1.29M
سلام ببخشید برا اینکه اعتماد به نفس یه دختر بالا بره و اینکه احساس ارزشمندی بهش دست بده چکار باید انجام بده
ممنون
@tar_va_pod
776.4K
با سلام. نگه داری پرنده زینتی مثل عروس هلندی در خانه چطور است شنیدم بعضی پرنده ها جذب اجنه می کنن. نگهداری انها به عنوان خرید و فروش درجایی دیگر که برایشان تهیه کردیم چطور است یعنی در محل سکونت خودمان نباشد و درآمد و پولش حلال است
و همچنین لانه گزاری قمری و نگهداری ماهی اکواریوم
ممنون از وقتتون
@tar_va_pod
1.5M
سلام. دانش آموز مقطع راهنمایی سوالش این هست ک ما ایرانی ها از نسل آریایی هاهستیم چرا باید عقد رو به عربی بخونیم..
و خیلی هاشون سوالش اینم هست ک کلا ما فارسی چرا باید نمازمون و... عربی باشه.
لطفا این سوالات رو توضیح بدید.. با جوابهای داده شده قانع نشدند
@tar_va_pod
دستور برای #بچه دار شدن
🌴۱_هر روز ترجیها سحر ها قبل از اذان صبح یا بعد از اذان صبح اقا و خانم ۱۱۰مرتبه : استغفرالله ربی واتوب الیه . (تا رسیدن به نتیجه )
استغفار بصورت مستمر و منظم برای خیلی از گرفتاری ها سفارش شده هست و از مهمترین گره گشاها هست .
🌴۲_در روز جمعه دو رکعت نماز بخواند و رکوع و سجده را ۷۰مرتبه بگوید بعد از اتمام نماز دست ها را بالا بیارد و به حالت تضرع بگوید : الّلهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ بِما سَئَلَکَ بِه ذَکَریا اِذْ قالَ رَبِّ لا تَذَرنی فَردا وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین اَلّلهُمَّ حَبْ لی ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعا اَلّلهُمَّ بِسْمِکَ اِستَحْلَلْتُها و فی اَمانَتِکَ اَخَذْتُها فَاِنْ قَضَیْتَ فی رَحِمِها وَلَدً تَجْعَلهُ غُلاماً وَ لا تَجْعَلْ لالشَّيطانِ فیه نَصیباً وَ لا شرکا.
اگر این ذکر را در قنوت هم ۷۰مرتبه بگوید خیلی مجرب هست . (تا ۴۰ جمعه )
@tar_va_pod
1M
سلام علیکم
یه دوستی دارم چادری و طلبه هست، شوهرش ازش خواسته به جای چادر عبا بپوشه، دوستم زیر بار نمیره، شوهرش میگه من خلاف شرع از تو نخواستم، تو با عبا هم حجابت کامله، باید از من اطاعت کنی!!
با شوهرش هم صحبت کردیم و دلایل منطقی و عقلی آوردیم فایده نداشت
دوستم باید چکار کنه که زندگیش حفظ بشه
@tar_va_pod
868.3K
سلام،نا پاکیهای قلب کدامن
وایا کسی که زیاد دوست نداره کسی خونش بیاد یا خودش جایی بره
نه همیشه اینجور باشه،فقط کمتر رفت وامد کنه که قطع رحم نباشه
این هم شامل نا پاکی قلب میشه
؟
@tar_va_pod
#برای_مطالعه
چرا یک جوان اقدام به#خودکشی میکند
می گفت حاج آقا علاوه بر اینکه مصرف کننده بودم چند بار اقدام به خودکشی داشتم آستینش را بالا برد و جای آمپول هوا را که بارها تزریق کرده بود بهم نشون داد
خیلی ها را در کمپ و زندان دیدم که چندین بار خودکشی ناموفق داشتند..
اونا هم که موفق شدن را باید توی قبرستان پیدا کرد!!
این از یک پوچ گرایی و یک خود تحقیری نشأت می گرفته یک نا امیدی که این انسان رو به این بن بست میرسونه و نهایتا منجر به مصرف مجدد و خودکشی 😔😱
کسانی که نسبت به مسائل دینی توجه ندارن سبک زندگی غیردینی را انتخاب میکنن به مرور پوچ گرا میشن ناامید و بی نشاط میشن لذتی از زندگی نمیبرن خیلی ها را دیدم که از گناه و بی دینی و بی هویتی خسته شده بودن خلاصه این افراد، بلافاصله با یک بالا و پایین شدن زندگی کم میارن...
انسانی که همش انتظار داره از این دنیا به عنوان هتل استراحت، که فقط باید بخوره و بخوابه استفاده کنه، نگاه اون شخص وقتی به دنیا اینه معلومه به محضی که یک سختی و کجی و کاستی و یک رنج و مصیبت و مشکلی بهش میرسه، چه اتفاقی براش میفته لذا گرایش به دین زندگی را متحول میکنه
در حقیقت یکی از مهم ترین کارکرد های دین بحث ایجاد امید در زندگیه
"کارل یونگ" روان کاو می گوید:
«درطول سی سال گذشته افراد زیادی از ملیت های مختلف جهان متمدن با من مشورت کردند و من صدها بیمار را معالجه کرده ام اما از میان بیمارانی که در نیمه دوم عمر خود به سرمی برند (یعنی از سی و پنج سالگی به بعد) حتی یک بیمار را نیز ندیدم که اساساً مشکلش نیاز به گرایش دینی در زندگی نباشد.
به جرأت می توانم بگویم که تک تک آنان فقط وقتی به دین و دیدگاههای دینی بازگشته بودند به طور کامل درمان شدند.
✅ کانال #شیخ_المعتادین
بازنشر تجربیات یک طلبه در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2925527530C9699efb5a6
┗━━━
#پرسش_و_پاسخ
رفاهزدگی، پرتوقعی و قدرنشناسی بچهها دغدغهی بسیاری از والدینه. رعایت نکات زیر میتونه به کم شدن این دغدغه کمک کنه:
1️⃣ خودتون الگوی مناسبی در این زمینه باشین. یعنی وقتی از خونهی دیگران برمیگردین، مداااام با آه و حسرت در مورد داراییهای مادی و پیشرفتهای مالیشون، حرف نزنین و زندگیتون رو باهاشون مقایسه نکنین.
2️⃣ گاهی تو جریان زندگی به چیزهایی که خونهی کسی دیدین و ازش خوشتون اومده اشاره کنین و توضیح بدین که چرا الان نمیخرینش و چه اولویتهایی باعث میشه که فعلاً به خریدش فکر نکنین. یادتون باشه بچهها اقتصاددان به دنیا نمیان. لازمه تو بستر زندگی با مفاهیمی مثل درآمد، هزینه، پسانداز، سرمایهگذاری، اولویتبندی و... آشنا بشن:
✅ از میکسر جدید خاله اینها خیلی خوشم اومد، واقعاً کارها رو آسون میکنه، اما تو شرایط فعلی نمیخوام براش هزینه کنم. آخه لازمه پسانداز کنیم، چون خرید ماشین برامون اولویت داره.
3️⃣ تو جریان زندگی این مفهوم رو جا بندازین که پول برای ایجاد امنیت مهمه، اما پولدار بودن و داشتن لوازم لوکس، ارزش نیست:
✅ مبلهای خونهی عمو بهرام، خیلی قشنگه و وسوسهم میکنه مبلهامون رو عوض کنیم. اما فکر میکنم یه خرید تجملاتی و غیرضروریه و ترجیح میدم با پولش تو اون دورهی باارزشی که مدتها براش پسانداز کردم، شرکت کنم. به نظرم اون یه هزینهی اضافهست، اما این یه سرمایهگذاریه.
✅ مانتوی خاله نسرین خیلی قشنگ بود، از مدلش خیلی خوشم اومد. اما ترجیح میدم رو هوس خرید مانتو پا بذارم و با پولش به بازماندههای زلزله خوی کمک کنم. به نظرم این کار باارزشیه.
4️⃣ وقتی بچهتون داراییهاتون رو با دیگران مقایسه میکنه، فقط شنوندهی فعال باشین و همراهی هیجانی داشته باشین. فکر نکنین حتماً لازمه جوابی بدین یا توجیه کنین که چرا شما اون رو ندارین. چه بسا بچه خودش جواب این سؤال رو بدونه.
ادامه داره...
#قدرشناسی_کودکان
#پرتوقعی_کودکان
#تربیت_اقتصادی
#الگوسازی
5️⃣ بین احساسات خودتون و فرزندتون تمایز قائل بشین. ممکنه با تعریفهای فرزندتون، خودتون درگیر مقایسه بشین و دچار احساساتی مثل حسادت، حسرت یا حقارت بشین و چون نمیخواین وجود این احساسات رو در خودتون بپذیرین، نسبت به بچههاتون که با حرفاشون محرک این احساسات هستن، احساس خشم میکنین و با انتقاد، بهشون حمله میکنین:
❌ خوب که چی؟ همهی زندگیها که شبیه هم نیست!
❌ هر کسی یه مدلی زندگی میکنه. آدم نباید هی زندگی خودش رو با بقیه مقایسه کنه...
❌ خوب ما هم چیزهایی تو زندگیمون داریم که ممکنه اونها نداشته باشن، خوبه داشتههات رو ببینی...
❌ تو اصلاً قانع نیستی، این همه اسباببازی داری، باز هر چی میبینی، دلت میخواد...
6️⃣ وقتی ابراز میکنن که چرا ما فلان وسیله رو نداریم یا چرا خونهی فلانی اینقدر بزرگتر از خونهی ماست، حرفش رو با یه بیان دیگه بهش انعکاس بدین:
✅ انگار از خونهی بزرگ خوشت میاد...
✅ آره باهات موافقم لوسترهاشون خیلی قشنگ بود.
✅ پس به نظرت بازی با پیاس خیلی هیجانانگیزتر از کامپیوتره.
7️⃣ اجازه بدین بچهها متناسب با سنشون تا حدودی در جریان مسائل مالی خانواده باشن. بعضی از حساب و کتابها رو به بچهها بسپرین. خوبه که بچهها بدونن در ماه چقدر دارین واسه قبضهای آب و برق و... هزینه میکنین، چقدر پول اینترنت و اشتراک فیلیمو میدین. چقدر واسه مؤسسات خیریه واریز میکنین، چقدر پسانداز میکنین، چقدر واسه کارتون سرمایهگذاری میکنین و... این باعث میشه بچهها ذهنیت واقعبینانهای نسبت به پول پیدا کنن.
بازم ادامه داره...
#قدرشناسی_کودکان
#پرتوقعی_کودکان
#تربیت_اقتصادی
#الگوسازی
#پرسش_و_پاسخ
8️⃣ در مورد برنامههای مالیتون، معیارهاتون برای خرید، اولویتها و نحوهی مدیریت اونها با بچههاتون گفتگو کنین. برای فرزندتون توضیح بدین که چرا نظرتون در مورد خرید فلان وسیله منفیه و با مهربونی و قاطعیت براش مشخص کنین که تا چه زمانی تصمیمتون عوض نمیشه:
✅ داشتن موبایل شخصی از نظر من و بابا برای شما مناسب نیست در حال حاضر نظرمون اینه که تا دبیرستان میتونین با استفادهی اشتراکی از موبایل من و بابا نیازهاتون رو برطرف کنین.
9️⃣ به جای اینکه به بچههاتون برچسب پرتوقعی بزنین، خواستههاشون رو به رسمیت بشناسین و نشون بدین که تلاشتون اینه که اونها رو به خواستههاشون برسونین. اما برای اینکه به رشد واقعنگری و قدردانی و مدیریت توقعات در بچههاتون کمک کنین، خودشون رو تو فرآیند رسیدن به خواستهها درگیر کنین:
✅ ممکنه ایکس باکس خیلی جذاب باشه، با این وجود با توجه به اولویتهامون فعلاً نمیخوایم براش هزینه کنیم. شاید اگه بتونین تو هزینههای دیگه صرفهجویی کنین و بعضی خواستههای دیگهتون رو به تعویق بندازین، بتونیم تا سال دیگه بخریمش. شاید هم بتونین با انجام کارهای فراتر از وظایفتون تو خونه، تو هزینههای زندگی صرفهجویی و واسه خرید ایکس باکس پسانداز کنین. هر وقت به انذازهی نصف قیمتش پسانداز کردین، بقیهش رو هم خودمون میذاریم و ایکس باکس رو میخریم.
🔺 مثلاً به جای اینکه هزینهی کارواش بدیم، تو و داداشت باهم ماشین رو تمیز کنین.
🔺یا به جای اینکه کمککار بیاریم، خودتون شیشهها و لوسترها رو تمیز کنین.
🔺یا به جای اینکه یه باکس کیک بخریم، خودتون کمک کنین هفتهای دو تا کیک خونگی درست کنیم.
🔺یا دیوارهای پارکینگ رو خودتون رنگ بزنین.
🔺یا میتونین قالیچهها و پادریها رو ببرین تو حیاط بشورین.
یادتون باشه متناسب با هر کار فوق برنامهای که بچهها انجام میدن، مبلغی رو جلوی چشم بچهها کنار بذارین تا انگیزهشون برای تلاش بیشتر بشه.
دیگه ادامه نداره، به نظرم در حد یه مینیدورهی تربیت اقتصادی حرف زدم😅
#قدرشناسی_کودکان
#پرتوقعی_کودکان
#تربیت_اقتصادی
#پرسش_و_پاسخ
4️⃣ اما اگه واقعاً مسأله مربوط به بچهها باشه و خودشون نتونن با هم کنار بیان و کارشون اونقدر بالا بگیره که بدون ورود ما احتمال آسیب جدی جسمی یا روانی وجود داشته باشه، میتونیم بدون قضاوت و برچسب و سرزنش باهاشون وارد گفتگو بشیم و فقط به حرفاشون با دقت گوش کنیم. این یعنی تممممام جملههای زیر ممنوعه:
❌ خوب داره راست میگه دیگه...
❌ خوب اون اول بَرِش داشت، پس حق اونه دیگه...
❌ دروغ نگو، من داشتم نگاتون میکردم.
❌ تو خیلی زورگوییها...
❌ دفعهی قبل هم همین کارو باهاش کردی...
❌ این طفلی کوچولوئه، بلد نیست یه بازی دیگه کنه...
❌ خوب تو داری حرف زور میزنی...
❌ ببین... بچهم رو اذیت نکن دیگه...
👈 پس چیکار کنیم؟ فقط گوش کنیم و نشون بدیم که متوجه حرفاشون شدیم:
✅ اینطور که من فهمیدم، هردوی شما میخواین با این لگوها یه چیز بزرگ درست کنین و میخواین خیالتون راحت باشه که لگو کم نمیارین.
.
👈 بعدش نشون بدین که دشوار بودن موقعیت رو درک میکنین، اما به توانمندی هردوشون برای حل اون چالش ایمان دارین:
✅ عجب موقعیت پیچیدهای! دوتا پسر با کلههای پر از ایده و یه تعداد لگوی محدود داریم! من فکر میکنم این دو تا مغز پر از ایده، با یه کم فکر کردن بتونن این موقعیت رو با هم مدیریت کنن. بیاین مثل ایکیو سان بشینیم یه کم فکر کنیم... میخواین حالا شما پیشنهادهاتون رو بگین و من بنویسم؟
👈 بعدش خودتون هم چند تا پیشنهاد بهش اضافه کنین و با بررسی اونها راهحلی که رضایت نسبی هردوشون رو تأمین کنه، پیدا کنین. طبیعتاً هر چی بچهها کوچیکتر باشن، ممکنه لازم باشه بیشتر پیشنهادها رو خودتون بدین.
ادامه داره...
#پرخاشگری
#قلدری
#اعتماد_به_نفس
#برچسب_زدن
#شنوایی_مؤثر
#عزت_نفس
#دعوای_بچه_ها
#حل_مسأله
#قضاوت_ممنوع
4️⃣ گفتین مادر اون بچه ازتون میخواد که حساسیت نشون ندین.
👈 اگه منظور از حساسیت نشون دادن این باشه که تا اون بچه به بچهی شما نزدیک میشه، شما با نگرانی بهش بگین ببین بچهم امروز واکسن زده، تب داره، اذیتش نکنیها.... یا اینکه بگین: ببین اشکان، امروز دیگه دخترم از خونه اسباببازی خودشو آورده، این دیگه مال خودشه، نبینم بهش دست بزنیها...
بله این مدل حساسیت نشون دادنها و جلو افتادنها تو رابطهی بچهها، در واقع این پیام رو به اون بچه میده که تو اذیتکن و شروری و باعث میشه که بچه به انجام رفتارهایی که شما نگرانش هستین، تحریک و ترغیب بشه. و به فرزند شما هم این پیام رو میده که تو ضعیفی و اگه من نباشم، تو نمیتونی از خودت مراقبت کنی. پس این رفتارها اعتماد به نفس هر دو بچه رو هدف میگیره.
👈 اما اگه منظورشون این باشه که نسبت به زورگوییهای پرتکرار فرزندشون، هیچ واکنشی نشون ندین، این ممکنه واسه هر دو بچه آسیبزا باشه. چون بچهای که مدااام مورد قلدری قرار میگیره و از خواستهش کوتاه میاد، ممکنه باور کنه که تو گرفتن حقش ناتوانه و عزت نفس و اعتماد به نفسش آسیب میبینه.
و حتی بچهای که مدااام قلدری میکنه هم آسیب میبینه. چون چیزی در مورد درک نیازهای دیگران و تعامل و سازگاری با اونها یاد نمیگیره و زور بازو و پرخاشگری به تنها ابزارش برای حل مسائلش تبدیل میشه. ابزاری که تو بزرگسالی اون رو به یه آدم خودشیفتهی خودمحور تبدیل میکنه که قادر به ساختن رابطههای عمیق و با کیفیت نیست و علیرغم موفقیتهای ظاهری، رنج تنهایی عمیقی رو در درونش تحمل میکنه.
پس وقتی بچهای نسبت به بچهمون زورگویی میکنه، چیکار کنیم که هیچکدوم آسیب نبینن؟
منتظر باشین در اولین فرصت براتون مینویسم...
#پرخاشگری
#قلدری
#اعتماد_به_نفس
#عزت_نفس
#دعوای_بچه_ها