پنهان نمی کرد ...
صمیمت در افراد خیلی چیز کمیاب و نادری است، ممکن است یک نفری خوش اخلاق باشد، یکی گرم باشد، یکی خوش ذوق باشد و یکی مجلس آرا باشد، اما صمیمی بودن چیز دیگری است از ورای تمام اینها. آقای مطهری انسانی بود که وقتی با کسی دوست بود صمیمانه با او دوست بود یعنی از ته دل هیچ گونه غبار و شائبه ای نداشت و وقتی هم که با کسی بد بود مشخص و آشکار بود که با او بد است و هیچ گونه پنهان نمی کرد. لذا شما می دانید که استاد مطهری در دوستی ها و دشمنی ها تند بود و شخصیتی بود که نفاق از او بسیار فاصله داشت و اصلا شما در وجود او نفاق نمی توانستید ببینید.
(بخشی از مصاحبه ی حضرت امام خامنه ای با روزنامه اطلاعات 12 اردیبهشت 1360
به نقل از کتاب استاد در کلام رهبر گردآوری برادر مجتبی پیرهادی ص 101)
@talabegitaejtehad
مبنای فکری نظام ...
آثار استاد شهید مطهری مبنای فکری نظام جمهوری اسلامی ایران است. دیگران به مقدمات این انقلاب خیلی کمک کردند ولی افکار آنها در ساخت نظام جمهوری اسلامی ایران نقش آنچنانی نداشته است. آنچه که متون اسلام را بیان می کرده است نظرات و افکار شهید مطهری بوده است.
(از بیانات حضرت امام خامنه ای حفظه الله در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت چهارمین سالگرد شهادت استاد مطهری
روزنامه اطلاعات 4 اردیبهشت 1362 به نقل از کتاب استاد در کلام رهبر گردآوری برادر مجتبی پیرهادی ص 24)
@talabegitaejtehad
شاگرد او می دانم...
من خودم را شاگرد آقای مطهری می دانم. شما می دانید که ما با ایشان یک دوستی صمیمی و نزدیکی داشتیم، یعنی دوستی ما از پیش از انقلاب خیلی گرم و صمیمانه و مهربانانه بود. بارها اتفاق می افتاد که در منزل یکدیگریعنی منزل ایشان در تهران و منزل ما در مشهد می آمدیم و روزها و شبها با هم بودیم. یکبار به ایشان گفتم : من شاگرد شما هستم، تعجب کرد و گفت: شما پیش بنده درس نخوانده اید. حقیقتا هم بنده پیش ایشان درس نخوانده بودم اما یکی از عناصری که بنیه ی اصلی فکر اسلامی مرا پایه گذاری کرده است سخنرانی های بیست سال پیش آقای مطهری است.
(بخشی از مصاحبه ی حضرت امام خامنه ای با روزنامه اطلاعات 12 اردیبهشت 1360
به نقل از کتاب استاد در کلام رهبر گردآوری برادر مجتبی پیرهادی ص 101)
@talabegitaejtehad
بهانه نگیر ...
یازده سال با هم در فیضیه هم حجره و هم بحث بودند.علی مطهری در خاطراتش از آقای منتظری می نویسد : آقای منتظری از نقل اين خاطره هم ابايي نداشت كه آقاي مطهري به من تأكيد داشت كه نماز شب بخوانم و من تراخم چشمم را بهانه ميكردم و اينكه آب حوض مدرسه براي چشمم مناسب نيست. يك شب در خواب ديدم كه عثمان بن حنيف از اصحاب اميرالمؤمنين برگهاي به من نشان داد كه روي آن با خط سبز نوشته بود: «هذه برائه من النار». درهمينحال آقاي مطهري مرا از خواب بيدار كرد و گفت: «بلند شو نماز شب بخوان، بهانه نگير، آب از رودخانه آوردهام». شهيد مطهري سه يا چهار سال از آيتالله منتظري بزرگتر بود و نقش برادر بزرگتر را ايفا ميكرد. اين دو با تأسيس درس فقه و اصول براي امام خميني مقدمات مرجعيت ايشان را فراهم كردند. آيتالله منتظري از دوره طلبگي نقل كرده است كه شهيد مطهري ميگفت حوزه علميه، آقاي خميني را نشناخته است، ايشان در آينده گل خواهد كرد؛ البته شهيد مطهري در همان قبل از انقلاب درباره خطر گروه هدفيها به رهبري سيدمهدي هاشمي به آقاي منتظري هشدار ميداد و بعد از انقلاب هم آنها مشكلاتي ايجاد كردند..در روزهاي آخر حصر آيتالله منتظري اجازه گرفتم و به ملاقات ايشان رفتم. من بودم و ايشان و شايد احمد. اولين جملهاي كه ايشان گفت اين بود: «علي ديدي چه شد؟!» گفتم اگر شهيد مطهري بود اينطور نميشد. ايشان تأييد كرد. ميگفت من بارها خواستم از قائممقامي رهبري استعفا بدهم اما مانع ميشدند. از اينكه عدهاي وسايل حسينيهاش را برده بودند ناراحت بود و از من ميخواست كه اقدام كنم. خيلي دلم برايش سوخت كه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰برای ما طلبه ها این كار يك ادب دینی است، مُهری كنار آن اتاق مطالعه ما باشد
🆘 هر وقت مطالعه مان تمام شد یك سجده شكر كنیم، بعد بیاییم بیرون، اینها را جزء برنامه ها بدانیم..."
🏷️ آیت الله جوادی آملی
وصف فقط اسلامی ...
از جمله خصوصیاتی که من از ایشان فراموش نمی کنم صداقت وقاطعیت ایشان در مقابل حرکت موذیانه ای بود که از طرف لیبرالهای معلوم الحال در اولین روزهای بعد از پیرووزی انقلاب برای خنثی کردن وصف اسلامی برای انقلاب انجام می گرفت. آن وقتی که بختیار پیشنهاد کرده بود برود پاریس و خدمت امام برسد یک شرحی داده بود به یکی از این آقایان وابسته به جبهه ملی که بیاورد در جمعی که ما بودیم و آن شرحی بود که بختیار فرستاد تا اگر امام قبول کند در چارچوب یک اعلامیه برای اطلاع عموم صادر شود و این اعلامیه می توانست برای بختیار وجهه درست کند و کار را عقب بیندازد ولی دو نفر قاطعا با آن مخالفت کردند یکی مرحوم شهید مطهری بود و یکی مرحوم شهید بهشتی و این دو نفر هر کدام یک نکته ای را به عنوان ایراد در این اعلامیه ذکر می کردند که اگر آن دو نکته اصلاح می شد نظر بختیار تامین نمی شد و لذا وقتی شهید مطهری و شهید بهشتی اصلاحات خودشان را ذکر کردند آن اعلامیه برگشت و بختیار به دلیل اینکه این دو نفر روی دو نکته اصلی آن اعلامیه انگشت گذاشتند مایل نشد آن را پخش کند. (استاد در کلام رهبر گردآوری مجتبی پیرهادی ص 154 و 155)
@talabegitaejtehad