۳ فروردین
هدایت شده از طریق السلوک
💠علامه طهرانی (ره) :
🔸️حالات و مَلَكاتى (اعمال و صفات راسخ) كه انسان در شب قدر دارد، در طول ايّام سال منعكس مىشود. كسى كه در شب قدر در عالَم وحدت (توجه به خداوند و توحید حقیقی) است، در طول سال نيز اين معنا در او مشهود است و كسى كه در عالم كثرت (توجه به امور دنیایی و غیر توحیدی)، متوغّل (فرورفته) است، در طول سال نيز به همين معنا مبتلا مىشود. خطورات (افکار) و توجّهاتى كه در شب قدر براى انسان است بر خطورات و حالات سال مؤثّر است، حتّى اگر فرض كنيم كسى در شب قدر توجّهش به فرزندش زياد است، اين حال به تمام سال وى تسرّى (سرایت) مىنماید.
📚علامه سید محمدحسین طهرانی (ره) ، کتاب نور مجرد، ج۲ ، ص ۳۶۷
👈🏼توضیحات داخل پرانتز، از علامه نیست .
#شب_قدر
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔺کانال معرفتي طَریقُ السُّلُوک «کانال تخصصی یادنامه اولیاء الله و احوالات بزرگان عالم اسلام»
https://eitaa.com/joinchat/2817916981C22f5ba8cfc
۳ فروردین
🔰 ویژگی شبهای قدر
▪️ قسمت دوم
🍃 امام صادق علیه السلام در بیان دیگر این مراحل سه گانه را بیشتر توضیح میدهند:
«فَإِنَّ فِي لَيْلَةِ تِسْعَ عَشْرَةَ يَلْتَقِي الْجَمْعَانِ وَ فِي لَيْلَةِ إِحْدَى وَ عِشْرِينَ يُفْرَقُ كُلُّ أَمْرٍ حَكِيمٍ وَ فِي لَيْلَةِ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ يُمْضَى مَا أَرَادَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ ذَلِكَ وَ هِيَ لَيْلَةُ الْقَدْرِ الَّتِي قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ- خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ قَالَ قُلْتُ مَا مَعْنَى قَوْلِهِ يَلْتَقِي الْجَمْعَانِ قَالَ يَجْمَعُ اللَّهُ فِيهَا مَا أَرَادَ مِنْ تَقْدِيمِهِ وَ تَأْخِيرِهِ وَ إِرَادَتِهِ وَ قَضَائِهِ قَالَ قُلْتُ فَمَا مَعْنَى يُمْضِيهِ فِي ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ قَالَ إِنَّهُ يَفْرُقُهُ فِي لَيْلَةِ إِحْدَى وَ عِشْرِينَ وَ يَكُونُ لَهُ فِيهِ الْبَدَاءُ فَإِذَا كَانَتْ لَيْلَةُ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ أَمْضَاهُ فَيَكُونُ مِنَ الْمَحْتُومِ الَّذِي لَا يَبْدُو لَهُ فِيهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى.»
🔻 در شب نوزدهم، همه تقدیرات جمع می شود.
🔻 در شب بیست و یکم، امور تحکیم میشود و ترتیب داده میشود.
🔴 در شب بیست و سوم، این امور، امضا می شود. این شب، شب قدری است که خداوند در قرآن فرمود: خیرٌ من الف شهر.
✅ در شب بیست و یکم، امور مقدر میشود، اما شب در شب بیست و سوم میتوان این تقدیرات را تغییر داد.
✔️ باید به این نکته توجه شود که برخی از تقدیرات محتوم، بدون شرط و برخی مشروط است. مثل این که: اگر سحر بیدار شود به او میدهیم.
❓ برای ورود به شب قدر که اول سال حقیقی انسان است، باید چه کار کرد؟
دعایی از امام کاظم علیه السلام هست که شیخ عباس قمی آن را جزء اعمال شب اول ماه مبارک رمضان آورده است. این دعا برای شب اول سال حقیقی ماست.
❓ شب اول سال حقیقی ما چه زمانی است؟
🍃در حدیثی امام صادق علیه السلام فرمودند:
✨ «لَيْلَةُ الْقَدْرِ هِيَ أَوَّلُ السَّنَةِ وَ هِيَ آخِرُهَا؛ شب قدر اول سال و آخر سال [حقیقی] است.»
📜 دعایی که دستور هفتم در اعمال روز اول ماه مبارک رمضان است و از امام کاظم علیه السلام برای شب اول سال آمده، مربوط به شب بیست و سوم است که شب قدر است.
✔️ این دعا از یک جهت حرز سال بعد انسان است. «وَ أَلْبِسْنِي دِرْعَكَ الْحَصِينَةَ الَّتِي لَا تُرَام»
✔️ و از یک جهت خواسته هایی که باید از خدا بخواهیم را به خوبی بیان کرده است.
_____________________
🎙حضرت استاد یزدانپناه | سه شنبه ۱۴فروردین ۱۴۰۳| بیست و دوم ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵
#ماه_رمضان
#شب_قدر
https://eitaa.com/solookvaerfandaramal
۳ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋سال جدید از سحر ۲۳ ماه رمضان آغاز میشود.
🔺️ بشنوید از شهید سیدحسن نصرالله
◾️ @Tassbihat
۴ فروردین
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋لطافت عجیب مرحوم آیتالله فاطمینیا
🔺️خاطرهای از یک ماه مانده به وفات استاد
از کانال برنامه راز :
◾️ @raz_ofoghtv
◾️ @Tassbihat
۴ فروردین
* #شب_قدر #ماه_رمضان #عید_فطر
💠 دامنه شب قدر تا شب عید فطر
🔻 قضیّه [لیلةالقدر]، آنطور نیست که تا شب نوزدهم، شب بیستوسوم، شب بیستوهفتم [سوره قدر خوانده شود و به این بهانه که از لیالی قدر عبور کردهایم، دیگر نخوانیم]؛
🔸 لیلةالقدر یک معنایی است که باید رفت و به آن رسید. گاهی حتی روایات [لیلةالقدر]، شب عید فطر را دارد [و شب عید فطر را هم مرتبط با شب قدر برشمرده است] و این حقیقت را آشکار میکند که لیلةالقدر، یک معنایی است که باید به دنبال آن بود.
🔹 منتها لیلةالقدر، در محدودهی ماه مبارک رمضان است؛ انسان حداقل ، اهل ارتباط و استفاده از ماه رمضان شود؛ یعنی ماه رمضانی شود، تا لیلةالقدری شود.
کد ۶۹۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
۵ فروردین
➕️ «درخواست مُردگان از زندگان در جمعه ماه رمضان»
اموات در هر جمعه از ماه رمضان میآیند، میایستند و با صدایی محزون و با حالتی گریان میگویند: ای خانواده من! ای فرزندان من! ای نزدیکان من! با چیزی به ما مهربانی کنید تا خدا به شما رحم کند. ما را یاد کنید و از دعا فراموش نکنید.
بر ما و غربت ما رحم کنید؛ ما در زندان تنگ و اندوه طولانی و در سختی هستیم. بر ما رحم کنید و از دعا و صدقه دادن برای ما کوتاهی نورزید؛ شاید قبل از آن که مثل ما شوید، خدا بر ما رحم کند.
ما بر گذشته حسرت میخوریم. ما نیز مثل شما توانا بودیم. پس ای بندگان خدا! به ما گوش فرا داده و فراموش نکنید! فردا روزی شما نیز خواهید دانست. چیزهای اضافی که در دستتان است، قبلاً در دست ما نیز بود. اما در راه بندگی خدا انفاق نکردیم و از حق مانع شدیم و لذا ضرر و سختی آن بر دوش ما قرار گرفت و سود آن به دیگران رسید.
با درهمی یا تکّه خمیر نانی یا تکّه کوچک گوشت به ما توجه و مهربانی کنید. سپس ندا میکنند: بهزودی بر خود میگریید، در حالی که برایتان سودی ندارد. چنانکه که ما میگرییم و برای ما نفعی ندارد. پس قبل از آنکه مثل ما شوید، تلاش کنید.
مستدرک الوسائل: ج۲، ص۱۶۲
■ @ShiaTowhid
۸ فروردین
🦋 فرازهایی از دعای ۴۵ صحیفه سجادیه در وداع با #ماه_رمضان :
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اجْبُرْ مُصِيبَتَنَا بِشَهْرِنَا ، وَ بَارِكْ لَنَا فِي يَوْمِ عِيدِنَا وَ فِطْرِنَا ، وَ اجْعَلْهُ مِنْ خَيْرِ يَوْمٍ مَرَّ عَلَيْنَا أَجْلَبِهِ لِعَفْوٍ ، وَ أَمْحَاهُ لِذَنْبٍ ، وَ اغْفِرْ لَنَا مَا خَفِيَ مِنْ ذُنُوبِنَا وَ مَا عَلَنَ .
خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و مصیبت از دست رفتن رمضانمان را جبران کن و روز عید و فطرمان را بر ما مبارک فرما و آن را از بهترین روزهایی که بر ما گذشته قرار ده، جلب کنندهترین روز نسبت به بخشش و محو کنندهترین زمان برای گناه؛ و معاصی پنهان و آشکارمان را بیامرز.
اللَّهُمَّ اسْلَخْنَا بِانْسِلَاخِ هَذَا الشَّهْرِ مِنْ خَطَايَانَا ، وَ أَخْرِجْنَا بِخُرُوجِهِ مِنْ سَيِّئَاتِنَا ، وَ اجْعَلْنَا مِنْ أَسْعَدِ أَهْلِهِ بِهِ ، وَ أَجْزَلِهِمْ قِسْماً فِيهِ ، وَ أَوْفَرِهِمْ حَظّاً مِنْهُ .
خدایا! با گذشتن این ماه، از خطاهای ما بگذر؛ و با خارج شدنش، ما را از گناهانمان خارج کن؛ و ما را از خوشبختترین اهل این ماه به آن و پرنصیبترین آنان در آن و بهرهمندترین ایشان از آن، قرار ده.
◾️ @Tassbihat
۹ فروردین
🦋
گفت: مِراء(بگومگو) بذر خصومت و کینه است. و آن سید علیهالسلام فرمود: "حقیقت ایمان بنده کامل نمیشود مگر اینکه در عین اینکه حق با اوست، مِراء و جدال را رها کند."
در فضای مجازی هم بنا بر مراء و کشمکش و بگومگو و مجادله است، با بذر خصومت، جنگل سیاهی از دشمنی برآمده و سینهها مملوّ از کینه و دشمنی است.
اهل جدال را از حرم اخراج میکنند که فرمود: و لا جدال فی الحج...
کاش از ماه رمضان همین یک خصلت را به یادگار برداریم.
#بشنو_از_نی
◾️ @Tassbihat
۱۰ فروردین
تسبیحات
🦋 گفت: مِراء(بگومگو) بذر خصومت و کینه است. و آن سید علیهالسلام فرمود: "حقیقت ایمان بنده کامل نمیشو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋یادگاری استاد فاطمینیا برای پایان ماه رمضان و عاقبت به خیری
◾️ @Tassbihat
۱۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➕️ توجه: فردا اول ماه قمری دوشنبه است. اگر دوشنبه اول ماه باشد دستورالعملی برای وسعت رزق آمده.
🔺️بزرگان از جمله مرحوم انصاری همدانی و میرزاهاشم حداد و آیتالله بهجت این دستورالعمل را دادهاند.(در ویدئوی بالا آیتالله بهجت قرائت کل این ختم واقعه در یک جلسه را -یعنی ۱۰۵ واقعه- توسط تعدادی افراد هم دارای همان آثار میدانند)
◾️دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت استکه: چون اول ماه دوشنبه باشد شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكون وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُون
◾️ @Tassbihat
ادامه👇
۱۰ فروردین
تسبیحات
➕️ توجه: فردا اول ماه قمری دوشنبه است. اگر دوشنبه اول ماه باشد دستورالعملی برای وسعت رزق آمده. 🔺️بز
ادامه:
از مرحوم مجلسی رحمهالله به نقل از امام سجاد علیهالسلام این عمل را با دعایی در پنجشنبههای میان این چهارده روز نقل میکند؛ آن دعا چنین است:
يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
◾️ @Tassbihat
۱۰ فروردین