4_5918274537987770028.mp3
35.55M
#مردم_سالاری_دینی و #لیبرال_دموکراسی
#مناظره
#کرسی_آزاد_اندیشی
👤استاد محمد حسن وکیلی
👤دکتر داوودی
دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
▫️WWW.MHVA.IR
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
30 May, 09.02.mp3
53.11M
#فقه_الحدیث
#روایات_وسائل
بررسی روایات کتاب وسائل؛ کتاب الطهاره | جلسه هجدهم، ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳
استاد حسینینسب
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
برهان منکران مرجعیت علمی قرآن مستدل نیست
حجتالاسلام و المسلمین محمدصادق یوسفی مقدم؛ رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن، در نشست علمی «واکاوی و نقد دیدگاههای عدم مرجعیت علمی قرآن کریم» که از سوی این پژوهشکده برگزار شد با بیان اینکه برخی قائل به مرجعیت علمی قرآن کریم نیستند، گفت: دیدگاههای عدم مرجعیت علمی قرآن بحث جدیدی نیست و بسیاری از سخنان متجددین ریشه در سخنان متقدمین دارد و با ادبیات جدیدتری این سخنان بیان شده است و البته حرفهای اضافهتری هم دارند. قدما از روی دلسوزی و نه عناد با قرآن این بحث را مطرح کردهاند.
مشاهده متن خبر
https://takl.ink/Isca.ac.ir
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
خودسازی و جامعهسازی در مسیر سعادت
دکتر #شریف_لکزایی در گفتگو با فکرت
#حکمت_متعالیه را نباید صرفاً یکسری انتزاعیات نظری دانست؛ این گفتمان توان تعیین مسیر زیست انسانی را دارد. به نظر #ملاصدرا کار حکمت، ایلاد و ایجاد است؛ یعنی کسی که منتسب به این #حکمت است اولاً باید در درون خودش یک سازندگی داشته باشد و ثانیا بتواند نظام معاش و نجات معاد را رقم بزند.
به نظر من اگر بخواهیم به نظریه آرمانشهر صدرا برسیم، کلیدیترین مفهوم، واژه سعادت است. باید مشخص شود که سعادت از منظر ایشان چه تقریری دارد و در بطن چه مدلی از زیست فردی و اجتماعی محقق خواهد شد.
مطالعه کامل گفتگو در «وبگاه فکرت»
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
فقه، واقعگرایی و علوم اجتماعی.MP3
33.08M
النكات_في_المنطق_والفلسفة_نصير_الدين_الكاشاني.pdf
1.91M
عنوان الكتاب: النكات في المنطق والفلسفة
المؤلِّف: نصير الدين الكاشاني
https://eitaa.com/Logicandphilosophy
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
چیستی فقه حکمرانی .mp3
42.78M
چیستی فقه حکمرانی
استاد خسروپناه
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh
چيستي جسم، مکان، خلا.mp3
36.84M
معرفی کتاب تم هایی از فلسفه ابن سینا اثر نصیر موسویان
کتاب حاضر دربردارندۀ ترجمۀ ۵ مقالۀ انگلیسی، ۲ پیوست فارسی، و ۱ مقالۀ فارسی به قلم نصیر موسویان است. نویسنده در این مقالات، جز در موارد معدود، خود را به ادبیات ابنسیناپژوهی در زبان انگلیسی و در دورۀ معاصر محدود کرده است. به سخن دیگر، بررسی تفاسیر فلسفۀ ابنسینا در فارسی، عربی، لاتین یا سایر زبانها را در نظر نداشته است.
کتاب ذیل سه بخش کلی سامان یافته است: ۱-شناخت؛ که شامل دو مقاله با عنوان «ابن سینا، تجربه گرایی و عقل گرایی» و «قضایای اولیه: بخشی از بنیاد دانش» است. ۲-ذهن؛ که شامل دو مقاله با عنوان «پیدایش نفس و رابطۀ آن با بدن» و «خودآگاهی و انواع آن» است. ۳- زبان؛ که شامل دو مقاله با عنوان «سمانتیک “معنا”» و «گفتار در باب بعضی از آنچه نیست» است.
➖➖➖➖➖
🗳@vajeazeh