✍️ پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله به من خبر داد که شيطان و سران اصحابش شاهد بودند که پيامبر اکرم در روز غدير خم مرا به امر خداوند عز و جل، به امامت و خلافت بر مردم و براي مردم نصب کرد و به آنها خبر داد که من نسبت به آنها از خود آنها سزاوارترم و به آنها فرمود تا حاضران به غائبان برسانند و همه سران و شيطانهاي ابليس گرد او آمدند و گفتند: همانا اين امّت، مرحومه و معصومه است و نه تو و نه ما را بر آنها راهي نيست. همانا پيشوا و پناهگاه خود را پس از پيغمبرشان دانستند.
منبع: کافي، جلد 8 صفحه 183
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنان تکان دهنده و اعترافات تلخ شیخ طارق یوسف المصری (عالم و دعوتگر اهل سنت) در مورد حدیث غدیر! 🎤 شيخ طارق يوسف المصري : به خداوند قسم ما امتي هستيم که علي [عليه السلام] را تنها گذاشتيم!/ برخي از صحابه پس از غدير بر ضد حضرت علي توطئه کردند و ايشان را از خلافت کنار گذاشتند و راه بغض و کينه را نسبت به وي در پيش گرفتند!
(507) از شيخ (بن عثيمين) در مورد اين سخن انسان که ملَک را مخاطب قرار داده و بگويد «يا مولاي» سوال شده است.
(بن عثيمين) پاسخ داده است که : ولايت بر دو قسم است:
اول: ولايت مطلقه و اين متعلق به خداوند است مانند سيادت و سروري مطلق.و ولايت خداوند به معناي عام شامل هر انساني است و خداون فرموده است : « ثُمَّ رُدُّوا إِلَى اللَّهِ مَوْلَاهُمُ الْحَقِّ أَلَا لَهُ الْحُکْمُ وَهُوَ أَسْرَعُ الْحَاسِبِينَ» بنابراين طبق آيه خداوند ولايت را بر اين افترا زنندگان قرار داده است و اين ولايت عام است.اما به معناي خاص اين ولايت متعلق به مؤمنين با تقواست.خداوند فرموده است: « ذَلِکَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْکَافِرِينَ لَا مَوْلَى لَهُمْ» و همچنين فرموده است: «أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا وَکَانُوا يَتَّقُونَ» و اين ولايت خاصه است.
دوم: ولايت مقيدهي مضافه، اين نوع ولايت براي غير خداست و در لغت معاني زيادي دارد که از جمله ي آن «ناصر» و «متولي امور» و «سيد» مي باشد.خداوند فرموده است : « وَإِنْ تَظَاهَرَا عَلَيْهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِيلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ» و پيامبر فرموده اند : « من کنت مولاه فعلي مولاه» و همچنين فرموده اند : « إنما الولاء لمن أعتق» و بر اين اساس مشکلي نيست در صورتي که محذور مانعي در کار نباشد کسي به مَلَک ، «مولاي» به معناي «سيدي» بگويد.
منبع: العثيمين، محمد بن صالح بن محمد (المتوفى 1421 هـ)، مجموع فتاوى ورسائل فضيلة الشيخ محمد بن صالح العثيمين، ج3، ص 136 و 137 و ج10
اعتراف امیر صنعانی (عالم سلفی العقیده و از طرفداران محمد بن عبدالوهاب) به دلالت حدیث غدیر بر مقام خلافت و ولایت #امیر_المومنین علیه السلام
قبلا گفته شد که لفظ «مولي» در بين چند معنا مشترک است و کساني که گفته اند مقصود از «مولي» در اينجا آن است که علي بن ابي طالب متولي امور کساني مي شود که من متولي امورشان بودم از مقصود دور شده اند بلکه بر اساس ظاهر حديث مقصود آن است که آن چه از مقام و مرتبه ي ولايت که براي من (پيامبر (ص)) ثابت شده براي علي نيز برقرار است مگر آن چه که مختص به نبوت باشد.
الأمير الصنعاني، محمد بن إسماعيل (المتوفي 1182هـ)، التنوير شرح الجامع الصغير، ج7، ص337، المحقق: د. محمَّد إسحاق محمَّد إبراهيم، الناشر: مکتبة دار السلام، الطبعة: الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
(من کنت وليه) يعني هر آن کس که من نسبت به او سزاوارتر و اولي بوده ام همانطور که در قرآن کريم آمده است: {النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ} [الأحزاب: 6]، بنا بر اين علي بن ابي طالب «ولي» او يعني اولاي نسبت به او و سزاوارتر نسبت به اوست و مراتب اين نوع از ولايت منحصر در مساله ي خاصي نيست و موارد فراواني بر اساس اين حديث و حديث اول بر مسلمانان نسبت به او (علي بن ابي طالب) واجب مي گردد از جمله وجوب موالات علي بن ابي طالب و فرمانبرداري از وي و رجوع به او ...
منبع: الأمير الصنعاني، محمد بن إسماعيل (المتوفي 1182هـ)، التنوير شرح الجامع الصغير، ج10، ص387، المحقق: د. محمَّد إسحاق محمَّد إبراهيم، الناشر: مکتبة دار السلام، الطبعة: الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
👈 پیامبر (صلی الله علیه و آله) خطاب به صحابه: شما در رسیدن به فرمان روایی و خلافت حرص خواهید ورزید و در روز قیامت پشیمان خواهید شد! (مصادر مخالفین شیعه) ✍️ ابوهريره از پيامبر نقل مي کند که ايشان فرمودند: شما در رسيدن به امارت و فرمان روايي حرص خواهيد ورزيد و در روز قيامت پشيمان خواهيد شد.چه نيکوست شير دهنده ي نوزاد و چه بد است بازدارنده ي نوزاد از شير.
منبع: البخاري الجعفي، محمد بن إسماعيل أبو عبدالله (المتوفى 256هـ)، الجامع الصحيح المختصر، ج5، ص148؛ ح7148، تحقيق: شعيب الأرنؤوط - عادل مرشد، الناشر : دار الرسالة العالمية، الطبعة : الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
هدایت شده از دانستنی
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوایل ژانویه 2020 میان وسایل شخصی «گوته» ادیب، فیلسوف و نقاش آلمانی، دست نوشته های عجیبی پیدا شد که تعجب همه را برانگیخت.
🔸 اصرار گوته بر نوشتن و تکرار یک جمله بسیار بهت آور است «علی ولی الله».
هدایت شده از نی نوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از جهاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ارتباط عجیب شهید کرو لال با امام زمان عج
💠 آیت الله بهجت :
💥انسان اگر هر یک از مشاهده مشرّفه را طواف کند ، همه مشاهد را در همه جا زیارت کرده است .
📚 در محضر بهجت ، ج۲ ، ص۴۰۰
✍️امام رضا علیه السلام:
مَثَل مؤمنین در قبول ولایت امیرالمومنین همانند سجده ملائکه برای حضرت آدم است، و مثل کسانی که ولایت امیرالمؤمنین را در روز غدیر نپذیرفتند همانند عدم سجده ابلیس بر آدم است.
📚الاقبال ج٢ ص ٢٠۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نزدیک ترین مکان به پیکر مطهر ابا عبد الله الحسین علیه السلام در عملیات شمع کوبیحرم مطهر توسط ستاد بازسازی عتبات
✍️رسول خدا(ص)فرمودند:
اگر درختان قلم و درياها مركب و جنيان حسابگر و آدميان كاغذ ؛ نميتوانند فضائل علے بن ابی طالب را بشمارند. شكی نيست كه فضيلتها و حالات او را از نظر شرف و کمال جز خدای سبحان و رسولش نميداند ...
📚 ارشاد القلوب جلد۲
علی دلدارِ ربّ العالمین است
تمامِ عشقِ خَتم المُرسلین است
پیامِ صاحبِ قرآن همین است
فقط حیدر امیرالمومنین است
هدایت شده از ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 او حواسش به ما هست»
👤 آیتالله #بهجت
🎤 ماجرای شخصی که برای مشکلات اقتصادی به امام زمان متوسل شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ناگفتههای زندگی امام کاظم (ع) از زبان رهبر انقلاب؛
خیال میکنیم امام کاظم(ع) یک آقای بیسر و صدایِ سر به زیر بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تمسک به محبت امیرالمومنین (ع) اصلًا معنا هم ندارد!
🎙 #امام_خمینی:
💬 تمسک به ولایت امیرالمومنین چی هست؟ آن هم تمسک به ولایت امیرالمومنین در روزی که ولایت به همان معنای واقعی خودش بوده است، نه تمسک به محبت امیرالمومنین، تمسک به محبت اصلًا معنا هم ندارد.
💬 تمسک به مقام ولایت معنایش این است که چنانچه #حکومت تشکیل شد، آن #عدالتی که امیرالمومنین اجرا میکرد، این هم به اندازه قدرت خودش اجرا کند.
💬 به مجرد اینکه ما بگوییم ما متمسک هستیم به امیرالمومنین، این کافی نیست. چنانچه امیرالمومنین الگو نباشد، هزار مرتبه هم روزی بگوید «خدا ما را از متمسکین قرار داده است»، جز یک کذبی چیزی نیست.
هرگاه به هر
امامی سلام دهید
خــــــود آن امام جواب
ســـــــلام تان را میدهـــــد...❣️
ولی اگر کسی بگوید:
❣️ “السلام علیک یا فاطمه الزهرا”❣️
همهی امامان جواب میدهند …
میگویند: چه شده است که این
فرد نام مادرمان را برده است !؟
السلام علیکِ
یا فاطمهُ الزهراء(س)
تا ابد این نکته را انشا کنید
پای این طومار را امضا کنید
هر کجا ماندید در کل امور
رو به سوی حضرت زهرا کنید...
🌹السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)🌹
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ نَبِيِّ اللَّه🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ حَبِيبِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَلِيلِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ صَفِيِّ اللَّهِ🌹السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِينِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِيَاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلائِكَتِه🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِيَّةِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ🌹 منَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللَّهِ وَ خَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ🌹
❤️🍀اللّهُمَ
💙🍀صلَّ
💗🍀علی
💜🍀محَمَّدٍ
💛🍀وآلِ
💖🍀 محَمَّد
💙🍀وعَجِّل
💖🍀فرَجَهُم
❤️🍀و اَهلِک
💜🍀عدُوَّهُم...
https://eitaa.com/yaZahra1224
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استاد #رائفی_پور
📝 « چرا از اول محرم مشکی میپوشیم؟ »
هدایت شده از ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅علامه بهلول در مورد زمان ظهور فرمودند : سال ۱۴۰۰ شمسی جهان به دست(حکومت) امام زمان علیه السلام است
🔵این پیشگویی از این عبد صالح خدا دقیقا مانند پیشگویی علامه قندهاری است که در مورد #ظهور فرمودند: از سال ۱۴۰۰ در سال ۱۴۰۰
✍️چیزی تا ظهور نمانده باید معرفتمان را نسبت به حضرت بالا ببریم تا در زمان حضورشان فرمانبر محض بدون چون و چرا باشیم
🔰اسلام را تا حالایی که شما میبینید، اینجا ما نشستهایم، سید الشهدا(ع) زنده نگه داشته است.
📅 امام خمینی(ره) | ۳۰ مهر ۱۳۵۸
🌷 امام صادق (علیه السلام) :
☘️ یسألُ المَیِّتُ فی قَبرِهِ عن خَمسٍ : عن صَلاتِهِ، وزَکاتِهِ، وحَجِّهِ، وصیامِهِ، ووَلایَتِهِ إیّانا أهلَ البَیتِ، فتَقولُ الوَلایةُ مِن جانِبِ القَبرِ للأربَعِ : ما دَخَلَ فِیکُنَّ مِن نَقصٍ فَعلَیَّ تَمامُهُ
☘️ از مرده در گورش پیرامون پنج چیز سؤال میشود : از #نمازش ، #زکاتش ، #حجّش ، #روزه اش و #ولایتش نسبت به ما خاندان.
👌 پس ، ولایت از گوشه قبر به آن چهار چیز گوید : هر یک از شما کم و کاستی داشتید ، کامل کردن آن به عهده من.
📚 منتخب میزان الحکمة ص ۴۵۶
💥 ماه محرم یک فرصت استثنائی است.
💥 در ماه محرم، دو رزق اصلی تقسيم میشود: رزق بُكاء و رزق زيارت.
💠 #استاد_میرباقری:
«يكي از فرصتهاي استثنايي كه خداي متعال در طول سال قرار داده و رزقهاي خاصي در آن تقسيم ميشود، دهه محرم است. اين ایام، أيام معلومهاي است كه رزقهايي در آن تقسيم ميشود و انسان بايد خودش را براي برخورداري از اين رزقها مهیا کند.
در ماه محرم دو رزق اصلي تقسيم میشود: یکی #رزق_بكاء و دیگری #رزق_زيارت. در این ایام انسان باید به نقطهاي برسد كه اهل بكاء و اهل حزن بشود و واقعاً بتواند براي اهل بيت(ع) گریه کند و مصداق «يَحزَنون لِحُزنِنا» شود. اگر اين رزق را به انسان دادند خيلي بركات دارد، ازجمله اینکه انسان را به معيت و همراهي معصوم ميرساند.
رزق دیگر، رزق زيارت است، چه از راه نزديک، چه از راه دور. لذا باید خودمان را مهيا و تنظيم كنيم و توسل پیدا كنيم كه انشاءالله به ما اجازه ورود به محرم را بدهند.
فضاي محرم فضایی است که يك عدهأي اصلا واردش نمیشوند! مثل نماز ميماند. يك عدهاي أصلا نماز نميخوانند و يك عدهأي نماز ميخوانند ولی وارد نماز نميشوند؛ یعنی از اول تا آخر نمازشان در مدرسه و بازار هستند! محرم هم همینطور است، يك عدهاي أصلا وارد محرم نميشوند و يك عدهاي وارد فضاي محرم ميشوند. يك اجازه ميخواهد. انشاءالله حضرت زهرا(س) به ما اجازه دهند وارد شويم و اين دو تا رزق را كه يكي رزق بكاء و دیگری رزق زيارت است درك کنیم. بعضيها در این ایام، رزق بكائشان را ميگيرند و اهل حزن میشوند و حزن عاشورايي در وجودشان ميآيد.»
💥 چهار شرطِ همراهی با کاروان امام حسین(ع)
«سیدالشهدا(ع) وقتی میخواستند در روز هشتم ذیالحجه ( روز ترویه) از مکه بیرون بیایند، یک خطبهای دارند که ظاهرِ آن، خطاب به کسانی است که در سال ۶۰ هجری در مکه هستند و حضرت دارند آنها را دعوت میکنند، ولی خطابِ ایشان عام است و همۀ ما هم گویا مخاطبِ این خطابِ حضرت هستیم. اگر اجابت کنیم حضرت از ما هم دستگیری میکنند و ما را هم به کاروان خودشان ملحق میکنند؛ حضرت میفرمایند:
«مَنْ كَانَ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا».
در همین فراز کوتاه، چهار شرطِ همراهی با کاروان عاشورا ذکر شده است:
🔹 شرط اول: از جان گذشتن
«بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَه». این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خودش عبور کرده باشد. اگر کسی میخواهد با امام حسین حرکت کند، باید جانش را در کفِ دست بگیرد و همه سرمایهاش را بیاورد. کسی که به تعلقات خودش چسبیده، و به مالش، به زندگیاش، به جانش علاقمند هست و میخواهد اینها را حفظ کند، نمیتواند به این کاروان راه پیدا کند.
امام حسین(ع) با همه سرمایۀ ما کار دارند. با خودِ ما کار دارند؛ میخواهند این جان را از ما بگیرند و به خدا برسانند؛ کسانی پا به این میدان میگذارند که میدانند جان دادن در رکاب سیدالشهداء «غرامت» نیست، بلکه «غنیمت» است.
🔹 شرط دوم: آمادگی لقاء
اگر کسی خودش را آمادۀ لقاءالله کرده و مشغول به دنیا نیست، بلکه از دنیا بزرگتر شده و دلش از دنیا بیرون رفته است، میتواند با سیدالشهدا(ع) حرکت کند.
کسانی که هنوز از دنیا بزرگتر نشدهاند و تمام هَمّشان این است که به چربوشیرین دنیا برسند، با امام همراه نمیشوند.
🔹 شرط سوم: کوچ از دنیا
طالبان همراهی با امام حسین(ع) باید از دنیا کوچ کنند. «فَلْيَرْحَل». کوچ بهمعنی مسافرت نیست. «مسافر» غیر از «راحل» است. وطنِ مسافر در پشتسرش قرار دارد؛ میرود و برمیگردد! اما راحلْ آن کسی است که دل از وطن شسته، چشم از وطن برداشته و وطنش پیشِ روی اوست؛ لذا به فکر برگشتن نیست. اگر کسی مشتاق لقاء خدا شده، همه سرمایهاش را در دست گرفته که این سرمایه را ببرد و به لقاء خدا برساند، او باید از دار دنیا کوچ کند و دیگرْ دنیا را وطنش قرار ندهد و به هیچ وجه قصد برگشت نداشته باشد.
🔹 شرط چهارم: معیت با امام
شرط چهارم که مهمترین شرط است این است: فَلْيَرْحَلْ «مَعَنَا». باید خودش را به امام برساند. مهمترین نکته در سفر الی الله همین است: راهی به سوی خدا نیست الا با امام. این راه با پای ما رفتنی نیست؛ نه با پای دل، نه با پای عقل.
آنهاییکه با امام حرکت نمیکنند طعمۀ شیطان میشوند؛ گاهی اشتیاق و بیقراری هم دارد، شوری هم در دلش میافتد، دلش گرم میشود، میخواهد به سمت خدا حرکت کند، ولی اگر با امام حرکت نکند به مقصد نمیرسد.
الان هم مسئله همین است، الان هم اگر کسی میخواهد به خدا برسد، باید خود را بسازد و با کاروان امام حسین(ع) حرکت کند.»
👤 #استاد_میرباقری
🏴 امام صادق(علیه السلام) :
هرکس در ایام عزای جد ما حسین
(علیه السلام) بر سر در خانه ی خود پرچم مشکی🏴 نصب نماید🏴 مادرم حضرت زهرا(سلا م الله علیه) هر روز او و اهل خانه را دعا میکند
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈