هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ دال مرکزی گفتمان روح الله...
🔺اساسا تفاوت امام با باقی علما در چه بود؟ آیا قرآن جدیدی را قرائت می کرد؟ آیا روایات تازه ای را رونمایی می کرد؟ آیا دین و آموزه های وحیانی را در حوزه های علمیه ای فرا گرفت که دیگران فرا نگرفتند؟ آیا اساتیدی را درک کرد که دیگران درک نکردند؟ وجه تمایز اصلی امام چه بود؟!
🔺 پیام 15 شهریور 1323 امام معرفی کننده دال مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی و خط امام است. انقلابی که خط مبارزه، محور گفتمانی و روح حاکم بر فضای تنفسی خود را در این پیام جست و جو می کند. پیامی که با آیه ای راهبردی آغاز می شود؛ قُلْ انَّما اعِظُکُم بِواحِدَهٍ انْ تَقُومُوا لِلّهِ مَثنی وَ فُرادی.
🔺امام دال مرکزی و محل نزاع را دقیقا همین جا تعریف کرده است. قیام لله. امام در نگاه عرفانی و سیاسی خود، دعوای اصیل گفتمانی خود را حول مفهوم قیام لله صورت بندی کرده. امام عامل ذلت و نکبت، ارتقا و ارتجاع، آقایی و بندگی، رذالت و شرافت و... را در قیام لله رد یابی می کند.
🔺امام تاریخ را از دریچه قیام لله می بیند. امام تحلیل شرایط سیاسی و اجتماعی روز را از مجرای قیام لله می نگرد. قیام لله ای که می تواند تبدیل شود به قیام برای نفس، قیام برای شخص، قیام برای منافع شخصی و باندی و جناحی، قیام برای کسب شهرت و ثروت و...
🔺امام تفاوتش اساسا در همین نکته است که او چه شخصا و چه جمعا در پی آن بود که قیام لله را اولا در مقابل قاعدین زمان به رخ شان بکشد و الگویی تاریخی را به یاد آنان بیاورد و ثانیا در مقابل قیام های فیک و تصنعی، قیام حقیقی و توحیدی را بازخوانی و صورت بندی کند.
🔺 در قیام الله، شکست، راحت طلبی، عافیت طلبی، محافظهکاری، عزلت نشینی و.. معنایی ندارد. در قیام لله، تو در صف مقابله با اسلام سلطنتی، اسلام مرفهین بی درد، اسلام ملاهای کثیف درباری، اسلام زراندوزان، اسلام اشرافیت، اسلام سرمایداری ریش دار و تسبیح بدست، اسلام زر و زور و تزویر، اسلام خدعه و نیرنگ، اسلام دغل بازان سجاده بدست، اسلام فرصت طلبان، اسلام دلدادگان غرب و شرق و اسلام حجره نشین و... هستی.
🔺 در قیام لله، تو از عاشورا درس مذاکره نخواهی گرفت، تو از قیام حسینی صرفا مشغولیت به اشک و ناله و محزون بودن از گودی قتلگاه را فهم نخواهی کرد، تو از قیام مهدوی و ظهور و... صرفا چراغانی کردن و العجل العجل گفتن را تلمذ نمیکنی، تو از ماجرای کوچه و سیلی و... تنها مظلومیت زهرا را نمی بینی بلکه مجاهدت و روشنگری و کوهی در برابر بادهای گذرا را خواهی دید و....
🔺 در قیام لله، اگر معیار تکلیف باشد که هست، تو خود به دنبال تشخیص و تحلیل هستی نه آنکه تورا به تشخیص و تحلیل برسانند، تو قرار هست قائم به قیام لله باشی و از این رو باید اسیر انگاره های ارتجاعی و محافظه کارانه نشوی و با عقلانیت توحیدی و انقلابی بتوانی اولا خود و ثانیا دیگری را همراه کنی، تا مصداق مثنی و فرادا باشی.
🔺 از ابعاد قیام لله صفحات و ساعات طولانی میتوان نوشت و سخنوری کرد. در پیج و تاب امورات زمانه، نباید دال مرکزی گفتمان روح الله را فراموش کرد که اگر فراموش کردیم و عامل به قیام برای نفس بودیم، با دست خود انقلاب خمینی را به قتلگاهی هولناک روانه کرده ایم.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قیام کنید برای خدا
🎙 #امام_خمینی:
💬 همه چیز از اینجا شروع میشود که انسان برای خدا نهضت کند و از خواب بیدار شود.
@teribon_ir
35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امام جمعه ای که مسئولیت های متعددی دارد و نمیتواند گوش شنوای مردم باشد نباید امام جمعه باشد
🎙حجت الاسلام سید حسین مومنی:
▫️امام جماعتی که نمیتواند سه وعده در مسجد حضور پیدا کند؛ نباید این مقام را عهده دار شود
▫️امام جمعه یعنی امام یک شهر در همه شئون؛ و مردم باید بتوانند به راحتی با او ملاقات کنند.
▫️بنده که خود مدرس حوزه هستم؛ نمی توانم با ائمه جمعه ملاقات کنم چه رسد به مردم…
@teribon_ir
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞| سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرزند و نور چشم انقلاب و خاری در چشم دشمنان است و این جایگاه رفیع، به جهت اطاعت از ولایت و حضور در میدان های گوناگون، برای سپاه حاصل گردیده است.
اما جهت گیری سیاسی بخشی از مدیران این نهاد انقلابی، مورد اعتراض پاسداران و امت حزب الله بوده است، مانند دفاع از برخی از افراد و لیست ها در انتخابات.
از طرفی به خاطر حساسیت جایگاه این نهاد، جبهه انقلاب کمتر به اصلاح این روند ها همت می گمارند.
❌عدم ورود سپاه در فضای حزبی و قبیله ای، همیشه مورد تاکید امامت انقلاب بوده و حتی مشهور است که رهبر معظم انقلاب، در جلسه انتصاب سردار سلامی، مطلبی قریب به این مضمون فرموده اند: درباره ممنوعیت ورود در انتخابات، به قبلی ها توصیه کردم عملی نشد، با شما شرط می کنم که ورود نکنید...
#جهاد_تبیین
#حزبی_نباشیم
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از زخم های موجود در سیستم چیزی نگید!! 🤫
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
@teribon_ir
🔴 #جامعه_اسلامی یا غیراسلامی؟
بخش اول
🔹آیا جامعه ما، جامعه دینی است؟ ملاک و معیار جامعه دینی چیست؟ آیا کثرت مراسمات و مناسک دینی و کثرت شرکتکنندگان در این مراسمات، ملاک دقیقی است برای قضاوت درباره اسلامی بودن جامعه؟ ملاکهای اصلی چیست؟ پاسخ دقیق به سوالات فوق، بسیار ضروری است.
🔸چون سیاستگذاری و برنامه ریزی برای جامعه بستگی به پاسخ این سوالات دارد. دو دسته با نگاه آماری و چشمی به این مراسمات، دچار خطای محاسباتی شده و همین خطای محاسباتی، مبنای تحلیلهای جامعهشناسی آنان قرار گرفته و دستگاهها و مسئولین، بر مبنای همین نگاهها، برای کشور نسخه میپیچند و سالهای سال به نتیجه نرسیدهاند.
🔹هر دو دسته، ملاک و معیار قضاوتشان، کمیت و کثرت مراسمات مذهبی یا غیرمذهبی و شرکتکنندگان است. یک دسته، تا تجمعی ۱۰۰ نفره یا ۱۰۰۰ نفره یا بیشتر در خلاف مذهب شکل بگیرد به نظرشان، جامعه از دست رفته و جامعه غیردینی شده؛ لذا بر همین اساس که جامعه غیردینی است نسخههای سکولار میپیچند.
🔸در مقابل، دستهای دیگر، به استناد کثرت برنامههای عزاداری محرم و سایر مناسبتها، احیای شبهای قدر و اعتکاف مساجد و کثرت هیئات مذهبی و کثرت نامگذاریهای اسامی مذهبی بر فرزندان و سایر مناسک، مدعی اند جامعه ما یک جامعه اسلامی است. برهمین اساس دچار این اختلال در محاسبات میشوند.
🔹یک طرف، عده ای با یک ترانه از #ساسی مانکن و فیلم رقص در مدارس، دچار توهم سقوط قطعی فرهنگ میشوند و در مقابل یک عده با نماهنگ #سلام_فرمانده و مراسمات احیای شبهای قدر فکر میکنند، جامعه یک جامعه دینی است و اسلام همین است که در حال اجراست. اما آیا واقعاً اینها ملاک اصلی است؟
🔸بنده نمیگویم رعایت ظواهر و مناسک دینی، ملاک نیست. بلکه معتقدم ملاک اصلی و اساسی نیست! اگر این ظواهر ملاک بود امروز برخی کشورها را -مثل عربستان سعودی - باید دینی ترین جامعه دانست! پس ملاک های اصلی را باید در جای دیگری جستوجو کرد. باید دید نظرات متفکرین اسلام در این زمینه چیست؟
🔹در یک نظام دینی، حاکمیت دین نه فقط در ظاهر و مناسک و بر زبانها و بر عباداتِ فردی که باید در تمام قلمرو زندگی انسان و امور اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و فرهنگی تاثیرگذار باشد و خودش را نشان بدهد. جامعه اسلامی به معنای واقعی، جامعه ای است که تعالیم دین بر روابط فردی، خانوادگی ، اجتماعی و روابط بین المللی آن حاکم باشد و چنین جامعه ای، #جامعه_توحیدی خواهد بود .
🔸جامعه توحیدی از منظر اسلام و متفکرانی چون امام(ره)، شهیدان بهشتی و مطهری و آیت الله خامنه ای(نه جامعه توحیدی که سازمان التقاطی منافقین از آن دم میزد و منشاء آن مارکسیسم و سوسیالیسم بود). منظور از توحید فقط به معنای این نیست که انسان در ذهن خود عقیده پیدا کند که خدا یکی است و دو تا نیست! بلکه باید در جامعه و حکومت و سبک زندگی مردم دیده شود.
🔹جامعه توحیدی، یعنی نفی طواغیت حاکم بر جامعه. مصداق این طاغوت ها می تواند آداب و رسوم غلط، قوانین غیرالهی، نظم اجتماعی غلط، فاصله های طبقاتی و غیره باشد. در جامعه توحیدی، طبقات اجتماعی و اقتصادی وجود ندارد. اینگونه نیست که جامعه، طبقه طبقه باشد و برخی طبقات، دارا و غنی و برخی دیگر فقیر و نادار باشند.
🔸اگر توحید در جامعه ای برقرار باشد یعنی همه بنده خدا هستند و هیچکسی عبد و مرئوس دیگری نیست! یعنی عدالت؛ هیچ کسی برده و نوکر دیگری نیست، یعنی آزادی؛ یعنی همه در یک صف، بنده و مطیع خدا هستند. اینگونه نیست که طبقه یا طبقاتی به منابع ثروت و درآمدها دسترسی داشته باشند و طبقاتی نداشته باشند.
🔹باید خیلی صریح گفت که ملاک و معیار اصلی سنجشِ اسلامی بودن جامعه، این موارد است. شهید بهشتی می گوید: «بالا بروید یا پایین بیایید، اصلاً قرآن را بر سر جامعه ای پهن کنید، مادامی که در آن جامعه در یک سو گرسنه بیچاره از سرما لرزان وجود دارد و از سوی دیگر متنعمان برخوردار از همه چیز، این جامعه لجن است. تمام چهره اش را هم که با قرآن بپوشانید باز لجن است.»
🔸این متفکر و اندیشمند بزرگ معاصر ما می گوید: «پوستکنده و صریح میگویم که انقلاب اسلامی ما با روند و مناسبات اقتصادی موجود در جامعه ما در معرض خطر و آسیب قطعی است، چرا؟ برای اینکه در این بعدش اسلامی نشده است. مردان و زنان و جوانان و نوجوانان انقلابی ما امروز با چشم خودشان میبینند که نزدیک به ۱۵ ماه از پیروزی انقلاب میگذرد، ولی هنوز در جامعه ما سیرها و خیلی سیرها با گرسنهها و خیلی گرسنهها با هم در جامعه دیده میشوند تا وقتی چنین است جامعه ما اسلامی نیست.»
پس ملاک و معیار اصلی اینهاست..
ادامه دارد...
#داوود_مدرسیان
@teribon_ir
🔴 #جامعه_اسلامی یا غیراسلامی؟
بخش دوم
🔺جدی ترین مانع اسلامی شدنِ جامعه چیست؟
🔹جدی ترین مانعِ اسلامی شدنِ جامعه، طواغیت و مترفین هستند و برای تحقق این جامعه، باید با طواغیت و مترفین مبارزه کرد. اولین و جدی ترین دشمن پیامبران هم همین مترفین بوده اند. « وَمَا أَرْسَلْنَا فِي قَرْيَةٍ مِنْ نَذِيرٍ إِلَّا قَالَ مُتْرَفُوهَا إِنَّا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ كَافِرُونَ ». (سوره سبأ – آیه 34) و ما هیچ رسول بیم دهندهای در دیاری نفرستادیم جز آنکه ثروتمندان عیّاش آن دیار (به رسولان) گفتند: ما به آنچه شما را به رسالت آن فرستادهاند کافریم.
🔸اگر دین فقط برای لقلقهزبان و خلوتِ دل انسان و خلوت خانه ها و معابد بود، مترفین مخالفت نمی کردند! دین برای تنظیم روابط انسان ها با همدیگر، با خانواده، با طبیعت و با خداست. مهم تر از مسائل فردی، روابط اجتماعی برابر و عادلانه است. اگر عدالت برقرار شود آن وقت کاخ ها سر به هوا نمی گذارد و عده ای معدود و محدود نمی توانند سرنوشت جامعه را بدست گیرند.
🔹مترفین چه کسانی اند؟ کسانی که بر سرنوشت جامعه و برگذران زندگی مردم نقش ویژه دارند. بازار دست اینهاست. مسکن دست اینهاست. جریان مال که مثل خون باید در جامعه بچرخد فقط دست اینهاست. «مال» باید بین عموم مردم بچرخد تا جامعه سرپا بماند! اینها همان ابربدهکاران بانکی اند؛ همانان که با پول، بر سرنوشت جامعه حاکم شده و حاکمان را انتخاب می کنند. مناصب سیاسی را اینها مشخص می کنند. برای مناصب آدم معرفی می کنند؛ در بالا آمدن خیلی از قانونگذاران (با پولپاشی و هزینه هنگفت تبلیغات انتخاباتی آنها) بسیار مؤثرند؛ نمایندگان بعد از انتخاب، به نفع آنان در مجلس قانونگذاری می کنند و ... .
🔸رهبر انقلاب مرحله جامعه اسلامی را، بعد از مرحله تشکیل دولت اسلامی می داند. (انقلاب، نظام، دولت، جامعه و امت). از منظر ایشان ما هنوز در مرحله سوم یعنی #دولت_اسلامی مانده ایم. دولت یعنی همه ساختارهای اجرایی، تقنینی، قضایی، اقتصادی و غیره بعلاوه کارگزاران در همه این دستگاهها.
🔹مانع جدی اصلاح ساختارها و عرصه مدیریت جامعه، ذی نفعان و کسانی اند که دچار تعارض منافع هستند. تنها کسانی می توانند ساختارهای مختلف جامعه را اصلاح نمایند که خود از مترفین نباشند.
🔹پس می توان به کثرت مجامع و برگزاری مناسک خوشبین و امیدوار بود اما بدانیم اینها ظواهر است. باطن، مغز و مُخ دین، توحید و عدالت است. نشانه های زوال و سقوط که همان فاصله طبقاتی سبک زندگی مردم است را باید جدی گرفت. وقتی طبقه ای، مترفی و اشرافی در جامعه شکل بگیرد سرریز این اشرافیت را باید در مسائل اخلاقی آنان دید و دین داری در این طبقات بسیار لاغر است. در مقابل هم وقتی طبقاتی دچار فقر شوند، رگه های دین داری و توحید تضعیف می شود.
#داوود_مدرسیان
@teribon_ir
هدایت شده از محسن قنبریان
🔹 همیشه بازنده/ برنده!
آیا مشکل فقط این است که دولت برای مردم توضیح نداده است؟!! که هشتگ جهاد تبیین به دولت می دهید!
این هم از آن فروکاستن هایی است که حل همه مشکلات را با رفتن آن و آمدن این ساده می کردید!!!
وقتی ساختار سالم و بی عوارضی برای رساندن یارانه پنهان به خود مردم ایجاد نمیشود، بقاء و حذف ارز۴۲۰۰ و هر یارانه دیگر به مردم سیلی می زند!
طبقه همیشه بازنده، عامه مردمی هستند که بین تبعیضِ رانت و فقرِ تورم گزینه سومی ندارند!
و طبقه همیشه برنده، اقلیتی هستند که از رانت یا تورم جیب خود را پر می کنند!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ بیان نکردن حرام است..
💬 اسلام جاهایی عدم بیان رو ممنوع کرده، یعنی مسأله فقط این نیست که بیان کردن مجاز است، بلکه بالاتر از این، بیان نکردن حرام است.
💬 همین نظام، همین دستگاه، همین مسئولین، اگر قرار شد از خط اسلام منحرف بشوند، اگر بنا شد که راه رو عوضی برن، اگر سرنوشت نظام اسلامی تهدید به انحراف از مبانی اسلامی شد، اینجا بیان کردن واجبه، امر به معروف و نهی از منکر کردن لازمه، نصحیت الائمه المسلمین لازمه و افشای حقایق برای مردم.
@teribon_ir
افکار عمومی پاسخ قانع کنندهای برای افزایش قیمتها دریافت نکرده / آقای رئیسی! از تصمیمات شوک آور و بدون اقناع پرهیز کنید.
مردم تحمل این همه گرانی را ندارند؛ کشور دچار آشوب و ناآرامی های اجتماعی می شود.
بسمه تعالی
«حرف زدن با مردم و مشکلات را و راهحلها را با مردم در میان گذاشتن هم یکی از جلوههای مردمی بودن است. مسائلتان را با مردم مطرح کنید.»
فرمایشات رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم, ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
سلامعلیکم.
🔺از تصمیمات اقتصادی شوک آور و بدون اقناع مردم پرهیز کنید!
همانگونه که جنابعالی در بیان و عمل شعار دولت مردمی را برای خود برگزیده اید، مردم اصلیترین جایگاه را در نظام اسلامی دارند. ضمن اینکه باید یادآور شد دولت سیزدهم نمیتواند هیچ طرح و تصمیم بزرگی را بدون مشارکت مردم به درستی اتخاذ کرده و به نتیجه برساند؛ اگر معتقدیم هدف از همهی اصلاحات اقتصادی، برقراری عدالتاجتماعی و اصلاح امور مردم است؛ لازم است که در مورد این اصلاحات به درستی با مردم صحبت شده و مردم در مورد مسائل اقناع شوند. بیتردید در صورت تبیین صحیح، مردم نه تنها به مانعی در مقابل تحولات تبدیل نمیشوند بلکه به کمک شما خواهند آمد.
🔺متاسفانه در چند ماه اخیر افزایش قیمتهای متعدد در کالاهای عمومی اتفاق افتاده که افکار عمومی پاسخ قانع کنندهای برای این افزایش قیمتها دریافت نکردهاست. مشخصا این جمله که «این تکلیف قانونی است که در بودجه نوشته شده است!» پاسخی قانع کننده برای عموم مردم نیست و صرفا توجیهی در سطح ادبیات مسئولین جمهوری اسلامی تلقی میشود. از سوی دیگر میدانیم در برخی موارد به دلیل میزان تورم افسارگسیخته در چندسال اخیر، افزایش قیمتها اجتناب ناپذیر است؛ اما! نه برخوردهای پلیسی و تعزیراتی برای کنترل قیمتها راه به جایی میبرد و نه پنهانکاری و عدم توجه به اقناع افکار عمومی چارهساز است؛ پس چارهی کار صداقت و همراه کردن مردم است.
جناب آقای رئیسجمهور!
🔺حتماً مشاوران و دستیاران محترم جنابعالی بهم ریختگی اوضاع قیمت برخی کالاها را در چند هفتهٔ اخیر به شما منتقل کردهاند، اما جهت اطلاع عرض میکنیم که قیمت انواع نان صنعتی، ماکارانی و سایر کالاهایی که از سهمیه آرد صنف و صنعت استفاده میکنند به دلیل افزایش چند برابری و دفعی قیمت آردِ آنها به مقدار قابل توجهای افزایش یافتهاست. این افزایش چند برابری به صورت دفعی، شوک جدی به صاحبان صنوف گسترده و صنایعی که تا دیروز از سهمیه آرد یارانهای استفاده میکردند، وارد نموده. مسلماً صنوفی که آرد و نان صنعتی بخش اصلی هزینههای آنها را تشکیل میدهد، دچار چالش جدی افزایش قیمت و کاهش فروش خواهند شد. تاسف بار ایناست که این تصمیم بدون هیچ اطلاعرسانی از جزئیات اجرایی و انگیزههای مدنظر قبل از اجرا صورت گرفته است! حتی با وجود اجرای این تصمیم نیز هنوز هیچ اطلاع رسانی صحیحی از سوی وزارت جهاد کشاورزی که ظاهراً تصمیم گیرندهٔ اصلی این کار است برای مردم صورت نگرفتهاست!
🔺ما به عنوان جریان دانشجویی به خوبی میدانیم که دولت سیزدهم به دلیل بیش از هشت سال کم کاریِ دولت گذشته، با چالشهای اساسی در عرصه اقتصاد مواجه است! خصوصا موضوعات تعیین تکلیف نشدهای مانند تخصیص ارز ترجیحی و افزایش شدید نیاز ارزی کشور برای تأمین کالاهای اساسی، از سوی دیگر یارانه زیادی که دولت برای پایین نگه داشتن قیمت کالاهای اساسی پرداخت میکند منجر به قاچاق گسترده و هدررفت منابع کشور میشود و بیم کمبود جدی این کالاها در کشور احساس میشود اما...
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
افکار عمومی پاسخ قانع کنندهای برای افزایش قیمتها دریافت نکرده / آقای رئیسی! از تصمیمات شوک آور و
جناب آقای دکتر رئیسی؛
🔺متاسفانه تبعات عدم اطلاع رسانی درست دولت در مورد اصلاح یارانهها و خصوصا یارانه ارز ترجیحی باعث شده، درکنار به هم ریختن بازار کالاهای مرتبط با آرد، بازار روغن و قند و شکر نیز به هم ریخته و به یکباره این کالاها کمیاب یا نایاب شده که سیگنالی بسیار نگران کننده در درون خود دارد! بارها کارشناسان، دلسوزان و جریان دانشجویی به شما اعلام کردند که در مورد اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی، دولت با تدبیر و عقلانیت تصمیم بگیرد. زیرا اقلام باقیماندهای که ارز ترجیحی دریافت میکنند، حساسترین کالاهای موجود در سبد زندگی مردم به حساب آمده و مردم تحمل گران شدن یکبارهٔ همگی آنها را ندارند! بی برنامگی دولت محترم در این مورد باعث گردید مجلس شورای اسلامی نیز تصمیم صحیح را در این مورد اتخاذ نکند! و با این وجود اختیار این اقدام بزرگ را به دولت واگذار نمود.
جناب آقای رئیسی!
🔺بسیج دانشجویی به عنوان چشم بیدار مردم با عنایت به شبکهٔ گسترده خود در کشور به جد به شما اعلام میدارد که جامعه آمادگی لازم برای این میزان افزایش قیمتهای یکباره با این سطح از بیبرنامگی در اجرا را ندارد! دلسوزانه به شما اعلام میداریم که بهم ریختگی بازارها در چند هفتهٔ اخیر و خصوصا تصمیم شوکآور وزارت جهاد کشاورزی در مورد افزایش چند برابری قیمت آرد صنف و صنعت، میتواند تبعات و ناآرامیهای اجتماعی به دنبال خود داشته باشد خصوصا امروز که رسانههای ضد انقلاب و ضدمردمی در کمین نشستهاند تا کشور را به آشوب بکشند و از ثمرهٔ آشوبها کشور و مردم مستضعف را بیشتر تحت فشار تحریمها قرار دهند. لازم است که دولت محترم در حوزه تصمیم گیری و اطلاع رسانی با هماهنگی و قدرت بسیار بیشتری وارد عمل شده و از تصمیمات شوکآور و بدون اقناع افکار عمومی پرهیز کند.
رئیس جمهور محترم!
🔺اینک که کشور در آستانهی تصمیمات سخت قرار دارد، علاوه بر شجاعت و عقلانیت در تصمیم گیری؛ جهاد تبیین برای مردم نیز ضرورتی انکارناپذیر است. بسیج دانشجویی و جریان انقلابی در صورت تصمیمگیری صحیح و اقناع افکار عمومی برای تکمیل تلاش دولت در تبیین اقدامات اصلاحی به نفع عموم مردم در کنار دولت خواهند ماند. همچنین انتظار میرود جنابعالی به عنوان شخص اول دستگاه اجرایی کشور با مردم پیرامون مسائل ذکر شده گفتگو کنید.
والسلام علی من اتبع الهدی
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور
@teribon_ir
هدایت شده از یزد قهرمان
⭕روایت جنایت
🔺️فراخوان جمع آوری روایت جنایات گروهکهای تروریستی کومله، دموکرات، منافقین و...
🔻اگر از اطرافیانتون کسی رو می شناسید که خاطره ای از جنایات این گروهک ها دارند، ازشون بخواین این خاطره رو براتون تعریف کنند و با گوشی ازشون فیلم بگیرید و برای ما ارسال کنید.
☎️راه ارتباطی ما:
۰۹۱۳۵۱۹۶۱۴۶
@yazde_ghahraman