❇️ به بهانه حادثه تلخ دیروز #شاهچراخ_شیراز
#ملّت_ايران دارد حركت ميكند، پيش ميرود؛ اين كارها و اين #ترقّه_بازى_هاى شبيهِ كارى كه امروز شد، در #اراده_مردم هيچ تأثيرى نخواهد گذاشت؛
اين را همه بدانند؛ و اينها كوچكتر از آن هستند كه بتوانند در ارادهى ملّت ايران و مسئولين كشور اثرى بگذارند...
خود اين حوادث نشان داد كه اگر چنانچه جمهورى اسلامى در آن نقطهاى كه #مركز_اصلى_اين_فتنه_ها است #ايستادگى نميكرد، تا حالا ما گرفتارىهاى زيادى از اين ناحيه در داخل كشور داشتيم. انشاء الله كَلَك اينها كنده خواهد شد.
اولین واکنش #آیت_الله_خامنه_ای به حادثه تروریستی حمله به مجلس، 17/3/96
📌پ.ن: وقتی به هر دلیلی چه حجاب اجباری و چه هر چیز دیگر، #امنیت_کشور و مردم را به خطر انداختیم، خیلی طبیعی است که چنین اتفاقاتی رخ بدهد.
حقیقتا دلم برای آن دختر و پسر نوجوان و جوانی که در کف میدان شده اند #عروسک_خیمه_شب_بازی عده ای میسوزد، خدا رحمت کند #آیت_الله_حائری_شیرازی را که میگفت:
«#استعمار_کُهنه، استعمار نظامی است؛ #استعمار_نو چه استعماری است؟ استعمار یعنی #تعطیل_فکر.
نه به آن معنا که #اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که #فرصت ندهد شما فکر کنید؛
آنهم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد #نیازها، شما را به فکر وادارد.
میخواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید، از شما رفع نیاز کند؛ این یعنی تعطیلی فکر ... استعمار به همین روش جلوی #تفکر را می گیرد. استعمار میخواهد اصلاً تو «#نیازی» به فکر نداشته باشی...»
اما این حادثه نیز همانگونه که امام ما گفت، ملت مان را بیدارتر میکند، اساسا #خاصیت_خون حق و مظلوم را ریختن، همین است...
قبلا مطلبی خلاصه درباره #قدرت_خون نوشته بودم(https://eitaa.com/TarikhDEF/85) که اخیرا بیانی مرتبط با همان از مرحوم حائری شیرازی دیدم که برایم جالب بود:
«علمای ما #احتیاط می کردند از اینکه وارد #خون بشوند. وقتی از یک عالِمی می خواستند تعریف کنند، می گفتند: او کاری کرد که از دماغ کسی، خون هم نیاید. از وقتی که ما با «خون» سر و کار پیدا کردیم، #دورۀ_جدیدی را داریم تجربه می کنیم.
ولی #امام_راحل در این قسمت ها #جسور بود و این نشان می دهد که پشتش به یک جایی گرم بود.
من وقتی تاریخ فقهای شیعه را مطالعه می کنم، می بینم در مسئلۀ خون ریزی، احتیاط می کردند، وارد نمی شدند، مسائل را بدون خونریزی سعی می کردند حل کنند.
اما از وقتی که امام آمد، خودِ این خون را به عنوان #حلّالِ_مشکلات یاد کرد!
امام در منشور روحانیت می گوید که هرکه در سیاست دخالت می کرد، عناوین اتهام آمیز را به او می زدند؛
تا اینکه «خون» آمد و مسائل را حل کرد؛ یعنی تفکر مردم با «خون» تغییر پیدا کرد. من فکرم این است که کسی جرأت نمی کند در این راه وارد بشود مگر اینکه #پشتوانه داشته باشد.
یعنی آنجا که پای خون در میان است، اتصال مرجعیت به #امامت، باید تنگاتنگ باشد. آنهایی که در مسئلۀ خون دخالت نمی کنند، اتصالشان از نوع اتصال علمای سابق است.
اینهایی که می خواهند در خون دخالت کنند، باید #اتصال_فوق_العاده ای داشته باشند.»
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
هدایت شده از موسسه فلسفه و عرفان نفحات
برگ برنده ما.mp3
8.07M
🔰 برگ برنده ما
▫️حجاب، لبه جنگ تمدنی با غرب است.
▫️حجاب، پایه و آغاز است که اگر آن را برداریم ساختارها و مفاهیم اجتماعی گستردهای را از بین بردهایم.
▫️باید نشان دهیم که برداشتن حجاب چه عواقب سویی را به دنبال دارد و جامعه را تا به کجا میکشاند.
▫️حجاب برگ برنده ما در قبال دنیای غرب است ولی متاسفانه تبدیل به برگ بازندهاش کردهایم، یعنی تحلیل و تبیین از آن نداریم. در حالی که حجاب تعارض تمدنی ما با دنیای غرب است.
🏷 بیاناتی از استاد، آیتالله یزدانپناه پیرامون حوادث اخیر در کشور.
#حجاب
#استاد_یزدان_پناه
💢 نفحات را در فضای مجازی دنبال کنید؛
https://eitaa.com/nafahat_eri
❇️ پاسخ شهید بهشتی به طراحان رفراندوم
#آمار_دین_داری_مردم
▫️«طرح مسئله #رفراندوم، درست به منظور #تضعیف_جمهوری_اسلامی، تضعیف قانون اساسی، تضعیف مجلس و تضعیف دولت است.
▫️ملت ما توجه داشته باشد که امروز بحمدلله اکثریت قاطع قوه مقننه، دولت و قوه قضاییه و نهادهای انقلاب، همه هم فکر و یکپارچه اند و این نعمت بزرگی است...
▫️اینکه برخی از روزنامه ها میکوشند تا بگویند در جمهوری اسلامی ما (امروز) یک #بحران هست و راه حل این بحران را در #رفراندوم یا چیزهای دیگر جستجو میکنند، این کارها اصلا به منظور ایجاد بحران صورت میگیرد، بحرانی وجود ندارد.»
📚 مصاحبه شهید بهشتی در تاریخ 6/3/1360، سخنرانی ها و مصاحبه های شهید بهشتی، ج3، ص156
📌پ.ن: جالب است که مطرح کردن بحث رفراندوم منحصر به امروز و دیروز نیست بلکه از همان ابتدای انقلاب عده ای برای پیشبرد اهدافشان سردست میگرفتند و امثال شهید بهشتی پشت پرده این مسئله را برای مردم #تبیین میکردند.
🔹ادعای این افراد این است که مردم، اسلام، انقلاب و جمهوری اسلامی را نمیخواهند درحالی که براساس آمار معتبرترین #افکارسنجی ها در سال 1401 جامعه ایران، یک #جامعه_دیندار و #معتقد_به_اسلام است.
🔹حتی درمورد گزاره هایی مانند مسئله #حجاب و #الزام_حکومتی آن که امروزه محل چالش شده و تقریبا همه ما تحت تاثیر هجمه رسانه ای دشمن به این نتیجه رسیده ایم که ملت مخالف حجاب و الزام آن است، اما آمار علمی افکارسنجی ها نشان میدهد همچنان #اکثریت_مردم خواهان همین حجاب و اسلام هستند.
🔹در یکی از این نظرسنجی ها 61 درصد مردم گفته اند تقید عملی به #حجاب کامل دارند و 31 درصد نیز تقید عملی به کمتر از حجاب کامل دارند.
یعنی بیش از 90 درصد مردم ایران حجاب را یک ارزش میدانند و خود را مقید به آن. البته که مراد مردم از حجاب، #حجاب_عرفی است، نه #حجاب_شرعی.
🔹همچنین 62درصد مردم گفته اند علاقه مند به داشتن یک #جامعه_دیندار هستند و 26 درصد هم گفته اند تا حدی این علاقه را دارند. یعنی حدود 10 درصد این تمایل را از خود نشان نداده اند.
🔹نسبت به این گزاره که میخواهیم کل مردم دنیا مسلمان باشند، 65 درصد مردم گفته اند به این گزاره علاقه بسیار زیاد دارند و 21 درصد هم گفته اند تا حدی به آن علاقه مندند.
🔹یکی از گزاره های مهم تمایل به #اسلامی_بودن_قوانین_کشور است که این آمار میتواند بهترین معرّف و نماینده #دینداری_سیاسی و #اسلام_سیاسی باشد. 57 درصد مردم گفته اند علاقه بسیار زیاد به این مطلب دارند و 33 درصد هم گفته اند تا حدی به آن علاقه مندند.
🔹برای تشخیص میزان #امیدواری_مردم_به_آینده به نحو علمی در دنیا بر دو گزاره تاکید میشود: یکی میزان رو به رشد بودن #قدرت_علمی کشور و دیگری #قدرت_نظامی کشور.
در این نظر سنجی حدودا بیش از 54 درصد از مردم گفته اند قدرت نظامی و علمی کشور را بسیار رو به رشد میدانیم و حدود 31 درصد گفته اند تا حدی رو به رشد میدانیم. یعنی بیش از 80 درصد مردم به آینده امیدوارند.
🔹نسبت به گزاره #حجاب_اجباری، 56 درصد مردم گفته اند با آن بسیار موافق هستند و 19 درصد گفته اند تا حدی با آن موافقند. یعنی حدود 75 درصد مردم با این مسئله موافق هستند.
🔹جالب این است که در این نظر سنجی بیشترین درصد موافقت با حجاب اجباری اولا برای #زنان_متاهل است(حدود82 درصد زنان متاهل موافق حجاب اجباری بوده اند)، بعد برای #مردان_متاهل(73 درصد این دسته موافق حجاب اجباری بوده اند) و بعد برای #زنان_مجرد(69 درصد این دسته موافق حجاب اجباری بوده اند) و در انتها #مردان_مجرد(59 درصد).
🔹غرض اینکه چه بخواهیم و چه نخواهیم ما با یک #جامعه_دیندار طرفیم، جامعه ای که در طول تاریخ هرچه تلاش کردند تقید دینی را از او بگیرند نتوانستند لذا دین و اسلام کأن ذاتی او شده لذا این نکته را باید در محاسبات خود لحاظ کرد.
🔹در واقع توجه به آمار واقعی است که میتواند تحلیل درستی را از صحنه بدست بدهد درحالیکه حتی مسئولین، خواص و نخبگان ما نیز با توجه به فشار و هجمه رسانه ای به نحوی برخورد میکنند که انگار دیگر مردم اسلام و انقلاب را نمیخواهند.
🔹البته تذکر این نکته نیز لازم است که آسیب ها و نقاط چالشی مهمی نیز وجود دارد که به خاطر محدودیت متن ذکر نشد و غفلت از آنها جایز نیست. به این معنا که هم باید نقاط مثبت و رشد را دید و هم نقاط منفی و آسیب پذیر.
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
❇️ خیانت یا تضییع؛ فرقی نمیکند...
▫️راوی میگوید خدمت #امام_صادق(ع) بودم كه از وكيلشان حسابرسى مىكرد. وكيل پشت سر هم میگفت: به خدا سوگند که خيانت نكردم.
▫️حضرت فرمود: فلانى! براى من «#خيانت» یا «#تضییع» كردن تو فرقی نمیکند، بالاخره تو مال مرا نابود کرده ای، چه بواسطه خیانتت و چه بواسطه تضییع(حیف و میل کردن بدون سوء نیت) کردنت. بله اگر خیانت کرده باشی برای تو بدتر است.
▫️بعد حضرت فرمود: #پيامبر_خدا(ص) فرمودند: اگر کسی از شما از #رزق و روزى خود فرار كند، روزی اش در پی او خواهد بود تا اینکه او را دریابد؛
▫️همانگونه که اگر كسى از اجل و #مرگ خويش فرار كند، اجلش در پی او میرود تا اینکه او را دریابد.
▫️كسى كه خيانت كند، از روزى او محاسبه میشود یعنی به مقداری که خیانت کرده از روزی او کم میشود و #گناه آن نیز در نامۀ عملش نوشته مىشود.
📚 #کافی، ج5، باب النوادر، ح2
📌پ.ن: این حدیث باید جزو #اصول_انتخاب_مسئولین و مدیران باشد. اگر کسی قرار است مسئولیتی بپذیرد باید #صلاحیت، #تخصص و توانایی انجام آن کار را داشته باشد، در غیر این صورت از حیث نتیجه و ضرری که به حکومت و مردم میزند فرقی با خائن نمیکند،
چون هر دوی اینها کار را خراب کرده اند، بله به لحاظ شخصی اگر خیانت کرده باشد مجازاتش بیشتر است اما کسی که کوتاهی و اهمال کرده نیز هم ردیف اوست.
در روایت دیگری نیز از همین کافی شریف امام صادق(ع) میفرمایند: «ما ابالي ائْتَمَنْتُ خائناً أو مُضَيّعا»(ج5،ص301،ح4) حضرت صریحا میفرماید برای من تفاوتی ندارد کار را بخواهم به خائن بسپارم یا به ناشی و نامتخصص. هر دو کار را خراب میکنند.
خدا رحمت کند #علامه_حکیمی را که در #الحیات ج5، ص441و540 ذیل این روایت میگویند این روایت از لحاظ اجتماعی، تربيتی، اقتصادی، تمدنی و... بسیار حائز اهمیت است چرا که توجه به آن میتواند عامل رشد و #پیشرفت جامعه باشد و بی توجهی به آن عامل انحطاط و #فساد.
حال خود دیگر این مسئله را بر مسائل روز تطبیق بدهید و ببینید چه خیانت هایی که عده ای در حق این ملت و انقلاب نکرده اند، نیازی به ذکر نام نیست...
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
❇️ خود را در معرض رزق و روزی خدا قرار بده...
#شروع_از_صفر
▫️#ابوعماره نقل میکند به #امام_صادق(ع) گفتم: مال و دارایی هایم از دستم رفته، درحالی که نان خورهای فراوانی دارم، چه کنم؟
▫️حضرت فرمود: وقتی به شهرت رسیدی، مغازه ات را باز کن، بساط خود را پهن کن، ترازویت را آماده کن و خود را در معرض رزق و روزی پروردگارت قرار بده.
▫️ابوعماره وقتی به شهر خود رسید، چیزی که حضرت گفته بود انجام داد اما اطرافیانش از اینکار او تعجب کردند چرا که چیزی برای فروش نداشت.
▫️در میان تعجب همگان، مردی آمد و به ابوعماره گفت کالایی میخواهم، میتوانی برایم تهیه کنی؟ او نیز کالا را به نحو قرضی تهیه کرد و پولش را از خریدار گرفت و نزد خود نگه داشت.
▫️شخص دیگری نیز آمد و همین اتفاق تکرار شد. این چیزی بود که تاجران نیز برهمین اساس عمل میکردند یعنی به نحو قرضی خرید کرده و بعدا پولش را میدادند.
▫️سپس شخصی آمد و به ابوعماره گفت: باری از کتان دارم، بیا و این بار را از من بخر و یک سال بعد پولش را بده. ابوعماره نیز این بار را با همین شرط خریداری کرد.
▫️سپس یکی از بازاریان نزد ابوعماره آمد و بار کتان را دید و به او گفت: نیمی از این بار را نقدا از تو خریدارم. ابوعماره نیز نصف بار را نقدا به او فروخت.
▫️راوی میگوید ابوعماره با پولی که دستش آمده بود ابتدا مقدار کمی و بعدا بیشتر، جنس می آورد و میفروخت و همین قضیه آنقدر تکرار شد تا اینکه او #ثروتمند شد و #آبرویی یافت و تبدیل به یک شخص شناخته شده و #معروف شد.
📚#کافی، ج5، ص304، ح3
➕#کلید_واژه: «تَعَرَّضْ لِرِزْقِ رَبِّك»
📌پ.ن: به نظر شما آیا امروز هم میشود اینگونه از صفر شروع کرد و گلیم خود را از آب کشید بلکه به جایی خوب رسید؟ یا اینکه این روش فقط برای همان عصر بود و امروزه دیگر جواب نمیدهد؟
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
هدایت شده از استاد عابدینی
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 وقتی صد #خبر کذب بشنویم چه میشود؟
هرکدام یک اثری ندارد؟!
🔸اگر دلمان را راحت در اختیار هر خبری گذاشتیم، منتظر این تاثیرات باشیم..
🔹دوران ظهور حضرت، جنگ #جنگ روایت ها و گفتگوهاست.
چرا؟
🔹چون #اراده ها تابع #روایت ها و #داده هاست...
🔻مراقب #ورودی ها باشیم
🔻داده ها را کنترل کنیم
🔻ریزش در دوران #ظهور بسیار فراوان است
✅ مرکزتنظیمونشرآثار #استاد_عابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ #افراط و #تفریط های برخی در مسئله #حجاب در ابتدای انقلاب...
جالب اینکه افراط گران دیروز تبدیل به تفریط گران امروز شده اند...
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ اگر #جریان_چپ در کشور نبود، من لازم میدانستم این جریان رو به وجود بیاورم...
➕ یک آقایی میگفت الان با توجه به فضایی که ایجاد شده، بهترین فرصت هست برا اینکه جریان چپ رو(منظورش سران و نخبه هاشون بود) به تمامه به دریا بریزیم و خیال خودمون رو راحت کنیم. بالاخره این هم برا خودش راهکاریه...
➕ نکته مهم اینه که وجود هر دو جریان و تفکر لازمه تا دچار #افراط و #تفریط نشیم.
➕ بله هر دو جریان باید در #اهداف و #آرمان_های_انقلاب مشترک باشند و اختلافشون صرفا در حد #تاکتیک و #روش_ها باشه یعنی خودشون رو در #چارچوب_انقلاب تعریف کنن
➕ هرچند گاهی در عمل میبینیم برخی از دو طیف، از این چارچوب بیرون میزنند و اینجاست که کار خراب میشه
➕ اما در مجموع بالاخره در این چارچوب باید #اختلاف_سلیقه ها و #تنوع_روش ها رو پذیرفت و قرار نیست همه اونجوری که ما فکر میکنیم فکر کنند.
➕ اتفاقا در همین بستر هست که جبهه انقلاب مجبور میشه تلاش بیشتری برای ترویج تفکراتش بکنه و مردم رو نسبت به حقایق آگاه کنه، همینجاست که #جهاد_تبیین، #اقناع_افکار_عمومی، #کار_فرهنگی، #جهاد_رسانه ای و... معنا پیدا میکنه
➕ شبیه جنب و جوشی که جبهه انقلاب در #عصر_خاتمی از خودش نشون داد، اینجاست که تکیه اول ما میشه #کار_فرهنگی، نه صرفا #اعمال_قدرت. البته که مقابل #خشونت_طلبان، کسانی که #امنیت جامعه رو مختل میکنند باید به نحو قانونی محکم ایستاد و برخورد کرد
#مسیر_حرکت باید همین باشه، ان شاالله به مرور نتیجه اش را هم خواهیم دید...
🆔 https://eitaa.com/TarikhDEF
هدایت شده از شرح حال
✍️ رکن اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)
🔻 در کتاب رجال کشی روایتی نقل میشود از فرزند «ابی بکر حضرمی» از اصحاب خاص امام صادق(ع)، او میگوید پدرم به همراه عمویم علقمه بر زید بن علی وارد میشوند. زید بن علی به آنها میگوید:
👈«لَيْسَ الْإِمَامُ مِنَّا مَنْ أَرْخَى عَلَيْهِ سِتْرَهُ إِنَّمَا الْإِمَامُ مَنْ شَهَرَ سَيْفَهُ» امام از اهل بیت کسی نیست که در راحتی در خانه بنشیند امام فقط کسی است که قیام به شمشیر کند. ابوبکر حضرمی از او سوال میکند:
👈«أَخْبِرْنِي عَنْ- عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ع أَ كَانَ إِمَاماً وَ هُوَ مُرْخٍ عَلَيْهِ سِتْرَهُ أَوْ لَمْ يَكُنْ إِمَاماً حَتَّى خَرَجَ وَ شَهَرَ سَيْفَهُ» به من بگو ببینم علی بن ابی طالب (ع) امام بود یا کسی بود که در راحتی، خانه نشین شده باشد؟ یا امام نبود تا وقتی که قیام به شمشیر کرد! آنگاه امام شد؟
زید که مرد زیرکی بود ساکت شد و جواب نداد. ابوبکر حضرمی سه بار سوال خود را تکرار میکند و هر سه بار زید هیچ جوابی نداشت. بعد ابوبکر حضرمی میگوید اگر علی بن ابیطالب امام بود پس جایز است که امامی بعد از او باشد که در خانه نشسته و قیام نکند.
🔻 برخی رکن اندیشه امام خمینی (ره) را در قیام علیه طاغوت و تشکیل حکومت معرفی میکنند و وجه تمایز امام از علمای پیشین خود را در قیام و مبارزه ایشان میدانند و انگار که امام فکر جدیدی متفاوت از علمای پیشین خود را به صحنه آوردهاند اما در واقع رکن اندیشه ایشان اطاعت از «فقیه جامع» در زمان غیبت و مراجعه در پیشامدهای زمانه به فقیه جامع است و این مطلب مورد قبول همه فقها است.
🔻 امام خمینی(ره) در زمانه مرحوم شیخ عبدالکریم حائری و آیتالله بروجردی که مشی عملی آنها مبنی بر تقیه مقابل پهلوی بود تمام و کمال با زعیم زمان همراهی میکنند و اگرچه حتی در زمان آیتالله بروجردی شرایط زمانه را مناسب برای قیام میدانند اما چون زعیم زمان تشخیص دیگری دارد دست به اقدامی نمیزنند و به دیگران میفرمایند: «ایشان عَلَم است و ما باید زیر علم جمع شویم"، ایشان هرچه بفرمایند ما باید اطاعت کنیم.» تشخیص لزوم تشکیل حکوت در یک امر صغروی بود که بر اساس فضای زمان امام این لزوم را تشخیص دادند و برای آن اقدام کردند. ایشان در مورد شیخ عبدالکریم حائری نیز میفرمودند: «اگر مرحوم حائری [امروز] حضور داشتند از فرصت پیش آمده استفاده میکردند و به تأسیس نظام اسلامی دست میزدند.»
https://eitaa.com/sharhe_hal
هدایت شده از اسلام تمدنی
🧐استغفرالله!
تمدن ، جریانِ جهان بینی در تمام محصولات زندگی انسان است .برای اینکه بخواهیم یک تمدن غیر التقاطی داشته باشیم بایستی همه ی محصولات نظام، اعم از مادی و معنوی با جهانبینی و ایدئولوژی های اسلامی تطابق داشته باشد.
یکی از خاصیت های تمدن، قابلیت انتشار آن است ؛ به تعبیر دیگر ویژگی ذاتی یک تمدن این است که میخواهد خودش را بروز بدهد و بر همه غلبه کند.
قطعا هنر و ورزش از مهم ترین محصولات تمدن ها میباشد .
اقای جمهوری اسلامی لطفا بیدارشو...📣📣📣
چرا حواست به سینما،نقاشی،موسیقی، فوتبال،کشتی و... نیست؟!
آقایان حزب اللهی چرا از کار تمدنی دورید؟!
نه در علم وهنر و نه ورزش حرفی برای گفتن ندارید .چرا کار هنری و ورزشی را دون شان میدانید؟
برای فرهنگ سازی در دنیای امروز نیازمند استفاده از ظرفیت تمدنی در هنر و ورزش هستیم.
اقایِ حوزه یِ علمیه ، ما هنر اسلامی نداریم؟! اسلام درباره ورزش حرف ندارد؟!
این وضعیت اسفبار ورزش و هنر تقصیر خود ماست نه دشمن!مگر کاری برای ورزش میکنیم که انتظار داریم بازیکن فلان تیم نماد اسلام و جمهوری اسلامی باشد ؟ ورزشکار اسلامی تربیت کرده اید؟اصلا به تربیت ورزشکار اسلامی فکر کرده اید؟
موسیقی که استغفرالله حرام است !
ظرفیتی که در هنر و ورزش نهفته است در هیچ منبر و حلقه و کلاسی نیست .برای کار تمدنی نیاز به ابزار تمدنی داریم ،دیر شده است ولی نگذاریم راه توبه بسته شود!با این رویکردِ شیعیان نسبت به هنر و ورزش قطعا به گوشه رینگ خواهیم رفت.
✍سیدرضا غضنفری
🆔@islam_tamadddoni