فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆کلیسایی که صهیونیستها دیشب بمبارانش کردند قدمتی ۱۵۰۰ ساله دارد و سومین کلیسای قدیمی جهان است.
♦️این کلیسای ارتدوکس در طول تاریخ در برابر جنگهای صلیبی ۲۰۰ ساله و فروپاشی امپراطوریها دوام آورده بود.
گفته میشود حدود ۱۰۰۰ نفر که بیشتر آنها زن و کودک بودند در این کلیسای یونانیها در غزه پناه گرفته بودند و دهها نفر شهید شدهاند.
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
❇️ مواضع سلف صالح حوزه در قبال فلسطین (۲)
📝بیانیه آیت الله بروجردی (قدس سره) در حمایت از فلسطین
بسم الله الرحمن الرحيم
نحمد الله تعالى في السراء والضراء وعلى كل حال، ونشكو إليه ما لقيه أخواننا المسلمون في زماننا هذا من المشركين بباكستان ومن اليهود بفلسطين، ولقد صدق عملهم بالمسلمين ما أخبرنا الله تعالى به في كتابه الكريم: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةٌ لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ . ولكن العجب والاسف كله من صنع اليهود! فإنّهم بعدما كانوا تحت حماية الإسلام والمسلمين قريباً من أربع عشر قرناً محفوظة نفوسهم وأعراضهم وأموالهم وشعائرهم الدينية، قد أصبحوا في هذا الزمان ينتقمون من المسلمين ما صنعوه إليهم في تلك المدة المديدة من الإحسان، فجعلوا يقتلون رجالهم الصالحين بالفتك والغيلة، ويقتلون ذراريهم، ويهتكون أعراضهم، ويخربون معابدهم وبيوتهم، ولا يرقبون فيهم الا ولا ذمة، وأولئك هم المعتدون.
فنسأل الله تعالى أن ينصر المسلمين نصراً عزيزاً، ويجعل لهم من لدنه سلطاناً نصيراً، وأن يخذل هولاء القوم الذين لم يراعوا حق المسلمين، وأن يضرب عليهم الذلة والمسكنة، ويجعلهم أذل الأمم. نرجو من أخواننا المؤمنين في إيران وغيرها أن يتضرعوا في الدعاء عليهم بالخذلان ولإخوانهم المسلمين بالنصر والغلبة.
اللهم انصر جيوش المسلمين وسراياهم ومرابطيهم في مشارق الأرض ومغاربها، واخذل أعدائهم، وفرّق كلمتهم، وألق الرعب في قلوبهم، وأنزل عليهم بأسك الذي لا ترده عن القوم المجرمين، وصلّ على أشرف أنبيائك محمد وآله المنتجبين.
🖋حسين الطباطبائي البروجردي - خرداد ۱۳۲۷ هـ. ش".
❇️ترجمه
📝متن بیانیه تاریخی مرحوم آیت الله بروجردی در محکومیت اشغال سرزمین فلسطین توسط صهیونیست های متجاوز در سال 1948 میلادی
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال را در حال عافیت و گرفتاری و در هر موقعیتی ستایش می کنیم و از آنچه که برادران مسلمان ما در زمان ما از مشرکان پاکستان و یهودیان در فلسطین با آن روبرو شده اند به او شکایت می کنیم و عمل آنها علیه مسلمانان مطابق است با آنچه خداوند متعال در کتاب شریف خود به ما خبر داده است: «: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةٌ لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ» ( سرسختترین مردم در دشمنی با مسلمانان، یهودیها و بتپرستهایند! در مقایسه با آنها و در برخی مواضع، نزدیکترین مردم در دوستی با مسلمانان، مسیحیهایند. این برای آن است که در بینشان کشیشهای اهل علم و راهبهای خداترس بهچشم میخورند و همچنین، برای اینکه نوعاً مسیحیها در برابر حق گردنکلفتی نمیکنند!) اما تمام تعجب و حسرت از کار یهودیان است ! آنها بعد از اینکه نزديك به چهارده قرن جان و آبرو و اموال و شعائر ديني یهودیان تحت حمايت اسلام و مسلمانان محفوظ بوده است، در اين زمان شروع به انتقام گرفتن از مسلمانان در مقابل رفتار نیکی که در اين مدت با آنان داشته اند ، كرده اند. از این رو آنان به قتل عام مردان صالح با وحشیگری و خشونت و کشتن فرزندان و هتک حرمت و تخریب مساجد و خانه هایشان پرداختند و نه حق خویشاوندی را رعایت میکنند و نه عهدشان را. آنها حقیقتاً تجاوزکارند؛ از خداوند متعال می خواهیم که به مسلمانان پیروزی بزرگ عطا فرماید و از جانب خود نیرویی عطا فرماید و این گروهی را که حقوق مسلمین را رعایت نکردند دچار ذلت و فقر نماید . از هموطنانمان در ایران و جاهای دیگر میخواهیم برای به ذلت افتادن آنها و برای پیروزی برادران مسلمانشان دعا کنند. خدایا سربازان و مرزبانان اسلام را در شرق و غرب زمین پیروز فرما و دشمنانشان را خوار فرما و انسجامشان را از هم بگسل و در دلهایشان وحشت افکن و عذاب خود را بر آنان نازل فرما و بر بزرگوارترین پیامبرت محمد و آل برگزیده او درود فرست.
🖋حسین طباطبایی البروجردی - خرداد 1327 ق. "ش."
#فلسطین
#سلف_صالح_و_فلسطین
https://eitaa.com/Tanbiholomah
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
امروزه در شهر گرگان مسجد و قدمگاهی منسوب به امام حسن عسکری (ع) وجود دارد که در باور مردم، محل حضور امام حسن عسکری (ع) در این شهر به شمار میآید. مبنای این باور، خبری است که برخی علمای شیعه در سده ششم، از جمله ابن حمزه طوسی (درگذشته ۵۶۰ق) در الثاقب فی المناقب (ص۲۱۴-۲۱۶) و قطبالدین راوندی (درگذشته ۵۷۳ق) در الخرائج والجرائح (ج۱، ص۴۲۴-۴۲۶) نقل کردهاند.
مفاد این خبر به طور خلاصه آن است که شخصی به نام «جعفر بن شریف جرجانی» ـ از شیعیان جرجان ـ در سفر حج خود به سامرا نزد امام عسکری (ع) رفت و مبلغی را که شیعیان این شهر به امانت به وی سپرده بودند، به دست امام رسانید. امام نیز تاریخ بازگشت وی به جرجان را تعیین و آن را سوم ربیعالثانی همان سال پیشبینی کرد و به او وعده داد که خود ایشان نیز در همان روز به جرجان وارد خواهد شد. در تاریخ تعیین شده، امام به طیّالارض به جرجان رفت و نزد شیعیان خود حضور یافت.
صرف نظر از ضعیف و بیاعتبار بودن این خبر از منظر رجالی (به علت مجهول و ناشناخته بودن راوی و عدم نقل آن در منابع کهن و دست اول شیعه)، که اصل خبر را محل شک و تردید قرار میدهد (و جناب آقای دکتر حسین حسینیان مقدّم در یادداشتی با عنوان «مستند خبر حضور امام عسکری (ع) در گرگان» به اعتبارسنجی آن پرداخته است)، اما نکته دیگری که حضور امام (ع) را در گرگان با تردید جدّی موجه میسازد آن است که بر اساس خبر فوق، امام عسکری (ع) به شهر «جُرجان» وارد شد که منطبق بر شهر «گنبد کاووس» کنونی است؛ نه شهر گرگان امروزی که در گذشته به نام «استرآباد» شهرت داشته است.
از اینرو به نظر میرسد مسجد و قدمگاه امام حسن عسکری (ع) در شهر گرگان، صرفاً یادمانی است که در دورههای متأخر، پس از ویرانه و متروکه شدن جُرجان تاریخی (گنبد گاووس کنونی)، و با توّهم بر انطباق گرگان کنونی بر جرجان کهن به وجود آمده است و از اینرو نمیتوان برای آن اعتبار تاریخی قائل شد.
#گرگان
#جرجان
#معرفی_کتاب
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
1_7239929904.pdf
751.1K
بهناماو
باسلام خدمت همه بزرگواران
این متن توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برای اساتید معارف در خصوص شبهات فلسطین تهیه شده و جمع بندی خوبی دارد.
با مطالعه آن، در پاسخ به شبهات مرتبط با فلسطین تواناتر شوید.
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
هدایت شده از یادروز (مهدی مستقیمی/تاریخ و ادبیات)
برادران امام باقر علیه السلام به روایت شیخ مفید:
1⃣ عبدالله بن علی بن الحسین علیه السلام: وی مردی فاضل و فقیه بود و امور مربوط به صدقات رسول اکرم صلی الله علیه و آله و امیرالمومنین علی علیه السلام به دست او اداره میشد و تولیت آنها بر عهده او بود.
او از پدرانش به نقل از رسول خدا صلی الله علیه و آله اخبار بسیاری روایت نموده است و مردم نیز احادیثی از وی نقل کردهاند و آثاری از او به یادگار گذاردهاند.
از جمله عمارة بن غُزیّه از عبدالله بن علی علیه السلام روایت کرده است که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: بخیل به تمام معنا کسی است که هرگاه نام مرا در حضورش میبرند، احترام نکرده و صلوات نفرستد.
📗 ارشاد، جلد ۲، ترجمه محمد باقر ساعدی خراسانی، صفحه ۵۱۸.
هدایت شده از یادروز (مهدی مستقیمی/تاریخ و ادبیات)
برادران امام باقر علیه السلام به روایت شیخ مفید:
2⃣ عمر بن علی بن الحسین علیه السلام: وی مردی فاضل و بزرگوار بود و تولیت صدقات رسول خدا صلی الله علیه و آله و امیرالمومنین علی علیه السلام را در دست داشت و مردی سخاوتمند و پرهیزکار بود.
برادرزادهاش حسین بن زید میگوید: عموی من عمر بن علی علیهالسلام، عادتش آن بود که هرگاه خریداری برای صدقات علی علیه السلام پیدا میشد، با او شرط میکرد در دیوار باغی که خرمای آن را خریداری کرده سوراخهایی بگذارد، تا اگر کسی بخواهد از میوههای آن استفاده کند، برایش مانعی نباشد.
📗 ارشاد، جلد ۲، ترجمه محمد باقر ساعدی خراسانی، صفحه ۵۱۹.
هدایت شده از یادروز (مهدی مستقیمی/تاریخ و ادبیات)
برادران امام باقر علیه السلام به روایت شیخ مفید:
3⃣ زید بن علی بن الحسین علیه السلام: وی پس از برادر بزرگوارش ابوجعفر امام باقر علیه السلام از سایر برادران افضل و مردی پارسا و پرهیزکار و فقیه و سخاوتمند و دلاور بود.
زید شمشیر به دست گرفت و به امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و از کشندگان امام حسین علیه السلام خونخواهی نمود.
شیخ مفید علت قیام زید را به شکلی مشروع گزارش میکند که خلاصهی آن چنین است که زید رحمت الله علیه در مجلس هشامبن عبدالملک، خلیفه اموی، در شام با سخنانی کوبنده، او را تحقیر نمود و هشام دستور اخراج وی را از شام صادر نمود؛
زید به کوفه رفت و در آنجا گروهی از کوفیان با وی بیعت کردند؛ اما قیام او به نتیجهای نرسید و زید در روز دوشنبه دوم صفر سال ۱۲۰ هجری در سن ۴۲ سالگی به شهادت رسید و بدن پاکش مدت ۴ سال بر فراز دار باقی ماند.
📗 ارشاد، جلد ۲، ترجمهی محمد باقر ساعدی خراسانی، صفحات ۵۲۰ تا ۵۲۲.
☑️ لازم به ذکر است که منابع دیگر سال شهادت زید را ۱۲۱ یا ۱۲۲ نوشتهاند؛ از جمله نگاه کنید به:
📘تاریخ طبری، جلد دهم، ترجمهی ابوالقاسم پاینده، صفحات ۴۲۴۹ و ۴۲۷۶.
@yadroz
هدایت شده از یادروز (مهدی مستقیمی/تاریخ و ادبیات)
برادران امام باقر علیه السلام به روایت شیخ مفید:
4⃣ حسین بن علی علیه السلام: وی مردی فاضل و پرهیزکار بود و احادیث بسیاری از پدر بزرگوارش حضرت سجاد علیه السلام، عمهاش فاطمه بنت الحسین علیه السلام و برادر بزرگوارش امام باقر علیه السلام روایت میکرد.
احمد بن عیسی روایت کرده است که پدرم میگفت: حسین بن علی سجاد علیه السلام را در هنگام دعا به کیفیتی یافتم که معتقد بودم اگر در بارهی همه مردم دعا کند، دعایش مستجاب است و رد نمیشود.
📗 ارشاد، جلد ۲، ترجمهی محمد باقر ساعدی خراسانی، صفحه ۵۲۳.
@yadroz
🔰 بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با همکاری حوزه دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی و گروه مطالعات زنان دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهراء اقدام به برگزاری اولین نشست تخصصی "منزلت و نقش مادران اهل بیت و امامان شیعه علیهمالسلام در تمدن اسلامی" مینماید.
🔹 محورهای ارائه علمی نشست:
▫️بررسی جایگاه همسر در بینش و منش امامان شیعه علیهمالسلام
▫️بررسی فرضیه ازدواجهای بیناملیتی و نقش ملیت مادران امامان شیعه علیهمالسلام در همگرایی پیشاظهور
▫️ بررسی پیامدهای تمدنی ازدواجهای میان فرهنگی امامان شیعه علیهمالسلام
▫️بررسی جایگاه کنیز و نوع مواجهه با کنیزان در گفتمان و سیره اهل بیت علیهمالسلام
🔹اساتید مدعو نشست:
🔸سرکار خانم دکتر ناهید طیبی مدیر دانشنامه زن مسلمان در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا قم
🔸 سرکار خانم دکتر شهلا بختیاری عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه الزهرا تهران
🔸 حجت الاسلام والمسلمین دکترحمیدرضا مطهری عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔹میهمان ویژه نشست: سرکار خانم سکینه سادات پاد دستیار محترم رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی
🔰 دبیر علمی نشست: دکتر سعید طاووسی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
🔹 به اطلاع می رساند در این نشست از محورهای همایش ملی" منزلت و نقش مادران اهل بیت و امامان شیعه علیهمالسلام در تمدن اسلامی" رونمایی می گردد.
▪️زمان نشست: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲_ ساعت ۱۳_۱۰
▪️مکان نشست: درب شرقی دانشگاه الزهراء تهران، سالن پروین اعتصامی
لینک مجازی نشست:
https://meeting.alzahra.ac.ir/ecoworkshops
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ خطای تحلیلی ساواک؛ مجالس ترحیمی که جریان ساز شد...
📅 سالروز شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی(ره)
#روایت_تاریخ
🎞 لینک آپارات
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
ابو هاشم نقل میکند:
✅ هيچ وقت نشد كه خدمت حضرت امام حسن عسكرى علیه السلام برسم و از آن جناب معجزهاى مشاهده نكنم. يك روز خدمتش رسيدم تصميم داشتم مقدارى نقره براى ساختن انگشترى بگيرم كه براى تبرك بدست نمايم.نشستم ولى منظور خود را فراموش كردم.همين كه از جاى حركت كردم كه خارج شوم امام عليه السّلام انگشترى پيش من گذاشت فرمود تصميم داشتى مقدارى نقره بگيرى من به تو انگشتر دادم نگين و اجرت ساخت هم به نفع تو شد خدا برايت مبارك كند.
منابع:
مناقب ابن شهر آشوب
الخرائج و الجرائح
اعلام الورى
بحار الانوار ج۵۰ ص ۲۵۴
#میلاد_امام_حسن_عسکری
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
دانستنیهای امام حسن عسکری علیه السلام.pdf
5.68M
نام کتاب: دانستنیهای #امام_حسن_عسکری علیه السلام
نشر دیجیتال قائمیه
تعداد صفحات 793
https://eitaa.com/joinchat/30015669Ce2e1b2ef42
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
📖 از فرمایشات گهربار امام حسن عسکری علیه السلام:
☑️ ما مِن بلیّه الّا وَ ِلله فیها نِعمة تُحیطُ بها.
هیچ بلایی نیست مگر آنکه اطراف آن با نعمت الهی احاطه شده است.
💧با عنایت به این بیان شریف، مومن باید هنگام بروز بلایا و گرفتاریها صبور و شاکر باشد؛ انشاءالله.
📘 تحف العقول، شیخ ابومحمد حسن بن علی حرانی، ترجمه صادق حسنزاده، انتشارات آل علی، چاپ ۱۳۹۱، صفحه ۸۹۵.
☑️ لازم به ذکر است که ابومحمد حسن بن علی ابن حسین بن شُعبه حرّانی از علمای برجسته شیعه در قرن چهارم هجری میباشد و کتاب وی تحف العقول نیز از مهمترین و مشهورترین کتابهای حدیثی شیعه به شمار میآید.
🍀 سالروز تولد امام حسن عسکری بر شیعیان مبارک باد.
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
🔶 برگزاری کمیسیون تخصصی مقالات همایش جعفر بن ابی طالب علیه السلام
❇️ انجمن علمی - پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار کرد.
✳️ کمسیون تخصصی مقالات همایش جعفربن ابی طالب (سه شنبه ۲آبان ماه ۱۴۰۲)
🔹با حضور اساتید و پژوهشگران شرکت کننده در همایش .
(گفتگو درباره محتوای مقالات در حال تدوین و رفع اشکالات احتمالی)
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
#بصیرت_افزایی
❌چگونگی آغاز پروژه عادی سازی و سازش با رژیم صهیونیستی
⚡️ زمانی که انگلیسیها به سلطان عبدالحمید، آخرین پادشاه عثمانی، فشار آوردند تا درباره استقرار یهودیها در فلسطین همکاری کند، سلطان این پاسخ را داد: "اگر دو دست من قطع شود، بهتر است از دست دادن فلسطین را بپذیریم." 🌍
👉 بنابراین، انگلیسیها سراغ شخصیتهای دیگری رفتند که زیر مجموعه امپراتوری عثمانی بودند.
یکی از این شخصیتها ملک عبدالعزیز بود که بر منطقه نجد حکومت میکرد. او با انگلیسیها توافق کرد و اعلام کرد که با استقرار یهودیها در فلسطین موافق است و به این کار کمک میکند.
💬 در ادامه، اسرائیلیها به صورت محرمانه روابطی را با گروههای مختلف عربی و شخصیتهای مختلف عربی داشتند.
☄🔥 هرگاه شعله خشم مسلمانها علیه جنایتهای صهیونیستها بالا میگرفت، شخصیتها و کشورهای عربی میآمدند و فلسطینیها را آرام میکردند. یکی از مهمترین این افراد ملک فیصل، پادشاه عربستان بود.
💭 ملک خالد، برادر ملک فیصل، در خاطراتش میگوید: "من از طرف برادرم میآمدم و به فلسطینیها اطمینان میدادم که انگلیس اجازه نخواهد داد که صهیونیستها مسلط شوند و به طور قطعی از حقوق شما حمایت میکند. این را من و برادرم ملک فیصل تضمین میکنیم."
💥هر بار مسائلی مانند آتش زدن مسجدالاقصی به وجود می آمد یک موج سنگینی علیه یهودیها و دولت تازه تاسیس راه میافتاد افرادی مثل ملک خالد از عربستان و ملک حسین پادشاه اردن مامور بودند که این خشم را مهار کنند و این کار را می کردند.
بنابراین این غده سرطانی یک غدهای بود که میتوانست قبل از اینکه بدن جهان اسلام را فرا بگیرد به راحتی جراحی شود، این کار به تاخیر افتاد الان هم راهی جز جراحی ندارد.
📝🎤گفتگوی آقای سعدالله زارعی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه با رسانه khamenei.ir
#ادارهکلامورفرهنگی
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
@jz_mft
گذرگاه «انجمن علمیپژوهشی تاریخجامعةالزهرا(س): قم»
#بصیرت_افزایی ❌چگونگی آغاز پروژه عادی سازی و سازش با رژیم صهیونیستی ⚡️ زمانی که انگلیسیها به س
با عرض سلام و ارادت خدمت همراهان گرامی
نکته مهم و تذکر استاد مستقیمی درباره این متن:
در ابتدای این متن سلطان عبدالحمید آخرین پادشاه عثمانی ذکر شده که اشتباه است. عبدالحمید دوم یکی از پادشاهان قدرتمند عثمانی بود که پس از ۳۳ سال فرمانروایی، در سال ۱۹۰۹ میلادی از مقام خود عزل شد و هم او بود که با یهودی شدن فلسطین به شدت مخالفت کرد. لازم به توضیح هست که پس از وی سه پادشاه ۳ پادشاه دیگر عثمانی فرمانروایی کردند.
ممنون از حسن توجه اساتید محترم که ما را در هرچه بهتر شناساندن تاریخ اسلام و ایران یاری میدهند.
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
تمام امیدم به عنایت این بی بی است!
💠 بنده بعد از یک عمر ۷۵ ساله، فقط امیدم به عنایت این بی بی است. همه برکاتی که بر این انقلاب مترتب شده و خواهد شد، شاخهای از برکات این بارگاه [حضرت معصومه سلام الله علیها] است.
💠 ما کاهل هستیم؛ «گر گدا کاهل بُوَد تقصیر صاحبخانه چیست؟» اگر بخواهیم بار عظیم [وظایف] را برداریم، قدم اول این است که بگوییم: بی بی جان! با شما عهد می کنیم، «کاری که شما را ناراحت می کند، انجام ندهیم».
💠 اگر در این قدم پابرجا باشیم، گامهای دیگر هم به روی ما باز خواهد شد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۸۸/۰۱/۲۰
#حضرت_معصومه
📱 @mesbahyazdi_ir