#ویکی_فقه #انتظار #مهدویت
🔸 ارتباط فیزیکی با #حضرت_مهدی (عجّلاللهفرجهالشریف) و رؤیت آن حضرت با چشم ظاهری امکانپذیر است.
🔸 مراد از مشاهده در روایت حضرت که فرمودند: "الا فمن ادعي المشاهدة قبل خروج السفياني و الصيحة فهو کاذب مفتر" صرف ديدار و ملاقات نيست بلکه ديداري است که همراه با نيابت باشد.
🔹 #ملاقات_با امام_زمان هيچ استحالهای ندارد، زيرا رؤيت شخصی که در دنيا با بدن مادی زندگی میکند و در ميان مردم حضور دارد، امري است طبيعی و نديدن برخلاف عادت روی مصالحی است که غيبت را اقتضا کرده است.
🔸 چيزی که نمیگذارد آن حضرت را ببینیم، اعمال سوء ماست که آن مولا را ناراحت میسازد در حقيقت علّت اصلی اين حجاب بين ما و آن حضرت در خود ماست.
wikifeqh.ir/امکان_ملاقات_با_امام_زمان
@wikifeqh_ir
16.mp3
858.3K
🎵 زیارت امام زمان (علیه السلام) در روز جمعه
🎙 با نوای مهدی صدقی
@WikiFeqh
#دموکراسی #سیاسی #ویکی_فقه
🔹 انسان همیشه اهل #ولایت و تعلق داشتن است. اساساً «عهد امانت» یا «عهد الست» که «انسانیت» انسان، قائم به آن است به یک اعتبار پذیرش ولایت حق است.
🔹«شرق» در معنای تاریخی- فرهنگی آن چیزی نیست مگر آن مجموعهی تاریخی- فرهنگی که براساس «تذکر» نسبت به عهد امانت و پذیرش ولایت الهی شکل گرفته است. هر چند که در سیر تحقق و تطور تاریخی خود گرفتار ممسوخیت گردید.
🔸 بنیان غرب تاریخی- فرهنگی با «غفلت» از عهد الست و سپس انکار آن گذارده میشود که به معنای نادیده گرفتن ولایت حق بر بشر و تاکید بر «ولایت بشر بر بشر» است و این همان دموکراسی است که در پی استیلای غرب مدرن و ظهور غرب زدگی، تقریبا بر همه سیارهی زمین سیطره یافت و از دل آن، اقسام ایدئولوژیهای سکولاریست مدرن ظاهر شدند و بر نقاط مختلف این سیاره حاکم شدند.
wikifeqh.ir/دموکراسی
@WikiFeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
ای مدینه آن بهشت یاس کو؟
وامصیبت مادر عباس کو؟
سلام بر توای مادر ماههای درخشان! ای فاطمه دختر حزام بن خالد از قبیله بنی کلاب که لقب داده شدی به #ام_البنین و رحمت و برکات خدا بر تو باد.
✅ کانال رسمی سایت #ویکی_فقه 👇
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
#همسران_امام_علی #تاریخ_معصومان #ویکی_فقه
🔸 #ام_البنین زنی شاعر و فصیح و از خانوادهای اصیل بود که پس از شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها به همسری امام علی علیهالسّلام درآمد. او در کربلا حضور نداشت، اما همهی فرزندانش در رکاب امام حسین علیهالسّلام به شهادت رسیدند. وی به سبب داشتن این پسران، به ام البنین شهرت یافت.
🔸امیرمؤمنان علیهالسّلام از برادرش عقیل خواست تا زنی از خاندانی شجاع را برای او خواستگاری کند تا از او دارای فرزندانی شجاع شود. عقیل با اعتقاد به شجاعت پدران ام البنین، او را برای ازدواج با ایشان پیشنهاد کرد. ام البنین پس از خواستگاری، سوگند یاد کرد که برای فرزندان ایشان همچون مادری دلسوز باشد.
➕ آوردهاند که ام البنین از امام علی علیهالسّلام خواست که او را فاطمه صدا نکند؛ زیرا ممکن است فرزندان حضرت زهرا با شنیدن این نام، به یاد مادرشان افتند و غمگین شوند.
🔸 #حضرت_ام_البنین در پی آگاهی از واقعه کربلا، برای جان امام حسین علیهالسّلام بیش از پسرانش نگران بود. او از حال امام جویا شد و گفت: اگر حسین زنده باشد، غمی نیست که فرزندانم را از دست داده باشم.
wikifeqh.ir/امالبنین
@WikiFeqh
#اخلاق_اسلامی #ویکی_فقه
🔸 مَن أرادَ أن يَعِيشَ حُرّا أيّامَ حياتِهِ فلا يُسكِنِ الطَّمَعَ قَلبَهُ
🌸 #امام_على_عليه_السلام:
هر كه مىخواهد ايّام عمر خود را آزاد زندگى كند، طمع را در دل خويش جاى ندهد.
📚 حكمت نامه بسيج، ص146
@WikiFeqh
#ویکی_فقه #کلام #مهدی_بارزگان
🔹 مراحلی که بازرگان در کتاب راه طی شده، برای تطور و تحول اندیشه بشر ذکر میکند شبیه مراحل سه گانهای است که اگوست کنت، تعلیم داده است؛ با این تفاوت که بازرگان برخلاف اگوست متدین به دین الهی است.
🔸او، همانند #اگوست_کنت، و بیاعتقادی خود را نسبت به فلسفه ابراز میکند و آن را محصول دوران ناپختگی بشر میداند. او پیروی از فلسفه یونان را برای اثبات اصول دین و کنار گذاشتن طبیعت و محسوسات و صحبت کردن از واجب الوجود و حادث و قدیم و ذات و عرض را مایهی عقبماندگی مسلمانان میشمارد.
🔹او معتقد است که علمای اسلام مفهوم روح را از یونانیها اخذ کردهاند و این مفهوم بدانگونه که در فلسفه اسلامی مطرح است، اصالت اسلامی ندارد و میگوید: «عقاید مادیّون که انکار روح را مینمایند، به هیچ وجه مخرب ایمان به رستاخیز یا قیامت نمیتواند باشد».
🔘 این نحوه تفکر را معتقدان به #فلسفه بشدت انتقاد کردند. #شهید_مطهری با آنکه بازرگان را به صفا و خلوص نیت میستود، راهی را که او در این کتاب، طی کرده بیراهه میداند، و در نقد این شیوهی استدلال، آن را «سپر انداختن در مقابل مادیین» میخواند و معتقد است: راهی که مؤلف کتاب، بدان تمسک جسته، کوچکترین خدمتی به توحید نکرده و نمیتوانسته بکند.🔘
http://wikifeqh.ir/مهدی_بازرگان
@WikiFeqh
همین تحریم میتواند یک فرصت باشد که [پیش از این هم] بوده و بعد از این هم میتواند فرصت باشد. میتواند اقتصاد کشور را از اتکا به نفت نجات دهد و بند ناف اقتصاد را از نفت قطع کند. عمده مشکلات اقتصادی ما بخاطر وابستگی به نفت است. وابستگی به نفت باعث شده که برای پیشرفت کشور، استعداد و نیروی داخل توجه چندانی نشود اگر بتوانیم این کار را بکنیم، بهترین فرصت را بدست آوردهایم. باهوشهای آمریکاییها هم توجه به این نکته دارند و دیدم در گزارشی توصیه کرده بودند که نگذاریم ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند، یک راه پشتی درست کنید که ایران بهکلی از نفت منقطع نشود، چون میرود بهکلی دنبال اقتصاد غیرنفتی. ۹۸/۱۱/۱۹
◽️◽️◽️
🔸گزیدهای از سخنان متفکرین را در خصوص فرصت بودن تحریم برای حرکت اقتصاد ایران بهسوی اقتصاد بدون نفت در لینک زیر بخوانید
farsi.khamenei.ir/others-note?id=44851
@WikiFeqh
#ویکی_فقه #بیانات_رهبری
رزق لایُحتسب را همیشه در محاسباتتان بهطور اجمال در نظر داشته باشید.
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=35567
@WikiFeqh
#ویکی_فقه #کتابشناسی #کتب_عرفانی #امام_مخمد_غزالی
🔸احْیاءُ عُلومِالدّین، مهمترین کتاب امام محمد غزالی میباشد که آن را در دوران کنارهگیری از تدریس در نظامیه بغداد، و پس از بروز دگرگونیهای روحی و شکوک و شوریدگیهای فکری، و بر اثر برگزیدن طریق مجاهده و ترک مجادله، و در ایام سفر و اقامت چند ساله به شام و قدس و حجاز بهرشته نگارش کشیده است و حاصل مراقبات صوفیانه و مطالعات عالمانه خود را در آن به ودیعت نهاده است.
🔸 #احیاء_علوم_الدین کارنامه عظیم غزالی در دوران عزلت، کتابی است بزرگ در حدود ۱۶۰۰ صفحه رحلی و منقسم به ۴ بخش عبادات، عادات، مهلکات و منجیات، که هر یک از این بخشها مشتمل بر ۱۰ کتاب است.
🔸تألیف این کتاب مسلماً پس از بروز دگرگونیهای روحی بوده است، چرا که مقدمه احیاء العلوم به صراحت، و همه کتاب به بیزبانی گواهی میدهند که ابوحامد دستاوردهای مراقبات و خلوت نشینیهای خود را در کار تألیف این کتاب کرده است و همچنین ارجاعی که در المنقذ به احیاء علومالدین میشود، جای شبهه نمیگذارد که تألیف احیا در فاصله سالهای ۴۸۸ تا ۵۰۰ ق واقع شده است.
🔸نام کتاب، گواهی میدهد که تصنیف آن برای زنده کردن دانشهای دینی بوده است.
http://wikifeqh.ir/احیاء_علومالدین
@WikiFeqh