🔴بیت منتظری یا اتاق فرمان آشوب!؟
👈یکی از اعضای هیئت استفتائات و از شاگردان قائم مقام مخلوع با انتشار متنی خصوصیات همفکران خود را به شورای محترم نگهبان نسبت داد و به تشویش اذهان عمومی پرداخت!
🔺نگارنده درحالی ادعا میکند شورای نگهبان قانون را مدنظر قرار نداده که در قسمتهایی از نیت شوم خود مبنی بر ایجاد ناامنی و هرج و مرج پردهبرداری میکند!
⚠️سوءاستفاده وی از آیات نورانی کلام وحی در جای جای این نوشتار خطر ایجاد فتنهای جدید را گوشزد کرد. در حقیقت انحصارطلبی و استبداد منافقان داخلی تا آن پایه است که نمیتوانند به قانون احترام بگذارند و در راه رسیدن به قدرت از خسارتآفرینی برای مردم ابایی ندارند!
🔹بیهوده نیست که اقدامات بیت منتظری مورد استقبال رسانههای معاندی چون بیبیسی قرار گرفته است. به نظر میرسد هرگونه فتنهانگیزی آنان تنها منجر به رسوایی بیشتر بدخواهان شده و باطن پلیدشان را برای مردم آشکار خواهد کرد.
#جریان_تحریف
#بیت_فتنه
@Hojreh14
@tollabolkarimeh 🌷
ضرورت سوادرسانه ای در مواجهه با کلیشه ای بنام "کاهش مشارکت"
🔻اریک ژیویان روانپزشک و مدیر پروژههای ارتباطی دانشگاه هاروارد معتقد است، همهی انسانها نیاز دارند در ذهن خود #طرحوارهها و تصاویری را نسبت به اشیاء، افراد و حتی موقعیتهای جغرافیایی گوناگون ترسیم کنند، این کار کمک میکند تا افراد احساس کنند در زمینههای مختلف قابلیت سخنرانی و نظر دهی دارند و جهان اطراف خود را بهخوبی میشناسند.
🔸 با توجه به آنکه عمده اطلاعات لازم برای خلق این طرحها و تصاویر در هر فرد از طریق رسانهها به دست میآید، بنابراین طبیعی است که ذهن ما مرتب در دام کلیشههای رسانهها بیفتد.
🔸در فرآیند #کلیشه_سازی، رسانه ها با تکرار تصاویری در ذهن مخاطب به دیدگاه او در برابر موضوعات شکل می دهند و عملا بر روی قضاوت و تصمیمات وی اثر می گذارند. در واقع با تکرار یک واژه آن را به #کلیدواژه تبدیل کرده و نسبت به یک موضوع، شخص یا جریان، انگاره ای را تعمیق می بخشد.
🔸شاید بتوان اسمش را #فرایند_تولید_باور در رسانه هم نام نهاد. چرا که وقتی یک گزاره، از فاز عادی یک گزاره خنثی، با تکنیک تکرار حرفه ای و در بازه های زمانی مختلف و از طریق تریبون های متفاوت و چه بسا در مدیوم های متنوعی بازنشر و مرور می شود، بدلیل فاصله گرفتن از سایر عبارات و واژه ها، برجسته سازی در ذهن شکل می یابد.
🔸این برجسته سازی بدلیل مقاومت ذهنی پایین در عموم مردم و نداشتن سوادرسانه ای و تحلیل سیاسی در نقد یا دفع آن موضوع برساخته، به تدریج تعمیق یافته و تبدیل به یک طرحواره یا سنگ بنا و به اصطلاح مبنای فکری شده و رفتار یک شخص یا جامعه را رقم می زند که در رسانه به آن #فرایند_کلیشه_سازی نام مینهند.
🔻اگر به تناسب حال، این تکنیک را بررسی کنیم باید گفت که اصل انتخابات، میدان حاصلخیزی است تا دوست و دشمن از آن بهره برداری کنند.
🔹استفاده دوستان که معلوم است و اما چه مزیتی برای بیگانه دارد؟ سیاهنمایی، القای بحران های مصنوعی، القای ناکارآمدی، مخدوش کردن فراروایت های نظام و ایجاد بی اعتمادی و شکاف میان مردم و حکومت، تضعیف انسجام اجتماعی، #بی_اعتبار_کردن_قانون، به چالش کشیدن اخلاق و...همگی دستاورد فضای رسانه زده و هیجان محور ایام انتخابات است.
🔹با توجه به آنچه که گفته شد، یکی از محورهای جنگ روانی که از #رصد اخبار شبکه های معاند بدست می آید، کلیشه سازی در باب #مشارکت_پایین در انتخابات است. این گزاره که "مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد" هرچند حاکی از حقایقی عیان در معیشت و اقتصاد مردم است، اما تمام واقعیت این نیست.
🔹اینکه مردم برای تغییر وضعیت از صندوق رای قهر خواهند کرد، یا مثلا چون فلان شخص یا جناح، نفرات اصلی شان ردصلاحیت شده، پس شور انتخاباتی کم خواهد شد و مشارکت دستخوش کاهش جدی خواهد بود، از گزاره هایی است که تکنیک های #مغالطه، #تکرار و #برجسته سازی را ترکیب کرده و با موج سازی رسانه ای و در بستر یک ضعف اقتصادی مشهود و غیرقابل انکار، تلازمی بی ربط و کلیشه ای را تولید می کند.
🔎حضرت آقا در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس، این کلیشه دست ساز خارجی مشارکت پایین را به نقد کشیدند و فرمودند: "من معتقدم میزان مشارکت مردم ارتباطی با این اسم یا آن اسم ندارد بلکه مردم بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد و برای مردم هم مهم نیست که این فرد چه عنوانی دارد و یا از چه جناحی است، البته شاید این موضوع برای گروههای سیاسی مهم باشد ولی برای عامه اینگونه نیست. مهم این است که نامزدها مردم را #اقناع کنند که مشکلات جامعه را می شناسند، مدیر و مدبر و با صداقت هستند و توانایی اداره کشور را دارند. در این صورت به لطف خدا مردم با مشارکت بالا در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد".
✔️پس مراقب باشیم در #دام_کلیشه_های_رسانه ای عمل نکنیم و با تعابیر احساسی و نادقیق و تحلیل های ناقص از وضعیت اجتماعی_سیاسی کشور، به دستپخت رسانه های بیگانه در بستر ضعف ها و کاتالیزورهای داخلی ضریب اضافی در اذهان عمومی نبخشیده و روایت آلوده به تحریف و تضعیف در باب مشارکت را به ذهنیت اجتماعی پمپاژ نکنیم.
✍علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
🔴مردم ایران سواد رسانه ای ندارند. آنها را بمب باران خبر راست ودروغ کنید و اینده سیاه وناامید کننده را برایشان رقم بزنید.
..سخنان تکاندهنده «گیورا ردلر » خاخام صهیونیستی علیه ملت ایران خطاب به رسانه های غربی
🕳راست و دروغ را بهم بریزید و معجونی از اخبار جهت دار درست کنید. مردم ایران سواد رسانه ای ندارند ، مطالعه ندارند، تمام حرفهای شما را باور خواهند کرد. من اطمینان دارم شما موفق خواهید شد.
آنهارافریب دهیدتا از همه چیز و از همدیگر متنفر شوند تا #برده ماشوند!!!
🔰. یک خاخام صهیونیستی بنام «گیورا ردلر » در جلسه ای با مدیران و کارکنان رسانه های ضدایرانی ( بی بی سی ، منو تو ، صدای آمریکا ، ایران اینترنشنال و...) در لندن مطالب مهمی بیان کرده که برای نخستین بار منتشر میشود:
♦️ شما کار مهمی دارید و برای اسراییل خدمات مهمی انجام میدهید. من از صمیم قلب ازشماتشکر می کنم. نگران هزینه نباشید، دوستان ما هستند. عربستان قبول کرده همه هزینه ها را بدهد. اما کار شما چیست؟!
👈🕳 ایران را سیاه سیاه نشان دهید.
کاری کنید که ایرانیها از همه چیزوهمه کس و از یکدیگر متنفر شوند.
آنها را بمباران خبری کنید. هرلحظه وهرساعت ، با خبرهای ناامید کننده و ترسناک .
مردم ایران را دائم بترسانید ، شکنجه روحی بدهید.!!!
🕳. مردم ایران ادعای آقایی می کنند ، اما اقای دنیا ماییم و همه برده ما هستند.
آنها را تحقیر کنید . با انواع فیلمها و مستندات غربی تحقیرشان کنید.
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند.
@tollabolkarimeh 🌷
🚨استقبالهای نگرانکننده!
⁉️چطور ممکن است فردی متصدی مسئولیت خطیری چون تثبیت و ترویج اندیشههای امام باشد اما سخنانش منجر به خوشحالی دشمنان امام و انقلاب شود و مورد استقبال آنان قرار بگیرد.
🔹در منطق امام(ره) تعریف دشمن نگرانکننده است. ایشان در این زمینه فرمودهاند: «باید هیچ سستی نکنیم و از این ترس نداشته باشیم که فلان رادیو و یا دولت خارجی چه میگوید، رادیوها باید به ما فحش بدهند. آن روزی که امریکا از ما تعریف کند باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان از ما تعریف کنند معلوم میشود در ما اشکالی پیدا شده است.»
#انتخابات
🆔 eitaa.com/joinchat/4105306129C00da37c75a
@tollabolkarimeh 🌷
❌ تحلیل خیلی #مهم ❌
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
⚠️ دوستان جبهه انقلاب خطر همتی را جدی بگیرید‼️ لطفاً‼️
#سواد_رسانه
#اصلاحات
#تکرار
✍ مهدی شایسته
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رای مردم حقالناس است
❗️با حرفهای بیمنطق مردم را ناامید نکنید
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 انتخابات پیشِ رو و برگشت به فضای رفاقتهای نامزدها
🎙#استاد_طاهرزاده🎙
🖌آری! رقابتهای غیر اخلاقی ریشه در غربزدگیِ ما دارد زیرا این فرهنگ غرب و سیطره کمّیّت است که همواره در صدد نفیِ رقیب خود میباشد زیرا جهان کیفیتها و رفاقتها را نمیشناسد.
فرهنگ رفاقتها و مواجهه برای آنکه هرکس تواناییهای خود را نشان دهد، فرهنگ ما میباشد تا در سفره گشوده دیانت، همدیگر را دعوت کنیم تا استعداهایمان در نامزدها به ظهور آید و بفهمیم چه تواناییهایی در فرزندان انقلاب نهفته است.
گویا شهدای عزیز که زندهتر از دیروز، دغدغه حضور هر چه بیشتر انقلاب را در راستای اهداف متعالی و قدسی آن دارند به صحنه آمدند تا تصمیم شجاعانه و همراه با بصیرت شورای نگهبان، اینچنین رقم بخورد و باز، میدانی گشوده شود تا نخبگان بیبصیرت، ضعفهای خود را همچون سال 88 به ظهور آورند.
@tollabolkarimeh 🌷
* منصوبین رهبری درمقابل رهبری *
🔹️امام خامنهای(حفظه الله):
👈امر به معروف و نهی از منكر حوزههای گوناگونی دارد كه باز مهمترینش حوزهی مسئولان است؛ یعنی شما باید ما را به معروف امر، و از منكر نهی كنید.
1379/9/25
⭕️ دیدگاه آقایان صدیقی(امام جمعه تهران)، هاشمی گلپایگانی و رفقا:
اولویتقراردادن حوزه حجاب و ستادهای شهرستانی و..
♦️رهبر شما کیه؟!
#ستاد_انهدام_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
@hojre_enghelab
@tollabolkarimeh 🌷
🔺 معروفترین رد صلاحیت شده (عدم احراز صلاحیت شده) تاریخ انقلاب اسلامی مهدی #بازرگان است. او دقیقا توسط شورای نگهبان، در زمان خودِ امام در سال 64 رد صلاحیت شد. او و نهضت آزادی در همان زمان انتخابات را تحریم کرد.
🔺 آیتالله خزعلی - عضو شورای نگهبان در آن زمان - درباره دلایل ردصلاحیت وی خطاب به او گفت: «در قانون آمده است ریاست جمهوری باید ایرانی الاصل، مدیر، مدبر، شجاع و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی باشد، اما شما را متعهد به مبانی جمهوری اسلامی نیافتیم و شما مخالف ولایت فقیه هستید.»
🔺 بازرگان از بسیاری از سیاسیون امروز معتبرتر بود، سطحی از حمایت نخبگانی را با خود همراه داشت و با خروج او تقریبا انتخابات از رقابت جریانی درآمد، اما امام نه حکم شورای نگهبان را رد کرد، نه حکم حکومتی داد و نه به اعتراضات او وقعی نهاد.
🔺 اگر انتقادی دارید امام را خرج نکنید از طرف خود سخن بگویید.
@ofoqemobin
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
✍️معصومه نصیری_مدرس سواد رسانهای
#سواد_انتخاباتی
#انتخابات_۱۴۰۰
@tollabolkarimeh 🌷
💠 #علامه_مصباح_یزدی «رضوان الله علیه»
✍🏻 انجام وظیفه در ایام انتخابات پاداش صدها سال عبادت است...
🔻صدها هزار جوان پاك و مخلص فدا شدند تا این انقلاب به ثمر نشست؛ خدای متعال نیز با عطا كردن نعمت وجود امام خمینی رحمت الله علیه و جانشین شایستهاش ، نعمت را بر ما تمام كرد و امروز این انقلاب در موقعیت حساسی قرار گرفته است.
🔻 شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا انتخابات، می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل، كوتاهی و اشتباه در این امر ممكن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد. لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظة این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه كوتاهی نكنیم.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیام کوتاه و مهم #آیتالله_رئیسی به جوانان و رایاولیها
🔹امروز بیش از هر زمانی به حضور جوانانمان در انتخابات نیاز داریم. در حالیکه مشکلات اقتصادی و معیشتی به اوج خود رسیده و یک دولت ناکارآمد کشور را به #لبه_پرتگاه کشانده و باعث ناامیدی مردم از صندوق رای شده و انفعال در سیاست خارجه به آخرین حد خود رسیده، بیش از هر زمان نیازمند حضور جوانان پای صندوقهای رای هستیم.
🔸مشارکت پایین در انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه ۹۸ بعنوان خروجی مجلس ۱۲ ساله لاریجانی و دولت تدبیر و امید مشهود بود و امروز نیز نگران کننده است.
🔹آقای رئیسی به خوبی از جوانان میخواهد که به میدان بیایند و نباید انتقام این دولت را از دولت آینده بگیرند.
🔸ما مدعی نیستیم با آمدن دولت انقلابی همه مشکلات حل میشود ولی معتقدیم اوضاع قطعاً متفاوت از قبل خواهد بود و اگر یک دولت انقلابی با پشتوانه بالای مردمی تشکیل شود با قدرت در عرصه بینالملل حاضر خواهد شد و از حق ملت دفاع خواهد کرد و در پیشبرد سیاستهای داخلی خود موفقتر خواهد بود. انشاءالله
✍ داود مدرسییان
@tollabolkarimeh 🌷
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🥀
🌴 بیان احکام در حرم مطهرحضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🕌 صحن حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🗳️#احکام_انتخابات
1️⃣ جلسه اول
✍️ یکی از موضوعاتی که قابلیت بحث در مسائل فقهی را دارد مسئله مهم انتخابات است.
💠 خداوند متعال در قرآن می فرماید: «إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِم.
♦️يقيناً خدا سرنوشت هيچ ملتى را [به سوى بلا، نكبت، شكست و شقاوت] تغيير نمىدهد تا آنكه آنان آنچه را [از صفات خوب و رفتار شايسته و پسنديده] در وجودشان قرار دارد به زشتىها و گناه تغيير دهند(ترجمه انصاریان).
♦️ تغییر نگرش، تغییر سرنوشت
🌸 اگر مردم خوبی های خود را به بدی تبدیل کنند، سرنوشت آنان نیز تغییر می کند و اگر بالعکس بدی های خود را به خوبی تبدیل کنند، سرنوشت آنان نیز به خوبی تبدیل خواهد شد.
♦️ بنابراین اگر بخواهیم سرنوشت کشور و ملت تغییر کند، باید ابتدا در دیدگاه ها و رفتار و عملکرد خودمان تغییر ایجاد کنیم.
♦️از موضوعاتی که باعث تغییر سرنوشت یک کشور می شود، «انتخابات» است.
♦️اگر تفکر، عملکرد و تمایل انتخاب کنندگان، الهی و ایمانی و بر اساس آموزه های دین باشد، انتخاب شونده نیز انسانی الهی و ایمانی خواهد بود و اگر تمایلات انتخاب کنندگان بر اساس مادیات و مسائل نفسانی باشد، انتخاب شونده هم بر همان اساس انتخاب می شود.
♦️مسائل فقهی انتخابات
🗳️ در خصوص مسئله انتخابات چند مسئله مطرح است:
1. آیا انتخابات یک مسئله حقوقی است و یا یک مسئله فقهی؟
2. اگر مسئله فقهی و تکلیف شرعی است، آیا واجب است یامستحب؟
3. اگر واجب است، آیا واجب کفایی است یا واجب عینی؟
🗳️ انتخابات از نظر حقوقی یک حق طبیعی برای مردم است و مردم با این حقی که دارند اراده خود را در حاکمیت اِعمال می کنند و سرنوشت کشور را تعیین می کنند و اگر کسی در انتخابات شرکت نکند، این حق طبیعی خود را ضایع کرده است.
📗 و اما از نظر فقهی، انتخابات یک تکلیف شرعی است، چرا که جامعه ما جامعه اسلامی است و در برابر دین خودمان مسئولیت داریم.
💠 در بعد تکلیف شرعی هم رأی دادن نه یک مستحب معمولی، بلکه یک واجب است و در بعد وجوب هم تنها واجب کفایی مثل تجهیز میت نیست که اگر عدهای انجام دادند از عهده بقیه ساقط شود، بلکه یک واجب عینی است و هر کسی که واجد شرایط رأی دادن است باید خودش اقدام کند و رأی دهد.
مانند نماز که بر تک تک افراد بالغ واجب است، رأی دادن هم بر تک تک افرادی که به بلوغ اجتماعی و سیاسی رسیده اند واجب است و با ترک این واجب جامعه اسلامی و افراد آن متضرر خواهند شد.
#احکام_اجتماعی_سیاسی
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین🌷
@tollabolkarimeh 🌷
💢در مدح اختلافات فکری
✔️️همه انسان ها در یک چیز "اشتراک" دارند و آن این است که همگی با هم "اختلاف" دارند.
✔️ آن کسی که بیشتر می داند، بیشتر "مُلایِمت" می ورزد و آنکه کمتر می داند بیشتر "مَلامَت" می کند.
✔️ در صدر اسلام اختلاف میان هشام بن حکم(179ق) و هشام بن سالم(183 ق) و مومن الطاق(160ق) به حدی بود که هشام بن حکم، کتابی در رد آن دو نوشت.
✔️ همچنین اختلاف هشامین تا حدی بود که دسته ای از شیعیان مناظره ای در حل اختلافات آنها برپا کردند و ائمه اطهار (علیهم السلام) ضمن اطلاع از این اختلافات، این تفاوت ها را طرد نمی کردند و نهال اختلافات را از بین نمی بردند.
📚اختیار معرفه الرجال(رجال کشی):۸۳
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فیلم تبلیغاتی یکی از کاندیداها، دوربین همراه وی وارد صحن و رواق حرم رضوی میشود و تا نزدیکی ضریح پیش میرود. این قبیل مقدسنماییها و زهدفروشیها با هدف تحریک عواطف مذهبی و سوءاستفاده از باورهای دینی عامه برای سوداگران سیاست امر تازهای نیست و مصادیقش بیرون از شمار است. اما آنچه عجیب است رفتار غیرمسئولانهی آستان قدس رضوی در صدور مجوز فیلمبرداری چنین فیلمی آنهم در داخل رواقهای حرم است.
@mohsenhesammazaheri
@tollabolkarimeh 🌷
⛔️خطر تکنوکراسی⛔️
🔻#عبدالناصر_همتی کاندیدای اصلاحطلب انتخابات۱۴۰۰ در توییتی نوشت:
بهعنوان یک #تکنوکرات به حضور بیشتر فنسالاران در کابینه و تشکیل دولتی مدرن برای چیره شدن بر بحرانها، باور دارم.
🔰تکنوکراسی به چه معناست؟
تکنوکراسی به معنای پذیرش سلطه و حاکمیت علوم و فنون و ماشین بر انسان است. بدین معنا که در اتخاذ سیاستها و تصمیمگیریها عوامل فنی و ماشینی نقش نخست را دارند و سایر عوامل از جمله ارزشهای انسانی و اخلاقی و دینی در این مقوله جایی ندارد.
🔸کسانی که تاریخ سیاسی ایران را به یاد دارند میدانند اکثر کابینه دولتهای #هاشمی، #خاتمی و #روحانی را معتقدین به تکنوکراسی تشکیل میدادند.
بهعنوانمثال
1️⃣در حادثه برخورد دو قطار در استان سمنان، آخوندی وزیر راه روحانی گفت:
نگران نیستیم؛ همه خانوادهها چه آنهایی که کشتهشدهاند و چه آنهایی که مجروح هستند، همه بیمه هستند.
بهعبارتدیگر مهم نیست چند نفر کشته شدند، مهم این است که بیمه دارند.
2️⃣یا در مساله نفت رهبر انقلاب به طور صریح، در مذمت تکنوکرات ها فرمودند:
من هفده هجده سال قبل به دولتی که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم درِ چاه های نفت را ببندیم. آقایانِ به قول خودشان "تکنوکرات" لبخند انکار زدند که مگر میشود؟! بله، میشود؛ باید دنبال کرد، باید اقدام کرد.
🔸✍🏻حال، تکنوکرات بودن همتی، نشان هم فکری کامل او با دولت جناب حسن روحانی دارد.
✍️ سیدامیر حسینی
@antisecular_ir
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از این ستون به آن ستون، فَرَج است!
🔹نقل است فرد غریبهای وارد شهری شد. بعد از ورود به شهر، توسط ماموران حاکم دستگیر شد. پرسید چه خبر است؟ ماموران جواب دادند که تو قاتل پسر حاکم هستی! گفت: من غریبهام هیچ کسی را در این شهر نمیشناسم. ولی ماموران او را پیش حاکم بردند و با دستور حاکم قرار شد او را فردا اعدام کنند.
🔸فردای آن روز، قبل از اعدام پرسیدند آخرین درخواستت چیست؟ گفت من را از این ستون باز کنید و به آن ستون ببندید. همین که او را باز کردند تا جابجایش کنند فردی رسید و از دستگیری قاتل اصلی خبر داد! اینگونه مشهور شد از این ستون به آن ستون فرج است!
🔹حتماً دیدهاید که گاهی یک جابجایی کوتاه، منجر به نجات جان یک فرد میشود! یک تغییر یا یک جابجایی شاید به نظر بیاثر باشد اما در عالم واقعیت میتواند سرآغاز تغییرات گسترده باشد.
🔸انتخابات ریاست جمهوری از همین جنس جابجایی است اما در اینجا جابجایی و تغییر باید #آگاهانه اتفاق بیافتد تا منجر به تغییر وضعیت کشور شود.
🔹معتقدم حضور یک فرد سالم، پاکدست، کارآمد و با برنامه، فسادستیز و عدالتخواه میتواند وضعیت کشور را دگرگون کند. انسان به امید زنده است. باید برای اصلاح وضعیت موجود امیدوار باشیم.
✍ داود مدرسی یان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در این انتخابات به کدام نامزد رأی بدهیم؟
👈🏻 دیگر نباید به عقب برگردیم ...
#انتخابات
#تحول_خواهی
@tollabolkarimeh 🌷
🔹 اگه کسی به شما گفت که انتخابات نیست بلکه انتصاباته شما بهشون بگید مگر نه حزب مورد قبول شما هم در انتخابات گزینه دارند؟!
اگر بگویند اینها معروف نیستند بگویید اول اینکه چطور همتی رئیس بانک مرکزی که اتفاقاً از همین دولته معروف نیست؟!
چطور معاون اول خاتمی مهرعلیزاده معروف نیست؟!
کسی که هنوز هم با پشتوانه اصلاح طلبان، چنان قدرت مافیایی داره که دخترش سعیده مهرعلیزاده رو که مدرکش کارشناسی طراحی دوخت بود به عنوان دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت منطقه کیش منصوب کرد!
دوم اینکه مگر روحانی معروف بود که سال ۹۲ رأی آورد؟!
مگر نه اینکه فقط و فقط حمایت همین اصلاح طلبان سبب پیروزی روحانی شد
و البته حمایت کاذب بر گرفته از دو قطبی ساختگی توسط تیم رسانه ای خودشان!
🔹 به هر صورت خودشان خوب میدانستند که حنای اصلاح طلبان دیگر برای مردم رنگی ندارند بنابراين اگر این فتنه انگیزی را به راه نمی انداختند باید به قدرت مافیایی جریان غربگرا شک میکردیم
اینها اگر فتنه نکنند باید بترسیم که چرا فتنه نمیکنند!
🔹 اما موضوع اصلی این است که هدف اصلی این افراد عدم مشارکت مردم است؛ بنابراين یک انقلابی باید تمام تلاشش را بکند که به جای بازی در زمین دشمن و طرح مباحث بیهوده تا میتواند برای شرکت مردم در انتخابات تلاش کند
✅ دیگر وقت ساکت نشستن نیست؛
به خانه همسایه و فامیل بروید نشد تماس بگیرید و تبلیغ کنید، خواهش کنید، اصرار کنید...
چرا که آینده مملکت و دین و سرنوشت مردم به همین انتخابات مرتبط است...
💢 فراموش نکنیم که حضرت فاطمه(سلام الله علیها) همچون سیاست مداری قهرمان بود که به رسالت الهی خویش عمل می کرد و برای روشن ساختن افکار عمومی از انحراف مسیر امامت، چهل شبانه روز به درِ خانه مهاجر وانصار می رفت تا آن ها را نسبت به غفلتی که دچار آن شده اند، بیدار سازد.
✍ علی خایب
#انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ توهم جریان انقلاب از دیدگاه استاد شجاعی
🔺هر رای ندادن من و شما یک رای به #دولت_سوم_روحانی است
#انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🥀
🌴 بیان احکام در حرم مطهرحضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🕌 صحن حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🗳️#احکام_انتخابات
2️⃣ جلسه دوم
✍️ انتخاب غلط، تغییر سرنوشت
🇹🇯 نظام جمهوری اسلامی ایران در زمان ما یکی از نعمتهای الهی است که نصیب ملت ایران شده است و انشاالله مقدمه و زمینه ساز ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهد بود.
🤲 اگر ما قدردان این نعمت عظیم الهی نباشیم چه بسا مانند نعمتهای دیگر از دست برود.
📗 خداوند متعال در قرآن می فرماید: ذلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ لَمْ يَكُ مُغَيِّراً نِعْمَةً أَنْعَمَها عَلى قَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ أَنَّ اللَّهَ سَميعٌ عَليمٌ. (انفال/53).
خدا نعمتى را كه به ملتی داده تغيير نمىدهد مگر اين كه آن ها لياقت خويش را تغيير دهند و خدا شنوا و داناست.
🗳️ یکی از مسائلی که باعث تغییر نعمت خواهد شد، مسئله انتخابات است.
🗳️ اگر انتخاب اصلح باشد، سرنوشت یک کشور به سمت رشد و سعادت میرود و انتخاب غلط، سرنوشت یک کشور را تغییر می دهد و به سمت فنا و نابودی می برد.
🗳️ مسائل فقهی انتخابات
♦️انتخابات را می توان از بعد فقهی هم بررسی کرد.
♦️حضرت امام خمینی رحمت الله علیه فرمودند: رای دادن یک تکلیف شرعی و یک تکلیف الهی است. شرعاً تکلیف داریم که در امور سیاسی دخالت کنیم، همان طور که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمومنین علی علیه السلام دخالت میکردند. نگویید که دیگران رای میدهند، کافی است. من هم باید رای بدهم تو هم باید رای بدهی و آن روستایی هم که در کنار مزرعه خود کار می کند باید رای بدهد. این یک تکلیف است.
📚 صحیفه امام خمینی، ج ۱۵، ص ۱۵۸.
♦️مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی فرمودند:
1. شرکت در انتخابات برای افراد واجد شرایط یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
2. شرکت در انتخابات و رأی دادن واجب عینی است.
3. شرکت در انتخابات برای زنان هم واجب عینی است و رضایت شوهر یا اذن شوهر دخالتی در موضوع ندارد.
📚احکام هدایت سیاسی، ص ۵۴.
♦️ بنابراین با توجه به آن که رأی دادن یک تکلیف شرعی و واجب عینی است، دستگاه های مسئول نیز لازم است مقدمات لازم جهت اخذ آراء مردم را در همه نقاط کشور حتی در مناطق صعب العبور با صندوق های سیار فراهم نمایند تا همه مردم بتوانند این واجب شرعی را به نحو احسن انجام دهند.
#احکام_اجتماعی_سیاسی
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین🌷
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 شناسنامه کیـه؟!
🎥 بنظرتون این کیه که اینهمه رای داده؟!
❓ میتوانید حدس بزنید؟
♨️ حتماً تا آخر ببینید❗️
#نشر_حداکثری
🗂 #انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
🔴تحریف امام(ره) توسط تولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)!
🔸تولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) در مراسم اختتامیه دهمین رویداد طریق جاوید گفت: «اینکه گفته میشود حکومتی که اقبال عمومی را ندارد مشروع نیست، حکم خداست.»
🔸وی بیان کرد: «وقتی میگوییم اقبال عمومی و نظر جمهور که بر مبنای حکم عقل همان نظر اکثریت است، شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیتساز است از این جهت است که اقبال عمومی در منظر امام، جزو موضوع است. همان خدایی که گفته اگر فقیه و عادل و آگاه به زمان نیستی، ولایت نداری، قید پذیرش مردم را نیز قرار داده است.»
🔹این درحالی است که اولا: نظر مشهور فقهای بزرگ مثل حضرت امام(ره) این است که حاکم اسلامی مشروعیتش فقط از ناحیه خداست و اقبال عمومی زمینهساز حکومت است. این نظریه در واقع همان برداشت صحیح از آیات و روایات است اما لیبرالها و عمده اصلاحطلبان مشروعیت را کاملا در اختیار مردم و از ناحیه آنان میدانند و به نوعی همان دموکراسی غربی را تحت عناوین دینی مطرح میکنند! غافل از اینکه مردم در برهههای بسیاری از تاریخ با ائمه معصومین علیهم السلام همراه نبودند ولی نمیتوان گفت که حکومت امامان مشروعیت نداشت بلکه تنها زمینه تشکیل حکومت اسلامی فراهم نبود.
🔹ثانیا تضعیف شورای نگهبان دینی بودن حکومت را زیر سؤال میبرد؛ چراکه وقتی این نهاد مهم نتواند مانع حضور افرادی شود که صلاحیت شرعی و قانونی برای تصدی بالاترین مقام اجرایی کشور ندارند، حضور آنان در پستهای اجرایی هیچ توجیه شرعی نخواهد داشت. همچنین روی کار آمدن چنین افرادی که از مبانی اصیل اسلام فاصله گرفته و تفکرات لیبرالی خود را ملاک قرار دادهاند در نهایت به ضرر مردم تمام خواهد شد و مشکلات اقتصادی و فرهنگی را تشدید میکند.
⚠️از این گذشته اخلال در نظام بنا بر نظر همۀ فقها حرام است و چنین موضعگیریهای دشمنشادکنی اگر خود مصداق اخلال نباشد در حکم فراهم کردن خوراک برای اخلالگران و معاندان است. ملت ایران همواره در طول این سالها وفاداری خود به آرمانهای امام و انقلاب را به اثبات رسانده است و القاء دوگانگی خواست اکثریت با قانون اساسی و موازین شرعی از سوی کسانیکه خود را دلسوز انقلاب میدانند به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست. امید است ملت شریف ایران با بصیرت مثالزدنی خود و حضور حداکثری در انتخابات و انتخابات اصلح راه هرگونه سوءاستفاده فرصتطلبان را مسدود کنند.
#انتخابات
🆔 eitaa.com/joinchat/4105306129C00da37c75a
@tollabolkarimeh 🌷