لاکن جوری نشود که تنها کمیت برایمان مهم باشد، نه کیفیت! شعار میدهیم، حرف زیاد میزنیم، در عمل هیچ نمیکنیم.
۲۷ آذر ۱۴۰۱
چجوری به هر بزپایی میگین اقایی/خانومی؟
دلتون واسه همسرتون نمیسوزه واقعا؟ اضافه کنم که، لاکن جوری نشود که به هر یک سر و دوگوشی میم مالکیت بدهید و روز از نو روزی از نو. قلب جایگاه همسران شماست، نه اصغراقایبقال و نفیسه دخترِ رضا قصاب.
۲۷ آذر ۱۴۰۱
این جام جهانی نمونه کاملی از: فوتبال هم سیاسیه بود، و اگر زینپس این موضوع مورد قبول کسی نباشه باید به عقلش شک کرد. کسی فکرش رو نمیکرد که جام جهانی انقدر رنگ و بوی فلسطین بگیره، ولی شما میبینین چقدر این موضوع پُر رنگ بوده. و مردم کشور های دیگه گاها مشتاق تر از ماهستند به آزادی قدس. و این همیشه مسئلهی دین بوده و هست.
۲۷ آذر ۱۴۰۱
مُرتاح
این جام جهانی نمونه کاملی از: فوتبال هم سیاسیه بود، و اگر زینپس این موضوع مورد قبول کسی نباشه باید
به غیر از اینترنشال بقیه رسانه ها اومدنشون به این جام منع نشده بود، ولی شما میبینین که از خیلی جاها رسانهای نفرستادن! و رفتار خبرنگار اسرائیلیِ بزدل. اینها همه نشونهی قدرت ایران و همچنین فروپاشی خیلی از نظام هاست.
۲۷ آذر ۱۴۰۱
جام جهانی هم تموم شد. حالا همهی گردن ها میره به سمت اصلاحاتی که باید انجام بشه. چه در مسئولین، چه در بخش رسانه و چه در بخش های دیگه. و باید تک تک کسانی رو که موجب منع آزادی و آرامش مردم شدند در این زمان رو به اشد مجازات برسونن. مردم خودشون رو کاملا ثابت کردند، چه در راهپیمای ها، تشییع ها و حتی خرید مرغ!
مردم ایستادند، حالا نوبت شماست.
۲۷ آذر ۱۴۰۱
سر همین بحث عبا کردن تن مسی هم، فکر پای این کار بوده. در تمام فیلم های هالیوودی اگه دقت کنین پوشش عرب ها مورد تمسخر واقع میشده و حالا، با این کار کلیشه از ذهن عموم پاک میشه و صحنهی جدیدی رقم میخوره، که حتی مسی هم اون لباس رو به تن کرده، پس لباس عربی پوشین به معنای کم بودن، ضعیف بودن و .. نیست. به این میگن یه کار تمیز!
۲۷ آذر ۱۴۰۱
انسان ها در مسیر طولانی گاه
مقصد را فراموش میکنند.
لباس رزمِ جنگیِ رسانه را بر تن میکنند، با لقبِ مجاهد مجازی شروع به کار میکنند، طولی نمیکشد که به دعوت لجنزار مجازی لبیک میگویند و غرق در فَسادی میشوند زمینگیر. این اشخاص کسانی هستند که با طولانی شدنِ راه هدف را گُم کردند.
به عنوان سم زدایی مسئولین پابه عرصه میگذارند، اما کمی نمیگذرد که با دوتا زیر میزی گرفتن ایمانشان کِش میآید و باطولانی شدن مسیر هدفشان را گُم میکنند. به عنوان (میخواهم کاری کنم اسلام واقعی را بشناسد) به جایی میرسد که از حد و شرع دینی هم میگذرد، با طولانی شدن مسیر هدف را گُم میکند. در کارزار فعالیت های جهادی، درس را به امان خدا ول میکند در حالی که فعلا جهادش آنجاست، با طولانی شدن مسیر راه را گُم میکند. اینها شاید جبران شدنی باشد اما، اگر راه زندگی را گُم کنیم مقصدمان میشود جهنم. مراقبت لازم است، مراقبت. #حدیث_سادات_مهدوی
۲۸ آذر ۱۴۰۱
مُرتاح
نوشته های یهنفر؛ هرچند که سطحش پایین باشه(خودمومیگم) ناموسِ نویسندش انتخاب میشه رفقا! کپی کردین حرف
اغلب به گوشم میرسه که، فلانی متن هایت را به اسم خودش به خورد خیلی ها میدهد. یا میشنوم توهم مثل بقیه اسمت را تنگ متن هایت بزن.
بیوکانال نوع کپی کردن رو زدم، با اسم نویسنده. اما برایم عجیب نیست این اتفاقات یا بچه بازی ها. ورود من به ایتا برمیگردد به سالیان دراز. در این سالیان با توجه به حس مسئولیت تولید محتوایی داشتم. اولین کانال طریقالشهادت بود که با هدف تبیین زندگی شهید ساخته شد و طی مشکلات پیش رو و کپی های مکرر و صد البته کافی نبودن وقت بنده، بسته شد. که بعدها به گوشم میرسید که فلان کانال برای شماست؟ خیر نبود، تنها اسم و رسمش کپی گرفته بود. دومین تولید محتوا، برمیگرده به رادیو فرکانس. برای اولین بار، ایتا روی به ساخت پادکست اورد و ما در این کارزار اگر اشتباه نکنم جزو اولین یا دومین کانال های شروع کننده بودیم. محتوای جالب و دلنشینی بود برایم، مدتی که گذشت باتوجه به سنگین شدن کار جمعش کردیم. مدتی بعد پیام ها بدستم میرسید که این کانال جدید هم برای شماست؟ اینجا دوباره تکرار میکنم خیر، با اسم و رسم بنده و همچنین سبک بنده به نام خودشان استفاده کردند. و حالا هم اینجا، که نوشته هایم، عکس ها و شاید خاطراتم را هم به اسم خودشان استفاده میکنند. برایم جای خوشحالی دارد که سَبک ساز هستم و نه دزده سبک های دیگران. این بار سومیست که مینویسم، راضی نیستم. حالا شما و وجدان شما.
در رابطه با کانال هایی که ادامه دهندهی سبک که چه عرض کنم، کپی پیس کردهی سبک بودن هم باید عرض کنم، دل چرکین نیستم، اما ادب حکم میکرد با اطلاع از صاحب سبک این کار انجام بشود. و برای بار آخِر باید بگویم، کاری نکنید زیر تک تک نوشتار ها اسم خودمان را حک کنیم، که این دور از ادب است. اردتمند شما، مهدوی.
۲۸ آذر ۱۴۰۱
خبر دارین که ایران رو از کمیسیون مقام زن اخراج کردن؟ اونم کی؟ آمریکا.
یه دقیقه وقتتون رو بدین به من و به این گزارش ها، بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی مثل روزنامهی یواسایتودی تو هر ۹۸ثانیه تو کشور آمریکا به یه زن تجاوز میشه. و بر اساس اداره تحلیل آمار(فلوریدا) خودشون! تو سال قبل ۲۳درصد دانشجوهای دخترشون تو دانشگاه مورد تعرض جنسیتی قرار گرفتن. و بله هنوز تمام نشده، براساس نشریهی معتبر خودشون(فوربس) یک سوم زنای زندانی کل جهان تو آمریکا بازداشتن! این جالبه که همچین کشور متعفنی ایران رو از این کمیسیون حذف کرده. این گِسفِنا نمیخوان آدم شن؟ *گِسفِن:گوسفند.
۲۸ آذر ۱۴۰۱
علیرضا قربانی - کنار خویش نشستم.mp3
6.02M
چقدر واژه حقیر است؛
هجای تازه بیاور . .
#غمِپاچیدهشده
۲۸ آذر ۱۴۰۱
۲۸ آذر ۱۴۰۱
امام تو سن ۷۰سالگی انقلابی کرد که تو دنیا مثال نداره، اونوقت به یه جوون ۱۸ساله میگی یه کاری بکن شما دیگه، میگه اِی باباا از ما گذشته دیگه.
۲۹ آذر ۱۴۰۱
تاریخ و بخونین بیشترجنگهایی که به ایران تحمیل شد یه تیکه از ایران جدا شد، تنها جنگی که هشت سال طول کشید اما یک وجب از خاکش جدا نشد، دفاع مقدس بود!تازه! دشمن ما یه کشورم نبود! ما فقط با ۱۱تا کشور اسیر مبادله کردیم!فقط حدود۳۳تا کشور به طور مستقیم به صدام کمک میکردن! حالا میخواین دلیلش و بدونین؟ خدا تو سورهی عنکبوت آیهی ۶۹میگه، هرکی واسه ما کار کنه واسش راهُ هموار میکنیم. #حدیث_سادات_مهدوی
۲۹ آذر ۱۴۰۱
۲۹ آذر ۱۴۰۱
۳۰ آذر ۱۴۰۱
۳۰ آذر ۱۴۰۱
۳۰ آذر ۱۴۰۱
الهی، این روزگار، طوفانیتر از طوفان نوح است و قرآن، کشتیِ نجات. خوشا به حال اصحاب السفینه!
۱ دی ۱۴۰۱
۱ دی ۱۴۰۱
ما باید سمج باشیم در خواستههایمان.
باید آنقدر سیلیِ دنیا بخوریم تا صورتمان به رنگ نیلیِ بازویی کبود درآید، تا شاید کمی درک کنیم عاشقانه زیستن برای معبود را. گدایانِ سمج بیشتر به خواستههاشان میرسند، از گدایان سمج درس گدایی بیآموزیم که هرکس سمج تر، ره توشهاش بیشتر است.
#در_آستانهی_پرواز
#حدیث_سادات_مهدوی
۱ دی ۱۴۰۱
مُرتاح
امام تو سن ۷۰سالگی انقلابی کرد که تو دنیا مثال نداره، اونوقت به یه جوون ۱۸ساله میگی یه کاری بکن شما
#گعده
پیامبر تو جنگا خودشون فرماندهی رو بدست میگرفتن. اما زمانی که احساس کردند دیگه از این عالم پَر میکشند مسئوولیت بزرگی رو به یه جوون ۱۸ساله دادن! لشکر کشی به روم رو خوده نبی نمیتونستن فرماندهی کنن، چون حالِ خوبی نداشتن، پس برای این کار حساس و دشوار لازم بود کسی رو انتخاب کنن که هیچ مانعی نتونه جلوش و بگیره! پیامبر میتونستن یکی که پنجاه شصت سالش بود و سابقهی جنگ داشت رو انتخاب کنه اما یه جوون ۱۸ساله به نام اسامهبنیزید رو انتخاب کردن.
۲ دی ۱۴۰۱
مُرتاح
#گعده پیامبر تو جنگا خودشون فرماندهی رو بدست میگرفتن. اما زمانی که احساس کردند دیگه از این عالم پَ
ما امروز تو کشورمون اسامهبنزیاد های زیادی داریم، جوان های زیادی داریم، دختران و پسران انبوهی داریم که حاضرند در همهی میدان های فعال - درمیدان درس، در میدان سیاست، در میدان فعالیت اجتماعی، در میدان های متفاوت - شرکت کنند. این موقعیت بسیار مهمی برای کشور است.
۲ دی ۱۴۰۱