#عفافگرایی
#معرفی_کتاب
📚نسخه چاپی و الکترونیک کتاب #تربیت_جنسی_در_سایه_عفاف
✍️نویسندگان: فاطمه فیاض و احمدرضا اخوت
👆از جدیدترین کتابهای منتشرشده در این روزهای کرونایی
✅ مدتی است شاهد آن هستیم، که برخی نظریات غربیِ مبتنی بر فرضیه و تجربه و دستورالعملهای برگرفته از آنها در حوزه #تربیت_جنسی، جایِ حُکم خدا و باید و نبایدهای الهی را گرفته و موجب اختلالات و مشکلات فراوانی در جوامع شده است.
✅ یکی از مهمترین حربههای #شیطان و ایادی آن، انحراف قوای غریزی و جنسی به سمت دنیاطلبی است. این کار امروزه با حربههای مختلف فرهنگی و با رنگ و لعابهای علمی و با سندهای خباثتآلودی چون سند 2030 ترویج میشود تا موجب هلاکت انسانهای شایسته و موحد عالم شود.
✅ تربیت جنسی یکی از ابعاد تربیت بوده و به نسبت آموزش جنسی مفهومی عام است؛ برخی از افراد این دو را به اشتباه یکی میگیرند.
✅ کتاب تربیت جنسی با اصلاح پیش فرضهای موجود در رابطه با تربیت جنسی و بیان تفاوت تربیت جنسی با آموزش جنسی، به تبیین نظرات قرآنی و فقهی درباره مراقبت از نعمتهایی که منجر به ایجاد نسلی شایسته میشود پرداخته و چگونگی آموزش صحیح #تقویت_حیا و #عفاف برای تربیت جنسی متناسب با سنین مختلف را بیان میکند.
❇️این کتاب در پنج فصل تدوین شده است. عناوین چهار فصل ابتدایی، اصلاح پیشفرضها در مورد #تربیت_جنسی، #آموزش_حیا و #عفاف_در_روابط، بلوغ و الزامات تربیتی آن و زیباخواهی و محبت و عشق است. در فصل آخر نیز به بررسی سؤالات در حوزۀ مسائل جنسی پرداخته شده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف
🔟 #سؤال_شماره_ده
✍️در آیه 28 سوره مبارکه کهف، انسان از تبعیت، همنشینی و دوستی با چه افرادی منع شده است؟
🔹مهلت ارسال پاسخ مسابقه شماره ده، دوشنبه 6 مرداد
🔹اعلام برنده به قید قرعه و ارسال هدیه، چهارشنبه 8 مرداد
🔹برای شرکت در مسابقه هفتگی شکوه عفاف، کافی است پاسخ خود را به آیدی @gholami35 ارسال نمایید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥#موشن_گرافیک
📺 #حریم_خصوصی
🔺 اکثر افراد برای اشیاء باارزش خود، حریمی را انتخاب میکنند. #خانواده هم برای برخی ارزشمند است و سعی میکنند که برای آن حریمی را انتخاب و رعایت کنند. وقتی #حریم ساخته شود، در آن #حرم شکل میگیرد. حرم میتواند برای یک فرد خانواده و حتی یک #جامعه تعریف شود.
🔺 #معماری_حریم نقش مؤثری در شکلگیری حرم دارد. متأسفانه خانههای امروزی، یک معماری برونگرا و عریان دارند. خانههایی که پنجرههای متعددی رو به بیرون دارند. اما در معماری اصیل ایرانی، پنجره اتاقها رو به حیاط بود که در مرکز خانه قرار داشت. یک معماری درونگرا که به بهترین شکل از حرم محافظت میکرد.
🔺 مانند خانهها، #لباس هم معمار و طراح دارد و طراح میتواند با طرح خود، نگهبان #حریم_خصوصی افراد باشد و درواقع افراد هم در این انتخاب مؤثرند و هرکس معمار حریم خودش است.
🔺 حریمهای دیگری هم هستند که دیده نمیشوند، اما معماری می شوند. درواقع افراد با طرز رفتار خود میتوانند حریم بسازند. مثلاً وقتی شوخیهای نامناسب در یک جمع بیش از حد باز شد، یک نفر با وارد نشدن به شوخیها، برای خود حریم میسازد و حرمتش را حفظ میکند.
📌 حریمها جزء جدایی ناپذیر #زندگی هستند. اما ما هم معمارهای خوبی هستیم؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#معرفی_کتاب
📚مجموعه #از_نو_با_تو به جنگ با واقعه تلخ #طلاق آمده است.
🔷#محسن_عباسی_ولدی؛ روحانی - روانشناس نامآشنایی است که در کنار نگارش آثار موفقی در حوزه #ازدواج و #تربیت_فرزند، این مجموعه چهار جلدی ارزشمند را برای مواجههای عاقلانهتر با پدیده "#طلاق" به رشته تحریر درآورده است.
1️⃣#جلد_اول این کتاب، به بررسی پنج عامل افزایش طلاق می پردازد: #سبک_زندگی، #انتخاب_نادرست_همسر، #دخالت_خانواده، #مشکلات_اقتصادی و #اعتیاد
2️⃣#جلد_دوم، به سراغ #ارزشهای_اخلاقی رفته است. ارزش هایی که بی اعتنایی به هریک از آن ها، به شدت #بنیان_خانواده را متزلزل می کند.
3️⃣#جلد_سوم، به موضوع #اصول_اخلاقی و نقش آن در استحکام #بنیان_خانواده پرداخته است. مقصود نویسنده از اصول اخلاقی در این کتاب، #مراعات_حجاب، #مراقبت_از_نگاه و توجه به اصول شرعی و اخلاقی در ارتباط های میان زن و مرد است.
4️⃣و در #جلد_چهارم نیز، در خصوص دو موضوع نقش ناآگاهی از #قواعد_زندگی_مشترک و #تبعات_طلاق سخن گفته شده است. همچنین به مقوله "حفظ اقتدار مرد توأم با حفظ لطافت زن"، به شکل مفصل، همراه با روشها و راهکارهای عملی پرداخته شده است.
📌مخاطب این کتابها، تنها زوجین در آستانه #جدایی نیستند!
🔷اگر مجرد هستید، برای فهم عوامل پایداری و تزلزل خانواده و همچنین #انتخاب_صحیح، این کتاب را مطالعه کنید.
🔷اگر متأهل هستید و با همسرتان اختلاف دارید و یا حتی، زندگی خوبی دارید، این کتاب را مطالعه کنید تا با شناخت مسائل مربوط به خانواده، #شیرینی_زندگی تان دوچندان شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥#موشن_گرافیک
#عفت_در_پوشش
#بدحجابی_منشأ_اصلی_فروپاشی_خانواده_ها
♨️طبق آمار ارائه شده سازمان ثبت احوال در زمستان 1398، میانگین سن زنان و مردان مطلقه 32.3 و 37.2 گزارش شده و این آمار، بیانگر آن است که #سن_طلاق کاهش یافته است.
📝بر پایه دادهها، متوسط عمر ازدواجهایی که به طلاق منجر شده 9 سال بوده و این به این معناست، که در نیمی از طلاقهای رخ داده، عمر ازدواج کمتر از 5 سال است.
http://boursepress.ir/news/141896/
🔶بعضی فکر میکنند، #بی_حجابی شخصیت میآورد، این #شخصیت نیست، بیحجابی هدف غربیهاست که اگر از نظر #عقل و #شرع بررسی کنیم، به نتیجهای نمیرسیم.
🔶شخصیت از نظر شرع و عقل در سه مقوله #گویش، #پوشش و #آرامش خلاصه شده است و اگر کسی بخواهد، فردی با شخصیت بوده و در آینده نیز ثبات شخصیتی داشته باشد؛ لازم است موارد یادشده را در حوزه عقل و شرع، در نظر بگیرد و با حفظ این سه گزینه، شخصیتی عاری از شخصیتهای عاریهای باشد.
♨️کسانی که تمایل به بی حجابی و بدحجابی دارند، با مطالعه آمار #آسیبهای_اجتماعی که باعث از هم پاشیده شدن خانوادهها در زندگیشان شده است، به این نتیجه خواهند رسید که منشأ همه این اتفاقات، بیحجابی و بدحجابی میباشد.
📌مطرح کردن اهمیت #حجاب و در مقابل آن آسیبهای بی حجابی و بدحجابی بر روی فرد و جامعه، می تواند راهکاری برای وضعیت کنونی حجاب باشد.
✍️حجت الاسلام #دهقان_چناری
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#فضای_مجازی_رها_شده
#ولنگاری_اجتماعی
#فاجعه_فرهنگی
#شبکه_اجتماعی_فاجعه_آمیز_لایکی
#آسیبها_و_چالشهای_رفتاری_شبکه_های_اجتماعی
🔥 متأسفانه شبکه اجتماعی لایکی، این روزها، به عنوان محبوب ترین ویرایشگر و شبکه اجتماعی فیلم، در بین کاربران کودک و نوجوان در حال استفاده می باشد.
🔶 محتواهای تولید شده این شبکه، توسط کابران به صورت کلیپ های کوتاه است و تنها راه پیشرفت در این شبکه، این است که باید خود را نشان داد و در این عرصه به شدت خلاق بود.
🔶 سن تقریباً صددرصد کاربرها، متأسفانه از کمتر از #نه_سال آغاز شده و در نهایت به بیست و اندی سال می رسد. یعنی بخش زیادی از #دانش_آموزان در این شبکه اجتماعی فعالیت دارند.
🔶 کلیپ های این شبکه اجتماعی، به قدری وقیحانه و شرم آور و پر از رقص و آواز دختران، لهو و لعب و انواع روابط بهت انگیز و رفتارها و سخنان ناشایست است که لرزه بر اندام هر مسلمان می اندازد. کلیپ بارگذاری شده، یکی از قابل رؤیت ترین این کلیپ ها می باشد که خواهشمندیم به خاطر به اشتراک گذاشتن آن و بی حرمتی ها و شوخی های وقیحانه ای که در آن نسبت به ارزشها و مقدسات صورت گرفته، عذر ما را بپذیرید. غرض از معرفی این شبکه، صرفاً اطلاع بیشتر دغدغه مندان عرصه تربیتی و فرهنگی، از وضع موجود است.
📌 کاش #مسئولان شبکه مجازی، #کنترل بیشتری بر روی این فضاها داشته باشند و آینده کودکان و نوجوانان عزیز را نیز، در برنامه های روزانه و ماهانه و سالانه خود لحاظ نمایند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودک
#استحمام_کودک_توسط_والد_همجنس
🔺پروسه بزرگ کردن یک #کودک، پر از فراز و نشیب است. روندی که هر روز، سؤالات و موقعیت های جدیدی را با خود به همراه می آورد. شما به عنوان #والدین، هر روز با اتفاقات جدیدی روبه رو می شوید که باید در لحظه تصمیم بگیرید و کار درست را انجام دهید. مخصوصاً اگر این موقعیت به مسائل جنسی مربوط باشد.
🔺#مادر به عنوان مراقب بچه ها، به خصوصی ترین وجوه فرزند خود واقف است و کلیه امور کودکان، چه دختر و چه پسر، به عهده مادر است.
🔺#کودکان، اولین تجربه های #محبت و #عشق را با نوازش و بغل کردن از مادرشان می گیرند و نزدیک ترین ارتباط را با او دارند. اما با بزرگ شدن بچه ها، این رابطه باید به تدریج #تغییر شکل دهد، تا هم بچه ها مستقل شوند و هم والدین با بچه هایشان به مشکل برنخورند.
🔺یکی از این روابط که باید به تدریج شکل جدیدی به خود بگیرد، #استحمام بچه ها است. در اغلب موارد مادرها، بچه ها را با خودشان به حمام می برند و اگر فرزندشان پسربچه باشد ممکن است سؤالاتی در ذهن کودک شکل بگیرد و کودک دچار مشکلاتی گردد.
🔺در مورد حمام بردن #پسربچه، در صورتی که #پدر به دلیل عدم حضور در منزل و... فرصت استحمام فرزند خود را ندارد، بهتر است مادر، کودک را در یک وان کوچک بگذارد و اجازه دهد، کودک به مدت کوتاهی در آب بازی کند و بعد مادر با لباس، سر و بدن بچه را بشوید و نیازی نیست که حتماً خودش همراه بچه حمام بگیرد.
📌استحمام کودکان بعد از #سه_سالگی بایستی با #والد_همجنس صورت بگیرد و در حمام نیز، پوشش حداقلی رعایت گردد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#زندگی_عفیفانه
💠 بی عفتی های بزرگ بر دو نوع هستند.
🔶 #بی_عفتی_های_علنی
🔶 و #بی_عفتی_های_مخفیانه
💠 بی عفتی های #علنی از قبیل:
✅ رقص (نمایش در سریال های تلوزیون)
✅ قیادت؛ واسطه گری در خصوص روابط نامشروع (به صورت اپلیکیشن موبایل)
✅ رابطه دختر و پسر
✅ مجالس لهو و لعب
✅ تشبّه به جنس مخالف
💠 بی عفتی های #مخفیانه از قبیل:
✅ لواط، خود ارضایی، مساحقه، زنا، لمس و...
💠 #نتیجه_علنی_شدن_بی_عفتی_ها:
1️⃣ قبح آن در جامعه شکسته می شود و جامعه کم کم برخی از این موارد را از دایره بی عفتی خارج می کند. مثل رقص یا شراب
2️⃣ فراوانی تعداد گناهان جنسی؛ از آنجایی که موارد علنی ذکر شده به شدت تحریک کننده هستند، افراد را، برای انجام اصل التذاذ جنسی (هر چند مخفیانه) آماده می کنند.
3️⃣ افراد وقیح جرأت می کنند از ارتکاب علنی گناهان جنسی سخن به میان آورند. مانند طنزپردازی ها در تلوزیون و سینما و فضای مجازی و...
4️⃣ مقابله با بسیاری از بی عفتی ها، به صورت رسمی و حکومتی سخت می شود.
💠 #مراحل_علنی_شدن_بی_عفتی_ها در جامعه
1️⃣ انجام علنی مراتب مقدماتی بیعفتی
2️⃣ کثرت عدم قبح اجتماعی
3️⃣ کثرت گناهان جنسی مخفیانه
4️⃣ جرأت طرح علنی مفاسد جنسی
5️⃣ تضعیف گفتمان عفاف در جامعه
6️⃣ عدم توان حکومت برای مقابله رسمی
7️⃣ قفل شدن گفتمان
📌 راه حل: باید ریشه بی عفتی را یافت.
✍️ #حجت_الاسلام_بیاتی
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷دهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "#انجمنهای_خصوصی؛ متولیان جدید #آموزش_جنسی! در کشور"
👤با ارائه آقای محمد #احسانی_کیا، دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تهران
⏰در تاریخ چهارشنبه 1 مرداد ساعت 16:30
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy ، با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی، مسئولین و کارشناسان فرهنگی آموزش و پرورش، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷 آقای احسانی کیا در ابتدای جلسه، به آموزش های جنسی #تجویز شده در #سند_توسعه_پایدار 2030 اشاره نمودند، که همراه با نگرانی والدین و واکنش نهادهای ذیربط، بهواسطه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ظاهر کنار گذاشته شده است. به زعم ایشان، سند 2030، آغازگر رسمی شدن آموزشهای جنسی نبوده و پیش از آن نیز، این آموزشها در متن کنوانسیونها و معاهدات بینالمللی متعددی قید شده بود که برخی از #اسناد_مربوطه، به سمع و نظر اعضای حاضر در جلسه رسید.
🔷 در ادامه، نحوه فعالیت برخی انجمنهای خصوصی، در #پیاده_سازی_آموزشهای_جنسی در ایران، تشریح گردید. از #ویژگیهای_انجمنهای_آموزش_جنسی فعال در ایران، عدم پاسخگویی در قبال دستگاههای نظارتی، امکان ارتباط با نهادهای بینالمللی و بنیادهای معارض و امکان دریافت حمایتهای مالی از نهادهای بینالمللی می باشد!.
🔷 آقای احسانی کیا به معرفی برخی از این انجمنهای فعال در کشور پرداختند. #باشگاه_های_سلامت_نوجوانان، که در جهت پیادهسازی #طرح_آل_این فعالیت میکنند، #انجمن_سلامت_خانواده_ایران و همچنین انجمنهای خصوصی مانند #احیا و #توانیاب.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷 سخنران کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی، اذعان نمود، فدراسیون بینالمللی IPPF در سال ۱۹۵۲ توسط ۸ زن از ۸ کشور پایهگذاری شده و در زمینه #تنظیم_خانواده فعالیت میکند. این فدراسیون در سراسر دنیا، دفاتر منطقهای تأسیس کرده و در بسیاری از کشورها از جمله ایران نمایندگی دارد. عضویت در فدراسیون بینالمللی تنظیم خانواده به معنی پذیرش سیاستهای اتخاذ شده و حرکت در مسیر پیادهسازی اهداف آن در کشور مقصد است. هدف اصلی IPPF، #تنظیم_خانواده یا همان کاهش فرزندآوری و #کنترل_جمعیت است و در این راستا، تحت عنوان بهداشت باروری و پیشگیری از ایدز، فعالیتهای متنوعی را انجام میدهد.
🔰 منشورIPPF در حمایت از #انحرافات_جنسی:
🔷 #حقوق_جنسی به عنوان مجموعهای از حقوق در حال تحول افراد، مربوط به تمایلات جنسی، یک مؤلفه #حقوق_بشر است که نمیتوان آن را نادیده گرفت. ما باید در تلاشهایمان برای کاهش ننگ و به رسمیت شناختن افراد با انحرافات جنسی LGBT"" (همجنسگرایی مردانه، همجنسگرایی زنانه، دوجنسگرایی و تراجنسیتی)، سازش ناپذیر باشیم!.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔰 طبق اظهارات محمد احسانی کیا، انجمن سلامت خانواده ایران، انجمنی غیردولتی، غیرسیاسی و داوطلبانه است که در سال ۱۳۷۳، تأسیس شد. بیانیه مأموریت این انجمن، ارتقا سطح آگاهی و دستیابی به سلامت و بهداشت باروری و جنسی میباشد. یکی از اهداف این انجمن، ارائه #آموزشهای_جنسی_یونسکو "CSE" است. با تأکید بر دسترسی محدود #جوانان به اطلاعات مربوط به سلامت جنسی و باوروی، قصد جبران و افزایش دانش و اطلاعات جوانان در مورد خود و ساختارهای حقوقیشان را دارند.
🔰 گروه احیا، متشکل از دو انجمن غیرانتفاعی احیاء ارزشها و توانیاب، در سال ۱۳۷۸ توسط خسرو منصوریان تأسیس شده است. هدف از تأسیس این گروه، دستیابی به روشهای نوین پیشگیری و مهار آسیبهای اجتماعی؛ آگاهیرسانی به اقشار مختلف خصوصاً #خانواده و... میباشد.
📢 لازم به ذکر است که این گروه، توسط برخی مسئولان از جمله محمدجواد حقشناس، رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، بهرام قاسمی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه و طیبه سیاوشی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، مورد #حمایت قرار گرفته است.
https://eitaa.com/umefafgaraei