🔶️ ما انسانهای محبوسشده در الگوریتم آدمهای فضای مجازی هستیم. آنها برای ما تصمیم میگیرند که چگونه فکر کنیم، چگونه غذا بخوریم و چگونه بپوشیم؟
🔷️ اگر روزگاری میگفتند که آدمهای دور و برمان مهمترین عامل حال و روز خوب و بدمان هستند حالا باید از دنبالکنندگان اکانت فضای مجازیمان بترسیم. از آنهایی که حال و روزشان وسط تایملاین فضای مجازیمان پهن است و خب مدیران پلتفرمها به عنوان «دیکتاتورهای مجازی» به کمک همین افراد به ما القا میکنند که باید چه چیزی را ببینیم، چه چیزی را لایک کنیم و از چه چیزی متنفر باشیم.
🔶️ الگوریتم تمام شبکههای مجازی را مرور کنید. همهی آنها تشنهی لایک هستند. در تمنای دیده شدن دست به هر کاری میزنند. سعی میکنند شما را در معرض محتوایی قرار دهند که خودشان میخواهند. شما را محکوم به تماشای آن چیزی میکنند که اصطلاحا «وایرال» شده است و خب طبیعی است که احساسات شما را با همین یک رفتار ساده تحت کنترل بگیرند. در مقابل تا دلتان بخواهد نمونهی محتوای متفاوت از سیاستهای شبکههای اجتماعی وجود داشته که آنها به کمک همین الگوریتم از صفحهی موبایلهایمان پاک کردند و اجازهی نفس کشیدن به آن را هم ندادند. به همین خاطر بارها در برآیندها و تحلیلهایمان گول همین مهندسی محتوایی را خوردیم که مقابل چشممان قرار دادند.
🔷️ مهمترین نکته این است که ما باید بیشتر از هر کسی نگران سلامت روان خودمان باشیم. نگران احساساتی که درست یا غلط به ما القا میشود تا بتوانند بر روی آن موج سواری کنند.
🔶️ حالا یکبار دیگر دست به موبایل شوید و محتوای تایملاینتان را هرس کنید. شاید با چند کلیک ساده بتوانید دلیل کنترل حال و احوالتان را دوباره در دست بگیرید. یا حداقل بگذارید اینجور بگوییم که با پاکسازی محتوای آنها شاید کمتر در خطر حمله محتوای نامناسب دیگران قرار بگیرید.
@vaavmag
May 11
May 11
May 11
May 11
May 11
21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷مراقب پیامهایی که به فرزندان میدهید باشید!
🔸چگونه پدر و مادرها با نحوهی رفتار خود میتوانند سرنوشت و آیندهی کودکان خود را تغییر دهند؟ ویدئو را تا آخر ببینید.
🔹برگرفته از متنی از دکتر امید امانی
@vaavmag
May 11
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بتراش و خوشگلم کن
✍مریم مؤمن
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
✅بیماری «خودزشتانگاری اسنپچت» نیاز به رمزگشایی عجیب و غریبی ندارد. داستان کاملا مشخص است. فیلترهای مجازی روی صورت آدمها، بخشی از نیاز به جراحی صورت و تبدیل شدن به آدمی با چهرهی جدید را در افراد بهوجود میآورد. این موضوع مختص به ایران هم نیست. به همین خاطر مثلا سال ۲۰۱۷، یک بررسی از تعدادی جراح پلاستیک صورت در دنیا نشان داد که مراجعان ۵۵ درصد از این جراحان از آنها درخواست کرده بودند صورتشان را بهگونهای اصلاح کنند که سلفیهایشان در #شبکههای_اجتماعی جذاب شود.
🔹️بخش زیادی از این داستان مربوط به چرخهی اقتصادی است. مربوط به پولی که باید برای بازار #زیبایی هزینه شود. بازاری که از همان فرمول سادهی عرضه و تقاضا پیروی میکند. به همین خاطر با وجود تمام مشکلات اقتصادی، همچنان ایران به عنوان پایتخت #عمل_زیبایی بینی شناخته میشود.
🔸️آمارها نشان میدهد که در سالهای اخیر تقاضای مردان برای عمل زیبایی بینی ۲۰ درصد کل تقاضای بازار شده است. این دقیقا همان تقاضای قاتلی است که از آن حرف میزدیم. احساس نیاز به زیبایی کاذب و مصنوعی را در ما بهوجود آوردند، یک شابلن را در ذهنمان ساختهاند و همه چیز دست به دست هم دهد تا ما از خودمان ناراضی شویم و به سوی ایدهآل ذهنی ساختگی فرار کنیم.
🔹️به همین خاطر است که هر سال تب یک عمل زیبایی جدید را داغ می کنند. حالا دیگر بینی از مد افتاده است و نیاز به لیفت صورت، تزریق بوتاکس و... را در آدمها بهوجود آوردهاند. کوچ از زیبایی زنانه به سوی زیبایی مردانه هم زاییدهی همین افزایش تقاضا در بازار است. درست برعکس رفتاری که در تبلیغات استفاده از دخانیات صورت گرفت تا مخاطبان زن را هم وارد بازار دخانیات کرده و گردش مالی این بازار را هم چاق کنند.
🔸️اگر یک روز تصمیم به #عمل_زیبایی گرفتید، قبل از هر رفتاری با خودتان خلوت کنید، ببینید که چقدر از این حس عدم رضایت تحمیلی است، چقدر واقعا از ظاهر خودتان راضی نیستید و البته چقدر قرار است در این بازی بیانتهای زیبایی که برایمان ساختهاند رقابت کنیم؟
@vaavmag
May 11
✅چند برش کوتاه و بدون توضیحات اضافی درباره اینکه:
🔹چرا از رفتن شاه خوشحالیم؟
درادامه بخوانید🔻
@vaavmag