🌷 امام صادق (علیه السلام) :
☘️ یسألُ المَیِّتُ فی قَبرِهِ عن خَمسٍ : عن صَلاتِهِ، وزَکاتِهِ، وحَجِّهِ، وصیامِهِ، ووَلایَتِهِ إیّانا أهلَ البَیتِ، فتَقولُ الوَلایةُ مِن جانِبِ القَبرِ للأربَعِ : ما دَخَلَ فِیکُنَّ مِن نَقصٍ فَعلَیَّ تَمامُهُ
☘️ از مرده در گورش پیرامون پنج چیز سؤال میشود : از #نمازش ، #زکاتش ، #حجّش ، #روزه اش و #ولایتش نسبت به ما خاندان.
👌 پس ، ولایت از گوشه قبر به آن چهار چیز گوید : هر یک از شما کم و کاستی داشتید ، کامل کردن آن به عهده من.
📚 منتخب میزان الحکمة ص ۴۵۶
💥 ماه محرم یک فرصت استثنائی است.
💥 در ماه محرم، دو رزق اصلی تقسيم میشود: رزق بُكاء و رزق زيارت.
💠 #استاد_میرباقری:
«يكي از فرصتهاي استثنايي كه خداي متعال در طول سال قرار داده و رزقهاي خاصي در آن تقسيم ميشود، دهه محرم است. اين ایام، أيام معلومهاي است كه رزقهايي در آن تقسيم ميشود و انسان بايد خودش را براي برخورداري از اين رزقها مهیا کند.
در ماه محرم دو رزق اصلي تقسيم میشود: یکی #رزق_بكاء و دیگری #رزق_زيارت. در این ایام انسان باید به نقطهاي برسد كه اهل بكاء و اهل حزن بشود و واقعاً بتواند براي اهل بيت(ع) گریه کند و مصداق «يَحزَنون لِحُزنِنا» شود. اگر اين رزق را به انسان دادند خيلي بركات دارد، ازجمله اینکه انسان را به معيت و همراهي معصوم ميرساند.
رزق دیگر، رزق زيارت است، چه از راه نزديک، چه از راه دور. لذا باید خودمان را مهيا و تنظيم كنيم و توسل پیدا كنيم كه انشاءالله به ما اجازه ورود به محرم را بدهند.
فضاي محرم فضایی است که يك عدهأي اصلا واردش نمیشوند! مثل نماز ميماند. يك عدهاي أصلا نماز نميخوانند و يك عدهأي نماز ميخوانند ولی وارد نماز نميشوند؛ یعنی از اول تا آخر نمازشان در مدرسه و بازار هستند! محرم هم همینطور است، يك عدهاي أصلا وارد محرم نميشوند و يك عدهاي وارد فضاي محرم ميشوند. يك اجازه ميخواهد. انشاءالله حضرت زهرا(س) به ما اجازه دهند وارد شويم و اين دو تا رزق را كه يكي رزق بكاء و دیگری رزق زيارت است درك کنیم. بعضيها در این ایام، رزق بكائشان را ميگيرند و اهل حزن میشوند و حزن عاشورايي در وجودشان ميآيد.»
💥 چهار شرطِ همراهی با کاروان امام حسین(ع)
«سیدالشهدا(ع) وقتی میخواستند در روز هشتم ذیالحجه ( روز ترویه) از مکه بیرون بیایند، یک خطبهای دارند که ظاهرِ آن، خطاب به کسانی است که در سال ۶۰ هجری در مکه هستند و حضرت دارند آنها را دعوت میکنند، ولی خطابِ ایشان عام است و همۀ ما هم گویا مخاطبِ این خطابِ حضرت هستیم. اگر اجابت کنیم حضرت از ما هم دستگیری میکنند و ما را هم به کاروان خودشان ملحق میکنند؛ حضرت میفرمایند:
«مَنْ كَانَ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا».
در همین فراز کوتاه، چهار شرطِ همراهی با کاروان عاشورا ذکر شده است:
🔹 شرط اول: از جان گذشتن
«بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَه». این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خودش عبور کرده باشد. اگر کسی میخواهد با امام حسین حرکت کند، باید جانش را در کفِ دست بگیرد و همه سرمایهاش را بیاورد. کسی که به تعلقات خودش چسبیده، و به مالش، به زندگیاش، به جانش علاقمند هست و میخواهد اینها را حفظ کند، نمیتواند به این کاروان راه پیدا کند.
امام حسین(ع) با همه سرمایۀ ما کار دارند. با خودِ ما کار دارند؛ میخواهند این جان را از ما بگیرند و به خدا برسانند؛ کسانی پا به این میدان میگذارند که میدانند جان دادن در رکاب سیدالشهداء «غرامت» نیست، بلکه «غنیمت» است.
🔹 شرط دوم: آمادگی لقاء
اگر کسی خودش را آمادۀ لقاءالله کرده و مشغول به دنیا نیست، بلکه از دنیا بزرگتر شده و دلش از دنیا بیرون رفته است، میتواند با سیدالشهدا(ع) حرکت کند.
کسانی که هنوز از دنیا بزرگتر نشدهاند و تمام هَمّشان این است که به چربوشیرین دنیا برسند، با امام همراه نمیشوند.
🔹 شرط سوم: کوچ از دنیا
طالبان همراهی با امام حسین(ع) باید از دنیا کوچ کنند. «فَلْيَرْحَل». کوچ بهمعنی مسافرت نیست. «مسافر» غیر از «راحل» است. وطنِ مسافر در پشتسرش قرار دارد؛ میرود و برمیگردد! اما راحلْ آن کسی است که دل از وطن شسته، چشم از وطن برداشته و وطنش پیشِ روی اوست؛ لذا به فکر برگشتن نیست. اگر کسی مشتاق لقاء خدا شده، همه سرمایهاش را در دست گرفته که این سرمایه را ببرد و به لقاء خدا برساند، او باید از دار دنیا کوچ کند و دیگرْ دنیا را وطنش قرار ندهد و به هیچ وجه قصد برگشت نداشته باشد.
🔹 شرط چهارم: معیت با امام
شرط چهارم که مهمترین شرط است این است: فَلْيَرْحَلْ «مَعَنَا». باید خودش را به امام برساند. مهمترین نکته در سفر الی الله همین است: راهی به سوی خدا نیست الا با امام. این راه با پای ما رفتنی نیست؛ نه با پای دل، نه با پای عقل.
آنهاییکه با امام حرکت نمیکنند طعمۀ شیطان میشوند؛ گاهی اشتیاق و بیقراری هم دارد، شوری هم در دلش میافتد، دلش گرم میشود، میخواهد به سمت خدا حرکت کند، ولی اگر با امام حرکت نکند به مقصد نمیرسد.
الان هم مسئله همین است، الان هم اگر کسی میخواهد به خدا برسد، باید خود را بسازد و با کاروان امام حسین(ع) حرکت کند.»
👤 #استاد_میرباقری
🏴 امام صادق(علیه السلام) :
هرکس در ایام عزای جد ما حسین
(علیه السلام) بر سر در خانه ی خود پرچم مشکی🏴 نصب نماید🏴 مادرم حضرت زهرا(سلا م الله علیه) هر روز او و اهل خانه را دعا میکند
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
🏴💔
⚫️ شخصی به امام صادق (علیهالسلام) عرض كرد: آقای من فدايت گردم، مردم برای كسی كه مرده، بعد از مرگ يا كشته شدنش برای مدت كوتاهی عزاداری میكنند ولی من ميبينم كه شما و شيعيانتان از اول ماه #محرم مجلس ماتم و سوگواری برای #امام_حسين (علیهالسلام) برپا میكنيد، چرا ؟!
#امام_صادق (علیهالسلام) فرمودند:
ای مرد هنگامی كه هلال ماه #محرم ديده میشود، ملائكه پيراهن #امام_حسين (علیهالسلام) را در آسمان باز میكنند در حاليكه آن #پيراهن از ضربت شمشيرها پاره پاره و به خون آغشته و رنگين است، پس ما و شيعيانمان آن را با چشم بصيرت نه با چشم سر ميبينيم و اشكهايمان سرازير میشود و چشمه اشک ما جوشان میشود.
📚ثمرات الأعواد، ص ۳۶
✅داوود رقی میگوید:
نزد امام صادق علیهالسلام بودم، تا اینکه طلب آب نمود.
✍️هنگامی که از آن نوشید، دیدم ایشان را که اشک ریخت و دیدگانش غرق در اشک شد، سپس فرمود: ای داوود، خداوند قاتل امام حسین علیهالسلام را لعنت کند. هیچ بندهای نیست که آب بنوشد و امام حسین علیهالسلام را یاد کند و قاتلش را لعنت کند، مگر اینکه خداوند برای او حسنه مینویسد و صد هزار گناه را از او میریزد و از برای او صد هزار درجه رفیع میگرداند، و مانند کسی خواهد بود که صد هزار برده آزاد کرده، و خداوند نیز او را با دلی آرام وارد محشر خواهد نمود.
📚أصول الكافي۳۹۱،۶
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_24_99_05.mp3
39.43M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٢٤»
📅 ٣٠ مرداد ١٣٩٩ - تهران - هیئت سید الشهدا
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_25_99_05.mp3
41.89M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٢٥»
📅 ٣١ مرداد ١٣٩٩ - تهران - هیئت سید الشهدا
امام صادق عليه السلام: مَنْ ذُکِرَ الْحُسَيْنُ عليهالسلام عِنْدَهُ، فَخَرَجَ مِنْ عَيْنِهِ [عَيْنَيْهِ] مِنَ الدُّمُوعِ مِقْدَارُ جَنَاحِ ذُبَابٍ کَانَ ثَوَابُهُ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَمْ يَرْضَ لَهُ بِدُونِ الْجَنَّهِ؛
کسى که يادى از حضرت حسين بن على (عليه السلام) نزدش بشود و از چشمش به مقدار بال مگسي اشک خارج شود، اجر او بر خدا است و حقتعالي به کمتر از بهشت براى او راضى نيست.
بحارالانوار جلد 44 صفحه 292
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بعضیا توی بهشت کنار امام حسین (ع) هستند بعضیا هم ۷۰۰ سال یه بار جلوهی حضرت رو میبینن؛ کجای بهشتیم؟ کجای کاریم؟
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_26_99_06.mp3
11.4M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٢٦»
📅 ١شهریور ١٣٩٩ - تهران-هیئت سید الشهدا
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_27_99_06.mp3
12.49M
🎤 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ۲۷»
📅 ۲ شهریور ١٣٩٩ - تهران-هیئت سید الشهدا
🍃 احَبَّ اللهُ مَن اَحَبَّ حُسَینا ؛ یعنی خدا به مقداری ما را دوست دارد که ما امام حسین را دوست داریم . چه قدر دوستش دارید❓
📚بحار ج43 ص261
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_28_99_06.mp3
11.28M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٢٨»
📅 ٣ شهریور ١٣٩٩ - تهران-هیئت سید الشهدا
🔅 #امام_صادق علیه السلام:
✍️ منْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ عَلَى مَوَائِدِ النُّورِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَلْيَكُنمِنْ زُوَّارِ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ علیهما السلام
🔴 هر کس دوست دارد روز قیامت، بر سر سفرههای نور بنشیند باید از زائران امام حسین علیه السلام باشد.
📚 بحارالانوار،جلد ۹۸ صفحه ۷۲
🔅 #امام_حسین علیه السلام:
✍️ النَّاسَ عَبِيدُ اَلدُّنْيَا وَ اَلدِّينُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ قَلَّ اَلدَّيَّانُونَ
◾️مردم بندهی دنيايند و دين، چيزی است که بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان به خوبی میگذرد، دم از دين میزنند. پس هر گاه با بلا آزموده شوند، دينداران اندک میشوند.
📚 بحار الأنوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۱۶
هدایت شده از دشمن شناسی
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_29_99_06.mp3
12.2M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٢٩»
📅 ٤ شهریور ١٣٩٩ - تهران-هیئت سید الشهدا
🏴 امام رضا علیه السلام:
☑️ ای پسر شبیب! اگر بر حسین علیه السّلام به قدری گریه کنی که اشکهایت بر چهره ات جاری شود، خداوند همه گناهانت را که مرتکب شدهای میآمرزد؛ کوچک باشد یا بزرگ، کم باشد یا زیاد.
📚امالی صدوق، ص١١٢
Ostad_Raefipour_Zarfiyathay_Tamadon_Sazi_Ashoura_Jalase_30_99_06.mp3
12.79M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«ظرفیت تمدن سازی عاشورا-جلسه ٣٠»
📅 ٥ شهریور ١٣٩٩ - تهران-هیئت سید الشهدا
💢تاسوعا چه روزی بود؟
✅امام صادق ( علیه السلام ):
تاسوعا روزی است که در آن روز، امام حسین و اصحابش را محاصره کردند و ابنمرجانه و عمربنسعد به جهت زیادی لشکر خود #اظهار شادمانی میکردند و در این روز حسین را تنها و غریب یافتند و دانستند که دیگر یاوری به سراغ او نخواهد آمد و اهل عراق او را یاری نخواهند کرد.
📚سفینه البحار - جلد ۲ - صفحه ۱۲۳