عربی هم در اقدامی همسو با دو رسانه مذکور، به نقل از کاربران شبکههای اجتماعی، نام این اعتراضات را «العراق ینتفض» (عراق به پا میخیزد) گذاشت.
🔸با توجه به تأکید مسئولان و شهروندان عراقی بر مسالمتآمیز بودن این تظاهرات، سؤالی که به ذهن متبادر میشود این است که چرا این شبکهها و رسانههای ضدمحور مقاومت که عراق یکی از ارکان مهم آن است، دست به این پوشش گسترده خبری زدهاند و سعی دارند که هدف معترضان را «سرنگونی دولت» معرفی کنند.
🔻خبرگزاری عراقی «براثا» گزارش داد که به یک گزارش اطلاعاتی دست یافته است که نشان میدهد، تظاهرات اخیر در شهرهای مختلف عراق، سازمان یافته است و تحت حمایت سفارتخانههای آمریکا، انگلیس و هلند، رهبران پیشین و جدید حزب منحله بعث عراق و گروهی از سلبریتیهای عراقی هدایت میشود.
fna.ir/dcj69u
@Talabeasr
سال پیش با بحث جنسی، امسال با دعوای خیابانی، سال دیگر هم با یک چیز دیگر
اما اینها همه در برابر عظمت #اربعین حاشیه است
#الحسین_یجمعنا نیز نه شعار است، نه آرزو. صرفا توصیف وضع موجود است
رضا حاتمی وفا
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مداح عراقی به ماجراهای اخیر عراق و دست داشتن شبکههای معاند عربستان سعودی و آمریکا در ایجاد تفرقه بین ایران و عراق
@Talabeasr
🔹دو قضیّه از هیبت و جلال حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام🔹
محمّد بن اسحاق گوید:
◾️بعد از رسول خدا صلّی الله علیه وآله، هیچ کس به اندازۀ حضرت حسن بن علی علیهما السلام هیبت و شرافت نداشت؛
◾️مردم جلوی خانۀ آن حضرت فرش پهن می کردند؛ وقتی ایشان تشریف می آوردند و می نشستند، راه بند می آمد زیرا هیچ کس به خاطر عظمتِ آن حضرت، عبور نمی کرد؛ وقتی حضرت متوجّه این مطلب می شدند، برخاسته و داخل خانه می شدند. و مردم حرکت می کردند.
◾️و من در راه مکّه دیدم که آن حضرت از مرکب خود پیاده شده اند و راه را پیاده طی میفرمایند؛ پس همه مردم از مرکبها پایین آمده و پیاده می رفتند.
📚 «بحار الانوار» ج ۴۶ ص ۳۳۷
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درسي از مكتب حسين (ع)
#علامه_مصباح: يكي از درس هاي كوچك قيام سيدالشهدا(ع) اين است كه انجام وظيفه و عمل به تكليف، نتيجه مي دهد؛ ولو سال ها بعد
#اربعین
#پای_درس_حسین
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷در جریان ملاقات مردمی رئیس قوه قضائیه تو هرمزگان، مونا دختربچه بندرعباسی ماجرای زندانی شدن پدرش به دلیل جریمه 150 میلیون تومانی و ناتوانی از پرداخت اون رو برای آقای رئیسی تعریف میکنه، با دستور ایشون از طریق راهکارهای قانونی مثل تقسیط بدهی، پدر مونا به آغوش خانواده برمیگرده
این همون آقای رئیسیه که زمان انتخابات اصلاحطلبان و ضدانقلاب میگفتن اگه رای بیاره همه رو اعدام میکنه و تو خیابونا دیوار میکشه...
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رفتار عجیب نیروهای امنیتی عراقی با زوار اربعین!
@Talabeasr
#راه_روشن
🌹امام باقر علیه السلام فرمودند:
زِیَارَةِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ ع فَإِنَّ إِتْیَانَهُ یَزِیدُ فِی الرِّزْقِ وَ یَمُدُّ فِی الْعُمُرِ وَ یَدْفَعُ مَدَافِعَ السُّوءِ وَ إِتْیَانَهُ مُفْتَرَضٌ عَلَى کُلِّ مُؤْمِنٍ یُقِرُّ لَهُ بِالْإِمَامَةِ مِنَ اللَّهِ
شیعیان ما را به زیارت امام حسین علیه السلام امرکنید، چرا که زیارتش روزی را افزون میکند و عمر را طولانی میگرداند و بلاها و بدیها را دفع میکند و زیارت کردن امام حسین علیه السلام بر هر مومنی که اقرار به امامت او از جانب خدا داشته باشد،واجب است.
📚تهذیب الاحکام/ج6/ص42
#راه_روشن
🌹رهبر معظم انقلاب
پیادهروی اربعین موهبت بزرگ الهی است
امام باقر و امام صادق (ع) میفرمودند همانا خداوندِ متعال به حسین (ع) در برابر کشته شدنش پاداش داد که امامت در فرزندانش و شفا در خاکش و اجابت دعا در نزد قبرش باشد و اینکه روزهایی که زائرینش [برای زیارت] میآیند و میروند از عمرشان محسوب نمیگردد.] اینها البتّه بخشی از پاداشها است... نه اینکه خیال کنیم اجر حسینبنعلی(ع) فقط همینها است؛ از جمله اینها است که خیلی هم مهم است. یکی اینکه حضرت فرمود خداوند متعال «عَوَّضَ الحُسَینَ(ع)مِن قَتلِهِ اَن جَعَلَ الاِمامَةَ فی ذُرّیتِه»؛ امامت، این پرچم برافراشته، این خورشید درخشان در طول همهی تاریخ، در نسل این بزرگوار قرار داده شد، از اولاد او قرار داده شد. «وَ الشِّفَاءَ فی تُربَتِه»، خاک قبر او را کسی مصرف کند، شفا است، دوا است، درمان است؛ خاک، خاک است امّا این خاک به برکتِ مجاورتِ آن پیکرِ مطهّر، یک چنین خاصیتی دارد که شفا است. «وَ اِجابَةَ الدُّعاءِ عِندَ قَبرِه»، این هم یکی؛ در کنار قبر حسینبنعلی (ع) شما دعا کنید، دعایتان مستجاب است. [واقعاً] دعا کنید؛ لقلقهی لسان نباشد؛ بخوانید و بخواهید خدا را، خدای متعال وعده کرده است که اجابت خواهد کرد. اینهایی که میروند این راه را پیاده طی میکنند و میرسانند خودشان را به آنجا در این پیادهروی اربعین - این حادثهی عجیبی که این سالها پدید آمده است - واقعاً یک موهبت بزرگ الهی را خدای متعال در اختیار اینها گذاشته.
«وَ لا تُعَدُّ اَیامُ زائِریهِ جائِیاً وَ راجِعاً مِن عُمُرِه»، این هم یکی؛ اگر خدای متعال مثلاً فرض کنید که ده هزار روز به شما عمر داده باشد، این چند روزی که در حال رفت و آمد به سمت قبر این بزرگوار هستید، جزو اینها حساب نمیشود؛ این اضافهی بر آن تعداد روزهایی است که خدای متعال مقدّر کرده که عمر شما باشد؛ این جزو آنها نیست، از عمرتان حساب نمیشود؛ این اضافه است، سرریز عمر است. «قالَ مُحَمَّدُ بنُ مُسلِمٍ فَقُلتُ لِاَبی عَبدِ اللَّهِ (ع) هَذَا الجَلالُ ینالُ بِالحُسَینِ(ع) فَما لَهُ فی نَفسِه»، محمّدبنمسلم میگوید وقتی حضرت این را فرمودند، گفتم این جلالت، این عظمت، این مقام عالی، به برکت امام حسین داده میشود به این و آن، اینکه «شما اگر تربتش را مصرف کنید، بخورید، شفای شما است»، به شما یک لطفی شده است، به برکت امام حسین، این جلال و این کرامت و این عظمت داده شده است به اینها، وقتی خدای متعال به خاطر او به دیگران این جلال و عظمت را، این کرامت را لطف میکند، پس به خود او چه میدهد؟
«فَقالَ اِنَّ اللَّهَ تَعالى اَلحَقَهُ بِالنَّبِی(ع)»، اجر خود او این است که او ملحق به پیغمبر است. خلاصهی همهی کرامتهای الهی در عالم وجود، وجود پیغمبر اکرم است؛ خدا او را در قیامت، در بهشت، به پیغمبر ملحق میکند. «فَكانَ مَعَهُ فی دَرَجَتِهِ وَ مَنزِلَتِه»، در روز قیامت، امام حسین در درجهی پیغمبر و در منزلت پیغمبر قرار میگیرد. «ثُمَّ تَلا اَبوعَبدِاللَّهِ(ع) «وَ الَّذینَ آمَنوا وَ اتَّبَعَتهُم ذُرّیتُهُم بِایمانٍ اَلحَقنا بِهِم ذُرّیتَهُم». یکی از مصادیق این آیه این مورد است . ۱/۷/۱۳۹۸
Panahian_Hawzah-AdabZiyaratEmamHosein.doc
480.8K
📌 فایل Word احادیث منتخب و برگزیده درباره ضرورت، فضیلت و آداب زیارت امام حسین(ع)
🔻 کاری از گروه پژوهشی موسسه بیان معنوی
👈🏻دریافت فایل pdf:
📎 Panahian.ir/post/5724
@Talabeasr
⚡️پنج نکتۀ مهم دربارۀ آداب زیارت اربعین
🔰 زائر اربعین در طول این سفر نورانی دائماً نمیتواند اشک بریزد و در اوج لذتبردن از شور حسینی باشد، امّا دائماً میتواند مؤدبانه رفتار کند. آنچه در این سفر، مدام باید مشغولش باشیم «آداب» است. دربارۀ آداب اربعین، به این نکات توجه کنید:
۱. به نیت خودتان اهمیت دهید و آنرا با توجه و دقت، زمزمه کنید
میتوانید در نیّت خودتان برخی از شهدا، گذشتگان و علما را در نظر بگیرید و آنها را در ثواب زیارت خودتان شریک کنید. حتی میتوانید برای حضرت زهرا(س) و همه ائمۀ هدی(ع) و مادران گرامی ایشان نیّت کنید و این نیت را اعلام کنید. وقتی دیگران را در زیارت خودتان شریک میکنید یا به نیابت از آنها به زیارت میروید، ثوابتان کم نخواهد شد، بلکه بیشتر هم خواهد شد!
۲. از زیارت امیرالمومنین(ع) غفلت نکنید!
وقتی قصد زیارت امامحسین(ع) داریم، باید بدانیم که ثواب زیارت حرم امیرالمؤمنین(ع) بالاتر است و حتّی در روایات، برای پیادهروی در بازگشت از حرم علی(ع) ثواب بسیاری ذکر شده است. لذا زیارت امیرالمؤمنین(ع) را بهعنوان یک امرِ باعظمتتر، درنظر بگیریم.
۳. این سفر، سفر استغفار است!
در طول سفر، ضعفهای خودمان را یکییکی در نظر بگیریم. هرچه بیشتر به مغفرت الهی، توجّه داشته باشیم، از مغفرتی که در آنجا جاری است بیشتر بهره میبریم. استغفار، بسیار گرهگشاست، بسیاری از بلاها را در زندگی انسان از بین میبرد و بهشدت انسان را به خدا مقرّب میکند.
۴. دقت در عبادات و مراقبت بر قرائت قرآن
در طول سفر، عبادات خودتان را زیباتر انجام دهید، نمازتان را سر وقت و به جماعت بخوانید و آداب نماز را با دقت و توجه بیشتری اجرا کنید. اگر میتوانید در طول سفر، یک دور قرآن را ختم کنید یا اینکه، اعضاء یک کاروان باهم یکبار قرآن را ختم کنند. هرجا فراغت پیدا کردید، یا برای رفعِ خستگی، توقف کردید، قرآن را باز کنید و شروع کنید به قرائتکردن. اگر همینمقدار هم نتوانستید، حداقل روزی یک سورۀ یاسین قرائت کنید و هدیه کنید به حضرت زهرا(س) و سپس به همۀ امامان معصوم.
۵. توسل به حضرت زینب(س)
در طول سفر به حضرت زینب(س) خیلی توجّه داشته باشید و دائماً به ایشان توسل پیدا کنید. توسّل به حضرت زینب(س)، آخرِ توسّلهاست! مخصوصاً در مواقعی که خیلی خسته میشوید یا وقتی در این مسیر، بانوانی را میبینید که قدم به قدم، بچهها را دنبال خودشان میکشند، تصوّر کنید که آیا میتوانید تحمّل کنید یک نفر از اینها را تازیانه بزنند...
👤علیرضا پناهیان
🚩حوزه دارالحکمه-۹۷.۷.۲۱
🔻متن کامل در:
panahian.ir/post/5080
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی پور
📝 رد پای یهود
#دشمن_شناسی
❗️بسیار ویژه حتما و حتما تماشا کنید
@Talabeasr
کد دستوری ستاره ۵۰۰ مربع
*500#
🏴 سامانهٔ اعلام وضعیت ویژهٔ زائرین اربعین! *(بدون نیاز به اینترنت و کاملاً رایگان!)*
📣 *ـ دقیقاً کجایی؟ ـ من اینجام، منو گم نکنید!*
توی سفر اربعین، بین ستونها و شلوغی جمعیت، گوشی آنتن نمیده و آشنات رو هم گم کردی. چه میکنی؟ دیگه لازم نیست وایسی تا *ازین ستون به اون ستون فرج بشه.* فقط کافیه که در *سامانهٔ اعلام وضعیت،* (کاملاً رایگان و بدون نیاز بهاینترنت)، *وضعیت* خودت رو ثبت کنی و بگی عمود چندم هستی یا در چه حالی. *آشنات هم با واردکردن شمارهت از مکان و حالت باخبر میشه و راحت به هم میرسید!*
✅ به کمک سامانهٔ اعلام وضعیت که با همت ستاره ۵۰۰ راهاندازی شده، زائرین دیگه لازم نیست سیمکارت عراقی بخرند و با همون سیمکارتهای همراه اول یا ایرانسل خودشون، میتونند از مکان و حال همدیگه باخبر بشند.
*500#
@Talabeasr
💠عزیزان! باید عاشق بشویم تا بدانیم که چرا حضرت ابوالفضل(علیه السلام) آب ننوشید⁉️
🌺استاد علی فروغی(سلمه الله):
🔰عباس علیه السلام با یک مشت آب، چنان تفسیر عاشقانه ای بر کربلا نوشت که نه تنها در دنیا بلکه در عالم آخرت نیز همه با ذكر آب ننوشیدن آن حضرت به شوق می آيند!
⭕️در اوج تشنگی، جاذبه اباعبدالله الحسین علیه السلام دل او را ربود، به یاد تشنگی امام افتاد، دل از آب برید و با این کار تفسیر ی عاشقانه بر کربلا نوشت.
🔘طلبه ای به آيت الله نائينی رحمت الله علیه گفت: "نمی فهمم چرا حضرت عباس عليه السلام در روز عاشورا با اینکه می توانست آب بنوشد ولی ننوشید؟! اگر آب می نوشید بهتر می جنگید!"
🔷مرحوم آيت الله نائينی به او میگوید: "خاموش باش! می خواهی عشق را با عقل تفسير كنی؟! بايد عاشق شوی تا بفهمي چرا عباس عليه السلام آب ننوشید!"
🌷علــت عاشــق ز علتـها جداست
🌷عشـق اصطرلاب اسرار خداست
❇️به فرض اگر آب می نوشید و چند نفر بيشتر از دشمنان را می كشت با این حال اتفاق خاصی نمی افتاد! اما با ترک نوشیدن يك مشت آب کاری کرد که تا روز قیامت دل هر عاشقی به لرزه میافتد!
@Talabeasr
#راه_روشن
🌹قالَ الصادِقُ(ع):
یَا عَلِیُّ! بَلَغَنِی أَنَّ قَوْماً مِنْ شِیعَتِنَا یَمُرُّ بِأَحَدِهِمُ السَّنَةُ وَ السَّنَتَانِ لَا یَزُورُونَ الْحُسَیْنَ؟ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاکَ إِنِّی أَعْرِفُ أُنَاساً کَثِیرَةً بِهَذِهِ الصِّفَةِ، قَالَ أَمَا وَ اللَّهِ لِحَظِّهِمْ أَخْطَئُوا وَ عَنْ ثَوَابِ اللَّهِ زَاغُوا وَ عَنْ جِوَارِ مُحَمَّدٍ ص تَبَاعَدُوا... أَمَا إِنَّهُ مَا لَهُ عِنْدَاللَّهِ مِنْ عُذْرٍ وَ لَا عِنْدَ رَسُولِهِ مِنْ عُذْرٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ؛ (أَمَّا الْقَرِیبُ فَلَا أَقَلَ مِنْ شَهْرٍ وَ أَمَّا بَعِیدُ الدَّارِ فَفِی کُلِّ ثَلَاثِ سِنِینَ فَمَا جَازَ الثَّلَاثَ سِنِینَ فَقَدْ عَقَّ رَسُولَ اللَّهِ ص وَ قَطَعَ رَحِمَهُ إِلَّا مِنْ عِلَّة
امام صادق(ع) به یکی ازدوستانشان(علی) فرمود: شنیدهام برخی از شیعیان ما هستند که دو سه سال بر آنها گذشته اما به زیارت مرقد حسین(ع) نرفتهاند.
آن شخص پاسخ داد: آقا جان! خیلیها هستند که اینگونهاند. حضرت با تعجب فرمود: مگر میشود؟! این افراد در روز قیامت چگونه میخواهند جواب پیامبر(ص) را بدهند؟
در حدیث دیگری، اصحاب پرسیدند: هر چند وقت یکبار باید به زیارت حسین(ع) برویم؟
امام صادق(ع) فرمود: غیبت از زیارت قبر حسین(ع) نباید بیش از سه سال طول بکشد؛ در غیر این صورت مورد عاق و شکایت رسول خدا(ص) قرار میگیرید.
📚کامل الزیارت/ ص296 و 297
@Talabeasr
#راه_روشن
باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست
🌹رهبرمعظم انقلاب:
چرا شما عمار را «سلاماللَّهعلیه» میگویید، ولی نسبت به یکی دیگر از صحابی - رفیق عمار - که او هم از مکه بوده و در مکه کتک خورده است، «سلاماللَّهعلیه» نمیگویید؟ چون عمار در وقت حساس اشتباه نکرد و فهمید؛ ولی او اشتباه کرد.
ببینید، خط عمار را خط مستقیم میگویند. به نظر من، عمار هنوز هم ناشناخته است.
عمار یاسر را خود ماها هم درست نمیشناسیم. عمار یاسر، یک حجت قاطعهی الهی است.
من در زندگی امیرالمؤمنین
(علیهالصّلاةوالسّلام) که نگاه کردم، دیدم هیچکس مثل عمار یاسر نیست؛ یعنی از صحابهی رسولاللَّه، هیچکس نقش #عمار_یاسر را در طول این مدت نداشت. آنان زنده نماندند، ولی ایشان حیات بابرکتش ادامه پیداکرد.
هر وقت برای امیرالمؤمنین یک مشکل ذهنی در مورد اصحاب پیش آمد - یعنی در یک گوشه شبههیی پیدا شد - زبان این مرد، مثل سیف قاطع جلو رفت و قضیه را حل کرد. در اول خلافت حضرت همینطور، در قضایای جمل و صفین هم همینطور، تا در صفین به شهادت رسید. باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست.
نهم صفر سالروز شهادت عمار یاسر در سال ۳۷ هجری قمری
@Talabeasr
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره25242
💠اسلامِ بدون عرفان، اسلام نیست
🔵استاداصغرطاهرزاده
⁉️سلام علیکم
مشتی که اخیرا بر سر عرفان و حکمت کوبیدند و نسبتهای ناروایی که به جناب مولوی دادند علامت پیشروی اخباری گری و ظاهربینی و قشری گری در فهم دین است.
جسورانه استفتا کردند و فتوا دادند و بریدند و دوختند و پیاده نظام شان هر چه خواستند به جناب مولانا اهانت کردند، هیچ صدایی هم در برابرشان بلند نشد.
نگرانیم آن طور که در اصفهان عصر صفوی جموداندیشان و متحجران نفوذ و تفوق پیدا کردند و با گوشه نشین کردن امثال ملاصدرا و خالی کردن دربار از عرفان و حکمت، جریان تمدن سازی شیعه را سرکوب کردند، این بار نیز خیز شیعیان برای یک حرکت جهانی و تمدن ساز را با همین کوته فکری ها و ندانم کاری ها در نطفه خفه کنند.
معمایی دشوار است که چطور پس از یک دوره ی شکوفایی فکری با حضور امثال علامه طباطبایی، امام خمینی، علامه جعفری و شهید مطهری، ایران گرفتار این فضای خشک خراسانی شده است؟
چه باید کرد؟
نقد کنیم، ولو مؤدبانه و با ادبیات کاملا علمی، به ستیز با مرجعیت متهم میشویم. تازه نقد کردن در این فضای مسموم که گرگ های رسانه ای دشمن به کمین نشسته اند تا هر نزاعی-ولو اختلافات علمی-را عَلم تفرقه کنند و در آتش اختلاف بدمند مفسده ای دوچندان دارد.
سکوت کنیم و هیچ نگوییم، تحجر و تعصب پیش می آید و قوی تر میشود و در بزنگاهی تعیین کننده، طفل نوپای تمدن جهانی شیعه را به مسلخ خشک اندیشی و تعصب اخباری می برد.
چه کنیم؟ کدام کار عاقلانه تر است؟
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: «چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را / که کس آهوی وحشی را ازین خوشتر نمیگیرد«.
ای عزیز! آنچه گفتی حق گفتی و چه اندازه حکیمانه مطلب را تحلیل نمودی، ولی همین اندازه بدان که قضیه برعکس است. تاریخ تحجر گذشته است. در جهانِ گشودهی امروزین این تحجر است که روزگارش به پایان رسیده است و لذا دست و پا میزند و تهمت میپراکند و فریاد میزند بلکه گمان کند که هنوز هست. نه! اسلام دیگری در میان آمده که عرفانِ خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» پشتوانهی حیات آن است وگرنه، نه از تاک نشان میماند و نه از تاک نشان. اسلامِ بدون عرفان، اسلام محمدی«صلواتاللّهعلیهوآله» نیست و عرفانِ بدون حضور مولوی، عرفان نیست. البته چرا باید به دست خودمان دشمنان اسلام را فربه کنیم و متهم شویم که اسلام و تشیع چیزی جز تحجر و توقف در ظاهر دینداری نیست؟! و کاری کنیم که متهم شویم گویا این شیعیان بویی از زیباییهای عرفانِ مولوی نبردهاند که اینچنین آن را نفی مینمایند؟! موفق باشید
📱 @lobolmizan
@Talabeasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک فرصت بی نظیر/میریم این یه جمله رو بگیم برگردیم
#کلیپ
#اربعین
@Talabeasr