✅️ ولع فتح قله رکوردها هم نمیتواند معنای واقعی زندگی را از ما بگیرد
🔷️ چسبیدن نام یک کشور به یک #ورزشکار بهعنوان نمایندهی مردم در مجامع بینالمللی همان تیغ دو لبهای است که اهمیت رفتار ورزشکاران در مسابقات را چند برابر میکند. ورزشی که میتواند فوکوس صدها دوربین رسانههای مختلف جهان را به سمت خودش بکشد و ذهنیت ما را نسبت به مردم آن کشور تغییر دهد.
🔶️ برای عاشقان فوتبال، مردم #ایتالیا با فریادهای درآمیخته با عشق بازیکنان تیم ملی این کشور در هنگام خواندن سرود ملی کشورشان قبل از آغاز مسابقات به یاد آورده میشوند. به همین خاطر است که فوتبالیها بدون آنکه شناختی از فرهنگ عامهی این کشور داشته باشند، «میهنپرستی» را به بخش مهمی از رفتار شخصیتی ایتالیاییها نسبت میدهند. و دقیقا به همین دلیل است که تصویر حضور #سارا_جوانمردی روی سکوی قهرمانی با نوزاد سهماههاش در مسابقات پاراآسایی اهمیت پیدا میکند. مدال مادری که به گردن فرزندش آویخته شد خیلی بیشتر از تمام افتخارات دیگر ورزشکاران ایرانی دست به دست میشود. آن قاب میرود جزو ماندگارترین قابهای ورزشکاران مسابقات آسیایی.
🔷️ «مادر» بودن از «قهرمان» بودن سبقت میگیرد. نقطهی تمایزی میشود برای ماندگاری مدالی که میتوانست در بین صدها مدال کاروان ایران گم شود. میتوانست بین هزاران قاب مسابقات #هانگژو گم شود اما یک نماد فرهنگی از زن ایرانی آن را ماندگار میکند.
🔶️ درست مثل قابی که ماهها قبل #الهام_فرهمندی بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان ثبت کرد. ورزشکاری که تصمیم گرفت «خانواده» را به شخصیت قهرمانی خودش پیوند بزند و «مادر» بودن را مانعی برای ادامهی مسیر قهرمانی خودش نداند.
🔷️ ورزشکاران زن ایرانی حالا ایستادن روی سکوی قهرمانی در مسابقات مختلف را بهانهای برای نشان دادن فرهنگ یک ملت کردند. اینکه قرار نیست ولع فتح رکوردها بلای جان «زندگی» شود. اینکه مدالها میتواند چیزهای بزرگتر و مهمتری از چند عدد سادهی ثبتشده روی تابلوی نتایج را فریاد بزند. اینکه قهرمانی همهی زندگی یک ورزشکار موفق نیست. حداقل، قهرمانی همهی زندگی یک انسان موفق نخواهد بود.
@vaavmag
✅«اسکار» یک شوی شلخته
🔹مهران مدیری با یک رئالیتیشو به شبکهی نمایش خانگی برگشت. این بار او و تیم سازنده به سراغ یک شوی تلویزیونی مشهور بریتانیایی رفتند و آن را در «اسکار» کپی کردند.
🔸4 چهرهی مشهور مقابل مجری مینشینند و در طول برنامه با چالشهای مختلفی که تیم نویسندهی برنامه طراحی کردند مواجه میشوند. چالشهایی که قرار است به امتیازدهی و رتبهبندی نهایی این چهار نفر ختم شود.
🔹«اسکار» برنامه شلختهایست. شتاب زدگی که که مهران مدیری از آن به عنوان ریتم بالا یاد میکند، باعث شده تا برنامه سر و شکل درستی نداشته باشد. مدیری با اغراقهایش در تیک زدن کنداکتوری که روی تبلت مقابلش قرار دارد، سعی دارد فضای گفتگو بین خودش و مخاطب را گرم کند اما در واقع به سردرگمی بیشتر برنامه کمک میکند. صدای خنده مونتاژشدهی روی تصاویر هم کاملا توی ذوق میزند که ربطی به افراد داخل استودیو ندارد.
🔸اما مهمترین مشکل «اسکار» همان چهرههای تکراری هستند که صدباره در رئالیتیشوهای مختلف حضور داشتند و زیر و بالای آنها را از حفظ هستیم. نیکخواه چه شوخی قرار است انجام دهد که قبلتر در جوکر انجام نداده؟ الیکا عبدالرزاقی چه جذابیتی برای مخاطب دارد وقتی او را در تمام شوهای شبکهی نمایش خانگی تماشا کرده است؟
🔹چالشهای درنظر گرفته شده تا به اینجای برنامه خلاقانه است اما اجرای نیما شعباننژاد که کسی نمیداند در استودیو و کنار مهران مدیری دقیقا چه کاری قرار است انجام دهد، قدرت کمدی کار را کم کرده است. برنامه در این بخشها خیلی ایرانیزه نشده و خب با توجه به تفاوتهای جدی فرهنگ کمدی بین ایران و کشورهای دیگر، خیلی نمیتواند از مخاطب خنده بگیرد.
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷دینداری به روش بلاگرها
🔶️ به جای نماز، تمرین یوگا کن
درادامه بخوانید🔻
@vaavmag
محیط شبکههای اجتماعی مخصوصا #اینستاگرام به حدی ولنگ و باز شده که هر کسی هر چیزی که دلش بخواهد میتواند بگوید و ادعا کند. این روزها که دیگر سبک جدید #دینداری برای کاسبی و پول در آوردن هم باب شده است.
🔽 میزانسن را یک بار با هم مرور کنیم: زنیبدون #حجاب، و حتی بدون رعایت پوشش لازم در پارهای از مواقع، با بکگراندی از طبیعت، جلوی دوربین موبایل حاضر میشود و شروع میکند دربارهی آیهای از #قرآن یا فرازی از دعا تفسیر و تأویل کردن. محتوای حرفها، همان حرفهای صد من یک غاز روانشناسی زرد است: قدر خودت را بدان، تو از همهی کائنات بالاتری، تو خدا را داری و خدا هم به تو فخر میفروشد و بهترین بندهی خدا تویی.
🔽 در این نوع دینداری، نیازی نیست که تو پایبند به #شریعت و احکام باشی. به جای #نماز، سیخکی بشین و چشمهایت را ببند و #مدیتیشن کن و تمرینات یوگا را انجام بده. نه دین با حجاب مخالف است، و نه با #قمار. اینها هم چیزهایی است که لابد آخوندها درآوردهاند و به خورد ملت دادهاند!
✅️ بله، روش خوبی است برای پول درآوردن و تیغ زدن جیب مردم به نام دین. نظر شما چیست؟ آیا این نوع تبلیغ دین درست است یا نادرست؟
@vaavmag
May 11
✅۱۰ تاکتیک مقاومت در برابر ارتش چهارم جهان
🔹بارها گفته شده که مقایسه شیوه نبرد در غزه بدون پیش فرض قرار دادن اینکه یک نیروی کلاسیک و یک نیروی نامتقارن در حال جنگ هستند، غیر ممکن است. حماس میتوانست در همان مرزهای 1948 تا همین امروز هم مقاومت کند و یک سانت خاک به اشغالگر ندهد اما این امر نتیجهای جز انهدام نیروی مقاومت نداشت.
انعطاف پذیری در برابر آتش:
نیروی مقاومت در میدان واقعبین است. اگر حجم آتش بالا باشد، عقب نشینی کرده و مراحل بعدی را اجرا میکند. هدف، حفظ حماس و مقاومت است زیرا هدف دشمن، نابودی حماس است.
🔹هدف؛ عدم تثبیت:
خط قرمز مقاومت اما عدم تثبیت ارتش رژیم در مواضع مستقر است. تثبیت مواضع حتی در اولویت دشمن هم نیست اما هر جا احساس شود دشمن استقرار کامل یافته و آرامش گرفته از رو و زیر زمین یورشهای کشنده پارتیزانی آغاز میشود.
🔹گسترش عرضی؛ هدیه اشغالگر به مقاومت: هر چه دشمن عریضتر و پرحجمتر بازی کند، دایره اهداف یاسین 105، تاندوم و خمپاره 60 توسعه خواهد یافت.
🔹هر میدان مسکونی؛ یک جبهه:
در غزه ما خاکریز و نیروی یکپارچهای نداریم و هر کوچه و خیابان و محله نیروهای مختص به خود را دارد. در تقسیمبندی اتاق عملیات مقاومت، هر گروه رزمی که از 10 نفر فراتر نمیرود یک میدان مسکونی را با وظایفی مشخص در اختیار دارد. تلاش نیز این است که از نیروهای بومی همان محلات استفاده شود.
🔹پویایی، ریکاوری و شارژ مستمر خطوط پدافندی و آفندی:
این گروهها پس از انجام وظایف خود به سرعت پنهان شده و گروه جدیدی جایگزین میشود. این مسئله موجب عدم شناسایی، حفظ نیروها از لحاظ روحی و جسمی و جلوگیری از فرسایش سایر نیروها میشود. در اثر همین تاکتیکها نیز هیچ میدانی از نیرو و تجهیزات خالی نمانده و خطوط به سرعت و با کیفیت شارژ میشوند.
🔹حفظ نیروهای مقاومت:
همانطور که بارها گفته شده، جدای از 10 الی 20 درصد نیرویی که در اثر حملات دشمن از بین رفته و یا آسیب دیده، حماس در میدان از حدود 20 تا 30 درصد توانش استفاده میکند و دهها هزار نیروی مقاومت آماده هر سناریویی هستند. فراموش نکنید، طوفانالاقصی و نبرد فعلی در چند ماه خلاصه نمیشود؛ افق دید حماس چندین ساله است. وقتی دشمن گفته به دنبال نابودی مقاومت است، حفظ مقاومت، هدف اصلی خواهد بود.
🔹اتکا فرماندهی مقاومت به تبادل تجربه و علم: فرماندهان مقاومت خود را بی ایراد نمیدانند و دائما به دنبال توسعه تاکتیکهای عملیاتی، افزایش کیفیت عملیاتهای دفاعی و هجومی، افزایش تلفات دشمن و کاهش تلفات خودی هستند. از این رو تمام گروههای رزمی موظفاند تجارب و نکات خود را به بالا انتقال داده تا روشها آپدیت شوند.
علم، سلطان است و مقاومت در عرصه طراحی میدان خود را از آن بی نیاز نمیداند.
🔹تنوع تاکتیکی در مقابل فقر تاکتیکی حریف:
حکایت رژیم صهیونیستی نیز حکایت تیمی است که بهترین مهرهها را در لبههای تکنولوژی دنیا در اختیار دارد اما تاکتیکی جز حملات گسترده هوایی، تهاجم سریع زرهی و نفر زیر پوشش آتش سنگین توپخانه و هوایی و سپس تخریب سیستماتیک زیرساختها ندارد؛ منابع میدانی در غزه میگویند دیگر حتی اهالی و مردم غزه نیز به تاکتیکهای رژیم پی بردهاند.
🔹صبر:
ترجمه این واژه همین است که هر روز در نقشههابخش بیشتری در تسلط رژیم نمایش داده میشود، اما چند روز بعد بیشترین تلفات ارتش کودک کش دقیقا در مناطق فتح شده چندین روز قبل است.
🔹بازسازی در سایه جنگ:
همه این مسائل باعث نشده تا آن نیروها، تجهیزات یا تونلهای آسیبدیده(در مورد ۶) به همان شکل باقی بمانند بلکه بازسازی سلولها و تونلهای ضربه خورده در جریان است.
منبع:مُحَلِّل
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اگر میخواهید عقلتان را از دست ندهید، تایملاینتان را تنظیم کنید
✍️ سارا مصطفوی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔶️ ما انسانهای محبوسشده در الگوریتم آدمهای فضای مجازی هستیم. آنها برای ما تصمیم میگیرند که چگونه فکر کنیم، چگونه غذا بخوریم و چگونه بپوشیم؟
🔷️ اگر روزگاری میگفتند که آدمهای دور و برمان مهمترین عامل حال و روز خوب و بدمان هستند حالا باید از دنبالکنندگان اکانت فضای مجازیمان بترسیم. از آنهایی که حال و روزشان وسط تایملاین فضای مجازیمان پهن است و خب مدیران پلتفرمها به عنوان «دیکتاتورهای مجازی» به کمک همین افراد به ما القا میکنند که باید چه چیزی را ببینیم، چه چیزی را لایک کنیم و از چه چیزی متنفر باشیم.
🔶️ الگوریتم تمام شبکههای مجازی را مرور کنید. همهی آنها تشنهی لایک هستند. در تمنای دیده شدن دست به هر کاری میزنند. سعی میکنند شما را در معرض محتوایی قرار دهند که خودشان میخواهند. شما را محکوم به تماشای آن چیزی میکنند که اصطلاحا «وایرال» شده است و خب طبیعی است که احساسات شما را با همین یک رفتار ساده تحت کنترل بگیرند. در مقابل تا دلتان بخواهد نمونهی محتوای متفاوت از سیاستهای شبکههای اجتماعی وجود داشته که آنها به کمک همین الگوریتم از صفحهی موبایلهایمان پاک کردند و اجازهی نفس کشیدن به آن را هم ندادند. به همین خاطر بارها در برآیندها و تحلیلهایمان گول همین مهندسی محتوایی را خوردیم که مقابل چشممان قرار دادند.
🔷️ مهمترین نکته این است که ما باید بیشتر از هر کسی نگران سلامت روان خودمان باشیم. نگران احساساتی که درست یا غلط به ما القا میشود تا بتوانند بر روی آن موج سواری کنند.
🔶️ حالا یکبار دیگر دست به موبایل شوید و محتوای تایملاینتان را هرس کنید. شاید با چند کلیک ساده بتوانید دلیل کنترل حال و احوالتان را دوباره در دست بگیرید. یا حداقل بگذارید اینجور بگوییم که با پاکسازی محتوای آنها شاید کمتر در خطر حمله محتوای نامناسب دیگران قرار بگیرید.
@vaavmag
May 11
May 11
May 11
May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مراقب پیامهایی که به فرزندان میدهید باشید!
🔸چگونه پدر و مادرها با نحوهی رفتار خود میتوانند سرنوشت و آیندهی کودکان خود را تغییر دهند؟ ویدئو را تا آخر ببینید.
🔹برگرفته از متنی از دکتر امید امانی
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بتراش و خوشگلم کن
✍مریم مؤمن
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
✅بیماری «خودزشتانگاری اسنپچت» نیاز به رمزگشایی عجیب و غریبی ندارد. داستان کاملا مشخص است. فیلترهای مجازی روی صورت آدمها، بخشی از نیاز به جراحی صورت و تبدیل شدن به آدمی با چهرهی جدید را در افراد بهوجود میآورد. این موضوع مختص به ایران هم نیست. به همین خاطر مثلا سال ۲۰۱۷، یک بررسی از تعدادی جراح پلاستیک صورت در دنیا نشان داد که مراجعان ۵۵ درصد از این جراحان از آنها درخواست کرده بودند صورتشان را بهگونهای اصلاح کنند که سلفیهایشان در #شبکههای_اجتماعی جذاب شود.
🔹️بخش زیادی از این داستان مربوط به چرخهی اقتصادی است. مربوط به پولی که باید برای بازار #زیبایی هزینه شود. بازاری که از همان فرمول سادهی عرضه و تقاضا پیروی میکند. به همین خاطر با وجود تمام مشکلات اقتصادی، همچنان ایران به عنوان پایتخت #عمل_زیبایی بینی شناخته میشود.
🔸️آمارها نشان میدهد که در سالهای اخیر تقاضای مردان برای عمل زیبایی بینی ۲۰ درصد کل تقاضای بازار شده است. این دقیقا همان تقاضای قاتلی است که از آن حرف میزدیم. احساس نیاز به زیبایی کاذب و مصنوعی را در ما بهوجود آوردند، یک شابلن را در ذهنمان ساختهاند و همه چیز دست به دست هم دهد تا ما از خودمان ناراضی شویم و به سوی ایدهآل ذهنی ساختگی فرار کنیم.
🔹️به همین خاطر است که هر سال تب یک عمل زیبایی جدید را داغ می کنند. حالا دیگر بینی از مد افتاده است و نیاز به لیفت صورت، تزریق بوتاکس و... را در آدمها بهوجود آوردهاند. کوچ از زیبایی زنانه به سوی زیبایی مردانه هم زاییدهی همین افزایش تقاضا در بازار است. درست برعکس رفتاری که در تبلیغات استفاده از دخانیات صورت گرفت تا مخاطبان زن را هم وارد بازار دخانیات کرده و گردش مالی این بازار را هم چاق کنند.
🔸️اگر یک روز تصمیم به #عمل_زیبایی گرفتید، قبل از هر رفتاری با خودتان خلوت کنید، ببینید که چقدر از این حس عدم رضایت تحمیلی است، چقدر واقعا از ظاهر خودتان راضی نیستید و البته چقدر قرار است در این بازی بیانتهای زیبایی که برایمان ساختهاند رقابت کنیم؟
@vaavmag
May 11
✅چند برش کوتاه و بدون توضیحات اضافی درباره اینکه:
🔹چرا از رفتن شاه خوشحالیم؟
درادامه بخوانید🔻
@vaavmag
✅چرا از رفتن شاه خوشحالیم؟
🔹️اسدالله علم را کمتر کسی است که نشناسند. یکی از مهمترین چهرههای سیاسی دوران محمدرضا پهلوی، و وزیر دربار و نخستوزیر ایران از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۲. هرچند او از روزی که وارد سیاست شد، عادت به ثبت خاطرات روزانه داشت اما امروز بیشتر خاطرات مربوط به ده سال از دوران حضورش به عنوان وزیر دربار در دسترس است که این خاطرات در ۷ جلد منتشر شده است. بخشهایی از این خاطرات را در این پست با هم مرور میکنیم.
🔸️امروز چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۴۷ شاهنشاه خیلی سر حال بودند. در نتیجه عرایض من اغلب قبول شد! این یکی از معایب بسیار بزرگ حکومت فردی است. من چه میدانم که روز قبل آیا مزاج شاه عمل کرده یا احیانا با ملکه دعوا کرده بودند یا نه! حرف بر سر سیستم است. بدبختانه یا خوشبختانه در ایران هم به این زودیها غیر از سیستم فعلی عملی نیست.
🔹ظهر پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۵۳ جلسه هیئت امنای خانههای فرهنگ روستایی بود. جای بسی تأسف من شد که وقتی جویا شدم در دهات چه قدر برق و آب آشامیدنی داریم معلوم شد یک درصد روستاهای ایران آب آشامیدنی تمیز دارند و چهار درصد روستاها برق دارند! خیلی عجیب است و جای تأسف.
🔸صبح یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۵۴ شرفیاب شدم. عرض کردم قرارداد شرکت انگلیسی کاستین در چابهار یک نوع غارت است. یعنی آنها ما را غارت میکنند. چیزی نفرمودند. من فکر میکردم فوری به من بفرمایند جلوی آن را بگیر! فرق معامله در حدود ۶۰۰ میلیون دلار است. شاید چون انگلیسیها برای ما واسطه اضافه استخراج نفت شدهاند، شاهنشاه میخواهند اینجا کمک کنند و این لقمه را به آنها بخورانند.
🔹سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۴۹ شورای امنیت به اتفاق آرا میل مردم بحرین را در داشتن استقلال کامل تصویب کرد. نماینده ایران هم فوری آن را پذیرفت. خندهام گرفته بود. گوینده رادیو تهران طوری با غرور این خبر را میخواند که گویی بحرین را فتح کردهایم! ولی این خنده به آن معنی نیست که من با این کار مخالفت دارم.
🔸دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۵۱ ناهار مهمان سفیر انگلیس بودم. میگفت خیلی حالات شاهنشاه به دوگل(رئیس جمهور فرانسه) شبیه است. دوگل میگفت فرانسه یعنی من، شاهنشاه هم همین را میگوید. گفتم همین طور است. چندی پیش که من کاخ کیش را به نام شخصیِ شاه ثبت کردم، شاه سند را پیش من پرتاب کردند و فرمودند مگر میخواهی فقط یک وجب خاک ایران مال من باشد؟ تمام ایران مال من است. پسر من هم اگر شاه مقتدری شد، همه چیز مال اوست.
🔹چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۵۲ شرفیاب شدم. راجع به یک معامله عرض کردم که فلان کس یک میلیون دلار حق معامله میخواهد از طرف ما بگیرد. با کمال تعجب دیدم اجازه دادند. بعد پیش خودم این مطلب را تجزیه تحلیل کردم دیدم شاه انسان کاملی است. حتما میخواهد به این شخص کمک بشود!
@vaavmag
May 11