779.8K
سلام خدا قوت
فردی خانه خودش را به صورت عمرایی بین فرزندانش تقسیم کرده ویه سهم هم برای خرج کرد خودش قرار داده اما ان سهم هم بین فرزندان تقسیم شده چون فرزندان قبول نکردند که به یکی داده شود برای خرج کرد به همین لحاظ تقسیم شده حالا سوال من این است چگونه ان یک سهم تکلیفش مشخص شود فقط در حد حرف گفته شده اما روی کاغذ نوشته نشده که بچه ها بدانند ان سهم برای انها نیست
مرجع رهبر معظم
تشکر از شما
@tar_va_pod
#ارث
797.8K
با سلام و خسته نباشید
این که ما در مسیر زندگی دائم در معرض انتخابیم، حق و باطل، درست و نادرست و... بعضی کارها نتیجه اش رو مستقیم میبینیم و متوجه میشیم و بعضی ها رو واقعا نمی فهمیم خدا از این کار ما راضی هست یا نه. مثلاً در یه موقعیت باید حرفی و کاری انجام میدادم و نکردم. ولی از نظر خودم و آنچه از دین میدونم و معرفتی که در حد خود دارم جور دیگه ای عمل کردم.این رو چطوری تشخیص بدیم؟
https://eitaa.com/tar_va_pod
با #مسخره_شدن_فرزندم تو مدرسه چیکار کنم؟
باسلام
1️⃣ وقتی بچه این موضوع رو باهاتون در میون میذاره، متهمش نکنین که چرا بین این همه بچه فقط تو رو مسخره میکنن؟ حتماً تو یه کاری میکنی که اون تحریک میشه... شاید هم فهمیده تو بیزبون و بیعرضهای!
به جاش فقط اون رو همدلانه بشنوین:
واقعاً ؟ آرمین اینو بهت گفت؟ بعدش تو چه احساسی داشتی؟...
اوهوم، میتونم بفهمم که خجالت کشیدی...
2️⃣ وقتی حالش بهتر شد، در مورد بچههایی که معمولاً با حرفاشون بقیه رو آزار میدن، باهاش گفتگو کنین و بهش بگین که بچههایی که دیگران رو مسخره میکنن، معمولاً خودشون احساس ارزشمندی نمیکنن و با کوچیک کردن دیگران میخوان خودشون رو بزرگ جلوه بدن. با درک کردن دلیل رفتار دیگران، تابآوریش در مقابل رفتار اونها بیشتر میشه.
✅به نظرت فلانی چرا این کار رو میکنه؟
✅این کارش باعث میشه چه احساسی داشته باشی؟
✅فکر میکنی در مقابل این رفتار، بهتره چیکار کنی؟
3️⃣ بهش کمک کنین بفهمه اگرچه روی رفتار دیگران کنترلی نداره، میتونه تصمیم بگیره که در مقابل اونها چه واکنشی نشون بده. و کمک کنین راههای مختلفی رو برای مواجهه با این بچهها پیدا و بررسی کنه:
✅ تلاش برای وصل شدن به احساس و نیاز طرف مقابل:
«انگاری حوصلهت سررفته و کار بهتری واسه انجام دادن پیدا نمیکنی😉. میخوای به جای این حرفها، یه بازی کنیم؟»
«تو پسر خوبی هستی، مطمئنم کارهای قشنگتری هم میتونی انجام بدی»
✅ ابراز قاطعانهی احساسش:
«از حرفی که زدی خوشم نیومد. دوست ندارم دیگه تکرارش کنی»
✅ بیتوجهی و نادیده گرفتن رفتارش
✅ رفتن به مکانی که در معرض دید ناظم یا مربیهای پرورشی و... باشه یا قرار گرفتن تو جمع دوستانی که ازش حمایت کنن.
✅ گوشزد کردن پیامد رفتارش:
«قبلاً بهت گفتم که از این حرف خوشم نمیاد. دوست ندارم این کار رو انجام بدم، اما اگه به رفتارت ادامه بدی، به خانم ناظم اطلاع میدم»
✅ حفظ فاصله و دوری کردن از این بچهها و پیدا کردن دوستهای بهتر
✅ انتخاب یه جملهی کوتاه و تکرار خونسردانهش در مقابل بچهای که مسخرهش میکنه:
🔺باشه، تو اینجور فکر کن.
🔺آره من یه کم کوتاهم، چون موقعی که خدا قد تقسیم میکرد، تو صف هوش بودم😊
✅ با تعریف کردن ازش اون رو غافلگیر و خلع سلاح کنه.
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.24M
سلام بنده خودم و همسرم طلبه هستیم ولی دوتامون توی خانواده شون تنها در مورد مسایل اعتقادی هستیم متاسفانه دختران جوان شون خیلی بی حجاب شده آند مثلاً دیروز مراسم عقد یکی از خواهرزاده های همسرم بود عروس بدون چادر با وضع نامناسب بیش نامحرم توی محضر حاضر شده آند متاسفانه همسرم هم توی آن مجلس بوده ولی من خیلی از دست ایشون شاکی هستم مگر نه اینکه وقتی در مجلس حاضر شدی وگناه رو دیدی باید خارج بشی وگرنه تأیید اون مجلس هست همین مسئله باعث شده با همسرم مشاجره کنیم خیلی حالم بده لطف کنید راهنمایی کنید
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.78M
سلام استاد مشه یه مقداری در مورد امیدواری به خداوند در مورد آدمهای ناامید توضیح دهید به احترام به استادهای دیگه استاد ضیای فر بفرمان
https://eitaa.com/tar_va_pod
#امید
#خدا
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸 نگران #تواناییهای خودتان باشید نه #ناتوانیهایتان! 🔸
در تربیت اولاد، آنچه را که در حد قدرتتان است، انجام بدهید و برای آن قسمتی که خارج از قدرتتان است، اصلاً #نگران_نباشید و کار را به خداوند بسپارید.
گاهی مثلاً شما با برادرتان سر #تخت را میگیرید و در تابستان آن را در حیاط میگذارید. اگر او آدم سالم و قوی و فعالی باشد، شما نگران آن سرِ تخت که او گرفته، نیستید؛ چون میدانید که او چاپک است و قشنگ میتواند ببرد؛ بلکه نگران این طرفی هستید که خودتان گرفتهاید که مبادا پایتان بلغزد و به زمین بخورید. آن سرِ تربیت را خدا گرفته و هر قسمتی که شما نمیتوانید و از عهدهتان خارج است، سهم خداست.
شورِ آن قسمتی را نزنید که خدا گرفته؛ بلکه شورِ آن قسمتی را بزنید که خودتان گرفتهاید. نگران #ناتوانیهای خودتان نباشید؛ بلکه نگران #تواناییهای خودتان باشید. آن چیزی که میتوانید و برایتان ممکن است را اگر نکنید، برایتان خطرناک است؛ اما آن چیزی که نمیتوانید، جزء وظایف شما نیست. اینکه خدای تعالی جزء وظایف شما نگذاشته یعنی چی؟ یعنی آن را جزء وظایف خودش گرفته و خودش عمل میکند: ((لا يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها))
#تربیت_فرزند
641.5K
Ghazikhani:
پست_اموزشی
▫️نجات از #کمالگرایی! 3️⃣
🔸️ برای حل مشکلتان بیشتر از آگاهی نیاز به مهارت یعنی به کارگیری، تمرین و عملگرایی دارید. لذا هرچه سعی میکنید مشکلتان را بیشتر بررسی کنید و بیشتر بدانید، در واقع در حال دور شدن از هدف هستید.
🔸️راندمان شما بسیار پایین می آید وقتی که انرژی روانی زیاد خود را خرج آنالیز، بررسی، ارزیابی، قضاوت، مجازات خودتون می کنید.
✅ درمان: دست کشیدن از کسب آگاهی بیشتر، ارزیابی خویشتن و به جای آن عمل کردن. یعنی هر وقت می خواهید تصمیم بگیرید که خود را محاسبه کنید، به جای آن، مشغول کار شوید. محاسبه و ارزیابی را برای یک ساعت پایان هفته یا پایان ماه محدود کنید. اجازه ندهید که ذهن شما هر لحظه با خطاهای احساسی و خطاهای شناختی، انرژی شما را هدر بدهند.
#مشاوره_فردی
#کمال_گرایی
سلام
اینوتوکانالتون دیدم
نفهمیدم
مگه کمال گرایی بده؟؟
مگه انسان نبایددنبال پیشرفت باشه؟؟
🔸شخصیت دادن به کودک در سیره اهل بیت علیهمالسلام
🔻 پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله)، همواره با فرزندان خویش و حتی فرزندان اصحاب بازی میکردند. چرا که شرکت کردن در بازی کودکان، نوعی احترام است به شغل آنها که همان بازی است.
🔹اما علاوه بر احترام و تکریم کودکان، به آنها شخصیت نیز میدادند. نگاه معصومان علیهم السلام به فرزندان، نگاه به کودکانی که روز خود را با بازی و سرگرمی به پایان میبرند نیست. بلکه آنها را افراد با شخصیت و با فهم و آگاهی میدانند که در آینده بزرگان قوم خود خواهند بود.
🔸یکی از شیوههای شخصیت دادن ائمه به فرزندان خود، این بود که پاسخ برخی مسائلی را که از آنها سوال میشد را به فرزندان خود ارجاع میدادند تا هم تمرینی برای کودک در شکوفا کردن استعدادهایش باشد و هم کودک را به دیگران معرفی کنند.
📖دکتر داوودی. سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت. ص ۸۱
#تربیت_فرزند