« لایههای زیرینِ امپراتوری؛ چگونه آمریکا اقتصادِ جهانی را مسلّح کرده است»
4️⃣ از 6️⃣
نکات مهم:
4_ این کتاب در واقع پرداختن به مقولهٔ جاسوسیِ آمریکا از دادههای تراکنشهای مالی و استفادهٔ آمریکا از ابزار تحریم علیه دیگران است. این کتاب توضیح می دهد واشنگتن چگونه از چنین قدرتِ مهیبی برای بسط و گسترش دادنِ اقتدارش در حوزههای پولی و مالی علیه دیگران استفاده میکند ؟ نویسندگان این کتاب با جزئیات نشان می دهند چگونه آمریکا پس از واقعهٔ ۱۱ سپتامبر شروع به استفاده از قدرتِ امپراتوری اش در رصد کردنِ تراکنشهای مالی در دنیا نموده است و چگونه با بهرهگیری از موسسات و نهادهای گوناگون، اقدام به ایجادِ محدودیت برای روسیه و چین کرده است! وادار ساختنِ چین به جدا شدن از اقتصادِ جهانی (توسط آمریکا)، منجر به کاهش رشد اقتصادی جهان خواهد شد. نویسندگان همچنین شرح می دهند که آمریکا (در پوششِ امنیت) ، نظامی را ایجاد کرده است که اغلب از آن سوءاستفاده میشود. واشنگتن، تحتِ لوای « حفاظتِ از آمریکا » به آرامی ولی با اطمینان، شبکههای اقتصادیِ خودش را به عنوان ابزار تسلط بر دیگران گسترش داده است. این کتاب، روشن می سازد که تلاش های آمریکا برای مسلط شدن بر اقتصاد و تراکنش های مالی میتواند باعثِ ویرانیِ گسترده و فراگیر بشود. تجاربِ تحریم کردنِ ایران و شرکت چینی «هوآوی» مصادیقی معتبر از اقدامات واشنگتن در مسلح ساختنِ اقتصاد بوده است چنانکه آمریکا به بهترین شکل و به طرزی عجیب و موفقیت آمیز با بهرهگیری از ۳ عنصرِ امپراتوری یعنی کنترل دلار ، کنترل اطلاعات دادهها و کنترل مالکیت معنوی ...
🆔@USAempireofwar
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ هایی که برای آمریکا (مردم آمریکا) خرج و برای کارخانههای اسلحه سازی آمریکا ( اربابان آن ) صد درصد سود است .
جنگ برای آمریکا یک بازار پربازده است، نه فقط اهداف ترسیم شده بلکه خود نفس جنگ
#امپراتوری_جنگ
🆔@USAempireofwar
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این عددها را حفظ باشید!
#امپراطوری_جنگ
🆔 @USAempireofwar
هدایت شده از رسانه | آیتالله میرباقری
30.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | تئوری تسلیم، مکمل تئوری جنگ (تئوری آمریکا) است!
تئوری جنگ، آنهنگامی موفق میشود که طرفِ مقابلش تسلیم شود.
این تئوری میگوید چون #استکبار_جهانی قدرت و زور دارد، ما باید تسلیمش شویم:
در کفِ شیرِ نرِ خونخوارهای
غیرِ تسلیم و رضا کو چارهای!
#تئوری_مقاومت
#کلیپ
@mirbaqeri_resane
چرا ترامپ در آمریکا محبوب میشود ؟
1️⃣ از 2️⃣
آلفرد ماهان افسر نیروی دریایی آمریکا نویسنده کتاب معروف و تاثیر گذار « تاثیر و قدرت دریایی در تاریخ » خلاصه حرف کتابش که همچون انجیل آمریکا ست این است که آمریکا ابرقدرت است چون جغرافیای پیروز دارد دارای فرٌه ی جغرافیاییست ، او میگوید برتری تمدن دریایی بر تمدن خشکی بلا شک است .
موقعیت دریایی آمریکا از یک سو به خاطر سواحل اقیانوسی از دوسمت شرق و غرب و همچنین دور بودن از مرکز درگیریها از سوی دیگر ظرفیت ابرقدرتی به آمریکا داده و از آنجا که جغرافیا قابل تغییر نیست پس سلام بر قدرت جاودانه ...
این توهم را همه تمدن ها داشته اند ، در گذشته این به عنوان فره ی ایزدی مطرح میشد سرزمین یا قومی که نظر کرده خداست ...
البته او به این مسئله هم اشاره دارد که این جغرافیای دریایی قابل محاصره شدن هم هست فلذا همیشه باید استراتژی آمریکا تهاجمی باشد تا در تنگنای محاصره نیفتد .
بله او درست میگفت جغرافیا قابل تغییر نیست ، تجارت دریایی برتری دارد و ناوگان دریایی قدرتمند با استراتژی تهاجمی به آمریکا برتری و امکان استیلای جهانی داد
اما ...
ادامه در 👇
https://eitaa.com/ommat_Dream/1809
✍️ مهدی اخلاقی
@ommat_Dream
امپراطوری جنگ🇱🇷
🆔@USAempireofwar
امپراطوری جنگ
چرا ترامپ در آمریکا محبوب میشود ؟ 1️⃣ از 2️⃣ آلفرد ماهان افسر نیروی دریایی آمریکا نویسنده کتاب معرو
چرا ترامپ در آمریکا محبوب میشود ؟
2️⃣ از 2️⃣
اما او پیش بینی اقلیم را نکرده بود و همچنین فکر پیشرفت موشک های نقطه زن که ناوهای دریایی را به یک شو نظامی تبدیل کند .
تمام اقلیم شناسان که از قضا عمدتاً هم آمریکایی هستند بیش از دو دهه است که مرتب هشدار میدهند که با تغییر اقلیم و آب و هوا توفان های دریایی و بلایای طبیعی برای ساحل نشینان اقیانوس ها هر روز با سرعت تصاعدی بیشتر خواهد شد ، به خاطر گرم شدن زمین سطح آب اقیانوس ها هر روز بالاتر خواهد آمد و در دهههای پیش رو راه های دریایی پر ریسک و پر هزینه خواهند بود ،در نهایت بسیاری از شهرهای سواحل اقیانوسی کمتر از یک قرن دیگر زیر آب خواهند رفت و در کوتاه مدت خرابی ناشی از سونامی ها و طوفان های دریایی آنقدر زیاد خواهد بود که اقتصاد آنها را به شدت تضعیف خواهد کرد ، درصد رطوبت هوا بالا و بالا تر میرود و موجب باران های سیل آسا میشود .
این بلایای طبیعی خصوصاً در آمریکا به شدت رو به فزونیست ، در یک دهه گذشته شرکت های بیمه مسکن یا ورشکسته شده اند یا مناطق حادثه خیز را ترک کرده ، یا از تعهدات سیل و ... شانه خالی کرده و آنرا شامل بیمه نمیدانند .
به عنوان یک فرد عادی هم اخبار را دنبال کرده باشید حتماً خبرهای سیل و طوفان در آمریکا بسیار به گوشتان خورده ...
هزینههای بازسازی سنگین است و دولت توان جبران آنها را ندارد ، مردم گرفتار و بی خانمان شده ، با تصور هالیوودی از کمک های دولتی و عدم مطابقت با واقعیت، سرخورده و تحقیر میشوند و نارضایتی بالا میگیرد .
اقلیم شناسان سالهاست هشدار میدهند تمدن پانصد ساله دریایی رو به زوال است و ما به نقطه غیر قابل بازگشت رسیده آیم .
به اینها عوامل انسانی مانند سیاست های اقتصادی نئولیبرال ، رسانه و ... هم اضافه میشود تا هر روز وضعیت رفاه تضعیف و اضطراب های عمومی در آمریکا افزایش یابد .
نقش ترامپ چیست ؟
کاراکتر ترامپ برای مردم بحران زده و نگران از آینده که تماشاگر بدتر شدن وضعیت رفاه خود هستند به مثابه ناجیست.
آنها ساختارهای دولتی و سیاسیون را مقصر میدانند فلذا ترامپ به عنوان یک زیرمیز زن و ساختار شکن محبوب میشود .
برای دردهای مزمن ترامپ یک مُسکن است ، اهل قمار و بیزینس ، ملی گرا ، اهل برنامه ها و دست آورد های فوری کوتاه و بازاری ... ترامپ ترجمان آمریکایی نه غزه ، نه لبنان ، جانم فدای ایران است ، کسیست که نگاه های گلوبالیستی آمریکا را مایه شکست میخواند و همه همپیمانان را قلک خود میداند که باید از آنها برداشت کرد یا اگر خالی اند دورشان انداخت ، گاوهای شیری را فقط باید دوشید ...
این حرفها برای عوام جذاب است و دست اورد های کوتاه مدتی هم شاید داشته باشد اما شاخص های کلان امریکا را به شدت تخریب میکند ، مردم در فشار آمریکا توجه ندارند که موجودیت آمریکا به خاطر دست های بلند ، سرکوبگر و فریبکار در تمام دنیاست ، به خاطر وجود اهرم های جهانیست ، ناتو ، دلار ، تسلط بر سازمان های بین الملی ، کنترل رسانه ها و شبکه های ارتباطی ، متحد کردن همپیمانان در راستای منافع آمریکا و ... که از هیچ ثروت خلق میکند البته که بی هیچ هزینه نیست ، مردم عادی این هزینهها را سرمایه گذاری بلندمدت نمی پندارند ، البته که ساختار سرمایه داری ۹۹ درصد آورده ها را میبلعد...
هر چند دموکراتها هم نمیتوانند جلوی این مرگ تدریجی را بگیرند ، چرا که اقلیم و طبیعت قدرتمندتر از انسان است برخلاف تصور هالیوودی که انسان اراده مطلق دارد آنهم در عصر تکنولوژی ، اما تفاوت دموکرات ها در این است که سیاست را کلان میبینند و هرگز منافع بلند مدت و جهانی را قربانی منافع کوتاه مدت و خرد نمیکنند ، همچنین روحیه فریبکاری و ادعاهای آزادی ، حقوق بشر و ... که ملت ها را در مقابل آمریکا رام تر نگه میدارد ،گرچه آنها هم کم اشتباه نبودند.
ترامپ آمده تا برخلاف نگاه عموم مردم آمریکا بلدوزر تخریب آمریکا باشد نه به این معنی که به دنبال منافع ملی آمریکا نیست بلکه به این خاطر که منافع ملی را در چهار چوب مرز هایش میبیند و همپیمانانش را برده هایی که حتی نقش یک ارباب مهربان شرور را نمیتواند بازی کند ، زبانی گزنده و غیر سازگار دارد .
افزایش مشکلات اجتماعی ، بلایای طبیعی و عدم موفقیت در تحمیل اراده در جنگ های قرن بیست و یکم
مسائل اقتصادی و همچنین نگاه های آخرالزمانی و توطعه پردازانه طرفداران ترامپ که روز افزون است او را تبدیل به ناجی کرده است که حالا در سایه این نوع نگاه ، وضعیت پرونده های بیشمار قضایی نه تنها ترامپ را بی اعتبار نمیکند که بر مظلومیت او می افزاید ، چقدر نمایش ترور ترامپ این سناریو را تقویت کرد .
لینک قسمت اول 👇
https://eitaa.com/ommat_Dream/1809
✍️مهدی اخلاقی
@ommat_Dream
امپراطوری جنگ🇱🇷
🆔 @USAempireofwar
هدایت شده از "شهامت پرسش"
در ویراستی خانم تقینیام، گزیدههایی از کتاب تراژدی علم آمریکایی رو بخونید. توصیه میکنم اگه میخواید وضعیت امروز ایالات متحده و چرایی رفتارهای فردی مثل ترامپ رو تحلیل کنید، حتما این کتاب رو مطالعه کنید. به خوبی رابطه دانش و قدرت در این کشور رو به تصویر کشیده.
#تراژدی_علم_آمریکایی
#کلیفورد_کانر
#سوره_مهر
https://virasty.com/Sarbazvelaiattaghiniam/1732956093611992775
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned
هدایت شده از م.ص. صاد
🔸کدام نقطه از فروپاشی سوریه میتواند درسهای مهمی به ما بیاموزد؟
عطف به این مطلب
✍🏼 محمد محمدینیا
در دهههای 1950 تا 1970 میلادی، ابتدا پنتاگوِنِ نظامی آمریکا مناطقی را تصرف میکند یا به آنها یورش میبرد، سپس پنتاگونِ اقتصادی و مالی آمریکا، زمام امر را در دست میگیرد.
در بیشتر موارد، فرقی نمیکند که تهاجم آمریکا، موفقیتآمیز باشد یا ناموفق. در نمونه مهم جنگ 16سالهی آمریکا-ویتنام، حملات و تخریب گستردهی پنتاگوِنِ نظامی، ناموفق است، اما اجماع واشنگتن و موسسات مالیِ پنتاگونِ اقتصادی، پس از خروج ارتش آمریکا، کاری را که نظامیان نتوانستند در ویتنام به نتیجه میرسانند.
الگوی قرن بیستویکم (و اواخر قرن بیستم) متفاوت است: ابتدا پنتاگونِ مالی و رسانهای آمریکا، منطقهی هدف را تصرف و تضعیف میکند، سپس پنتاگوِنِ نظامی آمریکا (یا نیروهای نیابتی -proxy- او) ضربهی نهایی را به شکارِ آسیبدیده و نیمهجان، وارد میکنند.
پ. ن:
1. فیه آیات بینات و ذکری لأولیالالباب
2. ترجمه عکس: تحت برنامه خصوصیسازی و مشارکت [عمومی-خصوصی]، رژیم سوریه باقی منابع دولتی را نیز میفروشد. (روزنامه سوری عنب بلدی، ۷ جولای ۲۰۲۳)
3. برای مطالعه بیشتر، رک:
کتاب «تبار خیزش: مسائل سرمایهداری معاصر در خاورمیانه» نوشته آدام هنیه، انتشارات پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات (1399)
@Andishnaak| اندیشناک | محمدینیا
هدایت شده از اسناد لانه جاسوسی
📌 رونمایی از سایت اسناد لانه جاسوسی
🔹در همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده»، پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
💠 آقای محمدی سردبیر این سایت با اشاره به مطالبه سی ساله رهبر انقلاب مبنی بر اهتمام در مطالعه اسناد لانه جاسوسی، این سایت را تسهیل کننده ارتباط محققان، اصحاب رسانه و عموم مردم با اسناد لانه جاسوسی دانست.
🔻ایشان ادامه داد: اسناد لانه جاسوسی مشتمل بر بیش از چهار هزار عنوان سند در 11 هزار صفحه است که در این سایت دسته بندی موضوعی شده و در بخش «درختواره موضوعی» قابل مطالعه است. بخش «امروز در اسناد» نیز دسترسی به اسناد را بر اساس زمان و تاریخ دلخواه مخاطب، ممکن می سازد.
💥 سوژههای رسانهای و سوژههای پژوهشی، بخش دیگری از سایت هستند که در آن، ایدههایی برای تولیدات رسانهای یا پژوهشی در اختیار علاقمندان قرار بگیرد. دو بخش یادداشتها و پرونده ویژه نیز مطالب قابل توجهی در تحلیل اسناد ارائه کردهاند.
📡پایگاه اینترنتی اسناد لانه جاسوسی👇
usdoc.ir
🔖اسناد لانه جاسوسی در ایتا👇
🆔@USAdoc
هدایت شده از مطالعات راهبردی آمریکا
📣 قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم حوزه مطالعات بینالملل و آمریکا
🔴 سیزدهمین شماره فصلنامه علمی مطالعات راهبردی آمریکا منتشر شد.
♦️ در این شماره میخوانیم:
📚 نظریه دیپلماسی پنهان مقاومتپایه در روابط بینالمل؛ با تأکید بر گذار از نظم سلطهمحور آمریکایی
🖊روح الله قادری کنگاورری
📚 نظم بینالملل آمریکایی در دوره گذار تاریخی؛ احیای امپراتوری در بستر ژئوپلیتیکگرایی
🖊سعید پیرمحمدی؛ علی اکبر جعفری
📚 راهبردهای پیشنهادی اندیشکده رند جهت مقابله با سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران طی سال های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ (بر اساس نظریه تصمیمگیری عقلایی)
🖊بهادر نوکنده؛ امیرهوشنگ میرکوشش؛ محمدفاضل صدری
📚 تحلیل بازنمایی رسانه ای از مواجهه ایالاتمتحده آمریکا با برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران (با تأکید بر تحلیل محتوای اخبار بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال ۱۳۹۸-۱۴۰۱ ه.ش)
🖊فاطمه طاهرخانی
📚 معمای تداوم حضور نظامی آمریکا در عراق و پیامدهای آن برای منافع و امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران
🖊محمد کمالی گوکی؛ سینا علیزاده
📚 تبیین ژئوپلیتیکی حضور ایالات متحده آمریکا در منطقه شاخ آفریقا
🖊میثم میرزائی تبار
📌 اساتید و پژوهشگران محترم جهت مشاهده و دریافت مقالات و همچنین ارسال آثار خود میتوانند به وب سایت فصلنامه مراجعه فرمایند.
https://asr.ihu.ac.ir/
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter