934.3K
سلام من چون ظاهری مذهبی دارم همه فک میکنن من مذهبی به تموم معنام ازم یه سوالایی میپرسن البته یه سریاشون واقعا برای تمسخره و یه سریاشونم بنظرم بابت اینکه منو محک بزنن که این که مذهبیه این سوالو میتونه جواب بده یا نه
مثلا حرف کربلا و خونه ی امام علی ع شد و اینکه چقدر عرب ها زنو مرد درشت هیکلن و... بمن گفتن امامان معصوم ع ما خیلی بزرگ بودند از لحاظ قدی و هیکل خب ما که خونه ی امام علی ع رو دیدیم که کوچیک بود پ چطوریه؟منم گفتم نمیدونم و خودمم همینو که امامان معصوم ما بزرگ بودند از لحاظ قدی و هیکل رو شنیده بودم از معلم دبیرستانم که میگفتن نگا کنید قدمگاه امام رضا رو جای پاشو چقدر بزرگه یا اینکه میگفتن اون زمانی که حضرت ابراهیم خونه کعبه رو که میساخت خب نردبون و این چیزا نبوده چقدر قد بلند بودند که خونه ی خدا رو ساختن.
و سوال دوممم اینه که یکی از تو همون جمع بما گفت خب مگه نمیگن امام علی با عمر پسر عمو بوده پس یه جورایی امامان ما هم سنی بوده .
این سوال رو یکی برام فرستاده تا بذارم گروه تون لطفا جواب سوالشون رو ویس بدین اگه ممکنه ممنونم..
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
آدم های سمی.mp3
7.85M
كتاب سلامت معنوي كودكان.pdf
2.97M
📕فايل پیدیاف کتاب | به سوی آسمان
سلامت معنوی كودكان با نگرش اسلامی
🔻كتاب، مشتمل بر فصول زير است:
۱. مفهومشناسی سلامت معنوی
۲. ضرورت و راهكارهای ايجاد بينش معنويتگرا در والدين
۳. مبانی اسلامی سلامت معنوی كودكان
۴. سلامت معنوی در پيشزادی
۵. سلامت معنوی در دو سال اول كودكی
۶. سلامت معنوی از پايان دو تا هفت سالگی
۷. سلامت معنوی از هفت تا دوازده سالگی
۸. خلاصه و نتيجه
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
مهارت اموزی.mp3
9.77M
#پیش_از_ازدواج 💍
🔴۴ میم ضروری ازدواج
🔹آقا پسر و دختر خانمی که در فکر ازدواج هستيد و در ذهن تان، بارها و بارها زندگی مشترکی مانند ليلی و مجنون ساخته ايد، بايد بدانيد که اولين و مهم ترين قدم برای خوشبختی در زندگی مشترک،انتخاب صحيح و اصولی همسر است. به باور تمامی کارشناسان،روان شناسان و مشاوران خانواده در انتخاب همسر بايد 4 «ميم» مهم در نظر گرفته شود که در ادامه باهم میخوانیم.
1️⃣ميم اول: مشاهده
مشاهده يعنی اين که برای انتخاب همسر خوب مشاهده کنيد؛ ظاهر و قيافه طرف مقابل را بررسي کنيد، شکل و حرکات، شيوه گفتار و رفتار ظاهري او را به عنوان شرط اول بپذيريد. زيرا بارها ديده ایم که زن و شوهر بعد از چندين ماه زندگی مشترک به این نتیجه رسیده اند که زن قد بلند مي خواستم اما خانمم قدش کوتاه است يا خانمی گفته است که شوهرم نميتواند در جمع صحبت کند،خوب لباس نمی پوشد و از اين قبيل نظرها!بنابراين افراد در جلسات خواستگاری تا حدی بايد مشخصات ظاهری و رفتاری طرف مقابل را ببينند و بپسندند.
2️⃣ميم دوم: مصاحبه
مصاحبه يعنی اين که 2 نفر بايد خوب با هم صحبت کنند و درباره نکات مثبت و منفی يکديگر و مسائل مهمی که در تاريخچه زندگی هر کدام وجود دارد، از يکديگر سوال کنند.
بيماری های خاص، محل سکونت آينده و اين که می خواهند شغل شان چه باشد،نحوه تربيت فرزندان و درباره مسائل ديگری که ممکن است پيش بيايد صحبت کنند و در چندين جلسه و با شیوه خاص حانواده دختر و پسر با هم ديدار و گفت و گو داشته باشند تا نسبت به هم شناخت بيشتری پيدا کنند.
3️⃣ميم سوم: مکاشفه
مکاشفه يعنی دختر يا پسر به قصد تحقيق و بررسی از زندگی اجتماعی طرف مقابل پرسش کنند از مدرسه،محل کار،محل سکونت، دانشگاه و.. تا ببينند وجهه اجتماعی او چگونه است.
برخوردش با مردم در اجتماع چطوری است.
مثلا فردی که با هيچ فردی ارتباط ندارد و دوست صميمی هم ندارد شايد دچار بدبينی باشد يا اختلالات ديگر که بهتر است همان ابتدا با پرسيدن از افراد مختلف چهره اجتماعی او بهتر شناخته شود.
4️⃣ميم چهارم: #مشاوره
بايد پذيرفت که امروزه ديگر اهميت مشورت کردن و مشاوره های قبل از ازدواج بر هيچ فردی پنهان نيست. علاوه بر مشورت با بزرگ ترها و استفاده از تجربه آن ها بايد بدانيد که در جلسات مشاوره بر اساس تخصص، تبحر و تجربه مشاور، ۲ نفر با هم مقايسه مي شوند تا مشخص شود ميانشان تا چه حد و چه ميزان سازگاری وجود دارد، وتناسب زندگی اين ۲ با هم چقدر است و بر همين اساس هر دو، مورد سنجش مشاور قرار ميگيرند و چون مشاور يک فرد بی طرف است، می توان روی اظهار نظر او حساب کرد و تاييد يا عدم تاييد او را به حساب مخالفت های بی جای بعضی اطرافیان نگذاشت.
~~~~🍃🌸🌻🌸🍃~~~~
1.04M
عرض سلام ووقت بخیر خدمت شما،
می خواستم بدونم پدر و مادر های غزه و لبنان فرزندانشون رو چطور تربیت کردند که نگرش توحیدی عظیمی رو در صحبت ها ی یک بچه ی ۵یا۶ساله می بینیم که با این همه درد ورنج وسن کم خیلی با ایمان وقوی هستند؟ولی ما اکثراً خودمون وبچه هامون ضعف ایمان و اعتقادی زیادی داریم.ممنون از شما
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
کمال خواهی و توحید.mp3
9.8M
کمال گرایی
بخش هشتم
کمال گرایی نیاز فطری است و مباحث توحیدی پاسخ آن
#کمال_گرایی
#اصول_درمان_کمالگرایی
#اضطراب
#پذیرش
ضیایی فر
@vasvasee
1.37M
سلام دیه مرد بیشتر اززن هست به خاطر زن که سرپرستش از دنیا رفته درست،اما یک جنین پسر چرا دیه اش،دو برابرهست؟
978.4K
سلام ببخشیدبچه ۳چهارساله تواین دنیای مجازی چقدرمیتونه گوشی دستش باشه که اسیب نبینه چون هرکاری کنی گوشی رودستش میگیره یه راهکاری بدیدچطوری بزرگترارفتارکنن که بچهااسیب نبینن چونکه میخوادبازی کنه باگوشی بازی هم که متاسفانه ادامه داره وگوشی گرفتن سخته ازشون
واینکه بچه بااندام جنسی بازی میکنه توهمین سن چکارکنیم نگرانیم خدای نکرده عادی نشه براش
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
فاطمیه.mp3
10.25M
✨قانون پارکینسون✨
❓چرا وقتی برای انجام كاری يک ساعته، سه ساعت وقت داريم، انجام آن سه ساعت طول میکشد؟
❓چرا وقتی انجام پروژهای را یک ساله تعریف میکنیم، در یک سال انجام میشود و اگر همان را هشت ماه تعیین کنیم در هشت ماه انجام میشود؟
پاسخ همه این سوالات در "قانون پارکینسون" نهفته است.
بر اساس قانون پارکینسون در مدیریت :
"ذهن، کار را به مدت زمانی که به آن اختصاص داده شده کش میدهد"
در واقع میتوان اینگونه بیان کرد، براساس قانون پارکینسون:
👈وقت بیشتر = اتلاف وقت بیشتر
👈کارمند بیشتر = بیکاری بیشتر
👈دخل بیشتر = خرج بیشتر
لذا بهعنوان مدیر، مهم است بتوانیم بر قانون پارکینسون غلبه کنیم و مهمترین تکنیک برای غلبه بر آن:
تعیین مهلت زمانی و ضربالاجل معقول و پایبندی به انجام کارها در زمان تعیین شدهاست.
👈اگر کاری به کارمند یا گروههای کاری سپرده میشود حتما باید مهلت معقول انجام (براساس تجربه، امکانات و حجم
کار) کاملا مشخص باشد و بهطور شفاف به فرد یا گروه اعلام شود تا از اتلاف زمان، انرژی و هزینه جلوگیری گردد.