eitaa logo
Toro_Land_JP
23 دنبال‌کننده
14 عکس
0 ویدیو
0 فایل
ژاپن از نگاه نزدیک در ژاپن چه می‌گذرد؟( 🖊️رونوشت به مردم ایران) تصرف در متن ها ممنوع😊 نشر مطالب کانال بدون ذکر منبع و نام نویسنده⛔ ادمین: @Admin_Nihon آدرس ما در تلگرام: t.me/Toro_Land_JP آدرس ما در اینستاگرام: http://Instagram.com/Toro_Land_JP
مشاهده در ایتا
دانلود
یا لطیف تورو (灯籠، 灯篭، 灯楼) فانوس‌های سنتی ژاپنی هستند که از فلز، سنگ یا چوب ساخته می‌شوند. آنها در اصل از چین به ژاپن وارده شده اند بصورتی که هنوز هم می توان فانوس ها را در باغ های چینی و معابد بودایی تحسین کرد. اگرچه آنها در کره و ویتنام نیز بصورت محدود استفاده میشوند. در ژاپن، تورو در اصل در معابد بودایی قرار می‌گرفت، جایی که مسیرها را نشان میدادند و راه روشن میشد (به عنوان پیشکشی به بودا در نظر گرفته می‌شدند). استفاده از آنها در زیارتگاه های شینتو و اطراف خانه های ژاپنی از دوره هیان (Heian period,794-1185) به بعد آغاز شد. "نوشته شده توسط کاکا"
طبق خبری که در صفحه ی ویکی پدیای ایرانیان در ژاپن (在日イラン人) منتشر شده تا ماه جون 2022 میلادی، 4177 ایرانی در ژاپن سکونت دارند که تمرکز جمعیتی بیشتر در توکیو (پایتخت) و ناگویا (یکی از مهمترین شهرهای صنعتی) وجود دارد. عمده ی دین های ایرانیان ساکن ژاپن، مسلمان شیعه، بهایی و زرتشتی گزارش شده است. مهاجرت ایرانیان به ژاپن به نحو گسترده‌ای در سال ۱۹۸۸ آغاز گردید و جمعیت مهاجران را سرعت بخشید تا جاییکه هواپیمایی ایران ایر هر هفته یک پرواز به ژاپن داشت. نهایتاً دولت ژاپن در سال ۱۹۹۲ معاهده لغو روادید برای ایرانیان را لغو کرد و تلاش‌های گسترده‌ای را جهت بازگرداندن مهاجران غیرقانونی آغاز کرد. در حال حاضر بین ایران و ژاپن مسیر پروازی مستقیم وجود ندارد. درصد مهاجرت ایرانیان به کشورهای مختلف در تصویر به خوبی دیده میشود (لینک خبر). "نوشته شده توسط کاکا"
سرزمین آفتاب (نیهون) از دیرباز برای ما ایرانیها جذابیت خاصی داشته! در چند سال اخیر به واسطه ی همه گیر شدن فضای مجازی اطلاعات بیشتری از ژاپن در اختیار مردم ایران قرار گرفته اما به واقع چقدر از این خبرها و تبلیغات صحت دارد؟ این کانال با این هدف درست شده که فعالیتهای ایرانیان داخل ژاپن را (مردم عادی و پایگاه های دولتی) و گوشه هایی از اخبار و وقایع داخل ژاپن را با یک نگاه تحلیلی منتشر کند. از تمامی دوستان مخاطب و علاقمند به ژاپن دعوت میکنم تا نظرات و سوالات خود را برای هر پست با ما به اشتراک بگذارند. از دوستان ساکن ژاپن هم دعوت میکنم تا تجربیات و نظرات خود را از زندگی در ژاپن برای انکاس واقعیتها با ما به اشتراک بگذارند.
تجربه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های ژاپن (١) نوشته زیر حاصل تجربه شخصی تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه کیوشو ژاپن هست. طبیعتاً تجربه هر فرد در آزمایشگاه های مختلف می‌تونه متفاوت باشه و مطلب زیر بر اساس آزمایشگاه با تقریبا تمام اعضای ژاپنی نوشته شده. امیدوارم مفید باشه 🔺بطور کلی سیستم آموزشی در دانشگاه ها (و همینطور مدارس) ژاپن «سِنْپای» محوره. سنپای دانشجویی است که زودتر از شما وارد آزمایشگاه شده و وظیفه داره تا همه چی رو به شما آموزش بده از مسائلی مثل دفع زباله تا مشکلات علمی و خودش هم این سیستم براش اجرا شده. 🔺با این سیستم دیگه نیازی نیست استاد برای دانشجویی که تازه وارد آزمایشگاه شده وقت بذاره و فقط در جلسات هفتگی گزارش کار رو میبینه و نظر میده. البته امکان دیدن استاد تقریباً همیشه هست چون معمولا ساعات زیادی در دانشگاه حضور دارند (با اینکه حقوق اضافه کار حد مشخصی داره و برای ساعت های اضافه بر اون پولی دریافت نمیکنند) 🔺حضور دانشجو در آزمایشگاه بستگی به نظر استاد و قوانین آزمایشگاه داره ولی عرف اینه که از ساعت ١٠ صبح الی ۵ عصر حضور داشته باشه. اکثر دانشجوها ساعات بیشتری در آزمایشگاه هستن و برخی دانشجویان خارجی هم عملا در آزمایشگاه زندگی میکنند! 🔺اساتید فقط از ‌دانشگاه حقوق دریافت نمی کنند و میتونن با شرکت ها قرارداد ببندند یا حتی از دانشگاه ها یا مراکز علمی و صنعتی دیگه بودجه بگیرن و پروژه انجام بدن. هر دانشگاه هم اداره ای داره مخصوص همین که ارتباط بین بخش صنعت و دانشگاه رو برقرار کنه و برای تحقیقات انجام شده کاربرد و مشتری پیدا کنه. 👈دانشجوها هم میتونن به عنوان TA (teaching assistant) و RA (research assistant) فعالیت داشته باشند و برای هر ساعت حقوقی در حد 9.5 دلار دریافت میکنن. 🔺بر خلاف ایران که خیلی عنوان رساله ها و پایان نامه ها دقیق و مشخص و غیرتکراری باید باشه، اینجا با یک پروپوزال اولیه دانشجو وارد میشه اما لزومی نیست که اون موضوع رو کار کنه و استاد فرصت میده تا بعد از مدتی (شاید یکسال) دانشجو موضوع مورد علاقه اش رو از بین موضوعاتی که در آزمایشگاه کار میشه انتخاب کنه. نوشته شده توسط یکی از دانشجویان سال آخر مقطع دکتری دانشگاه کیوشو، ژاپن @Toro_land
حتما براتون سوال شده در ژاپن که همه ژاپنی صحبت میکنن و سخت هست پزشکی پیدا کنی که به انگلیسی مسلط باشه یا حداقل تمایل به صحبت به انگلیسی داشته باشه پس یه خارجی چطور میتونه علایم بیماریشو به پزشک بگه؟ بنظرم کاری که ژاپنیا انجام دادن برای جذب توریست پزشکی در ایران میتونه خیلی مفید باشه! این لینک رو ببینید! (از مرورگر گوکل کروم استفاده کنید که زبان انگلیسی نشون بده😅) شما زبان موردنظرتون رو انتخاب میکنید و بعد در این صفحه میتونید شاخه های پزشکی مختلف رو ببینید؛ اعصاب، زنان، اطفال، ... (برای نمونه فارسی). برای هر کدوم یه پرسشنامه درست شده که علایم بیماری رو به زبان ژاپنی و زبان انتخابی شما تهیه کرده، کافیه که این فرم رو به پزشک نشون بدید! @Toro_land "نوشته شده توسط کاکو1"
زمستان در ژاپن بخش اول: سنت یا مدرنیته؟ شاید براتون جالب باشه که بدونید برخلاف ما ایرانی ها، ژاپنی ها خیلی تمایل به تجددگرایی و پیروی از مدهای متنوع ندارند. در عوض، بیشتر سنت گرا و معتقد به حفظ آداب و رسوم و البته باورمند به فواید اون هستند. یکی از این موارد، استفاده از کرسی برای گرمایش در زمستان هست که اتفاقا طرفدار زیادی داره و تقریبا تمام خونه های ژاپنی، یه کرسی ژاپنی ( یا کوتاتسو) داره.. به اعتقاد ژاپنی ها،استفاده از کرسی،علاوه بر تاثیرش در سلامت بدن، ارزانتره و از این نظر، برای ژاپنی های صرفه جو فواید اقتصادی هم داره ؛ در نظر ژاپنی‌ها، جمع شدن دور کرسی باعث ایجاد ارتباطات بیشتر و تشکیل جمع های دوستانه میشه. تا جاییکه کرسی غالبا در مرکز اتاق نشیمن قرار میگیره و مردم ژاپن، بیشتر وقت خودشون رو در شب‌های بلند زمستان ، از خوردن غذا گرفته تا تماشای تلویزیون و گفت‌و‌گو کنار هم و دور کرسی می‌گذرونند.  جالبه بدونید که تاریخچه کرسی های ژاپنی به قرن ۱۴ میلادی میرسه و ریشه اون به یک روش پخت و پز موسوم به (irori) برمیگرده. هرچند کرسی های ذغالی سنتی تغییر زیادی کردن و امروزه ، بیشتر کرسی ها از نوع بخاری های برقی متصل به قاب میز هستند که علاوه بر مصرف کم،بازدهی بسیار بالایی دارند. شاید ذکر این نکته خالی از لطف نباشه که از نظر طب سنتی-ایرانی هم، بهترین روش گرم کردن آرام بدن در زمستان ،استفاده از کرسی هست. چرا که گرما آرام آرام و از طریق گردش خون در کف پا به بقیه نقاط بدن منتقل میشه. جالبه بدونید که گرم کردن پاها باعث فعال شدن مغز استخوان که کارش خون‌سازی هست ،میشه . از این نظر هم، استفاده از کرسی عملیات خون‌سازی رو که ممکنه در زمستان کمتر بشه، تقویت می‌کنه. بعلاوه اینکه استفاده از کرسی ، عروق رو گشادتر و خون رو گرم می‌کنه ؛ که این خودش باعث خون‌رسانی بهتر و دفع راحتتر و سریعتر مواد زائد از سلول‌ها و بافت‌های بدن میشه.. راستی شما چه روشی رو برای گرم شدن تو شبای سرد زمستون ، ترجیح میدید ؟ ( نوشته شده توسط ) @Toro_Land "جز عشق و اشک دیده ی بیدار منتظر/ «ساهر»چراغ ظلمت شبها طلب مکن" « ادامه دارد...»
قدم زدن در یک باغ واقعی، میوه چیدن از درخت، خوردن میوه ی تازه دستچین! Fruit Picking in Japan: Which Fruits, When and Where? در ژاپن مزارع و باغهایی وجود دارد که در طول سال (متناسب میوه ی فصل) به روی مردم باز هستند. بازدیدکنندگان با قرار قبلی و با پرداخت هزینه ی ورودی وارد باغ شده و نه تنها از فضا لذت میبرند بلکه میوه چینی میکنند. اطلاعات باغ ها به تفکیک میوه، اطلاعات و امکانات مربوط به باغها و نقشه ی دسترسی به آنها و جدول زمانی رزرو در وبسایت موجود است (نمونه). یک پیشنهاد عالی برای گذراندن ساعاتی از آخر هفته و فرار از زندگی شلوغ شهری! و البته فرصت عالی برای فروش مستقیم میوه توسط باغدار به خریدار! یک تفریح خانوادگی و خرید میوه تازه با قیمت مناسبتر! @Toro_Land "نوشته شده توسط کاکو1"
Japan’s business owners can’t find successors.... یکی از مقالاتی که اخیرا در روزنامه صبح ژاپن چاپ شده است، به مشکلات پیری جامعه ژاپن در حوزه ی بقای صنایع کوچک و کشاورزی و موارد مشابه پرداخته است.(لینک خبر از ژاپن تایمز ). مطابق این مقاله، بسیاری از مشاغلی که در شهرهای کوچک برقرار هستند با مشکل نبود جانشین مواجه هستند و این موضوع برای آنها یک تهدید بالقوه و جدی است. فروپاشی یک کسب و کار، چه یک کارفرمای محلی و چه تنها خواربارفروشی یک روستا، از آنجایی ناشی میشود که فرزندان اغلب تمایلی به ادامه ی کسب و کار خانوادگی خود ندارند. براساس آمارها ، نرخ رشد جمعیت ژاپن با تهدید جدی مواجه شده و دولت علیرغم تلاش خود نتوانسته کمکی به بقای مشاغل کوچک کند. آمار تلخ ذکر شده حکایت از این دارد که بیش از 55% کسب و کارهای کوچک محلی موقع تعطیل شدن اجباری، همچنان سود آور بوده اند. در حال حاضر در ژاپن مراکزی ( تحت عنوان ادغام و اکتساب) فعال شده اند که کار آنها پیدا کردن خریدار برای شرکتهای کوچک و متوسط ارزشمند و سود ده است و جالب اینکه این شرکت ها بسیار سودآور محسوب میشوند! دردآور اینکه مراکز سرویس دهی ادغام و اکتساب عنوان می‌کنند که صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، به‌ویژه آن‌هایی که شرکت‌های چند دهه یا حتی چند قرنی کشور را اداره می‌کردند، هیچگاه تصور نمی‌کردند مجبور به ادغام یا تعطیلی اجباری بشوند. چراکه همیشه بقای شرکت را نسل بعد یا یک کارمند مورد اعتماد بر عهده می‌گرفته است.. سوالی که مطرح است این که با توجه این واقعیت که کشور ایران هم در آغاز بحران پیری خود قرار دارد، آیا خطر مواجه شدن با چنین چالشی را برای آن میتوان متصور بود؟ و سوال دیگر اینکه به راستی برای رفع مشکل پیری جمعیت چکار باید کرد؟ مهمترین چالشی که بشر را واداشته تا تمایلی به بقای نسل خود نداشته باشد چیست؟ @Toro_Land "نوشته شده توسط کاکو1"
زمستان در ژاپن بخش دوم: صرفه جویی وظیفه است. حتما تا امروز مطالب زیادی در رابطه با معماری ضدزلزله خانه های ژاپنی شنیده اید. اما شاید براتون جالب باشه که بدونید اصولا خانه های ژاپنی عایق گرمایی نیستند! بعبارت بهتر از معماری خانه ها گرفته تا مواد ساختمانی بکار رفته، هیچ‌کدام ( یا لاقل بندرت)در راستای عایق حرارتی نیست!... بطور کلی، بر خلاف خانه های ایرانی، یک خانۀ ژاپنی تقریباً همیشه ارتباط تنگاتنگی با محیط اطرافش داره و به عبارتی معماری غالب خانه های ژاپن،برونگرا است. در یک چنین معماری، استفاده از المان های طبیعی و البته دسترسی آسان به محیط اطراف خانه،همیشه دارای اولویته..بطور ملموس تر معماری رو تصور کنید که در آن خانه ها در میان یک باغچه طبیعی قرار گرفته و دیوار تمام اتاق ها پوشیده از پنجره های تمام قد،برای استفاده و دسترسی بهتر به طبیعت و محیط اطراف است! واضح است که در چنین شرایطی، گرم کردن منازل در زمستان ،چالش برانگیزه. از طرفی، ژاپن کشوری فاقد منابع سوخت فسیلی است و تقریبا تمام انرژی اش ،از منابع وارداتی تامین می‌شه...در همین حال،بالاترین مقام رو در استفاده اقتصادی و منطقی از آب و انرژی، در میان کشورهای صنعتی داره.. بنظر شما راز این تناقض ظاهری در کجاست؟ واقعیت اینکه در ژاپن،از سنین کودکی و دبستان، موضوع صرفه جویی در انرژی بعنوان یک ضرورت ،آموزش داده میشه. بر همین اساس هم مصرف منطقی منابع، بعنوان یک وظیفه اجتماعی تعریف میشه و کوتاهی در اون ،بعنوان یک رفتار ناپسند اجتماعی مورد سرزنش هست. با این وجود ، اگرچه هرساله روشهای مختلف صرفه جویی در مصرف انرژی از طریق رسانه های عمومی آموزش داده می‌شود ،اما بنظر میرسه انتقال این مفاهیم سینه به سینه و نسل به نسل در میان مردم ژاپن نهادینه شده. در طول زمستان های سخت ژاپن هم برای صرفه جویی بیشتر ،راهکارهایی نظیر استفاده از وسایل گرمایشی کم مصرف، کنترل دمای محیط ، استفاده از پوشش گرم و لباس مخصوص زمستان و در نهایت ،گرم کردن تنها بخشی از خانه که افراد در اون مستقر هستند، از جمله مواردیه که بطور رایج تقریبا در تمامی محیط ها استفاده میشه.. بهرترتیب اونچه که آمار نشون میده، حتی کشوری مثه ژاپن که فاقد منابع انرژی هست،با توجه به ضرورت صرفه جویی، تونسته در کنترل مصرف انرژی موفق عمل کنه .. @Toro_Land "نوشته شده توسط " « ادامه دارد...»
«سلام خداقوت هدف شما از تبلیغ ژاپن چیست؟ هدف خدا از تبلیغ سیر در زمین چیست؟ «١٣٧ آل عمران» ﻗَﺪْ ﺧَﻠَﺖْ ﻣِﻦْ ﻗَﺒْﻠِﻜُﻢْ ﺳُﻨَﻦٌ ﻓَﺴِﻴﺮُﻭﺍْ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻓَﺎﻧْﻈُﺮُﻭﺍْ ﻛَﻴْﻒَ ﻛَﺎﻥَ ﻋَﺎﻗِﺒَﺔُ ﺍﻟْﻤُﻜَﺬِّﺑِﻴﻦَ ﺑﻪ ﻳﻘﻴﻦ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﻨّﺖ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ (ﻭ ﺳﭙﺮﻱ ﺷﺪﻩ) ﺍﺳﺖ. ﭘﺲ ﺩﺭ ﺭﻭﻱ ﺯﻣﻴﻦ ﮔﺮﺩﺵ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺑﻨﮕﺮﻳﺪ ﻛﻪ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎم ﺗﻜﺬﻳﺐ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ: ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ، ﺑﻪ ﺍﻫﻤﻴّﺖ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻨﺎﺳﻲ ﻭ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺍﺻﻮﻝ ﻋﺰّﺕ ﻭ ﺫﻟّﺖ ﺟﻮﺍﻣﻊ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺳﻨّﺖ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻗﻮﺍم ﭘﻴﺸﻴﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻗﺒﻴﻞ ﺍﺳﺖ: ﺍﻟﻒ: ﺣﻖّ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ ﻧﺠﺎﺕ ﻭ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﺁﻧﺎﻥ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺏ: ﺗﻜﺬﻳﺐ ﺣﻖّ ﻛﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﻫﻠﺎﻙ ﻭ ﻧﺎﺑﻮﺩﻱ ﺁﻧﻬﺎ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺝ: ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﺎﺕ ﺍﻟﻬﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﻬﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺩ: ﺍﻣﺪﺍﺩﻫﺎﻱ ﻏﻴﺒﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺣﻖ ﻃﻠﺒﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﻩ: ﺑﻪ ﺳﺘﻤﮕﺮﺍﻥ ﻓﺮﺻﺖ ﻭ ﻣﻬﻠﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻭ: ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﺪﺍ ﺳﺒﺐ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﻫﺎﻱ ﻭﺍﻟﺎ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺯ: ﺗﻮﻃﺌﻪ ﻛﻔّﺎﺭ ﻭ ﺧﻨﺜﻲ ﺳﺎﺯﻱ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ. ﭘﻴﺎم ﻫﺎ: ١- ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﻭ ﺳﻨّﺖ ﻫﺎﻱ ﺛﺎﺑﺘﻲ ﺑﺮ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺑﺸﺮ ﺣﺎﻛﻢ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺁﻥ، ﺑﺮﺍﻱ ﺑﺸﺮ ﻣﻔﻴﺪ ﺍﺳﺖ. «ﻗﺪ ﺧﻠﺖ ﻣﻦ ﻗﺒﻠﻜﻢ ﺳﻨﻦ» ٢- ﺗﺎﺭﻳﺦ ﮔﺬﺷﺘﮕﺎﻥ، ﭼﺮﺍﻍ ﺭﺍﻩ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺁﻳﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ» ٣- ﺟﻬﺎﻧﮕﺮﺩﻱِ ﻫﺪﻓﺪﺍﺭ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﻳﺪِ ﺗﻮﺃم ﺑﺎ ﺍﻧﺪﻳﺸﻪ، ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻛﻠﺎﺱ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ» ٤- ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻣّﺖ ﻫﺎ ﻓﺮﻗﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ. ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻋﺰّﺕ ﻳﺎ ﺳﻘﻮﻁ ﻫﻤﻪ ﻳﻜﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ» ٥ - ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻭ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻭ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﭘﻴﺸﻴﻨﻴﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺍﻩ ﻣﻔﻴﺪ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ» ٦- ﺣﻔﻆ ﺁﺛﺎﺭ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﻋﺒﺮﺕ ﺁﻳﻨﺪﮔﺎﻥ، ﻟﺎﺯم ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ ﻓﻲ ﺍﻟﺎﺭﺽ» ٧- ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﺩﺭ ﺗﺤﻮﻟﺎﺕ ﺗﺎﺭﻳﺦ، ﻟﺎﺯم ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ» ٨ - ﺩﺭ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻱ ﺗﺎﺭﻳﺦ، ﺟﻠﻮﻩ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ، ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﺎﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺴﻴﺮﻭﺍ... ﻓﺎﻧﻈﺮﻭﺍ ﻛﻴﻒ ﻛﺎﻥ ﻋﺎﻗﺒﺔ ﺍﻟﻤﻜﺬّﺑﻴﻦ» ٩- ﻛﻴﻔﺮﻫﺎﻱ ﺍﻟﻬﻲ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻧﻴﺴﺖ یاعلی» 👇👇👇 @Toro_Land
در رسانه های ژاپن چه خبر است؟ مقاله زیر در روزنامه صبح Yomiuri ژاپن،تاریخ ۲۸ نوامبر چاپ شده است. «رهبر ایران روز شنبه (26نوامبر2022) در یک سخنرانی تلویزیونی از داوطلبان شبه‌نظامی (بسیج) که وظیفه سرکوب مخالفان را داشتند، تمجید کرد! ده‌ها پزشک چشم هشدار دادند که تعداد فزاینده‌ای از تظاهرکنندگان توسط نیروهای امنیتی در جریان اعتراضات ضد دولتی کور شده‌اند. به گفته فعالان حقوق بشر و گروهی که بر تظاهرات نظارت می‌کنند، سرکوب وحشیانه مخالفان در ایران با حداقل ۴۴۸ کشته و بیش از ۱۸۰۰۰ بازداشت در اعتراض‌ها و واکنش خشونت‌آمیز نیروهای امنیتی پس از آن، انتقاداتی را برانگیخته است. مقامات رسمی ایران تعداد کشته ها یا تعدادی از دستگیرشدگان را ارائه نکرده اند. (لینک خبر)» نظر شما در مورد خبر بالا چیست؟ شما که از نزدیک در جریان روند اعتراضات قرار دارید، چقدر با آمار منتشر شده در این خبر موافقید؟ بجز ارائه آمار ، شیوه نگارش این خبر را چقدر حرفه ای یا غیرحرفه‌ای میبینید؟ تصویر ذهنی که پس از خواندن این خبر برای مردم ژاپن از رهبری ایران و اوضاع این کشور تداعی میشود چقدر با واقعیت منطبق خواهد بود؟ نقد این خبر با شما. نظرات قابل انتشار شما،حتما در کانال قرار خواهد گرفت. 👇👇👇 @Toro_Land "نوشته شده توسط کاکو1"
Research-Oriented On-site Training (ROOT) Program یک برنامه ی آموزشی برای دانش آموزان دبیرستانی که علاقه عمیق و کنجکاوی قوی برای رشد چشمگیر رشته های علوم دارند و هدفشان تحقق بخشیدن به آنهاست. هدف این است آنها از سنین کم پژوهش را یاد بگیرند و به دانشمند یا مهندسی که بتواند در آینده در سطح بین المللی موفق شود، تبدیل شوند. دانش آموزان در این طرح زیر نظر اساتید دانشگاه آموزش میبینند. پروپوزالهای برتر (بعد از پخته شدن در طی مراحل برنامه ی سالیانه) هر دوره در گروههای تحقیقاتی دانشگاهی توسط همان دانش آموز دنبال میشود. برگزیدگان نهایی در سطح کشوری میتوانند از خدمات ورود به دانشگاههای مطرح بدون شهریه و ... برخوردار شوند. دانش آموزان مدارس عادی امکان حضور در این طرح را دارند چون یک برنامه ی حمایت شده از طرف دولت ژاپن هست. ضمنا مختص دانش آموزان پایتخت نیست! بنظر میرسد زمینه های همکاری مدارس ایرانی و ژاپنی در این طرح فراهم باشد. شاید هم بتوان چنین طرحی را در مدارس ایران پیاده کرد. رونوشت به اداره ی آموزش و پرورش، به اساتید دانشگاهی دغدغه مند، فعالین حوزه آموزش @Toro_Land_JP "نوشته شده توسط کاکو1"
دستگاه های Vending machines در ژاپن ، یکی از نکات قابل توجه هست. چرا که عموما در همه نقاط شهر امکان دسترسی به نوشیدنی گرم و سرد در همه فصول وجود دارد. از نکات قابل توجه این ماشین ها این هست که حدود قیمتی اقلام موجود در این دستگاه ها در همه مکان های یک شهر و حتی در شهرهای مختلف ثابت هست و تغییر قیمت براساس منطقه مرفه نشین یا معمولی رو شاهد نیستیم. اقلام موجود در این دستگاهها اغلب نوشیدنی های سردو گرم هست ، ولی در بعضی موارد شامل انواع نودل ، کیک و مغزیجات و سایر خوراکی ها هستیم. از محبوبترین نوشیدنی های خنک بخصوص برای فصل گرم و مرطوب تابستان، میتوان Pocari Sweat را مثال زد که یک نوشیدنی شیرین با طعم ملایم، نسبتا سبک و بدون گاز است و به عنوان یک "نوشیدنی تامین کننده یون" تبلیغ می شود. @Toro_Land_JP "نوشته شده توسط لام. میم."
رسول خدا صلى اللّه عليه و آله میفرماید: «رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در احترام و فضيلت به آن نمى‏رسد» حلول ماه رجب، از بهترین ماه ها بر بهترین بندگان خدا، مبارک باد🌙🌙🌹🌹🌹
اخبار ژاپن مقامات هواشناسی ژاپن هشدار داده اند از روز سه شنبه، سردترین توده هوای زمستان امسال موجب بارش سنگین برف در مناطق مشرف بر دریای ژاپن و برخی مناطق مشرف بر اقیانوس آرام میشود. مطابق پیش بینی سازمان هواشناسی ژاپن توده هوای سرد بین روزهای سه‌ شنبه و پنجشنبه وارد مناطق غربی و شرقی ژاپن خواهد شد. دولت مرکزی همچنین از مردم خواسته است در مصرف انرژی تا حد امکان صرفه جویی کنند . همچنین از مردم خواسته شده است ،با توجه به امکان یخ زدگی لوله ها و قطع آب،ذخیره آب و مواد غذایی به حد کافی داشته باشند. همچنین خواسته شده است که با توجه به اختلال سیستم حمل و نقل،از تردد غیرضروری در شهر خودداری کنند. 👇👇 @Toro_Land
جالبه که بدونید اخباری مثل خبر بالا ،در مدرسه و توسط معلم سر کلاس درس برای دانش آموزان خونده میشه... این موضوع از چندجهت قابل بررسی و توجه است. اول اینکه اهمیت اخبار و دنبال کردن مسایل اجتماعی به دانش آموزان یاد داده میشه.. دوم اینکه با خواندن اخبار اجتماعی در مدارس ( حتی دبستان) ،حس مسئولیت اجتماعی رو در دانش آموزان تقویت میکنن و نقش اونا رو در جامعه بهشون یادآوری میکنند. سوم اینکه با اینکار درواقع خصوصا به بچه های رده های پایین تر،بها و اهمیت میدن. چهارم اینکه باعث انتشار خبر میشن.. پنجمی که بنظرم از همه مهمتر هست اینکه، از طریق معلم( که در واقع در دید دانش آموز ،بعد خدا قرار داره!) به بچه ها نقش میدن و اونا رو مسئول مدیریت مصرف میکنند... تصور کنید بعد خوندن این خبر سر یک کلاس ۲۵ نفره پایه اول دبستان، انگار که ۲۵ تا مسئول مدیریت مصرف انرژی انتصاب و در خونه های مختلف،به کار گرفته شدن!اینطوری دیگه هیچ رقمه نمیشه از زیر مدیریت مصرف انرژی شونه خالی کرد.. ( یادمه قبلاً یه همچین طرح های تحت عنوان همیار پلیس هم تو مدارس ایران بود که دانش آموزان رو بهشون نقش می‌دادند...). « نوشته شده توسط » 👇👇👇 Toro_Land
از سال ۲۰۱۳,روز اول فوریه بعنوان روز جهانی حجاب نام گرفته تا زنان جهان رو دعوت کنه،برای یک روز داشتن حجاب رو تجربه کنند. گروه نویسندگان تورولند، این روز رو به تمام بانوان عفیف و محجبه تبریک میگه. 🌹🌹 لینک زیر، به زبان ساده و زیبایی فلسفه حجاب رو میگه.امیدوارم لذت ببرید🙏 https://www.instagram.com/reel/CmbbLFxggNF/?igshid=MDJmNzVkMjY= Why we wear hijab: to show that the person standing before you is a Muslim woman.. a woman who knows her worth... she is not a toy!🌹🌹 چرا حجاب داریم: برای اینکه نشان دهیم کسی که در مقابل شما ایستاده زن مسلمان است، زنی است که ارزش خود را می داند و بازیچه نیست. 👇👇 @Toro_Land
آغاز فعالیت « پلتفرم فرهنگی- تحلیلی ژاپنیکا» همزمان با عید نیمه شعبان🌺🌺 مجموعه ای از مطالب مختلف و واقعیت زندگی در کشور ژاپن، با مشارکت جمعی از دانش آموختگان ایرانی مقیم ژاپن🇮🇷🇯🇵. در این پلتفرم با جزئیات ، واقعیت و نکات جالب زندگی در ژاپن بیشتر آشنا شوید و تجربه های واقعی از زندگی در سرزمین آفتاب را دنبال کنید. ——————————————— ⭕️ما را در شبکه های اجتماعی با نام ژاپنيكا | Japonica_ir و به آدرس هاي زير دنبال كنيد. 👇👇 instagram.com/japonica.ir eitaa.com/japonica_ir twitter.com/japonica_ir https://t.me/japonica_ir