6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینما
فیلم سینمایی #اخت_الرضا در ایام سوگواری شهادت #حضرت_معصومه سلام الله علیها در سینماهای سراسر کشور به صورت نیمبها اکران میشود
این فیلم که در رابطه با هجرت حضرت معصومه و وفات شهادت گونه ایشان است و فیلمی زیبا و خوش ساخت است، و افرادی که مایل هستند با شخصیت الهی حضرت آشنا شوند حتماً این فیلم را ببینند.
فیلم سینمایی اخت الرضا، به کارگردانی سید مجتبی طباطبایی، روایتگر سفر بانوی کرامت حضرت معصومه (س) از مدینه به قم است و این فیلم از ۱۹ مهرماه در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.
مدیر پخش و اکران موسسه بهمن سبز گفت: سبک فیلم «اخت الرضا» «داستانی سینمایی» است و با یک شیب اندک به سمت «مستند داستانی» متمایل شده است؛ از این رو سعی شده در این فیلم از عنصر تخیل کمتر استفاده شود و فضاسازی و شخصیتپردازی با محوریت مستندات تاریخی و اتفاقاتی که به وقوع پیوسته، صورت گیرد.
توصیه: حتماً این فیلم را خانوادگی ببینید .
یافت آباد جنوبی
@yaftabadnews
#تاریخچه
این قسمت :
#درمانگاه_یافت_آباد
این درمانگاه سالهاست به اهالی بهعنوان یکی از مراکز درمانی خدمات میدهد و قدمت قابل توجهی دارد. با «محمد زندیه» یکی از اهالی قدیمی یافتآباد که اطلاعات ارزشمندی از تاریخچه این محله دارد همصحبت شدهایم تا در این باره بیشتر بدانیم.
درمانگاهی در زمین موقوفه
خیابان شهید #هاشم محله یافتآباد میزبان یکی از موقوفههای مشهور منطقه است که برای بسیاری از ساکنان نامی آشنا دارد.
این مرکز از شرق تا دوراهی قپان، از غرب تا شهریار، از جنوب تا نزدیکی شهرری و از شمال تا محدوده کن و فرحزاد تنها درمانگاه قابل دسترس برای اهالی آن دوره بوده است. سال ۱۳۲۷ بود که زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع وقف ساختن درمانگاه برای اهالی یافتآباد شد.
شواهد و مدارک موجود نشان میدهد که این وقف نامه در تاریخ ۲۹/۳/۱۳۲۸ در دفترخانه شماره ۳ تهران به شماره ۲۸۷۷۷/۲۹۸۴۳ به ثبت رسیده است. در این وقف نامه علاوه بر زمین درمانگاه، یک دانگ از اراضی یافتآباد هم وقف درمانگاه شده بود. خانواده #فرمانفرماییان که از بزرگان یافتآباد بودند فعالیتهای خیرخواهانه خود برای اهالی آن دوره را محدود به یک زمین و درمانگاه نکردند.
سال ۱۳۳۹ طی وقفنامه دیگری ۲ قطعه زمین را برای ساخت بیمارستان و درمانگاه وقف کردند. یکی از آن ۲ زمین محل استقرار مدرسه فاطمه(س) و چهارده معصوم است که در کنار درمانگاه ساخته و به محلی برای کسب علم و دانش تبدیل شده است.
👈یافت آباد جنوبی
@yaftabadnews
یافت آباد نیوز(yaftabadnews@)
#تاریخچه این قسمت : #درمانگاه_یافت_آباد این درمانگاه سالهاست به اهالی بهعنوان یکی از مراکز درما
#تاریخچه
قسمت ۲:
#درمانگاه_یافت_آباد
تخریب و نوسازی درمانگاه
پس از راهاندازی این درمانگاه، همه روزه بیماران بسیاری برای درمان به آنجا مراجعه میکردند. فرمانفرماییان تصمیم گرفت تا برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر، ساختمان درمانگاه را تخریب و بنای جدیدی را جایگزین کند. به همین منظور در سال ۱۳۳۹ کلنگ تخریب خورد و ساختمان جدیدی بنا نهاده شد. چیزی نزدیک به یک سال ونیم زمان صرف شد تا ساختمان جدید درمانگاه در فضایی به مساحت ۹۰۰مترمربع شکل گرفت. بنایی با معماری ساده که دارای بخشهای اطفال، عمومی، مامایی، دندانپزشکی، آزمایشگاه
داروخانه و بهداشت محیط بود.
پس از اتمام ساختوساز زمان افتتاح فرا رسید. مراسم افتتاح درمانگاه نوسازی شده یافتآباد با حضور «اسدالله اعلم» نخست وزیر وقت، وزیر بهداری وقت، بزرگان و ریش سفیدان یافتآباد در سال ۱۳۴۰ برگزار شد. چراکه راهاندازی و نوسازی این درمانگاه یکی از مهمترین طرحهای آن دوران بود، پخش مستقیم مراسم افتتاح از رادیو ایران، مهر تأییدی است بر این ادعا. متمرکز شدن چندین تخصص پزشکی در کنار یکدیگر باعث شد تا خیل شهروندان تهرانی از بخشهای مختلف شهر به منطقه ما بیایند تا مرهمی بر دردهای جسمیشان بگذارند.
نخستین پزشک محله
#دکتر_رشدیه، فرزند میرزا حسن رشدیه، نخستین پزشکی بود که در این درمانگاه مشغول به طبابت شد. او که از پزشکان حاذق آن دوره و از خانوادهای صاحب نام و منصب به حساب میآمد به دستور فرمانفرماییان به یافتآباد آمد تا نعمت سلامتی و رفع بیماری را برای اهالی این محدوده به ارمغان آورد. دکتر رشدیه از ساکنان #محله_شاپور بود، از سال ۱۳۲۸ در هفته نزدیک به ۳ مرتبه حضور در درمانگاه فرمانفرماییان را در برنامه خود قرار داده بود.
این روال تا مدتها ادامه داشت. در نهایت وجود پزشک حاذق و مردم دوست منطقه و نوسازی درمانگاه مقدمهای شد برای حضور دیگر اطبا و ارتقای سطح خدمات پزشکی به مردم. از سال ۱۳۴۰ درمانگاه فرمانفرمائیان برای بسیاری از افراد مرکز درمانی شناخته شدهای بود که علاج بیماریشان را تنها حضور به موقع خود در آنجا میدانستند. چیزی نگذشت که این مرکز پاتوق بسیاری از پزشکان نامی عرصه طبابت شد که تنها رمز موفقیتشان را تلاش برای حفظ سلامتی مراجعان آنجا میدانستند.
امروزه درمانگاه فرمانفرمائیان به بخشهای دندانپزشکی، زنان و زایمان، اطفال، ماموگرافی، آزمایشگاه، تخصصی پوست و... مجهز است و هر ماه به بیش از ۳ هزار نفر از ساکنان جنوب غرب پایتخت با تعرفههای حداقلی خدمات درمانی ارائه میدهد.
منبع: همشهری آنلاین
👈 یافت آباد جنوبی
@yaftabadnews
#اخبار_ویژه
شروع فعالیتهای سرای محله یافت آباد جنوبی:
سرای محله یافت آباد جنوبی واقع در انتهای خیابان #شهید_بابایی. ، #بوستان_ملاصدرا از شهریور ماه سال ۱۴۰۲ به طور رسمی فعالیت های خود را در بخش های زیر آغاز نموده است.
#خانه_ورزش شامل :
#دفاع شخصی
#ژیمناستیک
#ایروبیک
ویژه #بانوان محترم محله با کمترین هزینه
#خانه کودک شامل:
#مهد_کودک
#پیش_نیاز_دبستانی
#کلاس_زبان
#کلاس_چرتکه
و در آینده نزدیک اقدام به برگزاری انواع کلاس های #آموزشی ، #تقویتی ، کلاس ویژه #طب_سنتی و #تغذیه_سالم ، #کاهش_وزن و ... می گردد ، که این دوره ها بسیار کاربردی و جذاب برای خانواده ها خواهد بود.
در حال حاضر سرکار خانم مظاهری سرپرستی امور سرای محله را به عهده دارند .
مدیریت مهد کودک و پیشنیاز ابتدایی ، با سرکار خانم خانی و مربیگری سرکار خانم قلی زاده با ۱۶ سال سابقه و تجربه در پرورش نونهالان می باشد .
دفاع شخصی و تکواندو با مربیگری سرکار خانم سلطانی
ایروبیک و ژیمناستیک هم با مربی گری سرکار خانم عبدی است
در ضمن اهالی محترم می توانند از بخشهای #سلامت ، #پزشک و #مامایی ، اندازه گیری فشار خون و وزن و #واکسیناسیون اطفال ، تشکیل پرونده ویژه #سالمندان گرامی به صورت کاملاً رایگان استفاده نمایند .
مجموعه اقدامات فوق باعث کاهش چشمگیر و محسوس خطرات اجتماعی موجود در #بوستان_ملاصدرا شده است
لطفاً علاوه بر بازدید از سرا و مشارکت و استفاده از امکانات آن جهت در بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی محله ، در نشر این خبر نیز زبان گویای محله باشید .
#یافت آباد جنوبی
@yaftabadnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردشگری
👈زمین فوتبال به این چشم نوازی دیده بودین؟
اینجا سوئیس نیست
اتریش و ایتالیا هم نیست
اینجا کردستان ایرانه
#ایران
#کردستان
یافت آباد جنوبی
@yaftabadnews