فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯#ریلز
گستره ی مقاومت بیش از گذشته
تمام منطقه را فرا خواهد گرفت
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
امیرالمومنین علیه السلام
زیاده روی در سرزنش آتش لجاجت را شعله ور می کند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
چانه زدن و معامله كردن بی فایده ترین شیوه تربیتی است...
مثلا به بچه ميگيد "اگر ۵ قاشق ديگه بخوری بهت شكلات ميدم"
بچه يه قاشق ميخوره، نق نق ميكنه، شما خوشحاليد كه يك قاشق بيشتر خورده پس باهاش چانه ميزنيد كه بعد از دو قاشق ديگه شكلاتش رو ميگيره...
اما بچه الان شكلاتش رو ميخواد و جيغ و نق نقش شروع ميشه...
در نهايت فقط با يك قاشق بيشتر شكلات رو ميگيره...
يادتون باشه اغلب در چنين معامله هايی بچه ها برنده ميشن!
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چه کسی در کودکی بالاترین تاثیر را بر بچه دارد؟
🔸چرا گاهی بیشترین ارتباط اما تاثیرگذاری کم داریم؟
🔹️میخواید ببینید کی بیشترین تاثیر روی بچه داره؟
🧸با بازی بچه (۲تا۶سال) رو بنده ی خودت کن☝️
#دکتر_سعید_عزیزی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#نکته_های_آغاز_برای_صعود_و_تعالی (13) سعی و تلاش انسان هرانسانی می تواند به آن قله و اوجی رسد که ع
#نکته_های_آغاز_برای_صعود_و_تعالی(14)
هرانسانی میتواند به بالاترین مرحله و نقطه رشد و تعالی برسد به آن قله و اوجی که عالی ترین انسان رسیدهاند برسد. انسان های بزرگ و متعالی و به تعبیر دیگر اولیاء الهی با استعدادشان به قلهها نمیرسند.کسانی به قلهها میرسند که آنچه را که داشتند خرج کردند و به جریان انداختند و تلاش کردند و در تلاش خود خالص بودند.
آنچه آدمی را بالا میبرد نه سرمایه است و نه عمل، بلکه سعی و تلاش و جهد و جدیت اوست، که اورا به قله میرساند.آنچه به انسان رفعت میدهد به مقدار سعی و تلاش او بسته است نه عمل او؛ چون عمل وابسته به شرایط و امکانات آدمی است خیلی در شرایط خوب و امکانات خوب کار خوب می کنند، اما اگر در شرایط عادی قرار بگیرد یا سخت چنین عملی را از او نخواهید دید. اما بعضی ها در هر شرایطی تلاش می کنند که عمل خوب داشته باشند.
خداوند متعال سوره مبارکه النجم آیه 39 می فرماید:
وَأَن لَيسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعى
و اینکه برای انسان بهرهای جز سعی و کوشش او نیست،
وجود انسانهای متعالی علامت حرکت انسان است. یعنی ما هم میتوانیم آن مراحل را طی کنیم. لذا خداوند متعال در قرآن میفرماید:
لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ (الأحزاب، 21)
در روایت داریم که امیرالمومنین علی علیه السلام میزان است. یعنی ترازوی من است، من باید خودم را با علی علیه السلام بسنجم.باید دستم را با دست او، عُمرم را با عُمر او، فکرم را با فکر او بسنجم.
علت اینکه به قله نرسیده حتی به آن حضرت نزدیک نشدیم مربوط به این است که کار نکردهایم، تلاش نکردهایم، ما سعی کافی نداشتهایم. دارایی مطرح نیست؛ بلکه همان اندازه که داریم اگر تلاش کنیم به قله و اوجی میرسیم که دیگران رسیدهاند.
✍️ مردانپور قم 21 آذر 1403
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#نکته_های_آغاز_برای_صعود_و_تعالی(14) هرانسانی میتواند به بالاترین مرحله و نقطه رشد و تعالی برسد به
#نکته_های_آغاز_برای_صعود_و_تعالی(15)
نور در راه یا نور در چشم
اینکه در چه محیطی زندگی می کنیم مهم نیست. اینکه در محیط آرام و پر نور زندگی می کنیم یا در محیطی ناآرام و تاریک مهم نیست. مهم این است که نور در کجا نفوذ کرده است، این نور در دل افتاده است و در راه من، یا نوری است که بر زبانم جاری است و در چشمم افتاده است؟نوری که در چشم انسان افتاد کور میکند و انسان، راه را نمیتواند ببیند و قدرت حرکت ندارد. نور در چشم همچون شبی بیپایان است که در آن هیچ راهی برای فرار از تاریکی نیست. این نور، نه از زیبایی سرچشمه میگیرد، بلکه از شدت خود، هر چیز را محو و بیفروغ میسازد. چشمها، که در برابر چنین نوری تنها شیشهای نازک از قدرت اندیشه و دیدگان انسان هستند، قادر به پذیرش این حجم از روشنایی نمیشوند.
نورهای خیرهکننده، که همچون شعلهای از آتش در دل شب به درون چشم نفوذ میکنند، میتوانند جایی برای سکون و آرامش باقی نگذارند. آنها تمام حواس را در خود غرق میکنند و نگاه انسان را به سمت خود میکشانند تا جایی که تمام جهان از دیدگان محو میشود. این نور دیگر زیبایی و روشنی را تداعی نمیکند، بلکه همچون عذابی است که تنها نتیجهاش گم شدن در فضایی بیمرز و بینهایت است.
چشم، این دروازهی نگاه انسان به جهان، به گونهای معصومانه نمیتواند در برابر این نور مقاومت کند. در این لحظه، چشم نه تنها در برابر روشنایی کور میشود بلکه دنیای اطرافش نیز از حالت عادی خود خارج میشود و به چیزی ناشناخته و مبهم تبدیل میشود. همچنان که انسان در تلاش است تا این نور را از ذهن خود دور کند، اما این نور دیگر نه تنها در چشم، بلکه در تمام وجودش حک شده و باقی میماند.
در حقیقت، این نور که چشم را کور میکند، شاید بیشتر از آن که تهدیدی خارجی باشد، نوعی حمله به درون انسان است. این حمله نه تنها توان دیدن را میگیرد بلکه انسان را از رسیدن به حقیقتی که در آن جستجو میکرد، دور میکند.
ولی نوری که در راه افتاده و در دل، عامل حرکت است و روشنایی می دهد و این نور راهنما است. این نور روشنگر است، مسیر درست و نادرست را می نمایاند.لذا از دل تاریکی سلمان فارسی راه را پیدا میکند و خود راهنما و الگو میشود برای دیگران. در دل ظلمتها و تاریکیها است که ابوذر پیدا میشود و الگو میشود برای دیگران.
نور در راه، همچون هدیهای از آسمان است که مسیر را روشن میکند و انسان را به سوی حقیقت هدایت مینماید. وقتی نور در راه میافتد، نه تنها راه را از تاریکی میگشاید، بلکه دلها را نیز از جهل و انحراف نجات میدهد.
در قرآن کریم آمده است:
“اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ”
“خداوند نور آسمانها و زمین است.”
نور خداوند که فراتر از نورهای مادی است، نه تنها جهان را روشن میکند بلکه در دل انسانها نیز نور هدایت میافکند. در واقع، این نور الهی به معنای راهنمایی به سوی حقیقت و هدایت به سمت مسیر صحیح زندگی است.
نور در راه همچنین میتواند نمادی از تلاش انسان در جستجوی حقیقت باشد. در دنیای امروز، که انسانها در بحرانی از سردرگمی و تردیدها قرار دارند، یافتن نور راهنمایی همچون یافتن چراغی در دل شب است که نشان میدهد کدام مسیر، مسیر درست و سالم است.
بنابراین، نور در راه فقط یک حقیقت فیزیکی نیست، بلکه یک حقیقت معنوی است که میتواند انسانها را از اشتباهات، از زلالترین لذات دنیوی، و از غفلتهای دینی رهایی دهد. همانطور که در قرآن آمده است، نور خداوند در دل مؤمنان میتابد و به آنها راه درست را نشان میدهد.
✍️ مردانپور قم 21 آذر 1403
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#نکته_های_آغاز_برای_صعود_و_تعالی(1) حرکت ضرورت رشد و تعالی انسان گاهی برای رسیدن به یه لیوان آب و یا
باسمه تعالی
باسلام و وقت بخیر
قابل توجه معلمان، مربیان ومبلغان و اولیاء گرامی
در خدمت شما هستیم با سلسله مباحث:« #نکتههای_آغاز_برای_صعود_و_تعالی »
لازم به ذکر است نوشتار حاضر مجموعه ای است به قلم حجت الاسلام و المسلمین استاد مرادنپور معاونت محترم تبلیغ قم، که در راستای کرامت نفس و تربیت انسانی به رشته تحریر در آمده...امید است این اثر مکتوب در منابر، سخنرانیها و جلسات اخلاقی و کلاسداری مورد استفاده قرار گیرد.
جهت دریافت جلسات کلیک نمایید 👇👇👇
⭕️نکته های اغاز برای صعود و تعالی (1)
⭕️نکته های اغاز برای صعود و تعالی (2)
⭕️نکته های اغاز برای صعود و تعالی (3)
⭕️نکته های اغاز برای صعود و تعالی (4)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (5)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (6)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (7)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (8)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (9)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (10)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (11)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (12)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (13)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (14)
⭕️نکته های آغاز برای صعود و تعالی (15)
✍ادامه دارد .....
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
📹 تبیین دلیل حضور ایران در سوریه در زمان داعش توسط رهبر انقلاب اسلامی
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ در قضیهی فتنهی داعش. داعش یعنی بمب ناامنی. داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوریه را ناامن کند، منطقه را ناامن کند، بعد به نقطهی اصلی و هدف نهایی یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند. هدف اصلی و نهایی این بود. این معنای داعش است.
✏️ ما حضور پیدا کردیم، نیروهای ما هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علت؛ یک علت حفظ حرمت اعتاب مقدسه بود. چون آن دور از معنویتها و دور از دین و ایمانها با اعتاب مقدسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند در سامرا مشاهده کردید به کمک آمریکاییها گنبد مطهر سامرا را از بین بردند، تخریب کردند بعدها این کار را میخواستند در نجف بکنند، در کربلا بکنند، در کاظمین بکنند، در دمشق بکنند هدف داعش این بود. خب معلوم است جوان مؤمن غیور محب اهلبیت به هیچ وجه زیربار چنین چیزی نمیرود، اجازه نمیدهد این یک علت.
✏️ یک علت دیگر مسئلهی امنیت بود. مسئولین خیلی زود، به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در اینجاها گرفته نشود سرایت میکند میآید اینجا سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنهی داعش هم یک چیز معمولی نبود.
✏️ امیرالمؤمنین فرمود «ملتی که درخانهی خودش درگیر با دشمن بشود ذلیل میشود، نگذارید به خانهی شما برسد.» لذا نیروهای ما رفتند، سرداران برجستهی ما رفتند، شهید عزیز ما سلیمانی و یارانش و همکارانش رفتند جوانها را هم در عراق، هم در سوریه. اول در عراق، بعد در سوریه سازماندهی کردند، مسلح کردند، جوانهای خود آنها را، ایستادند در مقابل داعش، کمر داعش را شکستند توانستند غلبه پیدا کنند.
نوع حضور ما درحضور نظامی در سوریه در عراق هم همینجور به معنای این نبود که ما لشکرهایمان را برداریم ببریم آنجا بجای ارتش آن کشور.
✏️ کاری که نیروهای ما میتوانستند انجام بدهند و انجام دادند کار مستشاری بود مستشاری یعنی چه؟ یعنی تشکیل قرارگاههای مهم مرکزی و اصلی، تعیین راهبردها و تعیین تاکتیکها و در مواقع ضروری ورود در میدان جنگ اما از همه مهمتر بسیج جوانان خود آن منطقه البته جوانهای ما هم، بسیجیهای ما هم بیتاب، مشتاق، با اصرار، خیلیهایشان رفتند. ۱۴۰۳/۹/۲۱
🎄قال الإمامُ زينُ العابدينَ عليه السلام في الدعاء :
🌷اللَّهُمَّ اجعلنِي مِن جُندِكَ فَإنَّ جُندَكَ هُمُ الغالبون ؛
🌾خدايا مرا از سپاهت قرار ده ، كه سپاه تو چيره اند.
📚 مصباح كفعمي : ص ۱۶۳ .
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
توسعه مهارتهای اجتماعی کودکان
چالشها و راهکارها
ترس از قضاوت: برخی فرزندان ممکن است از تعاملات اجتماعی بترسند. والدین باید به آنها کمک کنند تا با این ترسها روبرو شوند و اعتماد به نفس خود را تقویت کنند.
تنوع فرهنگی: آگاهی از تفاوتهای فرهنگی و اجتماعی میتواند به فرزندان کمک کند تا در تعاملات خود با دیگران بهتر عمل کنند.
استفاده از فناوری: والدین باید به فرزندان یاد دهند که چگونه از فناوری به شیوهای مثبت و سازنده در ارتباطات اجتماعی استفاده کنند.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan